20.01.2010

Kıskanırım seni ben, kıskanırım yollu sürtüklerden

Lanet olası bilim adamları, otun bokun çaresini buluyorlar ama asıl önemli şeyleri siklemiyolar. Bir şu yüzyılda regl olayı, iki kıskançlık. Bu kıskançlık denen olayın bir ilacı olsa hop içsek anında kurtulsak. Şimdi bana sakın ay kendine güven, ay bilmem ne deme. Öyle bir şey değil bu.. sivilcenle oynamaman gerektiğini bilip, sürekli hıtıklaman gibi. Yani senin elinde ama değil sanki.
Şimdi Erik'in evine genelde hafta sonları gidiyorum, ev arkadaşı evde çalışan biri olduğu için erik izinliyken rahat ediyorum o evde. Geçen akşam alt taraflarındaki marketten alışveriş yapıyoruz, iki tane kız geldi aa naber falan filan. "akşam balık yapcaz isterseniz bize gelin" dediler. Lan benim orada bir döndü beyin. atar damarım pıt pıt pıt atıyor. bu kızlar kim, ne demek bize gelin? demek ki bu beyefendi hep o kızlarda. Allam yaa burun deliklerim kapanıp açılıyor. Kızlar yanımızdan gittiler elimdeki spagetti poşetiyle karnına geçirdim. "Bana açıklaman için 5 dakikan var, kim bunlar ve seni evlerine neden çağırıyorlar" diye.
İşte aynı apartmandalarmış, ev arkadaşı kısa boylu olana şeyediyomuş da geçen bunlara gelmişler yemeğe onlarda kibarlık olsun diye demiş blablabla..
tabi bu hikaye her inanmadığım noktaya "yemin et, annen baban ölsün mü, çükün düşsün mü" diyerek sorgularımla pekiştirildi. Sonrasında eve gittik, dizime yatmış tudorsu izliyoruz. böyle boğazımdan bir şeyler taşıyor. Sinirden köpürüyorum, nasıl elin kızı bu eve girer.. Böyle odasında bir ipucu arıyorum, bu odaya girdiler mi diyerek. Kafamda 50 tane hikaye dolanıyor. İşte o gün 3. çalmada açtı telefonu kesin o zaman bunlar geldi buraya. Ya ayakları alışırsa hep gelirlerse. Allah o kızların belasını versin. Ev arkadaşı da ezik sünepenin teki, kesin benimki nasıl komiklikler yapmıştır samimi samimi. Bok var zaten böyle insanlarla samimi olmazsa götü çıkar gerizekalının. Dizide kral kadınla sevişmeye başladığı an kayış koptu, ordaki karakter oldu benim manita. Ahanda sonu böyle olacak herkesi sikecek, ben de kraliçe gibi olcam. Adam orada sevişiyor benim bilinçaltında erik yatıp kalkıyor. Kral istediğini siker oldu, erik istediğini düzer. İlk tanıştığımız günler geliyor aklıma. Yalaka yalaka davranıyordu. Ya o kızlara da öyle davranırsa. Kızlar hergün gelirlerse bu eve. Ya bi gün
"anahtarı evde unuttuk biz sizde yatalım mı" diyerek. "aaa yatakta yokmuş sizde, gel senle aynı yatakta yatalım erik" moduna girerlerse. Sonra dokunmalar fingirdeşmeler ve hoppala paşam, erik kızın yumurtalıklarına boşaltım yaparsa. Sonra kız hamile kalırsa. Yok bu fazla oldu neyse.
Allahım o kızlardan bildiğin nefret ediyorum şu anda. En büyük düşmanları benim. O apartmanı yakabilirim, gidip o kızların evini basıp boğazlarını kesebilirim. Gece uykularında gazı açıp kaçabilirim. Kapılarına kanlı bıçak koyup "Erik benim orospular" yazabilirim. Ya da ev arkadaşına başka kız ayarlayıp o kızları bir daha eve sokmayabilirim. Ama bu kez ayarladığım kızın arkadaşları bu eve gelecek. Ayy çıldırcam bi sonuca ulaşamıyorum. O kadar sinirlendim ki kendi kendime kurduğum düşüncelerle, kafasına bi tane geçirdim çocuğun.
- O kızların neden geldiğini söylemedin bana?
- ahh vurmasana be! ne bilim, geldiğimde evdelerdi zaten çok durmadılar 1 saat bile değil.
- Haa bi de zaman tuttun ne kadar kaldılar diye. Ay ben gideyim gelsinler rahat rahat
- Saçmalama kızım tuvalete bile fotolarımızı koymuşsun da şu eve nasıl kız atarım ben
- haa koymasam atacan demek. İşte sen busun pisliksin lanet olsun sana
- halla hallaa PuCCa iyi misin, sen üst komşularını yazarken onlardan çıkmazken iyi.
- Sen bana bi daha onlara gitme dedin gitmedim. ben seni dinledim bi daha o kızlar gelmeyecek.
- Gitme dedim çünkü elin herifinin cinsel aktivitesini öve öve bitiremiyordun. Benim için gelmiyolar zaten eve xxx alırsa da ne diyeyim.
- geldiklerinde de konuşmayacaksın. gelip hemen odana saklanacaksın, kapıyı da sıkı sıkı kitleyeceksin.
- iyi tamam.
Ulan tamam dedi ya bi kııllandım öyle. Hemen kabul etmeler falan. Hayır banyo aynasına kadar foto koymakla hata mı ettim acaba. Hani sahipli erkekler daha revaçta olduğu için. Diziyi izliyorum ama diziden aldığım tek yer adamın herkesi götürmesi. O "mazlum erik" oldu bi anda benim gözümde "sikici erik"
....
Bi insana aşık olunca diğer bütün kadınların onu sizin gözünüzle gördüğünü düşünüyorsunuz. kimseyle konuşmasın istiyorum, hayatında hiç kız olmasın. Hatta böyle elimde olsa eve kapatayım bir allahın kulu görmesin onu, öyle tek ben olayım. Sanki her konuştuğu kadınla yatma ihtimali var gibi geliyor. Hayır saçma farkındayım da ama işte o düşüncelere engel olamıyorum. O kadar çok üstüne düşüyorum ki, adam hem bunalıyor, hem de kendini mükemmel bişi sanıyor. O özgüvenle kral yavşağı gibi önüne geleni sikebileceğine inanıyor. Çünkü bunu ona ben inandırıyorum.
Anam dedim PuCCa akıllı ol, herif elden gidecek. Sen bu kadar üstüne düştükçe adam herkes kendisiyle yatmak istiyo sanacak. Dur bir frenle o kaldırdığın götü indir. hemen hop taktik değişti ben de..
"senin saçların mı azalmış ne.... ayy sen neden bugün çirkin gözüküyorsun gözüme..... off gerzek gerzek konuşma be.... bazen okuma yazma bilmen bile beni şaşırtıyor.... kalk kalk üstümden ön sevişme falan istemiyorum, hayatında bi boku beceremediğin gibi bunu da beceremiyorsun..... o pantolon bok gibi, ismail ykya benziyorsun...... biliyor musun geçen gazetede okudum 14 cm türklerin ortalaması değil, Çinlilerin ortalamasıymış. Bizimkilerin ortalaması 25 cm miş. hani yanlış anlama ama seninkine sözüm yok parmak çocuk"
Böyle ezdim ezdim ezdim iyice. Sonra eve geldim gönül rahatlığıyla. O unufak etiğim egosuyla osbir bile çekemez dedim. uykuya dalacaktım ki aklıma geldi.
Ulan şimdi bu salağa iki kız yakınlık gösterir. "ayy ne tatlısın" der. Bu da PuCCa beni eziyor, diğer kızlar kıymet biliyor diyerek onlarla yatar kalkar gider. Allam daralıyorum, bunalıyorum, boğuluyorum, telefonum nerde erik'i aramam lazım.
"Alo.. napıyon nan ayy napıyosun canım... çok özledim seni.. hıı evet biliyorum daha yeni geldim ama öyle, ayrıca sadece seni değil dalerik var ya eşekten sonraki ikinci en büyük organ onu da özledim ihihihihih" diyerek yavşak yavşak yalakalık yaptım..
Allahım bu kıskançlık şeyimi yok et bişeyler yap bu konuyla ilgili hiç iyiye gitmiyorum şahsen.. günde 3 porsiyon domuz etine başlıyacam efsane mi gerçek mi anlayacağım o zaman..

45 yorum:

arshavin7adam dedi ki...

ahahahah alem hatunsun seviyorum seni xoxo :P

SocialMom dedi ki...

ahahahahah al fanusa koy ben öyle yaptım :) arada bi cıkarıyorum dolaşıyo sonra kızdırırsa üstüne bardak kapatıyorum :p ayrıca o senin gözünde o kdr kıymetli.. herkesin ona senin gözünle baktığını düşünme tatlm o zmn biraz daha rahatlarsnn

Adsız dedi ki...

çok sıkmışsın ama biraz rahat ol güven ver sevgili Pucca.
İkinizide öpüyorum.
Sevgiler.

JJegand dedi ki...

erik hoşaf kıvamına gelmeden oluruna bırakmak, oksijen basmak lazım. bu işin sonu mutlu son bitmez stratejide bi yere kadar DERİM...BENCE...

Adsız dedi ki...

pucca;
askın vergisidir kıskanclık..
mecbursun odemeye:)

ayrıca
kıskandıgın hatunları pezevenkligini rakı mezeye yaptıran kokanalarla kıyaslama:)


bacon.

rahat yazar dedi ki...

şu an bırakmışsın ama sen de komşuna gidiyordun bir ara:)

Adsız dedi ki...

Fotodaki sen değilsen ne olayım =)

Adsız dedi ki...

ohaa ohaaa resmen benim bu heralde, kendim yazmışım gibi bi sonraki cümleleri tahmn ede ede okudummm!!! hahaaa koptum yahuu! o yavsak kızlardan kurtulmanın bi yolu yok, erik de ucuza gitmeye gönüllüyse buyursun şuradan toptan satışımız butun gideriyle ederiyle satılıktır diyebilmek gerek.
işin komik tarafı ilişkinin başında erik bendim yazarsa dier taraf, zamanla ben kafamda yazmaya verdim esas yazar ise mürdüm eriği oldu! değişmem lazım bu işte bişi var, biri beni oyuna getirdii!!

Adsız dedi ki...

yok şekerim yok. bu sevgili (!) komşu ablalardan kurtuluşun yolu yok.her apartmanda illa ki bulunuyolar.onlar olmazsa ev arkadaşının sevgilisinin kankaları,otu pisi mutlaka olur.sen de tırmalarsın ne taktik uygulasam da bu kaşarlardan uzak tutsam diye.dötünü kaldırsan bi türlü,özgüvenini yere sersen bin türlü.allahım çıldırıciim.kendine güven,sevgiline güven,rahat ol bıdı bıdıları benim kitabımda yok ne yazık ki.doğuştan manyak yaradılışlıyım.allahım yareppim sen bizi kurtar öfff.

Sel dedi ki...

parmaklarımı yola yola okudum. ben de böyleyim. düşünemiyorum bile böyle gel-gitli komşuları olduğunu. (nee gelgit mi???hmff)

ya biz mi kıskancız yoksa erkekler ve böle boştaki kızlar mı gerçekten güvenilmez bilmiyorum. komşu da her zaman bir heyecandır, arkadaşın arkadaşı da keza öyle.

biz bile demedik mi? "ay yukarda da bizim gibi çocuklar varmış hihihi" ya da "ayyy onun şöle bide arkadaşı var tam senlik hem yalnız da kalırsınız kikiki"ler falan.

bunlar heyecanlı değil midir? aldatmak da adrenalin için değil midir?
ki bu insan 10dakkada girip çıkabilecek biriyse, saklamak daha kolaylaştıkça bu yasak elmaya uzanmak daha akla yatmaz mı?

bilmiyorum.

güven konusu benim için bir muamma. ya da bu kadar düzgün prensipli bir erkekle karşılaşmadım diye böyle düşünüyorum.

kafayı nasıl yönlendirmeli bilmiyorum.

missND dedi ki...

çok güzel yazı....=)

şu hayatta bir bağyan olarak öğrendiğim bir şey varsa, o da erkeklere değil kadınlara güven olmayacağıdır. yani, sevgilisi olan her erkeğe vermeye çalışan en az 3-5 orospu çıkıyor mutlaka. adamı hasta ediyorlar! kıskanmak bence güzel birşey, ruh hastalığı boyutuna varmadıkça tabi. =)) bu konuda denebilecek en mantıklı şey; benim erkek arkadaşımı beğenmeyen karı ölsün, beğenen hepten ölsün! =)

Volkan dedi ki...

huahaahuua. süper :))) ama bu denli erkeğini kıskanan kızların sonunda sevgilisini aldattığı görülmüştür :) ironik ama gerçek

Adsız dedi ki...

Sen gene ilişkin var da güvenmiyorsun; ya benim gibi güvensizlik, kıskançlık yüzünden başlayamayanlar... :(

Sycorox dedi ki...

o ilacı yapsınlar hakkaten...valal benimde gözüm dönüyo mal mal şeyler düşünmeye başlıyorum...o kadar paronoyaklaşıyorumki kendimden tiksiniyorum ehuhe:))

Adsız dedi ki...

aynı ben yaa.. ama öle komşuları yok neyseki.. ay evet yaa yapsınlar böle bi ilaç kesnliklee hastalık gbi bişe bu yaa öff

samira dedi ki...

süper anlatmışsın pucca :))

bu kıskançlığa çare yok sonu da boktan oluor genelde:)
onlarda bizim için aynı şekilde düşünüyorlar mı acaba?

Okuyucu dedi ki...

Pucca yüzüne söylemek gibi olmasında çok yavşaksın.:)

mgntwmn dedi ki...

kızların geldiğinden bahsetmediyse alarm!kızlarla sen kanki olsana.çok zevkli oluyo:)

Adsız dedi ki...

manyak gibi üye olduğu bütün sitelere giriş çıkış saatlerini kontrol ediyorum,bilgisayarına bi şekilde girip msn inde kimler ekli kimler diil görebilmek için nelerimi wermezdim bazen uzun uzun bunu nasıl yaparım diye düşünüyorum.
parfümünü değiştirmek istediğini söyledi geçenlerde benim çok sewdiğimi bile bile o cümleden sonra geçtiğim her parfümerinin camını çerçewesini indiresim geliyo.telefonu her çaldığında kim diye soruyorum,hatta kendi telefonum çaldığında en sewmediğim arkadaşım arasa bile canım hayatım diyorumda bi kere sormuyo kim o diye...
allaaaam biz bu hale getiriyoruz bunları yeminle bak.
hepsinin pipisi erisin nolur ya nolur!

SelamKedi dedi ki...

müthişsin pucca. ne güzel anlatmışsın gene. ben de sevgilimi derin dondurucuya koymak istiyorum. özledikçe çözdürüp seveyim, sonra geri koyayım yerine. kimsecikler bakmasın. :))

gul dedi ki...

güzellik seviyesi senden bi level daha düşük biriyle beraber olursan bişi olmaz. ne kıskanma ne bişi. zaten senden çirkin adam buna benden başkası bakmaz diyosun. oohhh rahat ediyosun. o hödükte zaten senin güzelliğine hayran allahım böyle bi kız benim diye kaçırmamak için hep seni poh pohlar.sende rahat edersin. kendimden biliyom...

kara kitap dedi ki...

yazı yine süper olmuş.kıskançlık benim hiç yaşamadığım bir duygu o yüzden pek anlamıyorum,ama senin yazınla anlar gibi oldum. :)))

yazının norma'sı süper.mm'nin bu fotosunu daha önce hiç görmemiştim.

Sinem dedi ki...

ama abartmışsın be kuzum..

Kasux dedi ki...

kızların kapısının önüne kanlı bıcak bırakma fikri en iyisi hem kız milleti korkar lan böyle şeylerden.psikopat havası ver erik'i erkekten saymasın artık kızlar korkudan nihahahaha evet en güzeli bu

mgntwmn dedi ki...

oha!bende de dönem dönem gelgitler olmuyor değil.ben kendimi keskin sanırdım ama benden saykolar varmış!bişi sölicem tırmalamayın.erkekleriniz .kızlar herzamaan orospu olmayabilir,hatta uzak durmaya calısabilir ama onların da canı vardır elbet,bi yerden sonra hayır demeyebilir:)

merve dedi ki...

herhalde blogunu erik okumuyor, böyle herşeyini, aklından geçenleri, oyunlarını filan yazabildiğine göre.

cakiltasi dedi ki...

ay puccacım, arada gelip okuyorum hiç yorum yapmamıştım. ben de hiç kıskanç olmayan bir insan olarak bana kıskançlık eli versen:) bu takıldığın noktaları hiç anlamıyorum. bazen erkek aradaşından dertli bir arkadaşım çoğu zamana da beynimi ütülemekte olan arkadaşım beni arayarak erkek arkadaşı için; aramadı, etmedi, mesajıma cevap vermedi dediğinde. normal unutmuştur, uyumuştur şu olmuştur bu olmuştur diyorum. benim nasıl bir insan olduğumu sorgulayıp sinir oluyor. çoğu zaman da dediğim gibi çıkıyor konu.
bu kadar kıskançlık çocuğu kaçırır diye korkmuyor musunuz?
ya bir de sen bir ara erik burayı keşfetti demiştin sankim. harbiden biliyor ve okuyor mu? orayı kaçırdım ben.

bir de aynaya resim koyma konusunda ciddi misin? koptum valla. erik eğer o resmi orada tutuyorsa öp başına koy. bana erkek arkadaşım öyle şey yapsa sinir olurdum:)

komik yazıyorsun. okuması pek eğlenceli.

Nastenka dedi ki...

göt tempra mode: ON olmasın da...
aman dikkat.

yabancı dedi ki...

Kıskanmakta Haklısın

((İşte aynı apartmandalarmış, ev arkadaşı kısa boylu olana şeyediyomuş da ))

PuCCa Sen bir bayan arkadaşınla sevgilisinin evine gittiniz eve ğitiğinizde bayan arkadaşının arkadaşıda evde biraz sohbetten sonra arkadaşın sevgilisiyle evde ki bir odaya cekildi ve orada iniltiler ve şehvet dolusu sesler geliyorsa

Sen o an ne yaparsın o anı hayel kur ve seni aldatıp aldatmadıgını sen karar ver ben başka yorum yapmak istemi yorum

Balık yemeye davat edecekleri kadar samimilerse )))))))))))

Zordurumda kaldıgında yemin etmeyi görev bilir erkek milleti

Adsız dedi ki...

Fotograki sensin:S

Adsız dedi ki...

yanıldınız o değil fotodaki... çatlayın da patlayın :D

Adsız dedi ki...

Kıskançlığın ilacı ne zaman bulunr bilmem ama, çoğu kızın aklında ya da ağzından ''aayy sahipli olursa tadı da bir başka oluyor'' cümlesi çıkmıştır, geçmiştir. Tipsiz birini de sevsen gidiyor, tipliyi de sevsen gidiyor. GÖTÜRÜYORLAR! O eciş bücüş herifte bile bir şey bulup çalıyor kaltaklar. Olurunma bırakacaksın artık. Ya da böyle habire şiir okuyup kütüphanede takılan tiplerden bulup azar azar sindireceksin. Ben sevdim mi şöyle böyle diyen kekomançilere kalacağız elinde sonunda herhalde hehe, nihat doğanvari tipler.

Adsız dedi ki...

http://img85.imageshack.us/img85/4405/hesimmsmallclutch.jpg

çanta:)

adsızokuyucu dedi ki...

ha ha ya sen harikasın. Her yazına gülüyorum, sıradan herşeyi o kadar güzel ve komik yazıyorsunki hayran olmamak elde değil. Mükemmel.

Hand Solo dedi ki...

hikayelerin hepsi birbirine benzemeye başladı, eskiden ne yazsın diye beklerdik, şimdi liseli kızın saçmasapan histerilerini okuyoruz her hafta. Bu blogun neşesi kaçtı açıkça, o adam da zaten anlamıştır yakında başka denizlere yelken açar

S.S.A.Y.

Adsız dedi ki...

gözlerin haala çok güzel özledim seni tatlım...

Onur Aydın dedi ki...

Efsane yazılarından biri daha ! :) Koptuk, eğlendik, güldük, paylaştık, süper hoşumuza gitti :)

Unknown dedi ki...

erik olmuş hoşaf :) rahat bırak üleyn adamı.

tatminsiz dedi ki...

E siz evlenmişsiniz Erikle, haberiniz yok!

Zıvanasız dedi ki...

Çağır eve senin üst kattaki battalgaziyi bi gün çaya...Erik duysun onun eve geldiğini...Gör bak senin evinin tuvaletine sinema afişi gibi resimlerinizi asıyo mu erik asmıyo mu...Ne tuvaleti, daire kapısının dışına bile asabilir.

necati fatih dedi ki...

şimdi söyleyeceklerim garip gelebilir ama profil adresini nette çocuk var kullanan insanlar tarafından kullanılamıyor ttnet tarafından engellenmiş durumdasın

Alpler in kızı Heidi dedi ki...

Erik bu yazıyı okuduktan sonra ne olmuştur merak ettim. :)

Adsız dedi ki...

pucca iki olaya el atmadılar demişsin ama regl olayını geçici bi çözüm var :D

yüzücüler kullanıyor sanırım daha çok kanma olmasını istemediğin zamanlar ilaç kullanıyorsun bırakınca kullanmayı normale dönüyor durum tabi çok emin değilim ama yıllar önce yüzme antrenörüm bahsetmişti biraz

mermaid dedi ki...

Kitabını okumak için sabırsızlanıyorummm

Adsız dedi ki...

bi nebze dayanabildim benimkinin iki taş hatunla aynı evde kalmasına ama,onları orda bırakıp yurda gelince insan bi acayip oluyo, şu an yazıyı okuyunca , hah benim gibi biri var dedim. bi nebze rahatladım da, bi yandan da gözümün önüne çizdiği sahneler geldi puccanın, kıskançlık krizinden ölen ilk insan olucam galiba