30.01.2010

Beni kör kuyulara merdivensiz attın farkında değilsin

23 yaşında hala 14 lük ergenler gibi facebook sorunları yaşıyorum. Acilen elimi eteğimi çekmem lazım bu olaylardan. Geçenlerde arkadaş ekleme taleplerinde bi baktım, ortanca halam beni eklemiş, bir hatayla kabul ettim. Ya şurda yazmıştım, bu halalarımı hayatımı zindana çevirmişlerdi ama ne bilim ordan bir zararı olmaz diye mi düşündüm, naaptım artık. Kafama sıçayım işte... Daha ekler eklemez sansar gibi pusuda bekliyomuş sanırım, 3 dk sonra erikle benim fotoğrafımın altında bir yorum
"damadı ne zaman getircen buraya. Baban da zannediyor ki, kızım çalışıyor ekmek parası için uğraşıyor. Kızının derdi başka tabi. Zaten bayramda da yılbaşında da aramadın neden aramadığında anlaşıldı. Yazık seni büyütmek için kendimizi harcadık biz."
hemen hoop sildim yazıyı, daha ben silerken baktım başka bir fotonun altında dolanıyor "Bunlar fotoğraf hilesi sanırım sen bu kadar kiloyu vereceksin de ben görecem tosun" Anında onu da sildim. Baktım diğer sildiğim fotoğrafın altına "ben buraya bir şey yazmıştım neden kabul etmemiş çok ilginç PuCCa şu alman bozması çocuğu da getir de kimmiş neymiş bakalım"
baktım ben baş gelemicem, direk kadını sildim listemden, bir de engelledim. hani Allah'ın sevgili kuluymuşum ki tam online iken kabul etmişim. Aradan iki üç gün öyle sessizlikle geçti, o iki üç gün safhasında benim diğer akrabalarım da ekledi. Ama hiçbirini kabul etmedim.
Meğersem o iki üç gün fırtına öncesi sessizlikmiş.
Zoydaklı aradı beni "Abla sıçtınki ne sıçtın halam bize geldi şimdi, seni ispiyonladı. bir sürü erkeklerle içerken, sıçarken, hoplarken foto çekilmiş dedi, erkeklerin elleri, kızın her biyanında falan dedi." Anam dedim ne oluyor duyan da zanneder ki, hürriyet.com da fotolarım çıkmış. Hani öyle bir ortalığı ayağa kaldırmış, diğer akrabalar da demek ondan eklemiş "erkeklerin beni ellediği" fotoları görmek için. Fotolarda da hiç bişi yok ha, bildiğin klasik facebook fotoları.. hatta çoğu 45 derecelik açıyla sadece suratımı aldığım kareler. Ama karı nasıl anlatmışsa bi sasha grey, bi ben olmuşuz alemde. Hala beni "tangasını pantolunundan gösteren kız" diye anıyorken akrabalarım bu hoş olmadı tabi..
Babam ha aradı ha arayacak diye bekliyorum ama götüm de 4 buçuk atıyor. Kendimi lise 1 de zannettim bi an. Bu anı yaşamıştım ben çünkü. Bizim asansörün içine "Allah inse alamaz bu sevdayı içimden PuCCa" yazmıştı isyankar kekonun biri. O zaman da o yazıyı halamlar görmüştü, beynimi eritmişlerdi resmen. Babamı iş yerinden arayıp anlatmışlardı. akşam babam işten eve gelirken o yazıyı görecek benim ağzıma sıçacaktı. Beni kuaföre çırak olarak verecekti. Hergün okula halamlarla gitmek zorunda kalacaktım. Ay nasıl korkutmuşlardı, yeminler ediyordum ağlayarak ben çocuğu tanımıyorum diye. Ama o nasıl korkuysa ölümü bekler gibi babamı bekliyordum. Saat 7 de hep evde oluyordu. saat 5 di hem o saatin çabucak geçmesini istiyordum hem de geçmemesini. "Allaam lütfen bir doğal afet olsun ama kimse ölmesin, allam lütfen babam kaza yapsın ama kimse ölmesin, allam lütfen halalarımı köpekler yesin ama kimse ölmesin" türü iyimser ama durumdan kurtarabilecek dualar edip durdum.
Saatin dakikası ilerledikçe benim kalbim de pıt pıt atmaktan, patır kütür atma aşamasına geçti. baktım kurtuluş yok duamı değiştirim bari diye "Allam lütfen beni kanser yap, şimdi öleyim. allaaam nolur kanser olim, babam bana bişi diyemesin lütfen nolur allam" derken o kapının bülbül sesi diye bize kakaladıkları lanet olasıca zil çaldı. Halam baş parmağını sallaya sallaya, kafasını da öne arkaya atarak "sen daha durrr bak bir bir anlatcam" diyerek açtı kapıyı. Ben salondaki koltukta oturuyorum, koltuğun rengi beyaz ama ben ondan daha beyazım. Koltuk beni yutsa ancak kurtulurum diye düşünüyorum. Hayır arada halamlar olmasa, babama şımarıklık yaparım ama halamlar öyle ki bulaşık yıkamadım diye beni ipe bile götürürler.
Yaşları müsait olsa, Deniz Gezmişin davasına baktıklarına bile inanırım. ufacık bir şeyi nasıl kanına, beynine işliyolarsa adamın, dünyanın bokunu yemişsin gibi suçlu oluyorsun. Valla orada biraz gayret etselerdi, o kerro bebeyi bulup benle evlendirirlerdi de. Onların o büyü gibi ikna kabiliyetlerini bildiğimden, hayatımın sonu geldiğini düşünüyordum. Sonra babam içeri girdi korkumla yüzleşme zamanım geldi.. babamı etkilemenin iki yolu var; bir ağla, iki ağlamak işe yaramazsa bağır.
Ama işte halalarım işin içine girince, götümü yırtsam fayda etmez diye de düşünüp dua etmeyi bıraktım plan program yapmaya başladım.. Babam kapının ordan gözükünce ben bir ağlamaya başladım. Koşarak sarıldım ona, "baba halamlar beni kuaföre verceklermişşşşşşşş" diyerek ağlayınca. babam "hadi şu yemeği hazırlayın, o yazıları yazan eşşoğlusuna da söyle bacaklarını kırdırtmasın bana"demişti. O zaman dönüp, gözlerimi kısarak ya naber diye bakış atmıştım..
Halamlara karşı bir zafer kazanmıştm. Ve onlar o kadar kinci ki adım gibi eminim bu olay, onun acısını çıkarmak için oldu. Çünkü o gün mutfakta kolumu cimcirerek "daha bu bitmedi küçük hanım" demişti bana.
....
İşte şu anda aynı korkuyu yaşıyorum. Yine döndüm 14 yaşıma, babamdan korkup sıçtım dediğim günlere. Zoydaklı telefonu kapadıktan sonra halamın, babama neler anlattığını da tahmin ediyorum da etmesine; ulan kaç yaşnda karısın, kalkıp kendine koca bulacağına face mace uğraşıyorsun da diyemiyorum. Hayır dese ki manitası var tamam, yine bir sorun ama şimdi ki gibi değil. Şimdi o gözlerini devire devire, her lafının sonuna "cık cık" lar ekleyerek, tek kaşı havada kafasını iki yana sallayarak, beni arka sayfa güzeli gibi anlatacağı için bu işten sıyrılsam bile adım hep "erkeklerin gözdesi PuCCa" olarak anılacak.
Öle malak gibi elim telefonda babamın arayıp "seni biz erkeklerin elleri memelerinde gezsin diye mi büyüttük" demesini bekliyorum.
Derken telefonumun zili acı acı çaldı. telefon ekranında "babişko" yazıyor ama açmaya korkuyorum. babişko ne lan! birde sonra utanmadan, kocasına "kociş" diyen kadınlarla dalga geçiyorum, onlardan ne eksiğim varsa.
neyse açtım telefonu, ilk yutkunmamı yaptım. Sonra en şirin halimle az önce 14 yaşımdaki halimden daha da ufalıp, sesimi gırtlaktan çıkararak "babacımmmmm naporsunnnn" dedim. der demez bu bir saydırdı, işte "bir takım fotolardan bahsetti halan bana, herkese gösteriyormuşsun, kızım sen napıyorsun? aklın yerinde mi" diyince baktım olmayacak bu kez hakkımı bağırmaktan yana kullandım.
"eee yeter ama be, kaç yaşımdayım hala halamın laflarını dinliyorsun, sen benle ilgileneceğine kendin evlensene.. aaa benim sizlerden başka derdim, sorunum var. oturup da aile içi dedikodulara gelemem kusura bakmayın, bu ne yaa yeter ama haa" dedim çat kapadım telefonu.
Heyt be nasıl da gaza geldiysem. Suratına da kapadım ki biliyorum çünkü ne diyeceğini, "lan madem o kadar büyüdün hala ne her ay ben sana para yolluyorum" o zaman sıçarım diye onu demeden kapamalıydım.
Çok ilginç bişey oldu o gün bi daha aramadı. Bugün akşam arayarak bana o bağırmamın ceremesini çektirdi.
- Napıyomuş benim olgun ve sorunları olan kızım.
- Ehiehi iyiyim ya babacım sen napıyosun.
- ben de iyiyim pazar gecesine halana bilet aldım yanına geliyor
- hönk
- sus ve artık edebini bil konuş benle!!! 2-3 hafta yanında kalacak. Senin o sorunlarına dertlerine derman olmaya yolladım. Baktım kızımın başı sıkışmış, halası ona yardım eder dedim. Öptüm boncuk gözlümü.
ve sonrası ölüm sessizliği. O burdayken erikle buluşamam, o burdayken zaten biten gece hayatım gözümde daha büyüyecek.. bana ergenlikte çektiremediği acıların hesabını şimdi çektirmek için gelecek.
bana kaderimin bir oyunu mu bu aldı gençliğimi verdi zulumuuuuuuuuuu...

20.01.2010

Kıskanırım seni ben, kıskanırım yollu sürtüklerden

Lanet olası bilim adamları, otun bokun çaresini buluyorlar ama asıl önemli şeyleri siklemiyolar. Bir şu yüzyılda regl olayı, iki kıskançlık. Bu kıskançlık denen olayın bir ilacı olsa hop içsek anında kurtulsak. Şimdi bana sakın ay kendine güven, ay bilmem ne deme. Öyle bir şey değil bu.. sivilcenle oynamaman gerektiğini bilip, sürekli hıtıklaman gibi. Yani senin elinde ama değil sanki.
Şimdi Erik'in evine genelde hafta sonları gidiyorum, ev arkadaşı evde çalışan biri olduğu için erik izinliyken rahat ediyorum o evde. Geçen akşam alt taraflarındaki marketten alışveriş yapıyoruz, iki tane kız geldi aa naber falan filan. "akşam balık yapcaz isterseniz bize gelin" dediler. Lan benim orada bir döndü beyin. atar damarım pıt pıt pıt atıyor. bu kızlar kim, ne demek bize gelin? demek ki bu beyefendi hep o kızlarda. Allam yaa burun deliklerim kapanıp açılıyor. Kızlar yanımızdan gittiler elimdeki spagetti poşetiyle karnına geçirdim. "Bana açıklaman için 5 dakikan var, kim bunlar ve seni evlerine neden çağırıyorlar" diye.
İşte aynı apartmandalarmış, ev arkadaşı kısa boylu olana şeyediyomuş da geçen bunlara gelmişler yemeğe onlarda kibarlık olsun diye demiş blablabla..
tabi bu hikaye her inanmadığım noktaya "yemin et, annen baban ölsün mü, çükün düşsün mü" diyerek sorgularımla pekiştirildi. Sonrasında eve gittik, dizime yatmış tudorsu izliyoruz. böyle boğazımdan bir şeyler taşıyor. Sinirden köpürüyorum, nasıl elin kızı bu eve girer.. Böyle odasında bir ipucu arıyorum, bu odaya girdiler mi diyerek. Kafamda 50 tane hikaye dolanıyor. İşte o gün 3. çalmada açtı telefonu kesin o zaman bunlar geldi buraya. Ya ayakları alışırsa hep gelirlerse. Allah o kızların belasını versin. Ev arkadaşı da ezik sünepenin teki, kesin benimki nasıl komiklikler yapmıştır samimi samimi. Bok var zaten böyle insanlarla samimi olmazsa götü çıkar gerizekalının. Dizide kral kadınla sevişmeye başladığı an kayış koptu, ordaki karakter oldu benim manita. Ahanda sonu böyle olacak herkesi sikecek, ben de kraliçe gibi olcam. Adam orada sevişiyor benim bilinçaltında erik yatıp kalkıyor. Kral istediğini siker oldu, erik istediğini düzer. İlk tanıştığımız günler geliyor aklıma. Yalaka yalaka davranıyordu. Ya o kızlara da öyle davranırsa. Kızlar hergün gelirlerse bu eve. Ya bi gün
"anahtarı evde unuttuk biz sizde yatalım mı" diyerek. "aaa yatakta yokmuş sizde, gel senle aynı yatakta yatalım erik" moduna girerlerse. Sonra dokunmalar fingirdeşmeler ve hoppala paşam, erik kızın yumurtalıklarına boşaltım yaparsa. Sonra kız hamile kalırsa. Yok bu fazla oldu neyse.
Allahım o kızlardan bildiğin nefret ediyorum şu anda. En büyük düşmanları benim. O apartmanı yakabilirim, gidip o kızların evini basıp boğazlarını kesebilirim. Gece uykularında gazı açıp kaçabilirim. Kapılarına kanlı bıçak koyup "Erik benim orospular" yazabilirim. Ya da ev arkadaşına başka kız ayarlayıp o kızları bir daha eve sokmayabilirim. Ama bu kez ayarladığım kızın arkadaşları bu eve gelecek. Ayy çıldırcam bi sonuca ulaşamıyorum. O kadar sinirlendim ki kendi kendime kurduğum düşüncelerle, kafasına bi tane geçirdim çocuğun.
- O kızların neden geldiğini söylemedin bana?
- ahh vurmasana be! ne bilim, geldiğimde evdelerdi zaten çok durmadılar 1 saat bile değil.
- Haa bi de zaman tuttun ne kadar kaldılar diye. Ay ben gideyim gelsinler rahat rahat
- Saçmalama kızım tuvalete bile fotolarımızı koymuşsun da şu eve nasıl kız atarım ben
- haa koymasam atacan demek. İşte sen busun pisliksin lanet olsun sana
- halla hallaa PuCCa iyi misin, sen üst komşularını yazarken onlardan çıkmazken iyi.
- Sen bana bi daha onlara gitme dedin gitmedim. ben seni dinledim bi daha o kızlar gelmeyecek.
- Gitme dedim çünkü elin herifinin cinsel aktivitesini öve öve bitiremiyordun. Benim için gelmiyolar zaten eve xxx alırsa da ne diyeyim.
- geldiklerinde de konuşmayacaksın. gelip hemen odana saklanacaksın, kapıyı da sıkı sıkı kitleyeceksin.
- iyi tamam.
Ulan tamam dedi ya bi kııllandım öyle. Hemen kabul etmeler falan. Hayır banyo aynasına kadar foto koymakla hata mı ettim acaba. Hani sahipli erkekler daha revaçta olduğu için. Diziyi izliyorum ama diziden aldığım tek yer adamın herkesi götürmesi. O "mazlum erik" oldu bi anda benim gözümde "sikici erik"
....
Bi insana aşık olunca diğer bütün kadınların onu sizin gözünüzle gördüğünü düşünüyorsunuz. kimseyle konuşmasın istiyorum, hayatında hiç kız olmasın. Hatta böyle elimde olsa eve kapatayım bir allahın kulu görmesin onu, öyle tek ben olayım. Sanki her konuştuğu kadınla yatma ihtimali var gibi geliyor. Hayır saçma farkındayım da ama işte o düşüncelere engel olamıyorum. O kadar çok üstüne düşüyorum ki, adam hem bunalıyor, hem de kendini mükemmel bişi sanıyor. O özgüvenle kral yavşağı gibi önüne geleni sikebileceğine inanıyor. Çünkü bunu ona ben inandırıyorum.
Anam dedim PuCCa akıllı ol, herif elden gidecek. Sen bu kadar üstüne düştükçe adam herkes kendisiyle yatmak istiyo sanacak. Dur bir frenle o kaldırdığın götü indir. hemen hop taktik değişti ben de..
"senin saçların mı azalmış ne.... ayy sen neden bugün çirkin gözüküyorsun gözüme..... off gerzek gerzek konuşma be.... bazen okuma yazma bilmen bile beni şaşırtıyor.... kalk kalk üstümden ön sevişme falan istemiyorum, hayatında bi boku beceremediğin gibi bunu da beceremiyorsun..... o pantolon bok gibi, ismail ykya benziyorsun...... biliyor musun geçen gazetede okudum 14 cm türklerin ortalaması değil, Çinlilerin ortalamasıymış. Bizimkilerin ortalaması 25 cm miş. hani yanlış anlama ama seninkine sözüm yok parmak çocuk"
Böyle ezdim ezdim ezdim iyice. Sonra eve geldim gönül rahatlığıyla. O unufak etiğim egosuyla osbir bile çekemez dedim. uykuya dalacaktım ki aklıma geldi.
Ulan şimdi bu salağa iki kız yakınlık gösterir. "ayy ne tatlısın" der. Bu da PuCCa beni eziyor, diğer kızlar kıymet biliyor diyerek onlarla yatar kalkar gider. Allam daralıyorum, bunalıyorum, boğuluyorum, telefonum nerde erik'i aramam lazım.
"Alo.. napıyon nan ayy napıyosun canım... çok özledim seni.. hıı evet biliyorum daha yeni geldim ama öyle, ayrıca sadece seni değil dalerik var ya eşekten sonraki ikinci en büyük organ onu da özledim ihihihihih" diyerek yavşak yavşak yalakalık yaptım..
Allahım bu kıskançlık şeyimi yok et bişeyler yap bu konuyla ilgili hiç iyiye gitmiyorum şahsen.. günde 3 porsiyon domuz etine başlıyacam efsane mi gerçek mi anlayacağım o zaman..

15.01.2010

Ezikler hadi yaşadınız, el dışında bişi yapacaksınız

Başbakan gitti ya Rusya'ya, pezo işi gücü yok vize durumunu da halledecekmiş hani.
Her yaz beni saran, tırnaklarımı kemirmeme neden olan korkum, 4 mevsim dolu dolu benle yaşayacak kabul edilirse.
Bu işin tabi sadece rus kızları akın akın burda, ya da erkeklerimiz bi üst komşuda durumundan öte tehlikeli bir durumu var. Ama sorunum şimdilik bu değil. O yüzden eylem planlarımı kafamda tasarladım;
1- çıplak konsoloslukta yürünecek (sakın kilo alma türk kızını temsil edeceksin)
2- konsoloslukları yak. ya da bombala. (Canlı bomba olma ama salaklık yapma)
3- tayyibin karısına mektup yaz, "senin ampul kendisine metres yapmış olga diye"
Mutlaka bunlardan biri bi şekilde olur. Olmazsa sıçtığımın resmidir. Artık Erik, gözümün nuru, canım biricik sevgilimdir. Ayaklarını lavantalarla yıkıcam, hiç bağırmak yok, kafasına da vurmam.. off yemek yapmak zorundayım bi de. Aşağılama da yok. Çok sıkıcı bir hayatımız olacak ama napalım herifi kaybetmek var. Yurdun 4 yanı bebek gibi kızlarla doluyken, ben hala çocuğa. "kalk lan gerzek, şu kumandayı uzat bi işe yara" diyemem.
Bi de her yana yayılan dedikodular var ki onlarla hiç baş gelemem. "Ruslar çok sadık, günde 7 çeşit yemek yapıyorlar, her gün evde bakımlı olarak dolanıyorlar, koltuk altlarında kıl çıkmıyor, 19 kaplan gücünde sevişiyorlar, boğazına kadar alıyorlar da gık demiyorlar, erkeği konuşurken sesini çıkarmıyor, kapris, naz, trip bunlardan haberleri yok, hepsi genel kültürlü, birine aşık oldu mu gözü başkasını görmüyor, ama manitası yatağa 3 kız daha alsa, gülümseyip teşekkür ediyo. vay babam vay. İnsan değil de erkek için tasarlanmış robot sanki.
O yüzden elimizdekilerin değerini iyi bilelim hanımlar, o şıllık, doğuştan botoxlu ayna karşısında dans eden uzun bacaklılara kaptırmayalım öküzümüzü..
Varya yanıyorum da, bizim gerizekalı ayı gibi heriflerimizin piyasa değerini arttırdılar ona yanıyorum. Nerde kekomançi var gidip onlarla takılıyorlar. Herif eşşek dışında bişi sikmemiş, düşünsene ikinci çiftleştiği nesne kusursuz bir yaratık oluyor..
hayır bir de sürekli onlarla kıyaslanmak kötü. "onlar medeni, laf atıyoruz bize cevap veriyorlar." Lan bunun medeniyetle ne ilgisi var allahın malı! sen kalkıp sokakta karıları taciz et, laf at kız sana cevap veriyor diye medeni olsun. Burda bir tezatlık yok mu?
Adamın hayatında kız arkadaşı olmamış. En uzun birlikteliği msn üzerinde 1 ay yazıştığı hatun. Yazın 15 arkadaş para biriktirip gidiyor Alanya'ya orda 16 lık kızlarla discoda dans ediyor. Sonra vay babam rus kızları..
"ama ben seni arkadaşım olarak görüyorum" erkekleri var bi de. Hayatı boyunca baktığı bütün kızlar tarafından arkadaş olmaya lanetlenmiş embesiller. ne tip var, ne konuşma, ne karizma ne artı bişi. Adam sadece kızların yanında gezen yılışık ama asla onlarla sevişemeyen bi tip. Şimdi bu adam sevgili yapamıyor diye suçu direk "Türk kızları bıdıbıdı" diye başlayan cümleler kuruyor. "Hacı yabancı manitan oldu mu?" diyosun. ona da yok diyor. ordan burdan duyduğu rivayetler, gördüğü götler ve bacaklarla durumu bileştirip her yerde "Türk kızları bence çok kötü." Ayy götüm sen sanki çok iyisin.
Ve en sinir olduğum şey ise. "Türk kızları çok çirkin, bakımsızlar, kültürsüzler" diye konuşan göbek deliği pamukçuk toplamış, apış arasını almaktan aciz, dişlerini 3 günde bir fırçalayan, sokakta tüküren, orda burda küfreden, her tarafı kıl dolu, geyirmeyi, osurmayı marifet sanan, genel kültürü fenerbahçe oyuncularını saymaktan öteye gidememiş ayıoğluayılar.
hayır bi de sokakta da bakıyorum 5 kızdan biri ilik gibi diyebileceğim seviyede. Ama beş erkekten ancak bir tanesi şans gelirse o da ehh dersin. Kalanı bildiğin düz kırmançi.
hayır sen kendi tipine bakmadan, öküzlüğüne, zavallılığına, ezikliğine şeyetmeden, hayatın boyunca elini sikmenin acısını ne bizden çıkartıyorsun. kızların kusursuz bir güzelliği olduğunu zaten kabullendim yıllar önce, o allahın emri. Onlara çirkin diyip bok atmak aptallıktır. Canı isteyen istediğiyle olsun, onlarla birlikte olanlara da lafım yok, ben erkek olsam ben bile giderim lan.. Benim sinir olduğum şey bu ezik tayfa varya "osbirciler cemiyeti" haa bunların o afra tafraları deli ediyor sadece.. Bi de o nasıl bir genelleme zaten öyle "türk kızları"
....
Bi kere Türk kızı diye dediklerinizin hepsi zaten sizin mallığınız yüzünden olan şeyler. Fazla yakın olursun yollu derler. mini etek giyersin kaşar derler, fazla sevgilin olur orospu derler. Hala bakirelik namus olarak görülen bir olay. İlk gece bütün hünerini gösterirsin, kaltak der. Kendini kasarsın sopa der. Oranı kapa, buranı ört, şuranı bilmem ne et, diye beynimizi yediniz de, iki tane uzun bacak görünce de "ayy çağdaş kız işte" mi oldu olay. Ohh pastam dursun, hem karnım doysun bak sen..
Ulan 9 aydır aynı herifleyim hala burda bana bile vay orospu hergün başka erkekle yatıyor, onları da yazıyor diye yazılar yazıyosunuz da. Sizin neyinize seksi sıradan olay gören, yatakta yılan gibi kıvrılan kızlar.
Valla ben o kızların aklına tüküreyim, o bacak boyu, bebek surat bende olsa, hiçbirinize sümüğümü sürmem. Hatunlar mal, zevksiz işte naparsın. Yazık nan o da bir lanet işte sen o kadar güzel ol kalk kekomançi beğen...
Bizde de el mahkum. Haa bizim de yukarımızda taş gibi bebelerin olduğu bir ülke olsa bak bakalım birinize koklatıyor muyuz.
Kuku nedir unutmazsanız, yokluktan hepiniz ibne olmazsanız ne olayım.

8.01.2010

Karga bokunu yemeden sevişmesin insanlar

Sabah seksi denilen şeyi yasaklanmasını istiyorum. bunun için kapı kapı dolaşıp, imzalar toplayacağım. Taksimde bildiriler dağıtacağım. Bu haklı davamı ipte sallanana kadar devam ettiririm..
Tamam ilişkinin başında yapıyoduk eyvallah.. Ama artık yeter yani. Zaten sabahları bildiğin kurbağa gibi bişi oluyorum. Gözlerim yumuk yumuk, salyam akmış, ağzım kokuyor, 3 saat kıçımı kaçıyorum. Bunu görüp nasıl istersin seksi benden. Uyandığım da en son isteyeceğim şeydir benim.
özellikle o izinliyken, sabah bir kalkıyorum biri beni dürtüyor arkadan. Allah bismillah diye bi uyanıyorum. arkamda pişmiş kelle gibi sırıtıyor erik. derin bi nefes alıp, geri yatıyorum, bu kez kulağıma doğru fısır fısır fısır.. Lan bi git yat bağrıyorum. yok bide kafaya taktı mı ille yapcak. "hadi hadi hadi" bazen o kadar sinirleniyorum ki kalkıp tokatlamak istiyorum..
Biraz duruyor böyle, sonra yine başlıyor; kolumu, bacağımı okşamaya. hayır enerjisine de hayranmım ha, kalk desem bulaşıkları yıka. o götü kaldırmaz ama iş sevişmeye gelince atom karınca oluveriyor. Ölü taklidi yapıyorum, bi iki yoklar sonra vazgeçer gider diye. İçine bi ayı kaçtığı için, mantık aynı çalışır diye düşünüyorum çünkü. Bi iki yokluyo, cidden bakıyor uyanmıyorum dönüyo arkasını.
Sonra bizi büyütürken kafamıza dayatılmış belli normlar beni işkillendiriyo..
Ulan şimdi sevişmedim ya, kalkıp işyerinde çikin bir karıyla işi pişirirse. 'sevgilimle iyi bir cinsel hayatım yok, sabah sevişmesini sevmiyor, beraber birlikte
olalım mı?' diye başlayıp, sonra 'her sabah
seks ne güzel bir duygu allahım, al sana tektaş' yaparsa.. Bi ton evli adam metreslerine bu yalanı söylemiyor mu sanki. yuvaları yıkan şey bence bu sabah seksi
olabilir. Bunun için bi yol bulmalı.. Erkekleri bu konudan soğutmalı. onun çiş olduğuna inandırmalı.. Her tatilde bu işkence çekilmez. Hayır, kadının kendini seksi hissetmesi için bedenine güveninin olması gerek.. Makyajsızken bakkala gitmek istemeyen ben için, sabah sevişmek baaoowww.. "oramı kapa, buramı kapa, ay bana bakma, ayy dönemem arkamı, ay çatlaklarım gözükecek, off çok çirkin gözüküyorum" şeyleri beynimi yiyeceği için, ne ben yediğimden zevk alırım, ne adama bi lokma bişey yediririm.
off lanet olsun akşamları Müjde Ar olan ben, sabahları neden Türkan Şoraya dönüşüyorum. Adamı göz göre göre kaybetcez, bak görüyo musun.. Off hem dinde bile var herifine yüz çevirme diye.. Bi bilinen var demek ki.
Hoop bir hamleyle Zerrin Egeliler gibi dönüyorum. Çapaklarımı silmediğim gözlerimle, salyadan kenarı kabuk bağlamış beyaz dudağımla, "hadi bebeyimmmm" diyorum. sonra bu yavru köpek gibi havlamaya başlıyo, debeleniyor yatakta mutlu mutlu.. sonra tam başlıyoruz. "öpmee öpmee öpmee" diyerek kafamı çeviriyorum.. Aklıma başka düşünceler geliyor.. "nan erkeğe de her istediğini her zaman verirsek olmaz bu iş.. sonra alışır bi de hep aynı meme, aynı döt der. kalkar gider iş yerindeki çirkin kızlardan birine.. Sonra 'ay ne farklı seninle şeyapmak için uğraş veriyorum, emek sarf ediyorum al sana tek taş' töbee allam bu fikirleri çıkar sen benim aklımdan diyerek bebeyi üstümden atıyorum..
- sabah sabah manyak mısın ya, kalk kahvaltı edelim sonra yaparız
- Ne güzel yapıyoduk ama yaa, kahvaltıdan sonra da yaparız hadi hadi.
- Off erik sabah sevmiyorum bi dur ya bi elleme ayy çek elini mememden
- İyi be tamam.. git yat sen napiim
- Küstün mü nan, şiit dönsene bana küstün mü be..
- Konuşmak istemiyorum şimdi kırdın sen beni
- taam söz yarın sosis yiyerek uyandırcam seni.
dönüyo bana ama gözleri nasıl ışıl ışıl, böyle sanki herife ev, araba falan hediye etmişim gibi. Nasıl sevinçli nasıl mutlu "valla de, yemin et, cidden mi taam o zaman bak söz verdin"
- Ama her gün olmaz özel günlerde ancak.
- O zaman bugün de yaparız kızım, şeyy bugün mutlaka bi şehir kurtulmuştur.. bugün ne 5 ocak hah Adana'nın kurtuluşu. Napalım yapmak zorundasın. Hadi sen dedin..
- sevişmekten soğuttun yeminle beni.. Şu sabah diretmelerin için sana moldovyalı bi hizmetçi tutcam. sen de kurtul ben de.. kalk git çişini yap. Sonra zaten bitecek.
- Çişimle diğerinin arasındaki farkı gayet iyi biliyorum. Ama hizmetçi şeyinde haklısın. Almak gerek bence de.
- Ayağına çorap giymeyi beceremiyosun da onu nasıl bilcen, hadi kalk. Geri zekalı bütün moldovyayı sokacam ben senin bi yerine, kalk kalk şurdan.. Güney Afrika'dan getirtcem sana hizmetçiyi

4.01.2010

Müge Anlı siktirgit hayatımdan sana yalvarıyorum

Uyku düzenimi yerine getirip, sabah erkenden uyanma kısmına geçtiğimden beri, Müge Anlı'yı izliyorum. Aslında çok garip bişi, hipnoz mu ediyo napıyo kaltak. Ya izlemicem diyorum ama bildiğin baştan sona kadar o tiz sesiyle, cinayetlerin perde arkasını araştırmasına takılı kalıyorum. Haftasonu geldi mi bir üzülüyorum, sevgilimden ayrılmışcasına pazartesi olsa da Müge mi izlesem diye sabırsızlanıyorum.. Bi de öyle kadın programı falan da değil ha.. bildiğin cinayetleri araştırıyor, katillerden biri falan programa gelmiş olabilir diye heycan yapıyosun..
Bu durum zaten paranoyak olan benim üzerimde çok pis etkisi oldu yalnız. "Herkes beni sikmek istiyooo" kızlarına benzedim. Bu kızlar böyle alt komşusu, arkadaşının sevgilisi, eniştesi, öğretmeni, kaldırımda karşılaştığı adamın, herkesin ona deli divane vurgun olduğunu düşünür ya. Bi de bu durumdan dertlenir. Kafasına takar falan. Hah işte o kızların bir level üstü oldum..
Bizim evin doğalgaz tesisatını yeniden yapıyolar.. Evin içinde ben yusuf yusuf atıyorum. "Ya şeyederlerse, ya parça pinçik keserlerse, ya suratımı jiletleyip kolumu bacağımı, ayrı ayrı yerlere gömerlerse.." İçerdeki odadayım ama nasıl kalbim ağzımda.. Bi de apartmanın dış cephesini de boyuyolar penceremin önünde dolanan işçiler var sürekli. "Allaam 4 koldan sikcekler beni, sen benim götü koru ben kalanını hallederim" diye serçe gibi titriyorum. Bi de öyle bişeyki, programda biri ölmüş oluyo ya, katili mutlaka akrabalardan, en yakınlarından biri çıkıyo. Sonra kendi kendime kızdım, sınıf ayrımı yapıyorum diyerek. Neden hemen beni kesecek olan adamları işçilerden seçtim ki.. Bu şey gibi işyerinde hırsızlık olunca direk temizlikçiden şüphelenen gerizekalılar gibi bişi. Belki yönetici tecavüz edecek bana.. Zırt pırt eve geliyo, naaptılar neettiler diye. Gözüne kestirdi beni, tam matkap sesinde, kırrttt kescek boğazımı.. Zaten pezevenkte öyle dayı kızına sarkacak tipte var. Bi de uzunca zaman kimse ondan da şüphelenmez. Herkes işçilerden şeyeder. Sonra zaten msn konuşmalarım abooooooo.. Varya acayip tırsıyorum loglarımın internete düşmesinden. Çarşı pazar karışır yemin ederim..
Müge Anlı katilimi bulmaya çalışırken, gerçi hoş 1 senede bir katil buluyo ama. Sürekli böyle fotoğrafım ekrana zoom in, zoom out şeklinde gelir gider. Bi de gidip vesikalık fotom koyarlar adım gibi eminim. vergi dairesinde çalışan memur gibi çıkmışım onda da. "ayy iyi ki ölmüş salak karı" diyen üç-beş ev hanımı da ortaya çıkar..
Sonra sokakta yürürken, gündüz gözüyle "na beni alacaklar arabaya atacaklar kesecekler, ayy jeepli bir oğlan duracak böyle çok yakışıklı, 'seni gideceğin yere götüreyim mi' diyecek. Ben zaten salak olduğum için, para ve yakışıklı erkek birleşimini görünce hemen atlarım arabaya.. sonra alıp beni tarlabaşına götürecek "üniversite mezunu" diyerek sermayesi yapacak.
Ne kimsenin evine gidebiliyorum, ne birinin yemeğini yiyebiliyorum, ne yolda yürüyebiliyorum, evde bile uyuyamıyorum lan.
Ama hepsinden önemlisi Erik'den bile şüpheleniyorum..
....
Yılbaşı için küçük bir sahil kasabasında başbaşa kalma şeyini uyguladık. geçirdiğim en güzel gündü sanırım o ayrı mevzu.. Böyle Salıncakta sallandık saatlerce götümüz dona dona, bütün sahili dolaştık, balık lokantasına falan gittik. Son dakikaya gelince "hadi gel hemen otele gidelim" diye tuttum konundan. Koştur koştur gittik. Her çiftin yılbaşında yapmak istediği şeyi gerçekleştirmeye. Ama nasıl bir lanetse, yan odadakiler de benle aynı düşüncedelermiş.. Bi yandan ibo şovu izleyip, diğer yandan sevişiyolardı. İsmail YK bas gaza dedikçe herif dellenmiş olmalı ki, karıdan bir ses geliyo, tır giriyo sanki içine.. Ulan alt tarafı bir et parçası ne büyütüyosun bu meseleyi.. Bi sinir oldum, evde üst kattakiler, orda yan odadakiler. Bütün sene milletin sevişmesini duyarak geçircem lanet olsun diyerek.. Sonra şarap marap, duygusal anlar falan derken baya güzel geçti..
Ben böyle Müge Anlı sendromumu atlatmışım, kuş gibi bir kız olmuştum ki, elektirikler kesildi..
İşte orda gözümün önüne Mügeciğimin, kedi gözlü, sinsi sıfatlı, despot hatunum geldi.
...
Erik yatakta yatıyor, ben ordaki koltukta oturuyorum. Zifiri karanlık oda.. Lan orda bir tırstım, Hayır bi de öyle bir yerdeyiz ki, kasaba nerdeyse bomboş.. Belki yandakilerle plan yaptılar beni kesip denize atacaklar.. Elektriklerde planlarına uygun olsun diye kesildi.. Bi de rüzgar esiyo vuuuuhuuuuuu diye en kral korku filmlerine taş çıkarır biçimde. Kitlendim kaldım oturduğum yere.. 'Yanıma gelsene' diyor ama ben göt bildiğin horon tepiyor, o kadar atıyor düşün işte.. Dedim yapacak bişi yok, gittim yattım yanına. Hani belki olur olur acır diye bana "seni seviyorum, sana aşığım" falan diyorum böle. Bi taraftan da gözümü karanlığa alıştırıp, kapıdan biri girerse, balkondan nasıl kaçacağımın planlarını yapıyorum..
Yalnız erik benden salak, o da korkuyo.. O korktukça ben daha çok korkuyorum.. Kesin kesecek beni, son dakka telaşında bu diyerek. İçimden dualar ediyorum ama bir gör. Ağzına sıçıp bıraktığım bütün insanlardan özür diledim o dakika.
Öldükten sonra hakkımda ne söyleyeceklerini de tahmin ettim. "aa bak kıza kalkmış gitmiş yiyişmeye ohh olsun sürtüğe haketmiş kaşar.. eee neden gitmiş oraya, insan kocasına, babasına güvenmiyo aman iyi ki ölmüş" diyecekler.. Bizde böyle bir mantık var çünkü "sevişiyorsa ölsün orospu" Sanki kendileri hiç sevişmiyomuşcasına, böyle cinayetli tecavüzlü durumlarda, "haa yalnız mı kalmışlar, aman iyi ki ölmüş haketmiş pislik" durumları oluyor.
Anam arkamdan biri bile güzel laf demicek diye düşündüm.
Bi de Erik çakı hastası. Çakısını da almışsa ya, beni kesecek, tavuk gibin olcam.. Bütün kasabalıyla anlaşmış meğersem, gelip beni doğrayacaklar. Ya şeyse otelci bilerek kestiyse elektiriği. Eriğin bi suçu günahı yoksa.. Kapıya dayanırsa adam 3-5 dostuyla. Barda filmindeki gibi yaparlarsa. Ayy allamm öyleyse ibne olsunlar, lütfen sadece Eriği yapsınlar. Yazık lan erik'i de yapmasınlar ama, aman ya bişi olmaz 3 gün depresyona girer sonra piskologda halleder olayını o.
Kafamda bi milyon film çektim ettim, şak diye geldi elektrik.. Sonra kendimden utandım.. Müge Anlı dan da nefret ettim. Onun yüzünden herkese katil, pis sapık gözüyle bakıyorum lan..