15.11.2009

Çıktığın deliğe tekrar girmek için allaha dua edeceksin!

Şimdi biz erikle 6 ayı doldurduk nerdeyse. Kısadan üstünden geçeyim, Giriş dönemimiz azcık garip geçti bizim. Çünkü ben daha sarmadan tam olarak ayrılmamıştım, öle hiç soluk almadan hop Erik başlamıştı. Giriş dönemimiz o yüzden ciddiye mi alsam, sallasam mı diye bir ikilem arasında durdu sürekli. Ardından Mıçmıç dönemine girdik. O dönemde pek bir faaliyetteydik aman ohh sabahlar olmasın.. Duvarlar inlesin, çamaşırlar parçalansın modundaydık. İlk kez cinselliği keşfetmişiz gibi hayvanlık vardı üstümüzde. Ardından "Benimki dönemi"ne geçtik. burda o tavşanlar gibi her boşlukta tombala oynamamız sona erdi. bir nefes aldık, noluyoz biz diyerekten sakinleştik. Ve şu anda "Aaa noluyo lan dönemi" ne girdik.
heh işte şeye bağlıcam konuyu, geçen yatıyoruz. Genelde ona sarılıyorum ben, o uyuduktan sonra arkamı dönüyorum.. sağolsun kafasını yastığa koyar koymaz, uyuduğu için onu uyutana kadar sarılmak zorundayım. Yoksa mıymıy ediyo gecemin ağzına sıçıyo. "sarılsana yaa sarılsana" diye darlıyo beni. ki ben biriyle bile aynı yatakta yatamam. Ondan dolayı çoğu kez eriği uyutup sinsice salona geçip bilgisayarı açmışlığım vardır. İşte geçen gün tam yatma saati geldi bu esneyip duruyor.. ben de öle memesini falan sıkıyorum öle oynaşıyorum bebeyle. "Film izliyorum bi dur bi! oynama memelerimle yaa" diye hafif tonajı yükseltti sesinde.. tavşanlık dönemimiz bitti ya, ben sanırım bu durumdan hoşlanmadım. Bir trip atasım geldi. . Aslında olay sevişmek de değil. Öyle bir arsızlık ki bu, ilgi istiyorum sürekli devamlı olarak. Ondan böyle ortada sanki çok büyük bir sorun varmış gibi astım suratımı, geçtim içeri yatağa yattım. Küstüğümü anlasın diye. Baktım anlamadı küstüğümü.. aldım yatağın çarşaflarını değiştirdim, hani ses gitsin içeri diye, bi yandan da oflayıp puffluyorum yatağı hazırlarken. Çarşafı seriyorum ama nasıl afra tafra bende ki, yatağın kenarlarına tıkıştırıyorum o şeyi, ama böyle sanki birinin derisini yüzüyomuş gibi, arada da dönüp bakıyorum eriğe, o salak hala tv izliyor.
Sonra ona bişey demeden gittim yattım hiç ben uyuyorum da demedim. Yatakta bi o yana bi bu yana çevriliyorum ama sinirden köpürüyorum da. "inşallah o televizyon patlar, inşallah koltuk kırılır, inşallah ben burda ölürüm gelir, ölümü görür, ay der neden memelerimle oynatmadım, inşallah hırsızlar girer beni kaçırır o da vicdan azabından geberir, ama hırsızlar yakışıklı olsun, belki sonra biriyle evlenirim, ayy aslında ne güzel olur, böyle geliyor hırsızlar beni kaçırıyolar falan, mavi boncuk filmi gibi. Ben de emel sayınım işte. gerçi buna benzer pornomsu bir film de vardı ama amaan zaten konu bu değil!! Neyse ne diyodum umarım kanser olurum o da der üzülür ayy der naaptım ben der"
gibi düşüncelerle sağa sola kıvrım kıvrım kıvrandım. Sonra bu geldi yattı, Böle ama ben nasılım ingiltere kraliçesi gibi yatıyorum yatakta buz gibi, dönüp bakmıyorum bile herife..
- Şittt PuCCa uyudun mu? PuCCaa baksana bi, dönsene bana, uyudun mu..
Öyle bir dürtüyor ki omzumu deşecek sanki, ulan uyumuşum işte ne dürtüyosun malak insan ben hala uyuma taklidi yapıyorum. Bu da inandı sanırım uyuduğuma beni uyandırmak için yatağı matağı sallıyor. "bana dön, bi sarıl bana, yaa neden uyudun benden önce.. PuCCaaaa uyansana"
Gerçek bir hayvanla beraber olduğumu o noktada anladım. Cidden uyusam demek öyle uyandırcak. baktım kaçış yok böyle sanki uyanmış gibi yaptım "ayy noluyoo yaa" falan diye.
Bi de yalan attı pezevenk "üstün açılmış ya onun için şeyettim" diyerekten.
Sarıl bana sarıl bana diye darladı yine beni, ben de baardım ona memelerimi elleme diye bağırmıştı ya hah öle işte aynen. "Erik uyuyorum ya uykumdan uyandırdın beni, ben öyle yılış yapış yatmak istemiyorum dön uyu işte" dedim intikamımı alıp arkamı döndüm.
Sonra bu yatağın içinde kıvrandı kıvrandı kıvrandı.. Çok acaip bir ses tonuyla
- PuCCa uyudun mu?
- Yok uyumadım ne oldu
- Bence artık evlenelim.
Evlenme lafını duyunca benim gözler fıldır fıldır oldu kalktım hemen döndüm, ona doğru.
- sarılmadım diye mi
- ne alakası var be, günlerdir düşünüyorum da evlenelim yani tabi bu hoş bir teklif olmadı ama
- Ciddi misin sen
- Dalga mı geçecem seninle bir de. Günlerdir aklımda hoş birşeyer yapmak istiyordum ama dayanamadım.
ayy canım benim dedim sarıldım ona, sonra hemen kafamda kurdum düğün davetiyemizin desenini. Arthurla Marilyninin davetiyesi gibi yaptırmak istiyorum, 2 saatlik hayalimin sonunda ona karar verdim. Sonra biraz da gelinliğimi düşündüm. Gelinliğimi düşünürken kardeşime mesaj atim dedim ama amele olduğum aklıma geldi, kontorum yok diye yazmadım bişey.. Bi baktım sabah ezanı okunuyor öyle sızıp kalmışım..
Sabah kalktığımda erik mutfakta kahvaltıyı hazırlıyodu, benim ağız kulaklarda hoplaya zıplaya yanına gittim, hani böyle filmlerde olur ya arkadan herife hop diye sarılırsın öyle bir ambians yaratmaya çalıştım ama beceremedim mutfak masasıyla lavabo arasına ikimiz sığamadık çünkü..
- Benim canım kocacım kahvaltı mı hazırlıyomuş
- kocacım mı? o nasıl iğrenç bir kelime
- olum artık sana öle dicem evlencez neticede.. hey hişt hopp diyemem ya.
- ahaha sen gecekini gerçek mi sandın
- neyi
- yaa onu sana sarıl diye dedim. ahaha hemen de yedin, öyle sarıltırırlar işte adama naber??? enayi yaa, bi de uyanığım diye geçiniyosun ahahahahaha!!
İşte orda cinnet ne demek anladım!! Gerçekten kafamdan geçenleri söylesem varya, bi kere ekmek bıçağıyla penisini kopartıp ağzına depmeyi düşündüm. Musluğu yerinden söküp götüne sokmayı düşündüm. Suratına tavayı indirip kafasını fırının içine sokmayı, orda onu pişirmeyi, çatalla gözünü çıkartıp, yerine zeytin yerleştirmeyi, suratını bıçakla soyup, turşuya batırmayı istedim. O kadar çok istedim ki bunu, ama yapmadım..
Sadece gülümseyip "senin o bacaana sıçacam" dedim. kahvaltımı yaptım.

107 yorum:

Şerafettin dedi ki...

Way adi. Adice olmuş çok. Evlenme teklif edince yalancı çoban olmayı düşünemediğine göre hıç evlenme teklif etmek yok aklında gelecekte dey.

Bence erik deme hıyar de ondan bundan sonra.

Adsız dedi ki...

Erik adamımsın :D

ıLgaz ' (keme) dedi ki...

bence o söylediklerinden en ideal olanı yapmalıydın ... çok zalimce bi kandırmaca olmuş bu çok feci bi intikam bekliyorum çok yansın canı çokkkkkk ...

merakla bekliyorummm (:

Finduilas dedi ki...

oha, adi pislik!

genç kızın rüyalarıyla oynamak budur işte! cıkcık. kınadım. kın.

Adsız dedi ki...

nikahsız erik. benamaz erik. niye ciddi değilsin lan.

Berrin dedi ki...

kocacım iğrenç bir kelime ya :)
sadece gülümseyip son söylediğin kelime bile beni çok çok aşar :))

Sycorox dedi ki...

oha ya,varya iyi dayanmışsın ben yapardım yeminle:/

sonrada kızlar niye çıngar çıkarır diye düşünürler al işte

paper doll.. dedi ki...

o kadar öküz olamaz bence..
gerçekten evlenme teklif edicek ve şimdilik tepkini ölçüyo sanırım..

arshavin7adam dedi ki...

uzun yol bakımı vakti gelmiş onun. bana kalırsa servise götür, yağını suyunu değiştirsinler bi.

Adsız dedi ki...

AĞZINA SIÇİM ERİK, KOY POSTANI GİTSİN PEZEVENK

malafante dedi ki...

ben aynı teklifi yaptığımda sarhoşsun sen demişti. halbuki değildim,peki.

Adsız dedi ki...

eriğin azına siçiim sana bişey olmasın

Asi genç dedi ki...

ahahah bence sen şeyapmalıydın evlenelim dediğinde
-evlenelim pucca.
-taam olur cok uykum var bi uyım sabah konuşuruz ok.

O zaman ne göt olurdu ne göt.

hiç kimse hakkında her bi şey dedi ki...

dinsizin hakkından imansız mi gelio, yoksa bana mı öle gelio pucca :)?

PisPatria dedi ki...

tam bi puştmuş. herife bak be sabah sabah saçlarım diken diken oldu. bence musluk fantazini gerçekleştir. Kopardığın pipisini de hemen ağzına tıkma, dolma yap ve öyle yedir. tükür ama o dolmaya da...

içimdeki kutsalpiçi uyandırıyorlar be lanet herifler. Bi sabah uyandıklarında pipilerini 2 cm olarak görsünler, erken boşalma konularına özne olsunlar. Havlet olamasınlar be.

Ama şöle yap Pucca, madem arkadan sarılma saplantısı içinde bu adam, strapon takarak sarıl. arkadan hafif yasla buna :D

Alphan Tüfekçi dedi ki...

işte neden eric ile berabersin sorusunun yanıtı, kılas adammış:))

SeRiOuuS dedi ki...

wayyy eriğe bak sen :)
Pucca bunun altında kalma derim ben sana
Öyle bacaana sıcam demekle yetınme

Adsız dedi ki...

hahah sinsi erik

lan pucca yazsana senin burcun ne? eriğin burcu ne?

Özgür dedi ki...

Gerçekten de Adice ya. İnsan evladı yapmaz böyle bir şeyi. Geçmiş olsun ne diyelim. Geç olmadan anlamışsın neyin ne olduğunu...

PaPErDeLiE dedi ki...

valla iyi bi oyunu haketmiş erik bey, intikammmm diyorum :ppp

Adsız dedi ki...

sen tam bi salaksın zaten haalA bu çocukla oldugun için.
SALAK!

bezgin bekir dedi ki...

kezzap atıcan böylelerinin suratına! haywana bak çok afedersin! bir genç kızın hayalleriyle oynanır mı lan....

Kupa Kızı ♀ dedi ki...

pucca intikamını al bu öküzden!

Turuncu Pisi dedi ki...

PuCCa bunu yanına bırakmaz..

Adsız dedi ki...

bu çucuk kaşınıyor.

PoLLy dedi ki...

dayaklık!

Leah dedi ki...

pucca yavrım sen hala neden bu çocukla berabersin ya?

GokceDeniz dedi ki...

bana da yorum yazdırdın ya alacaan olsun.. yane ne guzel pasif yapabildiim bi sey idi blogunu okumak..


guzelim.. super tepki vermissin ama benim bildiim PuCCa bundan sonra canina okur o erik kurusunun... ama ilk tepkin tam dozunda derimben...

yaw guzelim sen deli misin resmi teklifi gormeden gaza gelen.. o tektasi alacak.. dizustu cokecek.. yok ole yangindan mal kacirma...

bi de ben su evlenme merakini DEKLARE etmeyi yakistiramiom ya kiz cocuuna.. zaten annemizin karnindan "ben evlencem" die ciktik.. fekat agirdan satmak lazim.. sora bizim bu yumusak karnimiz nedeni ile evlilik bize bi hediye gibi sunuluo.. ulkemiz de o dandik amarıkan filmlerindeki tribe baglicak bak gorursun.. heriflerin "seni seviyorum" demesi bile kadini parti havasina sokuo..

budur diceeem vesselam:)

sevgiler

rahat yazar dedi ki...

Adam senden daha akıllı ya da seni çok iyi tanıyor. Sinirlenince yapmak istediklerin kısmı beni güldürüyor:)

Volkan dedi ki...

ben de yazının başında "pucca bile evleniyo lan böhüüee" diye üzülmeye başlamıştım ki, herşer bir kurgudan ibaretmiş :)) bence sen de ona bi şaka yap "seni en yakın arkınla aldattım eheh" de.

aksamdan kalma corba dedi ki...

e hani saf salak bi bebeydi bu. bu ne lan?
hayir bi de olacak gibi degil. ayib denen bisi var resmen.

ne söylesem fazla durdu imanima.

Adsız dedi ki...

yazının sonuna gelince ve
- enayi yaa, bi de uyanığım diye geçiniyosun ahahahahaha!! cümlesini okuyunca piç dedim eriğe. erkekler nie böle yaa... :/

Adsız dedi ki...

öf.gaye bak ya.bacaana köpekle işesin,tepene tepene karlar yağsın.tüüüüüüüüüü.
allah kıyametini versin.-_- it ya.

gp maksimov dedi ki...

Cok sofistike bir arkadas, taktiksel anlamda tam bi makyavelist. kadin ruhundan da cok ii anlio!

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

intikam!!! intikam isterik!!

Adsız dedi ki...

sıç o bacağına. gerçekten. sıçmazsan pucca diilsin. of ne gaza geldim bee

Adsız dedi ki...

Adım Fatih,

Bu yaptığı biraz abartı olmuş..
Ama açıkça dile getirme özürlü bir cinsin mensubu olduğu için belki şimdi sebebi bilmiyorsun.Sadece sarılsın diye yapmış olacağını sanmıyorum.
O gardını almış vaziyette olacak muhtemelen.
Ve onun canını aynı şekilde acıtacak birşey bulabilmen de çok zor(imkansız değil:)
Gerçi senin evlenme meraklısı halini sergilemekten rahatsız olmayışın bütün kötülüklerin anasıdır bunu bil.
evlenmek ne demek? Tamam seni herşeyinle kabul ediyorum demek.Bunu baştan kabul ettiğin sinyalini yayarsan sürekli, dangalaklığın fren balataları gevşemeye başlar..
İntikam soğuk yenen bir yemektir..
Keskin manevralar daha da dibe çekebilir durumunu..
Geçmiş olsun.

My Drizzle!! dedi ki...

yol ver gitsin ..ama önce intikam!!!=)

gp maksimov dedi ki...

Pucca, fatihinki haric yukardaki safsatalarin gazina gelme. Ezeli maglum olduunu biliosun, bole bir savas dehasina karsi sansin cok az. Kadin taktiklerini senden daa ii uygulayan bir erkege karsi yapabileceklerin cok sinirli.

PuCCa dedi ki...

siz öyle sanın..

Cam Adam dedi ki...

iyi ki de gerçek değilmiş lan. Hayalini bile kurup böyle anlatıyosa bir de gerçek olduğunda ki halini düşünemiyorum..

ilişkininde en sıkıcı yerine gelmişler, hayvanlaşma bölümü uzun sürmeliydi.

lulusuluburun dedi ki...

pucca, eriğin blogunu okuduğunu söylemiştin. bu sözlerim sana erik efendi. öküzün önde gideniymişsin.

Adsız dedi ki...

Bayanlar ne oluyor yaa , ben cok guldum:))

ADA dedi ki...

Bu adama öyle bir şey yap ki o enayi lafını alıp küpe yapsın kulağına...

Ova (Excuse My Reading) dedi ki...

bu adamdan hayır gelmez

yabancı dedi ki...

Yazıların çok güzel
Yazıların kadar sayfa yapında çok dikkat cekiçi senin sayfa yapıngibi bir sayfada ben yapmak istiyorum bana yardımcı olurmusun???

yabancı dedi ki...

bu yazınla ilgilide kendi sayfamda güzel bir yorum yapmak bana hak oldu

MeL jones' dedi ki...

Kıyamam yaa..
erkek değil mi hepsi aynı öküz!

CharLiZe dedi ki...

seni azıcık tanıdıysan şu blogtan hem ayrılık hemde erik'in hüsran günleri çok yakın..ama yapılıcak son şaka..seni sevmiştim ben erik sende bozdun tam oldu yani..

Süt dedi ki...

Bana böyle bir şey yapsaydı biri çok fena kavga sebebi olurdu belki üstüne terk ederdim.

intikam bekleriz Pucca <3 çok adice olmuş yaptığı. Hadi ciddi değildin gece, üstüne sabah "yaaaa pışşııık nasıl koydum sarılttım haha! yapmak nasıl bir çocukluktur?

mefisto dedi ki...

pucca bu cidden adilik ya. ben bile okurken bile kafamdan fena kanlı, çok acılı cinayetler geçirdim yemnederim. hani öc almanı istiyorum resmen!

miss lulu dedi ki...

en azından bi tokattamı atmadın be
ama her şakada bi ciddiyet vardır
bence düşünüyo olabilir
bi sarılma için böyle kuyruğu çok uzun bi 'blöf' yapmak sıradan bi iş değil

Adsız dedi ki...

Bu blogu erik okuyordu güya. Bunu görmüyor mu şimdi. :)
Daha önce bir yorumda, ilişkini seks için yaşıyorsun demişti. Şu son örnekle de sikine dahi takmadığını düşündürdü bana bu ilişkiyi. Çok saçma çünkü şu yaşanan, metroda çiftleşen liseliler gibi. Ayy yapma diyorum hihihi bazında.

Ha, illa tatmin olacaksan intikamın al tabii. Erik pestiline çevir onu. Ama zaten çok takmıyorsun bu ilişkiyi, büyük kayıp değil. Senin aklın şu evlilikte olduğundan, erik gider, nice armutlar gelir daha. Takma.

Adsız dedi ki...

http://yabanciyim.blogspot.com/
üsttteki arkadaş biraz ayıp olmuyor mu?? hayır ben mi yanlış anladım?

Adsız dedi ki...

Adım hala Fatih,

Şimdi düşündüm de tekrar. Erkekler aslında çok zayıf yaratıklar. Ama bir ömür bunu saklamaya çalışmakla meşgul bir bünyenin ustalığını gözardı etmemek te gerek. Tabii o meşguliyet başlarına başka işler açıyo farkında olmadan.
tam tersi bir durumda erkek, "bacağına sıçacam senin" deyip kahvaltı yapamazdı. Taktir edilmesi lazım..

Ben kadının gözlerini kısıp, "mmııımm!" diye inleyerek gülme taklidi yapanından her zaman korkarım.Bunu yapıyorsa tehlike çanları çalıyor demektir..Artık ne yapsan fayda etmez. En azından zevk almayı bileceksin o durumda..

erkan bal dedi ki...

evlenmeyi düşünmeyen adam şakasını bilem yapmaz... bi hakkı daha kalmış sanki şaka/kaka yapıcak. sonrası biz çıkalım kerevetine... tabi siz işin mokunu çıkarmazsanız böyle sağlı sollu furuşurken laf sokarak...

ZIBBIDI dedi ki...

Bunun altında kalmayıp çok kaliteli bi şekilde intikamını alacağını biliyom ama,ben çok kinlendim şimdi içimizi soğutacak bişeyler yapsaydın keşke..

Adsız dedi ki...

sinirlenince yapmayı düşündüün şeylere kopuorum ya hayal gücün mukemmel ya:Dgece gece yarldm gulmkten:D gelgelelim erik kurusuna intikamını almadn bırakma o kendini bişe sanan odun herifi..intikamnı al sora da yol ver derim!!! dinleyene...

Adsız dedi ki...

biricit cons'un günlüğünde bir replik vardı: 'arkadaşlar sevgiliniz yokken sevgili bulmanız için uğraşırlar, sevgili bulduğunuzda ise ayrılmanız için uğraşırlar'

buradaki yorumlar biraz bu minvalde olmuş. intikam almak etmek de işin oyun ve nefis yönü fakat, bu intikam oyunu bittikten sonra erik'le sana ne olacak?

önce ayrılmanıza sebebiyet veren hakareti, sonra bu iğrenç-adice davranış... ben sadece dışardan okuyan, senin bana aktardığın kadarını bilen bir insanım elbet. hatta belki bu anlattığın olay bile yaşanmamıştır, blog'a hareket gelsin diye sallıyor da olabilirsin. fakat anlattıkların doğruysa bu erik'in 'adam gibi adam olma olasılığı'nı bir hayli düşürüyor. erik'le beraberliğiniz konusunda yeniden düşünmeni öneririm.

babycakes dedi ki...

yaaa konu bambaşka olabilir ama bu erik yalnız uyuyamıyor mu nası yaniii.... sen de bu noktadan onu vur derim pucca o seni en zayıf noktandan vurmuş... hem hıyar her günün bir de gecesi o sadece 1 geceyi kurtarmış:)))

Adsız dedi ki...

ya ben kacirdim mi anlamadim simdi siz ayrilmamismiydiniz

Adsız dedi ki...

http://yabanciyim.blogspot.com/

bu nedir ya?
yukardaki arkadsın yaptığı gibi kopyalıyorum ama cidden anlamadım bu olayı.
burda yazanın amacı nedir?
yazının ana fikri var mıdır?varsa nedir? Niye alıp kopyalayıp kendi bloğunda puccanın yazısını sergiliyosun.başka konu mu yoktur?yorumluyosun falan 2 saat.işin mi yok ya senin.basında çalışalar için saçma sapan genellemeler yapıyosun falan.ne alaka yani.hem sen şu bloğu biraz karıştısaydın senin dediğinle alakasız bi takım görevlerde çalıştığını anlardın puccanın.Ne alaka yani.Ne alakasın sen yani.

2bi dedi ki...

yaaa nası terbiyesiz!terliksi hayvan...çok gıcık olmuş ben olsan gözlerine yeşil zeytin bile yerleştirmezdim...hıh!

Adsız dedi ki...

enayi de ne demek ya? annemle babam 25 senedir evli en büyük kavgalarında dahi aptal kelimesine bile yer yoktu. adam kalkmış sana enayi diyor evlilik teklifni ciddiye alıyrsun diye. neymiş sarıl diye söylemiş. nasıl bir saçmalık bu? ne bu şimdi sevgili mi:D adam sarıl bana diyemiyrda evlen benimle diyor. sizin aranızda daha şimdiden saygı yok. erkek yada kadın hiç farketmez. bundan sana hayır gelmez. aşk falan hikaye saygı duymuyorsanız birbirinize iki gün sonra geçmiş olsun. bu tip insanları değil yatağına, kapıdan içeri sokma. akılan artık pucca..

nonameafterbefore dedi ki...

kitap falan çıkar iyi hikayeler yazıyorsun. yalnız o kocacağım pucca karakterine yakıştı mı yea. pucca dediğin karakter asi, erkeğin ağzına sıçan bi tip olmalı. bak orda kaymış konsantrasyon. olcak ama olcak.

erik fan club.. dedi ki...

bu ne feminist bir topluluktur yav burda erik abimize karşı kamuoyu oluşturulup hakaret edliyor.erik abimizim üstünden türk erkeğine bir yıldırma ve yıpratma politikası uygulanıyor.haydi eriği sevenler bizde elele verelim erik abimizi ezdirmeyelim. onu gönüllerde yaşayalım ve yaşatalım.unutmayalımki hepimizin içinde bi erik vardır ki olmalıdırda çünkü bizce olmayanda problem vardır. ayrıca eriğe küfür eden herkese sesleniyorum " siz çohh yarrahh insanlarsınız"=) pucca bunuda bilki biz erik severler grubu olarak yaklaşık 30 kişiyi bulduk ama senin 1500 izleyenine bedeliz.çünkü masallah hepiz ayı gibiyiz neticede eriğe yamuk yapma seni buluruz=)

Büşra Bayram dedi ki...

Sevgili pucca, şu yazılarına seçtiğin resimlere hayranım :) ya nerden buluyo bu hatun bu kadar yazısıyla alakalı resimleri diyorm hep.. O yüzden yazılarımda resim kullanmama kararı aldım :)

Pretty Woman (Aka likeaprayer) dedi ki...

"ben evlenmeyi düşünmüyorum iyiyiz böyle" deyip kıçını dönüp yatacaktın. ı ıh olmamış Pucca zaaflarını açık etmişsin ilişkide.

Adsız dedi ki...

@Erik fan clup bir tane adam toplayamazsın burdakiler pucca yalakası. pucca eriği kestim attım yazsa helal olsun derler.

sinderellaaa dedi ki...

erik bu yazdıklarını okumuyormu zaten ?ona ne diyeceksen demiş oldun ,bu yazıdan daha güzel intikam olamaz zaten!:))

Adsız dedi ki...

erik diye biri var mı?
varsa okuduğu doğru mu?
okuyorsa ne karaktersiz bir hayvan ki kendisine edilen hakaretlere ses çıkarmıyor.

bunların hepsi kurgu.
pucca bunları kıçının bir köşesinden uyduruyor ordan burdan esinleniyor sonra yazıyor siz de ben de yorum yapıyoruz ya erik şöyle şeftali böyle. şunu de bunu de.

bu arada pucca farkında mısın behlülü öpmeyen bir sen kaldın bir firdevs hanım ha ha.

cem yılmazın dediği gibi hayal mahsülüsün mayk. pucca bu yorumları okurken eminim çok gülüyordur kendisine inandığınız ve gerçek sanıp okuduğunuz için. okuyun okumayın demiyorum güzel bir blog bende okuyorum hatta pek çok arkadaşıma link gönderdim okusunlar ama kurgu olduğunu ve gerçek olmadığını bilerek okuyun.

sonra bu blogdan esinlenen başka kızlar var onlardan burdan kopya çekerek yazıyorlar.

bir tane okudum çok güldüm pucca dan çalmış o da sevgilisine kazma diyor.

PuCCa dedi ki...

3 senedir yazıyorum hala mı kurgu kurgu değil tartışması. 3 sene bak 3 sene boru değil yani. Artık kardeşim manitam bir çoğu da biliyor, burdan arkadaşlarım oldu, insanlıkadınla nerdeyse aynı evde yaşıyoruz diğerleriyle görüştüğüm çok var. inatla hala bu kadar emin olarak kendinden kurgu diyorsun ya o götünü sikim senin. yaparım yani bunu.
Deli ediyorsunuz hala adamı ya halla halla bu kadar emin olarak yazmanıza şaşırıyorum ben. Sanki amına koduum burda tayyiple seviştiğimi yazıyorum da karı işkilleniyor, dünyayı ben kurtardım yazıyorum da böle bu kadar emin bi şekilde bana cevap verme hakkını buluyor. böyle de ağzımı bozduruyosunuz işte

Adsız dedi ki...

oha! çok sinirime dokundu.. oturur ağlarım bana yapılmış gibi oturdu içime.. ya da dur bana da yapılmış olduğu için oturmuş olmasın... tenini jiletle kesip tuz bastıktan sonra 1 kilo tuzlu patates yedirip su içirmemek ardından da denize atmak lazım adiyi!(sinirlendim pucca yapcek bişey yok:/

Melis dedi ki...

bencil herif...

Adsız dedi ki...

kurgu değilse sen tam bir fahişesin. hem de öyle böyle değil kaşarın da kaşarı. sen benim götümü sikemezsin ama ben seninkini öyle bir sikerim ki aklın hayalin şaşar. eriği meriği gözünde görmez levent yükselin şarkısındaki gibi bidaha bidaha dersin.sana karı olduğumu kim söyledi ezikk pucca.
boynuzlu erik de bunları okuyor ve kabulleniyorsa üstelik ailesi de okuyorlarsa söyleyecek birşey yok ren geyiğinin mi yoksa eriğin mi boynuzları daha uzun düşünmeye başladım şimdi.kapılardan geçemez boynuzları takılır gelsin bana ben törpülerim onun boynuzlarını. senin kıllı ve siğilli yaratıkla ve diğer piçlerle ilişkini babandan yediğin tecavüzleri diğer erkeklerle yatıp kalkmanı bu durumda erik te de ne mide varmış ne artıkçıymış şaştım kaldım yani.
bazı insanlarda artıkçıdır işte yapacak bir şey yok demek ki senin muamelen iyi şimdilik göz yumuyor.
benim gözümde genelev fahişesi bile senden daha namuslu onurlu ve gururlu haysiyetli ve şeref sahibi.
3 senedir yazıyorum diyorsun pucca günlük nisan 2008 den başlıyor şizofrenlik mi var yoksa başka yerlerede mi yazıyorsun onları okumadım ben sadece bu günlükten bahsediyorum sapla samanı karıştırma o sapları birtaraflarına sokarım senin.
çok rezil bir ailesiniz ve ailenin bütün kadınları da senin gibi rezil. annen babanın teyzesinin oğluyla evlenmiş üvey baban sana tecavüz etmiş annen seni kocasından kıskanmış senin yatıp kalkmadığın erkek kalmadı bir ben kaldım yani. kardeşin desen ateist ve ayrı bir alem.
bunlar kurgu değilse sizin gibi insancıklardan utanıyorum. oysa ki ben kurgu olmasını isterdim.anneaneni yazmıştın o ayrı bir vaka.
senin hayatının özeti bu ve övünülecek hiçbir yanı yok.
hala da daha konuşuyorsun rezil insan.

PuCCa dedi ki...

Şuraya yazılan hiç bir yorumu ciddiye almadım şuana kadar. Hiçbirini hemde!!! Ama bunu yazan orospu çocuğu seni bulup yemin ederim sikecem! Bu da benim andım olsun!!!! Madem bunu yazmaya cesaretin var ulaş bana!!!!
Allah senin de belanı versini umuyorum benden daha beter bir hayatın olur! Bunu o kadar içten istedim ki öyle bir canın yansın ki, öyle bir duruma düş ki gebermek iste. O kadar canı yürekten istiyorum ki bunu anlatamam.

Ateş dedi ki...

En son yazan adsıza,
Hayattan hiç darbe yemediğin ne kadar da belli.Ama neyse ki hayatı iyi biliyorum ki ne kadar büyük konuşursan o kadar yersin ettiğin lafları.

Pucca bunları yaşamış veya yaşamamış sanane Allahın zirzobu?Üvey babasının, annesinin ,kardeşinin yaptıklarından sana ne ,bize ne?Sen ne ahlaksız birisin ki birinin yaralarını ortaya döküyorsun.

Pucca'nın cinsel hayatından sana ne?Sen kendininkiyle ilgilensene.
Eminim ondaki başarısızlığını da başkalarınınkini anlatarak atlatmaya çalışıyorsundur.Dostum sen Pucca ne yapmış ne etmiş düşüneceğine, boşboğazlar gibi anlatacağına git kendi derdine derman bul...

Allah senin gibi ahlak bekçilerinin yediği bokları herkese duyurur umarım.
Bütün pislikler senin gibi ahlak bekçilerinden çıkıyor.Sizde olmayana düşkünsünüz çünkü.Ahlaklı olsaydın ahlakı başkalarında aramazdın.

Bir de kadınlara laf sokar senin gibi dedikoducular.Sen mahalle karılarından daha dedikoducu ve gereksizmişsin.Git bumuhabbetleri mahallendeki teyzelerinle et, hiç değilse onların aralarında popüler olmayı dene, burada hiç şansın yok!

Adsız dedi ki...

Son adsız ben bile burdan sana beddua ettim inanarak hemde. İnşallah o yazdıklarından beter duruma düşersin. Aynılarını yşama daha beterlerini yaşa. O zaman gelip özür dilersin ancak. Hayatın insana neler sunacağı belli olmaz. Allah inancın varsa zaten şu yorumunla nasıl bir günaha battığını bilmiyorsun. O kadar inanarak bela okudum ki, kızın hissettiği acıyı ben çektim burda.

yabancı dedi ki...

Günaydın

Öncelikle cevap verdiğin için sana tşk

Eleştirelim kişiliğinle ilgili değil

Kişiliğin ve karakterin yazmış olduğun yazıya göre mükemmel tek taraflı olarak dinlediğimizde sonuç böyle
Senin kişiliğini eleştirme yede hakım yok ama senden güzel anne ve güzel bir eş olur .
Büyük hayal kırıklığına uğradığın halde sağduyulu yaklaşıyorsun tebrik ederim

Basında çalışan insanlarda daha özgür ortamda çalıştıkları ive özgürlük taraftarları oldukları nedeniyle daha fazlasını yapıyorlar yapamaz diye bil kelime kullanma şansım yok netice de onlarda insan.

İlerde hediye gönderdiğimde hangi bölümde çalıştığımı öğrenirsin tabi ki sanal ortamda yazışmamız devam ederse

Pucca benim eleştirim misyonuna senin misyonun tüm kadınları temsil ediyor dikkat edersen kadın yorumcuların arkadaşına en büyük hakaretleri yazıyorlar yapmış olduğu çirkin bir şaka için neden onlar taşım oldukları misyonlarından dolayı bunları yapıyorlar yoksa senin arkadaşına hakaret etmeye hiçbir kişinin hakkı yok .

Zaman olurda sanalda arkadaşlığımız devam edersen çalışmış olduğumuz ortamdaki çarpık ilişkileri ve aşağılan insanları anlatırım kimler olduklarını

Yaşım küçük değil hayır cinselliği bilecek yaş olarak yolu yarıladık kaç yaşında olduğumu anlarsın .

Önerime neden mucuk dedin açıklamanı isterdim aslında ama karar senin hayatta senin

Bir sonraki güzel yazını okumak ve eleştirmek için sana

Huzurlu

Sağlıklı

Aşk

Bir yaşam dilerim

Adsız dedi ki...

zorlama göz yaşını akmaz
mecburen üzüntü olmaz
bana bir borcun yok
aşkta telafi olmaz..

gzmy dedi ki...

erik :/
intikamını alman lazım pucca :D

Adsız dedi ki...

pucca blog yazıyosun haliyle bisürü laf atan olacak sana. belki bu ilk ama daha da olacaktır eminim.böyle insanlar için blogunu kapatmayı düşününmüyosun heralde dimi olum :d seviyoruz seni muck

Kuzey dedi ki...

Ahlak sınırlarının altında kalmış bir adama (adsız) cevap verme tenezülünde bulunmamanı beklerdim Pucca..Diyeceğim ama sana engel olunmazbilirim..
... "Ahlaksız erik, şerefsiz erik" bilmem ne de bilmem ne.. Yazıyı okudum ve ilk düşündüğüm "Ya pucca?", "Puccanın duyguları", "gerçeklerle yıkılan hayaller", "puccanın kırıkları"... Böyle gidiyor..
Erik umurumda değil.. Çok açık yüreklilikle herşeyi yazıyorsun pucca... başkaları, başka hayatlar, kafa sesin, dış sesin, yaşam portföyün... Peki ya puccanın çıkmazları... Keşfi mümkün olmayan bir okyanus gibisin.. Her kulaçta yeni bir dehliz, her kürekte yeni bir uçurum, her dalgada KOCA bir KADIN... Haddimi aşıyor muyum bilmiyorum ama bir küçük diyeceğim var sevgili pucca.. Ayrıntılar bütünü oluşturur ve küçük sokaklar ya çıkmazdır ya büyük caddelere çıkar.. Ayrıntıları iyi değerlendirmeni diliyorum.. Koca bir yüreğe sahipsin ve biliyorum yüreğin bu sert üslübundan çok daha naif...
U-Mutlu kal
PARPALİ/Zuga

Sıradağlı dedi ki...

Yukarda tecavüzü bile namus zanneden adsız. Sana tek lafım var umuyorum bu kızın yaşadığı herşeyi harfi harifne, senin çocuğun da yaşar.
Hayatın nasıl gideceği belli olmaz çünkü, insanın kendi elinde olmadan yaşadığı şeyleri buraya ona hakaret ederek yazmışsın. Üstelik bunun nasıl bir yara olduğunun farkına vararak, bilerek kazımışsın bu durumu. Kendi çocuğun aynı duruma düşerse ancak o zaman anlarsın.
Senin gibilerin en kısa yoldan gaz odasına kapatılıp öldürülmesi gerek.
Aynen yukardakiler gibi ben de sana beddua ettim. Allah'a inancım da var. Ama sen demişsin kızın kardeşine ateist diye. Allah inancı olup senin gibi böyle şerefsiz olacağına, ateist olup öyle karakterli biri olsun. Zoydaklıyı da Pucca'dan daha çok severim üstelik.
Allah aynı acıları çocuğundan çıkarsın sana son sözüm budur.

Adsız dedi ki...

!!!!!!!!!!!11!1!!!!!!!

ya sonuna gelmeden evvel "ohaaaa pucca evleniyooo ne giycem ben düğünde.." diye düşünürken! erik'e orrsssssspuçocuuu demek istiyorum, burada orospu cinsel bi mana içermiyo ama. ay kızdım :S
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(ben de reklamımı yaptıgın icin gelmiş gibi oldum, aslında bi baktım trafik senden yana akmış noooluyo diye, sonra bunu okudum, sinir oldum çıkıyorum. ya valla sinir oldum bilgisayar başında grrrrrrr! ama takdiriniz için teşekkür ederim blogriçem :) )

Adsız dedi ki...

bu arada yorum yazarak masturbasyon yapan abiye de selam ederim. insanları anlamıyorum "değersiz"sin yazmak için vakit harcamak bile değer vermektir, bunu anlamak için gerizekalı olmak bile yeterli. madem bu kadar kızdın ettin, inanmadın pucca'ya vs. ne diye okuyorsun. bir de baştan sona bütün yazıları okumuş sarmasından kıllısından her şeyi de biliyor bir de üstüne koca götlü mahalle karıları gibi laf ediyor. senin elaleme vermediğin bir değerin kalmış al onu da fazla gevşemiş yerlerine monte et de cereyan yapmasın derler adama.

tey allam ya!

hayır yani erik denen o camışa laf ediyorsun, sen bu kadar lafı yediğin yerde ne diye duruyorsun? folloş mudur nedir?!

Şerafettin dedi ki...

Ulan serefsiz Adsiz denen pezevenk (her adsiz degil o adsiz kendini bilir)

Kiz cikmis burada ister kurgu ister harbi (ki bence kesin harbi) istedigi gibi yaziyor sana giren cikan ne?

Baskasini yargilamaya kalkanin kendi donu temiz olmali. "Bi daha bi daha" dermis. bak bak bak. Birak gercek ismini takma blogger kimliginle login olmaya bile cesaret edemeyen senin gibilerle dolu internet. Sen mi erkeksin? Senin gibi erkekleri cok gorduk.

Masallah begenmiyor laf etmekten geri durmuyorsun ama yalamis yutmussun butun blogu en ince detaylarina kadar. Okuma kardesim. Nasil bir sapikliktir seninki?

Kizim Pucca. Sallama bunu. Sen ne anlatirsan anlat anlattiklarin aha bu salagin anladigi ile sInIrlI. Takil yani kafana gore. Boyle abuk yorumlari da onaylama bir daha, Sil gitsin.

zımzımzım dedi ki...

kendini namus bekçisi sanan adsız karaktersiz ; sanki sike sike okutuyorlar bloğu sana.
belki de öyledir bilemem.
madem bu kadar nefret ediyorsun niye ezberledin satır satır. kafadan sakat mısın?
dönde kendi oturma organını sik sen. çük beyinli embesil seni...

0 noktası dedi ki...

PUCCAYI SİKİCEM DİYEN ADSIZ VAR YA, YA BU ELEŞTRİ MAHİYETİNDE YAZILAN YORUMLAR NEDEN HEP "ADSIZ" NEDEN BU KADAR GİZEM. ACABA ŞU AN BURADA "ADRESİNİ VER"SE KAÇ KİŞİNİN ORAYA GİDEBİLECEĞİNİ BİLİYOR MU? FARKINDA MI?

ADAMI ÖLDÜRÜRLER HABERİ YOK. HİÇBİR CİNSEL İÇERİK YOK BAK BUNDA.

NE OLUR BİLİYOR MUSUN? SENİNLE TARTIŞMAYA GİRMEZ. SENİ YAKALAR ŞANSIN VARSA BİR TANE VURURSUN EN FAZLA. SONRA BİR BAKARSIN BİR YERİN KANIYOR. ARDINDAN KARŞINDAKİNİN GÖZLERİNİN İÇİNE BAKARSIN. DEMİN YAZDIKLARIN VAR YA İŞTE O AN SENİN İÇİN TÜM ÖNEMİNİ KAYBEDECEK. ARKANDAN SENİ BİRİ TUTAR VE SEN HALA KARŞINDAKİNİN GÖZLERİNİN İÇİNE BAKARKEN O SENİN BOĞAZINI KESER.

SICAKLIK..

YERE DÜŞERSİN SEN BOŞLUĞA BAKARSIN.
İNSANLAR YOLUNA.

T.I dedi ki...

Bu hayat bana iki şey öğretti. Bi suda şaka olmaz. Bi de evlilikte.

petek dedi ki...

Şu üstteki fantezilerini bloga döşeyen adsız,
Herkes sana bunca küfür sıralamış ki, bir bok üstüne alacağını sanmıyorum. Ama sana gene de ulan orospuçocuğu diye hitap etmek istiyorum. Şimdi erik midesizse midesiz, sanane? Ordan burdan yazmak kolay götoğlanı seni. Senin o beynini parmak parmak kese4r turşu yaparım. Eriğin ne haltlar yediğini biliyor muyuz? Böyle hemen karşında kadın var diye şahlandın 3 cm çüküne düşkün yaratık organizma seni. Tecavüzü nasıl isteklki bir olay gibi anlatırsın sen it? Adı üzerinde lan, tecavüz bu! Götoğlanları. Erkek diye bir şey sanan ibneler sizi. Aaa, gene sinirlendim. Çükünü keser alladdinin kuyusuna atarım senin maloğlumal. Blog kurguysa kurgu, gerçekse gerçek. Okuyor muyuz, okuyoruz. Bunları yaşayan erkek-kadın hiç mi yok? Yok arkadaşlarına kurgu diye atıyormuş. Şöyle adsız adsız bu kıza bok attıkça blog daha da çok sahipleniyor, görmüyor musun?

Bu fazladan sahiplenenleri de anlamıyorum. Kızı görmemişsin etmemişsin, anlatıklarına göre ayy puccaya bir şey olsun eriği bıybıybıy. Çok saçma hareket ediyor bazılarınız. Ama bu olay ayrı. Titreşimli sikerim seni it adsız. Sırf pınara değil bütün kadınlara yaptığın bir şey olduğu için yaparım bunu. Tiksiniyorum sizin gibilerden!!!

Adsız dedi ki...

Ulan Adsız İbnesi
Seni göt manyağı yaparım...

Adsız dedi ki...

Pucca, hem iyi gözlemcisin hem de yazı yazma yeteneğin çok kuvvetli. bu kadar mı güzel özetlenir balık erkeği: "Fazla sıksan kayar elinden, serbest bıraksan zıplar. hep oynatmak zorundasın hep oyunlarla onu elde tutmalısın yoksa o denizde yüzerken sen elinde zannedersin. Seviyor mu sevmiyor mu, aşık mı değil mi hiç bi bok anlamazsın. Ne zaman bitip nasıl başladığını da kavrayamazsın ilişkinin."

Unknown dedi ki...

süper bencil

Unknown dedi ki...

Kendini bilemeyen o sütten çıkmış akkaşık 'Adsız' büyük bir olasılıkla 'Gizli gay'! benden söylemesi.

kapağıkaybolanşişe dedi ki...

ne yazık ki böyle tatmin oluyorlar bir ad bile bırakmayıp adsız olmak işlerine gelior! o ekranın karsısında 31 çekerken birileri hayatını yasıyor.garip işte hayat takmayın...

Adsız dedi ki...

üzüntün o kadar gerçek ki, acayip içim acıdı pucca.

kalbinde açılan yaralar nasıl insanların elinden çıkmaysa, o yaralara çomak sokan başka kötüler de var dünyada. iyilik ve kötülük yanyana. kabul et bu gerçeği, kendini korumayı öğren.

varlığının-hayata tutunmak için yarattığın kimliğinin hangi bölümü o insanın bu derece kanına dokundu, o yüzden de bu kadar alçaldı, böcekleşti, bel altı vurmaktan bile daha aşağılık bir saldırıyı seçti bilmiyorum.

ama üzüldüm. senin canını yakmasına da, bu kadar nefret üretebilecek kadar zavallı oluşuna da.

sinderellaaa dedi ki...

sana inanamıyorum pucca!bu adsız şerefsiz şahsiyetin yorumunu neden yayınladın?ve hala neden silmiyorsun?...:(

serdanka dedi ki...

PuCCa sıç onun ağzına!!!

Katze dedi ki...

siktir et pucca, biz seni seviyoruz.

morchee dedi ki...

bi tokat patlatsan orada, kandırılmış saf kızın, duygularıyla oynandı olacak. bacağına sıçacam senin en akıl karı yaklaşım olmuş. ama erkk arkdşının yernde olsam, işkence planlarını anlatmanı tercih ederdim. bir kadının yapabilitesi diye. sonra da onun artık yapamadıklarını dinlerdik senden.

lillian dedi ki...

üzerinden bin yıl geçti erik merik de nerdeyse kalmadı ama affınıza sığınıyorum "azına sıçam erik" bu ne be ? sana bi sarılırlar yüz yıl çözülmezsin :/ gıccık erik.

#birfotoğrafbiryazı dedi ki...

çok sakin davranmışsın be PuCCa ben olsam harbiden çok bozulurdum ayıp valla ya hiç bu konuyla dalga gelir mi? Bayanların en hassas konularından biri evlilik kınadım eriği:P ona akıllılık uyanılık falan denmez onunkine resmen hassasiyete vurgun yapmak denir:P

Adsız dedi ki...

erik'in bacağını kıvırıp götüne mi soksak ^^
şey dicektim ben yeaa ''şu marliynle arthurun davetiyesini koysana :D çok merak ettim,googlede bulamadım..''

Adsız dedi ki...

pucca sana şöyle adam akıllı bi evlenme teklifi yapan olmadı mı?

şirinler bu halimizi görmeliydi.! dedi ki...

bu erik kitaptaki erikmi? kitaptaki ise ben birşeyler mi kaçırdım atladım. sırayla da okumaya çalışıyorum ama:S bu zaten evlenme teklifi etmemişmiydi ayrılmamışmıydınız. başta demişsin erikle fingirdeme döneminde başka biri vardı. valla hiç bir ayrıntı kaçırmak ıstemıyorum anlamadım bu yazıyı ama güzeldi tebrikler pucca gerçekten bu lanet dönemimde iyi moral oldun bana

neden ben dedi ki...

ahahha erik şerefsizin allahıymış lan