4.01.2010

Müge Anlı siktirgit hayatımdan sana yalvarıyorum

Uyku düzenimi yerine getirip, sabah erkenden uyanma kısmına geçtiğimden beri, Müge Anlı'yı izliyorum. Aslında çok garip bişi, hipnoz mu ediyo napıyo kaltak. Ya izlemicem diyorum ama bildiğin baştan sona kadar o tiz sesiyle, cinayetlerin perde arkasını araştırmasına takılı kalıyorum. Haftasonu geldi mi bir üzülüyorum, sevgilimden ayrılmışcasına pazartesi olsa da Müge mi izlesem diye sabırsızlanıyorum.. Bi de öyle kadın programı falan da değil ha.. bildiğin cinayetleri araştırıyor, katillerden biri falan programa gelmiş olabilir diye heycan yapıyosun..
Bu durum zaten paranoyak olan benim üzerimde çok pis etkisi oldu yalnız. "Herkes beni sikmek istiyooo" kızlarına benzedim. Bu kızlar böyle alt komşusu, arkadaşının sevgilisi, eniştesi, öğretmeni, kaldırımda karşılaştığı adamın, herkesin ona deli divane vurgun olduğunu düşünür ya. Bi de bu durumdan dertlenir. Kafasına takar falan. Hah işte o kızların bir level üstü oldum..
Bizim evin doğalgaz tesisatını yeniden yapıyolar.. Evin içinde ben yusuf yusuf atıyorum. "Ya şeyederlerse, ya parça pinçik keserlerse, ya suratımı jiletleyip kolumu bacağımı, ayrı ayrı yerlere gömerlerse.." İçerdeki odadayım ama nasıl kalbim ağzımda.. Bi de apartmanın dış cephesini de boyuyolar penceremin önünde dolanan işçiler var sürekli. "Allaam 4 koldan sikcekler beni, sen benim götü koru ben kalanını hallederim" diye serçe gibi titriyorum. Bi de öyle bişeyki, programda biri ölmüş oluyo ya, katili mutlaka akrabalardan, en yakınlarından biri çıkıyo. Sonra kendi kendime kızdım, sınıf ayrımı yapıyorum diyerek. Neden hemen beni kesecek olan adamları işçilerden seçtim ki.. Bu şey gibi işyerinde hırsızlık olunca direk temizlikçiden şüphelenen gerizekalılar gibi bişi. Belki yönetici tecavüz edecek bana.. Zırt pırt eve geliyo, naaptılar neettiler diye. Gözüne kestirdi beni, tam matkap sesinde, kırrttt kescek boğazımı.. Zaten pezevenkte öyle dayı kızına sarkacak tipte var. Bi de uzunca zaman kimse ondan da şüphelenmez. Herkes işçilerden şeyeder. Sonra zaten msn konuşmalarım abooooooo.. Varya acayip tırsıyorum loglarımın internete düşmesinden. Çarşı pazar karışır yemin ederim..
Müge Anlı katilimi bulmaya çalışırken, gerçi hoş 1 senede bir katil buluyo ama. Sürekli böyle fotoğrafım ekrana zoom in, zoom out şeklinde gelir gider. Bi de gidip vesikalık fotom koyarlar adım gibi eminim. vergi dairesinde çalışan memur gibi çıkmışım onda da. "ayy iyi ki ölmüş salak karı" diyen üç-beş ev hanımı da ortaya çıkar..
Sonra sokakta yürürken, gündüz gözüyle "na beni alacaklar arabaya atacaklar kesecekler, ayy jeepli bir oğlan duracak böyle çok yakışıklı, 'seni gideceğin yere götüreyim mi' diyecek. Ben zaten salak olduğum için, para ve yakışıklı erkek birleşimini görünce hemen atlarım arabaya.. sonra alıp beni tarlabaşına götürecek "üniversite mezunu" diyerek sermayesi yapacak.
Ne kimsenin evine gidebiliyorum, ne birinin yemeğini yiyebiliyorum, ne yolda yürüyebiliyorum, evde bile uyuyamıyorum lan.
Ama hepsinden önemlisi Erik'den bile şüpheleniyorum..
....
Yılbaşı için küçük bir sahil kasabasında başbaşa kalma şeyini uyguladık. geçirdiğim en güzel gündü sanırım o ayrı mevzu.. Böyle Salıncakta sallandık saatlerce götümüz dona dona, bütün sahili dolaştık, balık lokantasına falan gittik. Son dakikaya gelince "hadi gel hemen otele gidelim" diye tuttum konundan. Koştur koştur gittik. Her çiftin yılbaşında yapmak istediği şeyi gerçekleştirmeye. Ama nasıl bir lanetse, yan odadakiler de benle aynı düşüncedelermiş.. Bi yandan ibo şovu izleyip, diğer yandan sevişiyolardı. İsmail YK bas gaza dedikçe herif dellenmiş olmalı ki, karıdan bir ses geliyo, tır giriyo sanki içine.. Ulan alt tarafı bir et parçası ne büyütüyosun bu meseleyi.. Bi sinir oldum, evde üst kattakiler, orda yan odadakiler. Bütün sene milletin sevişmesini duyarak geçircem lanet olsun diyerek.. Sonra şarap marap, duygusal anlar falan derken baya güzel geçti..
Ben böyle Müge Anlı sendromumu atlatmışım, kuş gibi bir kız olmuştum ki, elektirikler kesildi..
İşte orda gözümün önüne Mügeciğimin, kedi gözlü, sinsi sıfatlı, despot hatunum geldi.
...
Erik yatakta yatıyor, ben ordaki koltukta oturuyorum. Zifiri karanlık oda.. Lan orda bir tırstım, Hayır bi de öyle bir yerdeyiz ki, kasaba nerdeyse bomboş.. Belki yandakilerle plan yaptılar beni kesip denize atacaklar.. Elektriklerde planlarına uygun olsun diye kesildi.. Bi de rüzgar esiyo vuuuuhuuuuuu diye en kral korku filmlerine taş çıkarır biçimde. Kitlendim kaldım oturduğum yere.. 'Yanıma gelsene' diyor ama ben göt bildiğin horon tepiyor, o kadar atıyor düşün işte.. Dedim yapacak bişi yok, gittim yattım yanına. Hani belki olur olur acır diye bana "seni seviyorum, sana aşığım" falan diyorum böle. Bi taraftan da gözümü karanlığa alıştırıp, kapıdan biri girerse, balkondan nasıl kaçacağımın planlarını yapıyorum..
Yalnız erik benden salak, o da korkuyo.. O korktukça ben daha çok korkuyorum.. Kesin kesecek beni, son dakka telaşında bu diyerek. İçimden dualar ediyorum ama bir gör. Ağzına sıçıp bıraktığım bütün insanlardan özür diledim o dakika.
Öldükten sonra hakkımda ne söyleyeceklerini de tahmin ettim. "aa bak kıza kalkmış gitmiş yiyişmeye ohh olsun sürtüğe haketmiş kaşar.. eee neden gitmiş oraya, insan kocasına, babasına güvenmiyo aman iyi ki ölmüş" diyecekler.. Bizde böyle bir mantık var çünkü "sevişiyorsa ölsün orospu" Sanki kendileri hiç sevişmiyomuşcasına, böyle cinayetli tecavüzlü durumlarda, "haa yalnız mı kalmışlar, aman iyi ki ölmüş haketmiş pislik" durumları oluyor.
Anam arkamdan biri bile güzel laf demicek diye düşündüm.
Bi de Erik çakı hastası. Çakısını da almışsa ya, beni kesecek, tavuk gibin olcam.. Bütün kasabalıyla anlaşmış meğersem, gelip beni doğrayacaklar. Ya şeyse otelci bilerek kestiyse elektiriği. Eriğin bi suçu günahı yoksa.. Kapıya dayanırsa adam 3-5 dostuyla. Barda filmindeki gibi yaparlarsa. Ayy allamm öyleyse ibne olsunlar, lütfen sadece Eriği yapsınlar. Yazık lan erik'i de yapmasınlar ama, aman ya bişi olmaz 3 gün depresyona girer sonra piskologda halleder olayını o.
Kafamda bi milyon film çektim ettim, şak diye geldi elektrik.. Sonra kendimden utandım.. Müge Anlı dan da nefret ettim. Onun yüzünden herkese katil, pis sapık gözüyle bakıyorum lan..

42 yorum:

birfincankahveiçinbirpenny dedi ki...

yazıyı göndermişmiydim sana daha önce hatırlamıyorum, tam olarak bahsettiğin/m şey :) http://birfincankahveicinbirpenny.blogspot.com/2009/12/kaldrm-faresi.html

Adsız dedi ki...

waw :)) daktır çabuk yetiş hasta var burda

~Gaen~ dedi ki...

Aboooov sen serap izgü'ye geç madem o daha zararsz

Unknown dedi ki...

hahahaha koptum yazıya özellikle herkes benş skmek istiyo kızları tanımlaması şahane :D

Adsız dedi ki...

pucca ben izlemeyi bırak şu müge anlıyı..

anma o kadınınıda bi daha bence, hepsi reyting canavarı yaa :)) milletin cinayetini kullanıyor işte :D

delininbiri dedi ki...

"Öldükten sonra hakkımda ne söyleyeceklerini de tahmin ettim. "aa bak kıza kalkmış gitmiş yiyişmeye ohh olsun sürtüğe haketmiş kaşar.. eee neden gitmiş oraya, insan kocasına, babasına güvenmiyo aman iyi ki ölmüş" diyecekler.. Bizde böyle bir mantık var çünkü "sevişiyorsa ölsün orospu" Sanki kendileri hiç sevişmiyomuşcasına, böyle cinayetli tecavüzlü durumlarda, "haa yalnız mı kalmışlar, aman iyi ki ölmüş haketmiş pislik" durumları oluyor."

bunu yorumu okuyanlar bir daha okusun diye yazdım burda tekrar..böyle hasta zihniyetlerden nefret ediyorum..bir de o manyak karıyı izleme cidden psikoloji falan bırakmıyor insanda..sosyal mesajımı da verdiğime göre gidebilirim..

Leah dedi ki...

Erkek adam karanlıktan korkmaz uleyn :P

Pucca sen okan bayulgenin programlarını izle, zaten müge anlı izlemiş kadar olursun paso taşak geçiyo adam ordakilerle :D

Yiğit dedi ki...

:)))))))) yuh be arkadaş. Tek kelimeyle sürük sürük sürüklendim. Yanlız Erik konusu dehşetti:)) Ben şey bekliyodum. Hani Kahpe Bizans'taki emziren kadın vardı "O'nu yapmayın beni yapın" diyodu her haltta. Ama sen de haklısın:)))

hiç kimse hakkında her bi şey dedi ki...

ay koptum!
en çok güldüğüm yazılarından biriydi puccito :)
öperim ! :)

Berrin dedi ki...

yazının sonunu zor getirdim, bu nasıl paranoya, karabasan gibi ya..
ben izlemiyorum o tür programları sende izleme :)
yılbaşı kısmı hoştu, hele ibo showu izleyen komşuların :))))

mgntwmn dedi ki...

ne içtiniz kuzum?bu tribal kafalar hoş diil:)ama ola ki oldu,harbiden tüh orospu ii olmuş denirdirkandan:)seviken kadın kıskanılan kadındır:)

Adsız dedi ki...

ya geçenlerde şu annesinin kolu bacağı kesik, cesedinin bulunduğunu canlı yayında kızına söyleyen karı di mi o?

Adsız dedi ki...

ne korkuosun be bebegm biz fanların olarak toplanır koruruz seni.
en kötü öldkten sonra onu işkenceye maaruz bırakırız kan davasına döner iş (:

nobody dedi ki...

salak saçma tv programlarının sosyolojik etkisi adı altında makale olarak yayınlayabilirz :D
halkın beynini s2yolar

İstanbul dedi ki...

Pucca seninle konuşmak istiyorum. Özelden falan bi şansım olamaz mı? Nasiyatlarına harbi ihtiyacım var.. Burdaki bazı gerizekalılarla beni kıyaslama lütfen!! Dalga falanda geçme şansımı denemek istedim belki olur. Ablalıgına ihtiyacım var :)

Adsız dedi ki...

ayyyyy pucca alemsin haa.

. dedi ki...

:)
Nasıl yazıyorsun bu yazıları .hayranım.Harikasın.
Ya Müge'de bu yazdıklarını okuyorsa:)

ferdagokturkince dedi ki...

yalnız resim çok güzelmiş. vallahi.

Okuyucu dedi ki...

Mesajın alınması hoş.Yinede bir şekilde bu yazıları dile getirmendeki medeni davranışını kutluyorum.

Adsız dedi ki...

gittikçe bana benziyorusn,bi de gece uykun kaçınca da yemekteyiz i izlersen paranoyanın yanında bipolar kişilik bozukluğuda gelişir.sonrası sen sağ ben selamet...

Finduilas dedi ki...

müge anlı, izleyicilerin üzerine derin yaralar açıyosun lan!

bunu okutmak lazım yalnız müge anlı'ya. :p

ZIBBIDI dedi ki...

Ayy allamm öyleyse ibne olsunlar, lütfen sadece Eriği yapsınlar. Yazık lan erik'i de yapmasınlar ama, aman ya bişi olmaz 3 gün depresyona girer sonra piskologda halleder olayını o.


Süper yaa..:D


8 ay haa allah bozmasın hadi bakalım..

Adsız dedi ki...

işte paranoyada son nokta o programı az daha izlersen herkesi katil veya sapık olarak görmeye başladığından kendini korumak için ya milleti öldürmeye başlarsın yada zikersin.o yüzden sen en iyisi daha mantıklı bir şeyler izle.

inatçı hardal dedi ki...

müge anlı yı bırak doktorum falan var bi de yemek programı var öğlene doğru oluyor belli bi sürede bişiler pişiriyorlar teyzeler tadına bakıyor falan en azından onlar daha iyi, dramatik değiller :D

Kasux dedi ki...

eski uyku düzenine geri dön en iyisi sen:)

rahat yazar dedi ki...

sen şu yan odadakilerden kurtulamadın. benzer tipler gittiğin yerde demi seni buldu:)

Adsız dedi ki...

:))) allah seni bildiği gibi yapsın, yine güldüm yine güldüm :) hem çok şekersin, hem de pisliğin tekisin. Şartlar erektirse satıcan Erik'i hemen :)))

EVRAKA dedi ki...

sen bıde serap ezgu'de kı ıkı gundur dolasan yasar beyı gorsen adamın ıkı karısı var ıkısınede asıgım dıyor onu dıyor bunu dıyor
aman bılemedım ben pucca bu da erkek ırkına sinırımı cogaltıyor
muge anlı ayrı bı alem zaten
sen serap ezguyü izle iyidir o iyidir:)

Adsız dedi ki...

Your blog keeps getting better and better! Your older articles are not as good as newer ones you have a lot more creativity and originality now keep it up!

Zıvanasız dedi ki...

Bi gece hatunla ıssız, izbe, karanlık bir yerden arabayla geçiyoruz. En yakın yerleşim yeri km. lerce uzakta. Işık yok hiç bişey yok. Tek ışık bizim farlar. Bir adam gördük o karanlığın içinde, yürüyor. Hatun dedi ki " ya bu korkmuyor mudur bu ıssız yerde"...
Hatuna döndüm baktım..."ulen hatun, buralarda korkulması gereken kişi o zaten" dedim. Sonrası topuk tabii...

Adsız dedi ki...

merhaba

Burcin dedi ki...

Merhaba PuCCa,

Kitap yazmakla ilgili birkaç yerde bahsetmiş ve bir sonuç çıkmadığını söylemiştin. Eğer hala bir sonuç yoksa çalışmalarınla ilgili görüşmek isterim.

Saygılar,

Burçin Dedeoğlu
bdedeoglu@gmail.com

very.fake.kate dedi ki...

selam pucca blogunun sürekli takipçisiyim diyebilirim. yaşadığın şeyler hepimizin benzer yaşadığı olaylar olsa da eğlenceli anlatımınla okumasını oldukça eğlenceli kılıyorsun. benim de kişisel bir blogum var fakat adım bilindiğinden ve blogumu facebook, sözlük, twitter gibi ortamlarda afişe ettiğimden oraya hiçbir şey yazamaz oldum. o yüzden fake bir blog açtım. dolayısıyla kimsenin haberi yok. benim olduğum anlaşılmasın diye kimseye de söyleyemiyorum. aklıma burdan sana ve insanlara ulaşmak geldi. okursan sevinirim.

http://veryfakekate.blogspot.com/

Adsız dedi ki...

Pucca yae, yeni birşeyler yaz. Her gün yaz sen hatta :)

Adsız dedi ki...

Pucca'ya yapma ya valla çenem ağrıdı kızım ne biçim yazıyosun ya bu kadar güzel ve komik :))
Müge Anlı'yı bırak bu ara yok yok yada seyret seyret bize yazılar yaz.:))))))))

Adsız dedi ki...

ayy ölsün bu karı be bi kere salonda uyuyim dedim sesleri duydum tv deki midem bulandı bütün gün bir şey yiyemedim iğrenç kari yaa

Adsız dedi ki...

harbiden karı şeytan gibi. koptum valla yazdıklarına. bir de şu esra ceyhana el at bee:)

endemik meyve dedi ki...

"Allaam 4 koldan sikcekler beni, sen benim götü koru ben kalanını hallederim" işte bu çağrıya bayıldım ben puccaa... eyvallah beyin kıvrımlarına sağlık..:))

Alpler in kızı Heidi dedi ki...

Bu kadar etkileniyorsan izlemeyi bırakmışsındır herhalde/umarım. :)

bestebetul dedi ki...

televizyonlarda iyiki sezon olaylari var o da olmasa yazin bile rahat yoktu

Ysgplz ysgplz dedi ki...

o kızlardan birtanesi benim en yakın arkadaşım PuCCa

cansıkıntısı dedi ki...

Benzetmeler,kelimeler... Süpersin! :)))))