29.04.2014

Küçük Aptal

Küçük Aptal'ı bir nedenden dolayı okumaya başladım.. Yazdıklarımı asla okumuyordum, yaşarken zaten zordu, yazarken rahatlatıcıydı, tekrar okumaya cesaretim hiç olmamıştı… Şimdi okudukça kendimle yüzleşmek çok yordu beni.. Yıl 2008 güya gazetede editörüm ama -de -da hak getire, imla desen ağzına sıçmışım ortalığın. Misafirhanede kalıyorum kar kış kıyamet. ısıtıcı yok, eldivenle yazıyorum. Okuyorum da gülüyorum kendime, kızıyorum, acıyorum, üzülüyorum… 6 sene boru mu o sırada bi çocuğum olsaydı şimdi okula gidecekti. Büyümüşüm 
Büyümüşüm de hala beyinsizim, bütün kışı 6 yıl önce olduğu gibi evde donarak, susuz ve elektriksiz geçirdim. faturaları otomatik ödemeye vermek demenin, banka onu bulur öder nasılsa olmadığını daha yeni kavradım.




11.04.2014

Türk Erkeği

Eee yeter her yerde Türk kızı genellemeleri gına geldi artık… Bi de bunun erkek tarafını yapayım dedim… 

Türk kızlarını asla beğenmez. Alanya'da diskoda iki Rus ile dans edince kendini yabancı kız experi gibi görür. Türk erkeğinin yakışıklı olduğunu, süper kaslara sahip olduğunu ve dünya kızlarının onlar için ölüp ölüp dirildiklerini düşünür...

Arabaya biner binmez, işaret parmağını burun deliğine doğru götürür. Petrol kuyusu kazar gibi oyar da oyar, yol sonuna kadar.

Her fırsatta erkek arkadaşlarıyla boğuşur, el şakaları yapar ama sorsan en ağır heterodur.

Selam veren her kız, ona asılıyordur. Selam vermese de asılıyordur, onu hiç görmemiş olsa bile asılıyordur.

Uzun süreli bi ilişki beklentisi olan, gece hayatını limitli, ailesi sıkı kızlara kezban diyerek kendilerine yakıştırmazlar. Biraz fazla göz önünde bulunan kıza ise direk, 'kaşar' damgası vurur.

İlişkinin başında vantuz gibi yapışır, elinde avucunda ne varsa önüne serer, her numarasını gösterir. 1,5 ay sonra ise, 'sevgimi belli edemiyorum' diye bir bahaneyle seni süründürür de süründürür.

Sana önce sevgilisi, sonra çocuğu, ardından da annesi gibi davranır.

Arabası namusu gibidir. Yeri gelir, valeye bile emanet etmez.

Hayatında spor namına tek bir hareketi olmayan adamın evde sınırsız eşofman altı vardır.

Bacaklarını iki yana iyice ayırıp, oturmaya da bayılır.

Asla porno izlemez, bilgisayarındaki arşivi soruyorsan virüs bulaşmıştır.

Gece hayatı onun için sadece 'inşallah bu gece seks olur' anlamını taşır.

Aldatan oysa çok sıradan, bu kadar büyütmenin alemi ne, alt tarafı bir gece. Eğer aldatılırsa, dua edelim de bir beylik tabancası olmasın.

Dünyadaki herkes orospu çocuğu, herkes pezevenk, hepsi adinin önde gideni... Kendisi, annesi, sevgilisi hariç...

Türk dizilerini saçma bulur, izleyene geri zekalı damgasını yapıştırır. Ama 90 dakikalık maçı, üstüne maçın özetini bi de üstüne adamların o maçı yorumlamasını gözünü kırpmadan izlemesi dünyanın en normal şeyidir.

Asla ölçmemiştir sorsan 22 cm'den kısa da değildir.


Devamı gelecek...