7.09.2009

Bu da bitti!!

Şu hayatımda çok abuk subuk insanlarla birlikte oldum. Çok abuk subuk ilişkiler yaşadım. Genelde çoğu ayrıldıktan sonra benden nefret etti. Ama hiçbiri bana "SİKTİR GİT KENDİNE ZENGİN ERKEK BUL" dememişti. Bunu da yaşadım ya ölsem gam yemem artık. Abi tamam burda zenginlik para pul muhabbeti yapıyorum makarasını da geçiyorum ama yemin ederim ne bir insanın parasını yiyeyim şöyle olayım gibi bir düşüncem nede faaliyetim oldu.. Olsa yapamaz mıydım en alasını yapardım.. Adam bana iki döner bir bira ısmarladı diye kendini kullandığımı söyledi. Haa bunu da sadece etrafımdakilerin söylediklerine bakarak beni suçladı. elalemin "işi yok gücü yok napacaksınız onunla" demesinin acısını bir güzel benden çıkarttı.. Yemin ederim bildiğin boka batmış bir durumdayım, ne işim var ne gücüm, siktiriboktan şeylerin peşinde dolanıp duruyorum.. 5 kuruş param yok (yok ama o gerizekalıdan tek kuruş istemedim) bana tutup çorçocuk muhabbeti yaptığına sıkıldım dedim diye buraya kadar geldi olay. Her boku bana soruyor her bokuu.. Bana facebooktan yollayacağı videoları bile soruyor yaa.. "Sana şunu yollayayım mı" diye.. Bir yere kadar artık yaa.. O kadar derdim var canım sıkkın diyorum. gelmiş bana yok işte ben en kral haber sitesi yaparım, yok işte ben herboku yaparım, iyi diyorum git yap.. Sonra başlıyor, yok seo nedir, yok haber ajanslarına nasıl bilmem ne olunur, yok şu nasıl yapılır.. Gerçekten yapacak olsa tamam diycem de.. Öyle birşeyde yok maksat muhabbet olsun.. Dedim sıkıldım sus artık, hala devam etti. Bir daha söyledim, "sıkıldım artık senin her bokta ben herşeyin en iyisiyim diyip atlayıp, herşeyi bana sormandan" diye. Yok gene anlamadı frontpage biliyor musun sen, yok şu yok bu.. Cidden sinirim acayip derecede bozuktu, nerdeyse bir haftadır da böyle. bunu da biliyor hala devam ediyor.. Sonrada zaten koptu kıyamet.. Buda sonra açtı ağzını, Daha benim ne dediğimi dinlemeden, başladı ben öyle bir erkek değilim de, git kendine zengin adam bul da, ben şöyleyim de ben böyleyim de.. Çevremdekiler kız muhabbetleri olur ya "git zengin erkek bul" klişesi hani. Onu söylüyor diye ben suçlu oldum.. Aylardır yanımdasın, yattığın kalktığın, gezdiğin kadını tanımıyor musun sen sanki.. Başkalarının lafı yüzünden beni iki kuruşluk orospu gibi görüp siktir git demeye ne hakkın varki?
Adamın ne işi vardı ne gücü, bir buçuk saatlik yoldan gelemiyordu bile yanıma bile bile bunu sesimi çıkartmadım. üstüne gitmedim. Git iş bul bile demedim. bekle dedim, destek olmak için kendi halimi unuttum ona destek vermeye çalıştım.. Bu kez dedim kendim gibi davranayım hiçbirşeyi saklamadan etmeden olsun. Tamam çok huysuzdum, sürekli kavga çıkartıyordum falan ama "Siktirgit kendine zengin erkekler bul" lafını hakedecek tek davranışım olmamıştır.
Çok kırıldım ama gerçekten ciddi ciddi unufak oldum yani.. Harbiden değer vermiştim..
Ne bileyim seviyordum onu o kadar salaktı falan ama çok gülüyordum çok eğleniyordum, çok rahattım.. O ise meğersem beni sadece para yiyici biri olarak görmüş. Sanki duyanda holding hisselerini benim üstüme yaptırdı zanneder. Ama gerçekten yok abi, içim çok rahat söyleyebilirim yani. Yediğim iki döneri biraların parasını da öderim. haa öyle şey kızlardan da değilim ha, hani yediği yemeğimin gittiği sinemanın parasını ödeten. 4 sene birlikte olduğum adama bile ödetmezdim, cebimde ne kadar varsa hepsini koyardım ortaya..
Ki düşün burda yalnız yaşıyorum ertesi gün babam para göndermezse sıçtım sokağa çıkamam. Onu bile bile sırf bunu düşünmesin diye çok yaptım. O kadar öküz bir ilişkiymiş ki şunları yazıyorum şu yaşımda ohaa yani.. Harbiden iyiki söylemiş, iyiki farkına varmışım, iyiki devam etmemiş..
Haketmedim lafını çok az kullanmışımdır. yediğim bokları, ne pis bir karı olduğumu, bazen nasıl sürtükleşeceğimi biliyorum çünkü. Ama gerçekten bunu haketmedim.. ciddiyim hayatta herşey müstehaktır bana diyebilirim ama şu durum asla..

Hayal kırıklığı yaşanılan durumlar olur ya, cumartesi günü diye uyandığınızda o günün meğersem cuma olması gibi.. Öyle bir his kaldı şuanda bende işte geriye, kalanı tutulan çetelenin hesabı..

110 yorum:

Onur dedi ki...

Tebrik ederim gereksiz bir kişilikten kurtulmuş oldun PuCCa Apla :P abla demek garip geliyor büyüksünüzde öyle size abla diyeni görmedim :D.Tebrik ederim ki gereksiz bir insanı tanıdınız :D

Adsız dedi ki...

Yuh artık sana "siktirgit" lafını bile kullanması çok terbiyesizce. Üzülmene bile değmeyecek biriymiş.

pudra dedi ki...

üzüldüm.neyse sağlık olsun.insanlar böyle durumlarda sıçmalarıyla ne tür insan olduğunu belli eder.

tadım tuzum dedi ki...

pucca daha fazla vakit harcamadın en azından geçmiş olsun

Adsız dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
bize_koyan_koymuş dedi ki...

Zaten hiç sevmemiştim ben bu erik denen zattı. Hem iş güç sahibi bir erkeği istemeni neresi yanlış bir davranış? Seni gerçekten sevmiş olsaydı, bu hakareti sana yapmazdı. Hiç üzülmene bile değmez böyle adamlar için, bu kadar kolayca seni yargılayıp bir kalemde sana bu hakaretleri söyleyebiliyorsa zaman kaybı de geç.

Adsız dedi ki...

Hoşgeldin.
kırık hayatlar dünyasına.

pudra dedi ki...

seven insan hakaret etmez olayı biraz pollyannacılık onu bi es geçelim.eşek gibi seven ama hakarette uçan insanlar var şu dünyada.olması gereken ağzına sahip olabilmesi.
ne denmiş;
çenenin endazesini bilmek götün mimarisini bozmaktan iyidir.

Arif dedi ki...

Sen kendinin nasıl biri olduğunu bildiğin sürece bu kadar kendini sinirden harap etmenin anlamı yok. Ben kadın yanlısı biri olamıyorum kusura bakma ama sana en objektif olarak diyebileceğim budur. İnsanların - en yakınındaki bile ols - senin hakkında ne düşündüğü senin için sadece bir fikir olarak kalmalı.
Kendini biliyorsan ki, yazından kim olduğunun farkında olduğunu çıkartabiliyorum, hayatını sürdürmeye devam et.
Çünkü çok kısa, çok çabuk geçiyor ve gereksiz davranışlar, sözleri takacak vaktimiz yok...

Toph dedi ki...

başlığı görünce ilk artık neyse biten düşünmeden buda bitti hadi yenisini alalım gibi algıladım=)
neyse hayat biri biter diğeri başlar.

kar dedi ki...

hadi be pucca. fena olmuş. üzüldüm şimdi :/

ugur parildak dedi ki...

bence söz hakkı doğmuş. erik gelsin anlatsin nedenlerini.. neden öyle dediğini. bekliyorum. gerçekten.

Adsız dedi ki...

3 kuruşluk kaşarlardan olunca kazanan taraf olunuyor PuCCa belki biliyordun da olamadın ve tecrübe ettin en iyisinden! hiç birşeye ve kesinlikle kendinden daha fazla önem vermiceksin... biraz ukala olup kullanmak lazım insanları,yoksa adamın iyisi çıkmıyor karşına. ha ben diyorum da ben öyle olabiliyor muyum? tabiki hayır... kimse senden kıymetli değil.o yüzden özetle "koy götüne rahvan gitsin!"

PoLLy dedi ki...

erkekler bazen düşünmeden konuşuyorlar ya.. bence idrak bile etmemiştir, dediklerini.. öööle ağzından çıktığı gibi savurmuştur. ha bu hafifletici bi sabep değil elbet ama, en azında öfke anlarında ağzımıza geleni söylediğimizi ve aslında bunların gerçekten aklımızdan geçenler olmadığını hatırlamalısın belki..
üzülme zamanını minimumda tut lütfen.. aksi takdirde boku çıkıyo..

Adsız dedi ki...

Sonda yazdığın çok güzel =(

fatosh dedi ki...

ben üzüldüm ya :(,
simdi sen onun gururunu kırmıssın, o da büyük ihtimal bolca konusup hic bisi yapmadıının belki yapamadıgının, kendi gecekliginin farkında ve sen yüzüne vurunca cocuk gibi hırcınlasmıs ve seni en cok kıracak noktaya yumusak karnına kafa göz girismis.. belki dediklerine o da inanmıyor ama canını acıtacak noktayı biliyor..

ebvatathemua dedi ki...

İlişkilerin içinde para söz konu ediliyorsa zaten sonun başlangıcıdır.İnsan sevdiğine canını verecek haldeyken kuruşun hesabını yapmak da nedir ya!
Sen ona fazlaymışsın,umarım "dengini" bulursun yakın zamanda.

Adsız dedi ki...

Yüreğin iki değirmen taşı arasına sıkışmış buğday değil PUCCA!
İnsanız her şeyi yaşarız. Üzüldüğün şey ayrılık değil ki.
Öyle olsaydı ne gerekiyorsa yap.
Ama seni üzen incitilmiş sen.
Şimdi kendini derleme zamanı.
Sen varsan herkes var.

Yüreğine iyi bak.

BlahBlah dedi ki...

ne yapacan bacım, kodu bozuk bu erkeklerin. öyle demeseydi, daha başka laf bulacaktı. illa ki kulp takacaktı.

Korhan Korman dedi ki...

Adamın cevap hakkı bile yok. Ne yaşandığını ne şartlar altında bunları söylediğini bilmiyoruz yani tek taraflı izliyoruz. Bu durum da bu ne koyunluktur ki adama küfrediliyor?

Kavga, kapris, huysuzluk v.b yüzlerce şeye sahip olduğunu Pucca kendisi daima söylüyor belki adam patlama noktasına geldi belki yaralamak istedi?

Bende Pucca'yı çok seviyorum ama bilmeden etmeden de adama bu lafları demem.

Emin dedi ki...

Erkek gözüyle bakarak yazıyorum. Hepiniz Erik için saydırmışsınız ama ben onu suçlu bulmadım. Senin çevrendekilerin adam hakkında öyle düşünmesi tabi gururunu kıracak. Senin de üstüne ona sıkıldım türevi şeyler söylemen onu tetiklemiş olabilir. Sadece seni üzmek için bu lafı kullanmış olabilir.
Yoksa zannetmiyorum senin için öyle düşünsün. Ben bile yazdıklarında sadece kötü şeyler olduğu halde düşünmüyorum.
Kendi ayakları üzerinde durmaya çalışan, yaşadıklarına rağmen güçlü birisin.
Erik'i sevdiğin de çok belli, nerdeyse bütün günlüğünü okudum ama üzüldüğünü bu kadar net yazdığın bir yazı görmemiştim.
Burda bütün hayatını okuduğu halde, nelerden nasıl ne zorluklarla geçtiğini bildiği halde sana bunu inanarak demiş olduğunu düşünmüyorum.
Oda sinirlenmiştir kolay birşey değil çünkü canını yakacak en kolay cümleyi seçmiştir.

O kadar anlayışlı davranmasının, seni alttan almasının, kavga etmemek için uğraşmasının da bir patlama noktası olacaktı. Ben olsam ben bile belki böyle patlardım, kimse onun hissettiğini bilemez çünkü.

O yüzden bunları da hesaba kat Pucca, sen mutlu olmayı hakeden birisin erikle de birşeyler oturmuş gibiydi artık. İkinizin de zor bir dönemden geçtiği belli bir daha oturup şans vermeniz de yarar var.

Yalnız eğer gerçekten de onu hissederek söylemişse. Hiç düşünme bile, insan seviyorum dediği kadına iki kuruş parayı çok görüp onu incitiyorsa o adamdan sana hayır gelmez.

Adsız dedi ki...

üzüldüm tam sana göre gibiydi diye düşünüyordum =( söylediği laf da çok yanlış, parasını yesen bile sevgilisisin sen onun. Yukarda biri yazmış insanlar sevdiklerine canını veriyor para hesabı yapması terbiyesizce. İlk defa sana hakverdim bir ayrılığında. Çok kırılmışsın belli. Canını sıkma sakın insanlar çiğ süt emmiş oluyor belki de aldı hevesini senden sonra böyle demiş olabilir.

beJu dedi ki...

Bir kadına bu cümleyi kuran birisi zaten hayatında olmasın Pucca..Ben senden yaşça büyüğüm ve seni okurken çok zaman kendimi,hatalarımı,eğlenceli dobralığımı ve başka yönlerimi de bulmuşumdur..Yılların bana öğrettiği birşey var ki kaba insanlardan uzak kalmak..bana kalısa yalnız kal,kendini dinle..kendine bir duruş edin..ve aşkı kovalama! aşk kovaladıkça kaçar! sen günlük yaşamın rutinlerine daldığın bir an ''O'' çıkıp gelecektir..ve sen anlayacaksın aradığının ''O'' olduğunu..ve bu günleri fazla hatırlamayacaksın..bu sözleri çok duymuşsundur belki ama zaten hep böyle olduğu için böyle söylenir..neden unufak oluyorsun ki..ayağa kalk ve kendini önemse..önemsiz birinin sözlerini değil!

Adsız dedi ki...

3 gün sonra aklına bile gelmeyecek Pucca erik de mefta olacak diğerleri gibi. koy götüne gitsin. hem kel hem fodul işte. Param yok eziğim dememiş de, seni suçlamış. Valla seni çok sevmiyorum ilişkilerinde özellikle. Ama bu sefer sana hak verdim. Erkek olan seviyorum dediği kadına zengin olmasını boşverdim, git kendine erkek bul der mi? Hayvan olsa demez bunu.
Şartlar olaylar ne olursa olsun, karşıdaki sevgilisi adamın. Ayrılık var ayrılık var. Ayrılmak istiyorsan güzelce konuşup kırmadan gidersin. Böylesini yapana afedersin ama göt diyoruz biz.
Sen hiç üzülme sen zaten ona çok fazlaydın.

Adsız dedi ki...

sen böyle düşünürken adam ''lan ne etsek de 3kuruşumuzu kurtarsak'' diye düşünüyormuş.
Koy götüne piercing olsun pucito(!)

iki tane dövmesi olan bi kız dedi ki...

erkeğin çirkefinden nefret ediyorum pucca. iyi olmuş ayrıldığın bu herif daha da iğrençleşmeden...

Berrin dedi ki...

buda gelır buda gecer..
hayat okulunda bır tecrube daha..
ılıskılerde paranın soz konusu edılmesı cok kotu.

MupaCo dedi ki...

Pucca'cım belli ki başarın kıskanılmış. Yetenek var sanıyor arkadaş ama gel gör ki potansiyeli kinetiğe çevirme yetisi yokmuş. Kendini senden ezik görüyor. Çok çok çok kesin konuşuyorum kıskanılmışsın sevgili yazarım ve birden bahanesi bulununca bu kusulmuş ortaya. Sen kendi bildiğin yoldan gitmeye devam et. Her acı tecrüben senin beyaz atlını bulduğunda işte bu demene yardımcı olcak. Sonra bi bakıcan her taşı yerine oturmuş bi ilişkide mükemmel bi adamın kollarındasın (: Umarım bu çok uzun zaman almaz (:

Pinor Çen dedi ki...

Üzülme PuCCa =( Her şey gelip geçici. Dediğin gibi ayrılmanız çok daha iyi olmuş bence.

Adsız dedi ki...

:s bnada aynısı oldu herif sen bakire deilmisin dedi :S bok herifler yha :S napalım lan sizin üç kuruşunuzu :S göt herif :'(

Adsız dedi ki...

valla sevindim. kurtuldun geç olmadan. geçer bu sıkıntı halide en fazla 2 haftaya :)

Chevic dedi ki...

tek beğendiğim yorum azuth'tan ...
ayrıca, şu lafı söyletmeyecek kimse yok ki ''Harbiden iyiki söylemiş, iyiki farkına varmışım, iyiki devam etmemiş..'', baya kolpa bir laf bence, herkes her an istemediği ya da düşünüp de söylememesi gereken bir şeyi söyleyebilir. Bu lafa overrated diyorum.

Cam Adam dedi ki...

Şimdi sürekli kavga, gürültü..patırdı.. Acaba adam sıkıldıda ondan mı böyle birşey yaptı ?

Yok abi öyle bile olsa bu kadarı çok fazla, yuh artık.

erkan bal dedi ki...

sıkıntılı zamanlarda yaşanır böyle şeyler, dozu kaçmış belli ama belki de çok üstüne gittin. projeleri para etmiyordur ama çırpındığını gösterip belki çabasını anlamanı istemiştir. erkeklerin handikaplarından biri de kendilerini para karşısında aciz hissetmeleridir. bu ezikliği sen yaşatmasan da uzun zamandır yaşadığı belli. her erkek gitme der gibi: "aysel git başımdan" diyemez ( o şiiri "ben sana mecburum" diye de okuyabilirsin ikisinin birbirinden farkı yoktur bence. O en dangalakçasını demiş ama öfkeyle değil de daha sakin, daha akıllıca birlikte çaba sarfetmenin de bir yolu bulunabilir. bence gönül kapın açık olsun ve bir şans daha ver ona. daha doğrusu size... (ne öfkeli, ne matrak akıllı uslu bir yorum yazmak istedim. oldu galiba)

MerveM dedi ki...

Pucca..Sen böyle yapmadığın için yaranamadın işte.Eğer parasını yeseydin inan bunlar olmazdı.Çünkü her zaman seven si.ilir Si.ilen sevilir.Bu dünyanın kuralı bu.Sen becericeksinki becerilmiceksin..Geçmiş olsun bu grip gibi birşey..Bi kaç burnun akar öksürük ve boğaz kuruluğu sonrasında birşeyin kalmaz..

idil dedi ki...

anacım buda erkeklerin yeni modası,git daha zenginini bul. yahu birseymi dedik? fakirsin git para kazanmı dedik. bok olsanda sevdik diğmi?eveeeeet. yakın bir zamanda başıma geldi benımde,artık anladımki iliskide para konusuldugu an o iliskinin ipi cekiliyor.

Adsız dedi ki...

Şimdi bir dakika dur, senin de hesap ödemene müsade ediyordu sonra sana gidip git kendine zengin erkek mi bul dedi. İzin verirsen bir oha diyeceğim. Senin işin yok bir kere o şehirde parasız bulsuz duruyorsun. Kadınsın sen kadın. Bunu bile bile o rahat kıçını kaldırmadan oturduğu yerden sana bunu mu dedi. Seni gerçekten seviyor olsaydı bunun hesabını yapmazdı zaten. Zor durumdaysan gerekirse son kuruşunu senin ona yaptığın gibi sana çıkarır verirdi. Ama öyle yattığı yerden sana yine afadersin ama orospu konumuna düşürüp, zengin erkekler bul demesi sadece onun ne karaktersiz olduğunu gösterir.

Adsız dedi ki...

Şimdi şunları aydınlatır mısın Pucca?

1) sen bu adamın evinde mi yaşıyorsun? hiç kendi evine gitmeden yanına mı taşındın bir anda ona sormadan.

2) sürekli olarak kendine hediye mi aldırıyorsun

3) Başka arkadaşlarının sevgilileriyle mi kıyaslıyorsun

4)gözün yüksekte gibi mi davranıyorsun

5) Adamın param yok dediği halde seni pahalı yerlere götürmediği için surat mı asıyorsun.

Bir erkeğin o lafı söylemesi için bunları yapman gerekir. Haa gönül rahatlığıyla yapmadım diyorsan o zaman bırak gitsin en iyisi olmuş. Yaptıysan bunları, Puccam insanların da bir sınırı vardır.

Adsız dedi ki...

herifin kıçını birileri fena kaldırmış söyliyim. ya kızım ne hala ısrar ediyorsunuz bu türk erkeklerinde. afrika kökenli birini bul. kadına değer veren başka bir millet yok onların üstüne. mokokoda cabası :) değmez o çipile

hiç kimse hakkında her bi şey dedi ki...

erkek mılletını anladıgım gun(oyle bı gun gelırse eger!!!) gercekten dişimi kırıcam!

sahıden..
ya aslında benım mı nazarım degdı sana bılemedım ha! daha yenı face'ten fotolarınıza bakıp, 'lan ne yakıstılar. pucca ne kadar mutlu gorunuo masallah, cocuk da kendı profıl fotosuna beraber resımlerını koymus, duzgun bırı demek kı' formatında kendı kendıme yorum yapmıstım. yok bende bı cenabetlık var kesın! gecen gun de ust komsuma baktıydım, kocası gelırken kucuk kızıyla beraber sokakta karsıladılar, 1 yasındakı velet kosarak (sankı babasından bısey anlarmıs gıbı) gulerek gıttı, adam sarıldı falan. 'lan dedım masallah ne mutlular, ne tatlı bı aıle!' aha! aynı gun aksam ders calısırken ust kattan kıoyamet koptu, camlar kapılar çarpıldı falan.. bı suçlandım, bı uzuldum.. bende kesın var bısey. nazarım degmıs olabılır bak! masallah da dedım ama kendı ask hayatım s.kunduruk gıdınce demek kı boyle oluor. (yıne suclandım:/)

ay herneyse. nasıl olmasını ıstıorsan oyle olur umarım. bu kadar akut evrede 's.ktır et pucca, sen daha ıısıne layıksın kızım! yuru be kım tutar senı!' modunda mesaj yazmanın ya da 'yok pucca sen haksızsın. cocuk da sana ıı tahammul ettı' modunda mesaj yazmanın da bı anlamı yok. muhtemelen zaten kımın ne dedıgının de bı anlamı yok, ınsan kendısı bılıo ne hıssedıp ne yasadıgını..

dualarım kabul olmuo benım bu ara, kendıme de bı hayrım yok ama senın ıcın yurekten sadece sunu dılıorum. ıstedıgın neyse(barısmaksa barısmak, kopek olup yalvarmasıysa yalvarması, kapak yapmaksa kapak, untumaksa unutmak, daha ıısını bulmaksa super bı cıllop) artık.. neyse senın ıstedıgın o olur ınsallah.. cok kırılmıssın bu yazı cok net gosterıor bunu ve sanırım gercekten deger vermıssın..

kısa zamanda gecmesı dılegıyle;)

Adsız dedi ki...

Pucca ben üzüldüm şimdi, o lafı sana diyenlerden biri de bendim :( Ama onu sen burda yalnızsın zaten, yanına gitmek için para biriktirmem gerek diye yemek bile yemiyordun sana üzüldüğüm için demiştim:( Ben kendimi suçlu hissediyorum şimdi.

icten dedi ki...

kusura bakma pucca ama röportajında demiştin kadın blogcuların bloglarını sevgilileri bilince canım cicim sevgilim muhabbetinden başka bir şey yazamıyorlar diye (aşağı yukarı böyle bir şey demiştin). senin blog da buna dönmeye başlamıştı. erikten söz etmeye başladığında sıkılıp okumayı bırakıyordum. şu yazı bile erik efendi okusun, hatasını anlasın, vicdan azabından gebersin diye yazılmış. haa dersen ki "burası benim günlüğüm, içimden geçeni yazarım beğenmiyorsan okuma", bir şey diyemem tabii haklısın.

Hide dedi ki...

kadın ayrılmış sevgilsinden belli kırılmış canı acıyor tutup "içten" diye bir blogcu burayı okusun hoşnut olsuna göre mi yazacaktı. içinden geldiği gibi yazacak. Gidip bloglarında eleştiri yapsan kıyameti koparır ama buraya geldiklerinde en alakasız eleştirilmeyecek şeye bile laf söylerler.
Kadının hayatı sadece blogundan ibaret değil gerçek dünya diye birşey var uyanın artık.

Leah dedi ki...

Ya yapmayın allah aşkına. Ne sebeple Erik'i dinlemeden ona bir şey diyemem hede hödö diyorsunuz? Bugüne kadar Pucca'nın yazılarında okuyup güldüğünüz şeyleri de mi karşı taraftan dinlediniz? Ne adalet timsaliymişsiniz birader ya.
Pucca, seni yeni yeni okumaya başladım ama samimiyetine o kadar çok inanıyorum ki "Git zengin koca bul" diyen Erik'in tam bir göt olduğu artık su götürmez, geçen yorumumda da söylemiştim, o seni mutlu edemez demiştim. Meğer başkalarının düşüncelerini senin düşünncelerinden üstün gören pasif bir sürüngenmiş.
Pucca sen çok güçlü bir insansın, tamam seni mutlu etmiş belli ki, ama sana bunu diyen insanın arkasından üzülmemen gerektiğini de bilirsin. Aslında neye kırıldığın çok aşikar ama senden bir tane daha yok bu dünyada, senin gibi samimi, içten. Ama Erik gibi başkalarının düşüncelerini önemseyen o kadar çok insan var ki. Bence zararın neresinden dönsen kardır. Bu yaşanmışlıkların hiçbirini geri getiremeyiz. Sen de artık üzülmemeye çalış, yoksa bunca maddi sıkıntının içinde daha fazla yıpranma Pucca. Üzüldüğün insan için değmeyecek biliyorsun. Sana hak etmediğin bir şeyi yaşatan adam için değmez. Boşver gitsin.

kedili deli dedi ki...

Pucca lütfen bunu oku!
Günlüğünü okumam erkek arkadaşımla 3 senedir yaptığımız en şiddetli kavganın gecesine denk gelmişti. Yatakta böyle salya sümük ağlıyorum, senin gibi ağzıma geleni döşüyorum 4-5 mesaj uzunluğunda yine zerre rahatlayamıyorum. Biraz kafamı dağıtayım diye internet başına geçtiğimde kaderde varmış gibi Erik'ten ve oğlak erkeğinden bahsettiğin yazın çıktı karşıma.
Kullandıkları cümlelere kadar Erik'in bir kopyası da bende var. Onun o çocuksu şebelekliğini, sen kavga etmek isterken robot gibi sakin kaldığını anlattıkça Erik'i benimkiyle, seni de kendimle özdeşleştirdim.
Ben, benim Erik'i 7-8 senedir tanıyorum. An gelip ölesiye nefret etsem de o olgunlaşmamış, o çocuk kalmış tarafına alıştım. Çoğu zaman doğru düzgün cümle kuramaz, konuşmaz ya da konuşamaz benimle, romantizm nedir bir kadına nasıl nezaket gösterilir haberi yok. Ve kötü haber öğrenemiyor da kolay kolay. Ama şu dünyada tanıdığım ondan dürüst ve ondan sadık insan olmamasıyla birlikte biliyorum ki bilerek ve isteyerek beni yıllarca çekebilecek, dengeleyebilecek, şirretliklerime göz yumacak başka bir erkek yok. Evet bizim de hemen hemen kavgasız günümüz yok ama bir süre sonra onun özünü öğrendikten sonra kavganın ortasındayken salaklığına kahkahayı basıveriyorum artık.
Onun yanında mutlu hissediyorsan, ilk defa bir ilişkide kendini kasmadan, kendin olabiliyorsan senin de bildiğin gibi geçek hisleriyle alakası olmayan dangalakça bir laf yüzünden kendini harap etme ve her şeyi silip atma...
Ya da kendini üzmeden terk et, diş göster ve silkelenip kendine gelmesini sağla. Ama unutma, sen bu lafı hak etmediysen o da dangalakça bir cümle yüzünden terk edilmeyi hak etmeyen bir insan..

En kısa zamanda en doğru kararı vermen ve kendini daha fazla üzmemen dileğiyle..

ferdagokturkince dedi ki...

puccaaaaaaaaa sen benim kızkardeşimle aynı şeyleri yaşıyosun hepppp.. karakter, yaşanmışlıklar filan aynı. ruh eşi gibisiniz. o da dün ayrılmıştı sevgilisinden ona üzülüyodum şimdi bi de sana üzülcem... hatta ona söyledim pucca da ayrılmış dedim sevgilisinden, iyi gelsin beraber takılırız dedi..

cemo dedi ki...

Bir ilişkinin böylesi vicdansız bir sözle bitmesi üzücü :( kimse haketmez böyle bir sözü gerçekten "zengin erkek arayan" hatuna bile söylenmez.

Adsız dedi ki...

canım Pucca, anlamamış bu herif seni. Çok üzüldüm ve yazamadan edemedim...Bıçakla dalasım geldi herife...Babam para göndermese yarın aç kalacağımı bile bile hesabı öderim demişsin, o kadar iyi biliyorum ki o duyguyu...Zaten gerizekalı herifin anlamadığı eğer para yemek istesen onunla mı uğraşıcan oralık işadamı doluyken di mi? Yarrağımın halesi bulsun belasını senden sonra, lanetliyorum onu...Tüm witchy duygularımla yanaklarından öper, sabır diler,bu günleri atlatabilmen için güç yollarım sana...Lütfen üzülme, kim lan o, kim ki ciddiye alıcaksın...

Al Karısı dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
the one in the middle dedi ki...

üzülme pucca "siktir git" ile ugurlanan tek hatun kişi değilsin. üstelik 5. yılın sonunda duymuş biri olarak söylüyorum şöyle yerel bir deyiş vardır erkeğin iki tabağı varsa birini sen kırcaksın ki değerli olasın diye keşke yiyebildiğin kadar yeseydin parasını o zaman değerli olurdun çünkü erkeklerin bazıları bundan hoşlanıyor... neyse siktir et. yoluna bak

nur dedi ki...

ben zaten eriği sana hiç yakıştırmıyordum pucca... bence bir yönden şükretmen lazım...
benim sevgilimle aramızda hiç senin paran benim param muhabbeti dönmedi hayatımda 2 yılı bitti ilişkimizin şu dakika ve hiçbir zamanda 50 kez üstüste para ödese böyle şeyler düşünmez, ben ödesem ben de düşünmem...
erik bence hem cimri hem de kişiliksizmiş... iki dönerin parasının hesabını yapan insana zaten senin üzülmemen lazım...
zengin koca bulmak istesen bulamayacağından mı erikle birliktesin? en alasını bulursun valla...
erik bence ağzından çıkanı kulağı duymayan biri.. boş ver.. senin ödediğin hesapları düşün senin paranı mı yiyordu o zaman o da...
en iyisi yola devam etmek... böyle biriyle olacağına yalnız öl daha iyi, iki kuruşun hesabını yapan yarın evlensen market alışverişlerinin dökümünü inceler

Sophie dedi ki...

nası la o die elimi kolumu kaldırmak istiyorum. hay deli dümbük ya. sinirden de söylemiş olabilir o da var aslında ama sonuç itibariyle sinirlendim tey ellaaaam.

not not çikonot: PuCCa bu arada mcdonalds'ta pucca'nın oyuncağını veriyolar haberin olsun. hadi gül gül gül gül

icten dedi ki...

duygusuz göründüysem özür dilerim. aklımdan geçeni söyledim sadece.

tiyatral dedi ki...

bir insanı tanımak için ya alışveriş yapacaksın yada kavga edeceksin...erkek milleti içinde biriktirdiklerini,eteğindeki taşları böyle günlerde döküverirler ortaya...hemde acımasızca...adama ne olduda içinde bunlar birikti bilemem ama hayırlısı olsun...

rahat yazar dedi ki...

oo şaşırdım nazar değdi, geçen yazına da yorum atmıştım: "hayatında tek-belli biri varken seni okuması zevkli olmuyor." diye, bu yazında da ayrılmışsın tesadüf... hissettim demek:) üzülme yenisi belki daha iyisi çıkar karşına...

ablogta dedi ki...

ben uzun zamandır okuyorum Pucca can...ama bu sefer ne bileyim çok ciddi ve çok samimisin sen..canın yanmış belli...
şimdi ne desem boş ama...
özletme kendini
yaz içini dök...1000 nin üstünde okuyan var.anlayan çıkar seni.

bi dost dedi ki...

kendi ezikliğini senden çıkarmış, bu kadar basit. aptal. sen haketmedim diyebiliyosan, öyle olmadığının farkındaysan + eminsen bi sorun olmamalı puccam..

Adsız dedi ki...

erik'e koyim, sana bişe olmasın.

0 noktası dedi ki...

""adamın ne işi vardı ne gücü, bir buçuk saatlik yoldan gelemiyordu bile yanıma bile bile bunu sesimi çıkartmadım. üstüne gitmedim. Git iş bul bile demedim. bekle dedim, destek olmak için kendi halimi unuttum ona destek vermeye çalıştım.. Bu kez dedim kendim gibi davranayım hiçbirşeyi saklamadan etmeden olsun. Tamam çok huysuzdum, sürekli kavga çıkartıyordum falan ama "Siktirgit kendine zengin erkekler bul" lafını hakedecek tek davranışım olmamıştır.
Çok kırıldım ama gerçekten ciddi ciddi unufak oldum yani.. Harbiden değer vermiştim..
Ne bileyim seviyordum onu o kadar salaktı falan ama çok gülüyordum çok eğleniyordum, çok rahattım.

Hayal kırıklığı yaşanılan durumlar olur ya, cumartesi günü diye uyandığınızda o günün meğersem cuma olması gibi.. Öyle bir his kaldı şuanda bende işte geriye""

ah ulan diyorum.
fenalardayum pucca
ağladın dimi yazarken, cız cız ediyor..tam kalbimde diil de biraz üstünde bi ağır bi yanma..

bok kafalı sevgililer
ve bok kafalı egoları

herkes kendini korumaya çalışıyor karşıdakinden, düşmanca

hepimiz yazuk ediyoruz. ama saat geç oldu yapcak bişi yok.

seni seviyorum pucca

Busra Akdogan dedi ki...

parasıyla var olmaya çalışan adamlar, aslında yokturlar. Ve bu yaşadığın da parasıyla var olmaya çalışan egonun bulduğu yer koyvermesine bir örnektir. Geçmiş olsun.

IŞIK dedi ki...

ya pucca lütfen üzülme bence sen hiçte öyle bahsettiğin türden biri değilsin çok düşünceli birisin baksana.o senin değerini bilemediyse kaybetti demektir boşver yaa hem eminim o bundan pişman oldu erkeklerin çoğu böyledir bütün yapılanlardan sonra ardındakini özler hemde ilişkiyi kendisi yıpratmışsaa.boşver pucca eminim bir gün seni daha mutlu edecek bir erkek çıkıcak karşına

E-demir dedi ki...

Ben olsam dönerlerin parasınıda isterdim :D

Adsız dedi ki...

oturdum tek tek bütün yazıları okudum.erik diye bir ismi olanın karpuz kadar kıçı olur atasözünü buraya uygun gördüm.ama erkekte makbul olan pamuk şekeri gibi yürektir.

HAMDİ USTA dedi ki...

okumayı sevmem ne yazdığınızı okumadım bu kadar insana okutuğunuza göre başarılısınız canım tebrik ederim
bende dükkanı yeni açtım dolanıyorum

Adsız dedi ki...

yani şimdi bu kadar mıydı herşey :O

Mrs Baros dedi ki...

insanlar değer bilmez, seni olmadığın biriymişsin gibi yargılarlar. o zaman ne deriz; ok. by.


(:

muk dedi ki...

erik'in yaptigi terbiyesizlik. kimse de boyle bir muameleyi haketmez, o yuzden "pucca ne yapti da erik boyle dedi"lere gerek yok. derdi olan acik acik soyler, karsisindakinin canini yakmaya calismaz, ergen oglan degil ya bu erik...

TheTurk dedi ki...

Diğer yorumlarda ki teselli mesajlarına bir imza da ben atarak, bu tür(bitti) bir başlık kullanmamanı rica ediyorum. Başlığı görünce, bir an "eyvah blog kapatacak" düşüncesine kapıldım, korktum. Kalp var. Yapma.

Griffith dedi ki...

Sana başka adam mı yok ya.Koy götüne.

hjhlp dedi ki...

Bitmeyen, bitirmeyen, bitmeyecek, bitirmeyecek birisini bulursun umarım. Gerçi kim bulmuş ki... Sultan Suleyman bile bulamamış :) Hani öyle bir şarkı vardı. Sultan Süleyman'a bile kalmamış. Sana mı, bana mı, O'na mı kalacak?! Seni bitirene de kalmayacak. Hem kendi kaybeder :)

shakacos dedi ki...

puccam yaptın bi gençlik hatası:)) boşver!!! hadi devam..

Adsız dedi ki...

sevgili p, cok üzüldüm. ama sen yine de önüne bak. değer bilene verilir.
bi siktirsin gitsin o herif de. emin ol o kadar iyisin ki, cokcok kıymet bileceklere layıksın.öptüm

Adsız dedi ki...

Pucca'cım iyisin hoşsun da rtık hayatına bir çeki düzen versen daha iyi olmaz mı? Sürekli üzüntüler yaşıyorsun. yaln rüzgarınaa dönmüş bir hayatın var. Bana düşmez belki akıl vermek ama bence şu karşı cinsi bir süreliğine bir kenara bırak ve kendine adam gibi bir iş bulup bir düzen kur artık.yaprak gibi bir o yana bir bu yana savrulup duruyorsun. senin için dua edicem umarım her şey istediğin gibi yoluna girer.

has_nicktir dedi ki...

pucca seni en başından beri takip ediyorum ama hiç bi yazında bu kadar içtenlik görmemiştim..ve bu ilişkindede çok içtendin bloğunu bile bilecek kadar yani HERŞEYİNİ..gizli saklı olmasın dedin herşeyin gözler önündeydi onun içinde"SİKTİR GİT KENDİNE ZENGİN ERKEK BUL" dedi koz oldu onun için..diğerleri gibi canın cehenneme denilmiyo işte değer verdin sen onun yaptığı koyuyo..ama görüldüğü gibi en değer verdiğinde sonunda sıçıyo ağzına..Ne diyim..geçmiş olsun Puccam..:(

esulak dedi ki...

Bu erik %50 yengeç %50 oğlak burcu kesin :)

Nurgül dedi ki...

geçmiş olsun pucca :(
bende bu yakınlarda haketmediğim bir ayrılık yaşadım.. sende benim gibi üstesinden gelmesini bileceksin.. kimseye lokma olmayacaksın, kimseye malzeme olmayacaksın, sevilirken seven durumuna düşmeyeceksin, kimseye haddinden fazla değer vermiceksin, kimsenin kıçını kaldırmıcaksın, kimseye iyi olmayacaksın, eyvallah çekmiceksin. olmadı mı pekii.. asıl sen siktirgit diceksin !!!

cansu dedi ki...

kendi huzursuzluğunu senden çıkarmaya çalışmış bence. inanarak söylediğini zannetmiyorum, öyle bir düşüncesi olsa idi bir şekilde hissettirirdi. sen de bunu anlayacak potansiyelde bir kızsın zaten...
dedikleri ağır, yutulacak gibi değil(bence). 'bunu hak etmedim' diye düşünüp kendini üzme. senle alakalı değil durum, kendi hesaplaşması... sana patlamış, o ayrı... erkeklerin işi ile sorunları olunca, ilk hedef hayatlarındaki kadın oluyor maalesef. ölçüyü kaçırınca, kendi sonlarını hazırlıyorlar...

puantiyeli dedi ki...

klasik bir oğlak burcu sanırım bu erik benim sevgilim de oğlak burcu, sadece çiçek almamak için tüm çiçek alan insanlara sahtekar sevgilisinden çiçek bekleyenlere ise yalancı demişti, ama sonrasından bana çiçek almışlığı gönlümü almışlığı da vardır
pucca eminim sana gelip ben onu anlık söyledim esasında öyle düşünmüyorum inan ki pucca diyecek, ve gerçekten öyle düşünüyor
oğlak burcu erkeğini sinirliyken çok önemesememek lazım,
bazen affedici olmak lazım pucca,
herkes hata yapar,
keşke yapmasalar ama olsun,
senin bloğunda sevgili muhabbbeti oluyor yok başkaları eğlenmiyor, inan senin mutluluğundan daha az önemli, haydi mutlu kal mutlu ol çitlenbik, börtü böcek

Cem dedi ki...

erik kakaymış sen süpermişsin ya da tam tersi falan felan diyemem, demeye hakkım olduğunu da düşünmem, sonuçta ben ne sen'im, ne erikim, ne de çok yakınınızda olan, ikinizi de çok iyi tanıyan birisiyim, burayı okuyanların neredeyse hepsi sadece yukarıdaki yazı kadarını biliyor sonuçta... yine de, çok üzüldüm doğrusu. en çok da şu anlattığın haline üzüldüm, osuruktan çıkan nemin zatürre yapmasına üzüldüm =/
kötü bir haberim var: ilahi adalet yok. hak etsen de etmesen de, iyi ve kötü, random olarak gelir ve random insanları bulur, ve sonra yine random olarak yerlerini iyi/kötü/daha iyi/daha kötüye bırakırlar. hayat böyle bişey...

Çok geçmiş olsun PuCCa... =(

afacanveled dedi ki...

senin sevgililer ikindi yağmuru gibi bea pucca aplaaa...

afacanveled dedi ki...

pucca apla bence senin iç güdülerin özellikle temel iç-güdülerin kayıp diye bi düşüncem var

afacanveled dedi ki...

şimdi var ya böyle olunca yani böyle laflara hayretlerin şaşakalınca her önüne gelene eteini sıyırası gelir adamın ama bu iyi fikir değil puccaa aplaa sakın sıyırma eteğini

Adsız dedi ki...

naptın sen ya

ercu dedi ki...

Malesef herkes gibi seni hakli buldugumu soyleyemeyecegim. Bu iliskinde para konusunu acmamis olsan da, o butun gecmi$ini blogunun en ucra yerine kadar okuyarak parasi olan erkekler ile ilgili kisimlari beynine not etmistir ve sana her bakisinda o aklina gelecektir. Onun icin senin "o anki iliski"ndeki davranislarin degil, senin icinde bulunan ve gelecekte bir gun dile getirebilecegin (a$k falan bitince) dusuncelerin onemlidir. Gelecek onemlidir yani oglak icin. İkizlerle yapamaz.

Adsız dedi ki...

Yahu ne boş insanlarla uğraşıorsun Gel benimle cık Allah allah Para sıkıntmzda olmaz.

nihal dedi ki...

kıyamam ya siktir et boşwer klışeleşmiş laflardan birini sölicem ama ya daha geç farkına warsaydın bu erik denen şahsın aslında öküz olduna salla yazılarından anladığıma göre çabuk alatırsın (inşallah)

TrexxxXx dedi ki...

alacam ben seni. sen rahad ol. jaskldjlaksjd bi' parayı bulayım. meksika sınırından bir kaçacaz oh fireş. gelsin tekilalar gitsin tekilalar. jklsdjakjshdkajshd

Eğlenilecek Erkek dedi ki...

laammm ne mal adamlar buluyorsun. ben bile anladım seninle görüşmeden derdinin para pul olmadığını. o salak seninle o kadar zaman geçirdi anlayamadıysa sittir et :)

T.I dedi ki...

Bazı ayrılıklar herkese iyi gelir. Bunun senin için de onun için de dilerim. Agresif olmanın anlamı yok bence. Anlık söylenmiş sözler için... İnsan insana lazımdır. Her zaman.

Tekrar geçmiş olsun
T.İ.

Adsız dedi ki...

bu adam bi donere bunları soyluyorsa digerleri ne diyordur kimbilir..
ya kat alanlar yani..

ne demisler; bir kadına ya parayla ya da paranın sahip oldugu gucle sahip olabilirsin..

agostos ayında buzlu got verdi sanki de mırın kırın ediyor adi..
siktiret..

durmak yok yasamaya devam.)

bacon.

Adsız dedi ki...

http://www.youtube.com/watch?v=EC76b0VZQog

kafanı güzel şeylerle meşgul et boşver sen,
başka bir yarası vardır onun üç kuruşun lafını etmiştir

Adsız dedi ki...

HIRSIZIN HİÇ Mİ SUÇU YOK

Adsız dedi ki...

salla pucca salla bende takip edemiyordum 2 haftadır blogunu..ayrılığına değil üzülmene üzüldüm..üzme tatlı canını okşa patlıcanını..

afacanveled dedi ki...

pucca apla görüyon mu yatıp kaltığınla kalakaldın...

minik dedi ki...

kızım oha yaaaa!!!!!
neyse salla sen bak seni seven ne çok insan var burda))yorumlardan başım döndü,takip ettiği bloglarda en çok okunan sensin walla

hale dedi ki...

tecrübe, bunu da yaşaman gerekiyormuş hayatta, bir daha da değer vermezsin bu ve bunun gibilere, önemli olan sensin..

Adsız dedi ki...

siktirsin gitsin biz bile senin ne olduğunu anladık o hla anlayamadıysa kendi sorunu. kafana bile takma sana erkek mi yok.

Adsız dedi ki...

hırsız kim ya :S

oksan dedi ki...

yazmiyim yazmiyim dedim de.. Puccanın 10 milyonu olsa 7 ytlsini düşünmeden alır benim cebime koyar, kendisi yürür de beni taksiye bindirir. Enişte çogayıb ettin okuyosan bunu. Ki ben pek severdim seni, anlatınca şok oldum, cidden oyle mi söyledi dedim. Tek derdin para olaydı, olan neyse onu yerdik erik enişte çogayıb ettin vallayi ..

Merve Nur Gülbudak dedi ki...

Yukarıda anlattığın adamlayada ikiziyle beraberdim 2 hafta öncesine kadar. Aynı şeyleri başka türlü yaşayamazdım diye düşünüyorum :)

Busi dedi ki...

Pucca'ya para hesabını mı yaptın oha artık. Valla gelin izmire tanıştır bizi enişteyle diyorduk. İyiki olmamış. Tamam siz bu kızı çok iyi tanımıyorsunuz ama cebindeki para umrunda değil, ne kadar parası varsa hiç düşünmeden saçar dağıtır. 5 senedir tanıyorum 5 senedir birinden para yediğini görmedim senden mi yiyecekti. Nerde öküz var gidip onu buluyorsun bırak salak için üzülmeye bile değmez kendini göstermiş işte belli etmiş kaç paralık adam olduğunu. Senin tırnağın bile olamazmış. Daha seni anlamamış bile. kalk gel artık sende buraya artık himayeme alacağım seni yeter bu kadar şımarıklık sana.

Noni dedi ki...

Ben hiç üzülmedim böyle düşünen biri hayatında hiç olmasın daha iyi! Facebook'ta takılıp video o bu göndermekle uğraşan bunu bile sana soran birinden fazla bir kapasite beklememek gerekir zaten...

Say dedi ki...

çocuk aslında 'git kendine gönlü zengin birini bul' demek istemiş ama o siktirgit demesini anlayamadım, zaten vermiştin ona...

Kirmizi dedi ki...

iyi yapmışsın pucca. durum ne olursa olsun, herkes ağzından çıkan lafı bilmeli, sinir anında farkında olmadan demiştir şudur budur çok anlamsız geliyor bana. sana küfür edebilicek kadar basitmiş demek ki bu adam, değmez, boşver

Seddosh dedi ki...

adı üstünde erik... Kafası da erik kadar.. Onun söylediğini de 5 yaşındaki bebe söylemez..

Başka ne halta yararsınız 2 döner 1 kola da ısmarlayıverin !

Adsız dedi ki...

her biten ilişkiden sonra paranın hesabını yapıolarr ama basta çıkarken söz konusu bile olmuyoo,ayrılınca artıkk illa bi laf konduracaklar ya para söz konusu oluyo

Nova dedi ki...

Oğlak erkeği işte diyeceğim ama masum olanlarına (ben hiç görmedim) yazık olacak, onlar ki paradan başka hiç bir şeyi daha fazla sevmezler. batan gemiyi önce fareler terkedermiş misali siktirip gitmiş işte, teselli sözlerinden nefret ediyorum..

İyi kal Pucca, Kendini bildiğin gibi kal.

bonham dedi ki...

hayvanın evladını asacaksın çükünden. bak bakalım öyle gak guk edebiliyor mu bir daha?

Adsız dedi ki...

uzme kendini..sınavlar dersler hayatta hep devam eder...umarım ders çıkarır insanları tanırsın zamanla...

misspiggy dedi ki...

ya pucca bebişim böle adamların durumu tamamen kompleks canım,gerçekten bu ipne modellere denebilecek tek söz yiyemiceen taraın altına yatmıcan.O yüzden sende kendine acımaktan vazgeç onu yaptım bunu yaptım yemedim yedirdim.mal bu yersen canım.Zaten amazzıon kadınları olmuşuz adamlarda gaye yapçak bişe yok hehe