3.01.2009

Kibir, en sevdiğim günah

Şimdi tee ne zaman mimlenmiştim... Ki hiç sevmem etmem öyle mimi.. bence gereksiz bir durum.. Özellikle şu dolanan blog yazmaya ne zaman başladınız tarzı mimler.. Ama şimdi Fakeangel şeyetmiş bana.. kimlere aşık oluyomuşuza.. na 2 senelik yaşamım harfi harfi şurda yazıyo.. Aşık olduğum herifler ise hepsi birbirinden farklı tipler.. Pekmezle siğil arasındaki 77 farkı, uzun soluklu ilişkimle, gün aşırı denediklerim arasında zerre benzerlik yok.. Adamına göre kimi zaman kul, kimi zaman sahip PuCCa.. Neyse işte bi test var onu yapıyosun böle aşık olabileten yüksek karakteri buluyo sana...
Baskın Karakter
Siz doğarken yönetici vasıflarıyla doğmuşsunuz ve şimdiye kadar hep yönetmeye ve yönlendirmeye alışmışsınız.Bu yüzden hayatınıza girecek kişilerde sizin tercihlerinize uyması şartını gözetiyorsunuz. Sizin isteklerinizi gerçekleştirecek ve onlara uyacak karakaterde kişilere aşık oluyorsunuz. Başrolünde siz değilseniz o ilişki size mutluluk getirmiyor. Bu yüzden zaman zaman birlikte olduğunuzda birbirinizi çok daha iyi yerlere taşıyabileceğiniz ilkişkiler varken bunlara sırt çeviriyor ve çok daha azıyla yetiniyorsunuz. Bir gün birisi çıkıp size ilişkinin bir savaş olmadığını ve iki taraf da eşit olduğunda çok daha mutlu olunabileceğini farkettirecek.

Aslında ben böyle tiplere aşık olmuyorum.. bu tipleri deneyip ayy benim ağzıma sıçmıyo bu diye geri gönderiyorum.. Benim aşık olacağım delikanlıdaki özellikler şöyle olmalı;
-Bi kere mutlaka ortamda en az 3 kız ona deli divane olmalı.. Olmalı ki, onun için savaş verebileyim.. hepsinin elinden onu alıp zaferimin tadını çıkartayım..
-Kibirli olmalı, kendini beğenmeli, ukala olmalı, ağzıma sıçmalı benim.. Zekice kelime oyunları yapmalı.. beni allak bullak etmeli..
-benden üstün olmalı her konuda.. maaşı, işi, bildiği dilleri, oturduğu semti, bilgisi, zekası herşeyi benden üstün olmalı.. ağzım açık bakmalıyım ona.. Onla yarışamayacağımı anlayıp pes etmeliyim tartışmalarda..
-Kafamı allak bullak etmeli, iki gün benle ilgileniyorsa bir gün bana siktiri çekebilmeli.. Vur kaçı iyi yapmalı.. Bir gün demeliyim ki bu adam bana kör kütük aşık ilgisine bak, diğer gün demeliyim ki.. höst lan noluyo yanındaki kim, içine düşecek puşt..
-Beni korkutmalı, telaşlandırmalı, meraklandırmalı..
-İnsanlar onun hakkında bana, "ayy çok iyi çocuk" dememeli.. iyi çocuklar sıkıcı oluyor çünkü.. Aksine demeliler ki, "ateşle oynuyorsun.. o çocuk tekin değil..."
-Konuşurken gülümsemeli, dişleri güzel olmalı.. kesinlikle sarışın olmamalı, göz kırpmayı bilmeli...

Ben böyle heriflere aşık oluyorum işte.. İşin garibi ise her kimle ilişkiye başlasam onu böyle sanıyorum.. En son siğil işte.. Millet neler diyodu onla ilgili.. Ama sonra oda diğerleri gibi çıktı.. Pekmezde öyleydi, onda ulaşamayacağım bir gizem vardı.. şimdi amaaann saftirik pekmez oldu.. Hepsi bu şekilde sanıp başladım yola, sonra niyeyse soğudum gittim bittim.. Haa bu tipler sağlam ayakkabı mı kesinlikle değil ama çok çekici pezevenkler...

adsız şovalyee bak uyuyosan bu kriterlere, düşüncem bak seni :PpP

43 yorum:

Peri dedi ki...

zekice kelime oyunlarını erkeklerden beklemek çok fazla be Pucca, onlar anca araklarlar bir yerlerden kelimeleri :)

Adsız dedi ki...

/deveye diken insanı da miken yararmış/ seninkide böle

babegazelle dedi ki...

ya böle tipleri herkes sever içten içe aslında ben de bayılırım iddalı ve piç tipe de ele gelmio işte bunlar yaaa hele ki çok rekabet varsa çevreden ben napiim pes ediveriorum :(

S dedi ki...

oncelikle cok tesekkur ediyorum :)gec olsa da merakimi giderdigin icin..

bence senin en buyuk problemin egonla canim.. yani onune ulasilmasi guc hedefler koyup, onlara ulasmaya calisip, ulasinca da yenisine yoneliyorsun..

yani bana oyleymis gibi geliyor.

cabuk sıkılıyorsun birsey senin oldugunda.

ve ben cok istiyorum. mutlu bir iliskinin olmasini.

hatta evlenip coluga cocuga karismani.

unlu olmani da cok istiyorum ama bunu daha cok istiyorum :)

oyle iste.

tesekkur etmistim di mi ?

operim!!

Bery dedi ki...

bu özellikleri taşıyandan bana göre adam olmaz. sana göre oluyo ve böle tiplere aşık oluyorum diyosun. sen tarif ettiğin şekilde birisini bulsan bir süre sonra kıçınan vurur tekmeyi siktiri çeker sonrada göt gibi ortada kalırsın.

miracsaral dedi ki...

Şunu söyleyebilirim sen beni anlatmıyorsun, ya da anlatıyorsun; bilemiyorum...

hjhlp dedi ki...

"kibir en sevdiğim günah" bu repliği şeytan'ın avukatı'nda al pacino söylüyordu galiba...

al pacino'da da şeytan tüyü vardı, sizin yazılarınızda da bir şeytan tüyü var.

bu yüzden ben de sizin yazılarınız seviyorum.

ZIBBIDI dedi ki...

Bu saydığın özelliklere sahip insandan ne güsel baba olur dimi?olsada o çocuğu babalı büyütebilirmisin ki?

Peri'ye,sen ne kadar komiksin öle...:D

Adsız dedi ki...

ya biz çok benziyoruz tüm ikizler burcu aynı oluyo heral..

bi dost dedi ki...

olmuyo ama böyle yaa, prim vermeyelim şerefsiz erkek modellerine :P üstadımız olarak sen de bunu yapıyosan pucca.. cıx cıx cıx.. :P

Adsız dedi ki...

çok içmişim dün gece saçmalamışım kusura bakma. keşke sana aşık olsam filan mı dedim sana ben ya. off off ben adam olmam :)

Adsız dedi ki...

illa yasak olana gitceksin di mi? kaybetme korkun olsun mutlaka, sakin bi liman olmuo sanki:)

shamamciyan dedi ki...

pucca bak adsız şövalyeyi bilmem de, şu pekmezin arkadaşı tam bu kriterlere uyuyo bence. üstelik pekmezin arkadaşı olduğu için biraz yasak da, tekin de değil napıcağı da belli değil hem de ukala ötesi :) büyük aşklar nefretle başlar da diyolar üstelik.. bana neyse artık

Unknown dedi ki...

ben de istiyorum böyle bir tip ama cok pis acı da cektiriyorlar. tecrübe edindim.

ugur parildak dedi ki...

homerostan beri kim orjinal bir şey yaziyor anasini satiim? araklıcaz tabi bir yerlerden bir şeyler.. kaldi ki über orjinal işleri de sevmiyorsunuz ki arkadaş..

Sokak Kedisi dedi ki...

böleside olmuyaa yaaa,işlerine gelince adi pezevenk oluveriyorlar :) önce duygularımıza kelepçe vuralım sonra cıksınalr karsımıza D:

Unknown dedi ki...

puCCanın peşindeki oğlanlaar! uydurun kendinizi kriterlereee :))
puCCacıııım.. sana rejimist bi adam lazım.. da onuda bulaman herhal :P
@peri; sen öyle san :Pp

Adsız dedi ki...

pucca böyle birisini bulduğunda bize de haber ver ki gidip kendisinden ders ve tavsiye alalım

Adsız dedi ki...

devlet memuruyum
esmer,1.87 boyunda,pala pıyıklı evinden işe,işten eve giden biriyim
evimin kadını cocuklarımın anasını aramaktayım.:)
Pucca benimle evlennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:))

Adsız dedi ki...

THIZ IS CANCER; RIGHT?

gerbera_ferezya@hotmail.com dedi ki...

ya sorular çok saçma yaw...
benim cevaplarım yok bazılarında..
bence hiçbiri seçeneği de olmalıydı...
benim de hep birbirinden farklıydı aşık olduğum adamlar. ne tipi ne huyu birbirine benzerdi...

evet sende karakter baskın ama hayatına bi erkek girdiğinde onun baskısından önce zevk alıyosun pucca... sonra dengen bozuluyo..

Adsız dedi ki...

desene kendine POMPACI arıyosun,açık açık yazsana..POMPACI de,geç..

hiç kimse hakkında her bi şey dedi ki...

Puccacan sen resmen 'ben erkeğin köpek çektiren şerefsiz cinstenini severim' demişsin yahu:)

öylesi mutluluk getirmiyor şekerim, test edildi onaylandı..

GunO dedi ki...

Kadın mantığının sade anlatımı.
Uzun yazıları sevmesemde sonuna kadar okuma zahmetine katlandığıma göre nacizane bir eleştiride bulunmadan gitmek saygısızlık olurdu.(Uzun bir yazının cevabı da böyle olsa gerek)
Yaşınız 25 in altında olmalı çünkü ergenliğe yeni adım atmış ancak yeterince olgunlaşmamış tutkuyu hayatının merkezi yapmaya çalışan isyankar ve özgüveni tam dişil bir profilin izlerini taşıyan bir yazı.

25 üzeri olunca ve yeterince incilince 'güven','romantizm' gibi kelimeler hayatlarında daha çok yer almaya başlar.

"Kadınlar, her zaman, başka kadınların istediklerini ister." Bu özdeyişi destekler derecede dürüst olmanız saygı değer.

Sizin sorununuz doyumsuzluk olmalı. İlişkilerinizin çabuk yıpranması zekanızın karşısındaki kişiyi çok hızlı çözümseyip ona doymasından kaynaklanıyor olabilir.

İleride muhtemelen tek kriteriniz arzulu bir sex olucaktır.

Dürüstlüğünüze ve açık yürekliliğinize gerçekten saygı duyuyorum ancak sıradan kadın mantığının bir örneğinden ibaret olduğunuzu belirtmek isterim.

İnancım o ki: Sizin aradığınız üstün erkek, cinsel dürtülerini kontrol altında tutmayı başaran ve geçmişin erdemlerine yürekten saygı duyan biri olabilir.

Herneyse.

Sizi farklı kılan tek şey dürüstlüğünüz. o da henüz yeterince yıpranmadığınızdan.

Bütün bunların dışında zeki bir kadının kendine sorması gereken: Basit ilişkilerde yıpranan bedene ve erdemsizlikte tükenen ruha sahip bir kadın, doğru kişi karşısına çıktığında, ona ne vaad edebilir???

Herneyse

Uzun yazıları sevmiyorum ancak uygun bir yorum olmasını istedim.

Ömer dedi ki...

ben uymasam (piç olamıyorum maalesef)da bu tarife uyan(is maas dil vs. de buyuk ihtimal uyuyodur)bi dostum var...sarışın değil ama esmer de degil... belki burdan kaybeder :)
o da seni arıyo:D
umarım bigun karşılaşırsınız lol

burak demirtaş dedi ki...

Yalan ya hakkaten iyi adam olma mevzusu... Bütün kızlarda bi serseri,bi havalı ama çapkın adam isteği var.Ya da en azından sağlamca ağızları yanana kadar bu istek oluyo... Öyle olmak da çok daha kolay ama bizde mi gerizekalılık var anlamadım... :P Kız arkadaşımdan ayrılırsam (ayrılmak mı,ne diom nan :S) öle olcam bakalım durumda ne deişcek. (ben de eğilim var gibi görüo millet de şeytanla aram bozuk ondan girişmiom... :P )

@Peri: O araklayanların arakladıkları kelimeleri de kızlar mı söylemiş? :P dünyadaki en büyük şair ve yazarların alayı da kadın zaten,erkek olanlar paso arakçı :P :D

Adsız dedi ki...

Sana garip bir şekilde tutuldum. Kız arkadaşım takip listende, onun sayesinde seni keşfettim. O günden beri hergün bu sayfadayım. Ne yaptığını merak ediyorum. Seni merak ediyorum. Yorumları geç yayınlıyosun başına bişey geldimi diye burda hop oturup hop kalkıyorum.
Kendi halime gülüyorum, hiç tanımadığım bir kıza tutkuyla bağlandım. Gece yatmadan önce aklıma geliyorsun. Sana nasıl ulaşabilirim diye düşünüyorum. Nasıl bir yorum yazıp diğerlerinin arasından sıyrılabilirim, ilgini çekebilirim. Mail attım cevap vermedin, belki onu kullanmıyorsun.
Pucca bana ne yaptın böyle. Sevgilimin bloguna girmiyorum, hatta okumuyorum bile ama seni keşfetmek için her cümleni 10 defa okuyorum.
Biliyorum şuanda bana gülüyorsun, ama bana bi akıl ver. Kendinden uzaklaştır beni.

La Santa Roja dedi ki...

O testte bana da aynı sonuç çıkmıştı, 12 tane yorum var randomly atıyor herhalde. Ah Pucca ah aziz Jean'in de söylediği gibi "Kızlar kötü erkeklerle flört eder ama iyilerle evlenirler."
Ha Adsız, benim sevgilimsen kafanı kırarım bilmiş ol. :p

BlahBlah dedi ki...

manyak şey!

ne diye dötünü domaltıp rahatça uyuyacağın bir ilişki seçmiyorsun da dötünü 3.5 attıracak bir ilişki seçiyorsun?

kalpten hücceten gidiverirsin valla.

tinimini hanım dedi ki...

aslında pekmez iyiydi.onu nikah masasına götürürdün sen ama kaşındın resmen.tutturdun kıllı herifin siğillerini patlatcam diye.

tugbisimm dedi ki...

İzledin mi bilmiyorum ama Puccacım seni six feet under daki Claire e inanılmaz benzetiyorum. Hem tip olarak benziyormuşsun gibi geliyor hem de karakter olarak :))) diziyi mutlaka izlemelisin ...
sevgilerr

Adsız dedi ki...

Ben'm erkek arkadaşım bi salak, çünkü ona Nyana'nın blogunu oku desem, okumadan yorum yazacak kadar büyük harfle GERİZEKALI.
BEN DE HENÜZ OLGUNLAŞMAMIŞ VE İNCİNMEMİŞ BİRİ OLARAK SÖYLÜYORUM Kİ, AYRILIRSAK SANA BURDAN DUYURACAĞIM.
ANLAŞTIK MI "İsis"

BURDA HEPİMİZİN HOŞUNA GİDEN
KENDİMİZİ YAYINLIYOR OLMAK
DEĞİL Mİ İsis?
satmaya devam isis
koş forrest koş
sat isis sat..

New Age"

ylevend dedi ki...

blog dünyasına tesadüfen google da rastladığım senin yazınla merhaba dedim. bunun için teşekkür mü etmeliyim Allah belanı mı versin demeliyim bilmiyorum.

son 7-8 gündür yazılarını takip ediyordum
ya sen yorulmayı yıpranmayı ne çok seviyor ve bundan haz alıyorsun aslında ağladığın sızlandığın tüm durumlarda da battaniye altında donduğun dakikalarda da bir çeşit zevk alma durumu var sende. sıcacık bir yere çağrılsan eline de bir kadeh sıcak şarap verilse sanki bişeylerin eksikmiş gibi gelecek sana

Adsız dedi ki...

Gono diyecek bişey bırakmamışsın bence çok güzel ve yerinde tespitler hele son cümleye bir kadın olduğum halde bayıldım yani

Adsız dedi ki...

o sevgilisi senin izleme listende olduğu halde sana asılan adsıza lafım.
Utandığımdan ismimi vermeyeceğim ama eğer o kişi benim sevgilim ise (ondan şüpheleniyorum çünkü) ayrıldığımızı burdan oku tamam mı.
Senden nefret ediyorum, hiç tanımadığın birinin yazılarına tutunmaya devam et. Tutunacak birşey bulamayacaksın çünkü.

hypo dedi ki...

Pucca Günlük'te aile faciası. Reyting reyting..

Bu tip kadınların bir başka özelliği de kendisine asılan, hadi daha nazik tabirle kur yapan, hoşlanan erkekleri aşağılık olarak görmeleridir.

Bu kadınlara kendisinden hoşlandığını ancak o da senden hoşlanıyorsa belli edebilirsin. Maymun ederler yoksa.

Yani şansınız sıfıra yakın. Hayranlarına duyurulur :)

Adsız dedi ki...

Puccca Adsiz Sövalye'yi ben de seviyorum. Bu özelliklere ise uyduğunu hiç ama hiç sanmıyorum.

Zaten yok diye korkuyorum ortalıkta. Yazmıyor hiç. Senden vazgeçti diye de sevinç içindeyim. Ama ya herşeyden vazgeçtiyse?

Adsiz Sövalye bigün bana geleceğini biliyorum. Ben de sana geleceğim çünkü.

larry dedi ki...

Tüh! ne güzel ailecek takip ediyoduk seni. Annem, alacam bu kızı sana diyodu. Bu yazdıklarından sonra Babam everelim gitsin işte bunla demeye başladı. Naptın ya Pucca ,off ya..

Adsız dedi ki...

Beybi bu bahsettiğin adamla Haydar'ı tarif etmişsin... Hayırlısı neyse o olsun diyeyim...

2Run dedi ki...

Bu son paragraf işte bütün heycanın kaybolduğu nokta... Kafanda bazı şeyleri düşünüyosun; onu ilk gördüğünde ewet ya sanırım bu ardağım kriterlere uyuyor diosun (aslında tam olarak içinde ona karşı bi kıpırtı oluyo... aslında bu zor rastlanan bişey) her neyse ilk gün; önce bi tanışma faslı güzel bi mekan ayarlanmıştır kesin yani insan doğru kişiyi ümit ederek parasına kıyıyor dogal olarak :D zaten herşey orda başlıyor.. eğer sonradan pişman olmak istemiyorsan bi kızın tramisunun yanında ne içtigine dikkat et bu tuzağa bütün güzel kızlar düşüyor malesef ve tramisunun yanında şeftali suyu içen kız her zman 1-0 geride başlıyor ... konu zaten tramisu değil ...
Main Event; neden birisiyle tanıştığında karşındakinin rakımı sürekli artacağına,tam tersi sürekli düşer ... Kendine kendine söylenmeye başlarsın aslında bana ulaşılmaz gelen şeye bir bak yada senin için eşsiz olan kafandaki kurgularına :S acaba seninde değin gibi rakımın düşmiycegi günler gelecek mi PuCcA ???

Adsız dedi ki...

çok eğlenceli bir salak varmış yorumlar arasında : oğlum sen ne gerizekalı adammışsın :) sevgilimin listesinde keşfettim seni dedikten sonra hastayım sana aşığım sana falan demek ne oluyor .. pucca okuması uzaktan çekici eğlenceli bir kadın belki ama muhtemelen senin kız arkadaşın ona 5 basıyor canım kardeşim ama sende puccanın erkek değil imaj peşinde koştugu gibi imaj peşinde olduğundan kendi sevgilinin buyuk ihtimalle çok daha guzel çok daha temiz ve çok daha kadın olduğunun farkında değilsin...
neyse ben puccanın bu yazısı ile ilgili olarak bir iki şey söylemek üzere girmiştim yorum bölümüne bu avarel yuzunden ne diyeceğimi unuttum ...

Adsız dedi ki...

O tarifin hepsi sarı saçlı hariç benim.

Adsız dedi ki...

hahah depresyonun esiginde bir kafayla yazdiklarini okurken testi de yaptim ve sonuca gel. icim acildi resmen.

Kurtarıcı
Sizin doğal mesleğiniz kurtarıcılık. Bu nedenle çoğu zaman, kişisel veya aile hayatında problemleri olan insanlara aşık oluyorsunuz. "Beni hep sorunlu kişiler bulur" sizin çokça sarfettiğiniz bir cümle. Bu durumdan çok yakındığınız zamanlar oluyor fakat aksi sizin için düşünülemez. Eğer bir kişinin hiç problemi yoksa, hayatını huzur içinde yaşamayı seçmiş ve başarmış biri ise size çekici gelmeyecektir. Çünkü o kişide düzeltilmesi gereken bir yön yoktur ve bu sizin asli görevinizi yerine getiremeyecek olduğunuzu gösterir. Siz aşık olmak için; problem çözücü, onarıcı, tamir edici ve kurtarıcı vasıflarınızı kullanabileceğiniz ilişkiler ararsınız. Bu yüzden daha ziyade sorunlu olan kişiler size çekici gelir.