28.05.2010

Bir blog yazdım ve hayatım değişti



Bunu bana 3 sene önce söyleselerdi "siktir lan oradan" derdim! Şimdi bildiğin kitabım çıkıyor! "1 Haziran'da olsun, Norma'ya olan vefa borcumu ödeyeyim" dedim ama olmadı maalesef :( 3 Haziran'da ancak kitapevlerinde olacakmış. O gün de doğum günüm bu arada, hayatımın en güzel doğum günü hediyesi de bu olmalı.
İmza imza dediniz ya hani, hah işte imzalı isteyenler için kitapları öpüyorum. 2 buçuk kilo çiğdem çıtladıktan sonra dudaklarımı kemçük gibi yapıp, kırmızı rujla tek öpüp imzalayacağım. Bildiğin öpücük valla yapışkan falan değil yani.
Son dakikaya kadar Cem Mumcu'nun beni arayıp "ehehehe malsın kızım sen! Nasıl yedik seni enayiii!!! keriz kerizz... 'en güzel aşk smsleri' dışında bir bok çıkaramazsın. Biz enteller böyle senin gibi eziklerle eğleniriz, hahaha şimdi bas git evine" diyecek diye bekledim.
Çünkü rüya gibi bir şey abi, bir de o kadar iyi davrandı, her şeyimize koşturdu etti. Yayınevi bilmem nesi değil de amcamın oğlu sanki, her şeyle öylesine ilgilendi.
Sonra Selçuk ve Işıl her gün arayıp "senin yazdığın -de ve -da lara sıçayım, kalk git falım sakızına şiir yaz embesil karı" diyecekler diye bekledim... ama sağolsunlar kan kustular, kızılcık şerbeti içtim dediler gık demediler...
Sonra Çağatay, günlerce "şunu yapalım, bunu edelim, bak bunu da yapacaz" diye canı çıktı her şeyle tek tek ilgilendi, ben de oturdum adama yanlışlıkla "götünü keserim" diye bir mesaj attım. ayy o çok kötüydü ya, yavrum güldü geçti o da naapsın mallığıma verdi heralde.
Ve kızıl saçlı afet Ebru; videoyu, kapağı hazırlayan kişi yani. Ortaya bu kadar güzel bir şey çıkarttı ki sevinçten ağladım lan, Erik bana yüzüğü taktığında öyle ağlamamıştım!
En önemlisi kitabı alsanız da almasanız da... Bana her gün küfür etseniz de sevseniz de... Resmen sizin sayenizde oldu!
3 sene boyunca takip eden de vardı, bir ara bakıp giden de bütün manitalarımı benden iyi ezberleyen de sadece bana küfretmek için gelen de. Buraya derdimi yazdığımda arkadaşlarımdan, ailemden önce bana yardım için çırpınan da.
Depresyonun en dibindeydim buraya yazarken, işsiz, parasız, terkedilmiş bildiğim eziktim lan. Baktım olmuyor bu şekilde en sıradan şeylerden, komik anlar çıkarmaya başladım. En azından dedim ilerde okuduğumda acıyı değil gülünecek detayları görürüm diye. İyi ki böyle yapmışım diyorum şimdi ve iyi ki yazmışım bloga.

Alırsan hani diyerek reklamımı da yapayım bari :Pp Buraya tıkla
Bu da Dizüstü Edebiyatın Tıkı

166 yorum:

Dilara TAN dedi ki...

ttütütü maşallah :P

Cimbakuka dedi ki...

Alırız alırız merak etme :)

Hadi hayırlısı bakalım.

bukedideli dedi ki...

iyi ki sana tesadüfen rastlamışım zamanında dört gözle kitabını bekliyorum finallere çalışmak yerine kitabını okuycam o derece llav yu beybi

Bu da Benim Güncem dedi ki...

işte bu güsel haber:) hayırlı olsunnn

Berrin dedi ki...

harika bir doğum günü hediyesi..şimdiden yeni yaşın kutlu olsun:)

bu arada şu anda 205 kişi online blogda..bu bir rekor olabilir:))

mademoiselle d.a dedi ki...

puccam o kadar mutluyum ki senin adına... bi gün böle bişi olucağını biliyodum ve sonunda oldu, inşallah bu sadece başlangıç olur,devamında çok daha büyük başarılara imza atarsın:) herşeyin hayırlısı olsun senin için. kitabı da 4 gözle bekliyorum:)

cecil dedi ki...

alcem tabii kide...
param yok pulum yok demezsin artık .. maşallah 20 tl den piyasa da.. daha duyarlı olmanı beklerdim kitap severlere...

wimparella dedi ki...

vay bea bi çok blogcunun hayali herhalde benim bile gözlerim yaşardı :) artık daha da bi sorumluluk yüklenmiştir üstüne şimdi borumu kitabı olan bir blog yazarısın ona göre yaz pucca :D:D

Azze dedi ki...

tüylerim ürperiyo valla :)
ne büyük heyecan yaşıyosun :)

hak etmiştin ama, helal olsun kız!

S.O dedi ki...

hey,

babama soyleyeyim de alsin, bana yollasin. bizim buralara gemez daha:) unlu olduktan sonra blogunu unutma ama, ayrica kirmizi oje sana cok yakisiyor.

adios.

Albatros-h dedi ki...

Ağlamakla, dertelnmekle, kumkumalıkla hayatını renklendirdiğini zanneden.. sayrılı, allengirli ve zübük bir küme insana inat, tenhalarda boğuk çığlıklarda kendini ifade etmeye çalışanları özendirircesine SES kazandırdın dilsiz ahraz çok dilli gevezelere... bakıcaz artık alıp kipatını şöyle sehpamızda seyre suncaz böbürlencez biz zaten okuyoduk PuCCa yi nicedir deyu...

Adsız dedi ki...

Yazar bilgisi, biyografisi olmayan kitapları insanlar tercih etmez.

heryerdeler dedi ki...

2 sene evvel google da bişiy aratırken (ki şu anda hatırlamıyorum) pucca yi buldum bi bakiyim dedim ne diyo bu akabinde takip etmek bir hobi oldu, şimdide kitap çıkartıyor..bi alalım bakalım orda da ne demiş :D

Leah dedi ki...

Hayırlı olsun pucca, çok güzel olmuş tanıtım. Şarkı neyin pek güzel.

Yalnız kitap biraz pahalı mı ne :P
P.S: Öğrenciyim evet. :D

Adsız dedi ki...

maşallah maşallah yine diyorum bak kıçını kaşı:)) tebriklerr mucx

Loana dedi ki...

hayırlı olsun gerçekten. kitabı çıkar çıkmaz almıycam çünkü finalleri geçmem gerekiyor :D iyi bi eve dönüş armağanı olur bu bana yayılır okurum artık.

zaten seni çok seviyodum blogunu ilk keşfettiğimde baştan sona tüm yazıları okumuştum. hatta kendi blogumu açmak da senin blogtan sonra geldi aklıma.. o yüzden hiç tanımasam da yerin bende farklıdır :D izmirde kimbilir kaç kıza belki şu puccadır diye bakmışımdır bilemem :D

seviyoruz seni pucca :)))

sanitabant dedi ki...

tanıtım filmi de harika olmuş. Valla benim kitabım çıkmış kadar sevindim, yok lan hümanistlikten diil. Ben öyle gizli gizli severim seni:)

7.oda dedi ki...

blogun gibi kitabını da zevkle okuyacağım :)

Berrin dedi ki...

çok satarsa korsanı çıkar, merak etmeyin :D

aresta dedi ki...

pucca o videodaki sen misin???

berna mutlu aytekin dedi ki...

3 Haziran'da D&R 'dan alacağım muhtemelen. Boşu boşuna beni sizler yarattınız ayağına yatma. İyi bir şey yaptın her ne kadar deymiş daymış olur mu çık çık diye çemkiren olduysa da boşver biz böylesini sevdik. Yalnız Eric ne diyor bu işe onu merak ettim ben :)Çekirdekli çekirdeksiz anlamam kırmızı rujlu imza isterim kaytaramazsın imzadan :)

turkleader dedi ki...

hadi hayırlı olsun alacağım tabii ki kitabı :)

. dedi ki...

ben çok yeniyim, önce kitabını sonra blogunu okuyacağım. bakalım neler oluyor burada :)

dazgir dedi ki...

bide şu blogspottan kurtunulsa..

Tüy Kalem dedi ki...

Ne güzel ne heyecan verici ve yaşanılası bir his olmalı. Tüm samimiyetimle tebrik ediyorum seni. Bu benim de gerçekleştirmek istediğim bir istek ama sadece istek. Tebrik ediyorum.

Tüy Kalem

Liliputana dedi ki...

Kesinlikle alacağım.. Dört gözle bekliyorum. Ve inan çok sevindim. Hayırlı olsun.

éLLa Çiça dedi ki...

tebrikler, hayirli olsun..

videodaki kiz sen misin?

Adsız dedi ki...

reklamda sen niye oynamadın lann

Brain Damage dedi ki...

en sessiz takipçilerindendim. hiç yorum bırakmadım buraya, ama bu sefer hayırlı olmasını dilemeden geçemeyeceğim ahanda diliyorum hayırlı osssun :)))

burnumdakihamster dedi ki...

PuCCa
süper! 3 Haziran'da almayan en adidir! hehehe:D Binlerce insan blog yazıyo, ama kaç tane blog yazarının kitabı çıkıyo sorarım sana. Evet zamanında çok üzüldüğünü en başlarda nelere dertlendiğini hepimiz biliyoruz. Şimdi yorumlara bak takip eden sayına bak yorumlara bak yakında facebookta grubun da açılır işte bunlara bak bak kendinle gurur duy artık. Veee kazanacağın paralarla da ye iç sıç!
Seni, dilini :P, bakış açını, kendinle dalga geçebilmeni,aynı benim gibi aptal saptal şeyleri deli gibi kafaya takıp öyle görünmemeye çalışmanı çok seviyorum. Aferiin sana küçük aptal :P

Roselyn dedi ki...

video çok tatlı olmuş =)
hayırlı olsun kitabın ^^

Adsız dedi ki...

canımmm hayırlııı olsunnn.Çoook sevindim senin adına.Kitabı alacağım tabi ki.Daha niceee başarılar dileğiyleee.

kasian dedi ki...

whuuwww... hem hayırlı olsun hem helal olsun. :)

o değil de dan brown'la mı yarışıyosun pucca bu fiyat ne? (evet ben de öğrenciyim :P ) ama zaten kaç para olsa da seven alacağı için çemkirmemi geri çekiyorum. :)

umarım hayal ettiğin gibi gelişir sonrası da... sevindim senin adına. :)

PuCCa dedi ki...

yaaa bunu yapmam ne kadar doğru bilmiyorum ama abi ben ucuza satan yerleri de buldum :Pp Valla fiyat için bana şeyetmeyin ben de isterdim daha az olmasını elimde değil yalnız...
Durun bulduklarımı koyayım da: http://kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=475030&sa=59257466

MMO dedi ki...

Geç buldum blogunu ama çok sevdim. Kitap için tebrikler. :)
Mutlaka bir tane edinip sahilde kurulup zevkle okuycam. :)

noir dedi ki...

pucca ya ben bu opucukle imza olayina bayildim cidden yapacak misin? yapacaksan da nasil opturtecez sana o kitabi? :)

Volvox dedi ki...

Tebrikler Pucca,hayırlı olsun.

Kitabın çıkmadan seni yazılarınla tanımanın yeri farklı doğrusu.
[Artık kitabı alıp bakınca seni tanıdığımız kadarıyla'Biz Senin Blog Yazılarını da Biliriz Pucca' diyebilecez desene :))]

Adsız dedi ki...

benimde hayatım sik gibi ve asla değişmeyecek.. dolayısıyla bana yakışanı yapıyor seni kıskanıyorum hüsran olmasını diliyorum..

Adsız dedi ki...

siparişi verdim heyecanla bekliyorum ^^

tebrik ederim böyle güzel bi başarı için ^^

(cümle kurma özürlüsüyüm, evet :D )

Adsız dedi ki...

herhalde siyasi yazılar yok kitapta, olmasın da zaten. 3-5 türbanlı arkadaş edinip ampül sempatizanı kesilen ılımlı bi liboşun sırf diğer partiye çakabilme uğruna sıçtığı saçmalıkları okumak keyif vermiyor. bugün üzgündüm neyse sonra sevgilim gelip düzdü beni çizgisi iyi..

korai dedi ki...

kitabın içeriği ne olucak yani bç önsöz gibi kısa bi cümeyle bahsetsen..yani rapunzel masalı gibi bambaşka bisey mi okucaz yoksa blogun genişletilmiş bişeyimi ..hayatınımı anlatıcaksın yani siirlerle ??bu kadar kısa sürede kitap??ayrıca sen niye kitap cıkardın ki?

Adsız dedi ki...

pahalı lan jelatinli olmazsa kitapevinde okurum

Unknown dedi ki...

çok kendime benzettim seni okurken aferin dedim hep ben de çok lazmış gibi kendimi afişe ettim başım beladan adliyeden duruşmadan çıkmıyorum çenemi dilimi elimi tutamadığım için :)
iyi birşey yazmak sen de en iyisini yazıyorsun gurur duydum ciddiyim :)

Adsız dedi ki...

Pucca ağzına vurucam haa, kitapevi değil o... Cıs!

Sed. (weba) dedi ki...

Final zamanları eline kitap almayan ben kitap çıksın da hemen alayım diye sabırsızlanıyorum.! (:

Adsız dedi ki...

vay anam vayyyyy!! bi ayrı hava içine giriyorum lan ben bu kızı kitaptan önce de takip ederdim diye böbürlenesim geliyoo:D

MeL jones' dedi ki...

laan pucca,bu fılmdekı hatun sen mısın o eller sana mı aıt hasjdhd:):):)
çok havalı olmus zuper.

Deniz Özturhan dedi ki...

helal olsun.

Adsız dedi ki...

Pucca bu kitap işi olmasa sen ebruya kızılsaçlı afet demezdin:SGüzel hatunlardan mesela ruslardan nasıl bahsettiğin aşikar.
lütfen kendin ol...

EVRAKA dedi ki...

tanıtım videosu güzel olmus
gayet egzantrik

leylak sarabi dedi ki...

idefix'ten alırsak öpücüklü mü oluyor şimdi?

hiç kimse hakkında her bi şey dedi ki...

puccitoo, ciddi anlamda merak ediorum baban bu kitap olayını bılıo mu? hayır bılmesı demek dırek okuması demek, her haltından haberdar olması demek:) halaların muhtemelen bılmıodur,bılseler catlarlar kıskanclıktan:) annen pekı?
aboouw, benı zıııtııres bastı senın yerıne:) ama ınsan böle bıseyı nası sölemeden durur ki?

2 gun sonra okumayalım babanla aranda bı dıyalog
-pucca dıye bırı yazmıs, okunucak bısey degıl! gercek degıldır bu ya, bu kadar acıkca yazmaz kımse. yazık, bu kızın anasına babasına (klasık anne-baba yorumu)
-hık..mık.. ama baba,yanı nıe öyle dıosun kı? belkı cok ıı bı kızdır, belkı gercektır, belkı durustlugunu taktır etmek gerekır, hem belkı babası cok klas bı adamdır.. ne bılıyosun yanı, ne bılıosun! cık cık cık

:)pucca, merak edıorum hakkaten, kımler bılıyooo kıtabın senın oldugunu, kımler bılmıo? bu bır
ıkı; baban bılmıosa kazandıgın parayı aynen cukka! ooh, senden kralı yok:)

an alien ozz dedi ki...

(bi en sessiz takipçin daha dayanamıo ilk kez dillenio) tebriklerrr :))) kitabı alcaz söz de kitap çıkınca ilk göz agrını ihmal etme merakta koyma bizi..

rahat yazar dedi ki...

Hakkaten bazen öyle olaylar oluyor ki insan iyi ki bu blog yazma işine başlamışım diyor:) Kitabın çok satacak o kesin;)

Jane Jones dedi ki...

bugün kitabın afişini gördüm. kendi kitabımmış gibi sevindim, alıp duvarıma asmak istedim. gündüz vakti o kalabalıkta alıp götürmeyi de götüm yemedi. sonra da dedim "bre andaval alıp götürürsen bir sen göreceksin, bırak kalsın da millet öğrensin". basıp gittim ben de ama aklım afişte. uzun lafın kısası pek güzel oldu be!

Adsız dedi ki...

puccccaaa??? inanilmaz havali bsy bu video yaaaa :D offf parayi kirdin resmen:) seni seviyoooz:)

Sevil dedi ki...

Pucca okurken gözlerim doldu benim :( Kendim çıkarsam bu kadar sevinmem. Bir gün ünlü olacağını biliyordum hissediyordum. Sen bunu hakettin Pucca :)

ugur parildak dedi ki...

kendim cıkarmisim gibi sevincliyim.. sohret olmadan once de taniyordum bu kizi diyorum.. ve taa gecen seneden "deleri ayir kizim" diye yazdigimda bu günleri gördügümü belirtmek istiyorum.. azuthun ileri görüslülügü cercevesinde degerlendirilsin bu da..

Unknown dedi ki...

pucca çok sevindim hakkındı senin bu kadar okuyoruz seni bohcası acılmamış laflarını ,seviyoruz biz seni ,alcez kitabını blogumuzda da aldık diycez:)herkezde der sanırım ..

feşın iz peşın dedi ki...

çıksın diye bikliyorum heyecanla, senin adına çok sevindik:)

sıla dedi ki...

norma birgün doktorunun evine giderken,iyice cıgrından cıkmıs bı halde,ustu acık arabsında,basında esarplı,kamyoncunun biri bunu taciz eder,laf atar,norma karsılık verir,adam iyice kızar ve ''Marilyn Monroe musun sanki?''der.
şu yukardaki çarpıtılmış olup olmadıgını bilmediğim cümledir seni sevmemi sağlayan durum.

Adsız dedi ki...

Pucca ucuz satan yeri bile vermişsin seni sanırım bu yüzden seviyorum =)

oksan dedi ki...

alican 3 tane alcakmış

nil dedi ki...

bir elimize geçseydi kitap artık :)

senin tüm bu doğallığını seviyorum puccam :)sana küfredenleri bile çeken bu bence.


biri çıkmadan ikincisinin sözünü isteriz Cem Bey'e duyrulur :D bir kitapla doyuramazsınız bizi :)

Mavi Rüzgar dedi ki...

Adam gibi, kadın gibi, kendim gibi yorum yapacağım abi. Bu kitap olayına çok sevindim. Yemin ederim lan! Yazdıklarını okudukça "bunu hak ediyor oğlum!" dedim kendi kendime. Gerçekten de hak ediyorsun Pucca dost. Tebrik ederim. Hala sabırla kitabı bekliyoruz.

fiktirella dedi ki...

yuuh amk. supersin pucca bebeyim, çıktığı dakka alıcaz. ben ve içimdeki ikinci kişiliğim. seviyoruz abla seni. meeşur olunca unutma sakın bizi :D heaheuh

Aldatan Kadının Erkeği Olmak dedi ki...

niye kitap yazdın . niye teklif getirdiler uyuz oldum. ne güzel burdan okuyorduk tatlı tatlı heyecanla. kitap cıktı herkes okuyacak herkes tanıyacak tüm gizem kaybolacak. sevmedim bu yazarlık mevuzsunu bir sürü elestiri gelecek. zaten ayrılmaya musait olan milletimiz yine bölünecek blog yazarları ile edebiyat yazarları tarzında farklı farklı seyler savunulacak.niye yaptın bunu pucca. niye kendini ateşe attın derdin sıkıntın mı azdı.

Gümüşservi dedi ki...

tebrik ederim (: kapaktaki senmisin ?

Adsız dedi ki...

cok ama cok tebrikler..

Adsız dedi ki...

pucca hayırlı olsun. hem sevindim bu habere, hem üzüldüm aslında.

hatta ben de bişeyler karaladım bu durum hakkında :)

sevgiler

http://biseksuel.blogspot.com/2010/05/tut-elimden-pucca.html

SonKralice dedi ki...

hahaha kitap almayi cok sevmem ama cok merak ettim :D cikinca bende alacam :D

Adsız dedi ki...

Puccacım, söz bu sefer korsana destek vermiycem :)) Paraya kıyıp aslını alıcam, almayan yakınlara da baskı uygulıycam.. Maksat gönüller bir olsun, Puccanın cebi para görsün:))
Şaka bi yana, eline sağlık, yürekten tebrikler...

bi dost dedi ki...

hayırlı olsun GÜLÜM :D ayrıca şöhret olunca okuyucularını unutmaman hoş olmuş güzel güzel iyi iyi hadi bakalım :pp

hjhlp dedi ki...

İdefix'ten az önce kitabı sipariş ettim. En geç çarşambaya elimde. :)

Şişt, siz de sipariş edin bakim !!!

Adsız dedi ki...

Çok okunur hiç okunmaz umurumda değil. Sadece hiç kaygı beklemeden, maddi düşüncesi olmadan senelerce içinden geldiği gibi yazan bir kızın başarısıdır bu. Seni tebrik diyorum Pucca sen bunu gerçekten hakettin :)

çok pis pucca hayranı dedi ki...

ama lütfeeeen ! bin kişi sormuş o kız sen misin videodaki diye şeyine takıpta bi cvp vermemişsin puccaaaaaaaaaaa ! cvp istiyoruz heral farkına var meraktan kuduruyoruz bu kaa millet bacağına eline kurban resmen =))) bnm desen bacağını gördükk laaağn diye sevincez.sevindir bizi

Adsız dedi ki...

kitap bildiğin blogun kağıda dökülmüş hali çıkarsa nasıl olacak?
ki tahminim öyle çıkacak.

aysema dedi ki...

Kutluyorum, blogcular adına da sevindim.

Sequoia dedi ki...

alırız alırız almaz mıyız hiç..

Bitki Cadısı dedi ki...

Tekrar kutluyorum Pucca çok sevindim senin için,kitabını alıcam ama artık kitap çıktı diye burayıda ihmal etme lütfen.

MMTMN dedi ki...

senin için milat olmalı =]

bokabatmasesi dedi ki...

cok havalısın artık bebek:D tebrikler.isler yoluna girmeye basladı senin için darısı dügün haberini duyacagımız günlere:D

bokabatmasesi dedi ki...

cok havalısın artık bebek:D tebrikler.isler yoluna girmeye basladı senin için darısı dügün haberini duyacagımız günlere:D

April dedi ki...

:))
çok sevindim yahu...

Adsız dedi ki...

Vay küçük aptal vay:) 17 mılyon veremem kıtaba,korsan lınkını ver ındırelım hehehehehe

Unknown dedi ki...

ben satın almak yerine kitabın adresime postalanmasını isterdim yalnız...
o 3 yıllık takipçiler dediğin kitlenin haslarından biri benim :Pp
seni biz yarattık bohohohyt
***
olm kitap çıkarıcam dedin, ev değiştirmek zorunda olduğumuzu öğrendik, işsizim bi de, iş bulayım, bi de güzel bi eve çıkmayı başarayım alıcam, senin göndermeye niyetin yok! :D

emelll dedi ki...

oha ya!!artık kitabı yirmi teleye satılan bi yazarsın!!

Hand Solo dedi ki...

Şurada bütün şakşakçılar sıralanmış
Bir tanesi de çıkıp bu ülkede nice aydınların kitabı yakıldı, rezil bir Türkçeyle yatak hikayelerini anlatan hatunun kitabının peşinde koşuyorsunuz dememiş
Cem Mumcu da köşesinde "yeni bir kitap geliyor tavsiye edeyim" yazmış ama delikanlı gibi "ben çıkartıyorum" kitabı diyememiş, yerse
Bu kitabın edebi değeri Ayşe Arman'ın Dubai hikayelerini zorlar ancak
Yoksa Harun Yahya da her yıl kitap çıkarıyor marifet kitapsa.

SSAY

Syhn dedi ki...

alıcamda okuycamda pucca
tebrik ediyorum!

kapak muhteşem!

videoda öyle.
yazında diğer yazıların gibi kitap konusunda umutlanmamıza neden oluyor!

Adsız dedi ki...

Yanılmıyorsam:))) Biri tık tık tıklıyor:))

-Kim O!

-PuCCa ben sıkıldım artık, geliyorum.

- a-aaaaa aaaaa aaaaaaaa!!!! PuCCaaaaa gelmiş hoş gelmiiiiş gelişiyleeeeeeeee gökkuşağın bütün renklerini dünyamıza katmıış
da gelmiş:))
iyi ki doğduuuuun PuCCaa iyi ki iyi ki!!!!

Nice nice dilediğince, doğum günlerineee:)

Mutluluk gölgen olsun. Budalo mala:))

Kııısss kaçı bitirdin, kaçıncıyı ısırıklamaya başladın hıı:))


Doğum günü öpücükü ile öpüldün:)



Bu arada, destek adına, ikinciyi yazman için teşvik adına, Yazar'ın emeği adına kitabın alınacak bilesin:)




Sevgiyle:))

alienfaMey

ceydabural dedi ki...

yeni keşfettim blogunu şimdi eski sayfalara bakınmaya gidiyorum :)

Pell-in dedi ki...

pucccaaa bi twitter ıma bak http://twitter.com/pelllin

reciesto dedi ki...

aldım bile, hem de öpücüklü :P

Unknown dedi ki...

hey! bugün benim de doğum günüm :) hayırlı olsun ve nice mutlu yıllara pucca! :)

pınar dedi ki...

hişşşttt mutlu yıllar :)

seciloc dedi ki...

Şimdi Idefix den mail geldi, dedim ben bunu bi yerden biliyorum, okuyunca da pek bi heyecanlandım, sanki uzun zamandır tanıdığım bi arkadaşım kitap çıkarmış gibi hissettim :)) hemen sipariş vericem eminim süper olmuştur :)) çokk tebrik ediyorumm :))

berfinbesiroglu dedi ki...

öpücüklüsünden edinmek isterdim ama olsun..ablama siparişimi verdim, kitap bugün elimde olucak inşallah!! yaşasınn!

copolitik dedi ki...

tebrik ederim. çok güzel olmuş.

ZIBBIDI dedi ki...

yayın ewini not ettim yarın siparişi wereceğim.Bakalım ne zaman gelecek..Lan 20 tlyi bi kitaba wermem yaa sana değer bee..Yazacam die kendini kasmadıysan süper olmuştur,yoksa kulağını çınlatırım PuCCa haberin ola..:P

nibun@hotmail.com dedi ki...

Hocam bırakın kitap yada blog yazmayı , ben size aşık oldum ,gelin evlenelim gidelim bu b*ktan diyardan.fikrinizi değiştirirsiniz diye mail adresimi bırakıyorum :).

Adsız dedi ki...

Genelde yapmadığım bir şey'dir internetten alışveriş yapmak.Herhalde yeni yeni takip etmeye başladığım bir bloğun sahibinin çıkaracağı kitabı 40 yıl düşünsem almazdım fakat şu kısacık sürede sana öyle alıştım ki Pucca gerçekten inanamazsın gerçi sen alışıksındır inanırsın neyse fazla uzatmak istemiyororum ve sana yazım ve blog hayatında başarılar dileğimi en içten şekilde belirtmek istiyorum. Sen ve yazıların buna değersiniz.Haa bu arada kitabı sipariş ettim.

Adsız dedi ki...

Dogum günün kutlu kitabin hayirli olsun.
Suna

hjhlp dedi ki...

Bugün kitap elime geçti. İşte böyle.

Bana yollanan kitaba "muhaber" yazmış Pucca :P. Bu da süpriz oldu. İnsan bi "sevgili muhaber'e" falan yazıp, bi de imza atar ;)

Adsız dedi ki...

YAA ÇOKK SEVİNDİMM LANNN.TEBRİK EDİYORUM SENİİİ LANNNNN.ÇOKK ÖPTÜM TEBRİKLER.MİNE

Gümüşservi dedi ki...

pucca bana da blog açtırdın ya helal olsun sana kıskandım seni (:

Vildan dedi ki...

sessiz sakın oyucuların da dile geldi, ben de onlardan biri.. kitap siparişimi 2 gün önce verdim bile, aman yakma evimi barkımı..

ama aklıma takılan bi sürü şey var, baban bu blogu gördüyse, ellerini, dövmeni, benlerini tanımiicak mı seni? o zmn nolcak?
şimdi d&r'da gezer iken 2 tane potansiyel evlenilecek adam gördün kitabını inceliyorum , bayılıyoruz bu puCCaya,bulabilsek tam evleneceğim kız deseler, "benim o ben" der misin?
ya da tam hayalindeki o iş için görüşmeye gittiğinde adamın masasında kitabını görüp, hayranın olduunu öğrendiğinde " benim o ben" diyebilcek misin?

meraktayım, günlerdir kafamı kurcalıo..

mustafa dedi ki...

tebrikler

Adsız dedi ki...

ya pucca ya.offf.tamam anlıyorum sansurlemen gerek bı suru seyi ama,siğil yok,erik sarmaydı,daha bi sürü seyi değiştirmişssin ya niye yaptın.pekmezle hem oyle bitmemisti kitaptaki gibi.ya pucca yaaaaaaa.sinir oldum.neyse artık napalım.optum.

PuCCa dedi ki...

erik zaten oydu yahu, dedim ya net yazcam diye.. esraceyhan görür pekmez görür ne olur ne olmaz diye burda erikle tanışma muhabbetimizi tam yapmamıştım. Bir tek siğili sildim albümü çıkıyor çünkü sonra bela olur bişi olur davaydı paraydı uğraş dur diye. sarmayla da zaten 1 ay sürmüştü kitap çok uzayıca onu kaldırttık.

KokoSh dedi ki...

Puccacık çooook mutlu oldum kitabını duyunca :) Bak kader sana da gülüyor sonunda ;) Bugün D&R'a girdim sevgilimi sürüterek almak için ama kasada çok sıra vardı diye bana söz verdi haftaiçi uğradığında alacak ben de haftasonuna ona başlayacağım :)) Sabırsızlıkla bekliyorum, tüm arkadaşlarıma da tavsiye ediyorum hem de daha okumadan :) Bu arada sözlendiğin için de tebrik ederim, mutluluklar! Kocaman öptüm

Adsız dedi ki...

:=)) buraya o kadar yazdım ettım,ılk defa cvp verdın,merakım da gıtmıs oldu...saol pucca sevındım walla erıkın o cocuk olduguna.mutluluklar dılerım cok cok cok cok...

burnumdakihamster dedi ki...

PuCCa okudum bitirdim! dün akşam 8de aldım sabah 8de bitti:) bütün gece gördüğüm ahlaksız rüyalardan sen sorumlusun hea. lan bazı yerlerde harbi yarıldım ama bazı yerlerde içim cız etti seni alnından öptüm. Eline sağlık beybi! 20 tl bayıldım ama bana çok güzel bi gün yaşattın :)

Adsız dedi ki...

bundan 2 yil önce bende tesadüf rastladim sana, gerçekmisin varmisin bilmiyorum (: ama dediklerinin hepsini gozumde okudukca canlandiridm.. seni taniyormus gibiyim.. bana benzettim buyuzden dahada cok sevdim seni okumayi.. hollandada yasiyorum ama haftaya istanbulda kitabini almaya geliyorum! sana imzaya gelmeyi cok amaa cook isterdim.. kesin beni kaale bile almazdin, biliyorum bizdensin uzayli felan degilsin ama iste kendimi okadar buyuk gormuyorum yani senin bana cidden icten bi merhaba diyecegine buyuzden seni gormeyede korkarim aslinda.. neyse ozaman imzanda kalsin.. sen oyle guzel kal aklimda diye

Stil Direktoru dedi ki...

Hele Pucca kitapları öpüyor olayına da ayrı bayıldım alacağız tabii ki tebrikler canım

Nikita dedi ki...

Kitabı almayı bırak, bitirdim bile dün gece. Acayip duygulandım seni D&Rın girişinde görünce. bana nooluyosa.
karı her yaşta karı valla pukkoş, ben misal 40+ ama hala aynı bokun tarağı hislenmelerle debelen dur. kurtuluş yok kızm, porno filmi artizlerine bi de ntv nin seksi spikerleri de katılıyo, lanet.
herifler yaşlandıkça ajans izleyecekleri tutuyo, artık ajans mı seyrediyolar, spikerlere bakıp hayal mi kuruyolar kestirememek de cabası.

Fashistanbuller dedi ki...

Her blogcu almazsa ayıp bir kere.
Bir nevi zafer hepimiz için.

Süreci de yine çok güzel anlatmışsın. Öldüm gülmekten.

Kitabı da bugün alacağım. Çok satsın. Bir daha yaz. Çok satsın. Çok zengin ol ama mutlu da ol aynı zamanda.

Adsız dedi ki...

blogu çok ihmal ediyorsun!!!

Adsız dedi ki...

hepsi çok güzel olmus amaaa ne notu alıcam,hımmm çok garip seyler olmaya basladı bölümünün ana fikri şu,burdan cıkarmamız gerekn ders buu diye not mu yazcaz oraya.insan daha orıjınal bısey koymaz mı puccanın kıtabına be.diz üstü edebiyat sayemizde daha da tanındı,gelmiş tuna kiremitçi kitabı kıvamında araya not alınıcak sayfalar yapıştırmış.

puccaaaa forever,bigün bi yerde yakalıcam seni,bak sunu yazan da benim,bunu yazan da bendim dicem.

bı tırsıyorum kı eskısı gbı yazmassın dıye,sorma.

♥ .* ღ .*ѕιуαн кєℓєвєк ♥ . ღ .* ♥ dedi ki...

şaşkınlık içindeyim inanki çok şaşkınım. yani aslında bir bakıma heyecanladım. ne diyebilrimki inan çok mutlu oldum ya. heyecan verici kitabını almak için sabırsızlanıyorum. çok tebrik ediyorum hemde çok tüm samimiyetimle.

Adsız dedi ki...

sindire sindire okumak için tatile saklıcaktım.bi gecede okudum bitirdim:)))
bazen gülmekten yaş geldi gözümden bazen ağlamaktan:(
sonu arkası yarın gibi olmuş devam etcek gibi sanki??
en iyisi serinin 2. kitabına şimdiden başla sen:))
inşallah iyi şans getirsin bu kitap sana (amin)

berfinbesiroglu dedi ki...

kitabı yarıladım..biticek diye korka korka okuyorum :)) ama kitap çıktı diye blogu boşlamamak gerek...

Fashistanbuller dedi ki...

kitap alındı. :)
Bir ara ruj sürüp öpsem mi diye düşünmedim değil.
Tüm yorumları okumadığım için daha önce yazıldı mı bilmiyorum ama böyle bir gerilla uygulama başlatsak :)))
senin yetişemediklerini ruj sürüp biz öpsek. bak bence bu konuyu Cem Mumcu'ya tıklat. yazar-okur arası interaktif gerillanın ilk örneği olursunuz kızım!!!

Adsız dedi ki...

Çook uzun süredir okuyupta yorum yapmayan o nankörlerdenim sanırım bende. Kitabın çıkacağını duyduğumda yapacaktım aslında yorum ama sık dişini oku öyle yorum yap dedim. İçim içimi yedi resmen 3 haziran gelsin diye. Sevgilimin başının etini yedim bak çıktı alalım artık diye. İçi dışı Pucca oldu garibimin. O kadar meraklandı ki sen oku bende okuyayım bari dedi:D İki gün önce alışveriş merkezine götürdüm zorla çocuğu. Tamda kapanmak üzereymiş. D&R ın kepenkler inmiş yarıya kadar. İçeri girip yalvardım kasadaki kadına nolur pucca verin bana diye. Vermedi uyuz. Dün gittim aldım. Yalnız alırken garip birşey oldu anlamadım. 'Pucca istiyorum ben küçük aptalın büyük dünyası varya hani' dedim. Adam yanındaki adama baktı. Küçük aptalın büyük dünyasından getirsene bi tane dedi. Bi koptu bunlar orda. Sebebini anlamadım. Satmaz bu kitap filan diye yorum mu yapmışlardı aralarında nedir yani. Aldım kitabımı çıktık. Okumaya başlıcaktım o an ama sevgilim elimden aldı nabıyorsun ya git evinde oku yolda madara etme beni diye. Velasıl okudum bitirdim. Erikle tanışmanızı blogdan okurken algılayamamştım. Allaalla benmi kaçırdım nasıl tanıştı bunlar demiştim. Şimdi anlamış oldum. İlk sevişmenizdaki diyolagları asla unutamam herhalde. Tavuk yapacak sanki dediğin kısımda gülme krizine girince annem koşarak içeri geldi noluyor diye:D Sonunda çok kötü oldum ya. Yeni gelişmeleri yaz diye bekliyorum resmen ya. Tebrik ederim vallahi müthiş bir kitap olmuş ellerine sağlık:)

şayir fil dedi ki...

7 haziran 2010 pazartesi - habertürk gazetesi magazin eki, rahşan gülşan hanımın köşe yazısını gördüğünüzü umuyorum.

tebrikler.

Cüzzamlı Melek dedi ki...

işte benim kızım ya...

ulan neler olmuş haberim yok...

Vildan dedi ki...

nerden mail atcaz aceba sana?

TheJollyJoker dedi ki...

bugün okudum bitirdim, kitabında plaj reklamını yaptım böylece.
ama pucca alacağın olsun kitaba dalıp bir yanmışım şimdi kıpırdayamıyorum..
yazma kabiliyetin öyle iyi öyle güzel aktarabiliyosunki sen kitabı haketmiştin zaten..
işala devamını getirelim diye uğraşıp bir genç kızın gizli defterine dönmez de boku çıkmaz.
kim bilir başka şeyler de yazarsın belki??

oddity dedi ki...

Pucca,
Biz zavalli yurtdisinda yasayan takipcilerini de dusunsen. Bursla okuyan bir zavalli olarak kitabi internetten almaya kalkmam imkansiz. zaten bu kitaya yolluyolar mi onu da bilmiyorum. ucak bileti parasini denklestirip, gelince alicam ama o arada blog u ihmal etme. erikle uzatmalar falan yazmissin r.gulsan a. evleniyordunuz yahu. en tatli yerinde kesilmez ki boyle.

Adsız dedi ki...

puca ben nil 2 yıldır sürekli takip ettim bloğunu yazdıklarını çoğu zaman kahkahalarla bazende gözlerim dolarak okudum.ve şuan seni tanımamama rağmen seninle gurur duyuyorum..arada yorum yazdıım oldu..ama hatırlamassın doal olarak:=) hernese kitabı daha alamadım.sınavlarla boğuşmaktan netede giremiodum:D en kısa zamanda okuycam seni çok seviyorum!!

Trincess dedi ki...

tebrikler pucca, kitabini bugun aldim ve birkac saat icinde bitirdim =)
oncelikle sonu beni huzunlendirdi, en kisa zamanda iyi haberlerini okumayi umuyorum...
bir de yuzuk hikayeni tasinma olayina baglamissin, onu da mi birilerinin cani yanmasin diye oraya cektin yoksa kisaltmak icin mi? =)

berfinbesiroglu dedi ki...

esraceyhan niye esmaceyhan olmuş yalnız?? :/

pretty little devil dedi ki...

PuCCaa doğum günümün yarısını; seni okuyarak geçirdim,bitirdim,çok sevdimmm. öbür yarısını da bu kadar severim inişallahh

Kunegond dedi ki...

Dün akşam aldım kitabını. Gurur duydum. Bir de hak etmiştin zaten. Okuyan Us yayınevini ve Cem Mumcu'yu da bizim buralarda bir ilke imza attığı için ayrıca tebrik ediyorum. Çok sevindim. Nice kitaplara inşallah. Sevgilerimle.

şölen dedi ki...

demek eric gidiyor..ben ona takıldım en çok...

Adsız dedi ki...

Kimlerin bilgiğini ben de çok merak etmekteyimmm...
Zaten twitterda da cevap vermiyorsun bana:)
Ama ben seni hala seviyorum :)
ozznn

Adsız dedi ki...

tweetine çok üzülüyorum ciğerim deliniyor yazmışsın,bende öyleyim,boşanıyorum,25 yaşımda dul kalcam lan.bu kez adımı yazmıyorum çünkü bunu okuyup sevincek çok insan var!!

Adsız dedi ki...

17 haziran saat 22.00'da TRT-1 Radyo da "Her Halde İnsan" isimli radyo programında blog yazarlığını konuşacağız. Eğer ilgilenirseniz iletişime geçerseniz sevinirim. Program 2 saat kadar sürüyor.
Sizi de konuk etmek isteriz. Kitabınızı dinleyicilerimize anlatırsınız dilerseniz.

İletişim için uzagagidenkadin@gmail.com

Selamlarımla

♥pemb€sinti♥ dedi ki...

bol bol tebrikler öpsün senii :)

Adsız dedi ki...

kitabı alıp 1-2 saat içinde eritttimmm zaten bloguda takip edip pc başunda kahkaha patlatmalarım çok milleti korkutmuştu ki kitap okurkende gülüyoruz sayende...

Bu arada erik in alacağı olsun İngilterelerde heeeççç bişi yapamasın inşallahhhhhhhhhhhh himmmeennn geri gelsin

Senlede zınk die eflensin

Sen bile şaşır inşallahhhhhhhh

Evlendik lan bizzz dieee

Adsız dedi ki...

pucca
bakıyorumda günlüğü yazmaya devam etmiyorsun
günlük hayatını değiştirmş olabilir ama sen yazmamaya devam edersen ezik pucca olucaksın yine.. gündemde kalman lazım
seniniçin hayırlısı olsun tabikide
neyse öpüyorum seni
yaz yazyaz !!!1

maybe dedi ki...

kredi kartımdaki son limitide kullanıp aldım kitabını.evet ben de öğrenciyim.kitabı açınca bi ara öpücük gördüm gibi oldum nası sevindim belki araya karışmıştır da buralara gelmiştir diye ama sanırım sıcaklardan beynim büzüşmüş.kitabı elime alınca nası gurur duydum sanki kız kardeşimin kitabı çıkmış gibi.helal olsun kız sana! seviyom seni :)

d---- dedi ki...

BİR KİTAP YAZDIN BLOGUN DEĞİŞTİ

oyumben dedi ki...

D&R da gördüm. Gülümsedim. İyi bi şey bu.

MsPiggy dedi ki...

dün akşam beyoğlunda bir arkadaşı beklerken sıkılıp kendimi oyalamak için girdiğim kitapçıda aklıma küçük aptalın büyük dünyası geldi. bir süredir keyifle takip ediyordum blogu ama eski yazıları okumamıştım. kitabı alıp bir starbucksa koştum. Kahvemi ve tatlımı da alıp kuruldum bir masaya. Nasıl kaptırmışsam birara kendi kahkahamı duyup kendime geldim. 1.5 saat nasıl geçti anlamadım. arkadaşım geldiğinde "yaa niye bu kadar çabuuk" diye geçti içimden. dünden beri de bir fırsat bulsam da devamını okusam diye dolanıyorum etrafta. ellerinize sağlık:))))

B. dedi ki...

hayirli olsun, kitabini en yakin zamanda alicam PuCCa'cimm:)

gençbiranne dedi ki...

en çok satanlarda kitap ve benimde kitaplığımda:)))

Adsız dedi ki...

hürriyetin kelebek ekinin arkasında kitapla ilgili bi yazı daha çıkmış gözün aydın:)

zuhal dedi ki...

eee biraz yazsan artık
blogu ihmal etme lütfen!!
Neler oluyo bilelim dimi yaw :P

zamansirkesi dedi ki...

kitabı aldım gerçekten harika.ellerine sağlık,umarım devam edersin hep yazmaya=>

Adsız dedi ki...

Blogu boşladın lan.

Adsız dedi ki...

BLOG!
yoksa gidip kitabı geri vericem

Aslı dedi ki...

Cuma gecesi Ankamall'deki Ada'da aradım kitabını, görevliler bulamadı.Sonra birisi bilgisayardan aradı, olduğunu söyledi. Yarım saat falan tüm dükkanda kitabını aradık üç kişi. Sonra en arka raflarda bulduk. Ben bastım azarı "manyak mısınız daha çok getirsenize, bir de en arkaya atmışsınız" diye. Anam sanki benim kitabım, sanki...
Off Pucca, sen de Aşti'de ayrılık ritüelini yaşamışsın, medya mağduru olup tvlerde emeğin sömürülmüş ya, kardeşim olarak görmeyeyim de napıyım seni.
2 yıla yakındır takip ediyorum, bu ilk notum oluyor sana. Ve benim gibi ses vermeden takip eden, kitabını alan kaç insan var bi bilsen.
Tirajından mutlaka haberdar et, ay yoksa ben yakıcam senin evini!

Adsız dedi ki...

Bencedee Pucca yazmıosun amaa =((

Adsız dedi ki...

Fransa'da yasiyorum ve malesef finallerdi sinavlardi hala bitmedi... dun tam masa basina oturacaktim ki posta ile siparis ettigim kitabim gelmis. Kapaga bakiyorum, ders notlarima bakiyorum, "neyse biraz okuyup oyle baslarim.." dedim ve okumaya basladim.
Senin yuzunden bir satir ders ogrenemedim PuCCaaaa ama çok eglendim kitabi okurken. Ben blogu okuyali birkaç ay oluyor sadece, Ankara'daki çocugu falan bilmiyordum hiç. Pekmez'in arkadasi = Erik'i okuyunca ohaaa diye bagirdim. Ama kitabin bitis sekline çok uzuldum. Umarim ikiniz için en hayirlisi olur ama Erik tam pustmus. Bu kadar net.

pıpar dedi ki...

buarada gecen pazar milliyet ekindeydin. valla bildiin aslında tombikmisssin ama zayıflamıssın.ama bence heran zart die o kilolar geri alıncak gibi duruo. bide elbisenin üstüne giydiin boleroda hiç olmamıs canım be.

Adsız dedi ki...

Gazetede okudum seni geçen. Ve seni şimdiye kadar, "sabah seksi yasaklansın" yazınla tanışıp gülmekten öldüğüm blogger sandığım için affet beni. Bu kadar komedinin, dobralığın ve kasmayışın ardında ne dram varmış meğer. Bilmiyorduk, iyi ki söyledin, iyi ki yazdılar. O kahrolasının burnundan fitil fitil gelsin dedim içimden, Adalet var gelip bulur elbet, sen böyle aynen devam et -şair ettin beni ya.:)

Adsız dedi ki...

PuCCaa Ben dışarı çıkıp kitabını satın alana kadar. Tedavülden kalkmasından korktuğumdan ve öpücüklüsünü istediğimden
idefix'ten siparişle almak istedim.
ürün kod'unu istiyor.

Kitabın'ın ürün kodunu bulamadım:( Bana yardımcı olursan "tabii dolaylı da olsa kendine yardımcı oluveriveriyorsun:)"

Bir şey daha, kitap yazmaya seni teşfik edenlere "dolaylı da olsa:)" kitabın bir bölümünde veya sonunda nasıl gaz'a getirildiğini sadece sözlü tşk etmiş olduğunu umuyorum:)

Sevgilerimle


alienfaMey

Adsız dedi ki...

puccaaa. arada buraya da yazsan diyoruz hani. unuttun gitti lan.

Adsız dedi ki...

anlaşılan blogla kitap çıkınca işin bitti..

Adsız dedi ki...

neeeeeee erik pekmezin arkadasimiiiiiii neeeee????

A. dedi ki...

Vay ne baba blog ve enteresan ve muhteşem sahibesi.

Adsız dedi ki...

Kitabni aldim ve 1gunde bitirdim gercekten super ve eglenceli olmus ayrica kitap kapagi falanda cok guzel :)) ish. devamini bekliyoruzz :D

not: sen kendine sisman falan diyosun ya burdan sana sonsuz saygilarimi(!) sunuyorum.Kizm sen kafayi falan yedin galba gayet taş gibi kizsin kendine gel lutfen ;D

Orijinal Delikanlı dedi ki...

Benim anlamadığım Sami Hazinses'i ne sikine almışlar o kitaba ???

Adsız dedi ki...

Pucca lan (samimiyet hissedilsin hesabı) helal olsun sana;
inan çok sevindim bu kitap olayına. Yazdıklarını okumaya başlayalı 1 ay kadar olmadı daha yeni mayıs 2010'a ancak geldim. Akşamları bazen pucca yı okuyacağım diye eve geliyorum.
Bazı zamanlar kızdım sana eski kız arkadaşıma benzediğin için, bazende anladım seni, sayede karşı tarafı, çok sevdim açık yürekliliğini. Tüm samimiyetimle söylüyorum kitabının çıkmasına ne kadar sevindim anlatamam. Umarım herşey gönlünce olur. Nasıl anlatsam şimdi öpüşmeli hollywood filmlerindeki mutlu sonları seyredermişim gibi oldum ki bu genelde gerçek hayatta olmaz. Benim için mutlu son gibi geldi. Başarılarının devamını dilerim en azından kendi evin ve iyi maaşlı bir işin olsun.
Ahh buarada valla tamamen tesadüfen rastladım sana, komik ama şöyle 5-6 aydır tanışmak için debelendiğim bir kızın profilinde "hoşlandıkları" arasında "pucca" diye bir şey gördüm direk google da aradım sen ve bir çizgi film karakteri çıktı. Çizgi filmleri severim ama japon karakteri pek sevmiyorum, neyse sonra baktım kız gerçekten çizgifilmle ilgiliymiş, ama senide seviyor olabilir diye okumaya başlamıştım bırakamadım. Twitter kulanmıyordum, pek anlamadım ama bir account acıp hemen seni izleyenlere bende katıldım vs vs. Tebrik ederim çok beğenerek okudum, kitabınıda alacağım. Aslında araştırıken facebook da biraz sonunuda okudum erik ile ayrılacaksınız sanırım:( ama yinede büyü bozulmasın diye kitabını almadım. Blog bittikten sonra alacağım. Edebi değeri vs tartışılsın önemli değil, okuduklarım beni zaman zaman hüzünlendirdi, zaman mutlu etti. Kızları anlamama da yardımı oldu. Kendimden birşeyler buldum ve bunu gayet açıkça dile getirebilmen ve tarzını çok sevdim.
sağlıcakla kal pucca.

ÇakırGözlüTaykonot

öyle işte dedi ki...

Kitabını 2 gün önce aldım bitmek üzere son 50 sayfa. Ayak kokun okurken burnuma kadar geldi. Ya benim burnum uzun yada ayağın dediğin gibi cipsomuydu neydi patos işte öyle kokuyordu.

Okurken zaman zaman güldüm . Zaman zaman ne yaptım bilemiyorum . Bir çırpıda bitiremedim belki ama iki çırpıyı geçmez bitirmek .

Adsız dedi ki...

Kitabına bayıldııım ya :) herşeyi bu kadar gerçekçi anlatan başka birini daha tanımıyorum :D Muhteşemsin :D