19.04.2010

11 tane baldırı çıplak adama tercih edildim yine de gık demedim

Dün maç vardı tamam mı Fener- BJK maçı. Erik koyu bir Beşiktaşlı olunca, bu maç onun kaçırmaması gereken bir durum. Ama günlerden Pazar ve benim tek izinli olduğum gün.
Başlarda maçına, içmesine, gezmesine ses etmiyorduk ama bugün edesim geldi.. Aslında başlarda o da çok takmazdı böyle maçları falan.. Hatta onunla maç izlediğim zamanlar bile olmuştu, yalnız işte olmuyor ben gayet sıkılıyordum, onu da sıkıyordum. durup durup, "meyva soyayım mı ya, cips yedim ya şimdi her yanım sivilce olcak baksana, ohaa çocuğa bak! bu kim adı ne, ayy salak neden futbolcu olmuş manken olsaymış ya, pencereyi açsana sen o taraftasın, tuvalete gidiyorum bi istediin var mııı?? ara versinler de sevişelim be, çok sıkıldım" diyerek
iki üç kez beraber maç izlemeyi denedik başaramayınca, daha doğrusu o bu işten sıkılınca ben yüzüğün de verdiği cesaretle direk içimden geçen sesleri dışarı aktarmaya başladım!
Sabahtan dedim ki, hadi gel çıkalım dışarı kitap falan bişiler bakmamız gerek. Çıktık işte, bu sürekli offluyor puffluyor. Sanki çocuğu vietnama savaşa götürmüşüm gibi.
Bi afra bi tafra bana. "evde kalsaydık ne olurdu, hah geldik işte, offf şuradan yürüsene"
Böyle her boka bir tavır, kapris deli etti beni.. Hayır bi de saat 11 akşam geç kalcam derdine düştü. Sanki maça değil pezevenk, rusya ya gidecek nasıl heycanlı. bir ton baldırı çıplak erkeğin koşturup, birbirlerini fortlamaya çalıştığı bir spor bu, içinde alev alev yanan bir ibne mi var nedir bu erkeklerin. Sevdikleri sporlar hep, memelerini götlerini ortaya çıkarıp, birbirlerini okşamak için ara ara esler veren sporlar..
Erik'te mırmırmır bana küfrede küfrede yürüyor "sabahın köründe çıktık sokağa ne vardı, akşama geç kalcam işte, off dürtüp durma beni! alt tarafı çanta, ne izliyorsun saatlerce almayacaksan gidelim. aynı kıyafetleri 15 mağazadan baktık, yemicem PuCCa aç değilim yemicem artık gidelim"
- Erik waffle alalım yaa gel ortaköye kadar yürüyelim hıııı
- Manyak mısın kızım buradan oraya yürüyemem ben! maça gitcem yer bulmam gerek. Şurada ne yiyeceksen ye, gidelim..
- Erikkk ayy şunlara bak ne tatlı
- neresi tatlı be fiyatına baksana insan satın alıyorsun sanki
- erik ya şu kitabı alayım mı
- al PuCCa al al ve oku gidelim artık beni sıkıntı bastı
- yaaa hava çok güzel yürüyelimmm elini versene
- geç kalıyorum anlamıyor musun????
kalktık geldik eve.. Bütün günü burnumdan getirdi resmen.. Sonra bir deli oldum ben. Gitmicen dedim maça! hayır bütün günümün içine sıçtın madem ben de senin gününün içine sıçcam gitmene izin vermiyorum dedim..
Dııttt birinci hata! İlişkinin ilk günlerinde ne maç, ne arkadaşlarıyla takılmak nedir bilmeyen Erik bir anda oldu Çarşı taraftarı. Bir dellendi, herifi ben bile tanıyamadım, kalktı ayağa, gözlerinin beyazı kıpkırmızı oldu, damarları dışarı fırladı, elleri titremeye başladı, kaşının kenarı pıt pıt attı.. "Bana karışamazsın" diyerek gitti içeri..
O gitti ya içeri basbas bağırmaya başladım, işi biraz da inada bindirdim.
- Bana göstermediğin ilgiyi alakayı 11 tane herife göstermeye mi gidiyorsun, bir günüm var bir günüm bugünü de benimle geçireceksin! kusura bakma ben sevgilinim, o tuttuğun takım.
- PuCCa mantıksızca konuşma bu maç önemli ve sus artık yoksa kötüye gidecek
- Ne kötüye gidecek ha nee?? terk mi edecen beni. İşte sen busun bu!! elalem kavga eder karılar kızlar yüzünden sen benle ilgilenmekten acizsin sen hep bunu yapıyorsun, yarın öbürsügün çocuğumuz olursa, o da hastalanırsa demek ki kalkıp gideceksin maça. yazık değil mi haa o çocuğa???
- Çocuk hastalanırsa neden gideyim, o zaman doktora götürürüm. amaaan deli misin nesin, ben de sana benzedim. kızım ne çocuğu, alt tarafı maça gitcem şunu burnumdan getirmesen.
kalktım gittim ben de kendimi odaya kitledim. Ağlama krizlerine girdim. ama ağlamıyorum aslında ağlamış gibi yapıyorum. arada sırada da "sorun maç değil sensin hıckk bana hayvan gibi davranıyosun böhüüüüü" diye ağlıyorum. hıçkırmış gibi falan yapıyorum sessizlik olduğunda yere kapıya bişiler atıp, sinir krizi geçirdiğimi sanmasını istedim ama bir işe yaradı mı diye bir sor...
Yaramadı..
ben orada kendi kendime dellenirken, içerde biri var diye kriz geçirmiş gibi yaparken, beyfendi çıkmış gitmiş evden..
Onu da şey de farkettim, işte ağlıyordum, kapıya askılığı fırlattım ses çıkmadı, "ayrılalım da mutlu olll" diye bağırdım ses yok.. sonra kapıya doğru yaklaştım, kulağımı dayadım ses çıkmadı. kapıyı bir açtım çekmiş gitmiş.
ben orada yani ciddi bir kriz geçirecek olsam bırakmış olacak beni..
O kadar sinirlendim ki, şimdi keşke ölsem gece geldiğinde beni ölmüş olarak bulsa da aklı başına gelse..
Acaba kendimi aşağıya mı atayım, geldiğinde sokakta cesedimi görür pişman olur. "ahh gitmeseydim okyanus gözlümü üzmeseydim dilooo diloooo" diye ağıt yakar.
Yok ya ölürsem bi boka yaramaz, şey mi yapsam acaba; kusayım kusayım böle tansiyonum düşer zaten bayılırım, komşu beni hastaneye kaldırsın, bunu da arasınlar oradan öğrensin koşarak gelsin.. Olmaz bu gerizekalı duymaz telefonu..
Bacağımımı kırsam acaba şuradan düşsem de.. Ya davsanlik'a söylesem arasa onu, PuCCa'ya ulaşamıyorum nerede başına bişi mi geldi dese, evet evet. Du kapatayım şu telefonu da, geldiğinde de uyumuşum derim. O da "tatlımm öldün sandım çok korktum bi daha seni asla yalnız bırakmayacağım bu bana ders oldu" der mi?
Ya da terk mi edeyim lan evi, mektup yazayım, geldiğinde dolapları boş görsün yüzüğü de makyaj masasının oraya bırakırım, geldiğinde kahrolur, ferhat göçer gibi garip bi hale bürünür acılı acılı gelir benden özür diler...
Ayy salak PuCCa burası senin evin terkedemezsin, bi de senin makyaj masan yok! malzemelerini koyduğun yere yüzüğünü koysan herif hayatta o dağınıklıkta bulamaz zaten.
Ben böyle bir ton plan yaparken mesaj geldi telefonuma "ağlaman geçtiyse ekmek almayı unutma sonra gece acıktım diye beynimi yiceksin öptüm"
ben buna daha çok sinirlendim.. kapadım telefonumu eve geldiğinde ışığı bacayı kapatıp eve almamaya karar verdim. hem bi defa yataktan attım, yüzük geldi.. eve almasam belki gelinlikle gelir diye de düşündüm içten içe..
Bu kadar plan bu kadar program intikam yeminleri derken, pekiii sonunda ne oldu, BJK yenilmiş bunun surat 10 karış. nasıl üzgün nasıl yıkılmış. Yani şimdi terketsem inan beni siklemez bi de iki darbe yemesin diye makarnayı ısıttım, sonra da
- Allah'ın takdiri, ben ne zaman üzülsem üzüldüğüm şeyin ağzına sıçılıyor yapacak bişi yok, bi daha kine maça gitmezsin benim gönül rızam olmadan
- bugün STV'mi izledin sen naaptın?
dedi barıştık gülüştük seviştik dicem ama sonra "seviştini anlatıyo yaeee" dicekler. o yüzden demiyorum...

43 yorum:

Anti-Kahraman dedi ki...

Sen maçi izlememissin konusuyorsun oyle bidi bidi.O cocuk kesin kanser olmustur.gidip tahlil felan yaptirsin en kotu idrarini cami avlusuna falan birakip kacsin:)

FeRHaD dedi ki...

Kızlar aşk için evlenir. Erkekler belli eğrisel özelliklere sahip nesnelere çekilmelerine sebep bir kronik gıcık sebebiyle evlenir. - Ashley Montagu

Bak bir özlü söz ile başladım. :) Burada bahsedilen nesne top oluyor, ya da işte kadın vücudunda bir yerler... Yani baldırları çıplak olmasa bile onu tercih edecekler.
Ha ağlama numarasının numara olduğu da anlaşılıyor, ya da bir pes işareti. Ağladığında olacakları kabul etmiş gibi anlaşılabiliyorsun.
Yalnız öcünü iyi almış Fenerbahçe. :D

Berrin dedi ki...

çok sıkıyorsun adamı çokkkkkk, almış ağzının payını gelmiş işte :))
F.B'Lİ BERRİN..

Leah dedi ki...

İlişkimizin ilk zamanlarında stada birlikte giderdik. Zaten yakınlaşma sebebimiz benim futbol sevdamdı, kombinem falan var muhabbetinden bıdı bıdı konuşmuştuk.
3-5 ay geçti. Televizyondan izlemeye başladık maçları.
Bu olayı bi süre devam ettirdik. İlişkimizin 1. yılı doldu adam artık maçları evde izliyor. Leah izler mi izlemek ister mi, ben bu kıza futbol aşkı sebebiyetiylen aşık olmuştum falan yok. 3ün 1ini alıp oturuyorum evde.
1,5 yıl olcak, bu hafta sonu tatile gidiyoruz. Otelde lig tv var mı aceba ya demeye başladı. Dedim başlatma maçına, kaydıraktan kaydırıp seni havuzlara atar boğarım görürsün maçı.
Cicim ayları falan çok kısa sürdü anasını satiim, ben o günlere geri dönmek istiyorum :(
Şaka maka ben bile soğudum maçlardan. Bu mu adalet :(

Adsız dedi ki...

Oturup aski memnu seyredip yorumlayan erkekten iyidir.

Birak futbol izlesin Pucca, kufur etsin sinirlensin cossun.

Oz

esulak dedi ki...

çok fena maçtı :(

cecil dedi ki...

maççç çok fenaydı çok .. çarşı herşeye karşılardansa sakinmiş bile öp te başına koy..
ooooo cimbomm bommm

dml-gnc dedi ki...

iyi ki sevgilim yokmuş dedim o maçtan sonra,yoksa çok pis ona patlardım..
gene iyi dayanmış ;)

Adsız dedi ki...

pucca seni evden okursam ne konsantre olailiyorum,ne de mutlu.iş yerinden okyunca ne güzel ama.

Azura dedi ki...

According to Jim'de boyle bi olay vardi. Simdi Jim, Andy,Cherly ve Dana salonda oturup konusuyorlar Jim pat diye esi Cherly'ye ve Dana'ya donup
'siz yeteneklisiniz, guzelsiniz, cicek gibisiniz, bizden daha akillisiniz, dusuncelisiniz, sevecensiniz..' ve daha bi kac sey siraladiktan sonra 'bizimse bir tek spor sevdamiz var onu da birakin yasayalim' dedi. Eh ne diyeyim ki.. :D

Adsız dedi ki...

neyseki sonu mutlu bitmiş bunada şükür :))

Adsız dedi ki...

puccacım bence bu futbol meraklarını sorgulama adamların geninde mi ne var yahu büyülenmiş gibi ekrana kitleniyorlar..yok yok hegel,kant,platon hiçbir filozof çözemez bu olayı

Adsız dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
BILL dedi ki...

yorumları okurken ne yazacağımı unuttum :D yok böle bi ahmaklık ne dicektim ben yav?

heh hatırladım yorum yazan bayanlara bakıyorumda genelde erkeklerin futbol peşinde koşmasından şikayetçi, bense erkek olmama rağmen futboldan nefret ediyorum ama ertafımdaki hatunlar nedense hep koyu fanatik bu nasıl takdiri ilahi anlamadım :D

Armisors dedi ki...

Erik'e acıdığımdan değil ama senin ülserin olmuştur artık diye düşündüm. Yazık sana yaaa... Ama barışma faslı iyi olmuş :) Şimdi yazarken düşündümde, Erik'te bir blog açsa ve bunları kendi açısından yazsa idi, ne verimli bir gözlem olurdu... Yapar mı acaba?

Azura dedi ki...

Aa ne komik olur hakkat o da yazsa bloga.

assl dedi ki...

pucca, bak yavrucuğum, bir beşiktaşlının eskiden sevgilisi, şimdilerrde ise karısıyım, normal şartlarda melekimsi olan kocamın zaman zaman beşiktaş konusunda nasıl içine şeytann kaçmışa döndüğünü 5 yılın sonunda hala anlayabilmiş değilim... sen sen ol bir beşiktaşlının beşiktaş damarı tuttuysa hiççç bulaşma, kendi haline bırakk...

sophie'nin dünyası dedi ki...

"başlık içerikle uyumlu değil" =)
yani hiç de gık dememiş bir durumun yok.sonucunu istediğin gibi alamasan da epey inatlaşmışsın haklı olarak.

Fashistanbuller dedi ki...

bence seni tanıdığı için sevinmelisin. tanımak için üstüne bayağı düşünmüş, gözlemlemiş olması, ha bir de akıllı olması lazım.

daha ne zırlıyon hadi bakim :)))

... dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

futbolun büyüsünü ancak dangalaklar sorgular. futbol ne yea çok iğrenç gibi geyikler çok eskilerde kaldı hala bu tarz laflar edenler varsa kendilerini güncellesinler.

ama her türlü yenilginin üzüntüsü seksle geçer gider bu açıdan şanslıymış erik. ha aşkı memnu da güzel dizi ayrıca.

Adsız dedi ki...

PucCa Sen Kars`dan daha iyisin canım`ya :) Erik ağzının tadını biliyor.

Sequoia dedi ki...

ne desem boş da bence yemedi o senin yalandan sinir krizini .. Yorumları okurken gördüm de cidden O da açsa bir blog .. bence siz ikiniz Karacaoğlan Dadaloğlu misali atışıp durursunuz .. xD

Adsız dedi ki...

o maç neydi ya... bence erik baştan sona haklı abicim.
bu maç kaçar mıydı?

çocuk gene maçtan sonra surat asmış ben oturdum iki saat ağladım be...

Gökay dedi ki...

Eriği cidden bir doktor muayenesinden gecirin o mactan sonra kanser olmamıssa ömür boyu birşey olmaz

Hand Solo dedi ki...

Seviştiğini anlatıyor diyecekler yazarak yine anlatma
Bu 3. sınıf manevraları ile yine milletin aletini kaldırtma çabaları
E lise mezunu bir varoştan da fazlası beklenmez

SSAY

Adsız dedi ki...

Erkek arkadaşın alt tarafı takımının maçlarını izliyor diye triplere girmenin ne manası var.. Benimki kendi takımının yanı sıra benim adını duymadığım ülkelerin futbol maçlarını heyecanla bekliyor, izliyor. Gece uyumuyor NBA izliyor. Tenis ve voleybol maçlarını izliyor. Bir de cep telefonundan habire maç skoru kontrol ediyor. Bunlara rağmen benimle de ilgileniyor. Nefes aldır azıcık...

Adsız dedi ki...

pucca sevgilimden ayrıldım.benim çok canımı yaktı.diyorum ki evinin anahtarı var bende.gidip altıüstüne mi getirsem.nasıl ondan hıncımı alsam?ne dersin?

PuCCa dedi ki...

Ya valla kardeşimde ayrıldı şimdi tam 1 milyon fikir bulduk ama sonra kendi bokunda boğulmasını diledik..
Ben olsam ama yani akıl vermek gibi olmasın da şampuan şişesinin içine işerdim.. Diş fırçasıyla klozeti temizlerdim.. Dolaptaki yiyeceklere sümüğümü sürerdim. Ve bütün gömleklerine azar azar mürekkep dökerdim.

Ya da tümden yok edeceksen. o yokken gizlice gir, perdeleri yak çık. Sonra bütün ev çatır çatır yansın.. onlar da elektirikten çıktı sansın :Pp

Adsız dedi ki...

Ya pucca eve internet aldın hala geç yazıyorsun =/ hatta daha da uzun sürüyo yazman!

liv tyler'ın yandan yemişi.. dedi ki...

aman pucca sende aklıma böle kötü kötü fikirler sokma bak:pp
bende ayrıldım benim tomruktan ama en iyi dileklerinizi gönderin bacılarım evrene Allah'ından bulsun pis köpekler:(

Adsız dedi ki...

pucca, bu kaya şahin denen adama bi ben mi uyuz oluyorum. sırf ff de bulaşmamak için yorum yapmıyorum adamın yazdıklarına da, eeeeeeeh be kardeşim bi defol git her türlü internet iletişim ağından. kimse de sallamıyor bana kalırsa. kart herif!!

düzenli bi hayat zamanı....... dedi ki...

ya pucca ya zodyaklıyı okuyamıyoruuumm davet felan dio napıcam

can dedi ki...

gık dememiş halin bu mu:)))

Oendoen dedi ki...

acayip taklit kokusu geliyor bu yazılardan.. 60-70 yıl önceki edebiyatın taklidi.. çok ucuz üstelik..

oyumben dedi ki...

Aşk gerçekdışı bir şeydir, evlilik ise alabildiğine gerçek. Gerçek ve gerçek dışının karışımı hiçbir zaman cezasız kalmaz.
-Goethe

soo-yun dedi ki...

off allahım pucca aynı dertten muzdaripmişiz.:) bizimkide koyu bjk taraftarıydı kombinesi vardı her hafta istanbuldaki maçların müdavimiydi . havanın soğuk olduğu bir hafta sonu kızlarla buluşmamıza verdiği yorum kafayı yediğimiz oldu fakat 1 hafta sonra kendisi yağmur altında bjk maçını seyretti hangimiz kafayı yemişiz acaba ? neyse şu anda ayrıyız . vermiş olduğum ayrılık kararından pişman değilim en büyük FENERBAHÇE :)

Katalan Ekibi dedi ki...

Futbolsever adamın ailesi olacak aga; bir eş, bir-iki çoluk-çocuk-çombalak şart... Kulüp yönetimine yaptırım uygulatmak için kendini oraya buraya zincirleyince kimse sallamaz; "karımı/çocuğumu keserim ulan!" dedin mi, yine bi nebze...

Neyin Pesindesin dedi ki...

Ağlama numarası çok bayat. Senle beraber çıkıcaktın çocukla, bara vs. gidiyorum dicektin, bak nasıl deliriyordu.

'FezaOnline' dedi ki...

Bu adamda çokmu gaddarmış mı ne ? :P

#birfotoğrafbiryazı dedi ki...

Güzel olmuş Pucca ama hani bir pazarın var diye çocuğu tüm gün peşinde dolandırmışsın:)Sevgilinde olsa kimseye istemediği şeyi yaptırmayacaksın yoksa böyle burnundan getiriyorlar insnın.Ama işte biz bayanlar hiç dayanamayız sevgilimizi mutsuz görmeye anaçlığımız mı tutar ne ,hemen basarız bağrımıza.

Adsız dedi ki...

Vayyy Erik adamımsın.. İşte gerçek Beşiktaş taraftarı :D

Mehmet Sadık dedi ki...

İyikide izlememiş.!
İzleyip iyice morali bozulacaktı. Ama, maç sexten bile zevkliydi. :))