5.01.2009

Katil kim?

Şimdi kaldığım yer 2 oda. bir odada yatak var. diğer odada bi 3lü koltuk, bi tv bide sehpa var. yatak odasında uyumuyorum. hem orası çok soğuk. buzhane gibi... hemde karşıda bi ayna var ne zaman uyansam o aynada kendimi görüp bismillah süphaneke diyerek, dine imana dönüyorum... o yüzden bende 3lü kanepede tv izleyerek götüm başım ağrıya ağrıya uyumaya çalışıyorum... Bu hırsızlık mevzusundan beri benim uykumun içine sıçıldı.. bi türlü uyuyamıyorum... Neyse işte uykum gelir gibi oldu dedim ohhh hemen yatim.. tam böyle uyucam işte bilgisayarı kapadım tvyi kapadım yorganı battaniyeyi sarıp sarmaladım uyumak için hayal kurmaya başladım.. nan bi baktım takır takır sesler geliyo kapının ordan. kapıda tam karşımda... abuuuu noluyo lan gene mi hırsız girecek diye ödüm bokuma karıştı. gececi oldumu sanıyolar ondan geldiler heral dedim.
bağırmaya başladım "afedersinizzz, kim var ordaaaaa" hıtık hıtık ses kesildi ben bağırınca... hemen kalktım ışığı açtım. telefonumu aramaya başladım bulamadım. odadaki telefonla resepsionu aradım... kimse çıkmıyo 24 saat açık orası ama gece nasılsa kimse gelmiyo diye uyuyolar bazen....
takır tukur sesler gene başladı kapıdan. yorganımı sardım kendime, elime aldım çatalı bi elime de koltuğun minderini de aldım ki; düşünüyorum kapının ordan taramalıyla tararsa, mindere isabet etsin de ölmim diye. dizlerim titriyor korkudan allaa duaya başladım ben "özür dilerim, allam yarabbim beni affet, arada sırada gıcıklık yapıyorum ama seni seviyorum valla ben. kadir gecesinde içmiştim ama yanlışlıkla oldu o. yoksa bilirsin saygım sonsuz sana. boru mu dünyayı felan yarattın yani... ben iyi biriyim allam bi daha kötülük yapmıcam zaten.. dedikodu yapmıcam, yalan atmıcam, hırsızlık zaten yapmam... başka ne vardı öyle günah haa zina... o konuda şüphen olmasın allam ne gelen var ne giden, kimle zinaya bulaşacağım, yaa amaaan sen yarattığın şeyin içini biliyosun işte vaktim yok, hemen isteğime geçiyorum, koru beni nütfen.. içeri girince onlar, elimdeki çatalı ışın kılıcına çevir de fııjjnn diyerek kafalarını kopartim. sen koru beni, gerisini ben hallederim.."
.....
şu seri katiller vardı ya, ankarada yakalandılar. işte o zaman onların haberlerini yapmıştım. göz göze gelmiştim herifle "haplıydım" derken. bide bakkaları öldürenler vardı hani ankarada gene, o zamanda bakkallardan birinin cesedini görmüştüm habere gittiğimde. aklıma hep o sahneler geliyo... Bide gazetede 3. sayfa editörlüğü yapmıştım, hergün hısmına atlayıp vermeyince onu doğrayanlar, karısı aldatıyo diye vajinasına telefon sokup boğanlar, haplanıp 10 kişi bir kadına tecavüz edenler, allaaahhh neler neler.. bütün o yazdığım haberler vııjjnn vııjjnnn hafızamda canlandı tabi..
içeri girip paramı isteyecekler, anam 10 ytl param var.. yetmicek tabi o para onlarda bunun için mi girdik lan diyerek bana çılgınlar gibi tecavüz edecekler. kanamamda bitecek zamanı buldu.. en azından belki mideleri kalkardı.. ohhh çok şükür bacaklarımı almadım daha.. belki belli mi olur elitist sapıklardır. "ayyy ben bunu zikceme gider elimi şeyederim, tiksinçliğe bak.. erkek bacağı gibi midem bulandı" derlerde bırakırlar beni ...
.....
elime aldım odanın telefonunu aşağıyı arıyorum, bi yandan da kibarca kapının önündekini ikna etmeye çalıyorum.. "param yok benim, zaten polis gelcek, gider misiniz..." niye böyle kibar olduğum konusunda bi fikrim yok, sanırım döt korkusu yüzünden kişiliğim allak bullak oldu.. Ses bi gidiyo bi geliyo.. geçtim o üçlü koltuğun arkasına telefonu aldım kucağıma, bi elimde hala çatal var.. aşağıyı durmadan arıyorum.. durmadan diyorum ama bu anlattıklarım çok kısa sürede gerçekleşiyor.. bi 5 dakika falan yani.. İç sesimle anlatınca saatlermiş gibi geliyo ama alakası yok..
O sırada telefonu açtı resepsiondaki çocuk.. hemen dedim kapının orda biri var diye.. Lan bi anda aklıma dank etti.. ya sapık resepsiondaki çocuksa, 2 kişilerse.. biri aşağıya inip açtı telefonu.. şimdi yukarı çıkacak ben kapıyı açınca bingooo.. beyaz inekli pijamam belki seksi geldi herife belli mi olur.. o pijamanın altına siyah don giymicektim o gün salak kafam!!!
....
İşte orda bir korku bastırdı bana.. bir çığlık atmaya başladım.. "kurtarın beni" diye durmuyorum ama, pencereyi falan açtım yan tarafın duvarlarını yumrukluyorum.. "imdaaatttt kurtarın beniiiiii" diye.. o sırada da benim kapı çalıyo, resepsiondaki çocuğun sesini duyuyorum.. "PuCCa hanım sakin olun, kapıyı açar mısınız kimse yok." ben durmuyorum ama, baktım konuşarak bağıramıyorum.. herifinde sesini duyunca kriz geçirir gibi çığlık atmaya başladım.. nasıl bağrıyorum bildiğin çığlık yani.. ben çığlık attıkça kapıyı kıracak gibi yükleniyorlar..
bir soluğum kesildi, bi baktım başka sesler duydum dışardan, kadın sesi falan da.. Hemen açtım kapıyı.. 3-4 kişi toplanmış oraya.. bilinçsizce kadının birine gittim sarıldım.. bi süre ağlama nöbetine girdim.. su falan içirdiler bana.. Sonra resepsiondaki çocuk anlattı olayı.
.....
Bi tane kedi var sürekli misafirhanede dolanıyo.. Ben bazen onu odama alıyorum.. çok sevimli bişi.. Bu kedi, bi fare yakalamış.. benim kapıya vura vura onu bana vermek istiyomuş.. o takır tukur duyduğum sesler kedinin fareyi benim kapıya vurma sesiymiş.. Yandaki kadın çıktığında kediyi ağzındaki fareyle görmüş..
Tabi ben o korkuyla bir daha giremedim odaya.. gittim kadının odasında kaldım.. tanımadığım etmediğim karının odası niyeyse daha güvenli geldi..
Dünde Esra Ceyhan'da kaldım.. Bugünde lobi gibi yer var burda.. battaniyemi aldım, laptopumu aldım, biber gazımı ve telefonumu da.. haa tabi pijama yerine eşofman giydim bu kez.. Esra Ceyhan'ın gelmesini bekliyorum.. Evinden eşyalarını almaya gitti.. Başkasının evinde rahat edemiyorum ben, hele böyle annesi babası varsa.. hiç kalamıyorum... onu ikna ettim, benim korkum geçene kadar o burda yaşayacak...
Bi süre böyle göt korkusu ve paranoyayla devam etcem sanırım... Hala resepsiondaki bebeden şüpheleniyorum..

31 yorum:

Adsız dedi ki...

Kedidir o yapar. sana çıngıraklı tasma veriyim pucca kedişe tak. bi daha fare getiremez sana :)

Adsız dedi ki...

benim kedimde aynı şeyleri yapıyo gece gece.aynı yusuf yusuf olayını bende yaşıyorum..ama şu resepsiyondaki çocuk bana da tekin gelmedi dikkat et pucca

Üfürükten Prenses dedi ki...

sen öldüreceksin beni ya..
Allah ile konuşma kısmında ölüyordum ya gülmekten:P

geçmiş olsun yine de,ne olurs aolsun kıllı bacakların kurtarırdı seni..

kediyi de nasıl aşık ettiysen kendine en değerli hediyesini sana vermek istemiş ehi ehi :)

Kiralık Beyin// dedi ki...

aman tanrım
Pucca sıyırıyor!

Unknown dedi ki...

sen öyle seslenirsen katile daha bi hırs yapıp şehvetin doruklarında üstüne atlar kesin puCCa.. kaçarı yok :Pp

Adsız dedi ki...

öhhh ne senaryolar kurmuşsun kafanda puccam beaa bi ked fare oyunu için nasılda korkutmuşsun kendini kapını kitle yat işte bişi olmaz bece :)

larry dedi ki...

1)Filmlerde çoğunlukla o gittiğin güvenilen kadının odasında olur her ne halt olacaksa
2) Cebindeki son 10 lira ile http://www.gozyasarticisprey.net/gozyasarticisprey/TR/ana-sayfa/
ediniver
3)Bi eksik bacağının kılı kalmıştı nihayet onu da şeyettin.Daha ne kaldı senden iyicene iğrenmemiz için söyleyeceğin... onu da okuruz yakında

bi dost dedi ki...

deli:)

gerbera_ferezya@hotmail.com dedi ki...

off yaaa...
walla gerilim olmuşsun pucca...

ayetel kürsi mi ne o duayı oku..
onu okuyunca kapına yedi kilit vuruyomuş allah baba. kimseler açamıyomuş...

Bery dedi ki...

işin zor.. paranoyak olmuşsun sen hahahah :D

sinderellaaa dedi ki...

sen sanırsam yanında bir erkekle uyumanın verdiği güvenden sonra kendi kendine kalmaya korkar olmuşsun :)acilen sevgili anlamında olmasa da bir erkeğe ihtiyacın var!yada şu kapıya takılan ,açınca zır zır bağıran alarmlardan al.sadece mala değil cana kasteden sapıklar etrafta kol geziyor,temkinli olmak herzaman iyidr.sonra yarın birgün ecel gelirde böyle salak bir sebeple ölürsen(ki Allah gecinden ve
rsin)kızda amma salakmış hiçbir tedbir almamış demesinler arkandan!(bu arada şu yazdıklarıma bir baktımda seni sakinleştireceğime iyice korkutacak bir yorum yazmışım hüh bana!)::)))))sen yinede şu basit alarm lardan birtane al istersen .en azından çığlık atıp boğazlarını yormana gerek kalmaz:))

dübüratif patetez dedi ki...

Lan harikasın lan :D:D Hele bir de fotoğrafçıyım de canımı ye :D daha öncesini bilmiyorum valla okumadım hiç. Ama böyle haberci maberci diyince aklıma fotoğrafçı geldi. Öyleyse daha bi sevdim valla şindi :D

osuruktanteyyare dedi ki...

ahaha çatalla napıcaktın peki böböyüm
hiçmi pıçak yoktu lan

Adsız dedi ki...

Kötü birşeyler olduğunu hissetmiştim. 2 gündür puccaya bişey oldu diye düşünüyordum. Hatta dün yazdım sana yorumları geç yayınlayınca merak ediyorum seni diye.
Bu sapıklık, delilik, çılgınlık ama sürekli seni düşünüyorum. Sana sürekli yılışan tipler gibi görme beni. Bir sevgilim var, düzgüm bir ilişkim var ama ondan fazla seni düşünüyorum.
Birlikte olmayı bırak senle yüzyüze gelsem iki kelimeyi bir araya bile getiremezmişim gibi geliyor. Birine anlatsam delirdiğimi düşünecek, yatarken ayağına çorap giymiştir diye kendi kendime dert ediyorum.

Adsız dedi ki...

Ah be PUCCA....Kör topal demeden birini hayatına al...Hem böyle durumlardan kurtulursun,hem herifi iğdiş edip hayatına renk getirirsin (gerçi hayatı okumadaki renklerin müthiiişşş...),hem de piyasayı karıştırıp gönlündekine sıçrarsın...Demedi deme...

BlahBlah dedi ki...

senden iyi malzeme çıkar korku filmi babında. ama sana bir tavsiye, eşofman da giyme, kot pantolon giy. o zor çıkıyor malum... =P

Sagır Kedi dedi ki...

Muhahahhahah Pucca bak sevdirtmişsin kediyi sana hediye getirmiş:))Bak benim kedi de fare yakalar sevdiğinden hediye olarak getirir ne iyi insanmışsın da seni seviyo kedicik Pucca:))
Ha sen bu paranoyaklığından sıyır artık yafs...Esra Ceyhan bir süre bırakmasın seni..

Unknown dedi ki...

nasıl bir vefadır ki kedideki, yemeğini sana verecek aferin ona :)
korkusuz belasız dertsiz nice günlere :)

Adsız dedi ki...

paranoyak

Adsız dedi ki...

Hiçbir yüzü tamamlayamıyorum
hiçbir hikâyeyi sonlandıramadığım gibi
bir tek notalar…
Dudaklarımda yaban tebessüm,
eski bir fotoğraftan başlıyor seyir;
başakların ortasında ya öğlen ya ikindi
hayatı mırıldanırken öyle sırtüstü
uzaktan şapkanı al diyor annemin sesi
bilmiyor oysa; güneş çarpmasından daha çok acıtacak bir gün anılar…
bilmiyor…
Askılarım dizginliyor bir kalbin telaşını
her yanımı sarıyor zaman
ben hiçbir yüzü tamamlayamıyorum…
İçime ne vakit çarpsa bu keman kasveti
yenilgiyi tamamlıyor notalar,
ne saklanacak kimsem var
ne sayıklayacak adını…
Eski bir yara taşıdığım beni büyüten
Öznesini fiiline vurduruyor intihar
Duvar diplerine döndürür bu yaşam beni…
bir tek notalar…
İlk kar düştüğünde, bir tetik çekiliyor içimden
sesi zor duyuluyor
ve bir türlü öldürmüyor büyüten yara
bir türlü ayrılmıyor kafesten…
Avuçlarım dağlanmış oysa bak çoktan,
dudaklarımda yalan tebessüm
Eski bir fotoğrafta bitiyor bu seyri zaman
Unutmalıyız...

Adsız dedi ki...

paranoyak diyenlri esefle kınıyorum hiç yalnız yaşadınızmı? hemde kadın olarak. türkiye gibi yalnız yaşayan kadının her şey yapılabileceğini düşünen manyakların dolu olduğu bir ülkede .sırf yalnız diye kimsesi yok diye yaşlı kadınları ..... yapıp öldürüyorlar bu ülkede be eminim paranoyak diyenlerin hepsinin tuzu kurudur yalnız kalsınlar epsi puccadan beş beter olurlar

gwen dedi ki...

Aslında kedinin senin yaptığı şey kendince harika bi hareket.Kediler çok değer verdiği insanlara böyle ufak tefek hediyeler verirler. benim kedilerimden biri de sinekleri öldürüp yere sıra sıra diziyordu bulmamız için...
kediyi dairene almaya ne dersin? :)

oksan dedi ki...

ooy oy kıyamma len gel bızım evde kedı fare felan yok.ben beslerim bakarım sana.

ZIBBIDI dedi ki...

Yaw senin için iyi bişi değil gülmeyim diyorum ama bu kadar güzel anlatılmaz ki yaa.hele :mindere isabet etsin de ölmim burda koptum resmen..:Dsen çok yaşa emi:D

Adsız dedi ki...

sdjfhsdjf.Süper bu yaaa.Bayıldımmmm. =D

Adsız dedi ki...

işte yanında bir erkek olsaydı iş en başından çözülcekti...
kız arkadaşım beni nezman şş kalksana bişi var orda diye uyandırsa damarımdaki asil kan bana su lafları söyletir
-kızım yat ya kedidir kedi..

yaşasın erkek içgüdüsü ve yarattığı klişe laflar
bkz:kedidir kedi..

bu arda ne pis bişi oldun sen ya...bacaklar kıl içinde...

daksit dedi ki...

hmmmsss kediye bak :) Ama yine de öyle bir görüntüyü görmek istemezdim. Fare mi ıykkk

Adsız dedi ki...

Bende yalnız kalmaya çok korkuyorum buaralar havada mı suda bilmem ama var bir bozukluk

Cavill dedi ki...

sen çok korkmuşsun bunun için üzgnüm ama beni çok güldürdün, umarım birdaha böle bişi yaşamazsın, geçmiş olsun....

Adsız dedi ki...

http://www.exposay.com/celebrity-photos/jodi-lyn-okeefe-gm-celebrates-75-years-of-film-with-celebrity-fashion-show-arrivals-0BKDdp.jpg


sen bu kıza çok benziyorsun. (Jodi Lyn O'Keefe) Kızıl yapmışsın saçlarını ama bence yakışmamıştır sana.

escort ilanları dedi ki...

benim kedimde aynı şeyleri yapıyo gece gece.aynı yusuf yusuf olayını bende yaşıyorum..ama şu resepsiyondaki çocuk bana da tekin gelmedi dikkat et pucca