16.06.2009

Eski sevgililerim sizlerden özür diler yanaklarınızdan öperim

Nasıl bir beddua aldıysam aynı kendim gibi birini buldum.. hayatımda ilk defa bir erkeğe "çocuğum musun sevgilim misin anlamıyorum" diye bir cümle kurdum.. Şimdi o kadar iyi anlıyorum ki eski sevgililerimin giderken "allah belasını versin senin gibi salağın" tarzı laflar söylemelerini.. Eski ilişkilerimde ne yapıyorsam, erik bana aynısını yapıyor.. İlişkinin erkeği miyim kızı mıyım anlayamıyorum. Yani hayır zaten benim öyle vay erkeklerle eşitiz, vayy kadınlar kötü böörk mörk gibi bir tavrım hiç olmadı. Zayıf noktası neyse insanın kullanmasını bilen biriyim. O yüzden de ilişkide kadın olmak ohh kebap bir olay. Adam herşeyi düşünür, seni korur, kollar, kendinden önce sen gelmelisindir, gideceği yeri, parayı, neler yapabileceğinizi senin içinde planlar eder yapar.. Sen sadece onla gidip gitmemeye karar verirsin. Yani benim hep böyle oldu.. Ama şimdi erik karı gibi yatıyor, nasıl buluşacağımızı falan herşeyi ayarlayan benim. Neden pezevenk beceremiyormuş öyle şeyleri.. Var mı böyle birşey ya, yatmaya gelince her boku bececeriyo ama diğer her bokta, ayy sen hallet. Sıkılgan, umursamaz, vurdumduymaz, yalancı, yarım akıllı, düşüncesiz, şuursuz, çocuk gibi böyle.. eski ilişkilerimin bende nefret ettiği hangi özellik varsa bunda toplanmış.. Birde öyle birşey ki, hani böyle yanınızdaki adam sizden korkaksa siz otomatikmen cesurlaşırsınız ya, bende de herif böyle olunca ben otomatik olarak sahiplenen bir kimliğe büründüm. Bir olgunluk çöktü üzerime.. sinir olduğum herşeyi söylüyorum bu kez, ama anlamıyor neye sinirlendiğimi.. üstüne basa basa altını çize çize anlatıyorum gene anlamıyor benim başkalarına yaptığım "ama ben onu onun için yapmadım ki" diyerek mal mal konuşuyor.. sıkıştığı an yalan söylüyor.. sonra birde ama bu önemsiz birşey ki diye saf saf konuşuyor. kimle dans ettiğini daha bilmiyor birde o deli ediyor beni.. Yalan konusunda üniversitelerde ders verecek kadar birikimliyim. göz bebeklerimi bile oynatmadan yalan söyleyebiliyorum.. Ama dedik ya bu kez ben dürüst olcam diye, ben ne kadar dürüstsem, şerefsiz o kadar yalan söylüyor.. Söylediği yalanlar salak saçma şeyler ama olsun sinirleniyorum.. Yapma bak yakalıyorum, anlıyorum diyorum, ee onda bişey yok ki diyor çocuk gibi ya alaan salağı..
hayır zaten birbirimizden uzağız, sadakat konusunda çok tutumlu biriyim, iyisi çıkarsa affetmem yani bırakır giderim diğerini.. açık açık söylüyorum da "uzağız bak, ben sıkılırım bu olaydan, sıkılıyorum zaten böyle devam ederse olmaz hiç uğraşmayalım" diyorum.. Burdan anladığı şey kıskançlık oluyor çocuğun. Yaa yanımda kızlar yok ki bilmem ne.. Bu erkeklerdeki o kendine güven olayı beni deli ediyor zaten.. Onlara göre tek sorun aldatmak yada aldatmamak. Aldatmıyorsa bir kızı tamam abi bitmiştir olay, o iyi bir sevgilidir. Kıstası ona göre seçiyolar.
"seni dövüyorum tamam, ağzını burnunu kırıyorum evet, sokakta saçından tutup sürüyorum biliyorum, ama sor bir sor nolur bak bi sor seni aldattım mı hiç.. Bir kere bile aldatmadım, ama sen haketmiyorsun kızım bu fedakarlığı" diyen eski sevgilim vardı benim.. Olayın kilit noktası onlara göre o çünkü..
Sanki pezevenklere milyonlarca karı asılıyor da, sevgililerinin onlar için uğraştığını zannediyolar.. biz erkekleri kıskanmıyoruz, biz kadınları kıskanıyoruz bu farkı anlamıyorlar işte.. Kadınların onlara ilgi göstermesini değil, adamın karıya bizden fazla ilgi göstermesi bizi deli eden.. Zaten başka biri falan öyle bir derdim yok. sorun ilgisizlik bana daha fazla ilgi göster alt yapılı triplerinden "eee ben seni aldatmıyorum" diye cevaplıyor.
....
Birde salak mı, salak taklidi mi yapıyor anlayamıyorum bazen.. Estherin söylediği yakışıklı çocukların mal olduğu tezi kesin kanıtlanacak bu kez. Çıktığım çirkin bebelerin hepsi daha sahiplenen, daha korumacı, daha mantıklı oluyorlardı. şimdi erkekler ikiye ayrılıyor benim için, baba olabilecekler ve olamayakcalar diye.. çirkin herifler de baba olma potansiyeli daha yüksek, o yüzden otomatik olarak iyi sevgili kategorisine giriyorlar.. Ama yakışıklı bebeler hep gerzeklik akıyor paçalarından.. Sarışın kız imajı bence erkekler içinde olmalı.. Bazen diyorum yani, yarattığından sual sorulmuyan allaam, böle ilik gibi bebelere neden vermezsin 2 gr beyin.. ve bana neden vermezsin 5 cm daha uzun bacak..
Taksimdeyiz gece böyle. "ay bende mavi giydim böyle şimdi burda başımıza birşey gelirse beni alırlar" yani travestiler gelip onu düdüklermiş mavi giymiş ya.. bunu iki üç kez tekrarlardı öyle.
Daha başlarındaydık olayın bişi diyemedim..
ben ayrıldım şimdi bir gün bundan, mesaj attım istemiyorum bitti mitti.. arıyor işte buda, mesaj falan atıyor telefonunu aç konuşalım diye. Baya bir açmadım açmadım, sonra sinirim geçti açim bari dedim telefonu.
- Aaa ben şimdi çorbacıya giriyordum, dur yemek yiyim sonra arayım seni.
- ee o zaman ne aradın beni
- ne bilim açmazsın zannettim, ama bak arıcam aç tamam mı çok acıktım şimdi.
Sonra birşey konuşamıyorum bazen onunla, ne desem hemen kendini ortaya koyuyor.
- sayfa sekreteri arkadaşım işte sabahta falan çalıştı çok iyi bebe işinde
- ne varmış ya, ben de yaparım onu o işten basit ne var.
- ahah bobilerdeki şu monteyi gördün mü
- ne varmış bunda be! ben de yaparım bunu çok basit
- xxxx'in programında çalışıyordum
- ne varmış o adamda onun yaptığı işi ben de yaparım
- arşiv için görüntü alıyorum ya
- youtubedan alırsın ne uğraşıyorsun..
kpss için aylardır eve kendini kapatıp 3 test sorusunu çözemeyen, bunalıma giren herif, her bok hakkında bilgiye sahip, herşeyi yapabilir, öyle taşaklı pezevenk. Sevgili olmaya gelince ama olay bi onu beceremiyor..
...
hayatımda ki herşey muallakta, işim, ailem, kalacak yerim. Napacağımı bilmiyorum hiç. nerde yaşayacağımı, ne iş yapacağımı, cebimdeki parayla nasıl geçineceğimi. Herşeyim altüst olmuş durumda istanbula geri döndüm birde şimdi.. Hal böyle olunca istiyorum ki ilişkim olsun düzgün bir şekilde.. sevgilim olsun istiyorum, bu kez oyun oynamadan düzgün olsun diyorum.. sorun olmasın bana , huzur olsun.. Hiç istemediğim kadar istiyorum bunu.. Ama birde onla uğraşıyorum o kadar şeyin arasında.. Çok yorgunum ben abi bu işler için çok hemde. Adamın benimle uğraşması lazım, benim adamla değil.. İlişkide sorun ben olmalıyım, alışık değilim buna ben.. bir iki üçüncüde "eee eşşeğin siki" diyerek dönüp gidiyorum yani.. Yanımdayken hiç sorunum yok hiç hemde.. Ama gidince bitiyor bende.. ıyyy içim şişti valla..
PS: fotoya bakıp aa ayy ne terbiyesiz bikbik mikmik yapma.. Ordaki olay, bak ben maskelerimi attım tamamen çıplak kaldım, ama sen hala giyiniksin ve en önemlisi başka işlerle meşgulsun. seksli meksli şeyler getirme aklına cık cık cık :Pp

45 yorum:

Adsız dedi ki...

yazılarını zevkle takip ediyorum şunu da söylemeden geçemeyeceğim hani normalde sessiz biri olman ve içinden geçenleri buraya yazman çok enteresan geliyor bana sakın yanlış anlama bu söylediklerimi ama sen sosyal hayatında da dediğin gibi hee deyip geçmesen ve buraya yazdığın yazıklardaki gibi açık olsan ( çevren ne derece kaldırır bilemem )

Adsız dedi ki...

Böyle bir bebe çekilmez Pucca. Anlattığına göre bir öncekinin saf hali bu da. Ne o öyle yaparım ederim falan. İşten de kaytarıyor belki. Genellemeyi sevmem ama ilişkide de cıva etkisi yaratan erkek mi olur. Ev, iş sorunsalın olmasa çekilir bu da, bir de bunu kendine sorun yapmak saçma geliyor bana. Pek takma bunu. Eğlenceliğine bir tip işte, başka bir şey bunu sıksan çıkaramazsın. İşlerinde umarım en kısa zamanda yoluna girer.

Adsız dedi ki...

Bu eski sevgililernin kapısını tek tek dolaş affettir kendini ya da bir günah çıkar falan pucca. Resmen lanetlenmişsin sen :D

mavi yesil kukuletalı cüce dedi ki...

yok beybi düzelecek herşey merak etme şu an sadece herşey 0 ın altıdna seyrediyor git bir düzenını kurmaya çalış yenıden yavaş yavaş oturacak, eski sevgililerinde hepsini amk, eğer eski manitadan ah alınsaydı şimdiye zaten ölmüştük biz hepsi Allah belanı versin diyor zati:p

çocuk gibi sevgilide hakkaten çekilecek dert değil, kendıme baktımda bende otomatık herşeyi ayarlayan standart sevgili modundayım ama hakkaten bu pipili olmama rağmen benı bıle yoruyor bazen alsın benı gotursun bir yerlere sevsin sevişsin eve getirip yatağıma geri yatırsın istiyorum aradaki denge hakkaten onemli yoksa organızatorden farkın kalmıyor be beybi.

''Kadınların onlara ilgi göstermesini değil, adamın karıya bizden fazla ilgi göstermesi bizi deli eden.'' bu guzelmiş öğrendiğim iyi oldu..

MANUKYAN dedi ki...

o resimdeki kız çorapmı giymiş ne lan öyle topukları filan pisliğe basmış gibi görünüyo..ahahaha beyenmedim..puan vermiyorum..

Adsız dedi ki...

5posta cortlamış bu arada..
fenasiyide bitirdiler beaa.

Unknown dedi ki...

of.. kötü olmuş be...
ama sende hep bi iyisini bulma potansiyeli vardı puCCa, sabret biraz... yanında olunca, herkes iyi... sevişme ihtimaline sahipsiniz çünkü... :Pp uzaklık bitiriyo işi... :D:D:D

Adsız dedi ki...

http://msnyasam.ekolay.net/index.asp?url=http://www.ekolay.net/haber/haber.asp?pid=65&haberid=623716&reklam=msn


O BİR ERKEK YİYİCİ.
aklıma geldin bi anda.

Şevval Elif SOLMAZ dedi ki...

Bu adamı pekmez yada sarma tutmuş olabilirmi yaaa,canından bezdir değerimizi anlasın falan gibi :)) En iyi arkadaşımın kız arkadaşı filmini izle Puccam :))

Adsız dedi ki...

kız okudum sonuna kadar haklısın yemine derim.
bende eskiden sahiplen falan diyordum şimdi iyice bıraktım.
bu arada www.theyzero.blogspot.com da kendim açtım. bi bakıver.
senden etkilenmiştim diye oraya yazmaya devam ediyorum.

0 noktası dedi ki...

puccaaaa
çok utanıyorum ya... geçen sevgilinde de, bnm sevgilimle ortak yanları vardı bunda da öyle.. ay nefret ettim kendimden. ne pis ilişkilerim varmış böyle bende bi rahatsızlıklar hissediyorum ama sen bunları hissettiğini hayvan gbi bağırıyorsun aaaaaaaaaaaaAAAA....
yeter ulan, bu ay gidicem kendi istediklerimi yapcam. yok dövme yaptırma, yok göğsünü deldirme. bunların konumuzla bi alakası yok ama. özgüvenle belki vardır ha.. neyse o zmn.........

selin dedi ki...

Pucca vur tekmeyi şu bebeye :D
Sana adam gibi adam lazım:))

Bedduasını almışın valla git tek tek özür dile dicem olmucak :D
Aman salla en iisi =))

mistral dedi ki...

yazık sana pucca çekilmez bu herif=) ama çocukçağızın şakalarını ciddiye alıyosun sen belki yanlış anlıyosun.bide siz kızlar çok garipsiniz kardeşim.nedir acaba sahiplenmekten kastınız.adam herşeyi halleder kadın bişeyin ucundan tutmaz olay bu mudur yani?heralde kızlar erkeklerin elinde sihirli değnek filan var sanıyorlar ama yok öyle bir değnek malesef=)ama benim içime doğuyor sanki iyi bir çocuk o.bide "Adam herşeyi düşünür, seni korur, kollar, kendinden önce sen gelmelisindir, gideceği yeri, parayı, neler yapabileceğinizi senin içinde planlar eder yapar.. Sen sadece onla gidip gitmemeye karar verirsin" ohhh valla ne güzel istanbul=))

sami hazinses dedi ki...

ben bu yazının sebebini anladım. o dediğimiz işi yapalım kızım, hem hayır duası hem ekmek parası kazanırız.

okuyucu dedi ki...

bir iki üçüncüde "eee eşşeğin siki" diyerek dönüp gidiyorum yani..

bi dost dedi ki...

istanbula geldin, düzenli huzurlu bi ilişki istiyosun. hmm. o zaman erik efendiye bi elveda diyelim burdan :P ayy zaten o çorbacı olayı öldürdü beni, Allah sabır yarabbi :D

bi dost dedi ki...

bi de şey, pekmez hem yakışıklıydı, hem baba potansiyeli vardı ama kıymetini bilemedin şapşal pucca :P

Adsız dedi ki...

Iliskiyi mutlu olmak icin yasarsin be pucca, bu kadar ugrasip strese girmek icin degil. En sonunda yorulucaksin tum bunlardan. Disaridan oyle gozukuyo ki bu adam sana uygun degil, bosu bosuna su guzelim yaz mevsimini degmeyecek biriyle harcama. Yaninda bile degilmis hem, hani cok sevsen tamam otur bekle derim de, sanmiyorum. Bosver zamanina yazik. Yamali bu cocuk ^.^ yamali erik!!

Adsız dedi ki...

bunları erik okuyor mudur?
:P

Adsız dedi ki...

Bu tanıma tıpatıp uyan bir tanesiyle sittin senedir çıkıyorum PuCCa ben... Bir an "boynuzlanıyorum mu yoksa lan?" diye bile sormadım değil kendime. Yoklukta bulunuyor stres atıyorsun. Kendini strese sokma yani boşuna. Düzelmiyor sonuçta. Bu modelleri böyle.

nesli dedi ki...

Bu ne yaman çelişkidir.Sevgilin olsa,işin olmaz, işin olsa sevgilin.Herkesin başında bee Pucca.Yanlız değilsin..

Melis dedi ki...

iyide pekmezde fetisistti yani...

hersey icin "ne var onda ben de yaparim" gibi seyler soyluyosa ezik bi tip bence biraz kompleks sahibi gibi geldi bana.

Pucca evlende bizde rahat edelim artik bee.

wisss dedi ki...

puccişim bu adam sana yaramaz ben sana söyleyim. iki gün sonra sen gerçek anlamda "pucca" olursun kendinden ödün verip durursun. ok yakışıklı hoş fln sende bayabaya etkilenmişin aşık olma başlangıcındasın bide zor ulaşılıyor ya allaaaaaa....
ama işin sonunda en çok sen zarar görürsün ben şimdiden deyim kuşum. daha önceki ilişkilerini diktir et sonuçta yapcaksın tabi kızsın sen burdan okuduğuma göre baya baya güzel kızsın artı zekisin ve yazılarından gördüüğüm kadarıylada eğlencelisin. bir erkek bundan başka ne arasın yane tabikide naz yapcan yahu....
artı geçen internette geçmişini okudum her ne kadar doğru bilmiyorum fakat orda okuduklarımı baz alarak sana diyorum ki zaten zamanında kendi işinden kariyerinden herşeyinden vazgeçip bir herifin peşinden koşup durmuşun. olan ne olmuş? koca bir hata(bana göre). hatalarından ders almassan o yaşadığın zamanın ne anlamı kalırki? yada döktüğün göz yaşlarının? aslolan sensin sonuçta ve bu dünyada yanlızsın erkek arkın ailen işin elin ayağın bile sana ait değil biryere kadar. heran herşeyin sonu geleblr. o son gelmeden benim sana tavsiyem doldur kabını. o erik dende kaç kurtar kendini. ok insan seviceği birini zor buluyor. ama insan kendi sevgisinin kıymetini bilmeyip bunu değmiycek birine verirse kendine haksızlık yapmış olur.bu insan daha ilk günden bunu yapıyorsa da benim fikrime göre senin sevginin kıymetini bilmior. daha fazla bağlanmadan ve seni inciltmeden kaç kurtar canını puccişim...

güzin ablan:)

Adsız dedi ki...

evet yaslandıkca hatun kısmısı erkekleri armutun sapı üzümün çöpü kategorilerinden cıkarıp baba olucak erkek ve iskele babası olucak erkek diye ayrıştırıyor. ama bana kalsa bu adam olma yolunda ilerleme değil de artık bünye bir evreden sonra "annelik" duygularını kabartıp,"dogur artık doguurrr anan baban torun bekliyor doguurrrr" moduna geciyor. hacı bu erik midir hoşaf mıdır neyse bırak ne ugrasıyorsun acık acık yazmısın işte cekilecek bi tip değil. bırak kendi basına ne cekiyorsa ceksin.. ha sen diyorsan ki canım sıkkın bu aralar eglentiye ihtiyacım var sen de ona eski haline dönüp aynı işkenceyi cektir belki o da suan senin ruh haline bürünür de tipinde neyim bi hayır varsa ileride işine yarar ne dersin? merkez kaç kuvveti gelsin aklına sen pek bi etkisi altına girmişin bu erikle belkim onda da olur o mevzu.. bu arada bilgilendirme için saol yanımda mavi giyinmiş bi erkekle taksime cıkmıcam! asgdafd

ugur parildak dedi ki...

fotodaki olay bence "bak tüm lise hayatin boyunca sen aynı bu şekil kaldin bi erkek olarak, sen soyundun ama kiz asla soyunmadi öyle kalakaldin şimdi sira bende" nin tevekkürü sanirim.

ESTHER dedi ki...

pucca işte insan düşe kalka öğrenir.. eriği senin için önemli ve gelip geçici bir deneyim olarak görüyorum... bundan sonraki sevgililerinde olgunlaştığını hissedeceğine inanıyorum :)

Adsız dedi ki...

Pucca bundan bişey çıkmaz, vaktini enerjini harcama, olsun daha gencim deme, olmayacağını bile bile boşuna uğraşma. Ayrıca Pekmezi çok fena harcadın gerçekten, ayak şov yaptırması hariç abuk bir tarafı yoktu.

Göksel dedi ki...

aslında bu zamana kadar senin erkeklere yaptıklarını sana yapan birisi çıkmış karşına bana öyle gibi geldi :)

Adsız dedi ki...

valla pucca ben dalarım öyle erkeğe aynen... erkek dediğin kıçını kaldıracak her zaman.. ne öyle tembellik... bir cacık olmaz ondan cık cık... ( Nann bu cık cıku bir blogcudan kaptım ama hatırlamıyorum bir bulursam cık cık yapcam) :D oxox

Al Karısı dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
the fool dedi ki...

http://www.marilynmonroe.com/

ZIBBIDI dedi ki...

Dinsizin hakkından imansız mı geliyodu.?

:D

utku dedi ki...

yeter be çıkamıyorum siteden, kafamı siktin bıraktın ya hu :)

yalnız en üstteki Adsız... biraz umutsuz vaka gibi. sakın yanlış anlamasın ama.

Aşk Güneşi dedi ki...

tatlı pucca yazılarının takipçisiyim.çok şekersin hayatım üzüldüm tabi bu duruma da takılma ya ben aşağı yukarı buna benzer bi tiple 10 küsür yıllık evliyim bu da benim salaklığım tabi de eminim her şey istediğin gibi olacak.en iyisine layıksıın pucca:)))

... dedi ki...

bak Pucca yapmazsın ama kaptırma kendini bu adama, güven vermedi bu herif bana. İnş burnu sürter bu bebenin de istediğin hale bürünür.

seviyorum seni pucca anlıyorum seni pucca dedi ki...

pucca senin dertlerini neyin okudum, iyice dertlendim,
bok yiyenin başı, her yaz kendi yazına sıçan benden başka bir insan da yok,
yine yaz okuluna kaldım babama 1 buçuk milyar çek bana ordan diyemiyorum, vermezse burs olayına girdğim için bursum kesilecek, vallla bir aylığına sakız çiğneyen tezgahtar olmaya bile razıyım,
satacak hiçbirşeyim yok, kendimi de kocama saklıyorum ne yazık ki,,
annemle de üç aydır aynı evin içnde küsüz, bok gibi parası var ama kötü günler için, daha sıçmık bi günüm olacağını zannetmiyorum,
kolay yoldan para da bulamam, borsa falan dedim, anlamam,
anca belki taksim de falcı olurum tipim musait değil, gülerim,
anlayacağım sıçtım ki ne sıçtım, sevgilimde param olsa ben verirdim dedi,
çok ütanç verici,
nalet olsun parayı bulan gerzeklere, herşey free olsaydı ne olurdu, ıyyy benim de içim şişti,

böyle hayatımda bi hallederiz abi diyen birisi olsun istiyorum, götümü toplasın, böyle beni bi kalıba soksa bile razıyım, masanın üzerine elini vursun desin ki, adam gibi dersini çalışıyosun gebertirim seni falan erkekse erkekim huleyn demesin tesbih sallamsın kadınına sahip çıksın,

kadınım şimdi bunu yapacaksın adam olacaksın falan desin ah bi erkek olsam ah bi pipim olsa önce adam sonra erkek olurdum, pipili cibiliyetsizler,

ay çok hırslandım valla benim derdim başkaydı,
siyusun puka
istanbulda her turuncu saçlı kısa bacaklı güzel yeşil gzölü kız görünce aklımdasın amaninn puka mı falan diyorum sonra kitaplardaki kahramanlar gibi beyaz perde de canlanmasın istiyorum, bu yorumu yayınlama istersen saçmalık şıçmalık bişi oldu,

Unknown dedi ki...

pucca merhaba,

sana yazılarınla ilgili bi' konu nedeniyle ulaşmak istiyorum ama başaramadım. bana boş bir mail atmanı rica ediyorum konuyla ilgili detaylı bilgi verebilmem için. (hakikaten yazılarla ilgili, sapıklık peşinde değilim :) sonrasında ilgilenip ilgilenmemek senin bileceğin iş tabiki. saygılar efendim.

Adsız dedi ki...

ya bi defa resimdeki kız becerilmek istior adamda iş yok.:)
Sana gelince asla sana adam gibi adam olmaz zira sen doğru düzgün bir insan değilsin ki.
Bu adam sana tam, daha beterleri olmalıki burda erkekler için ahkam kesip durma

hermiyas dedi ki...

yakışıklı cocukların mal olduğu tezi hakkında; şöyle demek lazım; bizim gibi cinselliğin tabu olduğu 3.dünya ülkelerinde erkek yada kız farketmez güzellik tarifsiz bir hazine. bu hazineye sahip şahıslarda kendisini geliştirmiyorlar, zaten 24 saat pohpolanıyorlar bide üstüne kültür mantarı mı olsunlar, ihtiyaçları yok.

Adsız dedi ki...

cidden anlattığın gibi mi ya??
ve bende o bahsettiğin "erkeklerde kendine olan acaip güven (kız konusunda)" yok..bir kızla öylesine arkadaş olacaksak bile çok kasıyorum yahu. acaba nasıl onu sıkmam, nasıl eğlenceli/can sıkmayan olurum...gibi şeyler düşünüyorum..bu kötü birşey..sanırım...

idil dedi ki...

bana katil ben resmen helallik isticem eski sevgililerimden.aha aynısı benım basımda bi ayrı bi degiliz.ayrı sehirlerdeyiz bide.ya kurtul ya bi eski sevgililerini dolas lanetlerini geri alsınlar.sonra göt olup kalıyosun afedersin.bobilerdeki seeylerede katiliyorum.bi heves güzel bise bulmusum cocugada asıgım hoslanmısım göstermisim aa ne var bunda tribi aynen gecerli.

valerie dedi ki...

hayatın sancıları işte...yapcak bişey yok.en iyisi herşey olacağına varır diye hissetmek,düşünmek ve böyle anlarda pek kafa yormamak bu sancılara...hem sancı bu, böyle bi başlar bitmez sürekli bi devamı olacak olanı tetikler.

dido dedi ki...

yok yok cidden doru bu yakışıklı olanlarda bi gram beyin olmuooo yada adamların ölesi gelio işine enteresanlar ya aslında kafaı takmıo gibi gözüküolar ama takılıncada eski plak gibi dönüp duruoo bitchler :D atsan atılmaz satsan satılmaz hayır zaten atsan da genele pinpon topu gibi geri geliolar kurtuluş yok yaşamaı örencez :(

Escin dedi ki...

çok güldüm kendimi gördüm okudukça aslında bizimle çıkanlar çok şanslılar gülmeleri için bir dünya malzeme veriyoruz... sitcom gibiyiz

Adsız dedi ki...

--"seni dövüyorum tamam, ağzını burnunu kırıyorum evet, sokakta saçından tutup sürüyorum biliyorum, ama sor bir sor nolur bak bi sor seni aldattım mı hiç.. Bir kere bile aldatmadım, ama sen haketmiyorsun kızım bu fedakarlığı" diyen eski sevgilim vardı benim.. --

BENİMDE VARDI AYNEN BUNDAN :(