5.07.2009

Beklenen an geldi kına yakabilirsiniz..

Hep sorup duruyodunuz hani, "Pucca sevgilin bilse burayı ne olur, Pucca sevgilin okusa nolur, Pucca bunları sevgiline söylüyor musun" Erik biliyor burayı.. Nasıl öğrendiği biraz karışık.. Ama sadece erikle kalsa iyi, ablası ve eniştesi de biliyor onlara burdan hürmetlerimi sunuyorum çok iyi insanlar canlar ciğerler mükemmeller.. Napim abi demek zorundayım.. Erik hadi okudu burayı, sonra eniştesi tahmin edip buna sormuş erik sen misin diye, bizimki de hemen atlamış benim diyerekten.. Allahım yarabbim ben olsam ne eriği ya falan diye 40 numara çeviririm..
kim ah ettiyse artık Pucca özel hayatını çok anlatıyor onun regl günlerini okumak zorunda değiliz diye tuttu sanırım.. Yazamıyorum lan bişey.. yazıyorum başlamaya, orayı kırp, burayı kırp, ordaki küfürü al, eriğe salak deme, post oluyor yılmaz özdil yazısı.. 1 haftadır o yüzden yazamadım.. Okumasının iyi yönleri var mı var elbette neticede bi şekilde daha açık oluyorsun.. misal ayrıldık diyelim, hoop hemen şuraya döşerim bir acıklı şarkı, şiir, ağlak post oldu tamam bitti.. Kötü yönleri var mı oooff offff.. bütün hayatım şurda yazıyor, o "yeni sevgiliye verilecek olan cv" işte benim bu blogum tarzında birşey.. Adam bütün sevgililerini biliyor, yediğin bütün bokları, çevirdiğin tezgahları.. girdiğin bunalımları.. Bir insanın karşısında çırılçıplak kalmak gibi birşey bu.. eski fanfinilerim olmasa kalanını okusun umrumda değil ama onlar kasıyor beni..
böyle sevgilileri blogunu okuyunca değişen blogcu kızlar gibi yazmak midemi bulandırıyor.. hani varya karı ilk başta yazıyor, yok ona salça oldum, yok bunu götürdüm, one night standda birinciyim, gönüllerde inciyim.. Sevgili buluyor sonra hopp eski yazılar siliniyor.. "Böbüşümü çok özlüyorum :( neen bana bunu bunu yapıyor aşkımın can paresi, ben ilk kez sana aşık oldum erkek nedir bilmezdim senden önce.." ayrılınca zaten yıldız tilbeyi yemiş hazmedememiş gibi bayık bayık şiirler şarkılar, herife mesaj vermeler ıyyy öööö..
Şimdi bende o moda gireyim desem olmaz normalde de öyle değilim, ayrıldığım adamlara petek dinçöz dinletip, "resimlerini internette yayacam, bana aldığın hediyelerin üstüne işedim ohhh rahatladım" diyen bir hatundan, aşkımın can paresi, gönlümün son demi gibi laflar çıkmaz..O yüzden battı balık yan gider diyerek olduğum gibi devam edeceğim..
Aslında bakmayın kendinizi benim yerime koyarsanız çok zor olduğunu anlardınız şu durumun.. resmen iki hayat yaşıyorsunuz ve ikisini de saklamak zorundasınız.. Bir blog açıyorsun 900 küsür kişi seni izliyor daha da okuyanlar var, ama sen kimseye söyleyemiyorsun.. Bazen dolmuşta falan birileri sinir ettiği zaman beni parmağımı sallayıp "sen benim kim olduğumu biliyo musun haaa biliyo musunnnn" deme ihtiyacı duyuyorum.. Yada bahsettiklerinde "evet evet o kaşar benim ama çok okunuyo demii" diye heycanlanıyorum.. program için bir metin yazıyorum mesela redakte ediliyor bazı kısımlar tepki gelebilir bunlara diye.. o zamanda hemen atlayıp, "kadının tv üzerinde yeri" diyerek carlamak istiyorum.. siz benim kim oldumu biliyo musunuz haaaaa diyerek..
Aynı şekilde burda da öyle, sen benim kim olduğumu biliyomusun cümlesini sık sık kullanmak istiyorum yorumlara.. Kimliğimi saklamak zorundayım, resimlerimi, kendimi olduğumdan farklı tanıtmalıyım.. sürekli kendimi aşağılamaktan bi ara göte benziyorum evet diye bunalıma girmiştim.. Sonra küfür, normalde küfür ediyorum elbet ama ancak çok samimiysem.. O kadar alışmışım ki ama şuraya yazdığımdan beri, arada sırada bacanaa sıçayım senin tarzı şeyler olmadık insanlara karşı çıkıveriyor..
Yada PuCCa ile ilgili birşey gördüğüm zaman bir paranoyak oluyorum acaba acaba diye.. Belki de bu paranoyaklık hissinden garip bi şekilde zevk alıyorum bilmiyorum.. Belki de bu gizli kimlikle yazanların hepsinde vardır.. saklayacağımız şeylerin öğrenilme hissi.. Çok saklama ihtiyacı olsaydı zaten hiç yazılmazdı.. Bu tabii derine kadar indiğimde öylesine çıkardığım bir mevzu.. belki de alakası yok bunla..
Buraya yazdığım muhabbetleri de çok yakın olduğum insanlarla konuşuyorum. Kasmıyorum yani öyle hanım hanımcık olmak için -ne kadar kastığımı söylemiş olsam bile- Ama işte burda hiç tanımadığın biri okuyor senin en mahremine anlatmaya korktuğun şeylerini.. Gerçi artık öyle çok anlatılmayacak şeyleri yazmaıyordum zaten.. yattık yazdım diye bile kıyamet koptu. sadece yattımdan yani, arkadaşlarımla konuştuğum şeyleri şuraya yazsam beni çiğ çiğ yerlerdi sanırım..
Bazen düşünüyorum teşircilik mi var bende diye.. gözetlenme arzusu gibi yada, ama öyle olsaydı o zaman bütün hayat hikayelerini yazan insanlar teşirci sayılırdı.. Normalde içimde duran şeyleri buraya saçtığım için seviyordum.. buraya yazdığımdan beri o sıkıldığımda moraran lekelerim bile kaybolmuştu..
..
valla şimdi ne yapacağım konusunda bilmiyorum.. tepki gelmedi öyle beklediğim gibi, eriğin arada sırada sen bunu eskilerine de yapıyormuydun paranoyaları dışında.. Ki ben çocuğun hiçbirşeyini bilmiyorum asıl beni sinir eden bu oldu.. Birde şimdi bir süre görüşmek istemiyorum diye bir karar aldım, görüşmekten bokunu çıkarmışız gibi.. Bu karar almaya iten nedeni bile yazamıyorum o okuyacak diye.. Onun bilmesini istemediğim bir nedenden dolayı ayrılmak istesem kılıf olarak başka şey uydursam olmayacak, bir allak bullak oldum.. ya bir süre sonra aşacam bu durumu rahatlayacağım belki benim için daha iyi olacak.. mirel okumaya başladığında da böyle bir tedirgin olmuştum çünkü.. yada ayrıldığımda artık tümden rahatlayacağım.. yada cep telefonumundaki fotoları kalpler malpler ekleyerek buraya koyacağım, gökhan türkmen eşliğinde biriciğimle ben, nassı yakışıyormuyuz, aşkım gül birazz ama yaffsss yazacağım.. şaka lan şaka yapmam öle bişi :PpP

85 yorum:

... dedi ki...

Seni sen olduğun için sevmiyor mu bu Hz.Erik, o zaman günlüğüne saygı gösterecek Pucca!

bi dost dedi ki...

amaaan nası biliyosan öyle yap senle mi uğraşıcaz :P

rahat yazar dedi ki...

Pucca bu olay bile konu olmuş sana:) Seni tanıyanlar yavaş yavaş blogunu keşfederse gerçekçiliğini yitirebilirsin. Bu yüzden her zaman kasmadan yaz. Ben kimliğimi zorunlu olarak açtığımdan beri çaresizlikten başkalarının hayatını röportajlarla falan anlatmaya başladım. Çünkü seni tanıyanlar, hoşuna gitmeyen yazılarına müdahale edebiliyor.

Adsız dedi ki...

Kimliğimi saklamak zorundayım, resimlerimi, kendimi olduğumdan farklı tanıtmalıyım.. [[ O zaman sen semra özalada benzemiosundur ]]

bi dost dedi ki...

adsız, benziyo kesinlikle müsterih ol..

Adsız dedi ki...

Bunu altından da bir nisan tarzı bir şaka çıkar mı bilmiyorum ama, bu kendini farklı tanıtma mevzusu anladım. Yani kendimi yere yere iyice göte benzedim diyorsun, şunu yaptım aslında yapmadım diyorsun -paragrafın içinden çıkaramadım şimdi- falan. Kendi kafanca bir profil çizdin de onu mu yedik naptık biz. Gerçi zevkle de okuduk. Bak yazdın atladım buraya. Ama bunun altından bir çift kişilik, teşhir manyaklığı çıkmazsa iyidir. Hayırlısı. Bu arada geçmiş de olsun, hahaha.

Adsız dedi ki...

Ya ne yorum sayısı değişiyor ne de konu resmi yukarıda gözüküyor. Bloga bir şey mi yaptın bir de :)

PuCCa dedi ki...

yok lan bundan ne anladınız.. siz de ne emmeye ne gömmeye yani... diyorum ki küfürsüz biri değilim normalde de.. paso hep soruyolardı ya normal hayatında da böylemisin diye ona şeyolsun diye dedim.. burda dış görünüşümü bazen farklı söylüyorum.. dalga geçtiğim postlarda özellikle.. çok kısayım hayvan gibi şişmanım falan diye.. yaptığım işi tam açıklamıyorum, kanalın adını söyleyemiyorum. yani iki hayatı birbirinden saklamak zorundayım gibi..

PuCCa dedi ki...

ee bende düzgün gözüküyor..

Adsız dedi ki...

insanın hayatının arkasında niye durmaz ki. bu kadar bekareti anlatıyorsun, kadın olmayı anlatıyorsun, dobra bir insansın da niye ayrı tasvirler yaptın.

Eğlenilecek Erkek dedi ki...

adsız yazanların korkulu rüyası. geçmiş olsun.

BigaripWomen dedi ki...

Eleştriler gırla gidiyo ama PuCCa salla :))
Saklıycak tabii kimliğini, aleme dedikodu malzemesimi versin kanal yerinden oynar ana habere çıkar nan açıklasa :))

Eriğin öğrenmesine üzüldüm ya kasıcaksın bi müddet yazıları öle anlaşıldı neyse elbet geçer erikde erikliğini bilsin ekşimesin alla alla..:Pp

PuCCa dedi ki...

hayatın arkasında durmayla ne alakası var, burda bir ton adama oyun yaparak elde etmişim.. bütün gizli kapaklı işlerimi sevgilimin bilmesi hoş mu.. aklınız tabi hep bacak arasında olduğu için alınan tarafı olayın eee hani kadınlıktı.. beni deli ediyosunuz böyle varya, sanki anasını satim hepiniz mükemmel varlıklarsınız ya hayatlarınızın arkasında durabilen.. ne bir tane postu değiştirdim ne başka birşey yaptım.. ama işte kafa sadece vajinada olunca eee öö böö.. sorunum yatıp kalktıklarım değil.. yatıp kalktığım da zaten çok var sanki, nerenle okuyosun o başka mevzu zaten..

Cem dedi ki...

süperkahraman moduna doğru gidiyosun sen XD

gündüzleri bir televizyon kanalında bıdı olarak çalışan merve kent, geceleri süper pucca kimliğiyle ve kırmızı peleriniyle nette uçup blog yazmakta, insanların yüreğine korku salmaktadır o.O (ismi attım bu arada bizim jenerasyonda en çok o olduğu için xD tutmuşsa poğaça isterim XD )

ayrıca adam geçmiş postlarını okumuşsa ve hala seviyosa filan da çok güzel işte, kendimi çıplak gibi hissediyorum demişsin de sevginin en saf hali giysiler ortadan kalktığında ortaya çıkar zaten. =D

Cem dedi ki...

son söylediğim şeyi cinsellik anlamında değil, kusurları görüp kabul edebilme, hoşgörebilme anlamında söyledim bu arada, yukarda çemkirmişsin korktum açıklığa kavuşturuyum dedim O_O

Adsız dedi ki...

önce, "hayatın arkasında durma" yorumuna şöyle - :)) :D - gülerek katılıyorum. süper yaw. :D sonraa..üzüldüm senin adına be..en son da..biraz da zevki kaçtı gibi.."sen erikten ayrılasın, yine zevkle okuyalım" diycem ama..demem..seviyorum çünkü seni, üzülmeni istemem :p. şöyle diyorum o zaman: ondan da ayrılma (yada ne biliim, güzel birşey olsun..) ve sen yazmaya devam et.

Angelica dedi ki...

Gerçekten zordur heralde..O kadar sakla,yaz yaz sonra öğrenilsin.Allah kolaylık versin ne diyim :))


BiGaripWoman:Ekşirse,Pucca tuzu eker,oda oturur aşağı :P

iki tane dövmesi olan bi kız dedi ki...

yok pucca yazamazsın böyleylen özgür özgür, adres değişikliği öneriyorum sen bize yaz biz tanıdıkları toplar geliriz yeni bloguna ne bilim ya da şifreli yaz falan
ya bu ne be eskisi gibi yazmamışsın hiç!

Adsız dedi ki...

eriğin,ablasının ve eniştesinin kafasına sertçe vur hafızalarını kaybetsinler =D
hatta fırsattan istifade bana borcunuz vardı filan da yapabilirsin bak =P

Edward Ander dedi ki...

http://benbuyaznerdeydim.blogspot.com/2009/07/se-ses-deneme-bir-ki-uc.html


bunu yazdıktan 5 dakika sonra senin bu postu okumak çok garip oldu.

o değil de, değişime ne kadar karşı koyabileceksin merak ettim şimdi. yani eskiden 2 günde bir yazarken bu süre 1 haftaya çıkarsa kötü olur.

Volkan dedi ki...

eski olsun yeni olsun, sevgililerin blogunu takip etmesi kötü bişi. ben tam küfür edecek içimi boşaltacaktım, meğer takip ediyormuş, sustum. onun yerine suratına söledim hahah

Finduilas dedi ki...

İstesen de istemesen de engelliyceksin kendini mecburen. Öyle rahat rahat yazmak varken... Kötü ya :/

Adsız dedi ki...

pucca, sen bu elestirenlere bakma, sevgiliyi birak hoslandiklari kisi bile her turlu sirlarini yazdiklari bloglari kesfetse, aninda silerler tum arsivi. sonra dedigin gibi cici kiz imaji yerlesir tum yazilarina. Hatta ben senin yerinde olsaydim coktan blogu iptal etmistim^.^ ama bunu konu yapip bizimle paylasman bile senin ne kadar dobra, dogru duzgun bi insan oldugunun belgesidir. erik de seni sen oldugun icin kabul etmeli, etmezse de kendi problemi. sen hepimizin icinden gecenleri, hepimizin yaptigi seyleri yaziyosun aslinda bloguna, bu yuzden okunuyosun bu kadar. adam falan oldurmedin, orospu da degilsin, hasa. erik abiye de selam ederiz(nervous smiley;s)

Adsız dedi ki...

hee o dertten ben de müzdaripim çünkü gevrek biliyo blogu, o bahsettiğin temizlik işine ben de girdim ama okunan okundu bi kere toparla toplayabilirsen peeeehh!

Okuyucu dedi ki...

:) Sonunda kaşar olduğunu, kendi ağzınla`da itiraf etmişin.Değilim diye cevapda vermiştin aslında.

Adsız dedi ki...

ben yerinde olsaydım bütün arşivi silmiştim. ama baktım bir tanesine bile dokunmamaışsın. hakkında düşündüğüm bazı şeyler vardı, reelde çok sıkıcıdır sessizdir gibi. Şu anda şunları ailesi bile okuduğu halde kendinden taviz verip silmediğine göre burda neysen dışarda da öyle olduğun kafamda yerleşti artık. bence okuması daha iyi, hem sen bu ilişkinde zaten kendin gibi başlayacaktın, bunun kadar güzel bir fırsat olamaz.
Bu arada resim koyma fikri fena olmaz madem yakalandın resimlerini koy bence =D

Bize koyan koymuş dedi ki...

"ayrılınca zaten yıldız tilbeyi yemiş hazmedememiş gibi bayık bayık şiirler şarkılar, herife mesaj vermeler" Allah belanı vermesin emi senin. Şu halinle bile güldürdün ya :D
ayrıldıktan sonra kötü birşey yazamayacaksın erik hakkında tek kötü yanı o olacak başka birşey olmaz. Yazılarında değişiklik yapmamışsın bile kendini olduğun gibi gösterebilmişsin demektir bu. Sana asılanlar azalır bir de burdan. tarzını değiştirmesen bile gizemini kaybetti diyen 3-5 dizi akıllı sıkılır. Bunun dışında emin ol kendi hayatın için çok iyi olmuş bu. Okuduklarımdan çıkardıklarım sen anlaşılması zor bir insansın. Üzüntünü sıkıntını paylaşamayan, sorun varken sorun yokmuş gibi davranan birisin. Bu sayede herşey daha net belli olur, senin bazı dengesizliklerinin nedenlerini anlayabilir. ilişki terapilerine ilerde para vermektense baştan olayı çözümlersiniz.
Hatta benim daha iyi bir fikrim var erik blog yazsın. Enişteye hürmetler :D

ebvatathemua dedi ki...

Süperman olup da
Clark Kent halinde gezmek gibi senin bu blog şöhretin:))

nyts dedi ki...

yemişim eriğini biz burda ne yenilesi şeyler okuduk.
BOŞVER PUCCA yaz sen yaz:))

mermaid dedi ki...

postlarına bayılıyorum. penguen yada lemanın hani en sevdiğim sayfasını sona saklarsın ya, onun gibi çalışma molalarında hoop sana zıplıyorum. e şimdi daha da heyecanlı olacak erik okuduğu için:) puccaaa en kötü ihtimal aman uydurdum hepsini fiction bşydi zaten dersin:)
ama sen yaz, hep yaz.

Adsız dedi ki...

valla pucca beni biliyon, (sanki kırk yıldır tanışıyormuşuz gibi yazdım)
korkak adamın tekiyim, höt desen başım götüme girer.
ama insan gizlenince daha rahat yazıyo be anam.
şimdi eski tadı alamıycaz yazılarından.
çünkü kırp kırp en son yazıların kel kalıcak.
gizli olunca büyük, küçük dağları hepsini sen yaratmış oluyorsun.
sanki senin izninle yapraklar dallarından kopuyo gibi geliyo insana.
böyle egzantrik oluyodu.
ama bakalım, şimdi sen nasıl hiseedicen.
belki başka bi blogla başka bi isimle çıkıcan karşımıza.
ayyy üzüldüm şimdi yaw.
(bende bi tuhafım ama hadi hayırlısı)

wisss dedi ki...

pucciş bu çok b.ktan bir durum. mühüm olan eski defterlerin ve regl sancıların değil. sen buraya erkek arkından beklediklerini sayfa sayfa yazmış insansın. erik bunları okuyunca birden istediğin gibi olursa (seni elinde tutmak için) ama ya gerçekte öle değilse...
bu senin için çok büyük haksızlık olur dostum. benim sana tavsiyem mükemmel aşıklar olan "salihande" gibi olmak zorunda kalmadan blogun adresini değiştirmen ve kimliğini tekrar saklaman. sonuçta erikten ayrılsanda ayrılmasan da bu blog u yazanı artık biri biliyor. yakında kimliğin iice ortaya çıkar.(yada erik senden intikam almak için kimliğini ifşa edermiş:P) o zaman işler daha kötü olur dostum. artı ne kadar değişmiycem desende hiçbirzaman eskisi kadar özgür olamassın. o 900 küsür izleyici kitlen sen nerde yayın yaparsan yap seni bulur merak etme;)
(en azından ben kesin bulurum)

PuCCa dedi ki...

zaten 6-7 posttur nerdeyse biliyordu burayı.. ablası ve eniştesi bilince yazma gereği duydum bunu.. kasma sebebim ancak o yüzden olur.

foodbynil dedi ki...

hepimizin başına geliyor anacım dışa aktarılan bloglar vs. vs. Önce bi yusuf abiyle tanşıyorsun lan şu postu okumasa diye sonra siklemiyorsun napalım lan olcana varır diyorsun.

sen resimlerini kkoy altına bende özlü sözler yazıcam söz:D

Aslı dedi ki...

Çok kötü olmuş ama blogu bırakmazsın gene dimi =) Sonuçta burda kötü bir şey yok, içinden geçenleri yazıyorsun. Yazdıklarının arkasındasın. Beyniyle yazmayan yorumları bile yayınlayıp cevap veriyorsun. Yani erik kızsa kızsa ne diyebilir? Aaa, demek beniş böyle kandırdın, eski sevgilinle böyle oyunlar yaptın mı dişyecek yani. Erik kusura bakma ama, bunu hepimizz yapıyoruz. bU şekilde kızacaksan burda koca bir izleyici kitlesi var derim ben sana. Bir de biz blogsuz izlyenler bar. Dolu dolu.
Gerçi erik okuyor bunları ama aklıma bişrkaç bişey geldi. Şimdi blogger sunucusunu bırakabilirsin. Başka blog siteleri var thumblr mı ne var mesela. Sonra bu karakterle çok özleştin ama mecbur pucca yı ve marlyn i bırakmalısın. Dizayn falan değişir belki. Ama gene de anlatımdan yakayı ele verirsin :/
Ama gene de kötü bir şey yok ki anlattıklarında. İki oyun çevirdiğin falan var, sen de demişsin. Belki davetli okuyucu yaparsın ama o zaman biz okuyamayız ki :(
Erik bizi zor duruma sokma. Sen de hep yaz pucca, olur mu.

Adsız dedi ki...

PuCCa ,
erigin oğrendiginde tepkisi ne oldu acaba ?

ablası ve eniştisine erik mi soylemiş nasıl cıkarmışlar yaa .....:S

Adsız dedi ki...

Bana bak erik madem okuyorsun bu kızı üzme sakın! Burası yüzünden onun canını sıkma. Arkasında biz varız sahipsiz zannetme Pucca'yı. Onu senden çok seviyoruz biz sakın ama sakın yanlış yapma çizerim seni.

selin dedi ki...

pucca salla beybi ya
baska blog ac
ordan devam edesin..
hem ole senin yazdığın konuları sevmiolarsa yadırgıolarsa.. girmesinler okumaısnlar.. mallar mı ya:|
sonrada vay alem orusbu biz namuslu.. ne alaka girip okumayon yadırgıyorsanz cıxcıxcx :S
devam puccacım..

Adsız dedi ki...

bence en iyisi olmuş, bak gör bu sayede en istikrarlı ilişkin bu olacak. Zaten anladığım kadarıyla yazdıkların yüzünden değil yazamayacakların için endişe etmişsin. Bir süre kasılırsın elbet ama sonra geçer. Erik blog açsın diye yazmışlar bence de açsın. Sende bırakma burayı sakın. Acaba yeni yazı yazmışmısın diye günde kaç kez girip bakıyorum buraya. Kasman normal kendini ama atlatırsın. Çok uçuk kaçık şeyler yazmıyorsun hepimizin bildiği, yaşadığı olayları farklı bir şekilde kaleme alıyosun sadece. Erik yerinde olsaydım sana daha fazla hayranlık duyabilirdim bile. Foto koymak fena fikir değil, merak ediyoruz seni :D

cok tuhaf gunluk dedi ki...

her kötü olaydan iyi bi sonuç kesin çıkar, bence erik seni daha hızlı yaşayan, onu çok da umursamayan biri olarak görüyordu muhtemelen.. bizim de okuduğumuz üzere erik konusunda için rahat ve ilişkin güzel gidiyo ayrıca önceki sevgilinle yakınlaşmadın bile bunları bilmesi iyi bile etkiler ilişkiyi. hem zaten erikin çocuk ruhlu olduğunu ablasıyla eniştesi de biliodur gülmüşlerdir bile:))
ama yazmaya devam etmezsen ben çok üzülürüm kendi adıma en azından bi süre aşk meşk dışı arkadaşlık, iş, aile mevzularına girebilirsin veya ilişkiler hakkında genel olarak yazabilirsin ne biliim ya :)))

evli adam dedi ki...

Büyük hata Pucca, yazarken hep bir acabayla yazacaksın, öyle mi düşünür böyle mi düşünür.

Yazık etmişsin anonimliğine.

beetül dedi ki...

olmadı bu böyle sen erik hakkında birşey bilmiyosun ama o hayatını okuyacak burdan puffsss..
Erik boyun posun devrilmesin nasıl ögrendin burayıı puccaya vıdı vıdı etmeee izleyici kitlesi seni ezerrrrrrr ayagını denk al :P

paper doll.. dedi ki...

bu durumda artık eriği ortadan kaldırman gerek.. dım dım dııım (8)

hiç kimse hakkında her bi şey dedi ki...

abbaouuuwww demek istiyorum. bokton bir durum olmuş puccito. yahu benim ablam bile öğrendikten sonra blogu ben kasıldım kaldım başta. rahat yazamadım. sonra eeeh dedim bıraktım. sıkıntı sıkıntı sıkıntı. ama sen bunları sallamıcak bi kızsın. olduğun gibi devam ediceğine eminim;),öperim
Çilek!

özge dedi ki...

sevgili pucca fena tutmuşsun,bence ayrıl

Hacer Sayıner dedi ki...

Amann dünyanın sonu sanki... Sanki sen seri katilsin, ya da interpol seni arıyor falan... Ne var anacım bunda ? Eniştesi biliyormuş, erik biliyormuş. Bilsin işte ne güzel. Seni kabul eden böyle edecek. Kendimi senin yerine koyuyorum, evet biraz moral bozucu bir şey; ama dünyanın sonu da değil. Senin direkt anlatmadığın, ama detaylarda gizli sıkıntılarının yanında bu nedir ki PuCCa ?

Adsızlara çok laf söylemek isterdim de neyse... Kaşarmış PuCCa öyle mi ? Size ne ? Siz o yorumu yaparak ondan daha mı az kaşar oluyorsunuz ? b.s.g. ya... Ne kadar kolay insanların namusları üzerine laf söylemek, hayatlarında müdahale etmek. Yuh diyorum size YUH !

Adsız dedi ki...

Senin eriğin nedense mistral mi ne vardı o olduğuna dair şüphelerim var. Sen ne zaman yeni birini buldum yazdın adamın yorumları 180 derece döndü. Her yazına 5 yorum atıp sana asılan kişi gitti sana mutluluklar dileyip akıl veren biri oldu. Şimdi sen şunu yazınca daha bir kamçılandı o şüphem.

fishtank dedi ki...

yazının başını okuyunca ödüm koptu artık yazmayacaksın diye ama ortalarına gelince sevindim.nasıl birşey olduğunu az çok anlayabiliyorum (ilk blogumu ailem yakalamıştı :( ) değişmek zorunda hissetmemelisin bence.

selin dedi ki...

http://www.facebook.com/topic.php?topic=9594&post=130913&uid=40673031069#/pages/PuCCa-GuNLuK/40673031069?v=info&viewas=1425806156

pucca herkes seni izlio suan..
eriğin neden bulduqu apacık ortada..
Bi akıllı senin hayran kitleni olusturmus..
ve ordan seni herkes takip edio..
blogun sobote oldu yani..
buy blogu kapa e yeni bi blog ac..
kötü bi durummm :S

erkan bal dedi ki...

zor bir durum. beyninin müdür ve müdireleri devreye girmişler. şimdi sen önce zihnindeki sanal eric'e göster yazıları o sanal enişte ile sanal ablaya göstersin onların onayından geçenleri de buraya yazarsın... yok yok abla enişte okumuşu buraya yazdığına göre olay medenice çözülmüş zihninde gerisi her zaman ki gibi... durmak yok yola devam etcen gibi gözüküyor. bana bakma ben döndüm:p hidayete erdim artık birlikte yeni takımda oynucaz basketbol liginde.... saygılar

Onur Aydın dedi ki...

"Ya görürlerse" diye yapılan şey zevklidir, "görüyorlar" diye yapılan şey sıkıcıdır.

Unknown dedi ki...

sen topluma malolmuş birisin, o yüzden hemen ayrılmalısın Pucca, yoksa blog kariyerini unut:)))

Adsız dedi ki...

peki dişlek, güzel gözlü ve hokka burunlu olduğun doğru mu en azından? :)

PuCCa dedi ki...

ya şimdi bişey var anlatamadım sanırım yukarda, zaten erik haftalar önceden burayı biliyordu. yazılarda hiç değişiklik yapmadım bile. umrumda olur diye düşünüyordum ama neticede erikle başlarken zaten neysem oyum diye başladıım için burda okuduğu kişiyle çok fark olmadı.. eski ilişkilerim biraz sorun oldu.. ama abi kimse kimseye anadan doğduğu gibi eline düşmüyor.. ama mıymıylandığı zaman sende bana anlat diyerek ben üste çıkıyorum..
ay okuyo ay ben sıçtım ayy bilmem ne gibi derdim yok abi tohumuna para mı verdim çok sorunu varsa çeker gider napim yani..
ama işte kasıldığım anlar oluyor ister istemez.. buda yazmak isteyip yazamadığım bir durumun verdiği kasılmayla çıkan bir şeydi..
şu son yazılarda hiç kasılmamıştım ama şimdi siz böyle ahanda sıçtın diyince ayy sıçtım sanırım oldum..

Sanalkuzu dedi ki...

yaa pucca bence bu çok kötü olmuş. Valla yazını okurken beynimden bin tane senaryo geçti. ya bu kız sevgilisinden ayrilirsa bu sevgilisi sinirlenir hoşlanmadığın birine söylerse, ayrılmazsan da ondan ona ondan ona her insan birbirine 6 kişi uzaktadır hesabı hiç istemediğin kişiler duyarsa. ay süperman hikayesine dönmüş. afakanlar bastı bana. kırp bence önceki yazıları ya da kırpma. ama erkeklere güven olmaz, ben napicağimi şaşirdim bana noluyosa :)))
Ama benden soylemesi kimseye güven olmaz dikkatli ol.
gerçi yazdıkların normal şeyler ama biliyosun tr zihniyetini üzülmeni istemem.
ben seni her halinle seviyorum şekerim fanların yanında:D

beetül dedi ki...

seni kasan erigin ögrenmesi degilde abla ve eniştenin ögrenmesi erikte ben degilim diyememiş demekki agzında bakla ıslanmıyo!
söyleme sırrını dostuna dostunun dostu vardır o da söyler dostuna..

Adsız dedi ki...

ahhh pucca inanmıorum yaaa, ben zaten okurken hep içimden diyodum ki bu kızdaki nasıl bi cesaret böyle, illa ki bi şekilde bi yerden duyulur yani bu olay..ama cesaretine hayranım yine de..ben mesela yazmaya başladım 1 ay oldu, ama daha 1 yazı yayınlayabildim, çünkü ne yazmayı düşünsem, hemen ardından şunu düşünüorum "ayy yok bu olmaz, ya ilerde bi arkadaşım bulur da okursa..yok bunu da yazamam, ya annemler keşfederse.. ayy bu konuya da hiç girmeyeyim, ya işyerindekiler tarafından okunursam diye diye hiçbişi yazamaz bir haldeyim..
ya senin gibi cesur olup bu riski göze alıcan ya da gönlünden geçeni yazdıgın bir blogun olamıcak, bu iş böle maalesef..

Adsız dedi ki...

900 ne be, sırf google reader'da 1,330 kişi buraya kayıtlı.

0 noktası dedi ki...

eheheh..
ama bu çok komikmiş böyle..
dayanamiiciiim..
nasıl patladınnn bea.. neyse her işte bir hayır var pucca. eriği kızdırma bari de daha fazla ifşa etmesin seni..
oiy patladı o, yazuk ona :))

Adsız dedi ki...

Erik yüzünden bırakma sakın burayı. Eğer bırakırsan o eriği hoşaf yaparım ben. Puccaaaaaaaaaaa seni tanımıyorum ama kardeşimden bile yakınsın gibi geliyor bazen. Üzüldüğünde ben burda kahroluyorum, sevindiğinde ben göbek atıyorum. Şimdi de napacak Pucca diye kendi kendimi yedim durdum. Helal olsun ama sana tam destek, kaç blogcu karı sevgili bulunca bile yazmamaya başladı sen yazıları bile silmedin. Gel alnından öpecem seni. Sen bizim medari iftarımızsın :D Kadının blog dünyasındaki yeri yazısından sonra zaten böyle birşey yapmış olsan benim bile güvenim giderdi sana. Ama severdim seni yine. Erik seni üzerse biz burdan onun dersini veririz arkanda çığ gibi okuyucuların var, erik kimmiş onlar 3 kişiyse biz 1000 kişiyiz:D

Adsız dedi ki...

Sen erik için hani yatakta iyi demiştin, resmini de koymuştun buna benziyor diye. Kaptırma bu yüzden onu, orgazm sorunu olan kadınlar düşmesin eriğin peşine. Bence sen işin bu tarafından düşün.

yasemin=> dedi ki...

ben çoktan 3,5 olmstm eeeelaal bee sana eeeelaal:D

hem öğrendiğine göre artık herseyı çatır çatır yaz hiç bişi saklama o okumasın bukdr okuyucuya yazık ama yanıııı bu kadr özel olmayıda bu okuyuculr kaldıramas :DDDDDDDD

alpernatif dedi ki...

okuyup yorum yazmadan sırıtanlardandım
ama konu ortak olunca iki kelam edeyim dedim

bilirim eşin dostun okumasının yazara verdiği stresi
blogu önce karım öğrendi
sonra sevgilim
ulan ne karım için bir şey yazabildim,ne sevgilim için
maymun gibi yazıyorum şimdilerde

valerie dedi ki...

içinden nasıl geliyorsa öyle devam et...herşeyiyle güzel blogun.

valerie dedi ki...

içinden nasıl geliyorsa öyle devam et...herşeyiyle güzel blogun.

ZIBBIDI dedi ki...

Akıllı ol erik fani biz bakiyiz..:D

o gelip geçici salla onu sen,sakın değişme..

şarkı koymaya başlayıncada'beni böyle sew seweceksen'parçasını koy tam olsun.

hani diyonya sen benim kim olduğumu biliyonmu die..

Artık erik senin kim olduğunu biliyor..O akıllı olsun..şişşşş

Adsız dedi ki...

Yeni feys profil foton numberone :)))

Unknown dedi ki...

puccacığım, sorun edilecek bişey olmadığını sen de kavramışsın zaten...
umarım üzerindeki, kendi kendine yarattığın baskıdan bir an önce kurtulursun...
erikte, her insanın bi geçmişi ve iç dünyası olduğunu kavrayabilir umarım... kendi sütten çıkma ak kaşık mı ulan! hasta etmesin adamı :Pp

tugba dedi ki...

umarım işlerin yoluna girer en kısa zamanda:)

Adsız dedi ki...

Erik eğer hödüğün teki değilse burdakilere en fazla 3 gün kafayı takar. Senin ona davranış şekilne göre burayı takma olayı da kısa sürer. Yaşadığın şeylerin arkasında durduğun için ben seni kutluyorum. Yapmacıklık yaparak değil gerçekten de sen olduğun için birlikte olacaksa olsun demişsin, yorumlarındaki tavrın bile değişmemiş. Tesadüfen senin fotoğrafını gördüm, semra özalla alakan yok hatta şevval samın daha güzelleşmiş halisin burnun özellikle hokka gibi diyebilirim senin için. Hakkını yeme artık güzellik konusunda gözlerin yeter =)

beetül dedi ki...

adsızlar nerden bulup görüyosunuz foto yahu bu tesadüf niye bize ugramıyoooo :P

Sagır Kedi dedi ki...

Erikle görüşmek istemiyorsun yani bundan sonra da aranız eskisi gibi de olmaz.Onunla aran biter o zaman özüne dön yazmaya devam et..Yalnız biraz daha dikkat kimligini herkes bilip de blogunu kapatırsan özleriz seni..

Adsız dedi ki...

hello... hapi blogging... have a nice day! just visiting here....

Adsız dedi ki...

puCCa çok merak ettim ve konuyla hiç alakası yok ama sorucam...vücudunda dövme var mı?nerede olduğunu sormuyorum...varsa ne dövmesi acep?

Zodyakta Bokuyla Oynayan Kız dedi ki...

hanımhanımcık bir blogger ol blog resimlerinide edepli koy. terbiyesiz

Şevval Elif SOLMAZ dedi ki...

Öfff bazıları ne saçma yorumlar yapmış yahu. Sen bu kızı gerçek hayatta tanıyormusun ki karşılaştırma yapıyorsun be adam. Kendi sayfasında kızı eleştirme hakkımız sadece yorumu yayınladığı kadar var.

Neyse ki okuyan erik olmuş,en dürüst olduğun adam,en kakara kikiri adam :) Hiç kasma bence çünkü zaten teyzesi cinsel hayatınıza kadar öğrendi :)) Erik içinde ne söyleyeceksen zaten söylemiştin aynen devam Puccam ;)

Artık Erik forever diycez yorumlarda :))

Adsız dedi ki...

ugh fena bişi sevgililerin okuması, daraldım okurken of be:(

pusarık dedi ki...

o kadar da kötü değil ya... sadece bazen "neysem o olayım" diye kasıyorsun, sonra "neydim lan ben" kaygısıyla midene ağrı saplanıyor, ardından saldım çayıra mevla kayıra...

Adsız dedi ki...

Burcu ne bu Eriğin? İkizlerse kork derim hiç acımaz herkese söyler

portakal dedi ki...

pucca bence bu erikle boşuna zaman kaybediyorsun... resmen ne kıymetini biliyor ne de doğru düzgün bir sevgili, ya az kendin düşün önceki ilişkilerinde erkeklerin yaptıkları fedakarlıkları onda birini yapıyor mu erik...
bence çok daha düzgün insanlar bulabilirsin bu erikle ne evlenilir ne çocuk yapılır yahu..
hem evlensen sıkılırsın bence

nur dedi ki...

benim blogum pek günlük gibi olmasa da, aynı şeyi yaşıyorum ben de. ve hiç hoş bir şey değil, bunun başka açıklaması yok valla. berbat.

esulak dedi ki...

pucaaaaaaaaaa

yazılarını kaynak belirtmeden kullanan bi yazar var:
bu linkte:
http://www.cadi.com.tr/index.php?id=profil_blog_oku&b_id=8097&title=sevi%FEsemmi%20sevi%FEmesemmi%20i%FEte%20b%FCt%FCn%20mesele%20bu

ben uyardım ama kaynak yazmadı yine de bilgin olsun canumm

Adsız dedi ki...

bence hiç kasmana gerek yok :D olduğu gibi seviyorsa sevsin sevmiyorsa artık yapcak bişey yok

Unknown dedi ki...

Bence de:))

Adsız dedi ki...

Pucca seni araliksiz takip ediyorum her gun bolugyna giriyorum 4. kitabin ciktigi gun aldim okumak icin bence sen cokguzel yaziyosun ve cok dobrasin ve bence sakin bu huyundan vazge me nede olsa kitapin ikincisinde erikden ayriliyosun veya erik senden ayrilip esmaceyhanla sevgili oluyo buyuzden bende sen hic kafana takma ve hayatina ceri ile devam et. Aslinda oda tipsiz ama bence sen hic pekmezi birakmicaktin. O hem yakisikliydi hemde sen onun anasinin sevmistin ama sen illada ceri diyosan yapcak bisey yok onemli olna ic guzellik der ustunu orteriz veya onemli olan senin mutlulugun deriz :) bence sen c ok tatlisin ve mutluds olacaksin :*