22.09.2009

sevişilecek erkekler eşcinsel, eğlenilecek erkekler puşt, evlenilecek erkekler sümsük

Şimdi bu Can abi aldatmış ya karısını, ohh öpüş koklaş, yalam yalabaş metresiyle fotoları yayıldı ya orda burda, şöyle en içten bir "orrroossspuuu çocuuuu" diye geçirdim herife.. Hepimizin eninde sonunda o kadının yerinde olacağı muhakkak çünkü.. Kimse "benim herifim aldatmaz, ben aldatılmam, benimki yapmaz" demesin. iki memeyi gören her erkek çükünü masaya koyar.. ve maalesef bir çok hanımkızımız da sahipli erkeklere karşı bir zaaf var..
Bunu engellemek için ne yapmalı, cosmo dergilerini okuyup dilimizde kiraz sapına düğüm atma tekniklerini mi öğrenmeli, yemeğini yedirdikten sonra oralını yapıp onu pışpışlamalı mı hergün, hergün polyanna sikmiş gibi gülümseyip sadece ona mı adapte olmalı, kendine güveni tam olarak herifin ağzına mı sıçmalı, devamlı vur kaç mı yapmalı, herşeyini didikleyip onda hakimiyet mi kurmalı, yoksa herifi salıvermeli mi? Valla bana şimdi öyle mükemmelim ben, erkekleri sallamam bırakırım dönerse benimdir diye lagaluga yapmayın, hepimiz aynı bokun lacivertiyiz. Hepimizin içini kemiren böyle delice bir korku var, onu 3 yaşındaki kardeşinden bile kıskanan pislik duygularla kuşatılmış kişileriz. erkeklerinde vajina olsun çamurdan olsun, soktuğum gül olsun diye malak bir düşünceleri var.. Onlarda bir türlü törpülenmeyen ego, karşı cinsin ilgisiyle kamçılanan bünyeleri, flörte deli gibi merakları, her pişt diyene gidip, yasak olanın daha tatlı gelmesi gibi bir durumları var. Kafaları zaten adam akıllı çalışmadığı için ilk çağ devirlerindeki gibi yiyim, içim, sikim, sıçim dan öte bir ayrıntı düşünemiyorlar.. Bunu nasıl yokedebiliriz dedim kendi kendime.. bulamadım.. Hangi tip erkekler aldatmaz diye düşündüm, amcam rus gacıları atmak için garsoniyer tuttu kendine, bu adam bi bankanın genel müdürü bildiğin patatese benziyor.. babam desen bi uçan bi kaçan kurtuluyor, üst kattaki bebe desen ufuuuuu o sıçtığım tipi ve mühendisliğin verdiği ezikliğe rağmen, sonra tandığım sevgilisi olan her erkek.. Yakışıklı erkekler: kesin aldatır, sadece bu önerme yüzünden bile aldatır. zaten yakışıklıların beyinsiz olduğunu ağır bir travma sonucu öğrendim, o yüzden "aldatmalıyımmmm aldatmalıyımmm" diye kendi kendini yer durur..
Tipsiz erkekler: Önemli olan iç güzelliğidir diyen, yakışıklı bebelerden dilleri yanmış, en azından buna kimse bakmaz sadece bana kalır diyerek düşünen genç kızlar tarafından kapış kapış kapışılır, hele biraz da komikse bu herif ufuuuuuu. Hem tipsiz olduğunu bildiği için biri iki piştt piştt yapsa götü tavana ulaşır, bi bok yapmasa bile elinin altındaki kıza siktiri basar kolaycanak..
Zengin erkekler: işte potansiyel orrrossspuuu çocukları bunlardır.. bir erkek cebinde parası yokken aşıktır.. O yüzden arka mahallelerin duvarlarında kız isimleri yazar.. Adamın cebine ne zaman para girer orda biter..
Ünlü erkekler: söylememe bile gerek yok sanırım.
Ezik sünepe erkekler: işte bunlar tehlike arz eden tiplerdir, hayatları boyunca "seni arkadaş olarak görüyorum ben ösgürrr, bu ambiansın bozulmasını istemiyorum:(" lafını duyarak bugünlere gelmiştir. bu gencin nasır tutmuş ellerini bir gün; yılgın, bıkkın son şansını bunla denemek isteyen bir hatun tutar.. İşte bu el tutuşundan sonra bu sümsük bir anda adam gibi adam olur, kendine güveni gelir her kıza bir iş atma, birini götürdüysem herkesi götürürüm havalarıyla "sahibi olan erkeklere göz koyan sürtklerden" biri tarafından götürülür..
Evli erkekler: zaten hep bu pezevenklerin başının altından çıkıyor
Yani kıssadan hisse her adamın içinde bu potansiyel var, aldatmayan erkek için ise "kesin sorunu vardır" diye düşünen hemcinsleri olunca, verilen gazla bunlar vur babam taşşağı popoya..
...
Aslında ben bir çözüm bulmuştum ama hani bu en azından etrafımızdaki aç sürtüklerden korumak için, elimizdeki herifin malafatınının 5 cm olduğunu söylemek, girmesiyle çıkmasının aynı anda olduğunu söylemek, siğillerle dolu bir penis, dayak, küfür, kendi annesini arzulayan bir sapık olduğunu anlatmak, bunu etrafa yaymak.. bu iyi bir fikir değil evet biliyorum ama en azından etraftaki sivri sinekler için..
Adamın özgüvenini yıkmak da gerek bence, pohpohlamakla olmaz gibi. özellikle yatakta. "bi bok beceremiyosun beeee, seninkine mal mı diyosun beee, ağzın leş gibi, vantuz gibi öpüyorsun, kak kalk üstümden pislik ben mastır çekcem senle sevişceme iğrençsin" gibi.
Bu da biraz tehlikeli adamın gözyaşları içinde başka bir hatunda teselli bulabilir. Ama pohpohlarsak daha kötü, valla daha kötü herif o gazla artık angelinayı bile şeyedeceğine inanıyor.. Denedim valla inanıyor, billa inanıyor.
Evet çok abarttım ama anacım kendimi o kadının yerine koydum ister istemez benim kalbim sıkıştı.. Sen tut bir adama hayatını ada nerdeyse, sonra herif elin uzun bacaklı genç çıtırıyla vapurda öpüşsün. Karısıyla akşam yemeği yiyip tv izlesin, metresine gelince en kral gezmeler, tutkular, heycanları onunla yaşasın. Ve bunu ulu orta yapmaktan da utanmasın.. neden çünkü o bir erkek, ünlü bir erkek, nasıl olsa bu durumdan zedelenmeyecek hatta "helal olsun" denilebilecek bir erkek.. Sana dokunduğu gibi ona dokunuyor, senden esirgediği bir çok şeyi onla yaşıyor, ona gülümsüyor, bir zamanlar beraber eşsiz diye yaşadığınız herşeyi onla yaşıyor. Sizle telefonda konuşurken "iyi tamam tamam" diye kapatırken onun yalanmadık yerini bırakmıyor. Ortak arkadaşlarınızla tanıştırıyor, resmen sizi gerizekalı konumuna düşürüyor, herkes aldattığını biliyor, ve siz sadece onu bekliyorsunuz, ne oldu acaba diye düşünüp kendinizi sorumlu hissediyorsunuz bu ilişkinin kötüye dönüşmesinde.. O isebaşka bir kadının içindeyken sizin adınızı bile aklına getirmiyor..
Erkeklerin yaşlandıkça heycan aramaya, çüklerini heryere sokmaya hakkı var.. Ama kadınların tek heyecanı ikea kataloğu, görümcesiyle yapacağı alışverişi.. Can dündarı metresiyle olan aynı fotoğraf karesi karısına ait olsaydı, herkes o kadını linç etmişti laflarıyla.. "Bakk adam ona güven müven şiirleri yazıyor orospuya bak" demişlerdi.. Ama bizim yazar yapınca "Kim yapmıyor ki" diye bir savunmaya geçiliyor..
Her evlilikte oluyorsa, bu olağan birşeyse, bu benim başıma da gelecekse ben evlendiğim zaman evlilik sözleşmesine ne para ne pulla ilgili madde yazdıracağım. "Bunaldığımda seni aldatabilirim" diye madde koyduracağım. En azından tırssın herif..
PS: bloglara girilmiyo bu arada nassı okursunuz artık bilemicim.. bloggerın da ağzına siçim ben

53 yorum:

Adsız dedi ki...

yok böyle bişey saçmasapan bi genelleme.. kadınlar herkese kuyruk sallayan orospulardır demek gibi bişey. şahsen sevdiğim kadını (ilişki yaşadığım değil, sevdiğim) aldattığımı rüyamda bile görmem.

LİLİTH dedi ki...

şu anda aldatılma olayını yeni yaşamış ve o kişiyi terk etmiş biri olarak acım henüz çok taze:))..
ama artık şunu düşünerek kendimi rahatlatıyorum: aynı durumda olsam ben de aldatır mıydım..dürüst olursak buna hemen hyr yapmazdım diyemiyoruz walla. derim diyen varsa yalan söler. Duyulmayacak olsa, çok çekici, yakışıklı vs...arzu ettiğin biri olsa yani, hyr aramda hiçbirşey olmaz mı dersiniz..
cevabı cidden muamma bence..
böle düşününce demekki olabiliyo yaa falan gibi bi hissiyat içine giriyo insan ve üzüntüsü az da olsa hafifliyo, ben denedim, siz de bi böle deneyin..
can dündar a gelince..bu konuda katılmıorum sana, adam kendi sitesinde açıklamasını yapmış ve diyor ki: ben birini sevdim! sevmiş abi, daha ötesi var mı..ve hesabını vereceğim tek kişiye, karıma, hesabını verdim. diyo..şimdi aldatma, kaçamak yapan şerefsizler başka..sevmek başka..ztn yakında boşanırlar bu ortaya çıktıgı için..sevgi ve aşk varsa arada, sölenicek bir söz yok bence..

asethuan dedi ki...

yavrum siz de hata yapmayın. ahanda aşşağıda verdik bu işin altın anahtarlarını. okuyun feyz alın. saf olmayın.

http://asethuan.blogspot.com/2009/09/boyu-mu-islevi-mi.html

http://asethuan.blogspot.com/2009/09/hata-yapan-kadn-tipleri.html

Nif (•̪●) dedi ki...

İbrahim miydi neysdi bir blog yazarı vardı kafam iyi hatırlayamadım.Onun dediği gib Açtım duşu kurdum düşü, aldım sabunla keseyi çözdüm meseleyi diyorum başkada bişey demiyorum :D

Adsız dedi ki...

Her erkeğin beyni neden çükünde olur ? Neden girecek bir vajina bulduklarında ağzının salyaları akar ? Her erkek diye genelleme yapmak doğru değil diyoruz ama o yapmayan kesim nerede işte ? Bir müddet yakalanmamayı başarabilenler ayrı onları kastetmiyorum,bu lafın gelişi söylediğimiz sadık erkekler nerede veyahut artık onlardan var mı ? Her türlü pezevenkliği yapıp kadınlara tüm damgaları vuran şerefsizler mi bizim beraber olacağımız erkekler,bunların hepsini toplasan bir bok etmezler..Gerçi evli ya da sevgilisi olan erkeklerle beraber olan bayanlarda ayrı bir tartışma konusu tabi..

Bize koyan koymuş dedi ki...

adsız senin sevmediğin insanlarla ilişki de olup onları aldatman puştluk sayılmıyor mu? demek ki doğru bir genelleme

kadının biri dedi ki...

Oeehhh aman, espirilerle dolusun ama ne kadar ezik bir karısın sen be. Ben sana veriyim formülü kafan basarsa bu kozmopolitan kaltağı kıskanç ezik tavırlardan kurtulursun belki:

1) Hayatta kendine saygı duyacağın, kendi ayakların üzerinde duracağın, kendi kişiliğinle varolacağın adam gibi bir iş/meşgale sahibi ol. Bişey ol (sanatçı, yazar, mühendis, bişey, ama kendinle barış, kendi başına dengeli bi birey ol).

2) Herşeyin bi gün bitebileceğini, duyguların değişebileceğini -senin için de, herif için de- kabullen. AŞ BUNLAR AŞ!

3) Bir adam bul: Hayatta kendine saygı duyacağı, kendi ayakları üzerinde durduğu, kendi kişiliğiyle varolduğu bi iş/meşgale sahibi olsun. Bişey olsun (sanatçı, yazar, mühendis, bişey, ama kendisiyle barışık, kendi başına dengeli bi birey olan bir adam).

4) Kıskançlığın, kendi kafandaki eziklikten ve kişisel problemlerinden kaynaklandığını hatırla. Onları çöz, herife tavır yapma, adamın içini sıkma. İnsanlar ilişkilerde böyle böyle boğuyolar birbirlerini, sonra erkekler tabi sikişte sokuşta arıyor o gergin atmosferi rahatlatmayı. (Bi parantez açıyorum, dırdırcı, ilgi arsızı, temizlik düşkünü karısından bunalıp başka karılarla olan evli erkekler, arkanızdayım koçlar).

5) Ezik olmayınca adam da misler gibi bağlı kalıyor sana, merak etme. Kalmazsa da kalmaz amına koyim.

Böyle dramayla, histeriyle geçiriyosunuz günlerinizi bi bok olabildiğiniz yok, öf be.

PuCCa dedi ki...

kadının biri o yazdıkların zaten cosmo dergilerinin önerileri.. hepsi harfi harfine.. klişe diyoruz bööö yapıyoruz falan..

hem hacı burda ben beni aldattılar böhüü falan yapmadım.. direk boku bana atma gündemdeki iki üç olay sonrası genelleme yaptığım bir durumdan ibaret.. ama ana fikir her aldatmada neden suç karının. erkeğe helal olsun muhabbeti.. neden kadın elde tutmak zorunda, adam götü göbeği salacak karı da senin o yazdığın şeyleri yapacak.. yoksa adam pırrr.. senin bu dediğin bence hasso bir eziklik başka birşey değil.. dırdır yapmayın hanımlar mırmır bırbır eşiniz üst komşuya gider demek eşin ne bok olduğunu düşünmeden hemen bu yafta seni vayy anam mı yaptı sanıyorsun.. sadece ıyyyyyy yaptırdın bana..

drama ne öğren, sonra cümle içinde kullan.. hoş durmuyor diye dedim..

haa bide adım gibi eminim, bok gibi acı çekiyorsundur.. şunu yapmayın abi cidden acayip kötü duruyor hepimiz birbirbimizi tanıyoruz. hayatımızın bir yerinde bizi üzen, kıran, ağzımıza sıçan en az bir ilişki geçiyor.. dünyanın en cool karısı olsan seni de sikiyolar yani.. ama tutup da burda vayy ben şöyleyim ben böyleyim şunu yapın bunu yapın siz pis çaresiz ezikler falan çoook itici duruyor.

ciğerinizi biliyorum maalesef :((

oksan dedi ki...

Puccayı, kıskanç ve ezik tavırlarla suçlayıp, tam bir ezik ve kıskançlıktan geberircesine buraya 5 maddelik bir paragraf yazmayı nasıl açıklayacaksın bize peki sevgili kadının biri?

Vuuu Puccaa Beybiii dedi ki...

Ya Pucca esra Ceyhanın hoşlandığı cocuk sana yazılıo da esrayla bulusucaktınız ne oldu sahi?Sanrım anlatmadın???Ya artık şöyle makale yazar gibi yazmasan da önceki yazıların gibi şöyle oldu şöyle dedim gibi yazsan:Dbizde okurken heyecanlansan aaannnnam abooov hımmm falan desek :D

Adsız dedi ki...

pucca.. =)..

ben üzülüyorum bazen..
aslında senin yaşlarında..o "kendine güven .. gerisini merak etme".. "yöntemi öğren.. erkeğini elinde tut" filan yazanlar gibi saf ve inanç dolu olmalıydın..

bu yazdıklarını da elliler civarında öğrenmeliydin..

yok bak kızma gerçekten öyle hissediyorum..
doğru diyorsun.. zira.. kuulun başta gideni ol.. kariyerin olsun..
kasa dolusu paran .. süper sosyal çevren olsun.. naaparsan yap..
acıtır elbet..

hem iki yıllık sevgilinin aldatması gibi de deil..
ömre vefan kalmayıverir de..
geçmişin anılarına tüküresin gelir..
evi yakıp delilleri yok edesin gelir..

kendine güven.. cankurtaran yeleği gibi kullanılsa da..hem kendine hem çevreye karşı..
okyanus geniş.. yüz yüz.. karaya çıkmak zordur..

da..

sen bunları bilmeseydin keşke..

içini okuduklarınla.. ilişki sürdürmek.. ki onlar da gerekli elbet../ hem erkekler hem de.. ilişkiler ../
işte bu yorucu oluyordur.. senin için diyerek üzülüyorum ben..

atalet..

Al Karısı dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
misssfit dedi ki...

o aldatma hadisesi zaten kadınların değil erkeklerin ezikliğinden kaynaklı.kadının biri, evlenirken gözüne kurşun dökülmemişti bu heriflerin sanırım. ne hakla bıkıyorlar karılarından? gidin bakın kadın aynı kadın.baştan almasaydı. yahu dünya güzelide olsan, melekte olsan bu salak herifler ordan burdan saçma sapan şeyler izleyerek kendilerini sawyer falan sanmaya başlıyorlar.biz salak hatunlarda (ben de bu gruptanım :( çıktığım kıllı pigmeyi öve öve tepeme çıkarmıştım beee )dötlerini kaldırıp iyice bir bok sanmalarına sebep oluyoruz. ne şanslıdır bu herif milleti. anaları över, çevreleri pışpışlar. son olarak da sevgilileri cilalar. sokakta bakıyorum en bok herif bile ıssız adam modeli dolanıyor.pühh.o filmede gıcığım zaten.

bonham dedi ki...

"espri" yazarken ikinci i'yi kullanmıyoruz kadının biri. ayrıca iclal aydın'dan çaktığın, onun da leo buscaglia'dan afırttığı laflarla nereye kadar mnakoyim.

pucca, blogger için open dns sorunu çözüyor gibi.

http://bonhamthegood.blogspot.com/2009/09/blogger-sorunu.html

aha beyle çözdüm ben.

Özgür dedi ki...

Evet bütün erkekler şerefsizdir. Bence siz hiç evlenmeyin.
Ya da bütün erkekler diye genelleme yapmayın.

José dedi ki...

çok iç sıkıcı bi durum, kabullenmekten başka yapcak bişi yok sanırım, adam fırsatını bulursa yapar, sıkılırsa gider... üzücü...

ayrıca kadının biri gibi birey olmaktan, iş güç sahibi olmaktan bahsedip çözüm sunanlara da kılım, herkesin işi gücü var, herkes birey, ne bokumsa birey olmak ak

Adsız dedi ki...

yaw nası atılıcak dille düğüm, kiraz zamanı da geçti beee:) Can ibnesinin allah belasını versin, zaten sevmezdim o yavşaı şimdi iyice tiksindim...Yukardaki sikindirik Kadının birine de bi kafa gömmek farz olmuş, amına kodumunun entelmaymunu Başsuluamcık mısın, mesleğin ne senin?Olmuşsun sen bitmişsin sen!!! hayat da senin maddelerin gibi 5 şıklı a.q...

her bi bok olabilirsin ama SAMİMİ olmazsın sen, Siktiminin kişiselgelişimprospektüsü!!!!

PuCCa dedi ki...

nastenka... o sikilmek sözü cinsel anlamda değil, mecaz anlamdaydı.. yoksa sevgililerimiz sevişmicek de napcak bizle, zaten salaklar bi ellerinde çükleri var onu da adam gibi kullansınlar işte..

vuuu pucca beybi.. yavrum ben ne zaman böyle genellemelerle dolu bir yazı yazıyorum bilki hayatım da hiçbir hareket yok.. buluşmadım o kızla, iki üç aradı sonra bıraktı.. pekmezin arkadaşı da arada bir mesaj atıyor naber? diye o kadar..
anam evden dışarı çıkmıyorum, büyük bir klasik cebimde dolmuş param bile yok, hayatım apartman içinde geçiyor.. işim gücüm çevrem varken öyle yazabiliyordum ama şimdi saat 3de uyanıp, tv izliyorum.. o kadar düz parasız monoton bir hayatttan da anca bunlar çıkıyor :(

Adsız dedi ki...

@kadının biri sen ve senin gibilerden gına geldi artık. Önderin İclal Aydın da aldatıldı biliyor musun? Bu yazıları arakladığın kadın 2 kere boynuzu yedi, 2 kocası da başka kadınlar için onu bıraktı. Böyle yüzyıllardır dillerde dolanan ama hiçbir işe yaramayan laflarla kapak ederim diye düşüneceğine, adam gibi bir kaç laf yazsaydın da ufkumuz genişleseydi. Şundan da eminim, Pucca erkekleri parmağında fırıldak gibi dönderirken sen İclal Aydın okuyup patlıcan kızartıyorsundur. Bazı şeyleri aş artık.

Adsıza katılıyorum Pucca senin bunları sonradan farketmen gerekirdi, şu anda o kadının biri denyosu gibi umut dolu olmalıydın. Bu senin için kötü ama yeni nesil için iyi bir durum. En azından artık kullanıp attılar beni diyen kadınların sayısı azaldı, cinselliği rahatça yaşayabilen bundan gocunmayan, isteklerini söyleyebilen, erkeğim evimin efendisidir onu kabullenmeliyim diye kendini kapatmayan aksine bunla savaşan kadınları gördükçe hoşuma gidiyor bu durum. Yıllar önce bizim konuşmaya utandığımız şeyleri tartışabiliyorsunuz. Ama işte umut fakirin de ekmeği, hayata karşı bir inancı kalmıyor sanırım bazı şeyleri farkedince.

asethuan dedi ki...

kopmuş millet oha! sanki sadece erkekler aldatıyo da, kadın erkek onu aldatmasın diye mütemadiyen erkeğin taşaklarını üflemek zorunda gibi bir algı doğmuş hem yazıdan, hem de yorumlardan sonra. erkek ne kadar aldatıyorsa, kadın da o kadar aldatıyor. veya aldatmak istiyor. işin kötüsü kadın bunu gizliden yapıyor. biz erkekler bu konuda biraz salağız. aldatmayı da elimize yüzümüze bulaştırdığımız doğru. ama tüm söylenenlerin üzerine erkekleri, elleri çüklerinde, sadece çüküyle iş yapan, onu da beceremeyen ara evrim formu gibi göstermenize de isyanım var! kadın da erkek de aldatılmanın dinamiğini kendileri hazırlıyor. ben şahsen çatır çatır aldattım sevgililerimi, bazıları da beni çatır çatır aldattı. karının yüzüne bakmıyoduk, çat die takıverdi boynuzu. boğayken eniğe döndük. yani bu işler karşılıklı. sen sikile sikile, ben götten alev çıkarak dolaşa dolaşa buluyoruz ortayı... no panic...

penis osman dedi ki...

abi amma ezik monikalarmışsınız siz be. iyi olmuş bu klerifikeyşın.

o komiklikler şakalar da kişiliğiniz üzerinde yol çalışması yapmış erkek arkadaşlarınızın yan ürünü demek. hay sokayım ben böyle işe. noise karılar, spam karılar sizi.

şu author'un tarif ettiği bir 'kezban, the türk kızı' tiplemesi var ya, hani şu yıllarca kendi kafasızlığı yüzünden içine aldığı siktiriboktan penislerin sahiplerinin yarattığı travmalardan bir türlü çıkamayıp önüne gelen erkeğe tafra yapan. onlara dönmüşsünüz işte siz.

adamın öz güvenini yıkmak gerekmişmiş. karşınıza sizin öz güveninizi sikip atan o kadar çok adam çıkmış ki, öz güvenin öyle kolayca yıkılan bir şey olduğuna filan inanmışsınız. he. öyle yapın gözüm.

ama neye yazık biliyonuz mu. sırf siz içlerinden adam gibi olanları başta seçmeyip kendiniz kezbanosferlere dönüştürdüğünüz için, beyin tasını siktiğiniz erkeklere, sizin aranızdan adam gibi olanları bulmak için yıllar harcayan heriflere yazık.

ne kadar da olsa türkiye'de değil misiniz, ne de olsa türk karısı değil misiniz..

Adsız dedi ki...

Kız da zaten kadınlar aldatmıyor dememiş. Her yerde Can Dündar'a aldattı diye tebrik mesajları gelirken karısının yerine kimse koyamamış mı kendisini demiş kıssadan hissesi bu yazının. Önce düzgün okumayı öğrenin sonra penislrimize laf söyledi diye çıkın burda yazın.

Leah dedi ki...

Bu koduğumun hayatında seversek sikiliyoruz. Ben kafama göre birini buldum da noldu birader? Güvenmiyorum. Adamın geçmişi geçmiş değil kerhane bekçisi mübarek. Her gün gözümü açtığımda "Acaba?" diye kalkıyorum. Beni aldattı mı diye düşünüyorum. Kezban da değilim dünya güzeli de. SEvgilim de öyle kamil de değil Brad Pitt de. Ama adamın kafasında( hem yukardaki hem aşağıdaki) böyle bi duygu oldu mu uçanı kaçanı kaçırmıyo puştlar.
Çok haklısın Pucca, hepsi bu evli orospu çocuklarının başının altından çıkıyo. Kuku derdine düşüp etrafındaki gerizekalı bekarlara da bu düşünceyi yayıp cihad arayışına giriyolar cümleten. Ama sorsan sana karın bunu yapsa nolur diye, dar ağacında sallandırır götler.
Can Dündar da tam bir göt. Öyle 2 dize şiir okumakla yazmakla adam olunmuyo. Sevmişmiş, anca sikinin başını sev sen. Evde karın seni beklesin. Oh ne ala amk memleketi!

pudra dedi ki...

valla erkek için daha iyisi var ziv ziv modu varsa benim için de var.zaten dünyada her daim bulduğumdan daha iyisinin olduğunu bilmek gerçeği ile başbaşayım.o yüzden hiç önemli değil.ama evet erkeklerin bunu bir kartvizit olarak algılama olayı var.galiba eninde sonunda aldatılmaya mahkumuz.

oksan dedi ki...

adam penis osman diye nick yapıp, türk kadınlarına laf ediyor.. Sanki sen italyan gibi aşk yaşayıp fransız gibi sevişeceksin de .. Lümpenlikte son nokta, penis osman nickiyle bu blogda! HOHOHOHO

Loana dedi ki...

Ben biraz salağım sanırım Can Dündar aldattı diye duyunca neee o mu, aşk hakkında bunları yazan adam mı, yok be o aldatmamıştır karısını.. falan diye düşündüm sonra görünce göt gibi kaldığımı söylememe gerek yok sanıyorum.

Kimse gelip salak salak konuşmasın gerçekten sevdiğini aldatmaz insan, canı başkasını istemez yani. İster diyen kendi aldattığından mazur göstermeye çalışıyodur. Nah. Biz de gerçekten sevdik, gözümüz ondan başkasını görmedi. Sizin gözünüz fazla mı açılmış? Demek ki aşık olup kapanmamış.

Eee napalım yani bi de herşeyi kadından bekleyen zihniyet var ki bence en boktanı o. Elin adamı başkasına kaymasın diye sen sürekli aman şunu diyip sıkmayım, aman bunu diyip bıktırmayım. Ha noldu örnek sevgili mi oldun bi anda gerizekalı. Hani okulda her lafa atlayan örnek öğrenciler vardır ya. Aynı onlara benziyolar kusursuz olmaya çalışırken beyinlerinin ne kadar kusurlu çalıştığını belli ediyolar.

Düşünmemek en güzeli. Adam seni aldatıp duruyosa gözündeki değerin dilindeki kadar değildir besbelli. Bunu bilmek de bence aldatıldığını öğrenmekten fazla koyar adama.

Bence asıl sorun erkeklerin aldatması değil erkeklerin seviyorum demesine rağmen sevmemesi, erkeklerin yalancılığı. Benim de dahil olduğum salakların da bu çocuk beni seviyodu yaa diye işe şaşıp sonra kendi akıllarınca açıklama getirmesi. Yok uzaktayız diye ihtiyacını gideriyo, yok erkekler değerli spermlerini saçmadan rahat edemio yok bilmem ne.

Gerçekten sevmeyen aldatıyo işte bu kadar basit, biz kendimizi seviyo ama şöle böle diye mal mal kandıraduralım.

Haluk Bin Ortaparmak dedi ki...

Ablacım bu şart mıdır ya? Yani hanım kızlarımız bu kadar yokluğunu çekiyor mu "çükün"??? Ben bayaa bi ağırlığını taşıyorum söylemesi ayıp -ağır bi malzemem olduğundan değil, malzeme ağır olduğundan... Bi de (faraza) size ihsan olunsa bu çük olayı, acep hakkını verebilecek misiniz? Onu çok merak ediyorum... Her hatun geniş geniş konuşuyor çünkü. Pucca kaşarı baya bi atmış tutmuş bugün erkekler hakkında. Ama merak ediyorum. Çükün olsa, performansın benden iyi mi olacak? Ya da, performansını benden kötü kılan tek şey çük yerine kukun olması mı??? Sığmaz bu böyle yorumlara, başlı başına bi yazı yazmak lazım buna. Hörmetler hanım ağalar sizi...

wincih dedi ki...

Açıkçası pucca nın genelde erkekler konusunda yazdıklarına katılmasam da saydığı tiplerin ÇOĞUNLUĞU öyle. İşin garibi hayatının bir yerinde aldatmamış erkek yoktur yapmam etmem ben öküzler gibi seviyorum dese de. Eh nihayetin de türk kadınının sexi kütük gibi yatmak olduğunu görüp yıkılacaktır ve boynuzu takacaktır. Burada pucca ya verip veriştirene kadar önce dönün bir kendinize bakın!...... Ayrıca Hemcinslerim yapmayın, nasıl ki brad pitt asansörde bir kadının dudaklarına saldırsa mercimek fırına verileceği gibi aynı şeyi adriana lima size yapsa (bende dahilim) affetmem bu kadar basit. (hanımlar sen ne diyorsunuz demeyin tipiniz değildir anlarım da

@penis osman

Kusura bakma ama kadınların, aldatılma oranı erkeklerin aldatılma oranın dan fazla üstelik, hani bir ayrımda yok genelde nefes alsın yeter mantığı ile seni bir kadın aldatsa özgüvenin bak nasıl s.kilip atılır.

Başak Ağın dedi ki...

şu penis osman mı ne skimse ona bi çift lafım var aha da aşşada linkini veriyorum, beni sinirlendirmeyin ulan. hee türk karısıyız, ananızı bellemeye geldik. şikayetin varsa buyur buna konuş:

http://wykka.blogspot.com/2008/05/trkler-ve-kadnlar-zerine.html

hadi paşam.

Al Karısı dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Haluk Bin Ortaparmak dedi ki...

Ehi ehi, sakın onaylama beni bebeğim. Ama sana bi ömür götümle güleceğim :D nihohahaha

PuCCa dedi ki...

salak ortaparmak, bloggera girebildiğim an onaylıyorum işte. hem sana cevap vereyim diye benle ilgili heryana aynı yorumu yazmışsın, bu kadar da dikkatimi çekmeye çalışman gözlerimi yaşarttı.

91 dedi ki...

her erkek aldatır genllemesine takılmasam da, çoğuuz içinbunun bir "marifet" olduğunu da gözardı etmem. ayrıca haftada yüzellibin tane can dündar yazılarından alıntılarla olşuşturulmuş pss'lerden sonra o fotoğraf bana ilaç gibi geldi. belkibahaneyle spm mail sayısı azalır diye düşünmedim değil. keh keh.

T.I dedi ki...

PuCCa selam,
Cidden ilk kez bir postunu sevmedim diyebilirim. Bunun sebebi inan erkeksi hıyarzanlık değil. Sadece karşı tarafı analizden yoksun, daldüz değerlendirmen. Erkeklerin de tek sebebi aletlerinde anlık artan kan basıncı değil, o da var tabi de.

Naçizane şu iki yazımı okursan sevinirim.
Sevgiler.

http://tehlikeliiliskiler.blogspot.com/2009/08/aldatmak-ve-bcbc.html

ve bu yazının devamı...

Erkek diye kesip atmak işin kolay yolu. Bunun bir başı sonu yok mu? Sebepsiz sonuç olur mu?

Unknown dedi ki...

http://twitter.com/Blogger

Still actively investigating problems users in Turkey have reaching Blogger and blogspot.com. We hope to have an update soon.

***

İlgileniyorlarmış hala!
Ama sorun bizim Telekom'da çıkacak belli!

leylak sarabi dedi ki...

pucca sen beni yavaş yavaş erkeklerden tiksindireceksin biliyor musun

Adsız dedi ki...

Öfff. Şu blogtaki her şeyi aman ciddiye alayım, ayar vereyim, aman erkekleri kötülüyor bu karı koşun, aman ben de geri kalmayayım koşayım ahkam keseyim, ben de iki üç hey girl okudum anacım yorum yazayım, aman ben kadının hasıyım bir morartıyım şu kaşarı, saçından sürüyün kahpeyi gibi gına getiren, lafı götünden anlayan tipler cidden şu blogu bir anlayıp okusa ne hoş olur ya.
Aş bunları, yok Türk değil misiniz, yok erkeklerinki sen de olsa. Canım üzülme sen. Takma var, o kadar merak ediyorsan gel tadına bak. Titreşimli böyle, aromalı falan. Bu cevabı mı istiyorsun bir tarafına çok güvenen arkadaş? Türk değil misinizmiş. Anan da Türk. Noluyor ? Seni yetiştiren de Türk. Bu düşünen kafanda öyle. Olayı hemen buna vur zaten. Millet kavramında da bunu anla. Ondan sonra yok yeaa sapına kadar şuncuyuz, buncuyuz. Yok kahrolsun bilmemkimler diye bir makara anlamadan laf savur. Markette onun bunu götünü kes, balkondan sütlü nuriyeleri izle. ''Abii, bizim karılar sikişmeyi bilmiyor yaa.''. Erken boşalan, malafat hesabı yapan tipler. Öğretin de bilelim o zaman. Bir de şu değil misiniz, bu değil misiniz. Ömrünce rus kukusu ellemiş gibi konuşma ya. Şu internet meredi de ne şişirdi arkadaş insanları.
Hayır, anlamıyorum. Kişisel blog. Kendi düşüncelerini yazıyor. Ezik oluyor, kaşar oluyor. İyi, otur beyaz atlını bekle, onu bunu cıkcıkla camdan eğer yanlış geliyorsa, kaşarsa bu kadın.
Herkes yorumunu yazar. Ama karşındaki insan, bu onun hayatı. Birazcık haddini bil, azıcık saygını takın. Biri sana tutup da, ayol senin ne yelloz biri olduğun belli dese tanımadan etmeden, çıkarırsın tırnaklarını. Valla çok acayip yaratıklarız. Bravo. Haklıysan bile davanda, şu öküzlüğünle yere bat, kimse acımaz. Ben de zaman zaman eleştirdim, ama şu yorumları görünce de kıza yazık diyorsun. İki yazı yazıyor, okuyoruz eğleniyoruz. Sen niye olayı hemen şeyine çekiyorsun be canım? Git sanal irclerde takıl da malafatı kanıtla sen.
Tamam, ölüp bitin, baştan başa övün demiyor kimse. Ama azıcık saygınız olsun be. Cidden bak. Yorum var, yorum var. Derdini anlatmayı hakaretle yapıyorsun, alma klavyeyi eline.
Ay, sinirlendim. Ben buraya iki güzel laf yazayım diye geldim, delirdim gene.

Güzel yazı olmuş.

Berrin dedi ki...

yazının başlığına katılıyorum:)

Adsız dedi ki...

ahahah.bu haluk bin ortaparmak ne iştir ya .d puccaya takmış anlaşılan. iyi bişeyler yapınca millet musallat oluyo.egoistler.

Adsız dedi ki...

kiraz sapıyla düğüm oral için egzersiz oluyor hanımlar deneyin


bu ne yaaa :D

Adsız dedi ki...

tartışma,küfür,normal ifade edilecek şeyleri bile küfürlerle ifade etmek,ne güzel pek çok kişi konuşamıyor bile herkes birbirine laf yetiştiriyor ben paşayım gördüm geçirdim sen kimsin ne biliorsun tadında muhabbetler ahaha ve hayır bunu derken ahkam kesmiş olmadım tespit yaptım.burası çözümleme ortamı olmasa da bu şekilde konuşarak mı birbirimizi anlicaz?
ha sanane deseniz dicek lafım da yok o ayrı. hani yorumlarda çıkar ya bi kıl o ben miyim acaba ahaha

Adsız dedi ki...

pucca ilk defa sana dibine kadar katılıyorum. bütün sevişilecek erkekler gereçekten eşcinsel oluyorlar. ve ben bundan nefret ediyorummm

Adsız dedi ki...

Üstte bir yorum var, erkeklerden soğuyacağım diyen. Çokça katılıyorum.
Şimdi bu anlattıkların, yönlüdür, yönsüzdür, ama hepiniz böyle tiplerin olduğunu görüyoruz ve illaki göreceğiz. Aldatmak sanki erkeğe bahşedilmiş gibi davranıp, kadının erkeğin gerisinde olmasını isteyen tipler var. Ben bu tipler göre göre okuya okjuya iyice iğrendim. Önüme çıkan bebeleri de sktr edesm var bu gidişle. Yani, karısını aldatıp da can dündara söven bir blogu gördüm senin link vermenle, bir de şimdi başka blogları da gördüm. Kadınları bir sınıflandırmalar, yok bu kadından şunu öğrendim, yok dağdelen, gönülçelen namları bulmalar, göğsü şöyle karnı böyle. Kadından değil, heykelden bahsediyor. Adeta evine eğitici set almış gibi davranıyor herif. Amaç nedir, çözemiyorum. Yani, nerenle seviyorsun arkadaş sen?
Konuşanların, sitesi olanın olmayanın bazılarının yüzüne bile bakılmaz, ama iki üç salak kadın veriyor diye çoşuyorlar. Sonra kadın felsefesi yazıyorlar. Cidden böyle sınıflandırmaların amacı ne yani? Bizde mi öyle bakalım. Bu ilişkiler böyle mi sürüp gitsin.
O iki üç bloga üyelik nedeniyle yazamadım. Belki sen bir ele alırsın bu konuyu da.

Unknown dedi ki...

Ben bızır seviyorum doğrudur :) asjagsf

Adsız dedi ki...

ya akıllı kaç tane arkek modeli yazmışsın, iyide sizler açmasanız bacaklarınızı zorla yapanmı var?
Paraya gidersiniz, tipe gidersiniz, kariyer sahibine gidersiniz, evliye gidersiniz, sonra erkekler öyle böyle, e vermeyin kızım vermeyinn sen vermiyorsan söyle hemcinlerine onlar vermesin o zaman zorla yapanmı var..kadınmı seçer erkekmi, erkrkmi zorla alır kadınmı isterse verir e be akıllı

misanthrope dedi ki...

ilişkilerde görülen neden hep bu. bir güç olayımı? sevgi sikişip sokuşmakdan mı ibaret.yada gerçekden kadınlar hep böyle mi düşünüyor? içine girip becerilecek bir obje olarakmı gördüğümüzü zannediyorlar onları? yada kadınlar ona buna verince intikam aldıklarınımı zannediyorlar? Joel ile Clementine yada marshall ile lilly arasındaki gibi bir aşk olamazmı hiç? yada ben çok film izliyorum heralde... :P

Kry dedi ki...

peki bir de tersten bakalım mevzuya.
bütün loser efektini yaşamış veya tecrübe etmiş diyelim,
kendinde olmasa da yakınında görmüş şahit olmuş...
hep neden erkekleri harcamak üzerine kurarsınız bütün temellerinizi.
ne zaman kamu önünde bu olay gibi birşey olsa,
hiç iplemediğiniz Hülya Avşar'ı bile bir anda sahipler,
bak işte piçe diye yersiniz adamları.
gidende aranan suçun temelini niye sekse dayarsınız hep.
senin bu yazdığın, kelimeleri ters yüz edip süslediğin mevzu,
kırk yıllık bir loser geyiğidir.
psikolojik açılımını da yapmak mümkün olmakla beraber,
gerekte yoktur pek yorumu uzatmaya,
manasız olan bir ana fikre
paralel yapılmış şu çalışmaya...

:( dedi ki...

Tencere yuvarlanir kapagini bulur...
Bastan asagiya cinsellik uzerine kurulu yazilar,konusmalar,yorumlar,kufurler.. adabtan,utanmadan uzak yasamanin adinin ozgurluk olmasi...Hayatinin anlamini ve gercek mutlulugu yeme,icme,cinsel arzular,iktidar oyunlarinda arama...Aynisini hayvanlar da yapiyor.Biz bir zamanlar insandik ve vefamiz,sadakatimiz vardi.Herkes birbirine camur atacagina oturup(neden aldatildigimiza degil) insan olamayisimiza aglasak belki gozyaslarimiz bazi kapilari acar, biz de tekrar insan oluruz da karsimiza insan gibi insanlar cikar...

ayşe dedi ki...

yazdıklarını birebir yaşadım ve hatta şu saatte de yaşamaya devam ediyorum. ya ben adamı almışım çirkin,kötü giyiniyo,sünepe diye... (zira daha önce hayatıma girenler ultra yakışıklı,süper havalı giyinen züppelerdi) adamı özellikle seçmişim ki böle olursa kıymetimi bilir,başka kadınlara bakmaz diye. nasıl gazladıysam,sen şölesin böle mükemmelsin falan...şimdi havalarda uçuyo resmen. nasıl giyinmesi gerektiğini,saçını nasıl kestirmesi gerektiğini bile benden öğrendi,şimdi beni beğenmiyo.bişeyi benimki giyiyo,sonra perşembe günü behlül giyiniyo... yüzüne bakmayan kızlar biz evleneli peşinden ayrılmıyolar...bu erkekleri anlamak imkansız kesinlikle imkansız. her türlü aldatıyolar yani...

DoDiyez dedi ki...

Bütün erkekler aldatır mı???

Nasıl bir genellemedir bu allah aşkına?Kaç kişiyi bu kadar net gözlemledin ki bu kadar geniş kapsamlı bir konuda bu denli bir genellemeyi üzerine basa basa savunuyorsun?Yaşadığın mutsuzluklar mı seni yanılgılarınla raks etmeye sürükleyen?Aşktan dem vurmuşsun,sadakatten ve cinsellikten saldırmışsın hep.Kategorize etmişsin,küfür etmişsin,öldürmüşsün, hor görmüşsün...Canın sağolsun..Ama bunları tabulaştırmışsın be güzelim..ona da aşk olsun.Peki biz,kadınların kıskançlıklarından,hep yükseklerde olan gözlerinden,şık olacağım diye abesle iştigal eden görünüşlerinden yakınan erkekler ne yapmalıyız?Sana "kendi yarattığı karamsar dünyasında sağa sola savrulan bir ezik!" diye mi hitap etmeliyiz?Yoksa "herkes sorumluluklarını yerine getirmeli,erkeklerden mucize bekleme!" gibi klişeleri sana armağan mı etmeliyiz?

Son bi laf daha;bütün bu kategorize ettiğin erkeklerin aslında ortalama beklentilerinin aynı olduğunu,çok temiz aşık olup hatta aşkına sadık olabileceğini biliyor muydun?Artık sen bacaklarının arasında gocunup duran yaranı hangi "performansı iyi" nin kapatabileceğinin hayalini kurarak yavaş yavaş uyumaya başlamalısın bence...

Rebecca dedi ki...

Aldatmayan erkek yoktur, fırsat bulamayan erkek wardır ;)

Unknown dedi ki...

yapmayın hanımlar iki memeye tav olmayacak adamlarda var buna inanın bu ne sünepelik ne puştluk nede herhangi birşey bi kadın nasıl ben bu adama vermem bu adamla olmam diyebiliyorsa kendine o derece güvene biliyorsa bir erkekde bunu aynı şekilde uyguluyabilir ne varki siz böyle birine denk gelmemişsinizdir malum milyonlarcamız mevcut

isimsiz dedi ki...

Pucca doğru söylüyo genelde gözlemleri de doğru ama eğer kitapta anlattıkları doğruysa sevgisiz bi ortamda yetişmiş, herşeyi ama göte yorumlaması sevgiyi de seks zannetmesi normal.