2.06.2009

Bir tek dileğim var yumurta gibi olayım yeter

Yaz ayı işkence gibi geliyor resmen. Denizden korkuyorum ben, bazen allam beni affet ama, bu küresel ısınma, kuruyan denizler falan muhabbetleri olduğu zaman kalbimden geçiyor hani "Kuruyacaksa kurusun şu zıkkım, bende kurtulayım her yaz 'PuCCa gel bak boyunu aşmaz burası, aaa sen cüzdanlara bak o zaman, ee bu yaz nereye gidiyoruz'" muhabbetlerinden.. Yaz ayları en beter aylar.. Kiloluysan bütün yağların ortada olur.. hele askılı giydiğinde o koltuk altlarından çıkan lömbürcük yağları yok mu ıyy iğrenç onlar.. Bende de vardı ondan biliyorum.. terliyosun, makyajın akıyor, devamlı koltuk altını kontrol ediyorsun leke çıkmış mı diye, hele şeyin kan ağlarken off anam off.. denizdeysen, millet suda şıpır şıpır sen ultra primanla pişik olmuş vaziyette küfür ediyosun.. En önemlisi sürekli kılsız dolanmak zorundasın. Yazın bide daha çabuk çıkıyorlar.. o çıkıp çıkmama dönemleri varya, alsan alınmaz, satsan satılmaz.. Babamın suratı gibi bacaklarım oluyor.. Allahın işi işte hep o dönem sevgilim oluyor.. Yumurta gibi olup pasparlak olduğum zamanlarda ben yapayalnız dolanıyorum.. bacağım kukum kimsenin umrunda değil, okşatacacak, ipek gibi yumuşacık tenin varmış diyecek herifi bulunca orası oluyor çim saha.. Sonra ver elini gillette.. Kirpi gibi dolan ortalarda.. Hele çıkmadan kaşınmaları yok mu, tatlı tatlı birde saatlerce al kaşı valla.. Ertesi sabah kalktığında bacakların 9 yaşında erkek çocuğu gibi.. Iyyy hele o ağda seansları tam 3 gün onun bunalımına giriyorum zaten. Diyeceksin lazer ne güne duruyor. Lan salak ağdacıya 40 TL para verirken çocuğumu orda bırakıyormuş gibi içim kan ağlıyor benim.. Çok fakirim lan ben öyle böyle değil, lisede ortaokulda girmem gereken komplekse bu yaşımda giriyorum lanet olsun.. Arkadaşlarım yaptırıp geliyorlar yanıma,
- bak PuCCa bacaklarım pürüzsüz, heran sevişmeye hazır nazır bir biçimde dolanıyorum, çok ucuz bişey sende yaptırsana aaa.. her ay ağlanıyorsun sonra. Kurtul artık lütfen şunlardan.
- Yok yaa sevmiyorum ben lazer felan, doğa severim ben, penguenlerin gözbebekleriyle yapıyolar hem o lazerleri, birde ozonu deliyor.. bebelerime temiz dünya için kaptan mağra adamı gibi dolanırım no problemo..
Oysa doğasını yemişim, "hımm acıktığımda şu 1 TLlik hotdoglardan yerim, bu sayede bir bira daha içebilirim, 'ayy pis onlar köpek çükü' derlerse, pis emperyalistler diyerek onları aşağılarım.. evet evet bugün böyle yapayım" diye düşünüyorum.. Çok pahalı ya lazer, bir de seans seans olması kötü. Öyle birşey olsun ki, bir hap işte.. hoop içeyim onu benim istenmeyen bütün tüylere adios.. 1 hapla 3 dk içinde mis gibi.. Ama nerde bunu yapacak bilim adamı. Götlekler anca göt büyüksün başka bir boka yaradıkları yok zaten.. Sonra PuCCa gitsin parasını vererek acı çeksin.. O kadar para veriyorum anamı ağlata ağlata o tüyleri yolsunlar diye, var mı böyle bir olay ya..
Ağdacı kızların nefret ettikleri müşteri benimdir zaten. Kuaförler odası birliğinde fotoğrafım yoksa ne olayım.. Yapıştırıyo ya bezi, daha kaldırmadan ben ciyak ciyak bağrıyorum.. Kıyametleri kopartıyorum, canım çok yandıysa bazen elim kolum rastgele kıza vuruyor.. Bildiğin salya sümük ağlıyorum.. hele apış arası allamm yok böyle bir acı.. emlayı da denedim yok valla gene acıyor.. orda bir yer var anam anam anam.. nasıl kökleri varsa artık iyice yerleşmişler oraya çıkartırken bırakmam diyerek canımı çıkartıyorlar..
....
Şimdi geçen gün gittim işte ayıpçıl bölgem için.. Bu kez oraya özel bişey yaptırcam.. Eriğin baş harfini bıraktırcam. Ağdacı kız bana hep anlatıyodu "Abla ya bugün G harfi yaptım anam ağladı zaten nolur bir rahat dur" falan diyodu.. Benim neyim eksik lan diyodum, dedim gün bugündür bu kez yaptırayım.. Ezik olduğum için bu mevzuda, "ahaha bak düzenli bir cinsel hayatım var benim, yakışıklı ve zengin olan sevgilimle hergece sabaha kadar mokoko mokoko ahah ayy böyle şeyler konuşulmaz ama ahahah durduramıyorum kendimi, allah seni inandırsın bir malafatı var dikili taş kadar maşşşallaaahh erkekime.. onun için şuraya attırıver bir imza bakayım.."
Şaka yaptım lan! demedim böyle gül pavyon çalışanı "emmeli mualla" gibi konuşmadım ama konuşanı gördüm orda.. Odaya girdik oturdum o sedyemidir nedir onun üzerinde indirdim donumu başımı ayaklarımı sallaya sallaya..
- yaaa hani sen böyle yıldız harf falan yapıyosun yaa, bana da yapsana ondan, yemin ederim ağlamıcam bu kez..
- PuCCa kaşlarını alamıyorum senin nasıl yapayım onu
- Yap be bişi olmaz hem az almış olursun picasso gibi sanat eseri istemiyorumkine, çok basit harf hadi be hacı yaparsın sen..
Dedim, ağlarsam yapmayacağını söyledi.. Öyle her kıl çektiğinde babamı kesiyolarmış gibi çığlık atan ben, bu olay sırasında gayet relax inceledim hatunun neler yaptığını.. yaptırdım peki bi işime yarayacak mı? hayır, herifçioğlu başka şehirde çünkü.. Kaderimi biliyorum zaten artık, Ben yaptırdım ya bunu biz ayrılırız hop ben başkasını bulurum, mincomda harf var diye ondan da olurum.. Yukardaki benim biriyle birlikte olmamı istemiyo çünkü ondan eminim..
....
Haa eğer şeyi merak ediyosan, neticede fanteziye giriyor bi yerde erkeklerin.. Abla açıyo bacak arasını, angelina jolie gibi ağdacı kız bi elinde krem şanti diğerinde ağda bantı.. zevkin sınırlarında 19 mayıs çocukları gibi coşkunlar falan fıstık.. Oha derim senin hayal gücüne sıçayım.. Bir tane kız zevk alıyorsa şu olaydan ne olayım.. Zaten böyle bir tereddütte kalıyorsun, paket olsun mu olmasın mı diye.. Sonunda o sirlerin çıkması için verdikleri yağı bile kendin sürüyosun.. Akıntı denen olay varsa zaten 5 kez bir düşünüyorsun.. Hala "ayy ben oramı açamam" diyen hatunlar var.. Neden güvenimiz yok bizim.. hepimiz kukumuzu şekilsiz çirkin pespaye zannediyoruz.. Ben benimkini sevmiyorum şahsen başkasınınkini oraya koymuşlar gibi. Bide korkuyodum, ağdacı kız herkese benimkini anlatcak diyordum.. Çünkü bana başkalarınınkini anlatıyodu:
"Neriman ablanınkini görseydin 3 kişinin kafası girmiş sanki, çocuk yapınca kötü oluyor. Kocası ondan aldatıyordur onu bence.."
Şimdi sen gel bu kıza güven allasen.. Birde herkese de yaptıramıyorsun öyle kolay kolay.. Güven gerek bu işlerde. Bir İzmir'de var yaptırdığım kız bir İstanbul'da. Ankara'da Ahmet Kaya gibi dolanıyodum.. napim yani yalan söylemenin alemi yok öyleydi..
Aldıktan sonra zaten ben 4 gün kıpkırmızı dolaşıyorum.. İlk 4 gün etek falan giyemiyorum o yüzden.. Ama 58 kilo olarak giriyorsam içeri, çıkarken 56 kilo oluyorum.. Tüy değil anasını satayım palmiye ağacı besliyorum bacaklarımda sanki.. Birde sarışınım ben aslında, ama işte bu "bekle bebeyim ben bi çişe gideyim" diyip 15 dk jiletlemelerim yüzünden orası iyice beslendi.. Ordaki gibi canlı, gür ve parlak kafamda çıksa zaten uufff blendax beni saç güzeli seçer..
...
Nefret ediyorum işte böyle kadınsal mevzulardan. Ya moda olsun kıllı bacaklar falan.. Kurtulayım şu işkenceden kaptan mağra adamı gibi dolanayım rahat rahat çekinmeden.. Erkeklere bak ohhh kebap valla, goril gibiler hiç umurlarında değil olayları.. Biriyle çıkmaya başlayınca saatlerce kuaförden çıkmayız, aylarca aç dolaşırız göbişimiz düz dursun diye, maskeler, makyaj malzemeleri, kıyafetler, tonlarca para verip aldığımız parfümler ooff offff.. Herif sabah traşını olur, kirli sakallıysa zaten öyle bir derdi de yok.. Dünya onlara güzel anacım.. Öyle çirkin, pis, dangoz herifler öküz öküz davranmalarına rağmen.. bizi beğensin, evlensin, çocuklarına ana yapsın, yaparsa boşanmasın, başka kadınlara bakmasın diyerekten canımızı çıkartırız..
eyy yarattığından sual sorulmayan allam, madem her hafta pasparlak yapcam oramı buramı, ne çıkartırsın sen kılları...

52 yorum:

Unknown dedi ki...

hehe:)) pucca seni bloguma bekliyorum ozmn, belki bir faydası olur ne dersin?

Adsız dedi ki...

Bu kadar açık net anlatanı ilk kez gördüm. 5 dakikalık ağdadan bunca malzeme nasıl çıkarttın seni şaşkınlıkla izliyorum.

joy dedi ki...

bitkidermanı bi incele bence

Mel dedi ki...

off yaaa nefret ediyorum ağdadan..hele paket aman aman.evlerden ırak!

Adsız dedi ki...

Biri benim için orasına bıraksın ismimin baş harfini kulu olurum o kadının.

selen dedi ki...

pucca istanbul'da nereye gidiyorsun?

NİLAY (nilmoon) dedi ki...

hayranım sana ben pucca ya valla 11 numara hatunsun..senın zekan aklın yeter sıttıret mıncon da bacaan daq dotunde palmıye gıbı olsun..ay lav yu puccağğğ

PuCCa dedi ki...

kalp vakfının orda biyere gidiyorum.. biraz pahalı orası ama.. Mahalle arasında bulsam bi tane hoop girivercem ama bir mahallem bile yok lan..

allımorlu dedi ki...

prof.dr.maranki kişisi bu konuda yardımcı olabilir mi acaba?ankara'da deniz yok ya bence herkes aynı haldedir.çatladım yine ,bu mevzular ancak bu kadar net anlatılırdı.ist da nereye gidiyorsun mideme kramp girdi...

selen dedi ki...

mecidiyeköy'de kalp vakfı var diye biliyorum ordan bahsediyorsun sanırım pucca
beşiktaşta benim sürekli kaş için gittiğim bi yer var 7,8 hasanpaşa fırının üst katında. gelen giden bayağı oluyor. bi ara bak istersen ama fiyat bilmiyorum.
daha doğrusu ben senin şu utananlar dediğin kesimdeyim. bi gün gözümü karartıcam bakalım :)

PuCCa dedi ki...

hiç bişi olmuyor ya 5 dakikada çat çat çat. sonra kaymak.. Gerçi sarkıyo diyolar ama anam jiletlede kapkara oluyor hemde ertesi gün katır kutur elini atıp kaşıyası geliyor insanın.. Hiç hoş değil..
çok utanıyosan her seferinde başka yere git nasıl olsa bi daha görmiceksin.. utanacak bişi yok zaten karının işi o, benden fazla maaş alıyolar sürtükler.

NihaL dedi ki...

PUCCA NE YAPALIM AĞDA İŞİNEMİ GİRELIM BIZDE :))) AAMA BEN GELEN MÜŞTERİLERLE FUL MAKARA YAPARIM HANİ ARTI ONUN BUNUN APIŞARASI KOKUSUNU CEKMEK IYY YANİİİ
:)

BlahBlah dedi ki...

biz yaptık zaten. suçlu biziz. bundan sonra yok ağda mağda :P

Adsız dedi ki...

Eedd pucca yaa aynen benimkide öyle sanki başkasının kukusunu bu bugday gibi mis gibi tenime almışlar arap gacının şeini koymuşlar gibi karardıı :S:S bu olaya el atalım kızlarr lütfenn yardımınıza ihtiyacım var bu koyulaşmış kuku rengini nasıl açabilirizz ?? :(:(:(:(:(:(:(:(:(

Sagır Kedi dedi ki...

Muhahhahah ayy okurken gözümden yaşlar geldi:)))Şeyine takmadıgın ad mı kaldı be:)))Agda magda igrençç yaa niye öyle kılsız dogmadık sanki erkekler kıllı dogmuş biz ayrıcalıklı olsaydık be..

Loana dedi ki...

Pöööf kıl tüy.. Kızların başına gelen tanrısal felaketlerden biri işte. En güzeli cidden parayı basıp lazerle hallettirmek ama dediği gibi hem seans seans.. Hem de herkeste %100 bitircek diye bişey yok diye biliyorum.. Elime para geçse araştırcam ama geçmediği için henüz gerek duymadım :D:D

Ya bu son gittiğim yerdeki gerizekalı kadın yaktı sanırım alırken.. Tam külodun değdiği o bacakla bitişen kısım var ya lan anlatamadım da bi karardı bişi oldu geçer dmi o ya :((( kalmaz dmi öyle? :(

Pucca en azından kolunu aldırmıyosun sanırım. Babamın kolu daha kılsız benimkinden. Bi de o dert olsa öf öf..

Ayrıca cidden okurken farkettim yazın daha çok çıkıyo.. Yada kışın saldım çayıra olduğu için benim tespitim pek güvenilir de olmayabilir.. :D

cecil dedi ki...

velhasıl..
kadın olmak zor zanaat...

Adsız dedi ki...

nan ben de açamıyorum millete o yüzden kendim cebelleşiyorum yada bi gittiğime bi daha gidemiyorum! hay aq bi daha çıkmasın yaaa

Büşra Mutlu dedi ki...

yalnız kimse baş harf bırakma olayına şaşırmamış.. bu kadar yaygın bi olay da bi ben mi duydum ilk defa diye düşünüyorum şu an xD ayrıca insan neden sevdiceğinin kukusunda adının baş harfini görmek ister buna da anlam veremedim açıkçası xD

yalnız kalpler de atarlar dedi ki...

anacım ağdaya verdiğin parayı ver git lazere mikonan da acımıyor ben yaptırdım senina arkadaşların gibi olmak istemem ama bende bu sorunlardan çok çektim, en nefret ettiğimde böyle yoga hareketleri yaptırmları insana, illaki utanıyorsun, tek bi derdin olur lazerden sonra tükenmez kalemle şekiler veririsin kaşlı gözlü şekiller çizittirirsin kız kına bilenem yakarsın,nişantaşında bi merkezde komple vucudu 1000 bitiriyorlard, kuku da olsun 200 ağda parası ver git her an her yerde yumurta gibi dolan, kızınında kukusuna karınca yumurtası sür doğar doğmaz kıl falan çıkmıyormuş, annem bana sürmemiş her yanımdan fışırdıyor,

kıllı isveç kadınları dedi ki...

kuku rengini açmak için ağdacılardan öğrendiklerim;
kukuna kese yap aynen bunu öğrendim kukuya kese nasıl ayplır bimiyorum, yuvarlak hareketlerle, birde şöyle bişi var lazer batık damar ve siyahıklara birebir,

tek seansta kafanın dışarıda kalabileceği 10 dakikada tüm kılların yok olabileceği duşakabin şeklinde alet istiyorum isveçli bilim adamları kıllı seviyor o yüzden yapmıyorlar heyvanlar,

Adsız dedi ki...

4 seanstır maaşın 4/1 ni yatırıp gidiyorum komple cız cız.. 4 seansta kolaltım gitti bikini ve genital bölgede de bayağı bi azalma oldu pahalı mahalı ama inanın ağdayada okadar veriyorsunuz. seanslar arası 2-2,5 ay oluyor 2 aya kadar tertemizsin. maximum 6 seanstan sonrada sonsuza kadar kurtuluyorsun :) bazı bünyeler daha uzun sürüyormuş.

zynp

ESTHER dedi ki...

Ohaaaaa ağdacıya 40 lira para mı veriyosun. kızım lazer epilasyon bakırköyde benim eskiden gittiğim yer koltuk altını 50 ye bacakları 100 e yapıyor. ağda daha pahalıya mal oluyor bu durumda.

Adsız dedi ki...

zeyna napıyodu acaba? bütün fantastik filmlerde epilasyondan yeni çıkmış gibi hatunlar. taş devri değil lazer devri mubarek. bide şu harf olayını sevmedim ben. ne o öyle damgalanır gibi ben onunkine adımı yazıyomuyum:p

ezgi dedi ki...

kanser olup da kemoterapi görünce hiç kılınız kalmayacak merak etmeyin.

Angelica dedi ki...

Ordotokslar kıllı dolaşıyorlarmış..
Onların inancına göre kötü değilmiş,orda o kıl var ise orda olmalıymış. Ayrıca diğer ülkelerdeki kadınlar "ayıpçıl" -bunakoptum- bölgelerini almıyorlarmış yabancı erkekler Türk kadınlarınınkini görünce wuuu diyorlar imiş.

Bunlar da bir bilgi işte :p

wisss dedi ki...

walla lazerin fiyatları baya bir düştü. bir kaç sene daha sabret pucca daha da düşer merak etme.
bide karınca yumurtası kremi çıkmış. karınca yağından sonra oda işe yarıomuş bildiğim kadarıyla.. zaten karınca yumurtası olayını doğuda çok yapıyorlarmış zamanında annem benim karınca yumurtası bulmuş ben bebekken koltuk altıma sürmüş. ve cidden benim kollarım dahi ibrahim tatlısesle yarış yapabilcek kıvamda olmasına rağmen, koltuk altım 2-3 ayda bir alıorum. en kılsız yerim orası. tavsiye ederim karınca yumurtası kremini

Adsız dedi ki...

sizin iş de zor be PuCCa...

Adsız dedi ki...

bizim kıl tüy derdimiz bitmiyor pucca harika bir konuya değinmişsin:/lazere param yok öğrencilik malum bende ağda eziyetini çeken çulsuz gruptanım ühühühüü:( valla iş hayatına atılınca ilk yaptıracağım şey lazerrrrrrrrrrrr:) ağda ağdacı tüy sir kelimelerini lügatımdan çıkarmak istiyorum..

Adsız dedi ki...

kıl, kilo, kuku ve agda..

acıdım valla:)



bacon.

Unknown dedi ki...

puhahaha... puCCa toplumun kanayan yarasına parmak bastığın izlenimi sende de oluştu dimi... bunun bilincini yitirme anacım :Pp
ne bu be :Pp ne kadar dertli arkadaş varmış... erkek olmakta zor... inanın buna :D
ağda kültürü hiç yok gibi erkekler için mesela..
ayrıca olsa bile, ağda yaptırıncaya kadar ciletle alırken acılara gark ettiğin toplarından biri, ağda tarafından koparılır, masa tenisi oynanır yani...
bide sizin nesliniz alıştırmış abi bu kılsızlık olayına hemcinslerimi, şikayetçi olan yapmaz yani :Pp eskiler almıo olsaymış, belki ağda bile icad edilmezdi :D:D:D (kadınlar hep yaptıklarından pişmanlık mı duyucak, sıkıldık bu ruh halinden :Pp) :D

Adsız dedi ki...

mümkünatı yok ki bi agdacıya gidip de oramı buramı açayım..ayrıca baş harf olayını da oldum olası gereksiz bulmuşumdur, bundan etkilenen erkek sayısının da pek fazla oldugunu düşünmüorum şahsen..hatta bu durum fenasi nin blogunda oylamaya açılsın ltf, bu konuda senden girişim bekliyoruz pucca:)..yazın yine her zamanki gibi çok keyifli olmuş:)

NN dedi ki...

harf yaptırmak vs güldüm. bence dövme yaptırsınlar yiyorsa bazı hatunlar. böle harfli desenli filan :).

Büşra Bayram dedi ki...

off off kadın olmak cidden zor, adam olasım geldi okuyunca.. Adamlar ohh miss, arada sırada,belki.. Neyse yani :D Cidden akıcı, akılcı, güzel olmuş yane xD Duygularıma tercuman-ı ahval muhabbeti yapmışsın :)

Kader/siz dedi ki...

Bir tek dileğim var,haftaya pazar günkü sınavdan iyi puan alıp İzmir Ege Üniye kaydımı yaptırmak................................................ Oyhhhh.....Birde zayıflamak...Birde hoşlandığım cocukla cıkmak... bla bla bla

kukum kıllı dedi ki...

ya herkes yazmıs da... nerde lazer yaptırılır? kaça patlar? yazmamışsınız. bi de onu da öğrenelim de bi gün hamam odası olsun burası

cecil dedi ki...

bushu :)))
valla aklıma geldin geldin güldümm bilesin :)))))))))))))

Adsız dedi ki...

4/1 ini yatırıosan tamamını yatırıomuşn be zynp.. süper matematk wala..

erbo dedi ki...

pucca bir blog efsanesisin diyorum başka da birşey demiyorum :)

ama sevmiyoruz abi "kibarca söyleyeyim" tüy olaylarını. kadın dediğin pürüssüz olur. en söylemeyen erkekte böyle düşünür.

kimse çıkıpta yok, seviyosan fark etmezsin falan demesin yok öyle bi dünya.

Adsız dedi ki...

http://dayagimiziicerdeyiyelim.blogspot.com/2009/06/aslnda-o-kadar-da-kotu-degilmis-sanki.html

böyle bişiy yazdıydım ben dün. bi paragrafında da ağdacı seçimimden bahsetmiştim. bu blogu da istisnasız takip ederim anasını satayım dün de okumamışım yani kendi derdime düştüğümden. etkileşim falan değil bildiğin aklımdan geçenler bunlarmış.

30 milyonu vermek bile evlat acısı gibi koyuyor şuan. bi' maaşımız olsun, sonra.

raskol dedi ki...

kıllarınla mutluluklar pucca..

rep++ (bunu yazmak zorundayım)

cecil dedi ki...

yok be yaffss ne adam olması boşversenize..
valla kendim gibi cadıları gözümün önüne getiriyorumda hayatta uğraşılmaz kızlarla :))) böle iyizz tek derdimiz kıl tüy olsun :)) allamm bugünleri aratmasın yarebbimm aminnnn...

Adsız dedi ki...

ben lazere gidiyorum ve "ayyy ben harf yaptıramıycam" diye hayıflandım:))
öylede etkilisin hani...
beyaz ten, siyah kılda etkilliymiş lazer. bi seans gidiyorsun en az 2 ay kılın oldugunu unutuyorsun seans sayın arttıkça kılın çıkış süreside uzuyo ve sen kıl baş gösterince "bu da ne ??" diye şaşırıyorsun:) ama guneşlenmek yok :(
kadınlar öyle ya da böyle alıyorlar uğraşıyorlar kendileriyle de bu erkekler tırnaklarını kesmeyi bize çok görüyorlar yahu!

hermiyas dedi ki...

Ya şu güzellik takıntısını bi bırakın artık; sonuçta hepiniz de aynı metobolizma var. Yani aranızda 3 boy vajinası olan var mı? Small medium large diye? O zaman ne dert ediyorsunuz, hepiniz aynısınız, bi abi tavsiyesi kafaya yüklenin :=)))

Adsız dedi ki...

ne kıllı konuymus ya , okurken sasırdım pucca

Adsız dedi ki...

ahaha Pucca bşey sorucam hani o iğrenç dönem vardır ya diyorsun alıyim desen alınmaz almasan ztn iğrenç duruyor.Hiç öyle bi dönemde biriyle seviştin mi? Ya da harbici kıllı bi anda? Hani sanki bi erkek öyle görse bizi "siktir git lan" diycekmiş gibime geliyor.sanki bizi hep tüysüz biliyorlar da varlığımızı inkar edicekler tüylü görünce :D

bahtsız bedevi dedi ki...

Benim pıtımda 3 morarık var an itibariyle. Tam yumurta gibi oldu derken muayyen günüm geldi. Onca işkencenin ardından bi işkence daha yani. Pih.

Bu arada kaptan mağara adamını çok severim ben ya:/ Gösterilse hiç kaçırmam yemin ederim. Okuduğumdan beri aklıma takıldı pislik. Bi resim araştırması yapıcam şimdik.

mutluluk kolesi dedi ki...

allam nasıl bi yazı bu yerlerde surundum gulmekten:)kendini bu kadar acık ve net anlatabilen birini ayakta alkıslamak lazım..sahanesin pucca..

Özcan'ın Yalan Dünyası dedi ki...

Pucca erkekler için goril gibi demişsin zoruma gitti allahi..Yemin billah saatlerce özene bezene temizliyorum heryerimi..Ayrıyetten antipatik kıllarımda yok benim..hepsi gayet sevecen..ona ragmen cillop gibi geziniyorum..Sen şimdi kalkıp goril gibiler demişin...alınmadım desem yalan olur..Acaba diğer lavuklar böyle ddüzgüncene temizliyorlarmıdır rutin olarak diye düşünüyordum..Ama tabi arkadaslarımın pipisini koltuk altını incelemediğime göre..senin yorumlarına güvenmem gerekiyor..Sanırım ben harbici meterosexuelim..Sevindirik olmamda sakınca yok galiba...

CEKU dedi ki...

Güzel anlatmışsın PUCCA, erkek parlak kadın sever, erkek ister kadın verir, vericidir, yaratımın kurallarını erkeklere göre düzenlemiş tepedeki, kadında çok ister ama ne kadarını bulur, belki çok az isteğini karşılar karşısındaki erkek. Ama ne kadınlar var hödüklerle yatan, kalkan, bizimde anlam veremediğimiz çok şey oluyo, hayat ne oluyo, kadınlara ne oluyo diye çok düşünmüşümdür. Ne yapıyorlar neden filan. Ayrıca kıldan nefret ederin soğutur adamı seksten.

Dediklerinin tümü doğru.

haluks dedi ki...

çok güzel gerçekten,detay ,betimleme vs.

BASHAK. dedi ki...

erkekler tavuk gotu gibi olmus kilsiz mincigi sevmior ki zaten makasla uclardan accik almak yeter