15.01.2009

Yollarda bulurum seni

Maaşı alamadığım için işten inanılmaz derecede soğudum.. Zaten bu hafta gezme tozma olayının bokunu çıkardım.. Bildiğin bokunu çıkarma ama.. Babam iki kuruş para yolladı, hemen aktım gecelere.. varya ben yemin ederim adam olmam.. Her seferinde pişman olyorum yediğim boktan ama sonra gene parayı görünce çalsın sazlar oynasın kızlar.. ohhh sabahlar olmasın tıngır mıngırr...
İşte böyle işten soğumuşum ortam bulmuşum falan derken, 3 günde izmire gitcem diye izin almıştım, o üç gün ben yokum diye milletin üstüne abanmışlar.. Röplere paso pekmezin arkadaşı gitmiş.. Bazen dış çekimlere beni gönderecek oluyolar. hiçbiyer bilmiyorum diye vazgeçip pekmezin arkadaşını yolluyolar.. Bir ikii derken, benim iyi niyeti suistimal gibi piçliğim vardır, bu olayı kendime çevirdim.. Ama bu tamamen para bile vermiyosunuz bide it gibi sokaklarda dolanamam sizin için demek oluyodu kendi lugatımda.. Hava soğuk tam bi yere gidilecek..
- ayy ben bilmiyorum orasını hiç gitmedim ki..
- zaten araç götürcek bişi olmaz
- öhööö öhöö, bizim kalorifer yanmıyo yaa, ben hastayım sanırım. başkası gitse. öhöö öhöö..
Ve hep benim yerime pekmezin arkadaşı gidiyo.. Tabi çocuk bu duruma gıcık oldu doğal olarak.. Geçen gün için bi yer söylediler git diye ona.. Oda dedi ki, "PuCCa'yıda ben götüreyim yanımda.. Hem bi kaç yer gösteririm nereye nasıl gidilir.. Ben kendi arabamla gelcem kameramanı burdan alırım. sende yorulma PuCCa buraya kadar, direk şu saatte şu şu şuranın önünde bekle"
Öksürük numarası falan yaptım ama çok inat etti gel diye.. Söylediği yere ilk kez gitcem.. kaynakçılar maynakçılar var böle.. Ben zaten salağım, adres falan hayatta bulamam.. Ama dediği yeri sora sora bilmem kaç dolmuş değiştire değiştire buldum.. Beklemeye başladım orda.. Ne gelen var ne giden hava buz gibi.. Burnum nasıl üşüyo kopacak sanki.. Bi süre bekledim gelmedi, anam dedim yanlış yerdemiyim acaba aradım.. Dedi geliyoruz.. Bekliyorum otocular falan var öyle sanayi gibi bi yer böyle.. Bi yarım saat bekledim.. ha şimdi ha şimdi diye diye.. Yağmur yağmaya başladı..bi yere sığındım öle aradım.. arabayı oraya çıkartamıyoruz sen aşağıya doğru yürü ben seni görcem..
Yürüyorum, bi yandan da telefonla onla konuşuyorum..
- şimdi pimapenci görceksin gördün mü?
- yook görmüyorum... haa görrdümm gördüm ama ilerde azcık
- işte oraya doğru git..
- ama araba geçiyo burdan
- bizimki çıkmıyo ters yön
- ama diğer tarafa da var..
- PuCCa yok gitmiyo ben meraklımıyım 2 saattir burda seni beklemeye işim var gücüm var.
o pimapenciyi geçtim, o bilmemneciyi geçtim.. sağa döndüm sola döndüm.. ama nasıl üşüyorum anlatamam sana.. Benim montlarım hep incecik.. sanki yazlık almışım hepsini.. Isıtmayı bırak daha çok serin tutuyorlar.. Bere eldiven hayatta takamam.. atkıda boğulurum gibi hissederim ama o gün atkı takmıştım.. rüzgar alnıma alnıma işliyo, kulaklarım varya soğuktan yanıyor resmen. ellerim mosmor olmuş zaten.. çenem titiriyor öyle.. Yürü yürü yürü ben e5 gibi bi yere geldim..
- haa çıktın mı yola ordaki, şimdi bak karşıda ünlüer var gördün mü
-gördüm de dolmuşla da gelirdim ki buraya
- nasıl gelecektin, bi inatlaşma benle gelemezdin ki yürüdün.
- ee şimdi napcam.. Çok uzunsa daha taksiye bineyim. Çok üşüdüm ben
- karşıya geç şimdi.. binmene gerek yok..
- ama geçeceğim yer geride kaldı, orda mısın ki sen bu tarafa sen gelsene
- orda değilim ben, gelemem zaten. yol yok otarafa..
- yaa nasıl yok her taraf vızır vızır araba işliyo
- Hani hiç bi yer bilmiyodun sen.. İzmir gibi değil burası.. ordan araba geçiyo diye heryerden geçmez... yok işte benden iyi mi bilceksin.... Kıza bak ya, bi anda karayolları bölge amiri oldu.
...
Orayıda geçtim, reali de geçtim, bi yeri de geçtim oyanı da geçtim, bu yanı da geçtim.. sonunda arabayı gördüm.. bindim arabaya..
"biz röpü yaptık, geri dönelim bari.." dedi. Arkada oturuyorum ama titriyorum.. Onu da duydum nasıl sinirlendim.. kendimi ezilmiş, dışlanmış gibi hissettim.. cama kafamı koydum ağlamaya başladım sinirden.. Ellerime baktım eklem yerlerim mosmor olmuş.. yüzüm acıyor, kulaklarımı hissetmiyodum zaten..
Sırf bilerek yaptı başka bişeyden değil... Pislik torbası, nasıl sinirlendim o kadar sinirlendim ki ona arkasından kafasını bir hamlede kopartırsam ancak sinirim geçerdi.. Gözlerini tırnaklarımla yerinden çıkarmak istedim, o dişlerini parmaklarımla koparmak istedim, elimi gırtlağından sokup iç organlarını dışarı çıkartmak istedim. Kafa derisini dişleyerek koparmak istedim.. İnanılmaz sinirliydim orda kaza yapsak ölse o kadar rahatlardım ki...
Derin derin nefes aldım.. Sakin PuCCa sakin ol kızım dedim sonra.. bönüremeye başladım, kendimi zorladım.. karnımı sıktım... ensesine kustum...
arabasının içine kustum.. bildiğin kustum ama.. O zırt pırt kusarak zayıflama olayımın bi gün işime yarayacağını biliyordum.. ne zaman iki bönürsem kusabiliyorum çünkü kolaycanak.. Ensesi, koltuğu tabi benim montum kusmuk oldu.. gece içmişsem sabahları ayran içerim ben.. o günde bi güzel lıkır lıkır içmişim ayranımı, ayy nasıl ekşi ekşi koktu anlatam.. örrkk...
....
Bu indi arabadan, nasıl bağrıyo bana.. kameramana dönmüş "bilerek yaptı abii bilerek yaptı" diye ona anlatıyo.. bende ıslak medille ağzımı burnumu siliyorum..
- burayı sen temizleyeceksin..
- kusura bakma yaa, o kadar yürüdüm midemi üşütmüşüm...
- allahım off bütün heryanım ne oldu.. kızım bana bak... off offffff
- ya tamam abartma üşütmüşüm işte, dedim o kadar ben hastayım diye.. yıkarsın geçer ne yanii sıçtık sanki.. pislikmişim gibi bakma bana!!!
- bide sıçsaydın.. ya ne pissin sen be.. git şurdan kolonya falan bişi al getir..
- ay gidip bişi alamam.. Ben binemem de bi daha arabana pis kokuyo.. otobüsle giderim ben..
dedim gülümsedim ve gittim.. Arkamdan çok bağırdı ama.. İşe gittim sonra.. İşe gittim ama gidene kadar anam ağladı.. 1-2 saat durdum.. dayanacak gücüm kalmadı çok kötü oldum, kusunca bide tansiyonum düştü.. bende izin aldım geldim...
....
Çok sinirlenmiştim bişey yapmazsam eğer kendi kendimi yerdim.. Ama onun bana yaptığı şey çok ağırdı.. üstelik ben ona bişey yapmamıştım bile.. Zaten soğuktan nefret ediyorum.. Heryan buz gibi.. üşüyorum.. Şimdi varya ciğerlerimin nasıl acı çektiğini resmen hissediyorum..kötür kötür öksürüyorum.. Ateşimde var.. Bu soğukta yüzüm alev gibi yanıyor.. Biliyodu da kaloriferin bozuk olduğunu üşüdüğümü.. bildiği halde yaptı bunu.. kadar kötü biri pislik torbası.. Ondan nefret ediyorum.. Bi insan bu kadar kötü olamaz.. bunca senedir hep kusarım öyle uluorta milletin arabasına, evine, avuçlarına bi tanesi bile bana bağırmamıştır sen naaptın diye.. ohhh olsun ama pezevenk haketti...
Foto

74 yorum:

berraque dedi ki...

efsanevi.
saygıyla egildim onunde resmen .

ESTHER dedi ki...

aşağılık herif. yerinde olsam olay çıkartırdım.. keşke sıçsaymışsın o bile az gelirdi

ugur parildak dedi ki...

hayatta okudugum en eglenceli yazilardan bir tanesi.. ama hala kusmayla musmayla eglenebildigimi farkettim ki bu kötü.. çok kötü..


abi ama aslinda devamını yapabilirsin.. her gün mailine isimsiz kusma fotoları yollayabilirsin. masasina falan print outlar birakabilirsin.. gözlerinin icine bakarak menemen yiyebilirsin.. bilmiyorum.. yaratici ol.. piskolojik baskı kur..

Adsız dedi ki...

kusstugun halde nasıl kızabiliyo ya iyi misin demeyi falan geç bide üstüne bağırıyo kodumun itine bak orospu cocuu

Hamamböceği dedi ki...

ahsajhsahs korkulur senden bence xD

rahat yazar dedi ki...

:) pucca, sana göre kötü o ama sen de az değilsin...şu sinirden yapmak istediklerini anlattığın bölüm hoşuma gitti organlarına kadar çıkarmak istemişsin:) o anki sinir boyutun bu kadar güzel anlatılabilirdi:)

pharaoh dedi ki...

hahaha super yapmissin! bence de bu olay burada kalmamali, herif bildigin psikopatmis bir kusmayla kalma bence o da armut toplamayacak cunku.. psikolojik baski secenegi bence de fea degil =)

Godsyndrome dedi ki...

tam nedir bu kızın başına gelenler yauw modunda okurken kusmanla beraber neşem yerine geldi,iş çıkışı da anahtarla çiz arabayı,tekerini patlat,uyuşturucu ihbarı yap.beter olsun:)

SeRiOuuS dedi ki...

haha süper yaa..
Altta kalmak yok illaki bi şekil tepki gosterilecek içinde patlamasından iyidirr dimi ama ..

Unknown dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

puccacan adam şerefsizmiş cidden sinir oldum okurken (kafiyeye gel). midene ağzına sağlık. geçmiş olsun ayrıca dikkat et kendine.

ne ben olabildim ne de başkası dedi ki...

pucca can daha beter şeyler hak edio bu pislik ohhh olmuşş. ben sana bişi diyim mi sizin aranızda büyük bi aşk yaşanabilir. ehuehehuheuheuheheh

Tugba dedi ki...

ben de keşke sıçsaydıon diyecektim ama benden önce söylemişler:)

POSTACI dedi ki...

Ahahahah
Bence siz evlenin =) Çok ciddiyim ahaha =)

Bery dedi ki...

"- bide sıçsaydın.." aahahahah :D wala sıçsanda olurdu bence pucca. adam hak etmiş :D

Sycorox dedi ki...

ehuhe süper yapmışsın haketmiş:)

Adsız dedi ki...

Özletmiştin kendini pucca ama muhteşem bi dönüş yaptın bu yazınla.çok güldüm valla..ama çok olmaya başladı bu pekmezin arkadaşı..

Adsız dedi ki...

ne zaman sevişeceksiniz çok merak ediyorum...

ZIBBIDI dedi ki...

Mükemmelsin sen yaa.Herif yaptığı ipneliğin tadını bile çıkartamadı.çok güsel yapmışın aklına geldikçe deli olacak buna eminim.Ağzına sağlık...:D

Robin Goodfellow dedi ki...

offfffffff işte zaten bütün içindeki nefreti kusmuşsun adama :P

Adsız dedi ki...

yaaa
ben sonunda hep o istedi sıçmamı benim suçum yok ..insanları kıramıyorum demeni bekledim
üzdün beni puğa
siyah

bi dost dedi ki...

ya pardon ama, kustuğun için sana bağırdı diye de mi o suçlu??? :)))

kimse bağırmadıysa onların iyiliği bence, benim üstüme kussa biri ağzına tükürürüm lan:D

La Madame Chapeau dedi ki...

Tüm öykünün geçmişini bilmiyorum. Hasta olmana da üzüldüm.

Bir başka boyut da var ki, dış işlerden o kadar kaytarmanın ve işi başkalarına yüklemenin karması mı derler? O bulmuş biraz sanki :)

Sadece yazının başında anlattıklarından yola çıkarak bunu diyorum. Kötü niyetle değil :)

Eh sen bir de kusarak çıkartmışsın intikam sırasının tadını da... İçinde tutma öfkeyi.

At gitsin.

Sevgiler...

babegazelle dedi ki...

içimin yağları eridi wallahi ii olmuş sevemediydim ben o çocuu züppe şey benim nie böle elzem yeteneklerim yok yaaa ahahaha

Adsız dedi ki...

çatladım ya gülmekten.!! karnım ağrıdı.. yani bi yazıya kaçkere gülmüşümdür bilmiyorum hiç hatırlamıyorum çok komikti ohh haketmiş zaten hayvan muhteşemdi yaa hala gülüyorum tebrik ederim bravoo bravoo:))ama heralde ben olsam utanırdım pislik gibi görmelerinden kendi kendimi yerdim sinirden

Ful yaprakları dedi ki...

adi herif..
boşuna dememişler dinsizin hakkından imansız gelir diye:)
helal olun destekliyoruz:)

La Santa Roja dedi ki...

Şu istediğin anda kusabilmeyi öğrenmek lazım desene :p Ben anca istediğimde ağlayabiliyorum...

BlahBlah dedi ki...

iyi ettin de PuCCacım, işe dönünce bu herif bokluk yapmasın sana iyice? yapar da. hazırlıklı ol.

Adsız dedi ki...

Acaba kacınız iş yerinde herzaman dışarı işlerini size yıkan bir kız olsa ve arabanıza kussa bu kadar ''oo süperdi, bravo'' nidalarıyla gülebileceksiniz cok merak ediyorum.

RoNaLDiNHo dedi ki...

Walla tebrik ettim seni helal olsun.. Senden o soğuk havada intikam alıyordu... Karşılık vermene bayıldım doğrusu... Ezdirmeyin kendinizi hep böle ayakta dik durun...

sinderellaaa dedi ki...

bu çocuktan dehşet ve tehlikeli bir şekilde nefret ediyorsun,çok ince bir çizgidesin haberin olsun!yakında ondan yavaş yavaş hoşlanmaya başlayacaksın:)))(bu arada bere takmıyorsan kaşkolu başına sarsaydın bu kadar üşümezdin,sen öylede güzel olursun sırf süs için hasta olmasaydın keşke!:))geçmiş olsun!....

tinimini hanım dedi ki...

Az bile yapmışsın deyyusa.Şöyle bir hava gazı salsaydın arabasının içine,bide s.çsaydın o suratına...

Adsız dedi ki...

"IGNORE PROBLEMS SUCH AS WHO WILL SERVICE THE MACHINES, IF EVERYONE PLUGS IN."

EXCERPT FROM ROBERT NOZICK

Benin teorim şu:

one day people will talk in a different manner from today's stereotypes, if they can, they will communicate better.

Example:

Actor 1 is talking english:
Piss off!(defol)

Italie:
Se souvenir(hatırla beni)

Türk 1:Defoool
Türk 2:Hatırla beni
Türk 3:I need more intellingent and sentient source.
Türk 4:Hadi kızım hadi..
Türk 3:If I go mad, I will kick you to go abyss.(beni delirtirsen seni cehennem çukuruna atarım tamam mı?)
Türk 2:tout le monde(herkes..)
Türk 1:vieux..(yaşlı)
0:Does it surprise you ?(Seni şaşırtıyor mu)Non!(hayır)Nombreux..(Çok Sayıda)vidéocassette (video kaset)
these are the last words I've ever said,and they set me free(k)

-IGNORANCE IS (blind)BLISS.
It has to start somewhere
It has to start some time
belki bir gün I'm
gonna be silver mine
9 9 9 9 9 9 9 9 9(nine)
times nine(s)
ICE

No More Virgilius dedi ki...

Bu adamın senden neden nefret ettiğini bildiğimden, ikiniz de hak etmişsiniz derim o gün yaşananları.
not: gene de iyi yapmışsın.

Adsız dedi ki...

hırsızın hiçmi suçu yok yaa...

Adsız dedi ki...

Aman hic takma bile! haketmis ayi! Post'u okurken "insallah kusmustur arabasina" dedim lakin de ole oldu :)

Basak dedi ki...

birisinin üstüne kusmaktan daha büyük ceza olamaz, için rahatlamıştır herhalde artık. Ay şimdi o koku kolay çıkmaz, hem de ense, oh bir de sine saç diplerine... yıknsa da rahat 1 hafta kokacak:))

Adsız dedi ki...

bir arkadaşım-edebi olarak-yazılarınızın çok akıcı oldugundan bahsettigi için yazılarınızın yaklaşık 8-10 tanesini okudum...
sizi tanımak isteyen okadar çok insan var ki ben ise kesinlikle tanımak istemezdim tanımak sorumluluk gerektirir,siz daha kendi sorumlulugunuzu alamıyosunuz -tabi anlattıklarınız dogru ise- ki hayatınızda birinin olmaması hatta dost olarak bile hem sizin hem onların yararına,

kimsede kıskanıyosun falan gibi abuk sabuk cvp vermesin lütfen kimse,
bence ok aciz bir durumdasınız kendinize ettiginiz eziyet içinde size fazlasıyla kızdım denebilirne kadar basite indirgemişsiniz kendinizini kullandırmışsınız resmen,hayatın zevkini hiç bir zaman alamaışsınzı yazık hayat cinsellikten ibaret degildir bunuda söylemden edemiycegim,

tek söyleyebilicegim Allah yar ve yardımcınız olsun istermisiniz orasıda muamma ama ...

PuCCa dedi ki...

sevgili gamzecim, sana 4 dörtlük hayatında mutluluklar dilerim...
o kadar mükemmelsin ki gelip bana acıyosun.. canımm yaa kıyamam ben sana...

Haa bide Gamze ben senle tanışmak için ölüyordum burda günlerdir ağlaa ağlaa, gamzeyle tanışayım da sürtüneyim azcık o ulubatlı hasan kişiliğinden kendime geçsin diye çırpınıyosum bak yaa yapma bunu gamzecim yıkma hayallerimi.. zaten ezilmiş bi karakterim var bide sen yıkma beni..

Adsız dedi ki...

hhaa hhaa haa yani
tipik çokda umrumdaydın insan kişiligi,
ben mükemmel diilim ama senin hayatınla benim hayatım arasında daglar kadar fark var ve bu fark bizim görüşlerimizi oldukça farklı
kılıyo kendin bile aciz bir durumda oldugunu kabul ederken başkasının söylemesinin zoruna gitmesi komik...

benimle tanışmak istiyorsun diye birşey söyledigimi hatırlamıyorum ama kişilik ve hayat olarak senden kat be kat iyi oldugum bir gerçek,bu kadar basit bir kişiligin olmasa zaten bu yaşadıkalrının hiç birini yaşıyamazdın.. maneviyattan haberi olmayan dünya zevklerini bile yaşamayan bir insan olarak böyle konuşman normal
karakterin konusunda birşey diyemem yok gibi çünkü ;)

PuCCa dedi ki...

ahh canım ya, o kadar mükemmelsin ki sana laf söylemeye kıyamıyorum..
ya bi siktirin gidin ya!!! şuraya gelip diplomatın kızıyım ben ayakları çekiyonuz ya bana..
neymiş lan benden yüksek şeyin senin.. karakterin mi.. bu mu yani sayfama gelip ben iyi biriyim yazan birinin karakteri ne olabilir ki..

statün mü, ailen mi, maaşın mı, gittiğin kurslar mı benden fazla, okuduğun kitaplar mı, sevgililerin hepsi sana taptı benimkiler beni terketti diye mi üstünsün.. nedir seni benden üstün kılan..

adım gibi eminim battaniyenin altına girip hüngür hüngür ağlayan, sevgilim bugün beni neen aramıyooo diye hıçkıran salak kızlardan birisin..
bak buna adım gibi eminim bu bir..

ikincisi ise.. abi anlamadığınız ne biliyo musun.. benim pohpohlamaya ihtiyacım hiç olmadı.. Çünkü buna doydum ben.. Tipimi bile burda yazarken şişkoyum şöyle iğrencim böyle kötüyüm diye yazıyorum.. Neden çünkü senin gibi ucuz karakterlerin gelipte bana ayy ne güzel şeysin demesi beni güzel biri yapmayacak..
Aynı mantıkla gene senin gibi birinin gelip bana tükaka yapması da beni kötü yapmıyor..

maneviyat saçmalamana gelince.. Kendi egolarından sıyrılıp, elalemin blog sayfasına ben şöyle karakterliyim böyle mükemmelim diye yazacağına, otur kendi iç hesplaşmanla yüzleş.. burdan bana bunu yazman seni hz. rabia yapmaz çünkü..

Benim yaptığım olayda bu, bu benim kendi hesaplaşmam.. kendimi tanımam, doğrumla yanlışımla kendimi sevmeye çalışmam..

Ben aştım senin durumunu gamze, ciddiyim bak.. Çünkü pohpohlanmaya ihtiyacım hiçbir zaman olmadı.. En önemlisi ben çok iyi biriyim karakterliyim diye senin gibi kıçımı yırtmaya da ihtiyacım olmadı..
Ki olmuş olsaydı buraya yaptığım karakterli şeyleri yazar melek puccili olarak egomla masturbasyon yapardım..

Ve çok şanslı bir kızsın.. Sana cevap verdim..
Çünkü senin gibi kendini dörtdörtlük görüp milletin hayatına burun kıvıranlara uyuz oluyorum...

Adsız dedi ki...

Koptum burda okurken. Ama sende haketmişsin biraz sanki. Kusmak aklıma gelmezdi intikam olsun diye. Dikkat et ama pucca bir sonraki hamlesi daha ağır olacak eminim

Adsız dedi ki...

öncelikle üzgünüm ama ben evlenmek üzereyim öyle ağlamalara ihtiyacım yok..

ben pohpohlamak için veya seni aşağılamak için ya
zmadım ben sadece sana kızdıgım için yazdım,bu kadar alınıcagını düşünememiştim öyleki cvp vermiycegini biliyodum :)

ben,m kendimi anlatmaya hiç ihtiyacım yok aramızdaki farkı ancak böyle anlatabilirdim beni tanıyanda bilende bilir,senin bloguna yazsam ne olur yazmasam ne olur yada sana.. en baştan ne dedigimi anlamak istemedigin için böyle tepki vermen normal

beni senden üstün kılan şeyi anlatsamda anlamzsın zaten o yüzden bu konuya girmeye bile gerek yok... ayrıca ben dörtlük bir insanımda demedim bun u kendin çıkardın,üstüne yorum yapıyosun üzgünüm ama basit bir insan oldugun kendin söylüyosun ben ise tam tersine degerli oldugumu düşünüyorum...

ayrıca senin hiç birşey aştıgın yok hatta gregor samsada hiçbir farkın yok odasına kapanmış ölmeyi bekleyen o adamdan, seninde dönüşümün tamamlandıgında sonun belli

cvp vermen beni şanslı yapmaz sadece senin zayıf noktanı gösterir

tek birşey için sagol diyebilirim senden beklenmiyecek derece seviyeli-küfürsüz- bir cvp verdigin için ;)

Adsız dedi ki...

benim ne suçum vardı Pucca. tıpkı senin gibi, benim de bir suçum yoktu.

senin yüzünden Adsız Şövalye'ye bana hiç yanıt vermedi. Şimdiyse olanaksız olduğunu yazmış.

Şövalyeye anketinde Hayır hayır seçmek istiyorum ama bunu yapamadım. Seni kıskanmıyorum da, kişilik sözlerine ise tam katılmıyorum. iyi değiliz tamam ama, bu kötülük niye.

Doymak nedir ya Pucca. dolmamıyız biz doyuyoruz. Yiyip yiyip doyuyoruz. hepimizin acizliği ortada. dediğin gibi işte. Sen de aciz olduğun zamanları yazıyorsun. ama sen de kötüsün ve iyisin. bu gri bölgelere lanet okuyorum.

Şimdi sinirliyim Pucca. Sana aşık birini sevmenin sinirlisiyim. Sana kızamıyorum. Seni ondan önce okumuştum. ama Şövalyeye de kızamam.

kahretsin.

Talisman dedi ki...

Yürü beee :)

Adsız dedi ki...

pohpohlanmaya doymus insan oldugun icin mi birakilan yorumlarin ergen 'woaaoaw' ortalamasindan farkli birsey okuyunca cevap 'dokturme' ihtiyaci hissettin? yazdiklarini okuyan/okumayan, yorumlayan/yorumlamayan insanlar arasinda senin hayatini yasamayan, yasamamayi secen birilerinin olmasi mi gucune giden? vasat oldugun ama kimseyle samimi bir ortaklik paylasamadigin icin mi hinclaniyorsun? o yuzden mi yazilarin arasinda deresinde, ego agrilarin tutarsa da orta yerinde tacizler tecavuzler, dayaklar, anoreksi hikayaleri attiriyorsun? vasatliga uzanan hikayem cok renklidir, sevin beni tadinda..? sesi olmadigi icin televizyonlarda meme catalini gosteren kenar gullerinden ne farkin var? bu blogda ya da is arkadasinin arabasinda, kustukca kendini rezil ediyorsun. neyse, belli ki alisiksin agzinda curuk yumurta tadina. devam.

Şemşiye dedi ki...

hahah. Gamzenin tepkisine anlam veremedim. Maneviyat falan döktürmüş. Sanane milletin maneviyatından ya :D

Adsız dedi ki...

kusmanın bu kdr işe yarayacağı bi yer daha olamazdı heralde. koptum yaa ..

Adsız dedi ki...

4/4 lük müzikte olur hayatta olmaz..iyi ve kötü arasındaki fark da başlarına "en" diye bir zarf var, o zarf gelince oluyor..

Biran biraz gülümseyebilince veya tam tersine somurtunca, ve bu dyugulanımı beraber yaşayabilince
o makinelerin servisine hiç ihtiyaç kalmayacak..

space ve entter tuşlarıyla duygu ve anlam bütününü değiştirdim diyebilmek yerine, anlaştık demek var aslında paylaşabiliriz iyiliği de kötülüğü de ve birini görmeyi çok istiyorum şuan ama böyle gri havaları sevmem o yüzden de dışarı çıkmak gelmiyor içimden çünkü

neo öyle sihay beyaz biarada,

Neo

PuCCa dedi ki...

birincisi ben burda beni aşağılayanlara cevap vermiyorum ki.. çok nadir olarak çünkü benimde bir sabrım var.. o yüzden vay efendim sana wooww yapınca iyi kötü bişey diyince çirkefleşiyosun demenin alemi yok.. öyle olmadı çünkü...
ama anlamadığınız noktaya sinir oluyorum.. oturupta burda bugün şu kadar yardım kurumuna bilmemne yaptım, şu kdar manevi kardeşim var, hayvanlara inanılmaz düşkünüm, çocuklara taparım, biri benden bişi istesin elimde avcumdaki herşeyi önüne sunarım diye anlatsam.. kendimi sizin gibi devamlı ben karakterli biriyim mükemmelim ben iyi bir insanım hayat kötü.. yok işte ben bişi yapmıyorum hep insanlar üstüme geliyor, onlar yalancı ben doğrucu diye ne diye aldatayım ki..

sende aldatma kendini.. herkesin olumsuz tarafları var çünkü.. benimde var ve ben onları sevmeyi öğreniyorum o kadar..

ordan oturupta benim karakterime bok atacağına kendi hayatına dön bak.. emin ol benden iyi birisi değilsin..

ve son kez söylüyorum gelip okuma beni... hergün paparazi izleip, ya milletin hayatından bizene ne olacak bu medyanın hali diyen tiplerden bi farkın yok çünkü...

ve gamze, evleniyorum dedin ya anam işte benden üstünsün ne diyim.. başka bişi demene gerek yok.. benim zayıf noktamdan vurdun :ppP
kırılma olayına gelince.. kırılırım elbette, neden kırılmayayım ki otrupta bana eziksin şöylesin böylesin diyosun.. bunları da sadece sana diye söylemedim.. senin gibi bir sürü yazan vardı sende patladım o kadar..
Bazen gerçektende bunları yazan kişinin etten kemikten biri olduğunu unutuyosunuz... yüzyüze insanların suratlarına söyleyemiyeceğiniz şeyleri burda bana yazıp hıncınızı alıyorsunuz..
evet umrumda değil yazılanlar, yorumlar hiç birini sallamıyorum ama insanın öyle bir zamanı oluyo ki, bir kelime dellendiriyor işte..
sende de o, ayy sen nesin karaktersiz hıh ben senle tanışmam havaların beni ayar etti..
sanki ben insanlarla tanışmaya ölüp biten biriymişim de, benle tanışmazmışsın... son 7-8 posttan bunu çıkarmış.. allahtan diğerlerini okumamışsın..

Adsız dedi ki...

son birşey söyliycem pucca
ben sana karaktersizsin seninle tanışmam demedim bu karakter meselesi sonra devreye girdi..

ben yazıları okuyunca sana çok kızdım bir bayan olarak,o yüzden yazma ihtiyacı duydum,tanımak sorumluluk gerektirir dedim ben tanıdıgım insanların -kendim hatasız degilim en aza indirgemeye çalışıyorum- hata yapmalarını engellemye çalışıyorum onun için söyledim seni tanısaydım eger ömrünü yiyen bir tip olurdum kendine zarar vermeni engellemek için elimden geleni yapardım gibisinden...

maneviyat meselesindede şu var bende rahibe teresa yada hz. rabia tarzında bir insan diilim belki senden de daha beter giyinen biriyimdir ama şu varki hayattan senin yaşadıgın gibi zevk alınmıyor onun için söyleme geregi duydum ;)

en başta söyledigim gibi Allah yar ve yardımcın olsun,umarım daha düzenli bir hayatınolur emin ol ozamanda çok güzel okunur ..

Adsız dedi ki...

kıskanıyorum seni. ve o yüzden ben de nefret ediyorum senden. daha önce dayatılan belirli "iyi hayat" kriterlerine sahip olsam da senin gibi sürünmenin gerçekliğini yaşamak istiyorum.bu blogu her okuduğumda kendi iç hasetimden kırılıyorum. sürekli kendimi birileriyle kıyaslama halindeyim. zaten hayatım boyunca da öyle oldu. seni kendimle kıyaslıyorum ve senden mutlu olduğuma kendimi inandırıyorum. ben bir üstün insanım. olmam gerektiği her kalıba senden daha büyük başarıyla girdim, ama sen giremedin. toplumun bana doğru olduğunu söylediği her şeyi yaptım. sen orda burda kusarak, kendini rezil ederek tutunmaya çalıştın. elbette ben daha iyiyim, daha çok umursadım hayatı, insanları ve düşündüklerini, topuklu ayakkabılarımı, iyi yemek yapabilmeyi, sezen aksuyu sevebilmeyi vs. ama hiç niye sevdiğimi sorgulamadım. hiç sorgulamaya zamanım olmamıştı çünkü, bir yerlere yatişmeye çalışmaktan. ama sen beni sorgulatmaya ittin. kendimi düşündürtmeye ittin, başkasının arabasına sırf canım istiyor diye kusamamama üzüldüm, soğuktan yeterince üşüyemediğime üzüldüm, ben hayatı başkalrının önüme koyduğu modelle birebir uygularken, sen kendi modelini kendin yarattın. üstelik erkekleri de elde ettin. etmemen gerekiyordu. sen dışlanmalısın, ezilmelisi, bu toplum seni ezmeli ama sen inadına mutlusun. sırıtarak değil nefretini taşıyarak varolunabileceğini gösteriyorsun. bense hislerimi, düşüncelerimi, sözlerimi, ağlamalarımı, kendimi bastırarak, sırıtmak zorunda kalarak bu kamil insan seviyesine ulaştım. her gece ağladım belki ama bunu kimse bilmedi. ama sen ağlıyorsun ve bunu herkes biliyor. ağlıyorsun, zayıfsın ama insanlar seni takdir ediyor. bak evlendim bile, bu en üstün mertebe değil miydi? öyle olması lazımdı. ama bu en mutlu olunması gerkeen dönemlerimin beni teğet geçtiğinin belgesi değil mi? ben bir kişiyle evleniyorum, sen bir hayatla evlisin. beni bir kişi belki ölümüne seviyor ama benim bunu istediğimi kim söyledi ki? adımı da belirtmemeliyim, çünkü ustalıkla yarattığım karaktere zarar gelmesini istemiyorum. zaten önce öne bir sıfat atıp ona kendimizi uydurmaya çalışmakla geçmiyor mu hayat?


diyor aslında gamze...

Adsız dedi ki...

hah ha hahahah çok güldürdün beni fuzuli :)))

sadece saçmalamışsın başka birşey dil benim puccayı kıskanmak için hiç birsebebim yok,senin buları söylemek içinde hiçbir kanıtın yok hakkıda tek bir bilgiye sahip değilsin..,yrıca bn istedigim hayat yşıyorum ve gerçek adımda GAMZE..

hayatla kim evli pucca mı,keni adını saklayıp mllete yaranmaya çaışan senmi hahahahahaha :)
haytın ne oldugunu bildiginizi bile sanmıyorum,siz yaşadgınızı zannediyosunuz aksne srnüyorsunuz.

benim yazdıklarımın altında ne yazdıgını düşünücegne önce kendin hakknda düşümeyi ögren, tabi anlamayn birinin düşünmeside bayag zor olur anlıyorum seni...

bu kadar kasmanıza gerek yoktu,yazdıgınız cvplardan yaralar nasılda gocunmuş bayag belli,
ben kendi istedgim gibi yaşadım ayrıca kimsein bana biçtigi biçimi diiil,aksine siz yazılmış hayatları yaşıyrsunuz özellikle sen bana cvp veren..

ayrıca senin gibi gereksiz birine gerek yok ben NE SÖYLMEK İSTERSEM SÖYLERİM.... kimseden çekinicek bir yanım yok helede sizin gibilerden komik olmayın yaaa

Adsız dedi ki...

1-BU SEFERKİ YORUMLARI ÇOK BEĞENDİM
2-EMİNNİM Bİ ÇOĞUNUZ BENDEN YAŞÇA BÜYÜKSÜNÜZ BAZEN PUCCAYA BAZEN KENDİNİZE AKILLAR VERİP KİŞİLİK ANALİZLERİ YAPMIŞSINIZ,BAŞKA DEYİŞLE,PSİKOLOJİSİNE İNİP ÇIKMIŞSINIZ,Bİ BAKTIM BEN DE ÖYLE YAPMIŞIM.

PEKİ NEDEN?DEDİM..
ÇÜNKÜ GÜNCELLENEN BİR MEKAN BURASI,SANAL DA OLSA PUCCA SAYESİNDE GÜNCELLENMENİN GETİRİSİ ZAMANIN GEÇİŞİYLE İLERLİYORUZ UZAYDA.

YENİ YAZILAR GÖRÜYORUZ. AH VAH, DİYORUZ,ASLINDA GOSSIP GIRL DE BİR ALTERNATİF HEM DE BAYA İYİ BİR ALTERNATİF.AMA BU AKIL VERMEK BİLGİ SATMAK İŞİ OKULLARDA YAPILSIN, HAYAT OKULU DİYE BİŞEY ÇIKTIĞINDAN BERİ :OKU ÇIKTI.

BEN ŞU 20 YAŞIMDA KENDİMİ DOKTORA YAPMIŞ KADAR KİBİRLİ HİSSEDİYORUM HATTA GERÇEK ÖĞRETMENLERİME KARŞI,BU BANA ÖĞRETMENLİK YAPMYA ÇALIŞAN İNSANLARIN GETİRDİĞİ BİŞEY ONLARIN EKSİK YANLARINA YAKLAŞTIKÇA
FARKETTİĞİM BİR ZAYIF YÖN,ONA KARŞI ATAK GELMEKTE GECİKMEZ BU AYNI ŞARKI YAZMAK GİBİ, KISIM KISIM,KENDİ İÇİNDE SORUSU VE CEVABI

ŞARKI SORAR:

MATRIX KİM? MESELA, CINDIRELLA YI MATRIXE DAHIL EDINCE MASAL HALINE GELIYOR MU O HIKAYE YOKSA SENARYO OLARAK VEYA FILM OLARAK DEVAM EDER MI?GORSEL OLARAK SUNULABILECEK TASVIRLER VAR CUMLELERLE RESIMLER ÇIZEBILIRIZ FAKAT BU ALICE IN HARIKALAR DIYARINDA "HIÇBIR ŞEYI" GOREBILECEK KAPASITEYE SAHIP GOZLERE SAHIP OLDUĞUNU NIYE VARSAYALIM KI?

INAT ETDIM YOLLAMIYORUM YORUM FASLI BITTI ASLINDA FAKAT ELIMDE BIR TUKENMEZ KALEM VAR IKI PARMAĞIMIN ARASINDA TUTUYORUM BUARADA BI TARAFTAN YAZIYORUM KLAVYEM VAR BENIM, MATRIX DER KI BU BIR YEM,ASLINDA DEMEZ DE ÖYLE SEZDİRİR..ACABA ÖYLE Mİ? ÖĞLE DEĞİL AKŞAM MI? HERNEYSE YARIN BİLE OLSA İNGİLİZCE KOMPOZİSYON YAZARKEN BAKIYORUM OKULUN BILGISAYAR LABARATUARINDAYIM ETRAFTA BISURU INSAN EKRAN KARŞISINDA HANGI ODEVIN PEŞINDE DERKEN, PUCCA VEYA MENAJERİ BURAYA YORUMUMU KOYMUŞ, DİYORUM,ACABA BENDE BİR IŞIK VAR MI?
neo?
AKLISELIMBIRINESORDUKHAYIRDEDI.

gerbera_ferezya@hotmail.com dedi ki...

üff kendini mükemmel ve namus abidesi zanneden bi de ders vermeye çalışan gerizekalılardan nefret ediyorum.

pucca harika bir hareket. o adam daha fazlasını haketmiş.
o başka hamle yapamadan çök gırtlağına ki kimle mücadele ettiğini göster ona

mirel metyu dedi ki...

pucca'yı hepinizden ve sandığınızdan daha iyi tanıyan biri olarak, yazdıklarınız ve onu incitmeye çalışmanızı boş birer çaba olarak görüyorum... Kıskanıyorsunuz, onun tüm bu yaşananlara rağmen kendiyle barışık olması, ne yaşarsa yaşasın bunu gerçekten içten yaşaması sizi rahatsız ediyor...Çünkü çoğumuz hissetmeden yaşıyoruz bu hayatı. Bırakın yazarak anlatmayı, birçok şeyi kendisiyle bile dürüştçe konuşamayan insanlar olarak, bu kızın yazılarında karşınıza çıkan şeyler size bi yerlerden tanıdık geliyor aslında...

Onu tanıdığım ve dostum olduğunu söyleyebildiğim için çok mutluyum. Normalde hayatta girmem bu polemiklere ama sınırı aşan, onun dostluğunu bile sorgulama küstahlığını ve cesaretini gösterenlere bi kaç şey söylemem gerekliydi. Şu üstünlük muhabbetine de bu kadar takılmayın derim ben, bi kere insanları tanımadan hakkında emin emin yorum yapmanızdan ne kadar üstün! insanlar olduğunuz da belli oluyor. Bırakın herkes hayatını yaşasın. Kimse kimseyi zorlamıyor, aman oku, yorum yap diye... biraz insanlarla biraz da kendinizle barışık olun... Bi de herkes sınırını bilsin derim ben sonra gülünç duruma düşülmesin...

Pucca, kızım boşver sen de, zenginin parası züğürtün çenesini yorar.

Adsız dedi ki...

ya ne kadar uzattın gamze misin nesin sen yaa, git dışarda sat kendini şöyle iyiyim, böyle iyiyim diye. kasan biri varsa o da sensin,
canım şimdi nası da kıpkırmızı olmuşsundur, ama sen çok iyi bir kızsın, bence değerli vaktini harcama buralarda :):):)

Adsız dedi ki...

arkadaşlar ya pucca'yı geçtik yorumlara yorum yazıp duruyoruz. Yazılara yorum yapalım artık bence, ayrıca canı isteyen okur istemeyen okumaz.
Eleştirenler buyursun blog açsın, onları da okuyalım, ne yerler ne içerler bakalım.

mademoiselle d.a dedi ki...

gamze, iyi ki araya gregor samsa'yı sıkıştırmışsın.. yoksa seni hayattaki tek amacı kocaya varmak, evlenmek, "bayan" olma kriterlerinden şaşmayan ve hızını alamayıp milleti de çekip çeviren bi kezban zannedicektik.. meğersem okuyan yazan entellektüel ve asil bir bayanmışsın sen..

Amélie Poulain dedi ki...

Ahah çok iyi yapmışsın, az bile olmuş. (=

Adsız dedi ki...

gerek yok... ayrıca kusmak yorucu..

http dedi ki...

bir insan bulunduğu yeri tarif edemez mi ya, shell diyor başka birşey demiyor rahatsız :)

istanbul cerrahi hastanesi çalışanları adına...

:)))

larry dedi ki...

62, bunla 63 den daha fazla yorum alan bir blogger daha varmı Pucca senin bildiğin ?Yeni post'a kadar daha kaç olcak kimbilir. Vay anasını sayın seyirciler bu kız uçuyor dikkatinizi çekerim. Canını sıkamaz kimse Pucca'nın, sadece kıçıyla güler O !.

kukumanpaşa dedi ki...

ispanya ligi çalkalanıyo

Adsız dedi ki...

ikinci defa okudum da...aslında kusmak gayet manidar bir hareket olmuş..dışarıyı içinle bir etmişsin...rahatladın mı bari...ona nefretin kadarını kustuysan sorun yok tabii..ancak yine de gereksiz ve yorucu olduğu fikrinde sabitim...ve kusmak üzerine bu kadar çok yazdığımı da hatırlamıyorum..velhasıl lafı bağlayalım..olur böyle şeyler arasıra...

dersaadet dedi ki...

Yine güzeldi, rahat yumuşak bir içimi var yazılarının:)) Doluca'nın Dry Red Wine'ı gibi:))

Adsız dedi ki...

pucca pucca pucca cuuuuuu :)

iiiiivrenç süpersin ama en çok

ivrenççççsin :)

Noni dedi ki...

Ben şu Ezgi ile Şövalyenin aynı kişi olduğundan şüpheleniom :)

Adsız dedi ki...

iyi de sayın pucca adam haklı, sne d ehep bahaneler üreterek onu göndermişssin işe. hayır benim anlamadığım, nasıl bir iş yeri ve patron böyle sürekli izin verebiliyor.

PuCCa dedi ki...

rapor aldımda gittim.. hatta raporum 5 gündü.. 3gün sonra gel dediler..
ne maaş veriyolar ne bişey napacaklar kusura bakmada, hasta oluncada köpek gibi çalıştıracakları mı..

E. dedi ki...

Ulan şu gecenin manyak vaktinde takılıp kaldım yorumlara.. Helal valla ne diyim, bi köşeden oturup ahkam kesmeler, diğer köşeden itham etmeler.. Olum kim veriyo size bu hakkı amk! Herkes hayatını dilediğince yaşıyor işte, elinden geldiğince doğrulmaya çalışıyor.. ona buna laf sokunca, küçük görünce, yok efendim çok bi bokmuş gibi sinirlenince tatmin mi oluosunuz! İnsanları yaftalamaktan vazgeçin..

Pucca, sende çok ii biliosun onun bunun dediğiyle yaşanmaz bu hayat. Başarılar dilerim yolunda.. Umarım sorunlarını da halledersin.

Bu arada keşke kusmassaydın be (: İntikam çözüm değil..

http dedi ki...

pucca nın yorum sayfalarında benim gibi düşünen birilerini görmek acayip mutlu etti beni...

sarhoş kedi senden bahsediyorum... şu senin yazdıklarının aynısını ben 5-6 ay önce yazdım burada... ama ne oldu bağırıp çağıranlar, mail atıp şahsıma hakaret edenler :) ciddi söylüyorum... kapasiteleri bu kadar çünkü... eee yersen yağlı yemeklei, üzerine kaynana-gelin, bbg, kadın programları gibi aptal programların müptelası olursan, işte böyle her gördüğün, dinlediğin hayat kesitine çakma bir güzin abla doluverir çıkarsın...

sanki birileri muhteşem bir hayat yaşıyormuş, hayatın anlamını çözmüş, ne doğru ne yanlış kitabını yazmış gibi "pucca şöyle yap, böyle yap, ordan sağa dön, topla gel, hmmm bak olmadı, sakın şunu yapma" akıl verip duruyorlar... :)

bazıları da çıkıyor, pucca yı okuyup, kendini tanrı katında üst seviyelere koyuyor, bununla da kalmayıp pucca ya acıyor... neymiş, pucca nın yaşadığı hayat boktanmış, pucca hayatı sadece cinsellik olarak algılıyormuş ıvır zıvır... öyledir değildir demiyorum, beni ilgilendirmez diyorum, seni de ilgilendirmemeli ey kutsal insan...

sen de kendi hayatından kesitler yaz bir de seninkileri okuyalım... eğer güzel şeyler anlatıp, bizleri etkileyip, müttakilerin yoluna sevkedersen eğer, hem sen büyük sevapların mümessili olursun hem bizim gibi acıdığın insan grupları da hidayete ermiş olur...

ama yazmazsın, karşı koyarsın buna.. nedenlerine girmeyeceğim, sosyoloji bölümü yeterince değinmiş bu konuya, isteyen açıp okur...

bazıları da pucca nın açıklarını bulma derdinde... hafiyecilik oynuyor zaar... yaw kardeşim nedir bu ciddiye alış, nedir bu kumdan kaleleri yıkma çabasının sebebi? varsın pucca diye biri olmasın, atma tutmadan ibaret olsun yazılanlar ne farkeder... sen okuduğundan zevk alıyor musun almıyor musun ona bak... sanane yaşanmışmı yaşanmamış mı...

ömer seyfettin in kaşağısını okuduğunuzda kitabın arkasına, "kardeşin çok şerefsizmiş, nasıl böyle bir vicdansızlık yapıp suçu senin üzerine atmış, allah böylelerin belasını versin... ama sen de çok safsın be yavrum, açıp ağzını iki kelime etmemişssin... ömer bey sizide kınıyorum, masum bir çocuğun ölüme gidişine bu denli de sessiz kalınmaz ki canım, neden müdehale etmediniz?" gibi abuk şeyler yazıyor mu acaba bu çeşit okuyucu grubu bilmiyorum :))) yaw bırak sanane, oku, eleştir ama bu eleştiri yazımla ilgili olsun... hayat bilimciymiş gibi akıl verip durma, kendine sakla o hakkı... hepiniz özünüzde hatalar yapan, pişman olan, hep yeniden başlayan insanlarsınız kabul edin, ben ediyorum... hata yapmayan insan hiç birşey yapmıyor demektir, kabul edin...

sanki pucca bir kuklaymış gibi, ipi kapan geliyor... şöyle yap böyle yap...

bir ara yazıları bırakıp sadece yorumları okuyordum, o kadar eğlendirici oluyordu ki anlatamam... çünkü yorumlarda konu öyle bir ele alınıyor ki, "-a dan z ye" irdeleniyor, okumaya gerek kalmıyor artık... bu irdelemeyi de sakın yanış anlamayın, edebi açıdan değil, aynen bahsi geçen tv programlarındakine benzer bir şekilde... kurban bir maske takılıp oturtulmuş bir köşeye, eline mikrofonu kapan bir şeyler anlatıp duruyor... bütün hikayeyi tekrarlamaktan öteye gidemiyor haberi yok :))

neyse, bu posta yapılan yorumlar hoşuma gitti, sonunda anlatmak istediklerimle aynı paralelde birilerini görmek mutluluk verici...

pucca nın yüzüne söyledim burada da söylüyorum, şu bloğun en sevimli en güzel yanı, adsız şövalyedir... blogun keyfini en iyi o çıkarıyorda ondan...

E. dedi ki...

kutup zencisi, ağzına sağlık. (:

Rubi dedi ki...

Valla okurken çene kaslarim agridi gülmekten :D
Aferin kız sana, böyle adilere öyle cvp vermek gerek işte. Yürekten kutluyorum seni, ayrica daha snr kendi kendini yiyecegine ve içinde kalmasindan iyidir her halükarda ;)))