13.07.2008

Kendi kuyumu kazıyorum

-Merhaba PuCCa... hayat nasıl gidiyor?
-(mesaja cevap vermedim)
- Sadece beni senin zor anından yararlanan biri olarak görmeni istemiyorum. Bunu bilmeni istedim.
- Anlamadım?
- O gece sarhoşluğundan istifade etmek için öpmedim seni.
- Anladım.
- özür dilerim
- Sence ben beni öptüğün için mi kızdım sana?
- O gece çok sarhoştun, beklememişsin ayılınca kızdın zannettim
- afferin o zaman!
- Peki neden gittin?
- çünkü servis gelmişti, sonra da sen beni aramadın!
Bundan sonrası gene ben senden hoşlanıyorum, sen benden hoşlanıyosun diye bla bla bla... Sonraki gün İzmir'e geldi... (bence İzmir'e gelecek diye mesaj attı, ama piskopata da bağlamayayım bebenin 480 arkadaşı var burda!) Gece kalabalık olarak buluştuk.. Orda konuşamadık bile.. Eve bırakayım dedi, arkadaşın arabasına sıkışacağımız için gerek yok dedim. Sabah için ise, hastaneye gidecekmiş, siğillerini yaktırmaya benle gel dedi. Ne kadar romantik çocuk pipisindeki siğilleri yaktırıyo bende dışarda onu bekliyorum. Ama gitmedim. Hastaneden çıkarken mesaj at, o zaman buluşalım dedim. Manyak mı ne? gidip hastanede ne konuşcaz...

Neyse sonra buluştuk, öyle iki üç kelam selam ettik. Bu arada ben ilk kez bu çocuğu gündüz gördüm. Farklı geldi lan gözüme, bi insanın bu kadar çok kılı olabilir mi? çiğköfteci gibi kolları var çocuğun. Böyle neden bilmiyorum bende bi soğuma oldu gene.. Sonra dedi "evden bişey almam lazım, şu sokakta zaten sen kapının önünde bekle gelecem ben hemen"... Gittik oraya, tam girdi apartmanın içine, döndü..
- gel dicem ama biliyorum korkuyosun
- neden korkcam be!
- ev şu sokakta diyince bile betin benzin attı. (çocuk 20 dakika önce orasından tedavi olmuş, pişik olmuş gibi yürüyor, bana neyapacakmış pehh dedim, "senden korkan senin gibi olsun diyerek daldım evlerine girdim!, ben zaten hep bu korkak tuzağına düşmüşümdür!"
Beni balkona çıkardı, kola koydu gitti içeri işlerini halletmeye.. Sonra geldi, saçma salak muhabbet etmeye başladık... Sonra bi anda bu, ben annanemden bahsederken lap diye sözümü kesti.
"PuCCa ben, Obama kim bilmiyorum! Valinin adını dün ilk senden duydum. Yanında sürekli bişeyler biliyomuş gibi davranmak beni yoruyor. Yada sen konuşurken hı hı diyerek kafa sallamak. Benim anlattığım hiçbirşeyle ilgilenmiyorsun. Keith Emerson'ı amca oğlum diye sana yutturabilirim. Sevgililerimin hepsi benim çevremdendi. Onların yanında kendimi düşük görmüyordum. Ama senin yanında kendimi salak gibi hissediyorum. Yani bunu nasıl anlatabilirim bilemiyorum ama...
- kompozisyonunun sonuç bölümüne geçsek?
- Yani seninle hiçbir ortak noktamız yok, bunu bil. Ben fasıl dinlemem sevmem, dün sana ara ara rakı içerim dedim. Sen seviyosun diye söyledim ama ben 1 kadehten sonra zoom olurum. Tadından da nefret ederim. Ama ben senden çok hoşlanıyorum, sana karşı herşey dürüst başlasın istiyorum. Belki bunlar sana çocukça gelecek ama ne diyo bu salakta diyebilirsin.. Sonradan farklı biri olarak bilme beni... Bişeyler başlayacaksa herşeyimi bilerek evet de bana.. Seni hiç tanımıyorum aslında hiç hemde, ama inanılmaz çekici geliyorsun bana. Kendimi de sana bişeyler biliyomuş gibi göstermek istemiyorum, varım ben dersen ben buyum...
Sonra ben ne yaptım, ayağa kalktım oturduğu sandalyenin kenarını dizimi koydum, bir elimi de göğsüne koydum kafamı ona doğru yaklaştırıp onu öptüm...Üstelik 15 saniye falan değil bariz 15 dakika... dudaklarım zonkladı çünkü bitince...
Her ne kadar bu davranışımdan çıkaracağı sonuç, "düşünceyi siktir bebeğim, önemli olan ten uyumu" gibi bişey olsa da.. Ben bunu sadece hayatım boyunca benim hoşlandığım erkeklere yaptığım şeyleri bana yapan biri çıkmamıştı.. Bi kere ben salağım! bi de üstüne daha fazla salak taklidi yaparım. çünkü inanırım ki, salaklara hayatta hiç bir zarar gelmez! Buna rağmen benim yanımda kendini küçük görüyosa ben bu çocuğa taparım ulan! Üstelik onun gibi biri, ne bileyim kendine güveni sonsuz gibi gözüken bir çocuk... Bir de nasılsa öpücükten sonra devamında bi bok yiyemiyecek, çıldırsın dursun diye öptüm...
Sonra ne oldu, döndü Bodrum'a sadece bir mesaj attı.
"Cumartesi burdasın değil mi ona göre o gün başkası çalacak yerime ayarlamam gerek"
Başka hiç bir mesaj atmadı... 2 gün geçti aradan...

14 yorum:

TACLAMACAN dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
CyNthia dedi ki...

umarım arar.. hatta çok isterim.. birde bil ki fal gibi bişi tuttum kendime senin bloğundan:P aptalca ama hani radyoda tutulan dilekler gibi. ''bundan sonraki şarkı romantik bişise oda beni seviyodur'' gibi bişi:D yani seni ararsa.... diye başlayan bi dilek tuttum içimden..

Adsız dedi ki...

işler niye umduğumuz gibi gitmiyo anlamıyorum.
ben de gidip taa lisede aşık olduğum, recep ivedik'e benzeyen o tipsizi öpüyorum. hani sonra üstüme düşer, ben de "hey dostum. bi kere öpüştük diye sevgili mi olduk ha?" tripleri yaparım, eğlenirim, pörsüyen egomu şişiririm diye...
ama sonra noluyo?
tek bir kez bile aramıyo tabi ki...
topunuzun pipisinde ööle siğiller çıksın inşallah.
uyuz eşekler.

http dedi ki...

şu bay siğil de bir blog tutuyor mudur acaba...olayları bir de onun bakış açısından okumayı istiyorum :)

"hatuna verdim edebiyatı, verdim ajitasyonu, allah sizi inandırsın 15 dakika vantuzladı dudaklarımı...döndüm bodruma yalandan bi de mesaj çaktım buna, 2 gün geçti aradığım sorduğum yok...bakalım nolacak, boşver ya izmire gittiğimde kafalarım nasıl olsa"

ahahaha

gerbera_ferezya@hotmail.com dedi ki...

EVET BİR ERKEK GÖZÜ İLE HİÇ BÖYLE DÜŞÜNMEMİŞTİK
AMA PUCCA BU SEFER Kİ SERT KAYA GELİBA NE DERSİN?

Panda dedi ki...

Ben bir yerlede sizin böyle geri döneceğinizi tahmin etmiştim..aşşağı postların birinde(aptala malum oldu herhal)..

neyse bu arada etiketlere bugün ilk defa dikkat ettim..öz. genital bölge siğilleri diye bir etiket..çok ilgi çekici:D..

Adsız dedi ki...

Pucca şanslı bir hatunsun ! Sen salak ayağına yatıyorum diyorsunda otoritenin herkesi ezdiğini düşünüyorum.

gwen dedi ki...

grup arkadaşları başında, götünde voltranı oluşturmaya kalkmasın da...
çünkü bir diğer erkek davranışı da şudur: yakın arkadaşlara gidilip denilir ki "abi bi cıvır var, azıcık nazlı ama 2 kelam ettin mi hemen verir. ben bi oynaşayım da siz de deneyin"

Adsız dedi ki...

bu arayıp sormamak yeni nesil erkeklerin son moda hareketi sanırım.
neden kaynaklanıyor bilemedik gitti.ama sinir bir hareket onu biliyorum.

bukedideli dedi ki...

nerde bu yazının resmi pucca yaaa umarım bi sonrakilerde şu orjinal resimlerini eksik etmessin yazılarındann! =)

fish dedi ki...

çok ii yapmışsın öpmekle...az bile yapmışsın...

aramazsa aramasın..arkadaşlarını da ne anlatırsa anlatsın bir erkek gözüyle..

hıh sanki puccanın da çok umrundaydı..

dimi kıss :pPp

Kriptograf dedi ki...

Pucca ne desek boş ne yorum yapsak hoş kaçar bu yazına.Blog yazılarını ard arda okuyunca "aşığım ulan ve allah belasını versin" temalı bir kompozisyon döngüsü çıkıyor ortaya.
Hemde sonsuz bir döngü sen bu kafayla gidersen daha çok küstüm hadi barışalım yaparsın...

Şevval Elif SOLMAZ dedi ki...

Bence ilişkiler insana birşeyler katabilmeli.Bu nedenle ben kendimden sosyal yada kültürel açıdan daha yetersiz olduğunu düşündüğüm biriyle olmak istemem.Konuşacak konunuz ortak olmalı herşeyden önce.Sadece sevgi yetse keşke..
Pucca gerçekten niyetin evlenmekse bnce daha kapsamlı düşünmelisin.17 yaşında olsak neyse severiz gezeriz yeter.

Oğuz;sende ne gaddarsın arkadaşım yaaa,iyice bunalıma sokacaksın kızı :))

Adsız dedi ki...

4 yıl sonra okuyorum ama benimde böyle siğilli bi sevgilim vardı adam sen çok zekisin diye diye tavladı resmen beni gittim allahın öküzüne körkütük aşık oldum sonra bu öküz naptı aldattı beni affettim üstüne terk etti tam salağım yani ben umarım elindeki siğilleri pipisine yayılır 31bile çekemez it!

not:pucca bana çok iyi geliyosun şu söylediklerimi bilen yok ama senin sayende döküldü oh