10.11.2009

3 ümüze 3ümüz bayram etsin çükümüz

Şimdi eski çalıştığı kanaldan bir kız arkadaşım vardı, sevgilisiyle yaşıyordu. Bunu işten atmışlar, sevgilisi de bir haftalığına memleketine mi ne gitmiş, beni aradı, gel ben de kal dedi. Evi sadece bir oda, bir mutfak, bir banyo. Okey dedim tam evlerinin ordaydım aradı "Esra Ceyhan da geliyorrr hobereyyyy" gibi bişi söledi. kapının ordaydım, dedim gir içeri ne olcak atla deve değil ya öldürmez heral seni. Sonra geldi meldi neyse bu gayet sarmaş dolaş, öpüş koklaş.. Bizim zaten bunla aramız çok bozuk ayrılmıştık kanaldan. Sonra bi kaç kez beni aradı bu, ama pekmezin arkadaşının yavşaması üzerine aradığı için hiç buluşmamıştım. Bacağımı kolumu keser kuyunun birine atar diyerekten. Burda da karşılaşınca artık ne olursa olsun dedim. Ama heralde olaydan haberi falan yok daha. Çünkü bana gayet samimi yaklaşıyor, gelip gidip sıkıyo oramı buramı falan. Hiç bahsetmedi üstelik.. Neyse biz üç işsiz kadın o bir odada oturup, 30 a yaklaşıyoruz heyy gidi günler neler geçirdik diye başladık geçmiş aşklarımızı anlatmaya.. Herkes sırayla en boktan ilişkisini anlatıyor, Esra Ceyhan hep pekmezin arkadaşını anlatıyor. Sonra en harika ilişkiye geliyor, yine kız bebeyi anlatıyor. Çocuğun göğsünde kaç tane kıl olduğunu bile saymış o uyurken. O derece saplantılı bir aşk duyuyor bebeye karşı. işte öle pek bir sıkı fkı olduk o muhabbetle. Sonra bi anda lise günlerim gibi oldu ortam. Vıcık vıcık bir kız durumu. Herkesin elinde kahve, yumoş kokan pijamalar üstümüzde aşktan meşkten bahsediyoruz. Sonra yanılmadığımı anladım, muhabbet "ayy keşke hep üçümüz birlikte yaşasak" olayına gelince. Lisede de böleydi gece birinde kaldığımız zaman. "okulu kazanınca hiç kopmayalım birbirmizden taam mı, hep böle olalım aynı evde yaşayalım. sen çılgın bediş ol, ben mükü hihihih" falan gibi. Bırak üniyi falan, öss için rapor aldığım an unuttum hepsinin adını..
Sonra ev sahibi olan kız yeni kahve koymak için mutfağa gidince, Esra ceyhan yanaştı bana, "bu salakla eve çıkacağıma öldürürm kendimi, temizlik diye can verecek" diyince bir tehlike sinyalini hissettim.
Ortaokuldan beri 3 lü kız gezmelerim olmuştur. O yüzden belli şeylere karşı temkinliyim. 3 kişinin en tehlikeli yanı, biri yokken onun hakkında mutlaka dedikodu yapılır. Bir süre bu böyle devam eder, sonunda ise sen ona onu demişsin, buna bunu yapmışsın, benim dediklerimi ona götürmüşsünle bu üçlü grup bozulur. Ortaokulda çok başıma geldi, sonra bütün sene düşman kesiliyosun, evini arayıp tehdit bile ediyolardı "PuCCa ödevini yapmadı Hilmi amca" diyerek. ortasona doğru bu grup nasıl yönetilir konusunda daha tecrübeli oldum, uzun süre hiç böyle sorunlarla uğraşmadım.. Sonra neyse büyüdüm müyüdüm geçti bitti tabi bu ezik ama liderim vasfım.
Ta ki geçen geceye kadar. Esra ceyhan kızın arkasından konuşunca dedim sıçtın. Bu hiç hayra alamet diil. Kuralları unutma ne olursa olsun kimsenin hakkında konuşma diye kitledim kendimi.
Gece üçümüz bir yatakta tıkış tıkış yatıyoruz, Esra benim yanımda. Böyle gereksiz luzumsuz hayaller falan kuruyoruz. Hiç evlenmicez, yaşlanınca ajda pekkan gibi olcaz, jeep alcaz kendimize falan. Sonra uyumuşum be o sırada, lan gözümü bir açtım Esra Ceyhan tepemde dikilmiş bana bakıyor. en bir yusuf attım anlatamam.
- Ne oldu neden uyumuyosun
- Uykum kaçtı sen neden uyandın
- neyse ben uyuyayım o zaman
Arkamı döndüm ama kalbim ağzımda atıyor. Zaten günlerdir kadın programlarının mutasyona uğramış hallerini izliyorum. Nan o programlara naapmışlar öle, eskiden açtığımda göbek atan yağlı yağlı ablalar vardı. Şimdi o ona tecavüz etmiş, bu buna atlamış, o orda ölü bulunmuş, bu burda bacağı kesilmiş satılmış. Bunları araştıran dedektiflere dönmüşler. Bi de başladın mı vazgeçemiyorsun da. Hacker bi çocuk vardı resmen oturdum bekledim ölü mü buluncak diye. Çok üzüldüm ama ya. Birinin gelini öldürmüş kendisini, diğerini komşusu kaçırıp satmış, Ay hep böle şeyleri izlemekten zaten paranoyak oldum. ben bile böyle olduysam ev hanımları paso onları izliyo, sonra daha piskopatlaşacaklar.
Neyse kıza arkamı döndüm yatıyorum ama bi yandan da titiriyorum korkudan. Deli manyak çünkü, gelip arkadan gırtlağımı kırt diyerekten kesse keser valla. Dedim en iyisi yüzümü ona döneyim. O daha kötü dikmiş gözlerini bana bakıyor. İçimden bildiğim bütün duaları okuyorum. Baktım bu korkuyla yaşayamayacağım, gittim diğer kızı da uyandırdım, en azından kendimi güvende hissedeyim diyerekten.. öyle böyle derken sabah oldu..
...
Sonra dışarıya çıktık ertesi gün, bi yerde oturuyoruz. kapıdan üçüncü giren benimki oyunu oynuyoruz. Bir sayı tutuyosun, kapıdan girince o, aa benimki diyosun, çirkin girerse diğerleri dalga geçyor falan. Zaten Türkiyede erkeklerin çoğu bok gibi olduğu için sürekli olarak "ehiehi tipe bak 4o sene erkeksiz kalsam buna vermem" gibi laflar dönüp duruyo. Mal bir kız oyunu yani. Sonra bir çocuk girdi, bunlar bir tartışmaya başladı. "üçüncü benimdi, hayır o giren dördüncü iki kişi girdiler" falan diye. Oyunu bir ciddiye aldılar. Lan tamam diyorum, adamın sizle sevişeceği yok boşuna tartışmayın. Bunlar bir çıldırdı, Esra Ceyhan özellikle hiç tanımadığı bir herif için kızı parçalayacaktı. Ben hiç araya girmeyeyim dedim, tuvalaete gittim.
Döndüğümde ise çok kötü bir manzarayla karşılaştım. Esra Ceyhan masaya kafasını koymuş koca hatun ağlıyor, diğer kız da onu teselli ediyor. Gittim oturdum noldu lan falan dememle, Esra ceyhanın ağzından çıkan köpüklerle bana küfrederek bağırması aynı anda oldu. Mekandaki herkes orospu olduğumu, arkadaşlarının sevgilisini ayartan bir ucube olduğumu, cehennemde cayır cayır yanacağımı, bardağı ağzıma sokup götümden çıkartmak istediğini öğrendi. Sonrada delirmiş gibi ağlayarak çekti gitti.
ben tuvalate gidince diğer kız kalkmış gitmiş, pekmezin arkadaşının bana yavşadını söylemiş. Bildiğini zannediyormuş bla bla bla.. zaten çişimi etmem 5 dakika sürdü, ben bırakıp gittiğimde hiç tanımadıkları bir erkek için carlıyorlardı birbirlerine, muhabbet nasıl oraya gelebilmiş anlamadım bile.
Dedim neyse zaten diken üstünde bekliyordum öğrendiği an bana bişi yapcak diyerekten. En azından bu kadarla yırttık. Sonra diğer kızla da bi ton olay oldu ama önemli olan bu değil.
Bu salak Esra Ceyhan bana bağırdıkta sonra kalkmış gitmiş bebenin yanına. 2 gündür telefonuma mesaj atıp duruyor, o derece ki mesaj kutum doldu. "Çok mutluyuz şu an yanyanayız" diye yazıp yazıp gönderiyor. Bilmiyorum ne zaman vazgeçecek bundan. Sesimi de çıkartmıyorum öle kuzu gibi bekliyorum. Bir hamle atsam kızın gelip benim kafamı kesmesinden korkuyorum. Çocuğun memesinde kaç kıl var bilen karıdan her boku beklerim ben.

58 yorum:

bi dost dedi ki...

gerizekalı kızlar olduğu sürece şerefsiz erkeklerin varlığı baki kalacaktır.. anlatabildim evet biliyorum :D

VodviL dedi ki...

Filmlere tip olacak manyaklığı varmış haa, kork ondan ciddi ciddi.

voodoo dedi ki...

o kızda harbi salakmış ama şimdi o herif sana yavşıyor ama kız hala gidip onla birlikte ne zeki kızlar var xd

SeRiOuuS dedi ki...

öss için rapor aldığım an unuttum hepsinin adını..
puccaaa yine süpersin yahuuu :)

Özgür dedi ki...

Esra Ceyhan çok uzaktan kankam olur. :P
Şikayet edeceğim işte ismini kullanmışsın telif yasası var. :D
Ama çok çirkef kadınmış ya. Bende niye hiç bu sabah programlarına ısınamadım diyordum. Sebebi varmış.

ebvatathemua dedi ki...

Kadınla erkek dost olamaz derler ya,
kadınla kadın hiç dost olamıyor.
İlk menfaat çatışmasında olay bitiyor.
Devamlı bir kuyu kazma, devamlı yüze gülüp arkadan iş çevirme...
Erkek dost çok çok azıtıp aşık olur, yatmak ister falan.
Ama kadın dostun kafasından geçenler
?...

Ova (Excuse My Reading) dedi ki...

nasıl bir ortam bu ya :)) hayal edemiyorum

malafante dedi ki...

senin olayda iyce evde kalmış karıların muhabete dönmüş valla,yazık.

Asi genç dedi ki...

bunlar bi bokluk yapıp sana komplo kurmuşlar lan.

Adsız dedi ki...

Nerde çokluk orda bokluk valla....

PisPatria dedi ki...

eninde sonunda 25o gram karşısında maymun olacak bi adamın maymunu olmak niye be?

Adsız dedi ki...

tipik erkek mantığında bir yazı yazmışsın(erkekler kızların baş başa kaldığnda tek dünya varlıkları olarak onlardan başka bir şey konuşmadığımızı düşünürler) bu ne biçim hayat pucca?.. böyle zaman geçmez çürüyüp gidersin.

Zombi dedi ki...

PuCCa abL..BunLarın zeka yasLarı kaç lütfen söleyiver........

PuCCa dedi ki...

ADSIZ kız mısın erkek misin bilmiyorum ama, maalesef öyle. kızlar bir araya gelince ilk mevzu ve en uzun mevzuları sevgilileri oluyor.

Adsız dedi ki...

adsız değilim esasen adım ecem.
her neyse.. hiçte öyle olmuyor puccacım. çok daha reel konularla ilgileniyoruz. tabiki sevgililerimiz hakkında da konuşuyoruz ama en uzun mevzu bu olmuyor. bence sen öyle düşünmek isteyip buna kendini inandırmışsın.

PuCCa dedi ki...

valla ecem ben de açıkçası şu kendini elit gösterenlere acayip kılım önce onu söyleyeyim de. oturup da buraya domuz gribinden bahsettik, bülent arınçdan konuştuk diye yazacak değilim. bağlayacağım konu bunla ilgili bunu yazdım. ama sen ve elit arkadaşların her gün ne konuşuyorsunuz çok merak ettim. msn loglarını bana yollasan yüzde yüz eminim çoğu sadece manitalarınızla ilgili.
o sebeple ne sen beni kandır ne de ben ve friendlerim çok kaliteliyiz ayağı çek bana.
Artık sıkıcı çünkü.. kendimi geçtim, etrafımı iyi gözlemleyen biriyim hiç bir kadının arkadaşlarıyla birleşince sadece dünya meseleleri konuştuğuna inanmıyorum..

Adsız dedi ki...

zaten sadece dünya meselelerinden konuştuğumuzu söylemedim pucca. ilk ve en uzun konunun bu olmadığını vurguladım. msn iletilerime gelince tabiki ilk alıcım sevgilim oldğu için ona dair olması çok muhtemel. yineliyorum ilk alıcım o olabilir anck arkadş ortamnda ilk söz konusu neden o olsunki? elitlik kavramını şuradaki iki cümleden nasıl çıkarttın anlamadım. her neyse .. (: sen yazamaya devam et, bizde okumaya..

misssfit dedi ki...

gerildim yahu ben gene. allahım ne zordur bizim gerizekalı kompleksli karılarla arkadaşlık etmek :( ummadığın yerden ummadık saçmalıklar çıkarıp başını yiyorlar adamın. sonra düşün düşün boktur işin. lise, ünv hep yatılıydı. ayy düşmanımdan ırak. ben şunu anlamam elin ecnebileri tanıdık tanımadık aynı evlerde yurtlarda mis gibi otururlar, bizim nazik, iyiliksever, misafirperver .. milletimiz geçimsizlikten birbirinin gözünü oyar. erkekler gene br nebze idare ediorlar ama hatunlar ııh. baksana karılara bir gecede az daha elden götüreceklermiş seni. ucuz yırtmışsın valla

Adsız dedi ki...

oha kadına bak ya deli manyak bişimiş cidden.ıyh

Adsız dedi ki...

oha kadına bak ya deli manyak bişimiş cidden.ıyh

pudra dedi ki...

3 kızdan oluşan arkadaş grubu çok tehlikeli evet.

victorvandort dedi ki...

hayatımda entrika yok diyodun, aha sana entrika:)

EVRAKA dedi ki...

klavyene saglık dokturmussun yıne.
su kadın programları konusunda kesınlıkle katılıyorum sana ıssızlık yuzunden ızdıvac programına sarmıs durumdayım kı ne kadar ahkam kestıgımı ızlemem dedıgımı bı ben bılırım bı de allah
öyle ki sabah 11 ogleden sonra 3 bıldıgın mesaı modu favorı falan belırlıyorum anlıycagın durumlar ıcler acısı:)

erkan bal dedi ki...

Bi sıkıntı var o kesin. 1 e 3 altın oran sanırım. 4 diyen haltetmiş. neyse hadi kızlar barışın...

Adsız dedi ki...

pucca dikkat et valla kız manyak.Keser götünü başını görürsün sonra :))

T.I dedi ki...

Kadınların bu modu hiç ama hiç anlayamadığım bir moddur. Yani mesela bir geceyi 3 kişi bir yatakta geçirebilirler. Çok acayip.

Üç kadın bir yataktaysa ve işin içinde cinsellik yoksa o işin sonunun hayır olmasını beklemek bence büyük hayalperestlik. Nitekim sonuç ortada.

Bence çok iyi ediyorsun kuzu gibi beklemekle. %100 doğru strateji. Cool duruş her zaman kadın için artı puandır. Tüm kalbimle söyleyebilirim ki çaçaronlar kısa, cool'lar uzun vadede kazanırlar.

yazın yine çok güzel.
tebrikler

ÇitLemBik dedi ki...

Pucca her zamanki gibi süpersin. Artı ecemcim eminim ki henüz lisede okuyan bir veledsin ben boş değilim imajı peşindesin. valla 2 senedir görüşmediğim arkadasımın yanındaydım dün, bizim de konuştuğumuz konuların yüzde 90ı sevgililerimizdi yahu.domuz gribinden de bahsettik ama doktorların sexy oluşundan bahsederken. bülent arınçdan da bahsettik ama oğlu mücodan bahsederken. ve hatta inanırmısın erdoğandan da bahsettik, bilmem kimin nikahında şahitlik yapışından bahsederken, kızın düğünde giydiği gelinlikten bahsederken.

bukedideli dedi ki...

okul başlayalı 2 ay olmadı yeni tanıştığım kızlardan biri diğeri için şimdiden söylenmeye başladı bende dinleyip dinleyip tuhaf diyip susuyorum ama korkulacak bi durum yani :))

sadece bağımlıyım... dedi ki...

Hemen dedikodu dönmüş hakkında gitmicektin tualete aslında tutucaktın biraz daha sıkcaktın dişini biliyosun huylarını sularını

Adsız dedi ki...

çitlembikçimm üniversiteliyim.
valla hiç boş biriyim dolu biriyim tartışmasına giremicem. ama tuhaf yani bir yorum yazdık olay oldu. hayır neden bu kadar gocundunuz anlamadım. bendee konuşuyorummm. yineliyorumm bende sevgilimm hakkındaa arkadaşlrmla konuşuyorm ancak tek muhabbet(buranın altını çizerm) bu olmuyor. sana ben on kere imaj yapsam ne olur yapmasam ne olur:D burda yapılan imajı ciddiye alıyorsan problemlerin var demektir her neyse(:
ecem..

stps dedi ki...

senin tipide gördük bebeğim yalandan yurdum insanına bok atmayı pırak da,pörtlek gözlerini kısarak yürümeyi ögren bence:))

PuCCa dedi ki...

stp götüne bakmış olmayasın pörtlek değil çekik gözlerim bu bir ikincisi tipimi nerde övmüşüm ben.

okan dedi ki...

güzel yazıyorsun.
misal ben uyduramam bu kadar.

Zıvanasız dedi ki...

Bazı arkadaşlarıma, "ben pucca okumaya gidiyorum, biraz kafam dağılsın" dediğim adres burası.

bazen hastir lan dediğim de oluyor ama olsun.

tebrik, takdir ve gıptayla...

ciyad dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

mükemmel yazıosun helal olsun,son derece doğal ve samimi

kapağıkaybolanşişe dedi ki...

seni okurken yüzümde oluşan o aptal tebessumu seviyorum! ama esra ceyhan denen şırpıntının seni dogramamasına sevindim((:

Adsız dedi ki...

kim acaba bu ruh hastası esra ceyhan merak ediyoruz açıkcası :D

Adsız dedi ki...

senın blog nu bilmiodum bı okudum 3 gunde hayatının ıkı yılını okudum gece uyuyorum pucca söle yaptıydı pekmeze pucca öle yapttıydı bay siğile falan sonra bı düşündüüm bildin kaptırmısım günlüğüne o kadar heycan yaptım kı sen bu blog un cıktısını al KİTAP OLARAK YAYINLAT bak hem para kazanırsın ama eskı sevgılılerınle aran nolur bilemem... mucu sevgilr

PisPatria dedi ki...

yuh ama he üşenmeyip sanaldan bile birbirine çemkiren dişi kişiler. hazımsızlığın da bu kadarı olur diyorum. kabuklu fıstık yerken ekranımın köşesinden PuCCadan mail var dedi msnim, bakıverdim...

adsız ececik sana sağ profilden bi baktım da gördüklerim epey eğlenceli; hanım kız imajını atasarsam bir tarafa, sevgilinle sanal sex yapacak potansiyel var gibi sende. ki yapmalısın aşırı depresif duruyosun. Sex şart şart.:p

Adsız dedi ki...

yani burası zaten boş bir günlük ne tarz yazılar yazıldığı belli. o yüzden elit şeyler yazın biz onları okuyoruz demek komik fakat pucca da ve boklu kardeşinde şu var ki biz güzeliz herkes bize bakıyor herkes bizimle ilgileniyor biz herkesin sevgilisini istersek elinden alırız bütün kızlar bizi kıskanıyor havaları.
artı yazıların artık eskisi kadar sarmıyor gerçek olduğuna inanmıyorum profesyonelce yazıyorsun senaryo tarzı.
samimiliği ve inandırıcılığı kalmadı.

Kuzey dedi ki...

Bir kaç kadın bir araya gelince belki en başta normaldir herşey ama zaman geçtikçe safransarısı bir hal alır muhabbet.. Yapış yapış, boktan bir muhabbet... Ve bu kadınlar başka pencerelerden bakıldığında kuşbeyinli olarak görünsede asla kabul etmezler.. Bir kadınım ve dünya meselelerinden konuşmuyorum.. Zaten o meseleler kıçımda çıban misali rahatsız ederken bide konuşacak mıyım? Pehh..
Kuşbeyinli meselesine gelince evet öyleyim.. Çükünüz tavana vursun.. Saflar ırkı...
Pucca hep üslubunla ilgilendim ama yorumlar beni ifrit etti. Üzgünüm...
PARPALİ/Zuga

Adsız dedi ki...

özlem sen misin

Adsız dedi ki...

@kutsalpiç
birincisi; adım ecem.
ikincisi; buraya benim yazdığım yoruma yanıt vermek için yorum bırakmıyorsun. yazı hakkında yorum yapma hakkın var ancak yorumlarım hakkında yorum yapma hakkını sana tanımıyorum.(nazcizane düşüncem)
üçüncüsü; kendine seçtiğin isimden iç dünyanda nasıl bir yaratığın yattığı belli. sennle muhattap olmak bile yanlış ancak bazen senin gibilere ses çıkarmayınca dahada sinirim bozuluyor. normal hayatında iki lafı bir araya getiremeyen sen gibi hanzolarla dolu etraf.. acıyorum size.. yazık ki şuradaki iki kelimeyle havaya girip kendinizi tatmin ediyorsunuz. sen aç karnını doyurmak için şurdaki iki kelimeye muhtaç birisn.
dördüncüsü ; boşanda semerini ye!

penelope dedi ki...

yazıyı okudum tipik kız konuşması..:))yani kasmaya gerek yok ,atsan da tutsan da bi kaç kız bir araya gelince bundan konuşur..hele de aralarında anılar varsa..yani dün tanıştığın biriyle böyle muhabbet edemezsin..
yorumların alıp başını gitmesi hoş tabii.okurken keyifle okudum .yalnız orda çemkiren bi ufaklık var ,büyük ihtimalle inek."biz dünya barışından ,su samurlarının yaşama hakkından ,greeeeeen peeeeeceee den filan bahsediyoz oturuncaaa..hııhh." diyen bir tipitip çizdi kafamda.kızcağızın -adının ecem olduğuna inanmadığım kızcağızın- elbette ki yorum yapma hakkına saygı duyuyorum.hani ilk yorumlar hoştu mesela ,sıkıntısını anlatmıştı,beğenmediği kısmı eleştirmişti.ne iyi..ama sonra bok atmaya kalkmak,-üzgünüm bu da bi konuşma türü ecem -sidik yarıştırırcasına "biz nitelikli şeylerden konuşuyoruuuuuz bi keeeereeee " tarzındaki marjınal manyaklık hoş olmamış be...ve son kez şöyle söyleyeyim kendi adıma konuşayım tabii,bu blog bilimsel gerçeklerin ışığında halkı bilinçlendirmek amaçlı ,ne bileyim ya hu küresel ısınmaya dikkat çekmek babında götümüzü korkutmak için açılmış blog değil ki..kız hayatının komik geçmiş bi safhasını yazmış..ne yazacak :
-saat 1: il meclis üyeleriyle buluştuk ,şehrin göbeğinde biriken çöp yığınları hakkında kararlar aldık
-saat 3-nitelikli arkadaş ortamında balina yağından ruj yapılmasın adlı eyleme katılma kararı aldık.
-saat 6 eski kız arkadaşlarımla bıuluştuk,ince bir dilim limon eşliğinde bir fincan ingiliz çayı içerken geçmiş yıllardaki analitik geometri dersinin bize kazandırdıklarını konuştuk ve katılarak güldük efem."
ecem daha dışarı çıkmanı,sosyalleşmeni,ve bir abla olarak oğlanlara bakabilmeni diliyorum .korkma be kalitenden bişey eksilmez..:))
not: bir de nitelikli kız sana kendi kendine düşüneceğin kendini eleştirceğin bir cümle sunuyorum:"buraya benim yazdığım yoruma yanıt vermek için yorum bırakmıyorsun. yazı hakkında yorum yapma hakkın var ancak yorumlarım hakkında yorum yapma hakkını sana tanımıyorum.(nazcizane düşüncem)" bu kadar modern ! bi kızın diktatör ve sansürcü olması ..kendi çelişkilerinle başedebilmen dileğiyle..

pucca ...sıkı blog..takipteyiz bundan böyle :)

Adsız dedi ki...

çelişkilerimde hükümsüzdür
saygılar penelope abla:D
ecem

penelope dedi ki...

TEŞEKKÜRLER SEVGİLİ ECEM..Yalnız ,yavrucuğum üniversitede Türkçe dersi yok mu? "de" ayrı yazılır kuzucuğum be...

-Pucca ,karşılıklı çemkirişlerimizden dolayı senden özür diliyorum.İki blog keşfettim,biri sensin,açıkçası samimiyetin hoşuma gitti..Bundan sonra sadece okuyucu olarak alkış tutayım ben..Tekrar sayfandaki kız dalaşı :)) için affet...

Adsız dedi ki...

Aa ol-ma-dı. benden büyüklere çemkirmem ben:D hayır zorunuz ne anlamadım. nedir bu yandaşlık arayışı?..
ah ah devir değişti tabi. bu kızlar neden bu kadar kaprisli anlamıyorum:D nedir yani? ayrıca önce okuduğunuzu anlayın ya nolurr:D hiç bu kadar eğlenmedim. farkındaysan bu konularda yazma yada daha farklı şeyler yaz diye bir yorumda bulunmadım. yalnızca yazıda belirtilen şekilde bir anlayışım(alışkanlığım) olmadığını söyledim. söylemez olaydım ortalık karıştı.
'penelopecim oğlanlarla pek ilgilenmiyorum. zaten bir sevgilim var canım. bol keseden atıp tutmak ne kolay:D
"son bir şey daha bu kadar ciddiye alma sen buraları. çook hayal kırıklığına uğrarsın..
ecem (:

serdanka dedi ki...

Kolay yanlışlar, zor doğrulardan dolayı vardır. İnsanlar doğruları zorlaştırdıkları için hep sorun yaşıyorlar ya. Mesele kadınlarsa onlar doğruyu ararken erkeklerden daha basit ama daha uzun süreli uğraşıyorlar. Hep bundan oluyor. "Giriş-Gelişme-Sonuç"tan ibaret herşey ancak kadınlar uzatmayı seviyor. Bende bu yüzden onları seviyorum. Saygılar ;)

Esra E. dedi ki...

Esra Ceyhan kızı ayşeyi kime emanet etmişte böyle bir gece çalıyor en cok bunu düşündüm sanırım herşey hayal ürünü değil mi?

Adsız dedi ki...

hepinizin amına koyayım

komplo dedi ki...

deli bir rekabet var kadınlar arasında..bu anlamda en güzel aşk şiirlerini erkekler yazar...

ezgi dedi ki...

siz 3 kişilik arkadaş gruplarından haklı olarak korkuyosunuz ama biz okulda tam 5 kız takılıyoruz. resmen canlı bomba gibiyizz:))))

Adsız dedi ki...

Yeter be aşık olmaktan soğdum resmen deli gibi aşık olduğun çocuk senın için ağlıyor deliriyo bir aralar sonra bakmışşın uyanmıssın çocuğa bak sen hooop 180 derecelık kısa dönüş yapsn tüm hayatın kaysın öss ye gremedim be şimdi ne haldeyim yaşlanıyorum .. ayaklarımız tavanda kafamız aşada düşünüyoruz arkadaşlarla Bİ ÖKÜZE NEDEN AŞIK OLDUK BİZ?? yada sadece bi takıntımı ?

#birfotoğrafbiryazı dedi ki...

Çocuğun memesinde kaç kıl var bilen karıdan her boku beklerim ben


hahahaa
süperdi PuCCa paylaşım için teşekkürler:)

Unknown dedi ki...

yazılarının bir çoğunu okudum o kadar da güzel değil, liseli salak bir ergen kız gibi yazıyorsun hatta. neden bu blog bu kadar ünlü halen anlayabilmiş değilim.

Adsız dedi ki...

ya ben bir şey merak ettim de; kitabında EsraCeyhan'ı Eriğin eski sevgilisi, Eriği de Pekmezin en yakın arkadası olarak tanıtmıssın şimdi blogunu okuyorum ama EsraCeyhan'ın Erikle Erigin pekmezle bi alakası yok. Sanırım blogunu yeni yeni okumanın azizliğine ugradım...

Shark diver dedi ki...

Valla harika... Bayildim...