23.03.2010

Temizlik dediğin nedir gülüm, gelsin senin elinden ölüm

Bu kadının gittim diyip, gitmemesi beni deli ettiğinden, ona bir ders vermek istedim. Tam da ilk gün onun bana yaptığı eve almama olayını. Geçen gece girdim eve, kitledim kapının üst kilidini, çektim süngüsünü, anahtarı da üstünde bıraktım geçtim odamda bekledim.. Bu bir geldi kapı duvar tabi. Delirdi kapının önünde açmadım kapıyı. Nasıl tekmeliyor bi yandan da beni arıyor, telefonunda sesini kıstım bi güzel. Ne kapıyı açıyorum, ne teli. Sonra konu komşuyu topladı. Biraz onlarla tekmelediler. Yine nuh dedim, peygamber demedim açmadım kapıyı. Sanırım birinin evine gitti sonra bi yarım saat falan ortadan kayboldu.. Ardından bir daha tekmelemek için geldi ki, artık yeter bu ders olmuştur ona diyerek uyku mahmuru açtım kapıyı..
- Ayyy ya çok pardon, sen gidecem diyince ben de kitledim kapıyı.. Malum hırsızlık falan..
- Ya burda delirdim resmen evime almadın beni
- Gelmicem diyince napim halla halla kapıyı kitledim. Kusura bakma madem geleceksin ararsın beni, geliyorum dersin. Ben de o anahtarı kapıdan çekerim. Artık böyle çünkü. Benim ki de can yani, oturup senin keyfine göre açamam kapıyı pencereyi!
- telefonunu da mı duymadın kapıyı kırıyorduk resmen
- Valla hiç duymadım öyle de ağır uykum.. eee heryanı kitleyince huzur buldum tabii..
Bu çekti gitti kapısını sertçe kapattı yattı.. ertesi gün de Antalyaya -bu kez ciddi ciddi- gitti. sonra ki gecede mesaj attı gelmiyorum diye.. Bu gittim, gitmedim muhabbetini böylelikle çözdüm.. Diğer sorunlar içinse halamı kullanmayı düşünüyorum.. Halamı bizim evde 3-5 gün misafir edip kadına insanlığını sorgulamasını sağlayabilirim..
Bu arada ev kadını madını olmazmış benden onu anladım.. Hayatım boyunca hep yemek yaptım, babamla yaşadığımızdan evi ben çevirdim falan ama yok anacım, ben bildiğin yüzde 50 eksik yapmışım her işi.. Şimdi kadın paso temizlik yapınca kendimi pislik gibi hissettim. Bari dedim ben de bişeylerin ucundan tutayım.. Tuta tuta da camları silme olayını devraldım.. Bi kere ben hiç cam silmemiştim. Aklıma sıçayım yani kalk git tuvalet yıkamayı devral, ne bilim yerleri merleri sil, kadının elinden al viledayı. Hoş o da zor, kadın viledayla yatıp onla kalkıyor. Vibratör olarak mı kullanıyor napıyor anlamadım ki! Bir yer dediğin günde kaç kez silinir? Eve 8 de bir geliyorum, bu yerleri siliyor.. Saat 10 gibi bi bakıyorum hoop bu yine almış viledayı bi daha. O öyle davranınca, ben de hani yapamadığı işi yapayım camlardan başlayayım izin günümde diyiverdim...
Abi cam silmek nedir öyle, bildiğin altıma sıçıyordum! O temizlikçi kadınları, küçükken kimyasal deneylerin içine düşen örümcek falan mı ısırdı da böyle korkusuz korkusuz pencerelerden zıp zıp zıplıyorlar. Hayır kolum bile uzanmıyor camın arka tarafına. Nasıl bir cam yapmışlarsa eve, salon baştan aşşağı pencere gibi bişi olmuş.. Titreye titreye, camı silmeye başladım. Şimdi ön tarafı basit, çıktım sandalyenin üstüne gırç gırç siliyorum, bi yandan da konu komşuyu kesiyorum..
Karşı apartmanda moruk 2 tane travesti var, onun altında japon bir aile var, onun çaprazında ise zenciler var. En üst katda da 10 çocuklu bir aile var. Nasıl bir mahalle de yaşıyorsun diye sorma taksime 5 dk diyeyim sen anla..
Onların evlerini gözetleyerek iç taraftan bitirdim camları. Dışına geçecektim ki, töbe allam sen beni yaptığım pislikler için affet diyerek titrek bir manda edasıyla elimde ki bezi sürtmeye başladım. O pencere pervazına öyle bir sarılmışım ki, sevişsek o derece sıkı sıkı tutardım.. başka şeyler düşün kızım PuCCa, yere bakma, aklına başka şeyler getir.. Yakışıklı erkekleri düşün, çok zengin olduğunu, hayatın boyunca hiç temizlik yapmaman gerektiğini düşün.. Ya da dur hoop sar başa sen ünlü ol bencei böyle bu da çekim sahnen olsun, film çekiyolarmış edasıyla sil camı, altta yatak var düşersen yatağa düşcen bişi olmaz yani.. Öyle bir rahatladım ama sonra o film oldu bana zehir.
"Sanat Dünyası Yasta"
Ünlü, seksi, güzel, taş gibi, ilik gibi, bir içim su, peri kızları edasında olan hollywoodun aranılan yıldızı PuCCa, film çekimi esnasında yere pelte gibi düşerek hayatını kaybetti.
Bacağı bir tarafa, böbreği diğer tarafa dağılan, ağzı yüzü tanınmayacak hale gelen yıldızın, beyni düştüğü alanda bulunamadı. Doktorlar bunun bir mucize olduğunu söyleyerek, "Tüm aramalarımıza rağmen beyni bulamadık... Bir kaç tahlilden sonra anladık ki, PuCCa tam 26 yıldır beyinsiz olarak yaşamış! Bu çok ilginç bir durum, tıp tarihine geçmesi lazım. PuCCa hem tıp alanında ismini altın harflerle yazdırdı ,hem sinema sektörüne... nur içinde yatsın" dedi.
Ben bunların hayalini kurarken, serçe gibi tünediğim camda şıpır şıpır ağlamaya başladım. Bazen gerçekten gerizekalılaşabiliyorum. Hayır aklı başında olan hangi insan kendi öldüğünü hayal edip sonra ağlar ki. Bazen böyle öldüğümü düşünüyorum, tüm eski sevgililerim falan hüngür hüngür ağlıyorlar "değerini bilemedikkkkk" diye. Sonra ben de ağlayınca "lan allaan salağı PuCca ölmedin bi kendine gel" diye dürtüyorum kendi kendimi..
Camın yarısına kadar sildim, diğer yarısına kolum yetmediği için bırakmak zorunda kaldım.
Yarım saat sonra yağmur yağdı.. ben de bundan sonra cam silmeme kararı aldım. O kadar yaşadığım işkence, korku hepsi piç oldu! O kadar çok sinirlendim ki, o camların hepsini param parça edebilirdim.
Yok anacım cam silme falan hiç bana göre değil, bi bulaşık yıkamaktan nefret ediyorum, bi de artık bu olaydan. Haa bi de perde takmaktan, bi de ütü yapmaktan, bi de küvet temizlemekten, bi de yatakları çekip altlarını silmekten falan fıstık işte...
Dünyada ilk yaşayan kadın topluluğunun aklına sıçayım. kurnazlarmış tabii, herife demiş sen git dinazor avla ev işi bana ait diye. Ondan beri bu böyle devam etmiş. ne ateş var, ne bişi, evleri bile yok, sansar hatun paso yatmış, herif çalışmış çırpınmış. Zekasını ve herifi köpek gibi kullanmasına eyvallah diyorum ama insan biraz geleceği düşünür bacım oldu mu yani bu!

38 yorum:

Bucera dedi ki...

Çok güldüm Pucca eline ruhuna sağlık....

Benim de cam silme anılarım en az sein kadar komikltir.Annemin evinde cam silme işi bana aitti .Şunu da belitleyim 5. katta otururduk.Ana yüreği işte kendisi cama çıkmaya cesaret edemez beni çıkarırdı bir de düşmeyeyim diye sıkı sıkı eşofmanımdan tutardı.Şimdik bi düşünün benim dengem kaybolacak koca kız camdan düşer gibi olacağım ama annem eşofmanımın ucundan tutyor diye kurtulacağım sanki.Benim gözümde canlanan ''hop dengemi kaybediyorum annem sıkı sıkı eşofmanımı tutuyor ben düşerken bir güzel eşofman sıyrılıyor bacaklarımdan,annem elinde içi boş eşofmanla kalakalıyor.Ben aşağıda yatıyorum donla hem canımdan hem namusundan oluyorum''.....manşetleri düşünün artık
''Tecavüzcüsününü elinden kurtulmaya çalışan kız yarı çıplak camdan attı kendini ''

aystyle dedi ki...

pucca karıya iyi etmişsin anlasın oyun nasıl oynanır:)
camdan düşme senaryona da bayıldım.. ama buceranın senaryo da iyiymiş ya! ona daha çok güldüm:))

talihsizlikler prensesi dedi ki...

gene çok güldüm:)hayatım boyunca cam silme girişiminde bile bulunmadıgımı fark ettim.Uzun süre de bulunmam. o kadında nasıl bir şeydir öyle saclarından yolasım var su an.

Adsız dedi ki...

Pucca bu yazıyı sanki sen yazmamışsın. Yada bir an önce yazıyım bitsin diye yazmışsın.

üzüm kuşu dedi ki...

çok güldüm okurken ev arkadaşına yaptığın süper olmuş ben yapamazdım heralde öle ödlek bi yanım var işte. daha dün sildim camları Allahtan 2. kattayım düşermiyim die benimde aklıma geldi caddedede bir sürü yakışıklı ben rezil olurum die korktum ölürüm die deil yani:)

Leah dedi ki...

Tencere yıkamaktan tiksiniyorum ya. Yıkarken 50 kilo gibi geliyor o tencereler bana. Belim kopuyo, hay lanet olsun bak yine aklıma geldi yıkamam gereken 2 tencere 1 tane de kocaman bi tava var. :(

gamze dedi ki...

pucca cok sevindim biseyler yazmana. gunlerdir bakıyordum bloguna.ii yapmıssın buarada, coktan hak etmişti o kadın.

yaprakela dedi ki...

pucca cok ıyı yapmıssın mustaktır o kadına ohh cok ıyı olmus vallahı hayatımda hıc cam sılmedım bundan sonrada sılmıcegım :)

C3Moi dedi ki...

hem gerçek yaşını hem de beyin yaşını yazabilecek kapasiteye sahip olan tek insan...

sanalkuzu dedi ki...

pucca hani yazarin evindeki macerani anlatacaktin sabirsizlaniyodun merak ettirdin sonra da yazmadin bisey

Adsız dedi ki...

yaaaa pucca başından savmacılık yapıyosun artık

Kumru dedi ki...

kız internetim yok diyor. işyerinden yazıyor demek ki, siz de üstüne gitmeyin yine de ben memnunum hiç yazmamasından daha iyi :)

bi dost dedi ki...

ben de hiç cam silmedim ve silebileceğimi zannetmiyorum :/ o değil de hakkat beynin yok gibi davranmışın, camları devralmak senin neyine be :D

Adsız dedi ki...

Pucca sen niye 26 yaşındasın ki?
Ben sana aşık oluyordum hâlbuki!

Adsız dedi ki...

Pucca sen niye 26 yaşındasın ki?
Ben sana aşık oluyordum hâlbuki!

cecil dedi ki...

zaten temizlik için sevinen hoşlanan insanları hiçmi hiç anlayamadım :)
süpürmenin silmenin mutluluğumu olurmuş yahu... temizlik huzur o ayrı elbette..
yine çok güldüm .. sen çok yaşa

Adsız dedi ki...

Hadi konuşurken diyoruzda yazınca biraz ayıp olmuş be Pucca, "kitledim" ne yahu :)

Fashistanbuller dedi ki...

ya yine sandalyeden düşüyordum!

bu arada kendi ölümünü hayal edip ağlayan bir sen sanma ha :)) ama aklı yarımlara özel bir şey olduğu kesin tabii.

Adsız dedi ki...

http://www.facebook.com/?ref=logo#!/group.php?gid=104629229570130&ref=mf

Adsız dedi ki...

tek kelimeyle "üff..."

gezergen dedi ki...

Öldükten sonra öldüğüne ağlayamazsın...
Öldüğünü hayal ettiğinde, böyle bir trajedi karşısında her insan evladı gibi ağlamanda normaldir.Ağlamak istemiyorsan, düşündüklerinin sürekli hayal olduğunu düşün ağlamayabilirsin.Net konuşamadım, çünkü ben bu yöntemi hiç denemedim. Ama ağlamakta fayda vardır açılırsın.

peri dedi ki...

Harikaydı Pucca

kendi ölümüne ağlayan tek insan olmadığıma sevindim :) o cam silme muhhabetleri beni öldürecek bir gün bizim evin en zayıfı ben oldugum için hem bana geciriyolar bu işi ben cama örümcek adam gibi yapışmışken annem tutmasa paçalarımdan düşersem kurtulma sansım olur ya annemde düşerse üzerime 80 kiloluk hatun tost gibi ezer beni sen yapmazdın böle aptallıklar ama olmuş bir kere sevgiler

rahat yazar dedi ki...

Taksime 5 dk olan şu semti merak ettim:)

Adsız dedi ki...

ya pucca yaa blogunu tesadüfen buldum her gece bakıyorum yazmışmı die hadi bağlat artık şu neti de daa çok yaz .. süper eğlencelisin kızm sen ya.. erzurumda diş hekimliğinde okuyorum burayada senden lazım bi tane çok sıkkıcı bura :((

Brida.~ dedi ki...

of.. Çok özlemiştim Pucca seni. İyi ki geri geldin ve bizi bu trajikomik olaylardan mahrum bırakmadın xD
Yine çok güzel bir yazıydı ellerine sağlık..
Yeni yazıyı da 9526847 gözle bekliyorum.. *.*

Adsız dedi ki...

çok çok güldüm... Nasıl bi delisin sen ya :))

Adsız dedi ki...

yazarın evindeki maceranı da yazmadın ya,hevesimiz kaçtı....

Unknown dedi ki...

" yk yk merak etme tek akli denqesi hassas olan sen değilsin =) bnde öldüqümü düşünüp ck ağlamışmdr dediqn qbi eski sevqililerm flan işte ağlıorlar değerini bilemedk çk seviorm flan filan die :D herkes ağlıo en snnda ben ağlıorm hünqür hünqür :D:D:D..

ZIBBIDI dedi ki...

Deli yaa:D insan hayalini bu kadar yaşarmı..:D Tek başına dizi olur senden rol yapmanada gerek yok doğal dawran yeter..:D

T.I dedi ki...

PuCCa, kesin haberin vardır ama, belki gözünden kaçmıştır diye...

http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetay&ArticleID=987642&Date=25.03.2010&CategoryID=79

Adsız dedi ki...

Puccacım günün özlü sözünü bıraktım canım, sen alıver bir zahmet

"Temizlik dediğin bir gündür, o da her gündür "

Choke dedi ki...

Oha çok iyi hatun.!

Emre dedi ki...

Travesti, Japon ve Zenci yi bugüne kadar hiç aynı cümlede görmemiştim, iyi oldu. :D

Muharrem Salaş dedi ki...

zenci babadan olma, japon anneden olma ibnenin zenci japon travesti çocuğu diye bir kişi olabilir bence.

Adsız dedi ki...

iyi çalışmalar

Temizlik Şirketi

çilingir dedi ki...

Eh işte temizlik güzeldir. Temiz olmak süperdir

Adsız dedi ki...

ahahah ayy PuCCa gülmekten karnım yarıldı :D hele o beyin olayıı gözlerim doldu gülmekten :D

Unknown dedi ki...

çok güzel bir makale olmuş teşekkürler, temizlik şirketleri hakkında bir makale yazarmısınız bir sonrakine.