27.06.2009

Eski sevgililer bok gibidir hep kokar pislikler

Pekmezin arkadaşıyla Pekmez'in boktan bir ajansları var, böyle büyük ajansların almadığı işleri bunlar alıyor.. Montaj için Pekmezin arkadaşı dedi "bir iş var sen halletsene", dedim koçum ayıpsın gittik oraya işte ben bir yandan iş yapıyorum bi yandan da çocukla konuşuyorum..
- Pekmez haftaya hatunla yüzük olaylarına girmeyi düşünüyor
- hııhh hööh hohh ne öhöh öhöhh yüzük mü?
- Hımm yüzük, siz ne garip cinssiniz anlamıyorum erkeği kendinize bağlamayı yüzükle olacak zannediyorsunuz. kız başının etini yiyormuş artık isim koyalım diye..
- Pekmez yani bildiğin yüzük takacak ayy ne kekoca ahah çok saçma bence
- Sen kullanmayı beceremedin çocuğu, az sabretseydin şimdi çocuğunuz olmuştu sizin, o hemen kanıyor böyle kızların geleneksel kapana sıkıştırma faaliyetlerine
- bence çok saçma zaten öyle, hem zaten ne kadardır tanıyorlar ki, hem yani ne bu kaçıncı yüzyıldayız yüzük ne, kekomançi işi yani bence, hem yani kız da amma meraklıymış evde kalmamaya.. yani bence saçma olmuş devam etselermiş öyle ya, nee bu yani, çok takmak istiyosa boynuz taksın halla hallaa yüzük ne yani, ciddiyetin göstergesi miymiş pehh, bence ayrılsınlar artık hem uzamış bu kadar, yüzük takacak ha... diye böyle kelimeleri saçma sapan sıraladım.. Çok bozuldum lan öyle böyle değil.. o kadar bozuldum ki "ctrl k" ya birlikte basarken k tuşunu yerinden çıkarttım.. Keşke eski sevgililerim ölmüş olsalarmış. böyle nefes almaları bile batıyor puştların.. Ay tamam nefes alsınlar da ne lan bu hepsi nişan yüzük evlilik halla hallaa. Evlenmeye meraklı olan benim, benden sonra buldukları ilk eşek götüne benzeyen gerizekalıyla düğün planları yapan onlar.. Bu nasıl yaman bir çelişki anlamadım.. "ee sen naaptın senin elemanla?" diye sordu.. bu gibi durumlarda böyle manyak modern falan olsak.. Nasıl diyim seks, akşam yemekte ne yediniz sorusunun karşılığı olsa mesela.. şimdi çünkü benim diyeceğim her kelime pekmeze gidecek, canını yakacak kelimeleri bulmam gerek. Lakin ne dicem;
- Bir yiyişiyoruz ooff oofff diyeyim sana, kemiklerim kırılıyor şerefsizim. her zaman demişimdir sevişirken konuşan adam kral adamdır diye.. pekmezi biliyosun yani ayak mayak işleriyle meşguldu. Bir ömür geçer mi allasen sen söyle söyle bak..
bu cümleyi kurabilme rahatlığım olsa valla takır takır sıralardım.. gerçeği söyleyeyim dedim..
- Azcık salak ama idare ediyoruz, çocuk mu büyütüyorum, sevgilimi koynuma soktum anlamıyorum ama iyi yani. çok gideri yok gibi gözüküyor ama puşt sevdiriyo işte kendini bakcaz yani önümüzdeki maçlara..
bu da olmaz biraz yağlayıp ballamak gerek cümleleri, yani PuCCa gene toslamış dicekler;
- Çok mutluyum pekmezin arkadaşı, öyle böyle değil.. haftaya düğün düşünüyoduk ama ay bilmiyorum.. biliyosun ben evlilik karşıtı bir kızım ama hınzırda şeytan tüyü mü ne var aldı beni etkisine.. uçağın arkasına "PuCCa ağzını yirim senin, tapıyorum ulan sana evlen benle" yazdırmış, böyle evereste çıkıp ateşle I love PuCCa yazmış çılgın erkeğim benim. Napacam bilemiyorum anlayacağın..
Buda fazla abartı oldu ben gene klişe cümlemle olaya noktayı koyayım dedim..
- iyi gidiyo işte yaa nossun..
Ama içime oturdu yani Pekmezin de işi ciddiyete dökmesi.. haa çocuğa gr birşey hissediyor muyum? hayır.. ama böyle nişan, düğün, söz gibi organizasyonlar koyuyor bana. içimde yaşattığım ümit besen, cengiz kurtoğlu ortaya çıkıyor..
kendimi pamuk düğün salonu önünde, belediyenin toplu düğün kampanyasından yararlanan eski sevgililerimin salonda yengelerle dans ederken, yağmur altında kedi yavrusu gibi ıslanmış dış camdan onları ağlayarak izleyip şu şarkıyı çığırırken hayal ediyorum.. "Saçlarında sırma telin, Neden sustu tatlı dilin, Dün benimdin bugün elin, Ağlamamak elde değil tırınıtırını..." Sonra hepsiyle gözgöze geliyoruz.. hepsinin aklından geçen cümleler aynı..
"PuCCam yanımda bokuma benzeyen gacıyla evleneceğime senle evlenmeyi isterdim ama şartlar el vermedi. Seni ölene kadar seveceğim en büyük aşkım benim"
bende gözlerimle tasdikler gibi yapıp gururlu, onurlu bir şekilde "ben de sizleri bebeklerim" diyerek yollarda koşacağım saçlarımı sağa sola savurarak "görürsen bile beni sakın tanıma, çevir yüzünü git kendi yoluna, ellerin adamısın seni sevemem" parçası eşliğinde olay mahalini terkedeceğim..
...
Sonra lan ben bi düşündüm, şimdi ben eski manitaların bu gibi durumlarında arabesk triplere giriyorum ya, erikte öyle oluyorsa diye bir korku sardı beni. Bi anda paranoya oldum, unuttum içimdeki cengiz kurtoğlunu.. ya erik eski sevgililerini düşünüyorsa, ya onlardan biri bunu zırt pırt arıyorsa, ya zaten saf bu çocuk kandırırlarsa, ya eski sevgililerini benden daha çok sevmişse, ya eski sevgilileri mükemmel kusursuz kızlarsa, ya ben sorunsam, acaba hiç onları düşünüyo mu.. hiç onlara mesaj atıyor mu, hiç arkadaş olduğu var mı? ben böyle geril geril geril.. nasıl sinirlendim kafamda kurdum kurdum kurdum bir ton şey... çocuğa carladım ardından, "bana eski sevgililerini anlat çabuk çabuk isimlerini say hepsinin hemen"
yavrum oda bi mal oldu tabi.. kafamda o kadar çok şey kurdum ki. kendi kurduklarıma inandım çünkü. Çocuğun eski sevgililerini birer angelina jolie yaptım, bunun da onlar için ölüp bittiğini falan böyle.. Birde napcan napcan diye kestirip attı.. Oksijen beyne gidince kendime geldim.. üstelemedim bende..
Tamam çok sağlıklı birşey değil eski sevgili mevzusunun açılması.. yani gereksiz tartışmalar hep bundan çıkar.. başka şeye sinirlenip direk bu ortaya atılır sonra o ilişki hep 3 kişiymiş gibi yaşanır.. Bunların hepsini biliyorum ama merak ediyorum gene de birlikte olduğum insanların eski manitalarını..
Yalnız erkekler bu konuda daha ketum. mesela ben hep sorulan sorulara salak salak cevap veriyorum. Ama daha hiçbir sevgilimin eski ilişkisine dair birşey anlattığını duymadım bana. Bence ne olmalı biliyor musun, böyle cv gibi mesela. biriyle ilişkiye başladığında o cvyi eline vermeli. Bütün sevgililerinin fotoğrafları, hangi tarihte çıkmışlar, nerelere gitmişler, ne hediyeler alınmış, nasıl başlamış, nasıl bitmiş, en son ne zaman görüşülmüş blablabla bu gibi bilgiler olmalı. Tabi fotolar özellikle en çirkin olanından seçilmeli o bambaşka bir mevzu..
çok rahat olur o zaman kız kısmı piskopatlığa bağlamaz.. gereksiz yere trip atmaz..
mesela erik sürekli seni seviyorum diyor, böyle aklımdan geçiyor bu pezevenk diğerlerine de mi böyleydi acaba? yada böyle bir şey söylüyor kesinn bunu eski sevgilinden öğrenmiştir.. Sonra tabii, direk "yok bişey tribi" baş gösteriyor.. Gereksiz surat asma, tersleme durumları.. neyin var dediğinde desem "azcık salağım da kafamda kurdum bişeyler onları hayal ediyorum 10 dk sonra geçer sinirim" diye.. bi daha ara ki bulasın bebeyi.. Ondan bende "yok bişi, zaten hiç olmadı bırak ya tamam" gibi cümleleri camış boku gibi ekşittiğim sıfatımı özdeştirerek çekilmez sevgili sınıfına sokuyorum kendimi..
Çocuğun eski manitaları hala yiyor benim içimi.. Bin pozisyona soktum aklımda böyle hepsiyle.. Hayır bilsem etsem bildiğim şekilde kurcam kafamda ama böyle bilmeyince hayalgücü de yüksek biliyor musun hiç hoş şeyler düşünmüyorum yani.. Off işte bu yüzden gökten zembille inmiş uzun süreli ilişki istiyorum. Benden önce kimseye aşık olmamış olsun, kimseyle birşey yaşamamış olsun, ama tecrübeli ve olgun olsun, kız nedemek bende görsün ama herşeyi de bilsin.. mesela aseksüelmiş beni görünce ohaa kızları seveyim ben bari demiş olsun. Yada sadece "PuCCaya aşık olan erkekler kervanı" diye bişey olsun, bunlar sadece bana aşık olsun başka kız mız olmasın, diğer kızları kibariye gibi görsün..
Ben varya yalnız erkek olsaymışım kesin bakire kız istermişim, var bende o öküzlük potansiyeli.. baksana herife dokunan elleri kırarım moduna geçtim bi anda..

47 yorum:

bi dost dedi ki...

cv iyi fikir değil bence, eski sevgilileri bilmek de değil. benim bi eşşek benden önce kimseyle çıkmamıştı, ama bi kızı sevmiş ortaokul yıllarında, kız da evli ha çocuğu bile varmış ama ben kızın feysbukunu bulmuş kendi kendimi yemiştim. malız işte napiceksin.

o değil de, eriğe acıyom ben yalnız. habire gerizekalı, salak bilmemne diyon çocuğa. bak o klişe ve en uyuz olduğun soruyu soruyorum şimdi...

"puccaa erik bu blogu bulsa ne olur???"
:P

Adsız dedi ki...

ahaha sayko lan bu hatun =D

Adsız dedi ki...

pucca kurbanın olam, kafayı yeme, evlen şu çocukla onun kafasını yee.

Unknown dedi ki...

cv gibi bişey olsaydı, "bunu aylincana da yapmışsın", "pıtıra söylememiş miydin sen bu güzel sözleri bla bla tarihlerde" vesaire diyip daha bi hırslanarak sarılırdın çucuun boğazına... :Pp
senin de geçmişin var puCCa... o çucuk takıntı yapsa bunu, bunu düşün bence..
hep karşılaştığımız durumlar... geçmiş ilikilere trip atma... :D:D

onnupro dedi ki...

Bu erikte doğru insan değil gibi..Zaman kaybediyorsun Pucca.İçindeki ses yanlış olduğunu söylüyorsa vur kapıyı, yeni maceralara doğru yelken aç..

BigaripWomen dedi ki...

baksana herife dokunan elleri kırarım moduna geçtim bi anda..

Koskoca yazında buraya takıldım ya bendede var böyle bi durum Allah eski sevgililerin belasını versin modu :) Ki hayatımdan topu topu bi herif geçti zaten ilk sevgilileriydik birbirimizin ama hoşlandığım bi herif olsun direk eskilerini düşünmeye başlıyorum bence bu normal değil :))

...camenta... dedi ki...

ah PuCCa ah.. eski sevgilileri bilmek fena tartışmalara yol açıyo. sen tamam lan artık takmicam desen bile resmen beynini mikiyo o karılar. bi yerden sonra patlıyosun.

Adsız dedi ki...

Düğün hayaline yarıldım :D

Bızbız ve Bıtıbıt Bir Hayat Hikayesi dedi ki...

pucca param olsa sana bir yazlık yanında 10 tane puccaboy alcam :)) ister döv ister at... ahaha çekip kurtarcam nan seni bu hayattn :D

nesli dedi ki...

En zevk aldığım mesela,eski sevgililerinden bişeyler sorsam, cevaplasa ki zor oluyo erkekler gerçekten pek konuşmuyo,sonra onu bir kafaya taksam,suratı assam.Çok seviyorum cok bu durumu..Hatta aylar sonra unutmassam kurutmasam da yeri gelse bir laf sokuştursam,sonra gene surat assam..Mazoşıst miyim,neyim diye hep düşünürdüm ama genelimiz böyle galiba..

cok tuhaf gunluk dedi ki...

ben ogrenince detaylari daha deliriorum napcan yaa demesi daha ii

Volkan dedi ki...

huashudhsa. çok güldüm yine aradaki hayallere :)
yanında seni sevdiğini söleyen birini bulmuşsun işte niye artık o kadar kurcalıyorsan :)

erkan bal dedi ki...

bence nostalji iyidir. dönüp bakarsın belki bir an. ama yenisinin kıymetini daha iyi bilmek için bazen eski kitapları açıp okumak iyidir. tarih ve tekerrür meselesi...

istanbul beni yorar dedi ki...

CV olayını tuttum Puccam. benim CV'm biraz pornografik olur ama. resimler pek kapalı olmaz. referanslar sığmaz alta.

Adsız dedi ki...

Az kaldı Pucca sana yavaş yavaş ulaşıyorum. Sen boşver eriği papazı. Ne ondan sana adam gibi sevgili olur, ne pekmezden. Kendime güveniyorum, senin şöhretin ünün varsa bizimde kendimize göre taktiklerimiz var. Sen şimdiden bana bir rumuz ayarla, yakında blogunda yer alacağım nasıl olsa;)

İrma dedi ki...

SORU: Eski sevgili ve onun sevgilisi birgün bakkala gitmişler eski sevglinin yeni sevgilisinin eski sevgilisine aldığı çikolatanın aynısını alınca kız sevgilisini terkedip bakkala yazmış bakkalın eski sevgilisinin eski sevgilisin sevgilisi kızın eski sevgilisiyle karşılaşmış kavga çıkmış.
çikolatanın markası nedir?

Missipipi dedi ki...

zuhahah adsızdaki özgüvene gel :D

Adsız dedi ki...

"Ben varya yalnız erkek olsaymışım kesin bakire kız istermişim, var bende o öküzlük potansiyeli"...sen insan olamazsın lan

Adsız dedi ki...

Mispipili kendimize güvenimiz var. Oda biliyor bunu, gönlü var bende ama naz yapıyor. Rumuzumu kendim bile bulurum sen hiç yorulma. Senin elini sıcak sudan soğuk suya sokmayacağım ;)

özge dedi ki...

amaaaaaaaan taksın yüzüğü yüzük adama öyle bi takıyo ki,en kıskanılmıycak durum puccacım

akademik kariyer dedi ki...

Adsıza bak vay be :))) hadi bakalımm...

beetül dedi ki...

"PuCCaya aşık olan erkekler kervanı" diye bişey olsun
oluyo galiba kervan başı adsız tey tey tey :))

Adsız dedi ki...

Yardım edin bir rumuz bulayım kendime. Bu ne zor işmiş. Yakışıklı, zengin, dürüst, sempatik bir insan olduğumu gösteren bir isim olmalı. Aklıma gelenleri yazarsam kıro der şimdi Pucca. Maile de artık cevap vermiyorsun anladık vurkaç yapıyorsun ama vurup kaçarsan yakalayana kadar koşarım bilmiyorsun ;)

Maxim Kukalska dedi ki...

ya bişey dicem sen sevgililerine cıkmaya baslamadan önce soruyomusun blog okuyomusun diye.hiç birimi haberdar değil bu blog seysinden?

Unknown dedi ki...

tabi olsun cv, karşılıklı olur durur tetiği çekeriz artık :))

PuCCa dedi ki...

sevgililerin lan sanki 500 kişiyle çıktım. 4 kişi var türkiyede yaşayan nufusa bir oranla bakim o 4 kişinin burayı görmesi kaçta kaç.. millet blog diyince boş beleş işi bee diyip okumuyor benim çevremdekiler hele aman ergen işi blog ne be diyorlar.. sizde taktınız o okusa bu okusa.. okunduğunda silerim işte tasası size düştü benim derdimin aaa...

ayrıca bidost erik okusa falan bi bok olmaz gördüğüm en rahat gevşek herif.. salak onun için iltifat niteliği taşır o yüzden..
ayrca yüzüne de salak diyorum o sempatiklik şeyi ekliyor ayy salaam benim hani ayy pokemonum benim gibi..

wisss dedi ki...

pucciş cv olayı çok süperbir fikir bence... o gökten zembille inecek olan paketi açılmamış bebelerin tam olarak gökten indiği yeri ve zamanı bulursan sonrada bana sölersen çok sevinirim:D
bu arada kanımca salihande bloguna biras ara ver bence sen. onların kroluğunu gördüm bugün sende. son olarak bir şarkı ile sözlerimi noktalamak istiyorum:
"Nikahına beni çağır sevgilim
İstersen şahidin olurum senin
Bu adam kim diye soran olursa
Eski bir tanıdık dersin sevgiim
Hayaller kurardık biz yıllar önce
Hiç yoktu hesapta ayrılık bizce
Bilirsin ne kadar görmek isterdim
Beyazlar içinde seni öylece

Garibin biriysem sevemezmiyim
Aşkla karın doymaz diyen benmiyim
Şimdi çok zenginsin ben ayrı garip
Sana bir buket gül veremez miyim
Nikah masasına oturdun işte
Dayanmak çok zormuş böyle sevince
Sana mutluluklar sözüm kardeşçe
At artık imzanı git biran önce"

P.S(1): bu şarkıyı atlamışın ayıp ayıp:P

P.S.(2): R.I.P. MJ

ZIBBIDI dedi ki...

Cw olayı süperdi..

Şu boş beleş işlere yorduğun kafanı işine werseymişin birand muhabir olurdu yanında beee..:D

Okuyucu dedi ki...

Pucca epeyce seninde eskiliğin var birden çok çok fazla ...Kokunun kaynağı çıktı.:)

Muratonovic dedi ki...

Eski sevgililerle barisik olmak lazim.. Hem kendi hem de manitanin eski sevgilileriyle.. Kafaya takcak bi durum yok ortada.. Ama cv fikri orjinal bir fikirmis, uygulanabilirse bence cok zaman kayiplarinin onune gecilebilir..

Adsiz arkadasa rumuz onerisi olarak bu arada ;

"Avagado", tropikal felan hesabi,
"findik" sempatik karadenizli hesabi veya,
"karpuz" sert dogulu erkek imaji..

aklima gelenler..

cecil dedi ki...

:)) az daha büyüyünce geçer bu saydıların..
bencil :)))

bettybluenun atakları dedi ki...

bence olgunlaşınca hepsi geçecek. Ben de bütün eski sevgililerimle işim olmasın ama onlar beni hep sevsinler, düşünsünler, özel olarak bir kenarda tutsunlar isterdim. Takip ederdim kimle çıkıyorlar, evleencekler mi vs.. diye. Ancak zaman insanı öyle bir olgunlaştırıyor ki, en çok kavga ettiğiniz ve bildiğiniz bütün küfürleri yüzüne karşı söylediğiniz eski sevgilinizi yıllar sonra gördüğünüzde, seviniyor, konuşmak istiyor, hala yaşadığı için mutlu oluyorsunuz. Sizin gençliğinizin yansımasını görüyorsunuz onda, pek çok güzel anıyla geçmiş güzel zamanları. Benim de çok sevdiğim, başkasına aşık olan eski sevgilim için yapmadığım kalmamıştı. O kadar çok üzmüştü ki, nefret ettirmişti hatta kendisinden. Ama bir gün öldü, gitti. ve kızacak bir şey bile kalmadı aramızda. Keşke yaşasaydı da başka birinle beraber olsaydı. Yeterki yaşasaydı. Yaaa, bilmem anlatabildim mi..
rahat bırak kendini. biraz özgüven eksikliği var gibi geldi. onlar kim ki diye düşün. Hem bütün eğendiğimiz erkeklerle bir anda evlenemeyiz değil mi? :)) bu yaratıcı gücünü birşeyler yazarak –sen biliyorsun ne olduğunu- harca. )

şekellikk dedi ki...

cv olursa kan çıkar pucca kimin kimi kesip biçeceği belli olmaz bence öyle bişi allahtan hiç olmamış mazaalaahhh ne birini bulurduk ne de biriyle beraber olurduk..düşünsene referansları yazıyorsun adamı dürtüklüyo bişi arıyor eski sevgiliyi eski sevgili adı üstünde hakkında ne kadar kötü şey varsa söler..kalırız döt gibim vala:)

Adsız dedi ki...

o değil de fotodaki kız aynı koala gibi :)

Adsız dedi ki...

Puğğaa nerdesingg =/ Kaç gün oldu ses yok =/

dişi çelebi dedi ki...

eski sevgilimsi şeyim bana bi kıza aşık olduğunu ve candan erçetin konserinde ona bakarak "olmaz birtanem olmaz sevdiğim olmaz inan bana olmaz aşk böyle olmaz" şarkısını söyleyerek ilanı aşk ettiğini söylemişti...bu dallama aradan 3 ay geçince bana bunu söylediğini unutup en ormantik anlarımızdan birinde gözlerime bakarak bu şarkıyı söylemişti...içimden dedimki "ulan aynı şarkıyla iki kız tavlanmaz" güldüm geçtim..ama anlatmamış olsaydı belki farklı olurdu:)) özel filan hisseder kendimi götüm tavan yapardı...

pucca baksana bana puccaaaa dedi ki...

pucca uzun süredir yazmıyorsa önemli bişiler oldu demektir buuu

bi dost dedi ki...

özlediiiğğğmmmm blogunnn yazısınıı özlediiiğğğmmmmm.. (selami şahinden düşün bi de bunu:P)

cok tuhaf gunluk dedi ki...

dön geeel dööön geeel =))

Adsız dedi ki...

pucca neden yazmıyorsun artık :(

Adsız dedi ki...

PuCCa erikten ayril bloguna dön artik

Jobove - Reus dedi ki...

very good blog, congratulations
regard from Reus Catalonia Europe
thank you

beetül dedi ki...

pucca burayaaa pucca burayaaa (:

Adsız dedi ki...

eski sevgililerimin bulustugu yer :) Pucca Günlük:)

Adsız dedi ki...

selam ben senay, gercekten super bir blog, eger facebook veya twitter varsa eklemek isterim...

lolex dedi ki...

bu eski sevgili olayı ağzıma hep sıçmaktadır. neden merak ediyorsam eski sevgilisini galiba tatmin olmak için bi kıyaslama yapmak istiyorum. ve sonunda "evetttt ben daha iyiyim" deme isteği..
korkuyorum da kız arkadaşım" yeter lan,sıktın hadi by by " diycek diye..

PuCCa,seninle aynı düşüncedeyiz.

Adsız dedi ki...

ya erik pekmez'in arkadaşı değil miydi? ama bu postta pekmez'in arkadaşı "ee erik'le nasıl gidiyor" diye sormuş resmen, aynı kişi olamazlar herhalde. yoksa kitaba bilerek mi değiştirerek aldın, kurguda bütünlük ilginçlik falan hesabı?