11.07.2009

Sadakat kadının bacak arasında başlar orda biter

Erkekler sürekli seksin özel bir hadise olmadığını, çekirdeği olan her canlıdan reçel yapabileceklerini, biz kadınların onların böyle sere serpe yatmalarını neden bu kadar büyütülecek hadise olarak gördüğümüzü söyleyip duruyorlar ya.. erkek aldatır, yatar kalkar seks onlar için başka anlam taşıyor, ihtiyaçları ıvırları zıvırları.. Madem büyütülecek bir hadise değil, ulan biz yaptığımızda neden bu kadar sorun haline geliyor. kadın yatınca namus oluyor göl kenarına gidilip kafasına iki el silah sıkılıyor ama erkek yapınca 5 dakikalık zevk..
Bu işte bir karmaşıklık var ama.. Hayır öyle bir şey olmuş ki, kadınların çoğu -ben bile- şey diye düşünüyor, "sadece 1 gecelik ilişkiyse affedebilirim, ama başkasına aşık olursa affedemem.." erkek sevişebilir yani, öyle kabullenmişşiz ki bu olayı, bizden başkasının kukusuna girip ziyafet çekmesini, başka kadına dokunmasını bedeninde can bulmasını affedebiliyoruz.. ama ee başkasından hoşlanmasına yok ııhh cık.. hoşlanmasa yatar mı zaten, demek ki çekici gelen birşeyler olmuş kadında..
Erkek ise bambaşka düşünüyor, köpek gibi başkasına aşık ol herifin umrunda olmaz çırpınır didinir sana kendini sevdirmek için, ama git başkasıyla yat o an bitmişsindir gözünde..
Seks onlar için bu kadar önemli bir hadiseyken, kendi yatıp kalktıklarına mundar muamelesi yapmaları garip yani.. şurayı gezerken buldum.. abi evli böyle, aldattığını falan yazmış.. yorum yazdım sıçtı ağzıma sen kendine bak bilmem ne diye.. Onun söylediğine göre -ben onun yalancısıyım- cinsel hayatı düzgün gitmiyorsa erkek aldatıyor. Ama şöyle bir durum var, ee iki kişi yaşıyorsunuz zaten o yatakta, o zaman kadın da bu durumdan şikayetçi demektir. Erkek işte gidip aldatmayı yatmayı kendi hakkı gibi görebiliyor, kadın yaptığı zaman ııhh olmaz yapmaz öyle bişey o.. Bok yapmaz!! Öyle bir yapar ki, birde farkındaysa olayın sırf kendi içinde intikam almak için bile yatar..
Hal böyle olmasına rağmen hala erkeklerin her seferinde aldatmasına bahane olarak kadını suçlaması beni deli ediyor.. "Evde bakımlı değildi, sevişirken sopa gibiydi, güler yüzlü değildi, aileme iyi davranmıyordu, şişmandı, bacaklarını almıyordu, gözünün üstünde kaşı vardı blablabla.." Sanki kendileri mükemmel erkek, 5. ay olmadan yanımızda ceset yemiş gibi osuruyorsunuz, geyiriyorsunuz.. Malak malak muhabbet ediyorsunuz, göbeğinizi kessek jakuzi yaparız, 33 cmlik malafatınızla her gece emauella gibi hissettirdiniz de kadını sopa gibi mi yattı? Demek ki senin asada iş yokmuş.. kıllı pis kokuş kokuşun tekiyken siz oturupta karşınızdaki kadının nefise karatay olmasını beklemek aptallık değil midir..
Nedir yani bu erkek erkektir önemli olan sikidir, ama kadın her yönden mükemmel olmalıdır olmazsa komşu kadın bile, "eee kadın kadınlığını yapacak" cümlesini kullanır..
Midem bulanıyor şu adamların her fırsatta malafatlarını masaya vurup "ben yaparım siker atarım benim karakterim bu, özüm bu, kabuleneceksin kabullenmezsen sana orospu derim" tavırlarından..
...
Kendim için düşünüdüğüm de, sadakat mevzusunda çok büyük iddialarım yok.. Zaten o yüzden vayy işte aşk iki kişilik yaşanır, şerefsizler, hainler, kalleşler gibi klişelerle girmedim olaya.. bende olan şey, daha iyisi karşıma çıktığında elimdekini geriye fırlatabiliyorum çok rahat. Ama işte biri hayatımdayken, diğerini de yöneteyim, onla da sevişeyim, karnım doysun ama pastam dursun durumlarına hiç girmedim. Hatta vicdanım sızlıyor lan.. mesela şey kavramı saçma geliyor bana, sadece sevişmek için biriyle olmak. Bu tamamen benim g noktamın bulanamamasıyla ilgili de olabilir.. O zevk için bütün hayatımı yakamam diye düşünüyorum.. Karşı tarafa kendimi daha ezik hissederim. böhüü adinin biriyim zaten diye ne istese eyvallah olur sonra..
Başkasını bulup diğerini yok saymak aldatmaya girer mi pratikte girmese bile oda giriyor neticede.. Peki beni bu yöne iten sebep nedir diye düşünüyorum, sadece aşık olmadığım için.. ne bana şunu yaptı, bunu yaptı şöyleydi böyleydi, kokuyordu ondan öyle yaptım değil. tek sebebi var aşık değildim, başkasından hoşlanabildim..
kadın gerçekten de aşık olduğu zaman başkasını gözü görmüyor. kendimden biliyorum ya, getirseler murat bozu önüme dönüp bakmam, hele bu sıcakta klimasız ortamda hiç bakmam.. ayy vıcık vıcık ter yapış yapış.. Ama erkek aşıkta olsa gidip yatıyor bir bahane bulup..
Sonrada pişkin pişkin her erkek aldatır ki diye kaşlar yukarı kalkılıp hımmhımlanıyor.. sevişmeseler ölecekler çünkü, malafatları girmese başka bir deliğe kuruyacaklar..
..
Ama kadın yatarsa olay, erkek yatarsa zevk. Neden çünkü bizim zevk alma organımız sadece birine bağlı. O canı isterse bize zevk verir, canı istemezse acı çektirir.. Herşey onda başlar onda biter. Onun ulu, haşmetli, musanın asasından bile daha fonksiyonlu çükünün tadına bakmamız bile bizim için şerefken. Ne hakla başkasının pipisini arzulayabiliriz. Biz kimiz zaten.. erkeği elde tutmak için 40 takla atan, başkasına gitmesin diye uğraş veren. yatakta orospu, mutfakta hünerli, sokakta hanfendi olmak için çırpınan, bir yerde terslik yaptık mı adamı üst komşuda bile görmeyi hakeden zavallı yaratıklarız.
Zeki olmalıyız, atik olmalıyız, ama 3 maymunu oynamalıyız. Adam eve gelince çıplak bir şekilde kapıyı açıp, ayaklarını yıkamalıyız.. sonra yemeğini verip, televizyonunu açmalıyız, o tv izlerken ona oral yapmalıyız, hiç kapris, naz, para isteme mevzularından bahsetmemeliyiz. Bir çok şey bilip, hiç birşey bilmememiş gibi konuşmalıyız.. Çok güçlü gözüküp, yavru kedi gibi ona muhtaç olduğumuzu hissettirmeliyiz. sevgimizle boğmamalıyız, aşkım böbüşüm gibi terimlerle midesini bulandırmamalıyız, çocuk taklidi yapmadan kadın gibi sevmeliyiz. arkadaşlarıyla takılacağı zaman gece kaç olursa olsun arayıp nerdesin sorusunu sormamalıyız.
işte o zaman aldatılmamayı hakederiz o da belki..

PS: Erik bey o 1 gecelik affedebilirim mevzusunu üstüne alınma, affetmem!! keser atarım, değil bir gece 1 dk bile yapamazsın bir daha söyleyeyim de sonra karışıklık çıkmasın..

PS2: şöyle bişi var, wingman diye erkek edergisi.. blogcuların yazılarından da koymuşlar benimkini de koymuşlar.. bildiğin dergi yani.. onları seviyor gözlerinden öpüyorum.. erkek dergisi bile beni anladı valla artık ölsem gam yemem..

60 yorum:

masquerade dedi ki...

Acayip bir şekilde yarama basmışsın..
bir de aksi gibi Virginia Wolf'un günlüklerini okuyordum..
Kos(koca) Ted (Hughes)' e küfürler savuruyordum en içimden, senin yazın çıktı.

Kadın sadık ol.. yatakta seks oyunları yap.. annemden güzel yemek yap.. alışveriş yapma ve dahi vitrinlere bakma.. ben neyi ne zaman istersem VER.. çocuk doğur ama ben geceleri rahatsız olduğum için annemin evine gideceğim bir süre (bkz. eniştem), sen annenlerle bak çocuğa..

Onlar seni aradığında daha çalmadan telefonu aç..ama sen onları yüzlerce ara, telefon açılmasın.. Uf.. valla bana iyi geldi bu yazın nasıl minnettarım..

not: MBA diye bir terim duymuştum Londra'dayken, dumur olmuştum, küçüktüm o zaman.. Married but available.. evli ama (ilişkiye) açık.. evli ama ayı demekten başka bir şey geçmemişti içimden..
ama tenzih etmem gereken erkekler de var pek tabi..

Bu yazını erkeklerin bizi biraz daha net anlaması yolunda bir kılavuz ilan ediyorum..

XOx

efsa dedi ki...

Bak bugün ihanet hakkında birkaç sevdiğim sözü okuttum arkadaşlara ve sevdiğim bir blogcunun sayfasında şu şiiri okudum.

"Sayenizde, sayenizde
Evde bir orospu gibiyim
Dışarıda ise
Bir hanımefendi gibi görünmeliyim
Bir erkeğin sadık fahişesine
Hanım hanımcık biri desinler diye
Evlenmeliyim
Bir köpek gibi muamele görürken
Mutluyum demesini bilmeli
Toplumun elinden
Bu saadet zehrini içmeliyim
Yoksa düzen bozulur
Neme lazım
Düzülür bizi düzenlerin kendileri
Maskeler düşer
Görülür yüzsüzlerin yüzleri
Evet canım
Toplumu dinlemeli
Namuslu bir fahişe olmalısın.
O zaman çok sevilir
Çok pohpohlanırsın."



*Erkekler ve kadınlar affetmek ve unutmak konusunda da biraz farklıdırlar. Erkek çabuk unutur ama asla affetmez. Kadın derhal affeder ama asla unutmaz.
Aslında erkeklerde unutmazlar; sadece hatırlarına getirmezler.
Kısaca: İhanetleri kimse unutmaz. Kimi hatırına getirir. Kimi getirmez. Getirenler mutsuz olurlar o kadar. Emre Yılmaz...

sami hazinses dedi ki...

ya bi seks olsun da, bakarız olayın gelişimine anam ya.

BigaripWomen dedi ki...

Süüüüüpeeeeeeeeerrrrr yazı ellerine sağlık..Ya senin bu anlatımın beni öldürezek he..Eriğe gönderdiğin mesajada bayıldım ayrıca hahah :))

Adsız dedi ki...

Erik için üzülüyorum (:

MNC dedi ki...

Yahu bunları yapan, beni böyle seven ya da sevebilecek birisine ben bir denk gelemedim. Ulan çok iyisin diye benden ayrılan oldu var mı lan böyle bir şey ?

Sana iyi davrandıysam değer verdiğimden. Ha konuya dair notum; aldatmam aldatırsa da affetmem. İlişkiye girmesi şart değil. Bir erkek ile kendini tatmin etmesi de yeter.

erkan bal dedi ki...

Yağ çekmek için "aferim", polemik olsun diye hadi be! diyebilirdim. ama derin bir yaraya parmak basmışsın. çözüm sürekli tazelenen bir sevgi ve aşktan, birbirini anlamaktan ve günü kurtarmakla yetinmeyip varsa sıkıntıları ertelemeden çözmekten geçiyor sanırım... yalnız ben erice mesajını yalnış mı anladım: neyi kesip atıyosun, çocuğun istikbalini mi?:p

bi dost dedi ki...

karışık mevzu. aman yok be nesi karışık. kadın ne olursa erkek de o olur benim gözümde. 1 gecelik 1 saatlik bilmemne hiç umrumda değil, bakmıycak bile banane. Allah öyle bi durumda kabullenmek zorunda bırakmasın, büyük konuşmak istemiyorum bu yüzden ama bence çok iğrenç böğk böğk bi durum..

Yesari dedi ki...

o değilde şu "adsız" eriğin ablası mı acaba...
:))))))

Eski bir dost dedi ki...

Gittiğim eğer bensem, söyle bana kimden gittim?
Sende yoktum zaten ben, ben yine bende bittim...

bi dost dedi ki...

eski bir dostt aheyy aheyyy :Pp

BigaripWomen dedi ki...

Kız yesari o nası laf öyle ağzından yel alsın çabukkk :))

Yesari dedi ki...

garip hatuun...tel alsın almasına tamam da...olabilir yanii...ne biliimmm...aklıma geldi sadece:))hatta biz gıyabında konuşuyoruz o kıs kıs gülüyor bile olabilir...
sevili eriğin aplası; sen bu satırları okurken ben çok uzaklarda olucamm:)
oda bizden, anlar bence bizi:))

mahmutcinan dedi ki...

Kadının Günlüğüne yazdıkları:


Bugün üç yıl bitti.

Onun karşısına gelinlikle çıktığım günkü
kadar mutluyum. Tanrım, onu ne kadar seviyorum.

Mükemmel bir erkek,cazibeli, yakışıklı, anlayışlı,sevecen, her şey var.

Bugün Cumartesi,bıraktım arkadaşlarıyla eğlensin.

En sevdiği yemek olan pastırmalı Kurufasulye ile pilav yapıyorum.

Pişti, demleniyor.

Banyo yaptım, en sevdiği kıyafeti giydim.

Yemekten sonra, şöminenin karşısına bir şişe kırmızı şarapla uzanacağız...

Eve geldi sonunda.
Beni öpüşü biraz soğuktu, aklı başka yerde sanki.

Aman Tanrım, yoksa?

Tüm cilvelerime rağmen, bana yanaşmadı. Arkadaşlarıyla ne
yaptığını sordum,
ağzında birşeyler Geveledi.

Yemekte biraz keyfi yerine gelir gibi oldu, ama hala dalgın,hala uzak,hala kabuğuna
çekilmiş.

Herhalde ÖTEKİNİ düşünüyor.Benden genç mi acaba?
İşyerindeki sarışın pazarlama temsilcisi olmasın?

Şöminenin karşısında şarabımızı yudumlarken, artık dayanamadım 'neyin var?'
diye sordum. Gülümsedi, zoraki bir gülümseme, acı dolu, uzaklık
dolu.. 'Yok birşeyim' diye geçiştirdi.

O gürül gürül yanan aşkın bu kadar çabuk biteceğine inanamıyorum,

daha dün bana ebediyete kadar benimle olmak istediğini söylüyordu.

Bugün aramızda iletişim kopukluğu başladı bile.

Belki de kilo alıyorum. Çok mu vır vır
yapıyorum? Elini tuttum. Elimi okşadı,ama eller hissiz, parmak
uçları soğuk... Stepe başlasam? Çocuk istesem? Yalan, yalan,
yalan.
Kendimi kandırmaktan başka bir şey değil bunlar.
Bitti...Bittti...Bitti. Tanrım, ölmek istiyorum. Kendimi son kez
onun kollarına attım. Ağlaya ağlaya uykuya dalmışım.

Kocanın Günlüğüne yazdıkları :


Öff be, GALATASARAY yine yenildi. Ama, kuru fasülye güzeldi.

hayata bakış özeti...

Cem dedi ki...

iyi ama durum sadece erkek adi puşt şerefsiz o yatıyo skiyo sokuyo kadın yapınca suçlu oluyo gibi bi mantığa oturmak da çok doğru değil ki.

doğru düzgün bi adam olursa o da aynı şekilde başkasını görmez. eğer adam zaten "kadın ihtiyacı" konusunda hep sahip olmuş, hep kıymet bilmemiş, tabiri caizse "piç" bi tipse öyle bi adama iltimas gösterirsen seni aldatmamasını beklemen çok büyük bi saflık olur. adam suçlu olur ama, -tek bir kızdan bahsetmiyorum- onu da gerekirse "kaşar" olarak nitelendirmeyen, hastalıklıdır o puşt diye söylenti çıkarmayan, aşık olup benim erkekim süper tem kızlar ona verir ama o venle yatar gibi düşünen kız da fazla saftır.

feminizm muhabbetlerinden hazzetmem, zira kadın ne kadar kadın eziliyor diye bağırırsa kadın o kadar ezilmeye devam eder.

allaaşkına ben dünyada insan dişileri kadar entrika yapabilen çirkefleşebilen, sağ gösterip sol sallayabilen başka canlı bilmiyorum abi. git o aldattı diye sen de onu aldat demiyorum ama kadın aldattımmı orospu oluyosa erkek aldatınca da ne biliyim jigolo de puşt de söylenti yay abi üstelik erkek denen canlı türünün kanı aşağıya pompalanmaya başlayınca iq %70 azalıyo adam maymundan gelmiş maymuna giden bişey oluyo.


"kadın gerçekten de aşık olduğu zaman başkasını gözü görmüyor. Ama erkek aşıkta olsa gidip yatıyor bir bahane bulup.."
ya sen yanlış biliyosun ya da ben aslında kızmışım o.O

malafatını masaya vuran erkeklerden iğreniyosun ama kadınların çoğu yatakta orospu olmayı kendileri seçiyor. "malını meydana koyan yiğit" profiline tav oluyolar. zaten tüm insanlar şu ya da bu şekilde karşı tarafı tavlamak (gerek ego tatmini için olsun gerek sevişmek için) yaşarlar, giysiler giyer, süslenir, evden dışarı çıkarlar.
yani o masaya kalafatı çap çap çap vuran tipleme de bunu yaparken "hatun kaldırmayı" düşünür, takım elbise giyip gül taşıyan, bayanların elini öpen casanova da.

kadınların hepsi "sikerim senin belanı lan adamlığını bil dildo diye bişey var senin yaptığın işi titreşimli yapıyo lüzumsuz göt!" diyebilse erkek üstün o aldatır vs vs gibi bişey kalmaz. kadınlar "o benim erkekim sever de aldatır da ben affederim ben neyim ki zaten" mentalitesiyle düşündüğü sürece erkek milleti de yapay zekayı ona göre düzenler kendini.

ayrıca şöyle de bişey var ki güçlü kadın daha zor aldatılır, çünkü insan bişeye sahip olamadıkça onu arzular ama sahip olduğu anda yeni bir arzu ortaya çıkar. kız kendini adama tamamen sunarsa adam yenisini arar.

yanlış anlamayın adam haklı demek istemiyorum bana kalsa, bi fikine sahip olamayan adamın taşakları ağzına tepilip, kazığa oturtulup canlı canlı yakılmalı...

dipnota koptum bi de xD

bi de özellikle bu azıya atılmış olan commentler çok hoşuma gitti ya

Volkan dedi ki...

affetme, affetmeme durumu eğer konu sekse, cinsiyet ayrımı yapılabilir.
Erkekler çüklerinde aldatır, elini yıkar gider, kadınlar da beyinlerinde bunu yaşar. Tamamen orgazm muhabbeti. Erkek en ilkel orgazmı yaşar, kadınsa tam tersi en karmaşık. Kadın orgazm olmuşsa işin içinde duygu-duygusallık vardır erkek kadının beynine yer etmiştir bir kere; erkek için duygunun önemi yoktur, nemli ılık iyi dövülmüş 2 parça büftek de aynı görevi görebilir.

Bu yüzden biz erkekler kadınların erkekleri aldatmasını daha ciddiye alırız. diye düşünüyorum :) yanılıyorumdur muhtemelen haha

ama aklı başında, ilkel içgüdülerini kontrol edebilmeyi başabilen sağlı düşünen, sadaketin anlamını bilen ve sevdiğine değer verebilen HİÇ bir insan karşısındaki zihnen ve bedenen aldatmaz, aldatmamalı da...

zührenin_sandalı dedi ki...

puccacım benim bloguma yazdıklarımla seninkiler farklı olsada fikir ayrlığı yaşasakta yazın güzeldi...

evli adam dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
deryik dedi ki...

pucca kelimelerini seviym. oğlum olsa, abim olsa göndericem elini öpsünler, yemin ederim. ceset yemiş gibi osurmak lafını da çerçeveletip bi yerlere asıcam.

Al Karısı dedi ki...

Klitorisi eksik penis olarak gören zihniyetin klasik argümanı: Erkek aldatır.

Neye göre eksik klitoris onu da söyleyemedi gitti bu zihniyet. Klitoriste var olan sinir, penistekinden çok daha fazla.
Bu açıdan bakınca penis gayet eksik bir klitoris.

Hayır efenim. Erkek aldatmaz.
Kafatasının içinde .mını, s.kini taşıyanlar aldatır. Cinsiyeti yok bu işin.

Bir de şu var. Hayatında zırnık kitap okumamış, genel kültürü eksi 300'lerde seyreden, felfeseden, akıl yürütmeden anlamayan aptallar sürüsü 20 santimlik s.kle benden üstün olabileceğini falan iddia ediyor ya. Ona en çok gülüyorum ben.
Hadi lan oradan. İstediğin kadar çıkar sen o "malım" dediğin şeyi...
Beynindeki cücükle ancak ayağımı yıkayan kölem olursun.

Daha da nefret ettiğim bir diğer güruh "biz eksiğiz ondan irkeklerimiz aldatayi" grubu.

Hayır, ben eksik falan değilim.
Yatağı renklendirmesi gereken de ben değilim, çünkü herhangi bir şekilde yetersiz olabilme ihtimali olan ben değilim.
Serleşme sorunu kimde?
Erken boşalma?

Erkekler önce kendilerini düzeltsinler...
Kafalarında cücük değil beyin taşısınlar, ondan sonra gelsinler.
Yatağı renklendirecekmişim peh!
O yüzden aldatacaksa zaten s.ktir olsun gitsin.
Yatakta bizi olduğumuz gibi kabul edecek birini biz gayet kolay buluruz.
Siz telaş etmeyin.

;)

Adsız dedi ki...

blog yavaş yavaş format değiştiriyor...

sevgiliye mesajlar (:

sevgiliden yorumlar (:

biraz daha klasikliğin yoluna mı girecek bakalim, görcez.

otobus111

Adsız dedi ki...

yahu gözlerim doldu benim bu yaziyi okuyunca..neden bilemedim.

tatu dedi ki...

buraya yazıcaklarımın konuyla pek alakası yok ama içimden geldi ben şuanda işsiz olduğum için evde tek eğlencem bu internet ve 2 gün oldu heralde senin blog unu bulalı okuyup okuyup gülüyorum kusura bakma ama senin üzüldüğünü yazdığın şeylere bile burda kahkaha atıyorum çünkü anlatımın çok komik bazen annemi bile çağarıyorum gel gel bak oku die kadınında azıcık morali düzeliyor sayende:)diğer bloglarada bakıyorum yok mac in ruju şahaneymiş lv çantasına aşık olmuşlar bugün bilmem ne mağazasında acayip indirim varmış fiyatlar(300 den 200 e)düşmüş mutlaka gidip bişeyler almalıymışız bu millet türkiyede mi yaşıyor gerçekten şaşıyorum ve senin yazılarına üslubuna hayranım.

José dedi ki...

bir de en yüzüne bakılmayacak olanı bile parasını ödediği orospuyu 20 saniyeliğine siker de tüm ülke kadınları amını açmış onu bekliyormuş havasına girer.

erkan bal dedi ki...

bi daha düşündüm (bazen yaparım öyle şeyler)... sadakat erkeğin bacak arasında kadının kafasında diyenler haklı bence de. yoksa kadın ihanete kızınca niye adamın şeyini kessin. adam kızınca niye kadının kafaya sıksın... sen bacak arası cinsiyeti konusunda yanılıyosun yani:)

Adsız dedi ki...

Ama sen aldatılacaksın. Güçlü kadınlar aldatılır. Ağzı bu kadar laf yapan ilişkide dominant karakteri eline alan ve dikkati kendine çeken kadının aldatılmak kaderinde vardır. Senin ilişkilerinin yürümemesinin nedeni de bu, erkeği korkutuyorsun çünkü, ya o giderse diye düşündüğü için ilk hamleyi onlar atıyor.

PuCCa dedi ki...

ortaç o başlık ironi zaten.
kesmekten beter ederim, götü yiyosa yapsın.. ona da söyledim.. hiçbirşeyden haberim yokmuş gibi yaparım ses çıkarmam sonra tv izlerken o -mükemmel kadınım ya hani- "tatlım bugün çok yorgunsun sen belini oynatma ben dişlerimi fırçalarım özel fırçamla" diyerek harttttt diye tükürürüm.. yaparım bunu :pPp

sağol adsız be ağzından bal damlıyor valla aldatılacaksın, ilk çocuğunu düşüreceksin de deseydin geleceğimi tam okusaydın..

Adsız dedi ki...

seni hep zevkle okuyordum cunku dogaldın icin dısın birdi farkındamısın artık diilsin..tam uzun zamandır ilk defa oh be icinden geceni yazmis dedim asık diildim aldattım asıım aldatmama geldin..o da okuo tabiki olamassın eskisi gibi ben de gunluum yakalansa okunmaya devam etse aynısını yaparım ama boyle olunca pucca olmuo..yazılar yine muhtesem yine analizler bilmemneler tamam ama sen diilsin ya da sensin ama daha derindeki pucca diilsin..ole solemek istedim..yine okumayacak mıyım hayır okıcam..ama ole bil istedim..iyigecer..au

PuCCa dedi ki...

bence "sen değilsin bu bak kasıyosun" olayını siz abartıyorsunuz. erikle çıktığımdan beri biliyordu blogu ve nedense sadece o biliyor yazdıktan sonra ben "ayy bak kasıyo" demeye başladınız.

ulan 2 ay oldu heralde o zamana kadar farkında bile değildiniz.. 2 aydır ay ne doğalsın böböüşüm ayyy ağzını yerimdi..
ben biliyor yazınca "bak bak nassı oldu" demeye başladınız..
Bence olay sizde bitiyor bende değil sanki..
Nasıl okumak istiyorsanız öyle mi algılıyorsunuz napıyorsunuz..

hepsini bırak kasıldığım nokta çok başka benim.. onla ilişkimi yazamıyorum, düşüncelerimi değil..
yani nasıl desem işte bugün oraya gittik buraya gittik şunu yaptık sonra şunu giymişti bana bunu dedi bunları yazmakta zorlanıyorum..

rahat yazar dedi ki...

haha PuCCa....
bencede, anca son paragrafta belirttiğin maddeleri uygularsanız aldatılmama olasılığınız var.

Adsız dedi ki...

Pucca eleştirilerde sertsin ya. Sürekli üste çıktığını farkettim. Daha önceki bir konuda da blogunu niye böyle açık saçık şeylerle doldurdun mu ne demiş, tamam o saçma ama, sen de hemen yok istemiyorsan okuma, yok aklınız bacak arasına getirmişsin. Hiç ara bırakmıyorsun yargılamalarda. Kimse yargılanmak istemez ama sen bam teline dokunuyorsun burda ilişlki konularında. Buna rağmen öyle diyene hemen bacak arası. Bunu birkaç kez gördüm. Şimdi de burda mesela, erik baştan beri biliyordu diyorsun. Burda çeliştin o zaman. Başta yok o kadar taktik yazdım, yok ben niye bir haftadır yazamıyorum diye kastın. Bu olay iki ay sonra niye kassın bu kadar. Neyse, gene diyorum ki eleştiri kabul edemiyorsun. Bunda da laf yedireceğini düşünüyorum. Şurda günlüğünü okuyoruz. Ben de böyle düşünüyorum. Amacım bok atmak değil. Gözlemim bu. Neredeyse 1 yıl oalcak seni okuyalı.

Seni okuyoırsam, şunca eleştiriyi bundan yaparım. Aklım çükümde yok elim götümde durumu değil yani. Kaldı ki konu açık da değil. Ama bu bunca yoruma, izleyiciye açık bir blog sahibi olarak, en basitinden insan olarak hoş bir şey değil.

Adsız dedi ki...

biz erkekler (kılıbıklar da dahil, ben kılıbığım, öyle olduğumu düşünüyorum, üff çok uzattım bu parantez içini)kadın gibi, kadınlar biz erkekler gibi düşünemiyorlar.
asla düşünemeyeceğiz de.
hayat kadının ağzını açmasıyla başladı, böyle devam edecektir.
anladın mı ne demek istediğimi pucca
?

Adsız dedi ki...

bugün öss sonucları acıklandııııııı bekle beni egeeeeeeee iletişim fakültesi bekle beni izmirrrrrrrrrrr :D:D

PuCCa dedi ki...

eleştiren adsız ben eleştirdiğinin farkında bile değildim..
bunu diğer yoruma da yazmıştım neyimle çeliştim?
ee doğal olarak okumasının zorluklarını yazdım postta hallaa hallaa.
o kadar zamandır ayy kastın demediniz, onu yazınca bak değişti dediyseniz sorun ben değilim dedim.
siz neyi nasıl algılamak istiyorsanız öyle okuyorsunuz.. bacak arasını nerde geçirdim ki ayrıca..
eleştiri falan da neyini eleştireceksin şuranın allasen sanki edebiyat için, yada ne bilim dünyabarışı için falan yazıyorum.. bu işi prof olarak görüp "vayy abi böyle yazılarıma laf getiremem" boyutundayım da eleştiriyorum seni diyorsun.. götümü kaşıya kaşıya yazdığım yerden büyük şeyler çıkardım da sanki eleştiriye tahammülüm yok..
yanlış düşündüğünü söledim o kadar..
size de cevap vermeye gelmiyo, "hacı olay böyle değil ki" demem bile hemen "ayy ben seni okuyodum hep sen niye böyle yazdın ay laf söylemeye de gelmiyor oluyor."

Adsız dedi ki...

Senin kafan rahat olsun, erik seni aldatırsa biz senin için kesme biçme işine gireriz. Yazarsın buraya adresini okuyucuların olarak bu görevi yaparız :D

Adsız dedi ki...

Pucca bence evlenılecek adam SARMA idi . Erikle evlenecegini düşünmuyorum bu da bitecek bi ilişkiye benziyor

Veinsea dedi ki...

ben iki taraflı olduğunu düşünüyorum. aşık olduğu zaman kimse pek aldatmayı düşünmez ama zaman geçtikçe akıl başka taraflara kayıyor. kadınlarda aldatıyor hatta erkek kafası gibi basit olmadığı için anlamak baya da bir zor olabiliyor gözlemlediğime göre. belki belli bir doygunluğa eriştikten sonra insanlar sarılır birbirlerine ama o da heyecansız olur. falan filan.

bettybluenun atakları dedi ki...

puccacım
tam benim kitapta çıkacak konulara değinmişsin. Ben kaç yıldır bunları araştırmakla uğraşıyordum. Bekle, yakında çıkacak, o zaman biz kadınların erkeklere ne yapmamız gerektiğini okuyup eğleneceksin..
sevgiler..

İrma dedi ki...

iki tarafta aşık olunca aldatmaz çünkü gözü başkasını görmez ama aşk biten birşey sevgiye dönüşünce kadın aşık halinden daha beter bağlanıyor. Peki ya erkek..?
erkek kadını seviyor yanından ayırmıyor ama beğendiği kadını yatağa atmaktan çekinmiyor.
hormonlar bebeğim...
hormonlar kadınlarda yok sanki sevgilisi olan bir kadına yakışıklı hoş bir erkekten teklif gelmiyor mu? Geliyor tabi ama kadın reddetmesini biliyor. erkek değil teklifi tek bir bakışı bile kaçırmıyor maşallah
maalesef istisnalar olduğuna da inanmıyorum. Her erkek aldatır maalesef kimisi çok iyi saklar kimisi belli eder.
pucca'nın ilişkisini bu yazıyla benzeştirip yorum yapanlarıda anlamıyorum. Çok güzel yazıyor ve her kelimesinde haklı,işine gelmeyenler farklı yerlerden vurmaya çalışıyorlar.

Adsız dedi ki...

Xtina'dan gelsin:

Here's something I just can't understand
If the guy have three girls then he's the man
He can either give us some head, sex her off
If the girl do the same, then she's a whore

Batlamyus dedi ki...

Bu aldatma mevzusu gereğinden fazla abartılıyormuş gibi geliyor.
Bu konuda ahkam kesmek,erkek hödük,kadın mıymıntı demek olayı açıklamaya yetmiyor.gerçi olayın açıklamasının oldugundan da şüpheliyim ben..
Benim bildiğim yaşadığım tek şey var,o da aynı kişiyle sürekli ilişki yaşayamadığım,birkaç günün bilemedin birkaç haftanın sonunda inanılmaz sıkılıyorum,karşımdaki kız çirkinde olsa güzelde olsa farketmiyor,ister bakımlı olsun ister maymun gibi gezsin,isterferiştahtan beter fantazi dünyası olsun isterse renksiz olsun farketmiyor bir şekilde sıkılıyorum.
Bu yüzden de ilişkilerimin hiçbir zaman uzun süreceğini varsayarak başlamıyorum,önceleri kaşımdakine bunu hissettirmeyip puştluk yapardım hatta bilindik erkek ibneliklerini de sergilerdim.Belli bir süre sonra böyle davranmak yerine biraz daha açık oynamaya başladım,yani kimseye karşı ne bir yalan ne de bir söz vermedim.Ama her ilişkinin sonucunda yine aynı yakınmaları gördüm,kızlarda nedense birinden hoşlandıkları zaman o adamı elde etme dürtüsü var(adam ne kadar yavşak olursa olsun),böyle bir kendine güven duygusu geliştirp zamanla beni sever tribine girebiliyorlar.Ama şu geldiğim noktada ilişki denebilirse yaşadıklarıma açıkçası çokta tatmin olup,egoma gem vurabilmiş değilim ama en azından kafam rahat.
Düşünmüyorum böyle şeyleri,aldatmam gerekiyorsa o anda yaşanacak bir şey varsa oluveriyor zaten bunun üzerine düşünmek kendimi yıpratmaktan başka bir işe yaramaz,duruma göre karşımdaki kişiye gerçeği söylediğimde oldu,söylemediğimde,hatta bi tanesiyle ayrılmış olmama rağmen gerçeği söylemedim,ha bu durumda şerefsizlik mi yapmış oluyorum: evet,ama dürüst olmak ne fayda sağlarki böyle bir olaydan sonra..
Aldatma olayının karakterle,kültüle,düzeyle,insanlıkla vs bir ilgisi yok,akacak kan damarda durmuyor işte...
Klasik anti-tez konusunda,heo böyle savunma formu vardır ya: ya kız arkadaşında aldatırsa?açıkçası kendi açımdan söylüorum kesinlikle sallamıyorum aldatmasını,ister zihinsel isterse fiziksel aldatsın,herkesin kendi hayatı,kendi duruşu..Sonuçta çoğu zaman kızın beni aldattığını düşünmesi işime bile geliyor,soran olursa ilerde peki karın olursa ne yapacaksın diye?Henüz bir evlilik durumum olmadığı için düşünmedim bu mevzuyu,eşim oldugu zaman ne olur bilemiyorum o yüzden.

hypo dedi ki...

Evrimsel ve sosyal gerçekleri düşününce gayet basit:

Erkek eve aş getirir, ailesini tehlikelerden korur.. Kadın yuvasıyla, çocuğuyla ilgilenir. En azından son onbin yıldır bu böyle.

Kadın kocasının onları korumasını, aş getirmesini bekler. Bu da duygusal sadakate bağlıdır.

Erkek kucağına verilen bebeğin kendi çocuğu olduğundan emin olmak ister. Bu da kadının fiziksel sadakatine bağlıdır.


Neden toplumda böyle bir algı var sorunun cevabı burada. Kadının erkeğini aldatması erkeğinkine göre her zaman daha az tahammül edilebilir (tahammül edilemez) bir durumdur.

Aynı şekilde erkeğin bir gece bir orospunun koynuna girmesi değil duygusal sadakatini kaybedip ailesini ihmal etmesidir toplumda daha çok ayıplanacak olan.

hevesli bardak dedi ki...

PuCCa G noktasının yerini tam tespit etmek için kolay bi yol biliyorum, denedim oldu ayrıca. Mail atarsan yazarım. Aklıma geldi öyle deyince, adamın çükünü dişinle koparırsan çok kanar git aldat bacım başını derde sokma.

PuCCa dedi ki...

bunuekleyentoptur@hotmail.com hemen hemen şuraya yaz hevesli bardak çabuk ol ama acele :Pp

Meraklı Kokoş dedi ki...

pucca esra ceyhan a ne oldu ya merak ediyorum :P ha birde erik ne alemde ya ??

PuCCa dedi ki...

erik şuanda fethiyede yamaçparaşütü yapıyor sporcu sporcu kızlarla fingirdeştiğini hissediyorum o ne kadar aaa saçmalama desede hissediyorum bunu :\ bıçakla bekliyorum o yüzden dönüşünü..

esra ceyhan ise kanaldan ayrıldıktan sonra hiç görmedim..

sanalkuzu dedi ki...

pucca hani onların gözünde nasıl olmamız gerektiğini anlattığın bir paragraf var ya gerçekten mükemmel anlatmışsın. bir de asla hasta olmayıp üzülmememiz lazım. bunların hepsi bir kadında olsa bile erkeklerin yine bir bahane bulabileceğinden eminim. Bu konuda haklarını yiyemem mükemmeller gerçekten. Hani bir erkekle konuşmadan önce kafanda konuşursun da bütün olasılıklara karşı bir cevap bulursun. Aklında göt edersin onu. Konuşma sırasında da öyle olacağını sanırsın ama o inatla nasıl başarıyorsa benim 1 gün boyunca düşündüğüm cevapların hiç birini vermez, bambaşka bir şey bulur çıkarır ben apışır kalırım. Öyle bir mekanizmaları var.
Neyse ne diyordum... Bence onların böyle düşünmelerini sağlayan aslında kadınlar. Onlar bunları beklediklerini kadınların böyle olmasi gerektiğini düşünüyor ama farkedemedikleri kadınların aslında bunu onlara düşündürttükleri. Çünkü erkekler o kadar salak ki aldatıldıklarını anlamamak için çok ufak nüanslar yeterli. Tam açıklayamadim ama sen anlamişsindir. saatte geç oldu zaten. Öpüyorum puccacim.

ha bu arada Murat Boz kısmını yemedik hehehe

Adsız dedi ki...

Pucca, sik yazarak malafat yazarak çok terbiyesizleşmiyormusun? açık sözlü ve harbi olmak böyle birşeymi? Kalite diye birşey yokmu insanda? ağzın harika laf yapıyor ama gerçekten bunu görebiliyorum, ve diyorum ki, sik malafat am yazarak değerini düşüyorsun, birlike olduğun erkeklerede böyleysen ve bunları yadırgamadan senle olan erkeklerse sen zaten asla gerçek aşkı veya mutluluğu tadamayacaksın bence. KAdınlar ve sanırım sende, en abuk adamları seçmekte çok başarılısınız, en boktan adamları adam sanıyorsunuz.
Ve..bence kendinizi erkeklerle kıyas yapmaktan vazgeçin, erkekler yatıyor çapkın oluyor biz neden orospu oluyoruz hikayesini bırakın, alın işte bol bol yatıyorsunuz ortalık cenin kaynıyor, jinekologlar kürtaj yapmaktan başka birşey yapamıyor. Sizler bu kadar vermeseniz bu kadar çok yatan erkek olurmu?
Erkekler şerefsiz tamam, e daha ne sizde erkekler gibi yatarak rahat olarak neyi ispatlamaya çalışıyorsunuz. Doğruyu yaşayın, bırakın erkeklerle sürekli kıyas etmeyi kendinizi. Erkekler yolda sigara içiyor biz neden içmeyelim deyip içmeye başladınız ee ne oldu başınız göğemi erdi. Erkeklerden istemesini bilin, almadan vermeyin kardeşim, kulu kölesi olmayın sizde hak etmeyen adamların, sonra boynuzlanınca sizlanmayın, aldattırmayın kendinizi, hemen her erkekte bu potansiyel var bunu kabul edelim..sizlerin duruşu olsun, ve bu ezik teslimiyetçi bir duruş olmasın, hak etmeyen erkek denen varlıkları tanrılaştırmayın başınıza..iyi erkekleri seçmesini bilin, ama genede hep hak edip etmediğine bakın yatakta fahişe gibi olmanızı, yatakta aşçı falan olayını.. Sizi insan yerine koyanı insan yerine koyun kardeşim yanınızda osuran adamla yaşıyorsan sen zaten hak ediyorsun başına geleni, kişilikli ol yahu, insansın sen ne demek yanında osurmak ya, öyle biriyle yaşıyorsan sende kaliteni ortaya koyuyorsun zaten niye hayıflanıyorsun o zaman.
Bazı sersem kadınlar, aldatsa da affederim diyor, afaroz edin onları, o zavallıları, erkeklerin kıçını böyle kadınlar kaldırıyor,
herkes el ele bir ömür boyu diye çıktığın yolun hakkını versin.
BİR ERKEK

T.I dedi ki...

Açıkçası, bu denli farklı ayaklara oturan bir mevzunun bir tek erkek davranışı ya da kadın davranışı olarak nitelendirilebileceğini düşünmüyorum.
Erkekler, cinsel özgürlüğünün farkında olan kadınlara "kötü kız" gözüyle bakmak gibi bir saçmalığa devam ederse...
Kadınlar da hiç öyle masum değiller. Çünkü gerçekten bir silah gibi kullanıyorlar cinselliklerini. Çıldırtıyorlar erkekleri.
Öyle yapmamak dedim, yine kadın erkek tartışmasına indirgedim. Kendimi alamıyorum sanırım. Futbol tartışırken de bu hale gelebiliyor erkekler.
Her yerde böyle değil bu iş. Yani kadın yapınca tabir-i caiz ise "yollu" kategorisine sokulmuyor her yerde. Ne güzel, keşke diyorum...
Eğer lütfedip de benim blogumu da okursanız, blogumdaki son kısa ilişki serimde de tam bu konudan bahsetmiştim, çok sevinirim.

Adsız dedi ki...

Standart memeli beyninde (limbik sistem) sık rastlanan bir “error”: Ne ki sorun, cinsiyet (eril, dişil) ya da cinsel yönelim (heteroseksüel, homoseksüel, biseksüel, transseksüel) ne olursa olsun, cinsel davranışların “belirsizliği” değil! Olsa olsa şu: Yaşamın büyük bir bölümünde boşaltım sisteminin uzantısı olarak işlev gören (cinsel) organlarla “ahlak”(:sadakat?) arasında nasıl bir ilişki kurulabilir: “Ahlak”, nasıl olur da cinsel organlara dayanır ya da işlevlerinden türetilir? Otomatik pilota bağlamış R-Kompleks (sürüngen beyni) için bir uyarı: Duygular ile organları k a r ı ş t ı r m a … Karıştırma: Her iki anlamda da…

Adsız dedi ki...

Unuttum: Libido’sunu Tanrı sanan ahmaklar David Carradine’ı anımsasın: Ne yaptın çekirge?

Unknown dedi ki...

ah be pucca insanın seni okudukça her satıra bravo ya ne kadar doğru diye diye okuması ne keyifli, hele ki şu kadının mutfakta şöyle yok yatak odasında böyleli paragrafın ne kadar olmuş hakkaten...
valla aldatma konusu da ayrı hikaye o şerefsizin bloğuna baktım aferin elinde gezsin pezevenk...
aldatma mevzu da "benim kocam asla aldatmaz" diyen salak karılara da daha bir iyi düşünmelerini tavsiye temekten başka çare yok adam diyor ya blogunun altında algınızı düşünün bir daha gibi birşeyler zırvalıyor ya...
Kocam aldatsa ne mi olur bilmem hiç o kadar derin düşünmedim daha babamı yeni toparladık alayından...
o zaman gelsin hele bir...

bettybluenun atakları dedi ki...

pucca bişey sorucam
benima adım soyadım gözüküyor mu senin listende filan

PuCCa dedi ki...

yok hayır ismin çıkmıyor

Adsız dedi ki...

Pucca sen aşkı tam anlamıyla bulana kadar daha coook doldur boşalt yaparsın.Aşkın olduğu yerde güven &sadakat vardır -ki sende farkındasındır-.Bu arada kadın-erkek ilişkileri genellemesen bu kadar keskin ifadelerden kaçınsan olmazmı ? Yani sen erkeği genellerken,kadınları da bazı kalıplara soktuğunun farkında mısın? Eskiden daha çok sen varken şuan genel geçer ifadeler var...Değişiyosun farkında mısın?

deryik dedi ki...

dikkat sıkıcı yorum:

hypo "on bin yıldır adam evi koruyo, kadın eve bakıyo, aş getirmesini bekliyo, bundan" demiş. şimdi genetik bi "türün devamı" kaygısı olabilir, o ayrı; ama tarih tarafı pek öyle değil. maalesef arkeoloji ilmi der ki kadınlar da paşalar gibi avlanıyodu, hiç olmadı meyve topluyodu filan. boş oturmak az buçuk lüks. ayrıca bebeklere dönüşümlü bakılıyor imiş, her kadın bir bebek değil yani, bi kısım bakıyo bi kısım avda.

düzenli tarımla geçilen yerleşik hayatta da (ki bu geçiş binlerce yıl) çocuklar bile 5-6 yaşından itibaren eşek gibi çalışıyodu, kadınların pek öyle "kocacım bak mis gibi sofra kurdum" hali yoktu yani. kadın eline silah almamışsa bu fiziki kısıtlardan olabilir; ama bi kez daha: eşekler gibi çalışıyodu ve aş getiriyodu.

avrupa tarihi der ki viktorya dönemi ingilteresine kadar da böyleymiş bu. sanayi devrimi döneminde, ingiltere madenlerinde çocuk ve işçi kadınların çalışma koşulları hakkında ingiliz parlamento kararı filan var. osmanlı, türkiyede de böyle. tarla desen hala kadınlar çalışır, tekstil atölyeleri genç kadın kaynıyo. "eve bakıyo" biraz dar bi tanım.

e yani, hangi dönemde kadın evde adamın aş getirmesini bekliyomuş, ben anlamadım. tarihte erkeklerin savaş kahramanlıkları anlatılıyo diye kadınlar kanaviçe işleyip köşe minderi gibi oturdu sanılmasın. kişisel değil; ama "tarih boyunca sizi biz besledik" hallerine ileri derecede sinir oluyorum.

Kutad Gubilik dedi ki...

Kü(çük) çüklü, bi türlü tatmin olamayan, içten içe kadın düşmanı bi takım erkekler dünyayı yönetiyor. Cinsel ve ruhsal tatminsizliklerini ülkelerini, şirketlerini, dükkanlarını yönetirken kusuyorlar. Erkek sikinin kadını nası şeedeceğine dayanan bi dünya düzeni içinde ne bekliyoruz ki, erkek aldatırsa bi kereden bişey olmaz, kadın aldatırsa orospu.

Adsız dedi ki...

Geç bunları Puccam.Sen kendi değerini bilirsen bütün erkekler köpeğin olur.Ama bu topraklarda küçüklükten itibaren erkek egemen zihniyete hizmet için beyni yıkanan zavallı,aşağılık kompleksi aşılanmış kız çocuğu modundan kurtulamazsan huri olsan işin zor be güzelim.Bu güne kadar hiçbir erkeğe sadakat sözü vermedim.Hepsine tek şey söyledim:Cinsel olarak senden güçlüyüm,kendine bakmazsan ve beni boş bırakırsan boynuzların burdan sonsuza yol olur.Gözlerime bakıp gerçeği söylediğimi anladılar ve ben onları terkedene kadar beni her yönden mutlu etmek için uğraştılar.Çünkü hiçbirine kendimden çok kıymet vermedim.Kaybetmekten korkan taraf kendileri olduğu için yanımda değil yellenen tuvalete giden bile olmadı.Kısaca kendini gerçekten seversen,karakterin güçlüyse ve biraz da paran varsa bütün erkekler sen diledikçe köpeğindir.

wincih dedi ki...

Çok güzel bir olaya parmak basmışsın PuCCa her ne kadar burada belli durumlarda karşında olsamda. Kadınların çoğunun yataktaki odunluğu ve erkeklerin herşeyi reva görmesi zaten toplumun kadına bakışından kaynaklanıyror ki o ayrı bir tartışma konusu. Cinsellik iki kişilik bir olaydır, sadece kadın bazı şeyleri yapsın demekte bön salaklıktır. SOnuç olara "o anı" iki kişi paylaşıyorsunuz. Erkekte kadında belli oranlarda "oyunlar" vb... yapacaklar ama bizde öyle değil ki? Çok sevdiğim bir kız arkadaşımdan tam da bu yüzden ayrıldım ben. Sopa odun ne derseniz deyin işte aynen öyleydi. Haydi onu geçtim 2 yıl boyunca hormonlarınız ile duygularınız arasında gidip gelmek nasıl bir tezattır biliyor musunuz? Hiç yaşadınız mı? Ben söyleyebilirim işkence gibi idi!.... Ama şu da var yazdıklarım aynen kadınlar için de geçerli buna itirazım yok. Adam sadece bilardo topu gibi çarpışmak sanıyorsa sevişmeyi ona da müstehak aldatılmak.

Rubi dedi ki...

Malesef o kdr dogru ki yazdiklarin, keşke daha farkli olsaydi, hepimiz aslında belli kaliplar içerisinde yaşamak zorunda birakiliyoruz.
Çok sevdigim, deli gb aşık oldugum cocuk, beni, çükünü birine sokmak sevdasi adina aldatti. ayrildik. Aylar snr ben bir baskasiyla çiktigim için ki uzun süreli bir iliskiydi, bu eski sevgili yenisiyle sirf öpüştüm diye, başka bir şey de degil sadece öpüşmek bana bilmem ne muamelesi yapti sözleriyle, yediremedi öpüşmemi. Ama kendisi beni aldattigi hatunla al takke ver külah durumundaydi aylardir, hatta çocuk bile aldirmis hatun bundan. ama zaten hata bende, ayrildiktan SNR kendimi manastira kapatip rahibe olmaliydim onun tasvirine göre...