1.09.2009

Sevgili evren, bu kez küfür edicem ama sana

Bu aralar bütün çekiciliğim gitmiş, olmayan seksapalitemin üstüne iticilik eklenmiş gibi hissediyorum. O beni götünden anlayan evren gene yanlış anladı. Sevgilim olunca kısmetler sağlı sollu geliyo yazdık ya, lan salak evren senin ağzına sıçarım!!! hepsini geri mi çek dedim sana. Sadece bu performansı yalnızken de bekliyorum demiştim. Şimdi cıscıplak kaldım öyle malak gibi. Erik'e kendimizi adıyacağız bak bu kez düzgün ilişki olsun diye bütün yedeklere koyduğum adamları bir çırpıda silmiştim. Allah benim belamı versin burda, onlar meğersem en zor anda kullanılmak üzere yastık altı yapılan çeyrek altınlarmış. Kendimi acayip çirkin, şişko, huysuz, götlek, puşt birşey böyle yaratık desem değil, boktan biri gibi hissediyorum. Çok güzel bir kız değilim zaten, bunu milyon kere tekrar edip gerçekleri suratıma vurmak istemiyorum ama kendimize göre vardı bizim de bir çekici yanımız.. Ne bir asılan kaldı etrafımda ne arayan. Tamam ilişkim çok güzel gidiyor doğru olan bu ama ne bileyim; Apartman gülü bile yukardaki bebeyle fingirdiyor benim fingirdeyeceğim, iş atacağım bi allahın kulu yok. İnşaat işçileri bile laf atmıyor lan artık. Eski sevgililerimin hepsi bağlarını kopardı benden. Eskiden arada sırada arayıp küfür ederlerdi artık o bile yok. Bi anda bıçak gibi kesildi ilgisi, erkek denen cinsin.. Erikten başka arayanım kalmadı. Erik'de iyice öküzleşti, adama seviyoruz dedikçe odunlaşmaya başladı. Telefonda konuşuyoruz, "film izliyorum şimdi sen de hep beni film izlerken arıyorsun" geçen gün ayy dedim 4. aya girdik, "inşallah daha nice aylara" dedi. ya tamam çocuk bişey dememiş gibi duruyor ama sanki ona "akşam kurufasulye var yemekte" demişim de bana "pilav da olsaydı keşke" demiş gibi. Adam da süpriz yapma şeysi zaten yoktu, o hani gıcık olduğum buraya da defalarca yazdığım; okuduğu, okuduğu halde anlamadığı "NEREYE GİDELİM" sorusu varya, bu soru erik beyin en sevdiği soru. Ne zaman sokağa çıksak "Nereye gidelim, ne yiyelim, napalım" eşşeğin sikini yapalım. Her seferinde de söylüyorum bana şunu sorma sen al götür diye, yok herif bayılıyor bana gideceğimiz yeri sormaya. Zaten kendi başına bir sikim hallettiğini görsem o kocaman dişimi yemin ederim kırcam. Süpriz nedir bilmez, düz adam, beyninde süzgeç yok. Ne düşünüyorsa anında söylüyor herif. Arıyorum mesela böyle aşkım başıma vurmuş özlemişim yani, bana diyor ki öküz, "ee daha az önce konuştuk ya"
Vapurdayız böyle malak malak bişeylerden bahsediyorum ben buna, şöyle döndü baktı bana "Yaa ben sana nedense hiç kızamıyorum" dedi. Ayy dedim sonunda ağzından güzel bişeyler çıkacak döndüm hemen ona doğru monçiçi gibi bakmaya başladım gözlerim ışıldayarak. "Kaale almıyorum sanırım seni ondan kızamıyorum" dedi döndü götünü. Orda suya atıp onu vapurun pervanelerinde parçalandığını izlediğimi hayal ettim.
Zaten kavga edemiyoruz, yani bu ilgi istediğim zaman kavga çıkarma olayı buna işlemiyor. ben fazla ilgiyle beslenen bir bünyeyim. İlgiden alakadan boğulmam lazım, ne zaman kapsama alanı azalırsa o an da gereksiz bir kavga çıkartır alakayı kendi üstüme çekerdim. Ama erikle bu imkansız adam kavga nedir bilmiyor çünkü.
Onun bu haline baktıkça keşke diyorum kekomançice bir aşk yaşasam. Mesela kavga ediyorsak telefonda kalkıp gelse kapımın önüne açsa son ses ibrahim tatlıses.. İçip içip arasa beni "seni ben yüreğime kazımışım kızımmm" falan diye sert sert konuşsa. Mesajlar atsa yıldız tilbenin bayık bayık sözlerinden, paspasın üstüne gül mül bıraksa. mektup falan yazsa hatta işi abartıp, ikimize özel bardak olur, yatak örtüsü falan olur bişeyler yaptırsa ne bileyim yani.. Haa tamam ilişkim yokken bunlara götümle gülüyorum ama hacı insanın sevgilisi olunca arıyormuş bu arka mahalle dizilerinden çıkma karakter sevgililerini.
Hadi tamam kırmançi aşkını geçtim, ulan en azından sabahları popoma fortlayıp hadi sevişelim diye uyandıracağına, yanağımdan öperek uyandırsın istiyor insan.. gözümü açar açmaz bir malafatla karşı karşıya kalıyorum. Bir defa olur hoş olur, iki defa olur vay ne seksi olur ama her defa olursa ebenin amı olur yani bu durum.. Ama cidden çok da seviyorum onu. Bazen beni benden daha çok düşünüyor gibime geliyor. Her aradığında "yemek yedin mi, bak ye, ne yediin, git yemek ye" Sonra vay benim tombik sevgilim diyor ama olsun.. ne bileyim mesela iş arıyorum şuanda sürekli onla ilgileniyor. Beni sinirlendiren şeylere o daha fazla sinir oluyor. Bir sonraki hamlesini çok kolay tahmin edebildiğim biri. Anlayışlı haddinden fazla hemde, beyninde olmayan süzgeçi bazen seviyorum, hiç düşünmeden konuşuyor çünkü şuursuzluğunu seviyorum güldürüyor beni. Omuzlarını seviyorum geniş çünkü, yanında uyuyabiliyorum, tenini de seviyorum. Ama işte bir defa yazmıştım ya, erkekler basit hazır blogspot temaları gibidir diye.. Sana ne vereceği bellidir, ne olduğu ortadır. Başta aayy evet bu dersin.. sonra temanı değiştirmek için uğraşırsın canını çıkartırsın, herşeyi bozarsın kaydırırsın. Bir daha o temayı eski haliyle kullanamazsın onu özlersin keşke lan dersin ama iş işten geçmiştir.. Bunun da bilincindeyim ama keşke diğer temaları winzipleyip koysaymışım kenara.
...
bizim apartmanda 9 yaşında bir kız var acayip süslü bir hatun 10 sene sonra kocalarımızı elimizden alabilecek bir yapıya sahip o yüzden ben onu şimdiden cimciriyorum "bu yüzü iyi hatırla 10 yıl sonra allah vere karşıma çıkma oyarım seni" diyerekten sıfatımı hafızasına kazıyorum. İşte geçen gün sandalet giymiştim, bizim yukardaki bebelerden biri "PuCCa, senin ayak serçe parmağın ne kadar garipmiş" dedi. Bu kız kıstı gözlerini "Bu aralar gözüme çok çirkin gözüküyosun PuCCa abla eski havan kalmadı öyle" sen kimsin salak 9 yaşında bir kızsın memelerin bile yok, ne anlarsın havadan tavadan. Bir sinirlendim. Ama kızı kendime muhattap almak istemedim. Alsam biraz saçma olacaktı zaten.
Kıyafet tarzımımı değiştirsem naapsam, çok mu saldım kendimi ne oldu. Aldığım kilolar desem, 65 kiloyken bile etrafımda dolanan tipleri biliyorum ben.. Saçıma perçem kestirdim ondan mı acaba, ne oldu bana böyle kibariyeye benziyorum sanırım. Belki şeyden de olabilir, benim kolumda bir tane kapkara bir tüy vardı. Hepsi sarı sadece o karaydı. Geçen gün onu kopardım, harbiden şeytan tüyü müydü lan o. Ayy ağzıma sıçayım benim. Allahım bana o havamı geri ver böyle depresyona gircem yoksa..

40 yorum:

shenem dedi ki...

evrene küfredince, evren de sana küfredio:))denedim,hehe:D
sonra birgün bi arkadaş bana karma felsefesinden bahsetti, harbi tuttu pucca, ne halt yersen dönüo dolaşıo sni buluo.
bak mesela sen kendini kötü hissettiğin için o ufaklık sana ööle abuk "eski havan yok" lafları etmiş.bunu ona hissettiren sensin yane..bunun gibi

Adsız dedi ki...

İzmir'in en pis zamanları şimdi.
Bütün İzmir'li gacılarda aynı durum.
Havalardan:)

PuCCa dedi ki...

Ben istanbuldayım..

Adsız dedi ki...

asdfghjk :D:D:D eriğin uyandırma servisine koptum. Erkeklerin sabah ereksyonunu abartmış biraz :D:D:D

Adsız dedi ki...

hımm o zaman ben yanlış biliyormuşum:)))

Pinor Çen dedi ki...

Ben asıl 9 yaşındakşi kıza koptum :D Şimdi onu görmek isterdim :D:D

Pinor Çen dedi ki...

Bu arada takma bence Pucca Abla =))) Seni seven birileri varmış zaten etrafında :D O eksilen ilgi de bence biraz beklersen tekrardan gelir =)

BigaripWomen dedi ki...

Yavrum benim şu nereye gidelim mevzusu gibi, her bi b.ku sana sormuyomu ben cinleniyorum ha burda..Huh şimdi olsa öle bi sevgilim döverim sanırım..Ne yapıcağını ne istediğini bilsin lan sevgili denilen şeeyy .

BigaripWomen dedi ki...

Yavrum benim şu nereye gidelim mevzusu gibi, her bi b.ku sana sormuyomu ben cinleniyorum ha burda..Huh şimdi olsa öle bi sevgilim döverim sanırım..Ne yapıcağını ne istediğini bilsin lan sevgili denilen şeeyy .

samira dedi ki...

^^yedeklenen erkeği atmayın geri dönüşüm kutusunda saklayın^^:))

süper tavsiye:PP

Elizaphelia© dedi ki...

Karmanında kozmozunda azına sıçmak gerekiyo bazen, arada bi uyarı. evet.
Bu kısmette bi triplerde ewet dedğin gibi bazen cozutuyo lan bitince de birden kesilio, pof of oy aman.
Erkekler böyle bebeğim, bi süre sonra sanki klonlamışsın gibi hepsi aynı tepkilere dönüyolar.

öperim, senmutluolyeteaağr:D

-N-

Adsız dedi ki...

Bir defa olur hoş olur, iki defa olur vay ne seksi olur ama her defa olursa ebenin amı olur



uzun zmaandır hiç bu kadar gülmemiştim puahahaha :D

Adsız dedi ki...

O küçük kızlarla ilgili durumu bende düşünüyorum. masum masum durduğuna bakmayın sonradan bize bela olacak bunlar diyorum =)

Adsız dedi ki...

edersiniz edersiniz kavga =) zamanı gelir.. ozamanda keşke öküz olsaydı ama düşünceli olsaydı dersin =) şahsen ben öle diyorum şimdi hehe....

Nereye gdelim ,ne yapalım gibi sorulardan bende nefret ediorum.. ayrıca eşşeğin sikini yapalım dicem güzel bi cvp =) bakim ne dicek.. :D:D:D:d haha o surat ifadesini düşündümde cok komik oldu:P

Adsız dedi ki...

tatminsizlik diyorum başka bişey demiyorum.. şükret be haline ne güzel sevgilin var işte jilet gibi. onu bulamayanlar da var

Adsız dedi ki...

ramazan geldi ya pucca günlüğe biraz ramazan ruhu gelir, edep gelir dediydim ama ayı edepsizlikle tam gaz devam ediyosun pis kafir pucca. el-haya vel-iman :D

minik dedi ki...

allah iyiliğini kız akşam akşam koptum yine gülmekten.alemsin ya annen kesin sabaha karşı yaptı seni yani babanla beraber:))fırlama nolcek.öptüm datlum yazmaya devam

Adsız dedi ki...

Ayrıl gitsin erikten çok uzattın zaten. Hala sana nereye gidelim diye soruyorsa koy götüne tekmeyi. Süprizssiz adamı zaten çeksen çeksen 1 ay daha çekersin bırak gitsin.

minik dedi ki...

kızım walla bak dinden çıkıcan çarpılcan ciddiyim bak pucca evren felan girme böle hassa konulara ya
lütfen iyiliğin için

pudra dedi ki...

kızım walla bak dinden çıkıcan çarpılcan ciddiyim bak pucca evren felan girme böle hassa konulara ya
lütfen iyiliğin için


bu yorum iyiymiş.

Adsız dedi ki...

bak bikızla bi erkek bulusuyorsa erkek nereye gidelim diye aptalca bi soru soruyorsa kıza bu cocuktan bi halt olmaz.
kendine özgüveni olmayan kendi begendigi yerlerden birine gitmeyi cesaret edemiyo demektir bu.
bi kızada nereye gidelim sorusu sorulmamalı.
erkek güzel bi yer biliyorum gitmeyliz muahbbeti yapmalı kararlı bi tip oldgunu göstermeli
..gittigmiz yeri elbette begenen ve begenmeyen olucaktır.
...

las dedi ki...

pucca:) istanbulun neresindesin. ı want to meet you. riyılli yaaaaaaaa:) deliler gibi hemideee:) haydiiiiiiiii
lasvegassss@gmail.com
kzıım kız:)

Missipipi dedi ki...

ay sorma bnde kekomançi bi aşk yaşamak istiorum
msj atıp şimdi film izlicem aşkım şimdi sıçıorum nefes alabilirmiyim diyesim var birilerine
buna ihtiyacım var anlıyomusun beni

Adsız dedi ki...

:( keko aşkı diye anlattığını ben de istiyorum.

inci dedi ki...

bırakın sorsun ya..nereye gidelim diye sorması bu kadar sorun olmaz..en azından sinsi biri değil gibi..içinde ne varsa söylüyor..bu özellk ne yazık ki çoğu insanda yok olmaya başladı..o yüzden yok ayrıl, yok böyle birinden bi halt olmaz.. hepsi boş.. evren hoş , eriğine koş haydi coş coşş =))

NoktasizvirguL dedi ki...

Ben şu anda sanırım kendimi aynı senin hissettiğin gibi hissediyorum. Karşı cinsiyetlerden olsak bile sanırım duyguların çok fazla ortak noktası var. Ya ne bileyim böyle ilişki varken etrafın dolu dolu oluyor, aklını fikrini, güzelim duygularını çalmak istiyorlar. O sıra süpersin ama aynaya bakıyorsun süper, fotoğraflarına bakıyorsun süper, herşey süper.

Sonra bir ayrılıyorsun, aynaya bakıyorsun aaa senin artık göbeğin varmış. Biraz daha dikkatli baktığında saçında 6 tane beyaz saç teli görüyorsun ve yok ya daha genceciğim ben diyorsun. Etrafına bakıyorsun kimse yok, aradıkların ya açmıyor ya şehir dışında.

Bu duruma çözüm olarak ben kendimle birlikte olmaya karar verdim, kitap okuyarak bol bol, sinamaya giderek, film izleyerek kendimi tanıyacağım biraz da. Kendimle eğleneceğim, kendime süprizler yapacağım kendime hediyeler alacağım. (tama kabul ediyorum burası biraz feminen oldu :)))

Neyse ya keşke ben bunu blog yazsaydım. Teşekkürler böyle şeyleri hatırlattığın için...

sentekbizikimiz dedi ki...

Efe : ( yazmadan önce efe diye belirtiyorum çünkü bu profili ipek ile ben kullanıyoruz.. ) bu kısa açıklamanın ardından lan pucca kırmaçice "allahına gurban senin" demek istiyorum, boşver evreni filan... eski çamlar bardak, biz gibi eski kurtlar da kocanış anacım! ben de çok inceledim vaktiyle evrendir, vırttır zırttır.. yok yok hepsi hikaye... Erik'in de kişisel yaklaşımına saygı göstermek lazım bir yerde, sanırım o da yaşlandı lan bence.. biz de ipekle ilişkimizi boka soktuğumuzda blog açmaya karar verdik, bir renk getirme çabalarındayız.. zaman geçtikce daha bir bok oluyor herşey... napsak ki lan pucca? nedir bunun hal-i çaresi, ahval-i durumu? herşey iyice enseye tokat, göte parmak şeklini alıyor...

Heidi dedi ki...

Pucca,ben biseyi merak ettim; Erik bu blog yazilarindan sonra onun hakkinda yazdigin yorumlara/elestirilere bi donus yapiyo mu, tepkisi oluyomu? Tepkiden kastim, senin sikayetci oldugun bi konuyu blogda gorunce o konuya egilip, duzeltmeye calisiyomu? Mesela bi dahaki sefere nereye gidelim diye sorcak mi yine:P Sabah popoya fortlama konusunda haklisin eski bi erkek arkadasim-hatta askimiz senin deyiminle baya kekomanciydi- gecenin bi yarisi tam uyuyorum beni popomu acarak uyandirirdi resmen. Ama pliz keko ask isteme.evren gene gotunden anlar, en hard kekoyu yasatir gorursun ebeninkini. Bana fenasi dusmustu de..

Adsız dedi ki...

http://www.hunharca.org

kuralsız ve yöneticisiz eğlence platformu. istediğini paylaş içini dök ve rahatla

Leah dedi ki...

Pucca ben Erik'e acayip kıl oldum ya bu çocuk sana yetmicek ben sana diyim. Habire böyle yazıyosun kötü taraflarını ondan sonra ama ama ama erik bi de böyle bi insan çok iyi falan yazıyosun. Bence bilinçaltın sana oyunlar oynuyo. Sen aslında onu istemiyosun gibi geldi bana bu yazıyı okuyunca ne kadar çok sevdiğini söylesen de. Adam bi kere odun ya. Ben bi adamı mıncırcam, öpcem de o adam bana o yumuşak kıllı götünü dönecek? Yok öyle bi şey ya. Hem zaten bu ilişkinin baskın karakteri sensin. Bi adam ne sebeple nereye gidelim napalım mıymıy laflar eder ya? Adam dediğin sözünü geçirir, alır götürür değişik yerlere, gözünü gönlünü açar insanın. Ya da ben fazlasıyla maço erkeklerden hoşlanıyorum ama seninkinin maço olmadığı kesin.

Ayy çok uzun yazmışım yahu. Tek temennim senin mutlu olmandır Pucca Sultan ama gel gör ki bu pısırık Erik'e çok pis çok negatif duygular besledim birden, üzmesin seni.

Adsız dedi ki...

başları okurken acayip sıkıldım sanki böyle mesaj vermek için yazılmış gibiydi... hani " bakın erik hayatımdayken bile çekinmeden yazıyorum herşeyi " teması altında eriğe'de " bak bebeyim senden başka kimse yok benim için i löv yu" der gibi ... sonlara dooru apartmandaki kücük kiz ve kekomanci örnegi iyiydi en azından yazının mesaj cercevesinden cıktığı yerlerdi.. bu arada o tüüden bende de var biri sol kolumda simsiah ve uzun 1tanecik diqeri saq kolumda bembeyaz beyaz olan daha uzun nedense bi gelip bi gidiyo :D beyaz olduqu icin qöremediqimi bulamadiqimi iddia edenler oluyo ama ... yok ben tüümü bilmez miym :D:D baya qidip qidip qelio .. kendi kendine kopup bi anda uzayabiliosa bilemicem neise uzatmim... :D kaybettiklerine üzüleceğine elindekilerin kiymetini bil ki ilerde onlar içinde evrene küfretmen gerekmesin

Adsız dedi ki...

erik bundan sora sırf öpsün seni de gör çok ararsın malafatı:)

rahat yazar dedi ki...

erik tam sana göre de baskın taraf senmişsin gibi:) bazı durumlardaki umursamaz hali, sürekli vıcık vıcık olmaktan daha iyidir :))

sickprincess dedi ki...

ilgisiz erkek iidir, her kadin ilgiyi sever ama bi sure sonra mucadele edecek bisey kalmayinca kizin gozu disari kayar. Birak cok canin SIKILSIN, seni deli etsin daraltsin, kavrama noktasinda tutmasi vitesi bese atmasindan iidir, surekli gaz alacagina arada gaz alip heycanli ataklar yasamak daha super oluyor.

Evlen sen bu erikle, benim sevgilime benzio tavirlari, 2 yil oldu bizim hala baskasina mi bakio, baskasi mi ona bakio, sacimi begenicek mi, ay bu tshirti sever mi heycanlarindayim, insallah sana da olur.

Not: Bi de kendimden ornek vermek gerekirse, onun beni guzel bulmasini o kadar onemsiyorum ki, onu beklerken yanimda siralananlari bile gozum gormuyor, hep o goruyor :)).

nihal dedi ki...

höh pucca bu erik ne böle mal ya sewiyon onun süzgeçsiz wersiyonunu ama bukadarda olmaz be :D

nihal dedi ki...

höh pucca bu erik ne böle mal ya sewiyon onun süzgeçsiz wersiyonunu ama bukadarda olmaz be :D

Unknown dedi ki...

İlahi Pucca,

Çok güldüm çok, keyiflendim, güldüm ulan daha ne olsun :)

VodviL dedi ki...

iki defa olur vay ne seksi olur ama her defa olursa ebenin amı olur yani bu durum.

bu lafa bu kadar güleceğimi bilmezdim xD xD

Adsız dedi ki...

Yaa ben sana nedense hiç kızamıyorum" dedi. Ayy dedim sonunda ağzından güzel bişeyler çıkacak döndüm hemen ona doğru monçiçi gibi bakmaya başladım gözlerim ışıldayarak. "Kaale almıyorum sanırım seni ondan kızamıyorum" dedi döndü götünü. Orda suya atıp onu vapurun pervanelerinde parçalandığını izlediğimi hayal ettim.
süpersn yaa..bide svglmdn ayrldm evt ilşkm varken pervane gbi etrafmda dönen adamlar akbaba gbi bu ilşknn btmesni 4gzle bkleyenler yok artk cok ama ck ilgnc bi durm ya:)buarada bitek sen gülümsetiosun beni bu son günlerde tskrler..

haluks dedi ki...

MANİTAN OKUMAYA BAŞLADIĞINDAN BU YANA HEP AYAR VEREN YAZILAR YAZIYORSUN