8.06.2009

Erkek olmak zor zanaat

Erkek olsaydım eğer piç olurdum herkesi düdüklerdim ooff aman aman falan demeyen kadın yoktur. Her erkeğin "kadın olsam orospu olurdum" dediği gibi.. Ama geçen düşündüm ben erkek olsam evde hergün seda sayanı izleyip ver elini elizabetten başka sikim yapamazdım.. Kadın olmak zor, ağda saç boyası, oje, doğum falan fıstık diyip duruyorum ya.. Yok abi valla bizimki deli işi yani, her türlü giderimiz var kabaca yazmak gerekirse.. Ama erkeğin hayatı öyle mi.. Mesela şimdi erkek olduğumu düşünüyorum, cebimde 7 ytl para var, kent kartımda 6 tl.. işsizim ve babamla yaşıyorum.. Ben nasıl sevgili bulurum şimdi? hangi kız cebimde 7 tl ile bana bakar.. Hadi ağzım dilim iyi laf yapıyor diyelim, arkadaş ortamında onun bunun çıktığı kızların yanında gelen eblek, abazan karılara yavşayıp onlarla birşeyler yaşadık, hesabı da arkadaşa yıktık.. eee sonra? ben kızı nasıl gezdircem.. Nan cebimdeki 7 ile kendimi bile doyuramam. hatuna desem gel simit sarayına gidelim, bir bardak çay içip 4 saat memesini dötünü sıkıştırsam ancak öyle. Ona da ancak lise sona giden kızları götürebilirim. Diğerleri 1 defa gelir 3. defada bana siktiri basar.
Eve atmayı düşünsem, bizim ev klimalı bak dvdim var 5+1 ses sistemi yaptırdım falan diye damardan girip hatunu kandırmaya çalışsam. Babamla beraber mi oturtcam hatunu.. Arkadaş evini bana versin diye uğraş dur sonra. Zaten hadi kendi evin olsa tamam ama hatuna arkadaşın evi var gidek mi dersen. direk seni götürüyorum demiş olurum.. kekliği korkutmamak lazım.. Bide şu grup halinde takılan kızlardan birine sardıysan ooff vay haline.. mesela biriyle çıkıyosun, kuzenini, komşu kızını, kankisini yanında taşır allan salağı.. Bir kız alıyosun promosyonlu gibi 3 tane yanında embesil hatunla gelir.. Bu iyi birşey gibi gözükse de, sen biriyle çıkarken 4 kızla dolaşırsın sürekli. msnden 4ü birden enişteeeeee diye vıcık vıcık konuşur.. Çıktığın zaman 4 ünün parasını da ödemek zorundasın. Sıkıyosa ödeme.. Ödesen enayi derler, ödemesen öküzsündür.. Çarşıdan aldım bir tane eve geldim 4 tane gibi bir anda 4 sevgilin olur.. Ama işte 4üyle yatamazsın o kötü... aralarından biriyle yatacaksın diye basarsın parayı yanında gezdirdiği gerizekalı parazit hatunlara.. Allanı severseniz kuzenler, bekar çok konuşan salak karılar sevgilisi olan tanışınızın yanında dolanmayın... tiksinçsiniz çünkü, iğrençsiniz eneşteeee diye yayvan yayvan konuşan ağzınızı tokatlarım yapmayın böyle şeyler..
Mesela ben bazı işleri sevimliliğim sayesinde hallediyorum.. taksimden ortaköye ne zaman binsem 5 ytl alıyor adamlar benden. Sonra röpü zorlu birinden koparmam gerek mesela, "yaaa tühh bu benim ilk röpümdü olmaz mı yani, cık mı diyosun yaa çok iyi kalpli birine benziyodunuz amaaa napalım bu arada köpek yavrusu gibi bakabildiğimden bahsetmişmiydim size"
daha hiç yolumdan çevrilmedim valla.. Bu kazma dişlerime rağmen gülümseyip gerizekalı gibi konuşsam bile her kapıyı açıyorum cinselliğimi kullanmadan. Çünkü seksilik bende yok maalesef, kibariyenin bile seksi sayıldığı şu memlekette ben seksi sayılmıyorum lanet olsun, neyse bu başka bir yara mevzusu..
Ama erkek olsam, gerizekalı gibi konuş bakalım seni adam yerine koyarlar mı? Basın danışmanlarını erkek sıfatıyla arasam yok dedirttirirler kendilerine direk.. Erkeklerin kadına olan açlıklarını inanılmaz derecede kullanıyoruz üstelik götümüzü başımızı açmadan. "Ne kadın ismimiii abuuuu tamam tamam" diyen tiplerle doluyken memleket açılıp saçılıp bicikleri masaya koymana gerek bile kalmıyor..
Yani bu halimle erkek olsam hiç bi bok beceremezmişim. cebimdeki parayla bir litrelik kola alıp bloglarda dolanıp karı kız tavlardım.. Birini ağıma düşürdüğüm anda para biriktirmeye başlayıp buluşurdum.. Napim abi ancak bu gelir elimden..
...
Sevgiliyi falan aştım, hayal gücümle yeliz yeşilmenle sınırsız bir cinsel hayatım oldu farzedelim.. Sadece aşkla meşkle bitmiyor ki bu mevzu... hergün babayla tartışacaksın, git çalış, elin ekmek tutsun, askerlik derdi. Zaten askere gitmeden adam gibi işte bulamıyorsun.. Askerlik zaten ayrı bir trajedi.. Hele iş bulma olayı.. Erkek için kariyer çok önemli abi,
Diyelim ki Ayşe'yle Fatma diye iki embesil karı var. Ayşe'nin sevgilisi Murat Boz gibi yakışıklı, efendi, oturmasını kalkmasını bilen biri ama mağazanın birinde kasiyer.. Fatma'nın sevgilisi ise doktor, götüme benziyor, öküzün hayvanın teki höthöt bir herif. Ama işte etraftakiler Fatma'nın sevgilisi için aman da aman derler, diğer Murat Boz gibi yakışıklı herifi kasiyer diye iki dakkada harcarlar..
Kadın için önemli olsa bile erkek kadar önemi yoktur bu kariyer mevzusunun.. İşsiz bile olsa kadın bunu çok hayat mebat meselesi yapmaz.. Ama erkek için iş demek herşey demek.. İki erkek var diyelim bi yerde tanışılınıyor ikisi arkadaş.. Muhabbet falan tanışma faslı
- ben işsizim işte iş arıyorum kriz falan etkiledi yeni de mezunum zor oluyor
- Zor tabi ya kriz hepimizi vurdu valla üzülme hacı olur böyle şeyler, arkadaşın ne işle meşgul
- Avukat o kendi burosu var..
- hıı ne avukat mı, ahah bak bir düğmem açıldı ahaha allaan işi işte, eee başka nelerle meşgulsun, akşam mesela ahaha ayy bana bir işve geldi bi anda..
Önemli kariyer erkek için çok önemli hemde.. Erkeğin omzuna yüklenen sorumluluk çok fazla..
Sadece yaşadığım çevre için düşünmüyorum mesela..
Bizim namusumuz iki bacak arasındaysa, kendi namusları da bizim bacak aramızda sayılıyor. Bi bok mu yedik, karıyı vur, bacıyı vur, aşığını vur bide üstüne git hapis yat. Neden karı fingirdek diye.. Vurmazsa ne olur godoş olur, top olur, haysiyetsiz olur.. Emrah var önümüzde koca örnek. Anası verdi manava, kasaba, bakkala anasının adını kimse hatırlamıyor ama bi orospu çocuğu Emrah'ı bilmeyen yok. Tipi bile gelmiyor akıllara anasının, oysa dağıtan kadın ama olan yavrum emrahıma oldu, adamı hala "Emraahh koş ananı sikiolarrr" diye bir replikle anıyoruz. Zaten oda depresyona girdi, kazıttı biciğindeki kılları mutasyona uğradı ilginç birşey oldu.. Hep anasının namusunu koruyacak diye..
Toplum erkeğin üzerine fazla sorumluluk yüklüyor.. Baba olduklarında hiç bi bok yapmasalar bile bir babalık misyonu üzerlerinde.. Kadın işsiz kalması önemli değil ama erkek işsiz kalamaz, kalırsa hemen alkole sarar, kumara sarar, erken yoldan para kazanmaya sarar.
İşsizim mesela babam bırbır başımda ötüyor benim ama umrumda değil.. Biraz daha konuşsa orospumu olayım yani diye bağırıp sustururum onu.. Umrumda ama çok değil.. Allah bir yerden veriyosa diğerinden alıyor çünkü, kaderime alıştım ben. Bana bir sevgili verdi, işimi aldı elimden. İş bulayım bak gör aşkı kaybederim.. Ama erkek öyle mi, travesti mi olayım babaaaa dediği an ağzına yüzüne sıçar babası.. Çalışacak çalışmak zorunda, evine ekmek getirmek zorunda o..
Kıssadan hisse iyi ki erkek olmamışım.. Kıllarımı da alırım, saçlarımı da boyarım ama 7 tl ile "lan ben bu hatunu nereye götirim" derdini çekmem en azından..

67 yorum:

HissizPinokyo dedi ki...

çok iyi ya (:

Bugra dedi ki...

Zor be :)

Haykoliq dedi ki...

bizi bizden iyi tanıyan bir bağyan...Kendisini tebrik ediyoruz...=)

Hatta plaket neyim bişey yollamak gerek =)

StummScream dedi ki...

%1000 bana uymayan bir yazı her zaman gizem iyidir burdaki tanımlamalarda sadece piçler için geçerlidir ;))

ESTHER dedi ki...

ahahahah harikasın kesinlikle harcanıyorsun burada.. üstelik iğrenç iğrenç yorumlar atıyorlar.. bu blog türkiyeye fazla .. cahil ve aptal insanımıza göre değil bu blog...

FeRHaD dedi ki...

Heh, empati böyle birşey olsa gerek. :) Tam da genel dertlerimizden bahsetmişsin.

Mrs Baros dedi ki...

ahah(:

İrma dedi ki...

Ayakta alkışlıyorum seni hatta bravoo diye bağırdım bile.Çok iyi çözmüşsün ve anlatmışsın bende erkek olmak istemem kızı götürcem diye bin takla at sonra kız unutamadığım biri var desin hem maddi hem manevi yıkıl bu tarz şeylere gelemez kızsız adam olurdum:)

Loana dedi ki...

Tanrım, işin bu yönünden bakmamıştım hiç.

Ha bu arada, en çirkin kıza bile şöyle böyle bir talip çıkıyo, ama hem tipsiz hem de içine kapanık bi erkek yalnızlığa mahkum kalıyo..

yazık lan size de, vah yavrularım :b

Döktürmüşsün yine sen de :)

cecil dedi ki...

kıl tüy muhabbetini yaptığın yazıda yazdığım gibi ...
bazen bunalsakta kadınsı mevzulardan dolayı .. bize hayat daha estetik be...
para kazanamayan hatun neyse denirde.. para kazanamayan erkek başarısız katagorisine giriyor... ohh iyi oluyor.. erk lik diye böbürlenmek 250 gr fazlalıkla olmuyor... velhasıl;
bazıları doğuştan şansız :))

Büşra Bayram dedi ki...

iyi ki erkek değilim dedim şimdi :)) Şu ana kadar erkek olsaydım diyenlerdendim bende :)

sami hazinses dedi ki...

kızım kimse seda sayan'ı izleyip mastürbasyon yapmıyor, yapan varsa da bizden değildir. internet denen bir mevzuu var hala ne seda sayan'ı, bırak allasen.

Sycorox dedi ki...

ahah sonunda erkek olsaydım piç olurdum şukadar kızı miker atardım lafının olmadığı gerçekçi bi erkek olsaydım panoraması olmuş:)

bü dedi ki...

pucca ya şimdi seni hiç okumasam derim ki bu kız iyiki erkek olmamış ama deli kariyer yapardın bence çünkü zamanında eski sevgililerin için çok saçmalamışsın erkek olsan hiçbirini iplemezdin belki murat boz bile senle kanka falan olurdu ama gerçekten hesap ödemek bi yana o enişte diye ciyaklayan tiplere katlanmak bi yana

Volkan dedi ki...

bizi bir pucca anlıyo yaaa :((( :P

erkan bal dedi ki...

biri yazmalıydı...

Adsız dedi ki...

Bizim namusumuz iki bacak arasındaysa, kendi namusları da bizim bacak aramızda sayılıyor. Bi bok mu yedik, karıyı vur, bacıyı vur, aşığını vur bide üstüne git hapis yat. Neden karı fingirdek diye..

ironi oldugunu soyle bana...

Ösym dötümüü yeeeeeeeee dedi ki...

güzel bi yazı olmuş :) eveeet beynimizi biptin puccaaa :D
pucca şeyyy mmmm yardımına ihtiyacım var yada o süper cin fikirlerine.....

Adsız dedi ki...

valla doğru. iş yok güç yok para yok dahası bulmak isteyen de yok amaç yok hedef yok şans da yok be. yitip giden harcanan bi hayat, günler geçsin yeter. tip murat boz gibi olsa da yetmiyor tabii. düşürebildiğini düşür, düşüremediğini düşünmekle kal, çek 31 i otur aşşaa.. bu ne dingil hayat bu ne manyak yaşam tarzı ya.. bu ne bohem ya :P adnan bey gibi amcamız da yok ak parasını karısını yiyelim. neyse ne diyordu murat boz şarkının sonunda, boşver akışına bırak her şeyi, inceldiği yerden kopsun. bu kadar boktan duruma rağmen bi şeyleri başaran bi de para kariyer olsa neler yapacak demek :P başkalarının rekabet şansı olsun diye çabalamıyor bazıları belki de, sıçıyor hayatına.. züğürt tesellisi.

Adsız dedi ki...

zor saydıkların onlar için çocuk oyuncağı... sigaraya para bulurlar eve ekmek alacak paraları olmaz...

mistral dedi ki...

tebrikler çok süper yazı olmuş yazında kendimi buldum msjıda aldım=)aslında 1 litrelik cola alıp blog aleminden kız ayarlamak güzel fikirmiş.bide bedava çıkarsa kapaktan üff diyimm.haha =))

ne ben olabildim ne de başkası dedi ki...

haklısın.

bi dost dedi ki...

e doğru valla, ben de bazen acımıyor değilim.. ama onların fıtratı da bunu kaldırabilicek kapasitede.. o zaman acımayalım, beter olsunlar :P yok yok olmasınlar o zaman yine olan bize olur. herkes iyi olsun ya. kuşlar uçsun böcekler ötsün bence. murat boza benzemeyen ama yakışıklı olan kasiyerler de ünv bitirip beni bulsunlar, amin.

rahat yazar dedi ki...

Yazını bir erkek gibi yazmışsın! Erkeklerin gözünden de bakabiliyorsun dünyaya:)

Düşüncelerine katılıyorum. Aklına gelen herşeyi ard arda sıralamışsın; okurken yoruldum biraz ama buna değdi.

Cimbakuka dedi ki...

Anlayanların çıkması da sevidrici ahahah :D

Hacı_hoca_değilim dedi ki...

Pucca :) Anlaşıldı canın erik istemiş.

Smyrna dedi ki...

hay ağzına sağlık :)

Unknown dedi ki...

:) nasıl bir doğru gözlem bir kişiliksin sen böyle...
ciddi çok merak ediyorum seni...
Sen sevmezsin ama Ankara ya yolun düşerse valla da görüşelim billa da :)

Lapsus Calumni dedi ki...

Türkiye için durumu bilemem ama burda(Kıbrısta) bu durum değişti denebilir.. artık erkekler kadınların maddi durumuna bakıyor.. çirkin olsun ama zengin olsun diyor.. geçenlerde merak ettim saydım dereboyundan(yani sizin bağdat caddesinin bizim küçük adamızdaki versiyonu) geçen üstü açık spor arabadaki kadın sayısını.. inanamadım.. 10 arabadam 9unda genç kızlar vardı... böyle yani pucca, burda artık işler eşitlendi.. paralı kadınlar canlarının çektiği erkekleri 'kullanıp' işleri bitince bırakıyolar..

THE SECRETS dedi ki...

Tebrikler,
çok doğru tespit.
aklına sağlık...
hayat her iki cins için de hafife alınamayacak kadar komplike ve zor...
"zikimin dikine giderim , yaşar giderim" diye bir şey yok...
en azından bu dünyada öyle...
Saygılar

hevesli bardak dedi ki...

"Çulsuz ama karizmatik irkek" diye bi fenomen var, kaç bacımız harcandı bu yollarda, çulsuz herife yedirdi servetini. Niye? "Şeytan tüyü var" "yatakta makineli tüfenk gibi".

Aşk Güneşi dedi ki...

Harikasın pucca harika

mika dedi ki...

hiç bu açıdan bakmamıştım,kimse bana erkek olmanın daha zor olduğunu kanıtlayamazdı,ikna kabiliyetin mükemmel olmalı:)

Adsız dedi ki...

İsmet,
"Telefon haberleşmek içindir.
Telefon sapıkları cinsellik eğitimi vermek için mi
Mutluluk da acı da
Paylaşmak için
İnsan gibi"


Graham Bell

afacanvelet dedi ki...

pucca aplaaa ben bu yazını okudum.bak kızma diğerlerini ucundan kıyısından okudum biliyon demi?erkek olmak iyi de şu hayati organını belden aşağıda sananlar hariç.aplaaa elizabet derken anlamadım orayı.elizabat taylor seda ssayan ı izlerim demek istedin.haa sen şu sabah programlarına laf attın.tamam.anladım.neyse puCCa aplaaa bak bende bekliyom seni her gün bana yorum yazmış mısın diye öyle bekliyom.ben senin bir yaratık olduğunu düşünmüyom apla.hem öyleysen olsun ne yapak zaten ben yaratıkları severim bi de şöyle dünyayı kurtarıyosan aha işte adamımsın.çok mu uzun oldu apla.hadi bak eğer siteme gelirsen bi çay yok yok süt içeriz beraber.ellerinden öperim aplaaa.

miracsaral dedi ki...

Küçük Emrah konusunda maalesef acayip haklısın üstat. Erkeklerin sanki koruması gereken kendilerine ait namusları yokmuş gibi bir de çevremizdeki kadınlarınkini koruma zorunluluğu var. Bu bence ağır bir sorumluluk.

Sonra da sapıtıp, deliriyoruz, bu da fena :)

Artık buluştuğun kızın yanında ekürileri gelmiyor, çok şükür atlattık o zamanları.

İyi tespitler, eğlenceli bir dil, yetkin bir metin. Zihnimde hoş bir seda bıraktı.

Adsız dedi ki...

pucca selam,

yaklasik 5 gundur hayatını bastan sona okudum, eminim sen de arada sırada neler yazmisim die okuyosundur:) cok garip ama kendimi sana cok ben zetiyorum(hangimiz buyuk onu da bilmiyorum ama), ben de senin gibi yüzü yayvan, ne kadar kilo verirse versin o surat kabak gibi ortada duran, kıcı ve bacakları kalın bir hatunum. ve sana dedikleri gibi herkes de banaa ayyy ne sirin ayy ne tatlı aaa bebek gibi yuzu var diye iltifat ediyor. yani kadınlıgımla ilgili tek bir itiraf dahi almadım(sadece lisedeyken bi cocuk goguslerime bakıp offff ne bunlar be demisti. laf atmalarının sebebi belki sadece bayan olmamdan kaynaklanabilir ama ben yine de ustume alınmıstım iste banane:)) ask hayatım senin kadar karman corman degil, yani son yıllarda dikis tutturabildim ama hep soru isaretleri var kafamda. cunku ben kendime acı cektirmeyi cok seviyorum, baskalarına da acı cektirmeyi seviyorum ama mazoşist yanım sadist yanımdan daha agır. bi ara 2 beynim oldugunu dusunuodum, birbiriyle catısan ve surekli beni yoran... senin gibi ben de intihar etmeyi denedim bi kac kez. hem de hayatımda hic bir problem yokken. iyi bir ailede buyudum iyi yetiştirildim ne biliyim herhalde rahatlık kıcıma battı ve ben kendi kendime sorun oldum...
senin yazdıklarını okudukca acaba ben sen miyim diye dusundugum cok oldu. ama sanırım sen benden daha guzelsin:) erkekleri etkileme konusunda senin kadar basarılı degilim yani bakıslarımla etkileyemiyorum ama kesinlikle konustuktan sonra o kisinin isi bitmistir:) konusarak kendime asık etmedigim kimse yok sanırım. bunları neden yazıyorum ben de bilmiyorum aslında yazmayı dusunuyordum da butun yazılarını okuyup oyle yazayım istedim.
zeki insanları cok severim cunku ben de cok zeki biriyim, sanırım kendimde begendigim tek yanım bu cidden çok zekiyim. hani öyle 3404343x345593443= bilmemne gibi bi zeka degil bu. amaan neyse işte:):)
sana bir sorum olacak? saatini hangi koluna takıyorsun?

kendine iyi bak falan filan :)
debo

PuCCa dedi ki...

sağa takıyorum.. aslında saat takmayı hiç sevmiyorum bi tane büyük var bileklik niyetine onu takıyorum arada sırada..

Adsız dedi ki...

sağa taktigini icimden biliyordum ama simdi disimdan da ogrenmis olduguma cok sevindim. saatini sağa takan insanlarin farkli olduklarini dusunmek gibi abuk subuk bi takintim var. teorimi guclendirdigin icin saol:D
debo

afacanvelet dedi ki...

pucca aplaa banada bi cevap yazsana:(gidiyim mi .büyüde gel mi dedin:))

Adsız dedi ki...

''erkeklere bir çember çizmek zorundadırlar.. ve o çemberin içine kadını, çocukları, ve -büyüklüklerine göre- Diğerleri'ni almakla yükümlüdürler:)''

Unknown dedi ki...

pucca yine yazmış dedik bu sefer eşimle okuduk. Dördüyle yatsan iyi...kısmına koptuk:))) pucca çok tatlısın:)

karton_piyer dedi ki...

saygı ile eğiliyorum, bu kadar güzel anlatılır. emrah kısmı koltuktan düşmeme neden oluyordu az daha...

Adsız dedi ki...

Rahatyazar okurken yorulmuşmuş aman aman. Kendi harika yazdığı üçün pucca hanımın yazıları yoruyormuş. Burda yalakalığını yapıp orda burda hakkında yazıyor bu rahat yazar pucca dostunu düşmanını iyi bil.

zeberek züberek amanda geberek dedi ki...

valla bravo hemcinslerinden çok karşı cinsi tanıyorsun!garip değil mi?cinsiyetinle ilgili şüphelerim var bay pucca!:))

Finduilas dedi ki...

e herşeyin bi şeyi var.. :D

Öldürmeyen intihar dedi ki...

Bu yaziyi gostererek ''nah esitiz'' diyorum.

Maxim Kukalska dedi ki...

tespit de SON NOKTA.
bişiy dicem ben komik olan erkek arkadaşlara piç ya diyorum.kızlar pek komik olmadığından hiç demedim. ama bunu okuyunca orospu ya dedim. :-

rahat yazar dedi ki...

Pucca üstteki adsız kişi "bi dost" ise eğer çok gülerim. Senin yorumlarında bana laf atan tek o var zaten:)

PuCCa dedi ki...

funda valla ankara bitti benim için ammaa iş görüşmesi için bişiler gelip duruyor kulağıma sikerim geçmişi diyip gelirsem görüşürüm ki senlen ne olcak böbreklerimi çalmıcan ya :)))


afacanveled olum napim senin sitende jetixde ne var ne yoksa yazmışsın vayy harika muck muck demekten başka bişey yazmam oraya oda yapmacık olmaz mı :)))

en yukarda bu piç erkekler için yazılmış diyen şahıs. sen sanırım para bok gibi, askerlikten yırttın murat boz gibi yakışıklı bir doktorsun ondan sana uymadı bu yazı..
lan piçlik neresinde bu yazının.. okumadan böyle hemen atlıyorsunuz ya ilk paragrafa bakarak..

Adsız dedi ki...

pucca lan götüne bile takma piçoları.. ssüppersin..

Jasmın dedi ki...

:)))))Öyle bir yazmışsın ki neredeyse oturup erkekler için ağlayacağım.Hayatlarında topu topu aldıkları iki yükümlülük var biri askerlik (gerçi birçoğu artık ondanda kaytarıyor ya neyse bunuda ekleyelim baride yükümlülükleri çokça olsun)biride iş,güç,ev geçimi falan fıstık bunlar mı zor zanaat kadınların zanaatlarının yanında koskoca bir hiççççç

afacanvelet dedi ki...

puCCa aplaaa bak sana uygun bir konum var..çilk kamyonu mu kimle devirdim? :)senden de bahsettim mecburen.bi ergen olma hikayesi bu aplam
aplaam benim canın sağolsun ne olacak yazmazsan yazma.ben annesiz çocuk gibi ağlarım o kadar:(
bu kadar duygu sömürüsü de olmaz demi.
:)

Eğlenilecek Erkek dedi ki...

bi de bunun üzerine hatun dir diri var pucca bunu atlamışsın. Erkek birlikteliginde herşey çok güzel olsun ister. Daha fazla çalışır daha fazla kazanır. Yine yaranamaz hatuna, olay sen benimle ilgilenmiyorsun işin daha önemli, bu gece yinemi çalışıyorsun seni ne zaman görübilirime döner. Kim evde sevgiliyle zaman geçirmek varken çalışmak ister ki? Empati kurmak konusunda çok başarılı olan hatunlar erkekle neden empati kuramaz onu bi anlasam.

**stella** dedi ki...

kadınlık yönetmektir =]

ZIBBIDI dedi ki...

travesti mi olayım babaaaa..:D

mika dedi ki...

bende saatimi sağa takıyorum...solak olduğum için sanırım evet evet sanırım solaklar saatti sağa takıyo

Adsız dedi ki...

Hadi ama yeni yazı...

Adsız dedi ki...

hahahaha erkek olacağıma sümüklüböcek olurum daha iyi yaa ehehehe en azından salyaları kadınların üstüne akıtmam da yol almak için kullanırım ehehehehe

Adsız dedi ki...

yeter lan yeni yazı artık

Adsız dedi ki...

Muhteşem bir yazı.

Adsız dedi ki...

erkek olsaydın pipini görmek isterdim pucca

yokamania dedi ki...

7 tl ye anca kalıtelı bı krem alınıp ossbir cekilir.

Adsız dedi ki...

5 liraya bi gül alırım 2 lirayıda sadaka veririm duası tutan birine:) kışsa dua et kar yağsın yazsa dua et yağmur yağsın.kızada duruma göre yağmurda dolşalım öle daha romatik falan yoksa 7 liraya bi bok yiyemezsin:)

yeakmn dedi ki...

Bu ülke sınırları içinde bunları düşünebilecek ve yazıya dökebilecek zeka zeviyesinde olan hatun kişilerin olduğunu görmek okadar güzelki.

Toplumun erkeğe yükledi sorumluluk çok fazla. Bu özellikle orta ve alt kesimde bariz şekilde ortaya çıkıyor. Kadıını görevini sadakat, ev, ve çocuk iken erkek hayatın tüm zorluklarını karısı ve çocukları için sırtlamak zorunda bırakılıyor. Ve işin garip olanı "erkek" fikri penissahibi bireylerimize okadar iyi işleniyorki toplumca bundan şikayetci olanların sayısıda az.

"Etken" konumda olmanın bedelimidir acaba bu ?

yeakmn dedi ki...

Bu ülke sınırları içinde bunları düşünebilecek ve yazıya dökebilecek zeka zeviyesinde olan hatun kişilerin olduğunu görmek o kadar güzelki.

Toplumun erkeğe yüklediği sorumluluk çok fazla. Bu özellikle orta ve alt kesimde bariz şekilde ortaya çıkıyor. Kadının görevini sadakat, ev ve çocuk iken erkek hayatın tüm zorluklarını karısı ve çocukları için sırtlamak zorunda bırakılıyor. Ve işin garip olanı "erkek" fikri "penis sahibi" bireylerimize okadar iyi işleniyorki toplumca, bundan şikayetci olanların sayısıda az.

"Etken" konumda olmanın bedelimidir acaba bu ?

kivircikmakarna dedi ki...

Esprilerine öleyim Puccaaa ahahaha kahkaha atarak okudum yazıyı. Özellikle ''Küçük Emrah''lı kısım ahahaha.

Diğer yazılarına da geçezem az sonra. Çok eğlenceli bu blogu okumak yahu iyiki bulmuşum.

Ne diyor bu şapşal diye düşünebilirsin tabii. Takma sen beni kendi halimde dolanıyorum. u__u