29.11.2009

Bu sabah yine her sabahki gibi sıkıldım İstanbul'da

Filmlerde olsun, romantik muhabbetlerde falan olsun en kıskandığım şey, sabah beraber uyanıp mutlu mesut yaşayan sevgililer. Böyle bir mıçmıçlık, bir oynaş, bir fingirdeşme. Kız kalkıyor yataktan saçlar harika, yüz bebek gibi. Öpüşüyolar koklaşıyolar böle gıdıklıyolar birbirilerini falan. Hayal gibi bir sabah yani. Oysa benim öyle mi. İş görüşmem olacağı sabahlarda özellikle, ben bir uyanıyorum, salyam kenardan akmış. ağız kokusu dersen anam anam anam gece 3 ceset yemişim gibi.. suratım zaten bülent ersoy modeli şişmiş, üç kat yanak olmuşum. Erik dürtüyor beni uyan diye. "ne uyancam beeeeaaaa kak git başımdan" diye bönürüyorum resmen.. Bi de zaten öle benim uyanınca hemen dinç bir şekilde kalkıp "hahay ne güzel bir gün kuşlar cicişler böcüşler" modum olmuyor. Bir mal oluyorum ki sorma. o telefon alarmı sürekli olarak 10 dk. ileri atılıyor. Ama o 10 dklık uyku nasıl bir tatlı, nasıl tatlı anlatamam. Deselerki orda, şu an canını alcaz, öle mutlu ölürüm. Bi o uyku zaten, bir de dolmuşta uyumak. Napıyorlar o dolmuşlara uyku spreyi mi sıkıyolarsa artık binip cam kenarına oturunca direk şak uyuyorum. Arada kafamı cama da koyuyorum daradarada diye vuravura yatıyorum. Öyle miss, öyle sakin, öyle sıcak ana kucağı gibi yeminle..
İşte sabahki o 10 dakikalık da aynen öle. Sonra kalkıyorum bi 15 dakika bir gerinmem, bütün vucudumu kaşımam, gözümdeki çapakları silmem, ben nerdeyim ulan bura nere olayım oluyor. Biraz kendime geliyorum, bir küfrediyorum "amına kocam yaa böle hayatın her sabah kalkılır mı off offf, sen de kalk erik ya sinir etme beni saat kaç halla halla uyan be ya uyan" diye. Sonra kalkıp dolabı açıyorum, yemin ederim 1 saat o dolabın karşısında kitlendiğimi bilirim. Öle malak gibi kıyafet arıyorum.. O sırada beni zaraya sok yine bulamam kendime kıyafet. Hiçbir şey gözüme güzel gözükmüyor. Bir sinir harbi yaşıyorum ne giycem ne giycem diyerekten.. Bir ton şey götüme başıma geçirip, en sonunda ilk başta giydiğim ama hiç yakıştırmadığım şeyde karar veriyorum. Sonra bizim bir de kahvaltı olayımız var. Şimdi sabahları göbeğim düz oluyor o ambiansın bozulmasını hiç istemiyorum. Bi de bu diyetisyenlerin, yok sabah mutlaka yicen şeyine şahsen ben inanmıyorum. Çünkü ne zaman sabah yesem, o gün içerisinde hayvandan beter yiyorum. Öküzü otlağa bırakmış gibi ne bulsam lop lop götürüyorum. Ama kahvaltı yapmazsam, gayet iştahım kapalı olarak bir gün geçiririyorum.
O yüzden biz böyle sürekli bir tartışma yaşıyoruz sabahları, "o ekmek bitecek, onu ye, o elmayı atma çöpe" gibi. Sonra akşam olunca da "oyyş oyy sevgilimin koca dötü oyy oyy" oluyor. Şu zaten erkeklerin çikoluk durumunu sevimli bir şeymiş gibi göstermesi kadar gerizekalıca bişi yok. bi de böle "oyyşş oyyşş koca götlüm, aman aman kollara bak pehlivan gibi" Ne zaman beni böyle sevmeye kalksa onu aduket etkisiyle duvara yapıştırıp, ağzını burnunu kırmak istiyorum. Gözüm dönüyor bildiğin içindeki alevler gözüküyor. ama Erik hala anlamıyor o iğrenç sesini tiz yapıp "oyyşş oyyşş" yapıyor. Her oyyş da dişlerim kamaşıyor gırçç gırçç diye..
...
Hah işte şimdi geçen gün, biz yattık, ben yine uyuyamadım yanında gittim salona pc başında durdum. Lan bir baktım sabah olmuş. Erik de deli gibi kızıyor öle sabahlara kadar oturmama. Ben de hiç yeni uyanmış gibi yapıp yatağa geçtim. Böle bu beni uyandırmaya çalıştı işte, lak diye uyanıp hemen kalktım kahvaltıyı falan hazırladım.
Sonra bu geldi masaya ama bi garip suratı. Ben sandım sabaha kadar net başında olduğumu anladı ondan öyle. Hiç konuşmuyoruz ikimizde masada.
- Bugün garipsin PuCCa hayırdır bişey mi oldu?
- Hayır olmadı bişi
- Laptopu açık bırakmışsın içerde onla mı uğraşıyordun?
Direk böyle durumlarda yaptığım şey karşı atağa geçmek olduğu için hemen atladım.. Kaşlarımın birini havaya kaldırdım, domatesi tabağıma koydum çatalı ona doğru sallayıp, gözlerimi aşşağıya devirdim.
- Asıl sen garipsin acaba neden diye sormama gerek var mı sence hah?
- Yaa valla billa o kız mail attı cevap vermedim, yemin ederim bak gönderilen kutusuna gerçekten cevap yazmadım. Bi anda atmış işte içinden gelmiş.
- Mail?
- xxx yazdıklarında, doğum gününde aramadım diye az bozulmuş mail atmış. Biliyordum kızacağını ondan söylemedim sana. Kıza inanmazsan ara sor bla bla bla.
- Ben ondan bahsetmiyorum Erik, o benim umrumda bile değil, senin maillerini okuyacak kadar düşmedim daha! başka şeyden bahsediyorum ben
- Haa ya o gün eve gelecektim ama arkadaşlar dedi içelim diye ne bileyim sen kızarsın diye demek istemedim. Sonra kavga çıkıyor aramızda, yarım saat durdum zaten onlarla. Yemin ederim kız yoktu hiç.
Allahım dedim ben bu çocuğu nasıl korkutmuşum böle, o suratı mimikleri yeminler etmesi. Her bokun ardına sen kızarsın demesi. Ayy kendimden şey oldum. Gerçi hoş durup dururken bütün yaptığı şeyleri anlatması da komikti ama. Buna eski (orospu) manitası mail atmış, ben buna demiştim ki, "böle durumlarda haberim olacak, ben duyarım, bi şekilde kulağıma gelirse senin geleceğini elinden alırım bir çırpıda kırt diye, sinirlendim mi gözüm görmez söylim" Anam gerçekten korkmuş demek ki, o gözlerinin içinin titremesini gördüm.
Bi de bu yeni işe başladı şimdi, sevmiyorum ben öle erkek arkadaşı olsun falan. memesi götü olan benim, bayılıyor bu gidip o kıllı dallama insanlarla ayısal muhabbetler etmeye. Ben de her seferinde kıyameti kopartıyorum. Yazık dedim ,bu kadar üstünde korku dolu etki bırakmışım.
Az biraz serbest bırakmaya karar verdim. bunun sonu çünkü sıkılıp, boğlup kaçacak gibime geldi. Anam anam dağlara taşlara..
PS: yada başka bir ihtimal benden gizli yine bir boklar yiyo en ufaklarını söyledi sadece. Neyseee öyle bir şey varsa elbet duyarım.. O zaman sanma ki diğer normal insanlar gibi çeker kapıyı çıkarım. Çıkarken senin en değer verdiğin şeyi boynuma kolye yaparım.. bilmem anlatabildim mi!!!!!!!!!!!!!! (kalp falan :Pp)

39 yorum:

Leah dedi ki...

Akşamdan hazırla Pucca kıyafetleri, şahsen ben öyle yapıyorum sonra da 4-5 kez daha erteliyorum alarmı, oh mis, nası tatlı, nası güzel bi uyku!

bi dost dedi ki...

ahahaha yazık lan eriğe:D he bu arada okuyosa selam ederim, şapka yakışmış :Pp

Adsız dedi ki...

Bunu nasıl başardığını da yazsan

aaAUu! dedi ki...

son söz harika olmuş :D

Cam Adam dedi ki...

Ne korkması, korkutması PuCCa.. Sen bu aralar biraz üstüne düş Erik'in, bana bi işler çeviriyo gibi geldi.

Son cümle de çok fena, ben bile tırstım lan!!

Erik okuyosan; yandın olm sen, ne yap ne et öyle bi durumda kaç..

bossa nova dedi ki...

pucca, o kıyafet konusu çok illet bir şey. dolapta 45678765tonu olsa bile hiçbir şey yokmuş gibi geliyor. Geceden de hazrlasam sabaha psikolojim değişiyor yine 1 saat bekle kapılar açık pfss.. Erik üzerinde de aşırı baskı patlama yapabilir daha fena evet hmhm hmhm..

altın olan her şey parlamaz dedi ki...

size bayram gelmedi herhal.

Adsız dedi ki...

ha hah haa.... esaslı psikosun valla; yaparsın sen bu kolyeyi milletede yeni trend diye utturursun
.....periskop

gzmy dedi ki...

altın olan her şey parlamaz;
deliye hergün bayram lol. :)

pucca yanlış anlama çağrışımanlamında.

Adsız dedi ki...

ahahahaha koptm yaa suan saat 3 gecenin bi yarısı aklma geldi dedm lan bi acıp bakim yazmstr belki pucca hanım çok şükğr bekliorum kac gundur nihayet yazdın ya nedne bu kadra gec gec yazıosuuunnn????? gerci senide anlıorum ama olsun anlamak istem,orum sık sık yaz böle hergun bambaşka bi ikayeyle falan gel:P:p ama yarıldm gulmekten yaa il basta anlattklarn özellkle kıyafet secme 10 dk erteleme surekli alarmı vs vs aynı işte ha yalnz sbaahları kalktgmda bulent ersoy gbi olmyrm asla onuda belirtiim:D "O sırada beni zaraya sok yine bulamam kendime kıyafet." hehehe aynenn.. bideee supersn yine tek kelmeyle...

Rools for the Fools dedi ki...

"Bi de bu yeni işe başladı şimdi, sevmiyorum ben öle erkek arkadaşı olsun falan. memesi götü olan benim, bayılıyor bu gidip o kıllı dallama insanlarla ayısal muhabbetler etmeye. Ben de her seferinde kıyameti kopartıyorum. "

Bu kısım beni benden aldı

Adsız dedi ki...

neden erkeğin eski sevgilileri yeni sevgililerinin gözünde Orospu olduklarını ben bi türlü anlayamadım. Yok sadece eski sevgililerde kalsa bu durum içim gam yemicek, normal iki geyik yaptığın kız arkadaşında hemen sevgilinin gözünde orospu oluyor. hemen herkez eski sevgili ve iyi bir arkadaş olduğuna göre bütün kızlar bu vesile ile orospu oluyor benim tezimle :) Varmı böyle bişi .. Bu baskın kişiliğine hayranım PuCCa .

aksamdan kalma corba dedi ki...

ben capon animesi bakisi aticam suan:
O_o

siz hanki ara bu eriklen ayni evde yasamaya basladiniz yau :/ aradabi mi gidiyosun nedir, akraba yanindan sikilinca. ya da tamamen ora mi tasindin nedir?

bi de bu erik efendi, gecen evlenme teklifinde yabdigi sakayi(!) mi unutmus ki simdi masallah "senden korkuyorum pucca" modunda. korkuyorsa orda korkucakti. böyle zirtapoz islerde, insani kolay kolay kiramayacak seylerde korkmus nedir.

Kupa Kızı ♀ dedi ki...

finale bayıldım :D

Adsız dedi ki...

senden sonra arakdaslarla aramızda tuhaf tuhaf laflar türedi.
bknz:"puccavari hareketler"


valla sevindim lan yazmana.
oh be

Flying Dutchman dedi ki...

Arada kafamı cama da koyuyorum daradarada diye vuravura yatıyorum


:)))))

Ayrıntıya tebrikler

Edward Ander dedi ki...

yarım saat boyunca elde çorap halıya odaklanmış halde bekliyorum ben de.

Adsız dedi ki...

pucca bu kadar korkutma be çocuğu yazık :)). şaka bi yana korkuyo numarası yapıp da yemesin seni dikkat et.

ZIBBIDI dedi ki...

Sen yapacaklarını söyle burada sonra erik okuyup strateji geliştirsin olmuyor ama..Hem intikamımızıda almadın daha..:(

spider dedi ki...

Pucca,merak ediyorum acaba gerçekten cümlelerinde bi kez de olsa sevdiğin bir nesneden ,insandan,ya da seni sevindiren mutlu eden bir olaydan bahsedecek misin?

PuCCa dedi ki...

akşamdan kalan çorba akrabamda kalıyorum teoride ama paso erikteyim.

Adsız dedi ki...

Zavallı erik :(

Fıstıkçı Şahap dedi ki...

Pucca merakımdan soruyorum?
Cevap vermezsen de hiç bozulmam.
Adamın teşkilatı kesip kolye yapabilecek kadar yaratıcısın bu konularda saygı duyuyorum.
Peki bugüne kadar hayal mahsülü olarak değil de en çok ne yaptın bir erkeğe?

Tokat mı attın? Cidden şeyini mi paraladın adamın? Ya da ne biliym gece uyurken seçını kestin filan?

Böyle şeylerde çok agresif yazmana rağmen (agresifi kötü manada kullanmadım, çok seviyorum yazdıklarını ve üslubunu) sanki aşırı derecede naif ve saf bir yanın var bence. Ya da ne bileyim bana mı öyle geliyor?

Ne yaptın en çok bir yazsana, merak içerisindeyim.

PuCCa dedi ki...

fıstıkçı: http://passiflora-rapunzel.blogspot.com/2009/03/intikam-zeytinyagl-yemektir-hazmszlga.html

http://passiflora-rapunzel.blogspot.com/2008/04/intikam.html

http://passiflora-rapunzel.blogspot.com/2009/01/yollarda-bulurum-seni.html

heh bunlar yaptıklarımından

Kuzey dedi ki...

Hep bir sürtüşme kendinle, hayatla,sözcüklerle, onla, bunla, şunla...
Üsluba kötü söz söylemek haddim değil ki zaten mükemmel bir coşku dili bu...
Yine de mutlu yinede umutlu bir pucca..
Birgün siyah atına binmiş kara şovelyeler gelip bu pucca masalını değiştirecek gibi geliyor bana... yada bitirecek...

Takipçi :) dedi ki...

http://img121.imageshack.us/img121/2023/14886500sq.gif
Tam senlik.. :)

Adsız dedi ki...

adamın teşkilatı ne yaa.. yorumları okumak ayrı bir zevk. teşkilat hihihihi. sanırım milli istihbaratı unutmuş yorum yazan vatandaş.

Adsız dedi ki...

http://videogaleri.gecce.com/VideoGaleri.aspx?G=1900


KESİNLİKLE BAKMAN LAZIM MARYLİN ESRAR ÇEKİO PPUCCAAA :d İZLEYİNCE YORUMUNU SÖLEDE ANLAYALIM İZLEYİP İZLEMEDİGİNİ.. :D

PuCCa dedi ki...

ntv de izledim :))))

Adsız dedi ki...

pucca;
normalde pek sevmem böyle argo diye tabir edilen kelimeleri..

ama cidden güzel yazıyorsun,
yazmaya devam :)

PuCCa dedi ki...

YORUMUNU YAYINLAMADIIM ELİF BANA MAİL AT.. puccaysamgunahimne@hotmail.com

Adsız dedi ki...

çok piskopat gördüm puccacım seni :) ama eriği nasıl dize getirdiğini bilmek isterdim cem yılmaz ın erkekler hakkında yaptığı espri geldi aklıma erkekler basit yaratıklardır yalan söyleyemezler söleselerde sıçıp sıvarlar :D

Adsız dedi ki...

Sansür seni çaptan düşürmüş be abla:))Buranında performansı iyice düşmüş.

Adsız dedi ki...

bu blogu bana ver veya ortak olalım ikimizde köşeyi döneriz paraya para demeyiz.

delibelge dedi ki...

sıkılma, şu videoyu izle:

http://conmech.net/issiz-adam-origins/

Fabulinus dedi ki...

Yahu bir sabah yaşananlar bunca güzel mi anlatılır, dolap karşısında beklemeler, karın düzlüğü için yememeler, 10 dakika ertelemeler ve akan salya... Kalemine sağlık... Sal gitsin, çabuk kalkıyor d.tleri... :)

Adsız dedi ki...

sabah dinç uyanıyorum, acayip mutlu oluyorum filan diyen yalan söylüyor. 30 yıldır şu ülkenin vatandaşı, allahın kulu ve babamın oğluyum, daha bir sabah sürünmeden kalktığımı bilmiyorum. erken kalkmak zaten mikik bişey ama öğlene kadar yatınca da ovırdoz oluyorsun kafa kazan gibi, yine bi b.ka yaramıyor. amaann, neyse..

digitallunicorn dedi ki...

puccaaa nie yazmıosun :((( canım çokkk sıkkınnn yazılarını okuyup kafa dağıtıodum ne güzel :)))))

Minemosyne dedi ki...

gecenin bi saati blogunu hatmettim PuCCa :D kahkahalarımdan ev çınladı