5.07.2008

Parçik pinçik

Bu sıralar hangi bloğa girsem hep kısa kısa şeylerle ortaya karışıklar falan yapıyolar. Ben de kıskandım bende yapcam dedim. ve yapıyorum...
- Yaza girdiğimizden beri arabamın kliması yok diye, otobüsle gelip gidiyorum. Aziz Kocaoğlu ne kadar arsenikli suyu bize kakalasanda seni seviyorum lan! Otobüslerindeki klimalar sayesinde manyak tasarruf ettim...
- 2 haftadır kabızım, ne yesem ne etsem fayda etmedi. Taşa dönüşmekten korkuyorum. Hayır bir de bunun çıkış aşaması var, kolum kadar çıkartırım eminim.... Doktora gitsem iyi olacak. Ellerim ara ara morarıyor ve kabarıyor gitmişken onu da halledeyim...
- Askılı giydiğimde sütyen takmam.. Sevmiyorum sütyen denen nesneyi! bana kalsa hiç bişeye takmam ama çok sallabaşa oluyolar... Sütyen takmadığımda uclarına yarabandı yapıştırırım. Geçen gün evde kalmamış, bende koli bandı yapıştırdım.. Az kalsın kopartıyordum..
- Kuaför bıyıklarımı sirle aldı.. Yaktı kaltak! orada bıyık varmış gibi duruyo. Azcık bronzlaştım, ilk orası karardı şu anda ibrahim tatlısese benziyorum.
- Babam geçen gün bana "dandik dandik gazetelerde çalışacağına kalk git İstanbul'a adam gibi mesleğini yap. Kendini harcama şuralarda, büyük denize attım seni, sen gene gittin çocuk havuzuna. Hayatını kurtaracak iş yapma, hayatını kuracak iş yap!" dedi.
- Saçlarımdan nefret ediyorum, küt kestirmek istiyorum. Ama öyle de götüme benziyorum.
- Sarhoş olduğumda hep Allah'a karşı kendimi suçlu hissediyorum. Tuvalete gidip dua ederek gönlünü almaya çalışıyorum.. Bir gün çarpılcam ama...
- Babam tam 17 kere evlilikten döndü. Şimdi yine bir cici anne var evde dolanan, ve bunla da evlenmeyecek. "Bana bakın örnek alın, sokakta benim gibi adam çok." dediği halde ben gene gidip nerde çer çöp var onlara aşık oluyorum...
- Dün gece çocuğun biri bizim masaya telefonunu attı. sonra da bana seni arayacağım o telefondan dedi ve gitti... Nokia 7610'du. Benim telim ondan daha kötüydü. Dedim ohhh bi telefonum oldu... Sonra sinirlendim züppe haline, telefonu garsona verdim... Bu başıma ikinci kez geliyor, yeni taktik bu heralde! Zengin bi çocuğada benzemiyodu ama.. Salaktı sanırım...
- Aylardır tv izlemiyorum...
- Karşı komşumuzun kızıyla aynı yaştayım. Kız 2. evliliğini yapacak. Nasıl buluyo yaa, götten bacak 1.50 falan boyunda..., yarım dünya, ortaokul mezunu, konuşmayı bile bilmiyo.. Birde fallik. Bütün mahallemizi milli eden bir vatansever! Yine de evleniyo.. Üstelik 2. kez!
- Oğlum olursa adı 'Oğul' kızım olursa adı 'Cansın' olacak
- Facebooka bikinili resmimi koydum. hemen bütün abazaları listemden sildim. Bay siğil görsün de neler kaçırdığını bilsin! Teşhirci kızlara küfrederdim "bu ne lan" diye.. Onlar gibi oldum, ama olsun... O resimde manyak zayıf çıkmışım...
- Pekmezle ayrıldığımdan beri ayaklarıma bakmıyorum, üstünden kamyon geçmiş gibi
- İş yerinde o kadar çok siyasetle ilgili tartışıyorum ki, bir politikacı ismi daha duysam kusacam gibi hissetmeye başladım
- alkol aldığım gecelerin sabahları erkenden uyanıyorum dınk diye...
- Bu şehirden fena halde tiksinmeye başladım. Kendime başka şehir bulmam gerek yaşamak için.

17 yorum:

http dedi ki...

oğlun olursa 'Oğul', kızın olursa 'Kızıl' olsun...

panadol bi halt değilmiş, yine ne varsa apranaxda var...

Adsız dedi ki...

Kabızlık için bol bitki çayı ve bir kahve fincanı zeytinyağı iç, üstüne de iki tane activia ye! Ohhhhhh gelsin tuvalet keyfi :)
Sütyen takmak zorunda kalmaktan ben de hiç hoşlanmıyorum Pucca'cım, salsak çayıra mevlam kayıra..
Mini komşu kızının bulduğu kocayı sen burnuna koymazsın zaten, kendini kimseyle mukayese etme ;)

Kriptograf dedi ki...

İzmir'den bıkmak gerçekten bir "insan" a yakışmayacak bir davranış. Çünkü her ne kadar dönemsel suyu arseniklide olsa İzmir gibisi yoktur.İzmir'de oturduğum için demiyorum adeta her gün tatil yapar gibi geçiyor burada,tek önemli yanı var yaşamasını bilmek,karamsarlığa düşüp polyanna ya göt dönersek pek olmuyor.
Her neyse blogu yeni okumaya başladım hatta bu okuduğum ilk yazıydı...

fish dedi ki...

puccaaaa istanbul a gel :pP taksim saat kulesinin önünde buluşalım..

bu defa kesin :pP izmirdeki duruma benzemicek...

bi de izmir cidden skıcı yaa :((

Adsız dedi ki...

- Alkol aldığında erken uyanman normal
- Sarhoş olduğunda hep Allah'a karşı suçlusun zaten
- Küt saç herkeze yakışmaz ama çekici duracağı kesin ( ben hoşlanıyorum )
- Yaşa Aziz paşa ( Piriştina daha iyiydi )
- Fitil kaktır ( Kabızlığın için )
- Yarabandı terleyince düşmüyormu ?
- İbrahim tatlıses bıyıklarını boyuyo
- Kötü örnek baba
- İzmirde iyi gazeteler var. Biraz torpil gerekiyor ve sabır. ( Baban başından savmak istemiş sanırım. Bekar evi çapkınlık için daha iyidir :P )
- Masaya telefon geldiğinde sim kartı çıkar telefonu al. Hatta çaktırma bataryasını ayır telefonu fırlat. ( izmirde böyle deliler varmıymış vay beee Bu olaya kanan kız varsa Pucca kabızlıkdan kurtulduğundaki herşey onların suratına :P )
- Medya kolunda çalışan birisi olarak Pucca tv izlemeyerek hata yapıyorsun.
- Götü yere yakın olandan kork demişler. 1.50 bayan için sınır gerçi ama yere yakın sayılır.
- Çocuğun olursa analı babalı büyütsün.
- Facebook ve benzer sitelere karşıyım.
- Ayak bakımı kolay 1 gecede düzelir :)
- Bazı yerleri atladım sanırım
- Bu şehirden tiksinme. Bulabileceğin en sakin yer. ( Devamını bildirecem ;) )
- Sürçi lisan ettiysem affola
- En kısa sürece sıçman dileğiyle sevgiler...

Adsız dedi ki...

inşallah en kısa sürede çarpılırsın allahın belası

La Santa Roja dedi ki...

Benim sevgili de İzmir'e taşınmaktan bahsediyo. Başlıycam onun çarkına da, du bakalım. 40+ için iyi İzmir be Pucca, fazla sakinlik bu yaşta hiiiç çekilmiyor. Gel İstanbul'a :)

wolkanca dedi ki...

arkadaşlara katılıyorum atla gel bizim metrobüsler var hem. oturuz rakı balık, çekeriz kafaları bi'şiin kalmaz. her derde deva.

Adsız dedi ki...

Böyle giderse Arap şeyhinin biri sana Dubai'lerden yapay bir ada satın alır. Puccaada'nda bir düzine Oğul Abdülvehab Sadr bin Hurşid el'hanekelerinle ve karnındaki son model veledinle mutlu mesud yaşarsın.

=)

Panda dedi ki...

---gereksiz yorum---
"inşallah en kısa sürede çarpılırsın allahın belası" yazan arkadaş sanırım pekmez dediğiniz arkadaş..(2 günde blogun yarısını okuduğum için kim kimdir öğrenmiş bulunuyorum..bu arada tebrikler..hayatınız bayaa bir hareketli..bir postu bir post tutmuyor :PpP..)

Adsız dedi ki...

walla ilk kez denk geldim bloğuna ama fena çarptı :)

merve limon. dedi ki...

hahah ortaya karışık metodu iyi olmuş, gayet dikkat çekici, okuması da daha kolay oluyor.
maddelere karşı ilkokuldan beri bir sempatim olmuştur zaten..

Ova (Excuse My Reading) dedi ki...

pucca valla hastayım, dün aldım notebooku oturdum burnumu ceke ceke okudum blogunu bastan daha 2007 temmuzdayım ama höh dedim. dogrusu senle arkadas olmayı cok isterdim ya! amma deli dolusun :)

Adsız dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
chunlibeauty dedi ki...

Parça Pinçik cok iyi olmuş :D İbrahim Tatlısese Benzedim dedigin yerde cok güldüm :) Babanın söylediği ''Kendini harcama şuralarda, büyük denize attım seni, sen gene gittin çocuk havuzuna. Hayatını kurtaracak iş yapma, hayatını kuracak iş yap!" çok haklıymış..

chopie dedi ki...

2007 yazılarını nerden bulabilirim?

selense dedi ki...

kimse 1.50 boyunda olamaz ilk okula gtmiyosa tabı, gotten bacak ne ya? senin bacakların nerden cikıyo göbek deliğinden mi? 1.80fln mısn?