8.01.2010

Karga bokunu yemeden sevişmesin insanlar

Sabah seksi denilen şeyi yasaklanmasını istiyorum. bunun için kapı kapı dolaşıp, imzalar toplayacağım. Taksimde bildiriler dağıtacağım. Bu haklı davamı ipte sallanana kadar devam ettiririm..
Tamam ilişkinin başında yapıyoduk eyvallah.. Ama artık yeter yani. Zaten sabahları bildiğin kurbağa gibi bişi oluyorum. Gözlerim yumuk yumuk, salyam akmış, ağzım kokuyor, 3 saat kıçımı kaçıyorum. Bunu görüp nasıl istersin seksi benden. Uyandığım da en son isteyeceğim şeydir benim.
özellikle o izinliyken, sabah bir kalkıyorum biri beni dürtüyor arkadan. Allah bismillah diye bi uyanıyorum. arkamda pişmiş kelle gibi sırıtıyor erik. derin bi nefes alıp, geri yatıyorum, bu kez kulağıma doğru fısır fısır fısır.. Lan bi git yat bağrıyorum. yok bide kafaya taktı mı ille yapcak. "hadi hadi hadi" bazen o kadar sinirleniyorum ki kalkıp tokatlamak istiyorum..
Biraz duruyor böyle, sonra yine başlıyor; kolumu, bacağımı okşamaya. hayır enerjisine de hayranmım ha, kalk desem bulaşıkları yıka. o götü kaldırmaz ama iş sevişmeye gelince atom karınca oluveriyor. Ölü taklidi yapıyorum, bi iki yoklar sonra vazgeçer gider diye. İçine bi ayı kaçtığı için, mantık aynı çalışır diye düşünüyorum çünkü. Bi iki yokluyo, cidden bakıyor uyanmıyorum dönüyo arkasını.
Sonra bizi büyütürken kafamıza dayatılmış belli normlar beni işkillendiriyo..
Ulan şimdi sevişmedim ya, kalkıp işyerinde çikin bir karıyla işi pişirirse. 'sevgilimle iyi bir cinsel hayatım yok, sabah sevişmesini sevmiyor, beraber birlikte
olalım mı?' diye başlayıp, sonra 'her sabah
seks ne güzel bir duygu allahım, al sana tektaş' yaparsa.. Bi ton evli adam metreslerine bu yalanı söylemiyor mu sanki. yuvaları yıkan şey bence bu sabah seksi
olabilir. Bunun için bi yol bulmalı.. Erkekleri bu konudan soğutmalı. onun çiş olduğuna inandırmalı.. Her tatilde bu işkence çekilmez. Hayır, kadının kendini seksi hissetmesi için bedenine güveninin olması gerek.. Makyajsızken bakkala gitmek istemeyen ben için, sabah sevişmek baaoowww.. "oramı kapa, buramı kapa, ay bana bakma, ayy dönemem arkamı, ay çatlaklarım gözükecek, off çok çirkin gözüküyorum" şeyleri beynimi yiyeceği için, ne ben yediğimden zevk alırım, ne adama bi lokma bişey yediririm.
off lanet olsun akşamları Müjde Ar olan ben, sabahları neden Türkan Şoraya dönüşüyorum. Adamı göz göre göre kaybetcez, bak görüyo musun.. Off hem dinde bile var herifine yüz çevirme diye.. Bi bilinen var demek ki.
Hoop bir hamleyle Zerrin Egeliler gibi dönüyorum. Çapaklarımı silmediğim gözlerimle, salyadan kenarı kabuk bağlamış beyaz dudağımla, "hadi bebeyimmmm" diyorum. sonra bu yavru köpek gibi havlamaya başlıyo, debeleniyor yatakta mutlu mutlu.. sonra tam başlıyoruz. "öpmee öpmee öpmee" diyerek kafamı çeviriyorum.. Aklıma başka düşünceler geliyor.. "nan erkeğe de her istediğini her zaman verirsek olmaz bu iş.. sonra alışır bi de hep aynı meme, aynı döt der. kalkar gider iş yerindeki çirkin kızlardan birine.. Sonra 'ay ne farklı seninle şeyapmak için uğraş veriyorum, emek sarf ediyorum al sana tek taş' töbee allam bu fikirleri çıkar sen benim aklımdan diyerek bebeyi üstümden atıyorum..
- sabah sabah manyak mısın ya, kalk kahvaltı edelim sonra yaparız
- Ne güzel yapıyoduk ama yaa, kahvaltıdan sonra da yaparız hadi hadi.
- Off erik sabah sevmiyorum bi dur ya bi elleme ayy çek elini mememden
- İyi be tamam.. git yat sen napiim
- Küstün mü nan, şiit dönsene bana küstün mü be..
- Konuşmak istemiyorum şimdi kırdın sen beni
- taam söz yarın sosis yiyerek uyandırcam seni.
dönüyo bana ama gözleri nasıl ışıl ışıl, böyle sanki herife ev, araba falan hediye etmişim gibi. Nasıl sevinçli nasıl mutlu "valla de, yemin et, cidden mi taam o zaman bak söz verdin"
- Ama her gün olmaz özel günlerde ancak.
- O zaman bugün de yaparız kızım, şeyy bugün mutlaka bi şehir kurtulmuştur.. bugün ne 5 ocak hah Adana'nın kurtuluşu. Napalım yapmak zorundasın. Hadi sen dedin..
- sevişmekten soğuttun yeminle beni.. Şu sabah diretmelerin için sana moldovyalı bi hizmetçi tutcam. sen de kurtul ben de.. kalk git çişini yap. Sonra zaten bitecek.
- Çişimle diğerinin arasındaki farkı gayet iyi biliyorum. Ama hizmetçi şeyinde haklısın. Almak gerek bence de.
- Ayağına çorap giymeyi beceremiyosun da onu nasıl bilcen, hadi kalk. Geri zekalı bütün moldovyayı sokacam ben senin bi yerine, kalk kalk şurdan.. Güney Afrika'dan getirtcem sana hizmetçiyi

47 yorum:

VodviL dedi ki...

pucca o değilde çığ gibi büyüyon ha,2bine dayanmış kıızz .. )

akasya dedi ki...

=))))

Dilara dedi ki...

Karnım ağrıdı yeminle :)

POLLYANNA dedi ki...

hahaha vallahi super olmus ben sonuna kadar destekliyorum bu konuda seni:)benim canim memleketimin kurtulusuda cok zmnsiz olmus senin icin anlasilan :))))))))))))

Kasux dedi ki...

o değilde mübarek hergün önemli bişi olmuş yazık oldu sana şimdi pucca:)

Adsız dedi ki...

pucca biliyorsun taksimde yaşıyorum, bu ara işsizim senin adına bildirileri ben ucuz bi fiyata dağıtabilirim :((

Adsız dedi ki...

Ah olsa da sabah sabah bizde şey etsek bi kurbanı :D :P

Berrin dedi ki...

pucca bu sen olamazsın, olmamalısın :)

Pastafaryan dedi ki...

İyi gene senin erik tarık akan gibi uyanıyomuş, ya kokuşmuş rokfor peyniri gibi uyansaydı? o zaman istesen de yapasın gelmezdi. bana oluyo ordan biliyorum böyk O.o

Volkan dedi ki...

türk kızlarına rus erkeklerini vereceksin, sonra mumla arayın o sabah sekslerini de görelim :)

gençbiranne dedi ki...

ahahaa kızzzzzz delisin sen deliii!
karnım sancıdı gülmekten.
benim beyde pek seviyor sabah seksini. bende nefret ediyorum:S
bu çatlaklarla selülitlerle sabah sevişilir mi ayol??

diego dedi ki...

yav yurdum gazeteleri bu konuyu dolgu haber olarak sık sık gündeme getirmiyolar mı, kadınlar biyolojik atmosferik psişik falan olarak sabahları daha seksi hissediyorlar diye başlıklar atmıyorlar mı? bir de hormonlar mormonlar sabahları tavan yapıyomuş sanırım,isviçreli bilim adamları farelerle mi denemişler ne
biri ağız kokusu salya ve sürünen seksapel faktörlerini dile getirmeliydi yoksa bilim az kaldı bizi sabah sevişmek istediğimize ikna ediyodu vallahi. hormonlarmış. gr.

tA dedi ki...

pucca sevişelimmi

Adsız dedi ki...

ne meraklısın bafilendiğini duyurmaya, ucuz..

Börülce dedi ki...

Bir tek benim sanıyordum. Sabahları istemiyorum kendimi çirkin hissediyorum. O kadar güzel yazıyorsun evet ya diyorum her cümlenin ardından. Erkek arkadaşıma çaktırmadan okutacağım bunu bi işe yarar belki =)

birfincankahveiçinbirpenny dedi ki...

günay afrikadan kastın zenci koca taşaklı bir hizmetçimiydi bilmiyorum ama orda moldovyalıdan daha güzel sarışınlarda yaşıyor (bknz:charlize theron)... geceleri çişe kaldır sabaha bişeyi kalmaz merak etme.

Adsız dedi ki...

nıye kendıne güvenmıyosunkı??çok da güzel bişeydır sabah şeyi!!

herşey senın özgüven eksıklıgınden..

İlginç Tasarımlar dedi ki...

Sabahları bir başka olur erkek. :)

CoşkuN ArslaN dedi ki...

Demekki bütün kadınlar sabahları hep aynı.Tescillendi böylece..Olm sevişirkendemi makyaj yapıp süslü giyinirsiniz siz ya.Yufff size yuf.
Ondan sona gözü dışarda modunda düşünüp durursunuz..Eee siz böyle yapın adam evde kör taklidi bilem yapar..

Adsız dedi ki...

Hani kedi az biraz uyuduktan sonra kendi kendini yalar mırmır yapar yaa işte o zaman en en mıncıklanası arzu uyandırıyor. Belki erik seni öyle görüyor ve yalamaya çalışıyor...

Sahii sen erikle fransızca konuşuyormusun? :pP

*

Bazen azgın, bazen bezin, bazen ürkek, bazen dayınılmaz cazibeye sahibim diyorsanda bu yazında kedi soyundan olmadığın ortaya çıktı:(


alienfaMey

Adsız dedi ki...

Ya pucca, yapma. Nedir bu özgüven eksikliğin senin? Bende de var, allah belamı versin. Var işte. Millete de pohpohlatsan gene var, ama adam anlamıyor. Sende desen ki, sabah çok yorucu falan anlarım. Ama o an unut kendini, koy yerine beğendiğin birini, yürüt işi derim ben. Eğer eziklik durumuna çare ise. İnan iki selülitle terkedilmen çok da acıtmaz, en azından abi seks nedir bilmiyordu denmesinden. :))) Ayrıca erkekler sabah daha azgın oluyorlarmış, malum sabah ereksiyonu. Bana mı kalktı sanki mal deyip itmek istiyorum bazen.

Alphan Tüfekçi dedi ki...

çatlaklar erkek için önemli olsa zaten sabah senin yanında uyanmaz, insanlar birbirlerinin kusurlarını hoş göremezler ise nasıl birlikte yaşayacaklar, mümkün mü bu, çatlak varsa vardır, terazide çatlak mı ağır gelir, sevdiğin kadınla sabah seksi mi:D

Adsız dedi ki...

:D:D:D:D:D:D nası bu kdr komik olabliosun merakedyrm:D

elif dedi ki...

yazını okuyunca ayrı, yorumlara bakınca ayrı şaşırdım..bu sefer doğru tespit yapamamış derken bir de baktım ki nerdeyse kimse sevmiyormuş sabah seksini..tam aksine ben bayılıyorum resmen, sabah sevdiğin erkekle uyanmaktan, o hafif mahmurlukla sevişmekten daha güzel ne olabilir..arkasından bir de güzel kahvaltı..belki bunu söylemek bana düşmez ama sevgilinin yanında uyuyamıyorsan veya her anın onu arzulayarak geçmiyorsa onu tam anlamıyla sevip sevmediğini de biraz sorgulamalısın bence.
sevgiler

PehPehPeh dedi ki...

"ben yatıyorum, beni çok yormadan takıl sen istersen" diyen oldu, şikayet etmedim. İstedikten sonra orta yol bulunur :).

Alphan Tüfekçi dedi ki...

tecavüz ediyormuşsun gibi gelmedi mi? bu lafı duysam heralde başka bir kıtaya gönderirdim kendimi

PehPehPeh dedi ki...

haliyle olaylar böyle bir espri ile başlayım doğal şekilde gelişiyordu da...yok artık, aklımın ucundan bile geçmemişti şu ana kadar, ne tecavüzü ya...

depressiveofmanic dedi ki...

pucca ya
ben de ilk defa evvelsi gece korktum biliyor musun? gecenin yarısında birden bire harekete geçip işini bitirip uykuya geri dalan bi sevgilim var :) ödümü kopardı birisi ırzıma geçiyor sandım iyi mi... işin kötüsü de kendisi hatırlamıyor =)
enerjilerine hayran olmamak elde değil sanki :/

Bekir Durukan dedi ki...

pucca eriğine kötü davranma bence böyle olmaz :):)eriksiz kalırsan nolur mazallah:o

RAİN WOMAN dedi ki...

Nasıl sevilmez ki sabah sabah.Seksin en güzeli,en dorukta yaşananı bence.Rahat bırak kendini.Hatta bir sürpriz yap yarın sabah.Uykudayken henüz O,gir yorganın altına.İn yavaş yavaş aşağıya.İkiye katla her şeyi ;)Mutlaka dene!

very.fake.kate dedi ki...

veryfakekate.blogspot.com

yabancı dedi ki...

Tebrik edilecek tek bir kadın var elif dedi ki... yorumun ve isteklerin doğrultusunda seni tebrik ederim .
Erkekler neden sabah sevişirler
genç erkeklerin sevişme zamanı yoktur birde istekli iseler karşısındaki panterde istekli olmalı
Olgun erkeklerin bazen yorgunluk nedeniyle bazende vucutları uyanmadığı nedeniyle sabah bunu terçih ederler

Neden olgun erkeler sabah sevişmeyi terçih ederler onuda siz bulun cevabı doğru bilene hediye kitap veya istege bağlı hediye

Haşmet Yoldaş dedi ki...

sana ithafen

http://dazgir.blogspot.com/2010/01/bir-kz-ve-pornografik-ogeler.html

Adsız dedi ki...

Harikasın ya bittim yine gülmekten Allah seni etmesin Pucca seviyorum seni yaaa :)))
Bu erkekler hep mi aynı :)

Adsız dedi ki...

Pucca şu blogu bir davewtliler için yap ya. O zaman biz adsızlar zor okuruz ama, maille adreslerimizi atarız, bizi de alırsın. Sitesinde sana bok atıp sonra linkini veren, blogunu bayık 'getti getti sevgülüm gitti' şiiriyle donatan burayı izleyip, sus aşifte naraları atıyor. Reklam al bloga, ya da özel yap nolur. İnsanın canı sıkılıyor ya. Ne man kafalılar var. Ya sev, ya siktiri çek. Ansiklopedi gibi okuyup azan var mı hala? Ferhat Göçer in hayranı olan, elini hala malafatında tipler porn girl muamelesi yapıyor sana. Değmez. Sansürlü yazıyorsun zaten. Eskisi gibi değil işte, haklısın. Böyle bok atıp gidenler olacağına, bari güzel bir blog olsun. Bunların hoşuna gittiğini sanmıyorum. Benim gitmiyor ve her gün gelip acaba bloga bir şey olmuş mu diye düşünüyorum. Kapatma burayı üç beş salak için.

Adsız dedi ki...

süperdi teşekkürler :D

Buket dedi ki...

şu imza toplama işine yardımcı olabilirim kesinlikle..Kaldırılsın şu olay geceler çuvalama girdi yahu..

Adsız dedi ki...

fizyolojik olarak erkeklerde testosteron seviyesinin en yüksek olduğu zaman, sabahın erken saatleridir. o yüzden sabahın köründe libido pik yapıyor adamlarda. sabah ereksiyonuyla uykudan uyanıyorlar. napsınlar. onları da anlamak lazım.

gamze dedi ki...

ay çok güldüm. saol pucca ya, cidden süper yazıyosun.kitap yazmayı dusunuyor musun?

Adsız dedi ki...

sabah seksi erkekler dünyasında +1 diye ayrı bir terminoloji yaratan bir mihenk taşıdır. Güzel bir hafta sonu kahvaltısından önce en keyifli olaydır.

BuCeEs dedi ki...

Boğuluyordum valla, nefesim tıkandı gülcem derken :)))

"Ölü taklidi yapıyorum, bi iki yoklar sonra vazgeçer gider diye. İçine bi ayı kaçtığı için, mantık aynı çalışır diye düşünüyorum çünkü. " Bu ne yaa, kendimden geçtim :))))

Yeni buldum blogunu, tamamını okurum artık. Süpersin!!!

Sevgiler :))

natırelle dedi ki...

bende sevmiorum bu sabah fındük kırma olayını,aynı sorunları bende yaşıorumm puccaa,geceden yemeklerine şap filan mı döksek azıcık ne dersin :) :P

oubeybi dedi ki...

sabah seksi kdr güsel bişey varmıdır ya?? bana kalsa her sabah yani!ama bnm sevgilim sevmiyo,bizde kız erkek karışmış galiba:))
ama en çok sevdiğim de gece uyku arasındaki sevişmeler,ne olduğunu anlamıosun,yarı rüya yarı gerçek:))

Adsız dedi ki...

Zephyr11:00
çok güzel yazılar buldum
öldüm gülmekten
duygu11:01
hani bakim
Zephyr11:01
ı ıııııııı
söylemem şimdi
ben okiycam sana
duygu11:01
ı ıııııııı
duygu11:02
bende gülmek istiyooooommmm
Zephyr11:02
tamam işte ben okuyunca gülceksin
duygu11:02

catlatcan yanio beni simdi
Zephyr11:02
eveet
duygu11:02
gülmek den okuyamazsan
Zephyr11:02
okurum
beraber güleriz devam ederiz
Zephyr11:03
çatlak bi hatun var
yazılar yazıo böyle
duygu11:03
hm
Zephyr11:03
bazıları hakkaten komik
duygu11:03
ne bakiyon sen elin catlak hatunlarina
Zephyr11:03
hatuna bakmıyorumki
tanımam bile
duygu11:04
tabi tabiiii
Zephyr11:04
bi gazzetenin ekinde yazıo yaa
nerdne tanicam
nası bişi bile bilmem
duygu11:04
yazilar yeter zaten
Zephyr11:04
eee ne var okumiyimmi
duygu11:05
yazilarini okuyup analizini cikariyon sen adamin
Zephyr11:05
tamam sen yaz seninkileri okiyim
duygu11:06

duygu11:07
ben yazamam ki catlak catlak seyler
Zephyr11:07
tamam çatlak olmayanlardan yaz
güldür yeterli
yemiyomu oda
duygu11:08
yemiyo valla
Zephyr11:08
ee o halde başka çarem yok okiycam onu
duygu11:08
iyi
oku
Zephyr11:08
tamam
izin verdiğin için tşk
duygu11:08
rica ederim efem ne demek
duygu11:09
sanki izin aldiniz da okumadan evvel
Zephyr11:09
şimdi verdiğine göre o zamanda verirdin
Zephyr11:10
hem çatlaq şeyler yazmaya dötün yemiyo hem kızıyon okuma diye
ne tuhaf yaw
duygu11:10
o zaman sende bilmedigin biseyin iznini alacagin icin vazgecirmek daha kolay olabilirdi, fakat simdi tadini almissin vazgecirmek zor
Zephyr11:11
öyle
tadını aldım bikere ,vazgeçemem
duygu11:11
okuma demedim, iyi oku herüf, ne diye okuyon diye soru sordum
Zephyr11:11
sorarken imalı sordun
benden başka kitap okuma der gibi
duygu11:12
ima baska, okuma demek baska
Zephyr11:12
evet, direkt sormaya cesaret edemiyince öyle yapılıo
duygu11:13
o cesaret isi erkekler icin gecerlidir
kadinlar ima ederlerse erkek gerisini düsünsün diye öyle yaparlar
Zephyr11:13
cesaretsizlikler işide sizemi ait
duygu11:13
cesaret istiyorsaniz efenim istemediginiz kadar var
Zephyr11:14
tamam o halde kaç gel bana, cesaret varmı
duygu11:14
biliyodum simdi böyle bisey gelecegine
cesaret var, ama cesaret oldugu kadar akli denegmiz de yerinde hamd olsun
Zephyr11:14
bohçanı topla atla gel
Zephyr11:15
bana gelmek dengesizlik yani öylemi
duygu11:15
öyle bisey demedim
ne saptirip duruyon laflar be
Zephyr11:17
aklını niye benim için kullanmyon bikere
duygu11:18
cok enerji sarf ediyo akil kullanmak
Zephyr11:19
sevişemioruz, enerjimiz çıkamıo, bırak çıksın
duygu11:19

duygu11:20
su ic su
atesin sönsün
Zephyr11:20
hayatım damacana köşelerinde geçer oldu sayende
duygu11:20
o ne demekdir?
Zephyr11:21
damacana denen şey, yyaklaşık 100 erkek testisi büyüklüğünde su bidonudur
duygu11:28
yani?
ben anlamam öyle tukish degimlerden
anlatacan ki anlayalim
Zephyr11:28
evlere onunla içme suyu gelir, musluk suyu içmeyiz
duygu11:38
he anladim galiba
herseyi de testislerine benzetebiliyon ya
aferin yani
Zephyr11:38
benzetmedim yaa, ölçü verdim
Zephyr11:39
senin popon büyüklüğünde su bidonu desem alınıcaktın

calender dedi ki...

bazı sabahlar hakkaten çok arzulu oluyoruz..

mabel dedi ki...

ulan evişiriz yok dersiniz, evişmeyiz bok dersiniz...
sabah bir hazır bulunmuşluk durumu var demek ki, boşa mı gitsin yani, halden anlayın azıcık. sevaptır hem,hiç mi korkunuz yok allahtan...

morchee dedi ki...

bu konu yalnız eşcinsel erkekler arasında çözüm buluyo heralde :DD 2 adam da bi dünya libidoyla güne ''ohh yeahh'' diye başlıyor.