15.01.2010

Ezikler hadi yaşadınız, el dışında bişi yapacaksınız

Başbakan gitti ya Rusya'ya, pezo işi gücü yok vize durumunu da halledecekmiş hani.
Her yaz beni saran, tırnaklarımı kemirmeme neden olan korkum, 4 mevsim dolu dolu benle yaşayacak kabul edilirse.
Bu işin tabi sadece rus kızları akın akın burda, ya da erkeklerimiz bi üst komşuda durumundan öte tehlikeli bir durumu var. Ama sorunum şimdilik bu değil. O yüzden eylem planlarımı kafamda tasarladım;
1- çıplak konsoloslukta yürünecek (sakın kilo alma türk kızını temsil edeceksin)
2- konsoloslukları yak. ya da bombala. (Canlı bomba olma ama salaklık yapma)
3- tayyibin karısına mektup yaz, "senin ampul kendisine metres yapmış olga diye"
Mutlaka bunlardan biri bi şekilde olur. Olmazsa sıçtığımın resmidir. Artık Erik, gözümün nuru, canım biricik sevgilimdir. Ayaklarını lavantalarla yıkıcam, hiç bağırmak yok, kafasına da vurmam.. off yemek yapmak zorundayım bi de. Aşağılama da yok. Çok sıkıcı bir hayatımız olacak ama napalım herifi kaybetmek var. Yurdun 4 yanı bebek gibi kızlarla doluyken, ben hala çocuğa. "kalk lan gerzek, şu kumandayı uzat bi işe yara" diyemem.
Bi de her yana yayılan dedikodular var ki onlarla hiç baş gelemem. "Ruslar çok sadık, günde 7 çeşit yemek yapıyorlar, her gün evde bakımlı olarak dolanıyorlar, koltuk altlarında kıl çıkmıyor, 19 kaplan gücünde sevişiyorlar, boğazına kadar alıyorlar da gık demiyorlar, erkeği konuşurken sesini çıkarmıyor, kapris, naz, trip bunlardan haberleri yok, hepsi genel kültürlü, birine aşık oldu mu gözü başkasını görmüyor, ama manitası yatağa 3 kız daha alsa, gülümseyip teşekkür ediyo. vay babam vay. İnsan değil de erkek için tasarlanmış robot sanki.
O yüzden elimizdekilerin değerini iyi bilelim hanımlar, o şıllık, doğuştan botoxlu ayna karşısında dans eden uzun bacaklılara kaptırmayalım öküzümüzü..
Varya yanıyorum da, bizim gerizekalı ayı gibi heriflerimizin piyasa değerini arttırdılar ona yanıyorum. Nerde kekomançi var gidip onlarla takılıyorlar. Herif eşşek dışında bişi sikmemiş, düşünsene ikinci çiftleştiği nesne kusursuz bir yaratık oluyor..
hayır bir de sürekli onlarla kıyaslanmak kötü. "onlar medeni, laf atıyoruz bize cevap veriyorlar." Lan bunun medeniyetle ne ilgisi var allahın malı! sen kalkıp sokakta karıları taciz et, laf at kız sana cevap veriyor diye medeni olsun. Burda bir tezatlık yok mu?
Adamın hayatında kız arkadaşı olmamış. En uzun birlikteliği msn üzerinde 1 ay yazıştığı hatun. Yazın 15 arkadaş para biriktirip gidiyor Alanya'ya orda 16 lık kızlarla discoda dans ediyor. Sonra vay babam rus kızları..
"ama ben seni arkadaşım olarak görüyorum" erkekleri var bi de. Hayatı boyunca baktığı bütün kızlar tarafından arkadaş olmaya lanetlenmiş embesiller. ne tip var, ne konuşma, ne karizma ne artı bişi. Adam sadece kızların yanında gezen yılışık ama asla onlarla sevişemeyen bi tip. Şimdi bu adam sevgili yapamıyor diye suçu direk "Türk kızları bıdıbıdı" diye başlayan cümleler kuruyor. "Hacı yabancı manitan oldu mu?" diyosun. ona da yok diyor. ordan burdan duyduğu rivayetler, gördüğü götler ve bacaklarla durumu bileştirip her yerde "Türk kızları bence çok kötü." Ayy götüm sen sanki çok iyisin.
Ve en sinir olduğum şey ise. "Türk kızları çok çirkin, bakımsızlar, kültürsüzler" diye konuşan göbek deliği pamukçuk toplamış, apış arasını almaktan aciz, dişlerini 3 günde bir fırçalayan, sokakta tüküren, orda burda küfreden, her tarafı kıl dolu, geyirmeyi, osurmayı marifet sanan, genel kültürü fenerbahçe oyuncularını saymaktan öteye gidememiş ayıoğluayılar.
hayır bi de sokakta da bakıyorum 5 kızdan biri ilik gibi diyebileceğim seviyede. Ama beş erkekten ancak bir tanesi şans gelirse o da ehh dersin. Kalanı bildiğin düz kırmançi.
hayır sen kendi tipine bakmadan, öküzlüğüne, zavallılığına, ezikliğine şeyetmeden, hayatın boyunca elini sikmenin acısını ne bizden çıkartıyorsun. kızların kusursuz bir güzelliği olduğunu zaten kabullendim yıllar önce, o allahın emri. Onlara çirkin diyip bok atmak aptallıktır. Canı isteyen istediğiyle olsun, onlarla birlikte olanlara da lafım yok, ben erkek olsam ben bile giderim lan.. Benim sinir olduğum şey bu ezik tayfa varya "osbirciler cemiyeti" haa bunların o afra tafraları deli ediyor sadece.. Bi de o nasıl bir genelleme zaten öyle "türk kızları"
....
Bi kere Türk kızı diye dediklerinizin hepsi zaten sizin mallığınız yüzünden olan şeyler. Fazla yakın olursun yollu derler. mini etek giyersin kaşar derler, fazla sevgilin olur orospu derler. Hala bakirelik namus olarak görülen bir olay. İlk gece bütün hünerini gösterirsin, kaltak der. Kendini kasarsın sopa der. Oranı kapa, buranı ört, şuranı bilmem ne et, diye beynimizi yediniz de, iki tane uzun bacak görünce de "ayy çağdaş kız işte" mi oldu olay. Ohh pastam dursun, hem karnım doysun bak sen..
Ulan 9 aydır aynı herifleyim hala burda bana bile vay orospu hergün başka erkekle yatıyor, onları da yazıyor diye yazılar yazıyosunuz da. Sizin neyinize seksi sıradan olay gören, yatakta yılan gibi kıvrılan kızlar.
Valla ben o kızların aklına tüküreyim, o bacak boyu, bebek surat bende olsa, hiçbirinize sümüğümü sürmem. Hatunlar mal, zevksiz işte naparsın. Yazık nan o da bir lanet işte sen o kadar güzel ol kalk kekomançi beğen...
Bizde de el mahkum. Haa bizim de yukarımızda taş gibi bebelerin olduğu bir ülke olsa bak bakalım birinize koklatıyor muyuz.
Kuku nedir unutmazsanız, yokluktan hepiniz ibne olmazsanız ne olayım.

100 yorum:

kimoono dedi ki...

1. cümle başına iş açar söyliyim. umarım sen düzeltmeden önce ekran görüntüsü almazlar.

ferdagokturkince dedi ki...

eline koluna sağlık pucca. :)
böyle bi şey yazmıştım eskiden.
http://ferdayilmaz.blogspot.com/2009/06/rus-kzlarna-hayran-denyo-turk.html
6. his işte.. hissetmişim tehlikeyi.

voodoo dedi ki...

o salak rus karıları kendi erkeklerinden göremedikleri ilgiyi bizimkiler gösterince böyle mal oluyorlar. Onlar daha ufaktan sen malsın başka bir işe yaramazsın değersizsin dendiği için bizim türk erkekleri azcık koruyup kollayınca kendilerini hakkaten önemli görüp mutlu oluyorlar.

petek dedi ki...

"osbirciler cemiyeti" :))))))))))))))))))))

hahahaa çok güldüm süperdi yazı çıktı alıp başköşeme asıcam :)))

Adsız dedi ki...

Bastan asagi super bir yaziydi,tebrik.

akasya dedi ki...

hahaha =))) harikasıııınnnn!!

Leah dedi ki...

Döşü kıllı erkek arıyolar ondan bizim erkeklere bakıyo bu sarışın Ruslar. Yapcak bi şe yok bu konuda cidden sarışınlar :D
Çok fix bi muhabbettir ama bu yani, Türk kızı vs Rus kızı. Yerlere göklere koyamazlar Rus kızlarını, Türk kızlarına atmadıkları bok kalmaz ama analarına bak, Türk. Peh diyorum :D

Adsız dedi ki...

Valla bize de Yunan erkeği vaarrr, İtalyan erkeği vaarr. Yerim ben onları. Dediğin gibi, sokağa bir bakıyorum, anacım saç sakalı salmış ayıoğluayılar kaynıyor oırtalık. Hele o top sakallar, ince favoriler, uzun saça taç takmalar, saçın ucunu pembe yapmalar, götün hedefini şaşırmış kotlar, yeeeaahh abi yeeehh diye konuşmalar. Ulan öküz, en son ne okusun da, kimle tanışıp şu hayata ne kattın onu anlat hele. Barda bir kız gördüm, ilik gibi yeminle ehe ehe. Eheni sikeyim. Etek traşı yapmayı gaylik sanan, sevdiğini söylemeyi yumuşaklık gören tiptipler sizi. Neyse, sinirlendim. Hepsi böyle değil ama, çoğu böyle. Rakımı alır ağlarım ben, halleri. Dışarı çıkınca şunlardan farklı üç beş tip buluyorum. Onları da bir zamanki salak hatunları şımnartmış.Beni kimler kimler sevdi hallerinden geçilmiyor. Siktir git be adam. Sonra kızlarımız, bar rafalleyiye, mefan foxa bakıp iç geçiriyor. Tamam, güzeller. Ama bir onların elindeki malzemeye, kültüre, herife bak. Bir de kendine bak ey Türk kızı. Saatler ağdası, makyajı, kıyafeti... Sonra da, aayy çok para harcıyorsun. Senin o ruslara nasıl paran yetecek peki?

Türk kızı zaten ya yolludur, kısa giyinmiş, erotik olmuştur, kahkahası şuhtur; ya köy kızıdır, aman ağdası yoktur, erkek gibidir; ya edeplidir,utançgaçtır, adı gizliden gizliye orospuya çıkar. Ne zaman Rus kızlarına baksam, ya kucaktalar, ya barda. Ben de böyle yapıcam de, ağznın ortasına yersin. Bir de bu ayılar yüzünden özgüvenin yıkılır. Bence değmez. Gitsin hepsi, gelsin İtalyan, gelsin Yunan.

Bunların dışında olan tüm insanlığı öpüyorum, ötesindekilerin yanıma bile yanaşmamasını umuyorum.

Ela.

http://www.makaleler.com/oku-t%C3%BCrk+erkekleriyle+%C4%B0talyan+erkekleri+arasindaki+farklar

Bunu da buldum. Özellikle son madde. Valla stresimi attım, sağol pucca.

stabilo dedi ki...

Yazıyı alıp okullarda, hastanelerde, alışveriş merkezlerinde, köy kahvelerinde ve hatta konsolosluklarda her yerde dağıtmak, herkese zorla okutma planları içine girdim.Kendimi bu işe adıycam lan.Hayat gayem bu olucak.Başlıycam türk erkeklerine deee, rus kızlarına daaa..

gillerprensi dedi ki...

madem kendinize bu kadar güveniyorsunuz o halde Rus kızlarından korkmaya ne gerek var?:D yazı her zamanki gibi güzeldi:D

CansuBalkan dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
VodviL dedi ki...

kadının çalışmasını engelleyip, hastahanede kadın doktor arayan hayvanların yaşadığı topraklar burası Puccacık ne var yani . )

mira dedi ki...

Sonuna kadar haklısın,destekliyor ve tebrik ediyorum.sadece direne direne kazanabilirmiyiz onu merak ettim.birinci cümlen yüzünden başın ağrımaz inşallah...

Adsız dedi ki...

bence de sen 1.cümleyi hallet. başın ağrımasın. helga olga olmak sadece fizikle ilgili değil bence hani sen olmak istedin de mani olan mı var dicem olmucak. bence her türk erkeği kazma ya da baltacı değildir. misal ben rus kızlarına dönüp bakmam, fransızlar tercihimdir...

birfincankahveiçinbirpenny dedi ki...

ne buluyoruz rus karılarında hiç anlamıyorum valla mis gibi doğu avrupa güzelleri dururken hemde

i've got you under my skin dedi ki...

güzel olmak...
zeki olmak...
pragmatik olmak
ve de en önemlisi akıllı olmak da eklenirse...
3milyar erkek diz çöker
alınları secdeye değer

Adsız dedi ki...

Harikasıınn:))))))))))

Birçok gerçeği yazmışsın ama acık birleştirmemişsin.:)) dermişim:))
Sizi biraz rahatlatma adına yazayım da "rus kızlarına karşı kıskanlığınıza" yüreklerinize su serpeyim...

"Herif eşşek dışında bişi sikmemiş, düşünsene ikinci çiftleştiği nesne kusursuz bir yaratık oluyor.."

Bile bile böyle biriyle yatarmıydın-ız pucca?lar.

Ee öyle biri de bulsun kendi gibi rus kızını bırak oda tatsın kukasını:))

O rus kızı da hemen hemen farklı değil onlardan..

Size anlatıldığı gibi medeni değiller!

Evleri anca eşşeğe binenlerin beyenebileciği veya yaşayabileciği seviyedeler!

Onların hijyensiz yemeklerini yiyip hastalanmayan mideye ancak kekmanci olabilir!

anlayacağınız Türk kıslarına elit Türk erkekleri kalır! Elit Türk erkeği aldanıpta bir kez birlikteliğe girerse, anında bırak mide içindekilere mideside ağzından dışarı çıkar!


Türk erkekleri, Türk kızıyla dialoğa giriyor ve kız onun ne olduğunu anlıyor ona göre birleşiyor veya ayrılıyor.. Türk kısları her zaman seçmek için şanslıdır!

Rus kızları Kekomençileri itlerinden aşağa görür! ve it muamelesi yapar. O kekomençilerde it liayakatı almakla onurlanırlar ve rus kızlarını medeniden öte ilah olarak görür...

O kekomançiler rusyada rus kızların yanında resmen it'i oluyor! Onun her yaptığı şeye ilah diye tapıyor.


Rus'tanda aşağa olduğu için Türkiye deki kekomançi Atıl'lar ancak ruslara yapışırlar! Ta ki kekomançi rusçayı öğrenene kadar. Rus kızı hemen tekmeyi basar!:)
yemek konusu ve becerileri evleri, ve evlerinde kalan insan "insan olan" iki gün sonra hijyensizlikten kesinlikle ama kesinlikle hastahanelik olur!

Bu iftira değil. Rus kızını, sizler gibi "sizler tanımadığınız için" kıskançlıktan değil, biline:))
sadece bildiğim gerçekleri dillendim...

Pucca-lar bırakın kekomancilerde kuku görsünler. Zaten sizler o türleri yanınıza yaklaştırmazsınız.

Yazına gerçekten çok güldüm harikasın:))
Benim dediklerimde yüzde yüz doğru bilesiniz:))

alienfaMey

Nastenka dedi ki...

Sanki bu ülkede yaşayan kadınların genel halet-i ruhiyesini yaratan kendileri değilmiş gibi, sanki hiç etkileri olmamış gibi bir de zikişmemize laf ederler ya. Al yarağını, kendi götünü sik afedersin.
Korkup da gidemedik senelerce köyün en son çitine. Dünyayı o sınırda bitiyor sandık.
Sonra da "yok seksi bilmiyorlar yok laf atınca cevap vermiyorlar."

Seni amcan 13 yaşında sikmedi tabii. Eleştirirsin en kolayından.
Tiksiniyorum bu tip erkeklerden de kadınlardan da...

Unknown dedi ki...

kız pucca küfretsen daha iyiydi!
tamam bende elimi şeetiyor olabilirim ama ve bununla da gurur duyuyor degilim ama buna kaldık ne yapayım!daha ögrenciyim.hep ögrenci olucam zaten.bilgiye aç olmak lazım.inşallah rusyaya da giderim o ilik gibi hatunları*** yaparım da sende çatla da patla!o da belki bir gün!
neyse iyicene saydım dedigim odur ki böyle yazcagına bana kız bul allahsız(sözlük gibi)
budur.

Volkan dedi ki...

rus kadınları 45inden sonra sütsüz ineğe dönüyor resmen. yani ilk 20 senesi güzel, sonraki 20 sene de azaptır bence. türk kadını iyidir. hoştur, başladığı gibi bitirir koşuyu genelde :P

misssfit dedi ki...

çokça alkışlıyorum. tespitler mükemmel hocam. yahu kızcağızların ülkelerinde karınları doysa töbe bizim öküzlere bakmazlar beee.eminim o zavallılaında içleri gidiyor yakışıklı heriflere ama ne etsinler elleri mahkum.

Adsız dedi ki...

Iyide rus kizlari bizim türk erkegine neden bakiodu?? Vize!!! Ehh vize iside tamamdir.. moooahaha artik rus kizlarida koklatmazlar :P

Bizim kalaslar yine kaldilarmi begendikleri türk kizlarina oooooch :P

Ha bide hic bi zaman ne rus, ne su ne bu kiz ayartamayan kalasoglukalaslar var.. eh bileklerine, ellerine kuvvet onlarinda hahahaaaayt :P

Adsız dedi ki...

Gecen hafta bizzat yasadigim bir olay geldi gozumun onune.
Olay rusya da bir sebze pazarinda gerceklesiyor. saftirik saftirik sebze arayisi icerisinde iken birden kulagima turkce konusmalar geldi, kafami cevirdim, 2 adet turk erkek ile bir meyve saticisi kadin( sanirim azeri)konusuyor tabiki hemen yaklastim ama anlamadilar benim turk oldugumu, konusma aynen soyle.
"pazarci kadin; muz alacakmisiniz muz, turkler muzu sever.
erkek bozuntulari; (pis biyikli koca agizlarini yaya yaya)biz muzuda severik gizida severik turkuz biz, ama bulamiyozki giz, nerden bulabiliriz."

oha oldum resmen ve hemen kadina donerek turkce cok pis bir surat ifadesi ile 1 kg muz alabilirmiyim lutfen dedim ki hayatimda hicbir zaman muz isterken bu kadar mutlu olacagim aklima gelmezdi.hatta muz falanda onemli degil sadece o rezil hallerinin suratlarina nasil yansiyacagini gorme coskusu ile saldiriya gectim. tabiki essekten donmuse dondu bizim hiyar bozuntulari.

bu arada evet dogru cok medeniyetsiz ve pis bu ruslar, ayrica zaten irklari iyice karismis ve oyle hayalleri susleyen bir tipleride yok, bildigin siradan tipler bircogu, allahim guzel olduklarini saniyorlar birde, hepsi takma tirnakli ama oyle boyle degil bildigin kus gagasini al tirnak diya tak parmagina durumu. ayrica o kadar ifadesizlerki o yuzden kirismiyor bunlar, heykel gibiler, bir coguda para icin bizim salaklara takiliyor, of neler yasaniyor neler anlatmam zor burada,
ayrica genel bir atasozu vardir burda, sagolsun bizim hiyarlar sayesinde turk olmaktan utanir oluyorsun.
"azeriden parani, turkten karini sakinacaksin" diye.
e daha ne olsun bizim erkek bozuntulari sayesinde namimiz bile yayilmis.
turklere resmen mikici gozule bakmaya baslamislar.

Adsız dedi ki...

Yüce Rabbim bu milletin kadınlarını özel yaratmış kim ne derse desin dünyanın en güzel kadınları Rus kadınları.Bizimkiler ilk 20 de pörsüyor asıl.

love dedi ki...

pucca manyak yazıyosun ya walla hayranım sana..
"Bi kere Türk kızı diye dediklerinizin hepsi zaten sizin mallığınız yüzünden olan şeyler." tamamen katılıyorum sana ne yapacağımızı şaşırıyorz bu yüzden.

Yiğit dedi ki...

Konu rus kızlarını da ilgilendirdiğinden yazıyı bi de rusçaya çevirtip yayınla bence. Hatta sadece rusça yayınla nasıl olsa bizim tarafımızda okuyupta haaa böyleymişim diyen bi kesim olmayacak. Belki ruslar insafa gelir de gelmezler.. Zaten gelmesinler de. Çok gerekirse ben giderim. St.Petersburg'daydım demenin de bi tadı olsun...

Adsız dedi ki...

Rus kizlarinin guzelligi konusunda diyecegim yok, yanliz yok sadikmis(Hassiktirsinler) bogazina kadar aliyorlarmis(hassiktirsinler)ses cikarmiyorlarmis, kapris yokmus vs vs hele birde yemek yapiyorlarmis (yerim o yalani). Valla ben gormedim oyle bir sey. Kac senedir Rusya dayim dogru duzgun yemek yapani gormdim, yaptiklari zaman da yenmiyor zaten. Kiskanmanin alemi yok sizin elinize su dokemezler...

Adsız dedi ki...

ruslar 30'undn sonra çöküyorlar anacım :D

Adsız dedi ki...

ben de kıl oluyorum rus kızlarına,ikide bir doşşş doşşş diyorlar.len alalhın rusyasında - 30 derecede siz böyle her molada doooş doşş alırsanız hepinizin kafadan üşütük olması normal. kafa 1500 olduğu için hiç itiraz etmiyorlar.oysa türk kadını öle mi. yanlışlıkla elini memesine dokunsan 'hayvan sarkıyor diyoruym sana'diye bağırır.türk kadını vücuduna saygılıdır,istediğin gibi kullandırmaz kendini.
not: bu yazı sıdıka hanımın eğer rusları öven bi yorum yazarsan 'gomonistler moskovaya der,evine dönersin'tehditi sonucu yazılmıştır.

Adsız dedi ki...

yazılarında devamlı kürtlere hakeret ediyorsun.Bunu izmirli olmanamı bağlıyalım?

PuCCa dedi ki...

Kürtlere? af buyur götünle mi okuyorsun?

Tipicus Aslanus dedi ki...

harika yazı bayıldım :)

Adsız dedi ki...

Üstteki adsızın hatrına kürt yazıp arattım, sonra belki kaçmıştır başka şekilde gene aradım, kürt kelimesini bulamadım. Yaranın neden kaşındığını çözemedim sevgili adsız. Ayrıca İzmirli olmakla ne alakaysa artık. O açılım yapıp hakkını aradığınızı sandığınız RTE nin gavur İzmir lafından mı kaptın nedir. Ona buna bok atmadan, önce blogu baştan bir doğru oku derim ben sana. Ulan ne İzmirmiş be.

Adsız dedi ki...

Ben de eziklik psikolojisini asıl böyle savunmalarda görüyorum. Yok hani biz böyle muhabbetleri yanımızdaki kıza mı yapmışız sanki. Siz yok şunun çükü küçük yok şu yatakta beceriksiz falan filan diye aranızda bütün o erkek cemiyetlerini çekiştirirken erkekleri avrupa birliği normları çerçevesinde yargılarken bizim (görünen köy de kılavuz istemez ya hani) rus kızlarını genelleyip türk kızlarının üzerine koymamız mı eziklik oluyor?

Eğer siz karşıcinsi bu kadar memnun edemezseniz üstüne bu kadar çekiştirir el vermeden gösterip de çekerseniz onlar da ya davulcuya ya da rusa kaçar. Bizler sizin gibi bunun üstüne çok düşünmeyiz de iciğini cücüğünü irdelemeyiz. Şu ülkede hangi ırktan kökenden bir erkeği getirirseniz getirin size yine aynı genellemeyi yapar hiç de kusura bakmayın...

TheJollyJoker dedi ki...

ya kardesim bütün aklı basında karılar aynı seyleri düsünüyor da bi seni gördüm böle güzel anlatabilen.
bir hafta önce keşfettim, bi haftadır seni okumaktan uyku uyumuyorum :) semra can'a derdim ne de güzel anlatıyo diye seni görene kadarmıs. helal!
satassınlar bırak meyve veren ağaç taşlanır hesabı götün götün kazınıp dursunlar.

Adsız dedi ki...

Merhaba ben Cihan Seymen.

Öncelikle sundugun gerçekligin korkutan yanını ele alacak olursak bi Rus kıza merhaba dediginde merhaba der ... cinsiyetin ve o cinsiyetin otomatik olarak algı sistemine soktugu bu beni sker mevzusu deildir onun için ... merhabadır ...

ne yazık ki arkadaşlık siteleri bizim kızımızı mükemmel derecede anlatabilir ... bir prenses havaları aman ben sallamam aman ben istemesem konuşmam ... Aman sen Allahın bi lütfusun tabii dünyaya memelerin var ...

Çok uzatmadan söylemem istedigime geliim ... biz medenice konuşma repliklerinden bile bi hayli uzagız ... şimdi bi kızla konuşuyorum hayali olarak...

-merhaba
-yürü bea salak!

way bea süper oldu cidden ...

Ben her erkegin abaza görünen gözlere mahkum olmasından ve her kadının beni şaşırtmayacak şekilde poz kesme tavırlarından usandım...

Herşeyden önce insanlıgın hakkını vermeye başlagımız gün seksle sohbeti birbirinden ayıracagımıza inanıyorum ...

Yoksa rus olmakla orusbu olmakla alakası yok konunun.

Adsız dedi ki...

Kürt kelimesi geçmiyor ama kırmançi kürtçede bir şive olduğu için,o amaçla yazmamış da olsan adsız arkadaş öyle anlamış olmalı.

Berrin dedi ki...

karnımın içi acıdı resmen gülmekten :))

st petersburgda 4 gün geçirmiştik ve inanın br tane bile güzel rus kızı görmedim. sanırım hepsini ihrac etmişler :)) aslında muhteşem kültür zenginlikleri altında acınası bir durumdalar. 1 eu için kırk takla atan cin gibi tipler.

bırakalım kim hangi ırkla ne yapmak istiyorsa yapsıneninde sonunda herkes özüne döner:)

kekomançi ve kırmançi tanımlarını birileri haklı!olarak üzerine alınmış galiba :)))

Adsız dedi ki...

"kekomançi ve kırmançi tanımlarını birileri haklı!olarak üzerine alınmış galiba :))"

Bilip bilmeden konuşmak bu olsa gerek. Bilmeyince bazen susmak iyidir.

Her neyse harikasın be pucca, her gün yeni yazın var mı diye bakmadan duramıyorum. :)

Berrin dedi ki...

çok önemli bir şey öğrenmiş olduk sayende :)

kırmançi benim için puccanın yazmış olduğundan ibarettir.
bilmemekle değil nasıl anladığınla alakalıdır.

Adsız dedi ki...

Öğrendiysen ne mutlu :)

Pucca nın yorum sayfası olduğu için uzatmak istemiyorum ama, bilmemek değil nasıl anladığınla alakalı derken bile olaya nasıl yaklaştığın ortada bence.

Adsız dedi ki...

Kekomançi olmayan, "kirmaçi" Türk söyleyince kürt alınıyorsa vaysiga onlara:))

Ben kürt'üm "lisanımı konuşmam yasak diyor!bin yıldan fazla asırlardır Türk devletleri içinde yaşıyor ve tek kelime Türkçe öğrenmiyor! okula gitmiyor, okur yazarsızlık cehaletinden kurtulmak istemiyor! ama ineklerle beraber ingizce öğreniyor!!!" diyor!!

Hıı sen kürt! denilince, Türkçe okumuş!? Türkçe okuduğunu, konuştuğunu anladığını söyleyen, vaaayy bana ayırımcılık yapıyorsun beni aşağlıyorsun diye yaygarayı basıyor!!!

PuCCa can sen hiç susma anlat, yarası olan gocunsun.:)

Birde ilk kelimelerine dokundurmam gerek.
Emine bacıya ispiyonculuk yapacağın rte "başçıban" için mevzuu var ya tutmaz inan tutmaaazz:))
Başçıban rte nın Bayrampaşa ada park diye kendi yandaşlarına devletin parasını harcayarak "fakir fukara garip gurabasına" kafeler açılışını yaparken, yağız bir at bütün tv kameraların önünde, alt ayısını teperek, alt yapı iktidarını yerle yeksan etti!:))) Emine bacımız en iyi bilenlerdendir! Onun üzüntüsüyledir ki başçıban rce şeker hastası oldu " yağız at ilerde kendi katline neden olacağını bile bile "oldu da " rus car'ın tekrar yaratılsa da karısı gelsee de bizim başçıban rte ııhhh deyecek:)) anlayacağın fikrini başka eylemlere için yönlendir dermişim ama ı-ııh yapmaa:))

Daha önce dediğim gibi, bırak rus karıları, kendi ayarları olan ve o kendi ayarları olan kekomançileri it'ten düşük seviyelere indirgedikleri kekomancilerde rus kukasını ilah görerek mutlansın zavallımlar! Türkiye o sümsük ezik çirkinlerden kurtulur! kekomançilerin ailelerinde doğan kadınlar belki onların gazabından ezasından kurtulur!

PuCCa!lar elit Türk erkekleriyle birliktelik yaşayacak Seviyede ve konumdalar.

PuCCa'Lar; rus dişisini, Türk Kadınlarından üstün ve medeni gören kekomançiyi bile bile ancak rus dişisi ayarındaysa bereber olurlar.

Yineliyorum kesinlikle yukarda söz ettiğim kişiler gibi ırkçı değilim!
Kesinlikle rus kadınlarını kıskanmıyorum. Sadece rus kadınlarını tanımayan Türk kadınlarına gerçeği görmeleri için yazdım...

Sevgiyle PuCCa-Lar:))

alienfaMey

Adsız dedi ki...

okulda bir arkadaşım vardı. rus kızları şöyle böyle, ben onlardan biriyle evleneceğim diyordu. Dedim, bence de evlen. Hem senin hem türk kızlarının hem de rus kızlarının açısından en doğru sonuç bu olur.

Adsız dedi ki...

Hay Allah en önemlisini unuttum.

Rus kadınları da Türk kadınlarını çok kıskanıyor!!!

Neden niçin nasılı da anlatayım.

Türk kadınları evde oturuyor,kekomençiler eşlerine hizmet eden yardımcılar edindiriyorlar eşleri yorulmasın diye!? "çünkü kekomançiler öyle anlatıyor" erkekleri çalışıyor eve geliyor,her hizmetini yapıyor, Türk kadını da rus karısı gibi onu it sıfatlarıyla aşağalıyor!? "kekomençilerin onları yanında olduğu gibi, Türkiyede kazara Türk kadınıyla yaşıyorsa aynı öyle davranıyor sanarak!?" Kadının bir eli balda bir "akşam da" kekomençinin malafatında, sandıklarından...

Yani o zavallım rus karısı, hayatı boyunca ayyaş çiftleşmeye geçerken sızan rusu, beslemek için. İflahı kesilirken!

"Birden bire Herif eşşek dışında bişi sikmemiş, düşünsene ikinci çiftleştiği nesne kusursuz bir yaratık oluyor.."
Kekomançiyle tanışıyor.
hemde yaşamı boyunca çalışıp yaptığı variyet birikimi gözünü kırpmadan rus karısının ayakları altına seriyor.
Bir kuku görebilme adına.:))) tabii ki medenir, ALLAHına kadar!:)) Tabii ki İlahtır. Tabii ki hayatı boyunca rus karısı olmasa ancak, korka korka ensest tecavüzle ilişkide bulunur ve sonra ölümle ve aşağalamayla korkutur o kekomençiler, korkan kızcağızda korku belası haksız aşağalanmayı, doğru zanneder!.

Rus karısı ayyaş rus'tan sonra, eşşek kukusundan başka, "karşı cinsin ortak isteği ile çifteleşemiyecek olan kekomanciyi bilse" kuku görmediğini çiftleşirmiydi! acaba?

PuCCa!Lar kıyamam fazla abanmayın rus karılarına aslında onların misyonluğu Elit Türk kadınların baş belası olan kekomançilerden temizlemektir!

Elit Türk kadını, bir kez şaşırıpta olası rus karısıyla birleşen elit Türk erkeğini afetsin ama birlikte olupta rus karını öveninden yüz kilometre usak dursun derim ve sözümü büyük punkto ile noktalarım.

alienfaMey

Kübra dedi ki...

Ayyy dayanıcam pucca'cımmm sessiz okuyucun konusuyor...
Seni tebrik ediyorum bütün içimdekileri dökmüşün post'a agzına saglık helal sanaa bebekkk süpersiinn:D:D:D osbir cemiyetiyle kekomançilere ne güldüm öle yaa yazdıkların imla kurallarına kadar dogru söyledigin herseyyyy...cok saol biz kadın halkının dili oluyosun allah razı olsun senden:D

CoşkuN ArslaN dedi ki...

Biraz ağır bir eleştiri olmuş pucca.Ama benim favorim ruslar değil uzakdoğulu güzeller.Ya tayyip şimdi beni duyup uzakdoğuyada vizeyi kaldırmazmı.Aman sabahlar olmasın pucca yazı yazsın bende işime gücüme gideyim..:)))

kara kitap dedi ki...

yine döktürmüşsün pucca.her kelimesine katılıyorum.çok süper bir yazı olmuş.

Adsız dedi ki...

uzakdoğuya zaten vize yok çin hariç.

Adsız dedi ki...

kız gözün kör olmasın emi..Medyumluğamı başladın,belayı çağırma gelir ,al buyur burdan yak milliyet son dakika
"BAŞBAKAN Tayyip Erdoğan’ın kullandığı, Emniyet Genel Müdürlüğü’nün envanterine kayıtlı OBA helikopteri büyük bir skandala konu oldu. Habertürk Gazetesi'nin haberine göre polis müfettişlerinin ‘çok gizli’ kaydıyla incelediği iddiaya göre; helikopterin pilotu Emniyet Müdürü Osman Ergün Ç., Rus asıllı 1.80 boyundaki sarışın, mavi gözlü arkadaşı Oksana S.’yi geceyarısı Gölbaşı’nda park halinde bulunan helikopterde “misafir” etti"

yani sana pes ediyorum, bi erdoğan dedin bi rus kızı dedim milliyette ertesi gün 8 sütüna manşet..
kız allasen söle nolacak biz salak sepelek,salya sümük türk kadınlarının şu hali?
bencileyin: bir garip türküm kadını işte nolsun..

flamenko dedi ki...

pucca sen var ya tam benim düşündüklerimi yazmışsın
alnından öptüm :)

Adsız dedi ki...

yürü be puCCa!!

saliano dedi ki...

"....Valla ben o kızların aklına tüküreyim, o bacak boyu, bebek surat bende olsa, hiçbirinize sümüğümü sürmem. Hatunlar mal, zevksiz işte naparsın... "

Ahanda tam burada kaybedio türk kızları işte Pucca hanım :D Arkadaşım sanane bırak kim kimden hoşlaşıosa hoşlaşsın ne bu kasılmak kesilmek fitne fesat asdfs uluslararası olalım yahu globalleşio dünya lütfen lütfen....

spider dedi ki...

Aslında bu kadar okunan bir blogda,kekomançi özellikle kırmançi kelimelerinin bazılarını kırabileceğini hesap etmeni beklerdim..En bilinen ve yaygın tanımıyla "maganda"ötekileştirmeden seçeceğin bir kelime..Ama ben senin düşünce yazılarınıda okuduğum için ve asla böyle düşünmediğini yazılarına dayanarak söyleyebilirim..asıl aşağılamaları bence yorum yapan üstteki sikko beyinliler yapmış sen değil..

PuCCa dedi ki...

şu kekomançi kürtçede ne anlama geliyo biri açıklayabilir mi bulamadım yazdığımda yine ben çıktım google da hatta. hayır biz bu kelimeyi kardeşimle gayet uydurmuştuk, hatta şarkısını bile yapmıştık o derece "kekomançiiii kekomançi alalalala liilii" falan diye. Kürt kelimesi nerde? Kime hakaret etmişim? eğer bu yazdığım kesimi direk ahanda onlar diyosanız, kusura bakma ben değil siz bunu yapıyorsunuz.

Adsız dedi ki...

O değilde her türlü pozisyona giriyorlar bu hatunlar ceza alanında maksimum skora ulaşıyorlar.

Okuyucu dedi ki...

Bin cümlende bir doğru bulursan süper.Eziğin önde gideni olduğundan şüphem yok.Nerdeyse üst katında seks yapanların arasına grup yapmaya çıkıcan anlarını unutma.Şurda dobracılıkla edepsizliği karıştırmışın yol almaya devam ediyorsun.Allah ıslah etsin ne diyeyim.Seni bu hale getiren pofpofcularından başka bir şey değil. Yazık.

calhan dedi ki...

abi sen erkek değilsen ben de rusum.
hele ki güzel sevgilisi olmayan bir türk erkeği.. üzülme dostum.

Adsız dedi ki...

Her güzelin bir kusuru vardir dimi :)

yabancı dedi ki...

Rus kadınlarını aşağılıyorsun
Neden işlerini güzel yaptıkları için

Bu sadece erkekleri ilgilendiren konu değil ki kim mutsuzsa o onu aldatıyor günümüzde için geçerli değil

Kadın evli olduğu halde mutsuz ERKEĞİ ALDATIYOR

Erkek evli olduğu halde mutsuz KADINI ALDATIYOR

Neden çığırtkanlık yapıyorsun sen güzel yapamıyorsun diye tüm Türk kadınlarını aynı kefeye koyamazsın ki


Türk kadınları kendi kendilerini kötülüyorlar
Dizilere baktığımda dizide en kültürlü kişiyi oynayan kadın sanatçı olarak yabancı kadın rolünde oynayan kadınları görüyorum

Neden en kültürlüsü Türk kadını değil

serdanka dedi ki...

haklısın ama bizim kızlarda olayları çok önemseme var, daha doğrusu bu ülkenin insanında var... şimdi diyen olur "sen nerden biliyon?"... başka milleten kız arkadaşım oldu biliyorum ancak bu ülkede durum değişiyor, buradayken değişim programı ile buraya gelmiş bir kızla çıktım, 3 ayda buraya alışıyor, bizim gibi davranıyor... anlayacağın buranın havasında suyunda bir şey var, kültür farklı, yetiştirilme tarzı işte... diğeri o yüzden böyle... onlarında bu hoşuna gidiyor çünkü fransada trende bir rus elemanla tanışmıştık oda kendi kızlarından dert yenıp bizim kızları övmüştü "yok artık" diyenleri duydum aman diyim aman, kültür işi bu her yerde aynı :)))

Adsız dedi ki...

Yabancı! bir beri bak!

Senin kültür ölçeğin, hangisi oluyor!?

Metre Mi?

Mil Mi?

Arşın Mı?

Hele bir de bakalım da görelim. Ona göre 30. harflerimizi yazalım!!

Rus kızı, hangi işi Türk kızından daha güzel yapıyor!?

Bi de bakalım da salınan boyunu görelim.

Rus kızını, Türk kızı kadar tanıyorum! öyle sadece dışarlarda, maskeli yüzleriyle değil, kendi evlerindeki maskesiz gerçek yüz ve yaşamlarıyla!
Yeterki endamlı boyunla beri gel!


alienfaMey

Adsız dedi ki...

Üstteki yorum yazan yabancı adlı blogcuya imreniyorum ya. Önce blogunda salak saçma kötüledi, sonra kalkmış bir de blopgunda link vermişs enin günlüğe. Şimdi de aynı konuda kah övüyor, kah sıçıyor. Neyse, en azından ikiyüzlülüğünü göstererek yapıyor.

Rus kadınlarını zevksizliğinden dolayı yermiş yabancı, aşağılamamış. O kadar güzel kadınlar, krolarla birlikte oluyor diye hani. Ayrıca o dizi yapımcılarının da aklına sıçayım. Şu yabancının ağzına laf verdiler ya. Yabancı kişiliğini bulana kadar yabancı dur canım bloglardan. Ay onca görüyorum şu herifi bloğunda yazmadan edemedim.

2 senelik okurun.

yabancı dedi ki...

Adsız

Benim Kültür farkım anadolu kültürü

Ölcek birimim

Dürüst olmak

Yalan söylememek

başka değerlere gerek yok bu ölcek birinlerin varsa

Rus kızı, hangi işi Türk kızından daha güzel yapıyor!?

Rus kızları Sex bazı Türk kızlardan çok güzel yapıyor

Salınmadan boyumu anlatayım 1,80 86 kg görmek istersen adres veririm misafir perverim

Kendim yaşamış olaylar bazında degerlendiriyorum
Takmış oldukları maskeler beni ilgilendirmez onların kişilik hakları

yabancı dedi ki...

Adsiz bana imrendiğin için sana tşk ederim

iz biraka bileçek kabiliyete biriyim demek ki iltifatların için tekrar tşk

Ben hiç bir ulusu temsil eden kişileri aşağılamıyorum içinden kötüsüde cıkar iyiside

Neden Rus veya yabancı ırk kadınları kıskanıyorsunuz sizlerde görevinizi düzgün yapın eleştirmiyelim

Yorumların için ayrıca teşekkür ederim

Adsız dedi ki...

gelişi güzel başbakana ve diğer kişilere sallamanı yanına koymaz kimse ekran görüntünü aldım canım polise de bildirdim artık seni İP'NDEN İZMİR den mi yoksa KIRMANÇİ dilinin yoğunlula konusulduğu DİYARBAKIR dan mı çıkarırlar onu bilemicem ana sayfandan özür msj yazsan da faydası olurmu artık onu onlara sorarsın 2 yıla kadar hapis ve 10000 tl para cezası var
http://www.ensonhaber.com/Politika/168466/uzan-basbakana-hakaret-cezasi-odeyecek.html
öptüm canım

Adsız dedi ki...

Yabancı



Türk kızlarının kültürüne dil uzatabiliyorsun...
Kendi, engin derin kültürünü Türk kadınının kültürü diye, beyenmez eteklerinden aşağa döke döke...
Türk kadının kişik hakkı yok, saldırabilirsiniz ama Rus kadının hakları var der susarsınız!!!

Baya baya bilgilendim, tşk ederim yabancı. :D


Boy uzunluğun ve kültür bilgin ne kadar orantılıymış.XD
İyi salınmışsın:)))endamında haran olduğum:XD



Kesinlikle; ölçek biriminin doğruculuna da inandım:))

Demek; sex= kültür:))

obbaa
"Herif eşşek dışında bişi sikmemiş, düşünsene ikinci çiftleştiği nesne kusursuz bir yaratık oluyor.."

eee PuCCa, rus kadınlarının tam gediğine girenin adını koymuş başka ne edek:))


alienfaMey

Mjora dedi ki...

Rus kızı rus kızı tutturup öyle bişe iddia ettiğimiz yok sonuçta...Türk kızının da öyle konu edinilip yuhalanıp aşağılandığı bir yanı da yok...güzel ve akıllı olan bence hangi milliyetten olursa olsun fark etmez...
ha rus konusuna gelirsek onların da birbirlerini buldukları kişiler belli çok sorun etmemek lazım...
bir diğer neden de rus kızlarının türk erkeğini güvenilir bulması olabilir temel neden bu...

yabancı dedi ki...

Adsız
alienfaMey

Ben Türk kadını Kültürsüz demedim sadece Dizilerde en kültürlü kadını canlandıran kadınlar yabancıuyruklu kişiler olarak anlatılıyor

Ben dizi yönetmenlerine ve yabanci kadınları oynayan sanatcılara diyorumki

Neden dizilerde Türk kadını aşağılıyorsunuz dizilerde en kültürlü olarak Türk kadınını göstermiyorsunuz diye tepki gösteriyorum Bu konuyu anlamıştırsın artık

((Türk kadının kişik hakkı yok, saldırabilirsiniz ama Rus kadının hakları var der susarsınız!!!))

Yazılarımı dikkatli okursa ne Türk kadınlarının tamamına saldırıyorum nede Rus kadınlarının tamamına güzel diyorum.

PuCCa nın konusu cinsellik olduğu için sadece bu yazı hakkında yorum yaptım kişisel görüşüm benim.

((Boy uzunluğun ve kültür bilgin ne kadar orantılıymış.XD
İyi salınmışsın:)))endamında haran olduğum:XD)))

Gerçekten boy uzunlugumu ve kültür sevyemi öğrenmek istersen size özel daveti ya gönderebilirim İstanbulda yaşıyorum sen görmek istersen benim için bir sorun yok
sadece senden birtek istegim olur gelirken bir demet KIR PAPATYA sı ve bir demet GÜL getirmeni rıca ederim getirmek istersen ....))))))

((Kesinlikle; ölçek biriminin doğruculuna da inandım:))

Kişileri görmeden kimseye inanma ))))

(((Demek; sex= kültür:))

obbaa
"Herif eşşek dışında bişi sikmemiş, düşünsene ikinci çiftleştiği nesne kusursuz bir yaratık oluyor.." )))

Bu konuda kişiliğime hakaret ediyorsun benim kim oldugumu tanımadan çok ağır bir eleştiri yapıyorsun

İstersen sana ispatlıyabilirim bu konuyu ister gerçekleri yaparak ister arkadaş cevremi tanıyarak onlardan öğrenebilirsin nasıl bir kiliğige sahıp oldugumu ve neler yaptığımı )))))

alienfaMey lütfen benim adresime gercek isminle yazarsın ve bu konuyu senlen burada değil özel olarak tartışmak isterim .....))))

kişisel görüşmelerimizi bir başka arkadaşın sayfasında yapmasak daha güzel olur

PuCCa ın yazmış oldugu konularda yorum yapmayı tercih ederim

))))alienfaMey konu hakkında gercek isminle karşılıklı özel sayfalarımızda yapmayı tercih ederim

Acık duşüncelerinden dolayı teşekkür ederim sana tüm kadınların senin gibi haklarını savunmasını arzu ederimm))))))))))

Adsız dedi ki...

Yabancı!

Ben adsız değilim.
Hiçkimseye adsız tek kelime yazmadım, yazmamda ne yazarsam yazayım, her yazım adımla yazılmıştır.

Blogerde sayfam olmadığı için, çızıktırdıklarımın sonunda. kendi adımıda çızıktırıyorum.

Blogcudayım.

Yakın geçmişte tesadüfen PuCCa ya denk geldim, okumaya başladım.

Bazen çızıktırmak için gıdıklıyor, bende, adımla çızıktırıyorum.

adımla!
alienfaMey'im.

yabancı dedi ki...

Günaydın alienfaMey'im
Sana nasıl ulaşabilirim adresini bırak

Adsız dedi ki...

pffff the same joke... kızım mis gibi bişeysin, hiç yakışıo mu sana o kendine güvenmez hal ve hareketler...

Bir Adamın Güncesi dedi ki...

Ne uyuz bir yazı. Ezik kız-topluluğu da şak şak yapmışlar. Böyle bir şeyi yazmak ezikliktir. Gidip bütün erkekleri aynı kefeye koymak da bir öküzlük tabi. Herkes istediğini yapsın sana ne. bu ne ırkçılık anlamadım. siz de s.çtınız o zaman, erkek kalmayacak piyasada bundan sonra 62 ye mahkumsunuz. böyle sakil bir dille yazmakla ne oluyorsa artık. pehhh

Adsız dedi ki...

kendine dikkat et de, yazının ilk kısımlarını götüne sokmasınlar. emin ol ki adımı yazmak isterdim. maalesef!!! senin gibi bi kaşarla adam akıllı muhatab olup küfürleşemiyeceğim. buna üzülüyorum.

Adsız dedi ki...

Ben yunanistan'ın kızını da erkeğini tek geçtiğim için konu hakkında zerre fikrim yok.
Başbakan için uğraşan adsız tam seni abime dövdürürüm tadındaymış. Konuyu fikirleriyle tartışmak/çürütmeye çalışmak, olmadı küfretmek yerine abisine dövdürmek istiyo)) başbakan senin verginle yedi ceddini doyurdu be güselim, sen adsl faturasını zor ödüyosun bitanem, ne olur hayata yeniden başla ama bu defa öss'yi kazan.. Bi de adsız. Offf özgüvensizlik. Yemin ederim üzülüyorum, yardım etmek istiyorum, kızma bana adsız,öfkelenme gel tanışalım belki hayatın değişir

Adsız dedi ki...

efff turk erkegi cok tipsiz bea iskandinavlarin yaninda bocek gibi kaliyorlar resmen :D

Adsız dedi ki...

Merhaba pucca. Ruslar 7 çeşit yemek falan yapmıyor bildiğim kadarıyla. Bir rus arkadaşım vardı ondan borş çorbası tarifi istemiştim. "bilmiyor ben borş çok zor yapmıyor" demişti :)

Liverpool Ülkü Ocakları dedi ki...

LüO burda ulan ! cCc

Zoruna Gitmesin ! dedi ki...

Öncelikle sunu belirteyim ki zoruna giden birşeylerden dolayı nerdeyse roman yazacak olmandan ve o laf saydığın türk erkeklerin sana sağlamca bir şey sokmasından ki bu baya bi zoruna gitmiş,ayrıca nasıl bir egoya sahipsen sürekli kendini yüceltme çabası ve burdaki bir sürü insan gerizekalıyken ben zekiyim görüşünü öne sürmen ayrıca bu oyunun başrol oyuncusu konumunda olmanın verdiği avantajla insanlara öküz ayı kirmanji tarzı aşalayıcı laflar söyleyebileceğini sanma sakın ! Yazdıklarına tek tek cevapta verir öne sürdüğün coğu fikri cürütedebilirim.Kendini vatan kurtaracak zannediyorsun heralde anlamıyorum nerden geliyor bu götünün kalkıklığı(biraz da senin ün olduğun dille konuşayım).Aşk'tan entrikadan yalandan sex'ten başka bir fikri, endişesi olmayan ve kuyruk acısının getirmiş olduğu hırsla yazılmış bi sürü yazı.Anlamıyorum bizim insanımız neden böyle ! Aziz Nesin'in de dediği gibi bizim insanımızın 100'de 20'si akıllı.Bu PuCCa denen insan bozmasıda kendini o 20 lik kesimde zannedip geri kalan 80 lik dilime sürekli laf carpıtan ergenlik çağının etkisinden kurtulumamıs bir türk kızı.Edebiyatı bu kadar aşağılar sekilde küfürü doğallık olarak gören bir anlayış çercevesinde cıkarılan bir kitap var ortada ve inanın içeriği bomboş !

Adsız dedi ki...

ya bi siktirin gidin be
harbi SİKTİRİN GİDİN ARTIK!!!!!

izmirli olmana mı mıymış

bık bık bık ne izmirmiş amına koyim ne kadar dokundurmuş elin pis ırkçısına gelin görün burada da en kral yerlerde ağırlıyoruz sizi o pis kokunuz tüm belediye otobüslerine sindi gıkımızı çıkarmıyoruz görende sancak burda taşlıyoruz sizi pucca yavrum sen hiç kendini kasma bu ne idüğü belirsizler ske ske meraklanıp buralarda dolanıyorlar sen yazıyı 1. ayda yazmışsın hazımsız geliyo 6. ayda it gibi soysuzca yorum bırakıyosa koy götüne gitsin... bu arada bikaç gündür severek okuyorum bloğunu lakin ben almadım daha kitabını
şahıs "kirmanji" diyo herhal bizim bilmediğimiz, literatürde dil bile sayılmayan bla blalarda bir terim ki gitmiş kitabını almış bence sen bu gece rahat uyu canım :) bu blog daha çok ses getirir daha çok hazımsıza piyasa yapacak arena olur yalnız o çok dile doladığınız izmirliler sizi aslanlara atmaz korkmayın kıyamam :)))))))

Aslı İzmirden :))))

Adsız dedi ki...

ayrıca az önce yorum gönderdiğimden şuan anlıyorum ki bu kadın KADIN GİBİ KADIN.. yorum onayı zımbırtısı kullandığı halde sizin gibi zincirinden boşalmış hayvanların yorumlarını bile yayınlamaktan çekinmiyo harbi kapak olsun anam :)

yine Aslı İZMİRDEN :)

Mikail Alon dedi ki...

- "Berrin" isimli arkadaş St. Petersburg'u gözünde güneş gözlüğü varken gezip dolaşmış heralde ki : "hiç güzel kız yoktu" diyebiliyor !

insaf be kardeşim allah günah yazar günah !! güzel kız yokmuş...

2 hafta kaldık rusya'da , önceden anlatanlar abartıyor sanardım, meğer doğruymuş : "çirkin kadın yokmuş rusya'da, az vodka varmış " ... Kafamı nereye çevirsem ayrı bir manken, super model, isveçlisi, hollandalısı on numara fason kalır rus kızının yanında...

insan ister istemez bir kıyaslama yapıyor bu durumda , bir tarafta sıfır makyajla dünya harikası gibi görünen varlıklar, diğer yanda yüzünde 500 gramdan az makyajla gezmeyen ve ikinci epilasyon gününde osman aga bıyığına sahip home editionlar...

geri istanbul'a geldiğimizde havaalanında : " allahım ben nerdeyim, nereye geldim ? " diye bi sordum kendime, 5 dakika sonra gördüğüm ilk skinny jeanli , converse ayakkabılı, 60's güneş gözlüklü, baştan aşağı alternatif tipli , özgüveni - kültür düzeyi çok yüksek, festival kurdu, sekste tabusu kalmamış gibi görünen , step-away tarzda yürüyen yurdum kızına : -are you sex ? diye sordum , boş boş yüzüme baktı içindeki çingeneyi açığa çıkartacakmış gibi bir ifadeye büründü yüzü, sonrasında: -mesene var mı ? dedim , niyetimi anladığını sandı ve : "pis hayvan, mastürbatör kıro , cahil pezevenk , abaza köpek vermem vermem , ben kızlığımı insane orgy'de kaybettim , eşşeksik , tavuksik, köpek sikmiş, vermem sapık nanıskym !!!" diye yüzüme bağırınca rahatladım ve anladım artık rusya'da değilim...

KazanCadısı dedi ki...

Bu Mikail Alon denen kişi de rus karısı köpeklerinden. defol git orda yaşa tutan mı var? sıkıdıkça paylaşırsın babanla. zira ona da bişey demiyolar.

free sex dedi ki...

Amı kokan ezik bir fahişenin günlüğü ve yukarıdaki KazangötlüCadı gibi cümle kurmak ve düzgün yazı yazabilmekten aciz takipçilerinin acınası durumu...

-Teşekkürler Pucca, daha ilk buluşmada götten sikilip bir daha yüzüne bakılmayanların sesi oldun.

Fatih dedi ki...

Yazın 15 arkadaş para biriktirip gidiyor Alanya'ya orda 16 lık kızlarla discoda dans ediyor. Sonra vay babam rus kızları..

Bu Laf Yeter Anlayana TÜRK Kızı Gibisi yok tamam kabul rus hatunları bahsettiğin kadar olmasada doğru yanları var fakat bunların içerisinde uzun süre bulunduğum için açıkcası türk hatunları gibi sevemezler onlar gibi yerinde terbiyeli olamazlar onlar gibi TÜRK KIZI gibi davranamazlar ve bence en önemlisi HAYSİYET VE UTANMA DUYGULARI çok az bu benim açımdan önemli o yüzden FOREVER TÜRK KIZLARI :)

zagor dedi ki...

pucca sanki çirkinlere yüz verdiginiz var senin o taş gibi bebeler dediklerinde hep arkadan prizli:)))))))))

rogue dedi ki...

bu kadar anlamsız yorum yapmak manasız gerçekten.sonuç belli bende bir kızım bende kabul ediyorum çoooook güzeller vede sonuçta kadınlar.bir yazında demiştin kadının kadına yaptığını...sen haklısın gülerek okudum yazını,eğleniyorum harbi.ama yorumcu kadınların kendilerine şöyle bir gelmeleri gerek.görünen köy kılavuz istemez.her insanın her ırkın ne bileyim her ayrı şeyin farklılığı vardır.bırakın erkeklerimiz gitsin onlara ya da gelsin bize.ne kasıyorsunuzkiii.ayrıca genetik yevrüm genetik...hani brezilyalı kadınlarında süper lop totoları varya hadi bunada çamur atın.ayrıca buraya it dalaşı yapmaya gelmeseniz.yazıya bir katkınız olsa sonuç daha verimli olur.ben beğeniyorum ve erkek olsam genede beğenirdim.kültür farklılığına hiç girmeyin.başta biz din ve genetik olarak ayrılıyoruz onların cinsel durumları kimseyi ilgilendirmez.ne yani onlarda bize sofu diyince haklı mı olsunlar.yapmayın çocuk doğurupta ki gördüm hala 36 larsa yormayın birbirinizi.sevgiler pucca okumaya devam...

Adsız dedi ki...

umarım bir sürü kekomançi arasında kalırsın bak sende ozaman rus kızlarını anlarsın

Adsız dedi ki...

doğrusu bişey yazmam hiçbiyere öle okurum sadece ama bu sefer tutamadım kendimi.
aslında bu yazıyı okurken canım çok sıkıldı öfkelendim üzüldüm sinirlendim e biyerlerdede sende haklısın dedim. dünyada insan ilişkileri gerçekten çok iğren. senin için çok üzülüyorum. erkeklerle yatıp kalkmak iyi birşeymi sanıyorsun. kendini düşünüp hayatı eğlence ile geçirmek. hayır hayır değil. ben senin annen veya baban veya kardeşin olsaydım senin herşeyini bilseydim cidden nefesim kesilirdi biterdim. senin çocuğun olsam annem neden böyle yapmış derdim ağlardım, herzaman mutsuz bir çocuk olurdum. tamam belki senin yakınçevrenden başka kimse bilmiyecek. belki sen hiç pişman değilsindir. belki böyle olması gerekiyordu. sadakat iki kişi arasında gizli bir sözleşme gibidir. tamam ortada somut bir neden yok. ama sonuçta bir sorun var dimi. bedenini eğlenmek için paylaştığın erkekler sadece skor tablolarına bir puan daha ekliyorlar. seninde, bunların bir puan daha eklemek için aradıkları bir oyun olman gerçekten çok çok üzücü.. halbuki imkansızı her insan başarabilir. neden sen böyle olmayı istedin..

Adsız dedi ki...

çok çirkinsin keşke ölsen

Adsız dedi ki...

yazını okudum canım, eminim götüm senden daha güzeldir

Adsız dedi ki...

adsız commy :)
cogunlukla haklısın yazdıklarında,lakin eleştirdiğin yarmalar dünyaya direk gelmedi.toplum kör kaldı,son 750 senedir savasmaktan baska bi sosyal etkinliği olmayan topraklarda yasıyoruz.bide müslümanız üstüne nasıl olcek bizde sosyal kültür vs gelişmesi. ruslardan nefret ederim erkek,kadın.rus erkekleride ucsuz bucaksız katıksız ibinelerdir.bi yaştan sonra 30 yaş üstü hatunları terkeder cıtır kızlarla takılırlar.yarmalar dediğin gariplerde gider elin ibine rusunun artıgı ile yetinir.
takipcinimm iyisin iyi..

Adsız dedi ki...

" Oluum rusça bilsem varya of..kaçtane rus kızı tavlarım" diyen odunlar var mesela.ulan ana dilin türkçe kaç türk kızı tavladın?.. şu rus ırkı ne dandiktir ya.kızları şıllık erkekleri içmekten boka dönmüş.

F Desen Yeter dedi ki...

saçma sapan erkeklerin o kızlara ağzını bi karış açıp bakmasına sinirim bozuluyo benim. ha banada bakıyolar ama okul eteğim varken. laf atıp karşılık bulamayınca topusu bağırıyo kaltak lan buu! vay amk. benim haberim yokken mi siktiler beni ?? yazı çok çok iyiydi pucca :)

Adsız dedi ki...

birşeyi çok merak ediyorum sen kısmen de olsa aldaatığını söylüyorsun ve yazıyorsun peki hiç aldatıldın mııı??? çok merak ediyorumm

Adsız dedi ki...

bu yazını yeni okuyorum daha önce okuduğum bir kaç yzında da gördüm fakat şimdi bi yorum yazmam gerektiğini düşündüm. yazılarını büyük bir zevkle okudum ama beni tek rahatsız eden " kırmançi" kelimen.. belki bilerek yapmıyosundur bilmiyorum.. Kırmançi kürtçe demektir.bakınız "kırmançi nizanım? "(kürtçe biliomusun) bi kürt olarak biraz bozuldum ne yalan söyliyeyim :/

PuCCa dedi ki...

ya evet, o kırmançi yi hiç düşünmeden anlamını bile bilmeden kullanmıştım şuursuzca. kitapta da kullanınca uyarmışlardı bir daha da bir yerde kullanmadım. Yani inan bana anlamını bilmeden, şuursuzca yazdığım bir kelime idi...

Adsız dedi ki...

yurt dışında yaşıyorum tek söylemek istediğim eyy bizleri beğenmeyen türk kızları gelinde o çok bğendiğiniz götoşlara bi bakın en adamı bile kendi menfaati için 1 haftada satar sizi öptüm hepinizi bende sizden yanayım ama kıymetimizide bilin yanii ;)

Adsız dedi ki...

Anlamını bilmeden yazdıgınıı tahmin etmişdim zaten :) sadece dikkatimi çekti söylemek istedim

Unknown dedi ki...

ya pucca, bu yaziyi 1 sene sonra okuduguma inanamiorum...

ya bu orospular, daha dogrusu guzel oropsular, agzina sicaim, kendi erkeleri o kadar domuz ki ve bunlari sallamdiklari icin bizim killi turklerin baskilari hosuna gidiomus, ayrica o kadar kiskanclar ki, adami anasindan bile kiskanolar.

bana asik bi adam vardi, bu adama ben yuz vermeyince mal bi rus buldu kendine, zaten ole ii orospu olduklari icin secicilik diye bisi yok bunlarda, herneyse yemin ediorum aradan 1 sene gecti iste, adam simdi bana mesaj atio, ben bu kariyi bosicam, allah belasini versin diye..

zaten bu ruslarda bide bu var, o yemek hazirlamalar, bakimli olmalar, gik cikarmamalar koruyu gecene kadar, ama ne yalan soyleyim bizim killi turklere de bu kopru oalyi ancak gider, ayisiniz iste ayi...

Unknown dedi ki...

Adam gibi bir yazın var mı, edebi, küfürsüz, belden aşağı bir tek ima bile barındırmayan!?