13.03.2010

Ölmedim sürünüyorum

Biliyorum bu kez eşşeğin amına suyu kaçırdım. Net daha bağlatamadığımdan eve, doğal olarak yazamıyorum buraya da.. Lan bir ton mail atmışsınız öldün mü diye.. Manyak mısınız nesiniz, kendimi buraya sorumlu gibi hissettirdiniz bana, böle bir dün gece yatarken. Bi şeyler eksik kalmış duygusuyla yarın bi yolunu bulup yazayım bloga bari dedim...
Hee yazmıyorum da sanki her gün ilginç olaylar mı oluyor dersen, yok anam babam nerdeeeeee..
Birinci olarak ev arkadaşımdan hoşnut değilim, bunu şu eve bir net bağlatayım uzun uzun yazcam tek tek nedenleri ile. Kaltak halamın kopyalanmış hali çıktı!
Geçen gün dedi ki, "ben Ankara'ya gidiyorum" ohh dedim iyi, gelsin manitam sabahlar olmasın. Ama eve bir geldim kadın salonda oturuyor!
Ertesi gün oldu, bu kez evdeyim, mesaj attı "Ben Ankara'ya gidiyorum" diye.. Lan bi baktım odasından çıktı. Var ya yemin ederim çocuğum olsa düşmüştü korkudan. Sürekli deneme kadında. Mutfak rafına 50 tl koyuyor sonra beni belgesel hayvanıymışım gibi izliyor.
Devamlı olarak lavabo temizliyor. Ama devamlı ne zaman görsem bir elinde cif, diğer elinde sünger lavabo ovup duruyor..
Bir de nasıl bahtsız bir insansam, bir tek benim odamdaki kalorifer çalışmıyor. geceleri götüm dona dona uyuyorum yine. Hayır bir de yorganım yok benim, battaniye getirmişim yanımda o incecik battaniyenin üzerine montumu falan koyup uyuyorum..
Kadına dedim yaptıralım şunu diye. Baktım parasını da benden alacak ayy lanet olsun dedim.
Buzdolabında yediğini içtiğini ayrı yerlere koyuyor. Bu kadar zaman amelasyon hesabı onla bunla yaşadım. Ama hiç kimsede bu yemek ayırma muhabbetine girmemiştim.
Bir de ilk başta faturalar ortak dedik, ama karı şimdi "ayy ben evde durmuyorum Antalya'ya gidiyorum faturalar sana ait" demeye başladı.
Oha be! ne evde durmuyosun, 2 gün Antalya'ya gittin sadece.. Onda da ben sevgilimin evinde kaldım, tırstım çünkü yine bir odadan sinsice çıkıp göbeğimi düşürmeme neden olacak diye..
yani uzun lafın kısası, kendinizden 10 yaş büyük bir kadınla eve çıkacaksanız onu netten bulmayın.
......
evle ilgili durumum bu, kalan olaylara gelince, o kızlık zarını diktiren arkadaşım evleniyor.. Allahım kıskançlıktan köpürüyorum resmen. Ne kadar çok ona ve etrafımızdakilere "yaptığını uygun bulmadığımdan şeyetmiyorum" desem de, içimden geçeni ben biliyorum! Onun gibi ucube orospu bile elin malını kandırarak evleniyor. Ben onu bile beceremiyorum.
Daha 2 ay öncesine kadar evlenen karılar için beraber "ay ne salaklar, hayatlarının en güzel baharını piç ediyorlar" derdik. Ama şimdi gel gör ne bok oldu..
Hayır bir de tavrı beni deli ediyor. geçen bu ev arkadaşımı anlatıyorum ona, "ya karı bir gitse 3 gün 3 gece eve kitlicem çocuğu" dedim. Benden tiksinirmiş gibi baktı baktııı baktıı, "Ayy PuCCa hayat senin hayatın ama çok kötü ya ne bileyim" dedi.
Lan yediğin önünde yemediğin arkandaydı sürtük. Hayır üniversite de beraberdik seninle, orda o kitlediğin çocukları kessem afrika doyar hayvan karı!!!!
Sonra o tavırları, hareketleri, mimikleri bir anda hatun oldu rahibe teresa..
hayır bana ne lolo yapıyorsun? benle beraber o zarını gittik, diktirdik. Ne bok olduğunu biliyorum işte senin. Ben bilmesem neyse de, beni de kandırcak allahh allaah..
Ama öle böle kadın bildiğin evleniyor.. İşte adalet dedikleri böle bişi bence..
Şeytan diyor, aç adamı söle gerçeği! bir de diyor yok şimdi söyleme, düğününde söyle, sonra diyor sadece adama söyleme ailesine falan herkese söyle ki rezil olsun bir daha evlenemesin.
Geçen telefonda konuşuyoruz, ban işte anlatıyor düğünü nasıl yapacağını falan. Aklımdan geçen tek şey..
O düğününe biri bomba koyar da kafan gözün patlar, duvağına ayağın takılır da yere düşüp beynin dağılır, düğününü bir deli basar da suratını kürekle dümdüz eder. Adam sapığın biri çıkar da gerdek gecesinde vajinana dinamit sokup bekler, hatta hatta kırbaçla dalsın da böle aklın başına gelsin..
......
Bunun dışında Erik facebook da bi şeylere tıklayarak yurtdışı seyahati kazanmış. Şaka gibi ya, deli oldum resmen. Herifin nasıl bir şansı varsa kazı kazan oynasak 100 tl çıkıyor ona.. Hayır abi bir de yurtdışı. Seni yanımda götürmicem diyip duruyor yavşak.. Nasıl hırslandıysam ben de bütün yarışmalara katıldım. iki haftadır sanırım manyak gibi yarışmadan yarışmaya koşturuyorum. sırf ona erişmek için.. Eee sonuç babayı aldım.. Hiç bir yarışmadan hiç bi bok kazanamadım! Sadece bir yerden umudum var. Şurası o da yurtdışına gönderiyor... görecek o!!! o gidiyorsa ben de gidecem. Hem de yolda ilik gibi bir bebe bulup! Madem beni götürmüyo!!! Yok bu da olmazsa gidip bankadan kredi çekip, ayak yapcam ödül kazandım diye. Napim lan "sen bir kaybedensin" diyip duruyor sürekli.. Hayır bu hırsla yakında yeteksizsize çıkarak maykıl ceksın dansı yaparım korkarım!
....
Bir de o neti bağlatana kadar burayı biraz şeyedebilirim. Neticede iş yerinden burada yazamıyorum. yalnız twitterım var benim, gündüzleri burada takılıyorum. PuCCa
Haa çok da sikimde değil dersen, valla benim de değil..

Bu yazı toplam 8 dk da yazıldı..

33 yorum:

Adsız dedi ki...

hahaha ilkim :P *eziksırıtış* walla pucca bnm de s..de değil rahat ol yazarsın bi ara :D

Bubenmishim dedi ki...

resmen koptum yerden kendimi toplamaya çalışıyorum...
1-hemen evden ayrıl
2-hemen evlen
3-hemen adsl bağlat
hemen kendine iyi bak..
sevgiyle kal...:))))

bi dost dedi ki...

faturaları ödemeyi kabul etmedin ama dimi? ay yok artık.. destek kuvvete ihtiyacın olursa haber et pucca, dövelim :P

içten dedi ki...

yaa o kızlık zarı olayına hala inanamıyorum. benim bildiğim pucca kadının rahibe teresa havalarını çekmek yerine şantaj yapar. o kadar büyük sırrını biliyorsun kullansana en azından korkutursun eğlenceli olur. hakediyor şerefsiz.

pelin dedi ki...

aboooowww! senin bıyıklı karı uyanık çıktı desene :)

rahat yazar dedi ki...

Ben de günlerdir merak etmiştim yeni yazı gelmeyince.

Adsız dedi ki...

kısım sen ne zaman çalısmaya basladın ya..

Akasya dedi ki...

bekletme bu kadar bizi yavruu =))

btL dedi ki...

birsüre önce keşfettim blogunu. bugünlerde ki can sıkıntımla bloguna taktım :)) 2008den başladım okumaya. 2009 bitmek üzere :D ama nasıl kaptırmışım kendimi sanırsın roman okuyorum, gece yarınlarına kadar. annem geceleri yaaatttt diye bağrıyor :D neyse dün gece de 1e kadar falan okudum yattım, rüyam da sen :D sen beni bulmuşsun netten falan sana yapışan esra ceyhan arkadaşın gibi sende bana yapıştın. elin de laptop peşimde geziyorsun bana yaz sadece diye :D :D Allahımm noluyoruz diye bi titredim alarm sesiyle ama durum ortaya çıktı :P adana burası malum sıcak bastı artık, tamponu sıcak basınca açmışım :D yorum yazayım bişey yapayım mail falan gider belki nereler de bi yazsın haber etsin diye düşündüm :P sanırsın kuzenlerden biri kayıplarda da hesaba çeker gibi. :D tam denk gelmiş yazman :P

gamze dedi ki...

Uzun zamandır yazmanı bekliyordum pucca.
kötü olmus ev arkadasının boyle olması=( ben de cok cektim,kalmadıgım ayların bile tum faturalarına ortak oldum.zor iş valla ne diyim..insallah en kısa zamanda her sey yoluna girer.

seanpenn dedi ki...

ev arkadaşın,erik ve afrikayı doyurabilecek folloşun türkiye nin en çok okunan bloglarından birine şimdiye kadar rastlamaması senin şansın zaten.öyle hediye peşinde koşturmana gerek yok.

mermaid dedi ki...

reklam kokan hareketler:)

ZIBBIDI dedi ki...

Sen bir kaybedensin..Benim bildiğim PuCCa bu lafın altında kalmayacaktır..

Adsız dedi ki...

abooooooooow pucca sen iyice ehlileşmişin. afrika panterinden mır mır sarmana dönmüşün billahi. eski pucca o ağzı gevrek kevaşeye iki laf sokardı, oturturdu yerine. doğru bildiğini söyle pucca-chan. elin ekmek tutsun da güvenin moralin yerine gelsin inşallah.

Adsız dedi ki...

pucca bısıyı cok merak edıyorum ya hıc boyle senın bu yazar kısmın hakkında konusan oldumu hanı bı kız var adı pucca nette yazıyor super bısı yada tam tersı hıc karsılastın ve duydun mu ısyerınde sokakta otobuste falan :)

Unknown dedi ki...

ay pucca nihayet senden haber alabildik:)

Emre dedi ki...

Hala gülmekteyim :DDD İnternet olayınıda "Vınn" mıdır nedir öyle bişi var. Rahat olabilir evden giderken de yanına alırsın hem, gördüğüm kadarıyla bu ilişkinin çok zamanı yok:D

TuTsİ dedi ki...

Yokmu o hatunu bir düzen ?
olsaydı oda rahatlardı sende
Okurken ben gerildim a.q nerden buldun böyle rahatsızı

Adsız dedi ki...

tek kaltak halanın bende oldugunu sanıyordum.Yalnız değilmişim meğer!
alev

Okuyucu dedi ki...

PucCa ya valla, eskiden acaba seni miksem nasıl olur derdim ama :( yok yok seni asla mikmem...sen kaşarında bayatlamış halisin.

Adsız dedi ki...

Bi nevi kamu görevi senin ki standart kamu görevlisi gibi pek s...n e olmıyabilir. :))))))

En Sevdiğim Şey dedi ki...

yaaa sen bu kadar dellenmişken gülmek istemem ama,, kahkaham içimde patlamasın, bayıldım senin hatuna doğrusu:PPPP
hemen başka birini bul, ruh sağlığını koru:))

Adsız dedi ki...

o nasıl bir psikopata bağlanmış ev canavarıdır ya,allasen çok mu aradın? aşağıda linkini verdiğin;ev arkadaşı arayan,kira vermese de olur diyen güvenlik elemanının evine yerleşsen daha fazla güvende olurdun,hem adamın 3 tane evide varmış,bide güvenlikçi:) daha ne ossun...

arshavin7adam dedi ki...

karı ben antalya'ya gidiyorum faturalar sana ait dediğinde benim de odamda götüm donuyo doğal gaz da sana ait de bence ya da deme bilmiyorum o kısmı okuyunca bu geldi aklıma

arshavin7adam dedi ki...

@okuyucu 15 mart 2010 08:38

sen daha cesaret edip 'sikmek' bile yazamazken nasıl sikeceksin ya da sikecektin?

Adsız dedi ki...

bu gidişle desti izdivaç yolları görüncek valla sana

Adsız dedi ki...

pucca yaaaa formspringe üye olsanda soru sorsak

Hand Solo dedi ki...

her şey güzel de yazıyla resmin alakası nedir?
ev arkadaşıdan bahsettiği yazıda bile yine bir cinsellik kokan fotoya yer verilerek ilgi çekmek istenmiş.
ama şaşırmadım bu blogun kalitesi bu
posta gazetesi arka sayfa güzeli

ev arkadaşını da haklı buldum. eve gelmiş yeni hatuna 40 yıllık dostu gbi güvenecek miydi. nerden belli hırsız olmadığın. bir de onun blogunu okuyalım bakalım ne diyor

SSAY

diablero dedi ki...

Ne bicim adalet bu ya:S

Adsız dedi ki...

Sevgili Pucca, nassın iyi misin? Beni soracak olursan...

Yok la o diildi.

:)

Şaka bi yana..
İstanbul'daki işlerim olursa kurtarıcam seni o ev arkadaşın olcak yellozdan bebeyim!

Öptüm, kapatıyorum.

İra dedi ki...

seni milliyet pazar da gördüm o zamandan beri okuyorum fena sardım aynı seyler aklımdan geciyor yada arka.larımla konusuyorum ama yazmak cesaret biraz da yetenek ister.komiksin ama hayatta böle olanlar hep yalnız kalıyoruz sanki cok az gercek dostumuz oluyo sende de var mı böyle durumlar?

Adsız dedi ki...

bence bunları kitap halinde toplamak gerekli son zamanlarda okuduğum çoğu kitaptan daha fazla şevk verici:)

Ural'ın annesi dedi ki...

50 lira bırakma cümlesine var ya..ulen hala gülüyorum