31.01.2009

Ben ben ben hep ben

hep böyle içime yönelik şeyleri yazıyorum ama birazda dışıma yönelik yazayım dedim.. çokta sikimde diycen ama napim..
- hiçbir zaman yemek seçmem ama yiyemediğim şeyler var.. mc ve burgerın kırmızı etini asla yiyemiyorum birde rosto yiyemem.. yedikten sonra hep kusarım bunları.. oysaki etide severim ama.. bunları yiyemiyorum.. sabah en sevdiğim şey peynirli ballı ekmektir.. Ağzı tadım pek yoktur, tiramisuyla turşu yiyebilirim.. tatlı yersem mutlaka sonunda ağzıma tuzlu bişey atmalıyım, ağzımdaki son tat tatlı olmamalı..kabak tatlısına hastayım, onun için ölebilirim.. meyveli yoğurt ve antep fıstığıyla bütün ömrümü geçirebilirim.. en sevdiğim meyve mandalina, elma yerken hep dişlerim kanar.. Babamın yanına ilk geçtiğimizde, 2-3 sene sadece kahvaltılık ve kebapla beslendik.. bizi mutfağa sokmazdı, o zaten hiç girmezdi.. Öğrencilik hayatım ve yalnız yaşadığım dönem boyunca da sadece cips, çikolata ve peynir ekmekle beslendim.. param olduğunda ise iskender, pide, burger ve pizzayla.. O yüzden sanırım kronik kabızlık çekiyorum.. Ama istediğim zaman manyak güzel yemek yaparım.. ama istediğimde.. genelde istemem..
- Sıfatımda gereksiz bir gülümseme vardır her zaman.. sürekli gülerim, devamlı herşeye her boka.. PuCCa senin ağzına sıçayım derler gene sıratırım.. Çünkü dişim yüzünden ağzım zor kapanıyo.. kapanmayınca böyle salak bir ifade oluşuyor bende o ifadeyi gülümseyerek düzeltmeye çalışıyorum..

- Gece yatmadan önce mutlaka yanıma su koyarım, ve erken kalkmak için su içerek uyurum.. sabahın erken saatlerinde çişim zorla beni uyandırır.. altıma pijama giymem, sadece kilotla yatarım, bunalıyorum çünkü.. kabuslar görüyorum öyle yattığımda..

- Biri bana desin ki ay pucca mor saç sana çok yakışır, hemen saçımı mora boyarım.. o yüzden alışveriş yaparken çok gaza geliyorum.. ev giymediğim bi ton kıyafetle dolu.. ayy bu size çok yakıştı diyerek aldığım bokum gibi şeyler var dolapta.. Pantolon almasını hiç sevmiyorum, giymeyi de sevmiyorum zaten.. çünkü götüm atlas okyanusu gibi hissediyorum.. Hele ilk aldığımda, hiç yakışmadığını bilsem de genede almak zorunda kalıyorum.. o salak karı yakıştı dedi diye..

- kaşlarımı alırken hapşırıyorum, ağda yaparken ağlıyorum, ağdacım olan kız beni gördüğü zaman kendi için yok dedirttiriyor.. Çünkü canım yanınca o küçücük odada 3 tur atıyorum.. hele mincomda allahım yok öyle bir acı.. "abla bak yan taraftada alıyolar hiç sesleri çıkıyo mu" diye beni aşağılıyor kaltak kız.. Siktiğimin bilim adamları ışınlanmayı falan bulacaklarına şu kıllara bi çözüm bulsalar ya.. bi ilaç içsem hoopp bi daha koltuk altı, apış arası, bacaklarda kıl görmesem.. bide ucuz olsa bu olay..

- Çok iyi dans ederim, her türlü dansa yatkınım hatta.. ankaradayken bi arkadaşımla tangoya yazılmıştık, eşsiz gelenler vileda sopasıyla dans edecekler diyince kendimi çok aşağılanmış hissedip bi daha gitmemiştim.. bi onda nasılım bilmiyorum ama oryantelde asena yanımda bok yer..

- Çocukken saçlarımı köklerinden koparıp tek tek inceleme gibi bir hastalığım vardı.. Önceleri tek tek yapıyordum sonra tomar tomar kopartmaya başladım... kafamın ortası kel kalmıştı.. yılan yağı sürerek eski saçlarım yerine gelmişti.. hala canım bişeye sıkılsın saçlarımı kopartırım..
bişey canımı sıksın, ve kimseye anlatamazsam morarımım.. her tarafımda parça pinçik morartılar oluşur.. yüzümde bacaklarımda sırtımda.. Şurayı yazdığımdan beri bu morarmalar baya bi azaldı.. misal şu anda karnımda ve baldırımda gene öyle morarmalar var...

- Marketten çıkarken kendimi çok ünlü biri gibi hissediyorum, böyle kapı açılıyo ya, sanki paparaziler karşımda bekliyo gibi.. Hala gece yatarken bir gün çok ünlü biri olacağımın hayalini kuruyorum.. bundan o kadar mutlu oluyorum ki anlatamam.. bazen sırf bunu hayal etmek için yatağa giriyorum..

- Ezberim manyak iyidir.. Okuduğum hiçbirşeyi unutmam.. satırına kadar hatırlarım.. Okul dönemim boyunca hiç defter tutmadım, hiç ders çalışmadım.. Ve çalışanlara çok şaşırdım. derste bir kere dinlemem yeterdi herşeyi.. havuz problemlerini falan kafadan tak tak çözerim.. dershanedeyken özel sınıfa koymuşlardı beni, 3 hafta sonra geri aşağıya indirmişlerdi.. ezberim o kadar iyi ama, çarpım tablosunu hiç bilmiyorum, isimleri hayatta aklımda tutamam, hala kendi numaramı ezberleyemedim...

- bi mekana gittiysem, orda birisi acayip yapışıyosa mesela mutlaka onun bi eşyasını alırım.. kaydadeğer bir eşyası yoksa, arkadaşlarıma bira ısmarlattırırım.. sonrada sevgilim birazdan gelecek derim.. Onlar hobareyy yatcazz diye sevinip, sabah alırım nasıl olsa diye düşünüp istediklerini verir niyeyse.. Elimdeki ganimetler, bir hırka, biri dandik, biri diesel kol saati, iki atkı(birini geçen gün melloyla aldım), bir künye, hayatta takmayacağım bir gözlük, 2 şapka..

- Özcan denizi köpek gibi arzuluyorum.. gel derse sadece bir kez yapcaz parasını öder gene yaparım.. murat boz gel dese fotoğraf makinemle giderim, herkese de anlatırım.. hatta yalanda söylerim "ehehehe murat boz ama beni bozamadı, düğme kadar lan!" diye ama özcanınki aramızda sır olarak kalır.. robbie williams zaten benle şeyetmez..

- buz devri 2 de, o fındığı yakalamaya çalışan şey öldü diye ağlamıştım.. sevimli canavarları izlerken manyak tırsmıştım. Haberde çalışırken şehit haberlerini, kaza haberlerini yaparken hüngür hüngür ağlardım.. Ama kendimle ilgili olaylara çok az ağlarım..

- Birinin bana zarar vereceğini hemen anlarım, ama en fazla napabilir diye hep sonuna kadar beklerim.. kimseyle küs kalmayı beceremem.. suratıma gülsün hemen konuşmaya devam ederim.. Bir insanı sevmediysem hiç konuşmam.. Sevme kriterim ise yanında eğleniyorsamla eşdeğerdir.. En nefret ettiğim insan tipi, herşey benim üstüme geliyor, ben çok iyiyim insanlar kötü diyenlerdir.. böyle insanlarla konuşamıyorum bile.. Devamlı acı, keder, dert hayatta muhattap olmayacağım insanlardır.. Hep kalabalık olsun sağımda solumda sadece gülebileceğim adamlar olsun yeter bana.. Yalnız kalmaktan nefret ediyorum.. Hep insanlarla olmalıyım.. yoksa kuruduğumu hissediyorum..

- En sevdiğim içki rakı, rakı masasında sarhoş olan adamı sevmem.. Sarhoşu sevmem.. Ama ben hep sarhoş olurum, hep benim götümü toplarlar.. Araba almadıysam, mutlaka mirel beni toplar.. Onu o yüzden çok seviyorum kız hiç sarhoş olmuyor.. Bense hep sabahları "gene naaptım ben yaaa" diye uyanıyorum.. Biranın yanında çikolata yemeye bayılırım.. Hep dans edilecek mekanlara gitsemde asıl sevdiğim şey fasıldır.. Yada balkonda zeki müren, zekai tunca, emel sayın, sezen aksu, ahmet kaya o gün çok aşıksam ibrahim tatlıses eşliğinde kalabalıkla rakı içmektir..

- vücudumda en nefret ettiğim yerim, dişlerim ve ayak serçe parmaklarım.. Dişlerimi yaptırabilirim ama manyak tırsıyorum dişçiden.. Aslında sadece bir tanesi bozuyo bütün düzeni pislik! en beğendiğim yerim göğüslerim.. yazları genellikle sutyen takmam..

- genelde komik bir kızımdır, yani insanlar çoğu zaman beni sadece onları güldürmem için çağrırlar.. hemen içli dışlı olabilirim, çok rahat konuşurum, hiç kasılmam.. ve konuşurken mutlaka dokunurum insanların kıyafetlerine..

- Eğer birini etkilemeye çalışıyorsam, o konuşurken dudaklarına bakarım onun, gülümserken alt dudağımı ısırırım, boynumla sürekli oynarım bacağımı yavaş yavaş kaşırım..

- eğer bir insandan nefret ediyosam, kaşlarımı kaldırıp sen kimsinki bakışı yaparım, onu devamlı aşağılarım, o bişeyler konuşurken "hıı canımm hııı" derim.. benim bir küçümser bakışım var, o bakışım yüzünden çocukken o kadar çok dayak yemiştim ki. ne zaman kavga etsem biriyle o bakışla bakarım gözlerine.. İnsanları aşağılamakta üstüme yoktur..

- İnsanlara genelde onların hiç sevmediği yönlerine hasta kalmışım gibi davranırım.. Onların kendilerinde sevmediği şeyleri ben onlara sevdirmeye çalışırım.. Bunu neden yaptığımı bilmiyorum ama hoşuma gidiyo..

- Para biriktirmeyi hiç beceremem, elime para geçer geçmez anında harcarım.. hepsini tüketmek zorundaymışım gibi hissederim.. İnsanlardan borç para almayı sevmiyorum o yüzden paraya ihtiyacım olduğunda hemen en yakın bankadan en düşük krediyi alıyor'dum' kredi kartım artık yok ama varken herşey bok gibiydi.. sürekli borç içinde yaşıyodum.. babam bi gün önce borcu sıfırlıyor ertesi gün kartın yarısını kullanıyordum.. Etrafımda kim varsa mutlaka onlara bişeyler alırım, ısmarlarım param varsa eğer her tarafıma saçmayı severim.. Aslında çok para yiyici bir kız değilim.. Hatta hiç değilim, bakma burda paso zengin adam hayali kurduğuma.. Kim istemez yani zengin olmayı.. bana biri desinki "ay ben fakir olayım it gibi çalışayım, asgari ücret alayım." ağzına sıçarım onun.. o yüzden gereksiz edebiyat parçalamanın alemi yok. Herkes ister parayı. Karşımdaki herif beni götürecek kız gibi görüyosa bende onu yolunacak kaz gibi görürüm.. o götürmeden ben bi güzel yolarım onu. aklı başına gelsin diye.. O nasıl beni mal gibi görrüyosa oda benim gözümde maldır çünkü..

- Genelde benim için şımarık derler, şuursuz konuşurum.. sürekli kahkaha atarım.. saçma sapan davranırım.. çocuk gibi olurum, ne hayırdan anlarım ne yoktan.. istediğim birşey olmuyorsa kıyametleri kopartırım...

- Babam hep derdi ki, "kaybedecek bişeyi olmayan kişiden uzak dur" hayatta hiçbir zaman kaybedecek birşeyim olmadı.. o yüzden kafamın estiğini yapabiliyorum.. Bir gün içinde karar verip herşeyi bırakıp ertesi gün başka şehire çok rahat gidebiliyorum.. işi gücü ailemi herşeyi geride bırakmak hiç umrumda olmuyor.. çünkü hep yaşamam gereken bu hayat değil, mutlaka başka bir yerde başka bir mucize beni bekliyor diyerek, her fırsatı değerlendiriyorum.. Ama önüme gelecek, kendim götümü kaldırıp fırsat yaratmam..

- Bir şehirden, bir işten, bir ortamdan ayrıldığımda ordakiler orda kalır.. bi daha aramam onları.. Onlarda bi süre ararlar sonra ben aramıyorum diye vazgeçerler.. Ordan ayrıldıktan sonra bi daha görüşmek bile istemem onlarla hatta..

- Telefonla konuşmayı hiç sevmem, hep mimiklerimle konuşurum çünkü. telefonda kendimi iyi ifade edemem, sıkılırım kasılırım..

- Birini gerçekten seviyorsam, ona köpek gibi sadık kalırım.. Gözüm başka erkek görmez.. Benim için sadece o vardır, başkası asla olmaz.. bütün çevremi herşeyi onun için yakabilirim.. Ama bu piskopatlığa dönüşür ara sıra.. O kadar çok verip hiçbirşey alamadığımı görünce canını acıtmak için uğraşırım.. Acıtamayınca kendi canımı yakarım..

- Genelde ilk bakışta insanların ne mal olduğunu anlarım.. Yaptıkları işi bile tahmin ederim, ki bu çok basit bişey oldu sokakta 4 adamdan biri grafikçi webci bilgisayarla ilgili bir mesleği var.. atsan birinde tutar mutlaka..

- Msn ifadelerinden ";)" çok yavşak buluyorum, :D bu çok cıvık ergen gibi, ":)" bu da arkadan fortlanıyor ama bundan memnun itici bir pislik adeta. Bu ifadeleri yapan adamlardan soğuyorum vınnn diye.


- Makyaj olarak sadece gözüme yapıyorum, dudağıma yapınca 10 dakika sonra siliniyor, sürekli ısırıp yalıyorum çünkü.. Sınırsız sayıda parlatıcım var her markadan.. hepsi de meyve tadlı.. Sadece yemek için aldım onları..

- yaz mevsimini hiç sevmem.. Kış mevsimini de sevmem.. keşke hep sadece hırkayla dılarıya çıkacağımız mevsimler olsa.. mont giymekten nefret ederim, bere takamam, toka bile takamam kafama başımı inanılmaz ağrıtır... ama ilaç hiç içmem.. Hasta olsamda kullanmam.. Bi yerim ağrıyosa bunun bir sebebi vardır kendi kendini tamamlasın diye ağrı kesici içmem..

38 yorum:

Adsız dedi ki...

cok tanidiksin yaaaaa!

ya ama biseyi sormadan edemicem yaaa, hep merak etmisimdir. Pijamasiz yatinca donmuo musun ya? Gerci ben yazin bile corapla yatan bi tip olduumdan bana kutuplardan kacmis gibi gorunmen normal tabi. bazen bole ic camasiriyla yatiim diorum, yanimdaki herif de kalkinca hay siciim ne sexy hatunla yatmisim desin die ama hic basaramadim, 1-2 saat dayanip hemen kazak, kot ne varsa geciriveriorum ustume!

babegazelle dedi ki...

bilirim o sürekli sırıtış durumunu aynı davşan dişlerden bende de var kapanmıo anasını sattığım ağzı bi tane resim yokki ağzım kapalı olsun sürekli 32 diş olmak durumundayım ahahah

RaMa dedi ki...

vay be herşeyi anlatmşsn valla
kendini anlatabilenlere hayranmdr ay ben hiç beceremem... en nefret ettğm huyumdr...

Adsız dedi ki...

yılan yağı saç mı çıkartıyormuş? bir denesek mi...
pucca sevimli, normla, eğlenceli biri gibi geldi tarifin. fakat sıkı sıkıya kimseye bağlanmak istemediğin sonucunu çıkarıdm ben. belki de kardeşi olan kızlar için hep böyledir bu.
ve sen de hep arkanı toplatma olayını olması ta buradan sıktı beni.

Adsız dedi ki...

Pucca yaaa yerim ben seni:) Bayılıyorum senin şu hallerine o kadar bizdensinki, o kadar doğal. Bu arada lezbiyen değilim:) Bir gün senin çok mutlu olacağına inanıyorum. Özü temiz olan insan özünü bulur eninde sonunda. Seni seviyorummmm.
ETNA

bi dost dedi ki...

şimdi okudum ben yazıyı ama çoğunu unuttum bile. bi tanesine yorum yapcam. iyi yapıyon yolduğun kazlara, sıç ağzına şerefsizlerin arkandayım.

sami hazinses dedi ki...

onu yemem bunu sevmem filan diyosun da sandiviçi löpür löpür götürüyosun maşallah hahahaha.hele bira ve tekillayı hiç saymıyorum.afiyet olsun.

efsa dedi ki...

canım o ağda için özel bir krem var ismini öğrenip haber veririm sana :) rahat edeceksin.

PuCCa dedi ki...

ahah içine nasıl oturmuş yalnız sandwich ahaha :PpP
olum sevmem değil herşeyi yerim ama sadece etleri yiyemiyorum.. biz zenginler öyleyiz sanki bilmiyosun :PpP

yılan yağı evet saç çıkartıyomuş.. valla benimkini çıkartmıştı.. hatta adanadan getirttirmişlerdi..

larry dedi ki...

Çok uzun.Birkaç gün sürer okumak.Aşağıda da şiir gibi bişi yazmışsın. Onu da geç

Adsız dedi ki...

Seninle tanışmayı şimdi daha çok istiyorum

Adsız Şövalye dedi ki...

Pucca,

kendini anlattığın her gün, burda, ellerim sökülüyor. onları sabah çıkarken çöpe bırakıyorum.

atımı listene yazdırıp sıranın gelmesini beklerken, burda, çocukları öksürüyorum. ama sen çıkıyorsun.

bana gece gibi indiğini bil artık. boğazıma kaçan bu şeye güzel ellerinle devam etmeni istiyorum. Pınar gibi boğazıma gömülmeni bil!

...

yarın, yazdığım gibi gece ağır ve sana indi. ellerimi çöpten aldım. çok ciddiydim ve ağlıyordum.

Pınar gibi boğazıma gömülmeni biliyordum.

Adsız dedi ki...

yazılarını sürekli takip ediyorum biliyorsun nefesim kesiliyor okurken senin hep o pijamasız halin gözümün önüne geliyor dayanamıyorum artık bloxoo yada gelmiyorsun epeydir iyi değilim ben gidiyorum bi sakinleştirici alcam öyle devam edcem yazına

ZIBBIDI dedi ki...

Biri seni gözetlesede izlesek.

Adsız dedi ki...

gögüsleri bende severim:)

Adsız dedi ki...

Bazıları çeker bazıları çekemez.

ANTEN

Unknown dedi ki...

ne çok "ben" gördüm satırlarda...
evlenince geçiyor ama hele çocuk olunca :)))

rahat yazar dedi ki...

zor bir insansın..o kadar çok özelliğini anlatmışsın ki okurken zihnimde canlandırdım o derece:)

Adsız dedi ki...

euheuhehueuh
aylarıdır okuyordum yazılarını ancak bi yorum yapma ihtiyacı hissetmiyordum bi nevi röntgencilik yani. Ama şu adsız şovalye kardeşimizin yazdıkları beni benden aldı :D:D kendimi yorum yapmak zorunda hissettim. Kendisi ellerin sökülmesi, onları çöpe bırakmak, listeye at yazdırmak, boğazına kaçan şeyin eller ile devam ettirilmesi, çocuk öksürmek ve pucca çıkması gibi konularda bizleri aydınlatırsa çok mutlu olacağım. Yeni bir sanat güneşi doğuyor lan burda :D:D

LoLLa dedi ki...

sikinde olmicak ama pek seviyorum seni yaaaaa .)

Anastasia dedi ki...

Yaa vala bayıldım bu yazına, Özellikle Özcan deniz fantazine, götürülecek kız=yolunacak kaz betimlemene, paraları saçmana, küsememene, atlas okyanusu tanımına,sarhoşdan hoşlanmayıp sarhoş olmana bayıldım çünkü ben gibi geldi hepsi :)))
ps. Özcanı kimseye kaptırmam orası ayrı tabi ;)

Adsız dedi ki...

Puccacım birşey söylemek istiyorum. morarmaların bana ciddi birşey olabilir gibi geldi. Onlar için doktora hiç gittin mi? Birde toka taktığında başının ağrıdıüını yazmışsın. Buda ciddi birşey olabilir. Bunlar için bir doktora görünsen iyi olur.

Adsız dedi ki...

Burası, seni götürmek için can atan abaza ve yolunacak kazlarla dolmuş farkında mısın ?

Lütfen bu mesajı yayınla Pucca..
Sana yapılan yorumlarda şu abazaları görünce sinir oluyorum..

Bu arada kendini çok iyi anlatmışsın..Merak edenler için iyi olmuştur..

Hoşçakal

Adsız dedi ki...

-Sıfattaki gülümseme hali bende de var... hem iyi hem kötü bişi... özel bir şirkette yönetici pozisyonundayım fakat sıfattaki gülümsme olayından işçiler pek kaale almıyor :)

- yılan yağı iyi mi geliyormuş harbi? ben de kel olduum için denesem mi ki? (rumuza da şimdi kel ama yakışıklı dedik mi... ) :p

- bende rakı içipte ayakta kalan bayan olarak bir tek ablamı gördüm. acaba tekirdağlı olduğumuz için kanımızda mı var? :p

- tavşan diş olayına da, sen deli misin derim... tavşan diş birçok erkek için cezbedici birşeydir ki bu gruba bende dahilim.. feci sexy durur :)

sevgiler,
bora

Adsız dedi ki...

normalde senin gibi insanları sevmem pucca. yani kaybedecek bir şeyi olmayan ve hiçbir şeyi kafaya takmayan insanları. belki ben de öle olmak isteyip de olamadığım içindir.
ama siz en iyisini yapıyosunuz; hayat boş, istediğin gibi yaşa ve mutlu öl...

sinderellaaa dedi ki...

bir arkadaşımın oturduğunda bacaklarının altı ,kollarını yasladığında dirsekleri,kısaca baskı uygulanan yerleri anında morarıyordu,doktora gitti trombosit eksikliği çıktı(Allah korusun inş sende yoktur!)Her ilacı denedi almanyaya gitti tedavi olmak için uğraştı ama en sonunda dalağını aldırarak bu durumdan kurtulabildi.Bence sende acilen doktora git ve bir baktır!yalnız bu saça toka takınca baş ağrısı olayı bendede var!hem uzun hemde çok gür olduğu için zaten tokalar tutmuyor ağırlığı taşıyamamaktan ağrıdığını düşünüyordum,demek buda mı bir sorun muş!bende doktora gitsem mi acaba?

Hülya Cinsçiçekçi dedi ki...

puccacım
"emla" diye bi krem var. epilasyon öncesi sürüyosun sıfır acı. sağlık karnesine bile yazılıyo bu krem.. bu kıyağımı da unutma şekerim :))

Bodrum dedi ki...

Pucca ya peki bu maskeli kadın nesi?

PuCCa dedi ki...

emla kremini hemen alcam valla..

sibel ne bilim hoşuma gitti bilgisayara koymuşum bunda kullanayım dedim :PpP

Bodrum dedi ki...

:)

benim maskelere karşı zaafım vardır da. kendi resmimdende anlaşıldığı üzere...

öle sorem dedim hoşuma gitti:)

miracsaral dedi ki...

Ah, ya.. hayatta taktığım her şeyi becerebilmiş birisi olarak tek eksiğim iyi dans edebilmek oldu. Yapamıyorum, edemiyorum, beceremiyorum ya :(. Sana çok özendim cidden. Ayrıca güzel dans eden kadınlara da hmmm.. zaafım vardır..Çok iyi..

Adsız dedi ki...

bukdar olmaz gercekten seninle huylarımız aynı..ellerin tıpkı benim ellerime benziyo bacaklarında öyle..ama ben balık burcuyum ve kin tutar küserim..saç koparma,morarma,mandalina,..olmaz bukadar boyumuz bile aynı yuh!!ama benim gögüsler ufak senin anlatımlara göre ve saclarım simsiyah gözlerim ilginç kahve gri karısımı garip ama cok özelmiş rengi:pPp gercekten bukadar benzerlik korkuttu beni benimde 4 yıllık ilişkim olmuştu 85liyim sen kaçlısın bilmiyorum..murat boz tipim degil:D ben orjinal kara kaş göz hakiki esmer severim mehmet günsür tarzı..cok sasırtıcı bende senin gibi plancı oyuncuyum ama asla kimseye anlatmam yani sende bloga anlattın ama cevrende duyanlar blogu okuyup yani olmustur ben öyle biseyde yapamam:D

Adsız dedi ki...

ne piskopatmışsn sen oluuuuum :D ?? :D

Betty dedi ki...

Şu kadar uzun yazıyorsun ya "Lanet olsun lan okumayacağım amk." diyorum sonra merak edip okuyorum, illet oldum bu duruma. Kısa yaz da kurtar beni bu durumdan.

Adsız dedi ki...

tiramisuyla turşu mu? DAMAK ZEVKİN BERBAT DEĞİL EMİN OL! bence tiramisu ve ardından salatalık (kornişon değil) turşusu çok enteresan ama keyifli olur.

Adsız dedi ki...

şıllık..ben de iyi yazıyorum bende de yetenek var benim de 2 elim 10 parmağım bir burnum var hatta lisede editörlüğünü yaptığım bir dergim bile vardı.. hemde senden daha genç deha güzelim ama ne,sen şu blog olayını bizden önce keşfettin şimdi yazsam sana özendi olacak.. bilinçaltım farkında olmadan senin tarzında yazmaya itecek beni.. şıllıksın S. şıllık

Anjelik

Adsız dedi ki...

Hep kaslarimi alirken neden hapsiriyorum diye dusunurdum hatta bu yuzden hastalikli oldugumu bile dusunmustum cok sacma ama neyse bi tek ben boyle degilmisim

Adsız dedi ki...

Kas alirkrn hapsirdiginda neden hapsiriyorum diye geo dusunuyodum yalniz degilmisim meger