17.06.2010

Error veren izdivaç

Erik'in annesinden evdeki hamam böceğinden korktuğum gibi korkuyorum. O da benden o böcekten tiksindiği gibi tiksiniyor. Kadının o dudak bükmeleri, gözlerini devirmeleri, böyle oğlunu 10 parçaya kesmişim gibi tavırları, ne sorsam sert ve beni göt edecek şekilde cevapları var. Birbirimizi gerçekten sevmiyoruz. Bu yüzük muhabbetinden sonra özellikle kan davalı gibi bir şeyiz. Biraz da Erik'in salaklığı aslında.. Kadın ne derse benimle ilgili, gelip bana söylüyor; büyük ihtimalle kadına da benim arkasından dediklerimi söylüyordur. Mesela geçen gün şey demiş "PuCCa'dan beri zevkine de güvenemiyorum senin, kızın tipi tip değil, huyu suyu bihter gibi ancak süzülüyor bir işin ucundan tutmuyor" Ben böyle çıldırdım ama bunu duyunca tırnaklarımı avuçlarıma bastırıyorum, gerizekalı Erik'te gülüp duruyor. Sonra bana tutup "anam anam vefakar anam, vay annam vay" mavrası çekiyor.
Oturup "Valla kusura bakma ama seni bir gerizekalı gibi yetiştirdiğine göre çokta matah bir anne değilmiş" diyince "vayy sen benim anneme ne dedin" diye biz birbirimize giriyoruz.
Geçen gün annesi burada bütün iyi niyetimle dedim "evet kadın benden nefret ediyor ama büyüklük bende kalsın" aradım işte bunları, öğlen yemeğe gidelim diye, Erik böyle ıkın ıkın ıkınıyor öğlen gelsenize diyorum, bu yok mok derken arkadan bir ses geldi "yine mi o kız yaa, bir rahat bıraksın artık seni" diye.
Yine mi o kız! Ben bir çıldırdım, "o telefonu annene ver" dedim, telefonu suratıma kapadı.
Sen kimsin de bana "o kız" dersin. O kız var ya seni ne yapar bilmez misin diye bütün gün içim içimi yedi. Ayna karşısına geçip kavga ederken söyleyeceğim cümleleri tekrar ettim durdum.
Kaşlarımı indiriyorum, "bana bakın oğlunuzu seviyorsunuz anlıyorum ama saygısızlığınız dahi bir sınırı olmalı" yok bu olmadı, ne dediğimi ben bile anlamadım, bir elimi belime koyayım kaşlarımı da kaldırayım bari "Kusura bakma ama her akşam oğlunu koynuna alan benim" höh daha neler abartma PuCCa, biraz daha yumuşak yaklaşıp masumiyeti kullanmayı deneyeyim, şöyle kafamı öne eğip "Neden böyle davrandığınızı anlamıyorum ama kırıcı değil mi bu yaptıklarınız" ağlamaklı gözler, onu yaptığı şeyden dolayı utandırma ve Erik'in gözünde artı bir puan.. Evet dedim bunu yapayım. Kalktım gittim Erik'in evine işten çıktıktan sonra. Yol boyunca kendimi kibritçi kız moduna soktum. Böyle bir acı, bir ağırlık, insanlar tarafından bir ezilmişlik duygusu yerleştirdim. Ki buna sonra kendim bile inandım; otobüste koltuk altını burnuma yapıştırmış kadın tarafından eziklendiğimi hissederek "yapma abla, ne olur abla o boncuk boncuk terlerini gördüğüm, rolondan habersiz iğrenç koltuk altını suratıma sıvama, ben de insanım, neden bana böyle davranıyorsun" diye gözlerim dolu dolu soracaktım ki bir kendime geldim, dirseğimle ittim onu, "eve gidince keselen bea bu nasıl koku hayvan karı" dermişcesine pis pis baktım. Tabi götüm yemedi o lafı söylemeye sadece bakışlarımla anlattım durumu.
Eve doğru yaklaştım, arıyorum Erik'i hala telefonu kapalı. Evde falan yoksa oraya şirin güzel bir not bırakarım hatta tatlı falan alırım ki çocuk şey desin "ayy ne düşünceli kız" desin..
Neyse gittim açtı bu kapıyı, beni görünce bir şaşırdı, bir affalladı böyle eli ayağına girdi, tuttu kolumdan kapının dışına çıkardı, sessiz sessiz "ne işin var burada" dedi.
Lan dedim yoksa bu annem yanımda falan diye yalan mı söyledi, içeride kız mı var! O seste annesinin değil de kızın mıydı? Annesiyle 20 kez görüştük benden niye saklasın kadını.. O yüzden mi o telefonu kapadı bir daha açmadı... Allahım içerde bir kız var ve bu gerizekalı kızı değil beni kovuyor!
Bunu itmeye çalışıyorum kapının oradan bir şeyler göreyim diye, o da beni itiyor görmeyeyim diye. İçerde biri var işte ve içerdekiyle yiyişmesi, yalaşması ne bilim seksin getirdiği her türlü akrobatik hareketler de bulunması umurumda değil! umurumda olan o kız içeride, ben dışarıdayım. Demek ki ona benden daha çok değer veriyor! Demek ki istediği o, demek ki o artık hangi sürtükse ondan hoşlanıyor.
Harbi içeride kim var nan, o eski çalıştığı yerde ki kaşar karı mı acaba? biliyordum abi biliyordum onla arasında bir şeyler olacağını, yemin ederim hissetmiştim. O sürtük içeride!
İtiyorum Erik'i öküz gibi güçlü, o da beni itiyor. Bir şeyler söylüyor ama duymuyorum dudaklarını kıpırdatıyor sanki, kulaklarım uğulduyor, nefes alış verişlerim beni yoruyor, her yer karıncalı tek isteğim içeri girmek. İçeride göreceğim şey beni öldürecek biliyorum ama girmek istiyorum... Onu itmeyi bıraktım, kendimi geriye çektim kafamı ikiye sallayarak "helal olsun sana sen gerçekten orospu çocuğuymuşsun" dedim. Bu sonra tuttu ağzımı kapattı, ya resmen kız sesimi duymasın diye ağzımı kapatıyor dedim ve bağırmaya başladım bildiğin bağrıyorum ama elini yüzünü tırmalıyorum çocuğun, itiyorum vuruyorum ama hala kapının oraya gelemiyorum. O inatla ağzımı kapamakla "sus lütfen" demekle yetiniyor ben ise bir kulağını koparırsasına ağzımı bırakmasını bekliyorum.
Sonra böyle bir sessizlik oldu "dur lütfen, dur" dedi, kafa salladım, elini ağzımdan çekti kendini bir parça çekti, çektiği gibi içeri ben bağırmaya başladım onu tam ittim, kapının oradan annesini gördüm..
Kadın açtı kapıyı, "napıyorsunuz ya siz" dedi böyle bir bakış attı bana ama nasıl bir bakış anlatamam, deldi ciğerlerimi yemin ederim... Erik'e baktı sonra ya o bakışı çok iyi tanıyorum.
Çocukken beni çocuklarıyla oynatmayan annelerin bakışı işte bu! Önce bana bakarlardı bir pislikmişim gibi sonra dönüp çocuklarına "ben sana ne demiştim, bu kızla oynamayacaksın demedim mi? eve gittiğimizde etlerini cimcirecem" diyen bakışı.
Erik "içeriye girelim" dedi.. ama o kadar belli ki beni istemedikleri. "Ben gideyim en iyisi" dedim, üstümü düzelttim asansöre doğru ilerledim. Arkamdan bakmadılar, hoşçakal bile demediler, daha asansörün düğmesine basmadan kapıyı üstüme kapattılar hatta..
O yolda nasıl ağladım anlatamam, kendimi nasıl hissettiğimi bile yazamıyorum o kadar kötüydü.. Kibritçi kız yanımda bok yerdi o derece kötü hissediyordum kendimi... akşam mesaj attı "Bazı şeyleri ben düzeltmeye çalışırken sen daha yokuşa sokuyorsun yapma bize bunu" yazdı. Cevap vermedim, verseydim kıracaktım ondan çok kendimi. Sonra telefon etti, "Annem bazı şeyler için erken diye beynimi yiyor biraz sabretsen kadın 2 gün sonra gidecek zaten, birazcık ya biraz... sonrası zaten normal olur" Normalden kasıt ne bilmiyorum bile, ne olacak tahmin de edemiyorum tek bildiğim şey hayat her şeyi aynı anda vermiyor. Zaten kitap yüzünden aramız bozuktu şimdi bir de annesinin benden tiksinmesi. Ben yaklaşmaya çalıştıkça, çırpındıkça her şey daha beter oluyor.
Bir şeyler düzelirken mutlaka başka şeyleri bozuyor. Ve ben düzelenlere sevinmek yerine bozulanlara üzülecek kadar gerizekalıyım.


DİPNOT: Puccagunluk.com u şeyettim bloga yazmayacağım diye bir şey yok sadece onla uğraşıyorum. Küfür etmeyin bana "bloga yaz senin ananı avradını ..." diye burada götüm çıkıyor, canım yanıyor bir de sizden küfür yiyorum ohoooooooo ayıp ama...

148 yorum:

Ohannes dedi ki...

böyle anne düşman başına.
her şey iyi giderken mutlaka bazı şeyler ters gitmek zorundadır.

Adsız dedi ki...

ohaa pucca şoktayım bi an inanmadım sonunda rüya fln diceksin sandım.takma sen hiç kafana oğlan anneleri hep böleler, ama yine de erik'in yaptığı ayıp.kendisi bilir o kaybeder.bida da gevşeme gitme öle ayağına falan..üzme kendini herşey çok güzel olcak o marilyn i tutan dolma parmaklara kurban :)
Işıl'ın biri

Adsız dedi ki...

Slm; Bu erkek anaları hep mi böyle kardeşim. Bu kadar şddetli olmasada bende yaşadım benzer şeyler..Çok sabır gerekiyor çook.. Ben sonunda evlendim aşkımla, 3,5 yıldır evliyiyz..Birde 20 günlük bebeğimiz var şu anda biz çok ama çok mutluyuz.. Taki ailelerden bir ferdiyle muhatap olana kadar...Eve yapılan bi ziyaret, bayramlar seyranlar. O sokulan ve sokulacak olan laflar hiç bitmiyor... Sabretmeyi ve duymamayı öğrenmen lazım.. Tabi ki bu süreç yılda 10 gün bilemedin 2 hafta yılın kalan 52 haftasında mutlu mesut bir aileyiz.. Eğer sende yılın 54 haftasının 2 haftası zehir olup kalan 52 haftasının güllük gülistanlık olacağına eminsen sabret, surmak yok yola devam derim... Ama yok 2 haftasını anası bacısı emmisi zehir edecek kalanıda sevgilin piç edecekse 3 günlük dünyada hiç bir erkek için bu mutsuzluk değmez kardeş... Salla gitsin derim...3 günlük ağlarsın 4. gün kalan sağlarbenimdir diyerek başka eriklere bakarsın...Karar senin :)

Unknown dedi ki...

Hikayenin sonu çok acıklı bitti ya valla içim burkuldu.

Saglıklımutfak dedi ki...

Pucca cıımm. sen Erik'i de boş ver anasını da. Alsın oğlunu ........ biippp. Bu adamdan sana ömrü hayatın boyunca yarar gelmez. Bu benim 2. evliliğim ve annenin ne kadar önemi var bir bilsen. Böyle kayınvalidem olacağına . mis gibi bekar yaşarım daha iyi. Hakediyomusun sen şimdi bunları. Ay sinir oldum....

sanitabant dedi ki...

anası bi süre sonra ya o ya ben demesin. benimki öyle olmuştu, gerçi arıza annesinde diil babasındaydı. Sonuç: spermini veren kazandı

Ada dedi ki...

kitabı daha dün bitirdim. ardından bugün post görmek çok hoşuma gtti :)

bence erike biraz zaman ver. herşey düzelicek gibi görünüyor.

www.bayanmor.blogspot.com

)-( Asabi BalıK )-( dedi ki...

Bütün erkekler anasının oğludur, öyle rest çekemezler annelerine. Çünkü hayattaki en değerli varlık hep annedir bir erkek için. Sadecce şunu diyebilirim, sakın "ya ben ya annen" gibi bi saçmalığa girme. Bunu yapan hatunlar % 95 kaybeder.

Adsız dedi ki...

üzüldüm gerçekten. benim erkek arkadaşlarımın anneleri de beni hiç sevmedi şimdiye kadar. o hissi bilirim iğrenç bi şey. ilerde oğlum olursa sevgilisine çok iyi davranıcam:)

)-( Asabi BalıK )-( dedi ki...

Ha pardon, sen ince zekalı "gelin" olabilirsin tabi, ince ince işlersin durumlar değişir, kavga kaybettirir.

Adsız dedi ki...

kadın kadınlığını bilecek, bunlar erkek değil kız yetiştirmişler. isteme ye siz gidersiniz artık hey Allahım... ağır ol sen canım, bu salak erik blogunu okutmuştur kesin annesine. hevesli olduğunu bildikleri için böyle bir terbiyesizlik yaşıyorsun. bırak sevgilisine, icabında dilenciye bile böyle davranılmaz. ne kadar kıymetlisin oysa ki, anlamıyorlarsa kendileri bilirler. ben olsam hiç daha fazla vakit kaybetmem bu tiplerle.

absinthria dedi ki...

siktiret kuzum ya, erkek annelerinin çoğunda oğullarını sonsuza dek kendilerine saklama kompleksi var. sanki oğulları değil de kocaları!

gunesyuksel dedi ki...

o zaman... küfürü dogru etmişsin... :)))) ben blogumda kitabını tanıtırken senden "komik hatun karı" die bahsettim. biri beni azarladı.. karı ne kötü kelime öyle.. cok irite ediciymiş.. rahatsız olmus. cok ayıpmıs....ahhahahhaha sen de küfür etmesene.. aaaa.. cok ayıp ama.. sona böle başın belaya giriyo işte.. karı kelimesini bile kaldıramayan bır toplumuz bebik.. sikko oluruz işte böle..

dessi dedi ki...

ben de sevgilimin annesinden muzdaribim. bizim ne yapacağımıza hanım anne karar veriyor. ben karşı çıkınca arkamdan söyleniyor. sevgilim de gelip aynen bana söylüyor mal. mesela biz uzak şehirlerdeyiz. zırt pırt gidemiyorum haliyle. bu kız seni sevmiyor demiş. lan sana mı kaldı çocuğun aklının karıştırmak. hayır kaşarlar yetmiyordu bir de anasıyla uğraşıyoruz. bi de mıymıy, ne dese annem haklı modunda. ya benim annem saçmalasa saçmaladın derim. erkekler zayıf karakterli bu konuda.

bugün de, 2haftaya evlenecek olan arkadaşım, nişanlısının annesi yüzünden çıldırma noktasına gelmiş. vazgeçicem diyordu. zor ikna ettik. analar kendinize gelin!
pucca sana da sabır diliyorum. umarım düzelir aranız. sevmesin ama en azından karışmasın, o da yeter.

Adsız dedi ki...

erkek anneleri anne değil resmen kuma. oğluna aşık annelerden tiksiniyorum. kocalarından ilgi göremeyen karılar oğullarıyla cilveleşmiyolarmı kusmak istiyorum. erik tam tekmelik. ikinizin arasını idare edemiyo bence. ana-oğul aşk yaşayıp araya kimsenin girmesine izin vermeyenler şeytanından bulsun inşallah!!!

Sestra dedi ki...

oğlan anaları yapıştımı bırakmıyorlar sümsük çocuklarını ama erkek,anası ile karısı arasında denge kurabilmeli. seninki o dengeyi kuramamış ve benden söylemesi baştan kuramadıysa sonradan hiç olmaz. kapı önünde anası için seni itekleyen adamdan ne sana koca olur ne çocuğuna baba! ya anası devre dışı ya eriğe şut!

xcvbnm dedi ki...

ohaa..!
pucciş..:(
o kadına ana bacı girim
sende üzülme
bu arada kitabını yarın alıyorum
(:
erikte sütmüş ha

Unknown dedi ki...

bilmiyorum benim annem karışmaz ablam karışırdı ilişkilerime ... sevmediyse sevmezdi ... (: oda artık sanfransisco da yaşıyor artık ... ama ben hiç bir şekilde böyle bir durumda laf söyletmem aileme ... küfür basarım valla hiç acımam ... küfürlerimden de en çok abim nasibimi almıştır ...
ama cocuğa da acıdım arada kalmış ... yazık valla ... düzelir... annede haklı işte büyüt elin kızı gelip alsın heohehoeho

ttt dedi ki...

ya bende erkek annesiyim, bilmem ööle olur muyum?sanmıyorum çünkü akıllı kaynana sevmese bile yakın durmalı geline, oğlunu kaybetmeyi istemiyorsa:) zaten sevmemize de gerek yok, ne sen sev ne o sevsin , seviyeli bir birliktelik yeter zaten:)şööle bi laf var ya: anneler 20 yıl uğraşır oğullarının aklını başına getirebilmek için, bir kız çıkar , 20 dakikada aklını başından alır, bunun kıskançlığı olsa gerek:P (kitabını aldım, eline sağlık) (merak etme bunların acısını çıkaracağın günler de gelir:)

7.oda dedi ki...

klasik sümsük bir ana kuzusu, annesinden korkup hiç bir şeyi beceremeyen bir oğlan erik..
belki şimdi anlamayacaksın dediklerimi ama böyle aileler yıllarca insanın enerjisini mutluluğunu ve coşkusunu öldürüyorlar.. çok yıllar sonra kendine geliyorsun.. o kadın sana hep böyle davranacak bil.. bikaç gün zordan olsa da iyi davransa bile sonrasında yine aynı teraneler.. ve erik de ne yazık ki hiç bir şeyi düzeltemeyecek.. sadece anlık susuturmalar ve sorunları ertelemeler yapabilir ..

"sana böyle davranlamalarına izin vermemelisin" diyeceğim.. çünkü sen izin veriyorsun.. ama ne yazık ki izin vereceksin.. ve çok uzun zaman sonra göreceksin dışarıdan olayları..

Azze dedi ki...

Boşa gitsin, enerji harcadığına değmez. O kadınla da ömür geçmez. Süzgece dönersin bakışlarından.

April dedi ki...

ya Pucca bırak bu Erik'i ya...
çok sinir oldum ben valla billa!

.: desiderus :. dedi ki...

annesini sevmesi ayrı birşey sana yapılan saygısızlık ayrı.. annesi seni sevmeyebilir fakat ERİK in sana bu şekilde davranmasına karşı olması gerekiyor. "annecim sevmiyor beğenmiyor olabilirsin fakat saygı dene birşey var. ben onla evleniceğim için kendinde ona böyle davranma hakkı buluyorsun yani benden sebep ona bu şekilde kötü davranabiliyorsun fakat bu ona değil bana saygısızlık en başta. ve bu yaptığın çok ayıp. demeli gayet düzgün açık ve net " bu annesinin filan değil. tamamen ERİK'in suçu. orda da seni itip kakmak yerine bi durup açıkça anltmalı... iş çevirmeye çalışan beceriksiz küçük çocuklar gibi olmamalı. ve de bi insan giderken güle güle demek insanlıktır. extra sevgi saygıdan değil... ne bü görgüsüzlük terbiyesizlik yaa.. . . ne biçim insanlar, ayıp anlaşıyları yok bişey yok...

gerçi annesiyle böylesi bir ilişkisi varsa söz hakkı alamıyor olmasını doğal karşılamak lazım ... biraz daha büyümeli ve gerektiğinde kontrolü eline almayı bilemli. erkek olamkla değil insan olmakla alakalı.... kadını da erkeği de bunu yapabilmeli. ortada bi yanlış davranış varsa," dur bir dakika" diyebilmeli . . . hele ki bu yanlış davranış hayatını beraber geçirmek istediğini düşündüğü insana yapılıyorsa.

Adsız dedi ki...

burada kesinlikle erik suçlu, bir kere erkek kadın gibi laf yetiştirmemeli! Annesine senden sürekli iyi bahsetse, senin laflarını ona, onun laflarını sana getirmese bu iş böyle olmazdı. Artık ne sen o kadını, ne o kadın da seni sevebilir. Sevmek bile değil nefret noktasına gelmiş zaten! Bence de bu eriği boşla ya da konuş kendine gelsin, böyle davranarak seni de huzurunu da kaybeder

corcorella dedi ki...

ayyy ayyyy

Adsız dedi ki...

oha diyorum o erike. eşşek herif sen sevdiceğini nasıl böyle tek başına bırakırsın. neymiş efendim anasını ikna etmeye çalışıyomuş. neyi ikna ediyosun. kartoloz, cadoloz karının teki işte nesini ikna edicen. yorum yapan arkadaşlardan birinin dediği gibi karı yarın, öbür gün ya ben ya o PuCCa karısı (cadoloz karının ağzından konuşuyorum) derse ne bok yicen. anam garip anam diyip taş gibi (bak seni kayırıyorum PuCCa ;)) hatuna yol mu vericen. ayip oğlum senin yaptığın. adam ol aklını başına al. haa PuCCa ile ciddi düşünmüyormuşsun gibi bir hisse de kapılmadım değil ha...

Adsız dedi ki...

kaç yaşında bu erik. anasına lafını geçiremeyen bebenin teki mi yoksa? ayip yaptiği

Jane Jones dedi ki...

nasıl küfredeyim bilemedim! "Valla kusura bakma ama seni bir gerizekalı gibi yetiştirdiğine göre çokta matah bir anne değilmiş" bu cümle işte olayın özeti. yapabileceğine inanıyorsan kaç kaçabildiğin kadar uzağa. ben denedim zamanında adam eder miyim diye fakat böyleleriyle uğraşmanın ömür törpüsünden farkı olmadığını gördüğümde çok geç olmuştu. kaç kurtar kendini...

Adsız dedi ki...

sen de deli kari gibi bagirip cagircagina adam gibi konussaydin kapi onunde en azindan kendini rezil etmezdin.

Adsız dedi ki...

Annesi Erik'i tuzlayacak.. Erik kokmayacak. Pucca Erik'e can diyecek. Can Erik Puccaya iade-i itibar edecek...

Adsız dedi ki...

Şimdi bu kadın gitse, evlenseniz, ileride gene peydah olur bu başınıza. Anası böyleyse teyzesi, halası, amcası. Çekilmez. Zahmetli iş. Çok bağlanma derim bu adama. Alt tarafı bir yüzük.

Rebecca dedi ki...

intikamını aldığın günleri de bekliyoruz ;)

naturelle dedi ki...

Puccacım bu kadın sana o çocuğu yar etmez söylim şimdiden,oğlunu fişekler doldurur sana karşı,kendisi kız filan bulmaya çalışır erik e,erikçikte anacımm anacımmm diye takılır anasına,sende kala kalırsın ortada...erik baştan süper hatalı bi kere,annesinin kötü sözlerini kendine saklamalıydı,tepkisel yaklaşmana yol açtı...yok ille de erik dersen de alıcan cadı anasını karşına konuşacaksın bi güzelce..belki düzelir be pucca ;)

dessi dedi ki...

ya bir de kendi annemden ve çevremden biliyorum, böyle cadalozluk yapan anneler, genelde oğulları için kendi gelin adaylarını bulmuş olanlardan çıkıyor. istediği gelin adayıyla oğlunu tanıştırmayı düşünürken ya da tanıdıksa aralarını yapmayı planlarken, pat öteki kız çıkıyor. hırçınlıkları bazen de bundan. öyleyse, bul o kız kimmiş. mallıklarını listele ders olsun :P

NİLAY (nilmoon) dedi ki...

SELAM..ÖNCEKİ GÜN KİTABINI ALDIM..KUTLARIM, TEBRİK EDERİM..SENİ BAŞINDAN BERİ TAKİP EDİYORUM VE BU GİRİŞİMİ BEKLİYORDUM..SEVGİLER..BU ARADA, KİTABIN İLK SAYFASINDA RUJLU DUDAK ÖPÜCÜĞÜ VAR..HAHAHAHA, ÇOK TATI..

Dee dedi ki...

Ayy :D Kötü Kaynana'dan daha kötü bir şey yoktur sanırım.
Allah kolaylık versin ne diyim. Çok ifrit oldum kadına ama neyse. Ne varsa sende? Arkadaşa da onu dedim bugün okuduktan sonra. Ne varsa gül gibi PuCCa'cığımda dedim. Kendi kaybıı :D

[ beLLe ] dedi ki...

ve sen hala bu adamla birliktesin ha..ne için çabalıyorsun ki?..

Adsız dedi ki...

O da bir şey mi benim am biti kılıklı kaynanam sevgilimin iş yerinden,(sevgilim orada değilken)beni kolumdan tutup iterek siktir git gelme diyerek kovdu.66 yaşında çok bilmiş ukala rezil etti beni.Üzüntüden hastanelik oldum ama yapacak bir şey yok.Ben de ekim'de evleneceğim o zamana kadar ayrılmazsak.Zamanında eliyle beslerdi beni poaçalar yapardı uyandığımda,diğer gelinini kötülerdi ama onunla yaşamayacağımızı anlayınca ben kötü oldum.Büfemize o evine gidince gidiyorum.Dediğin gibi oğlunu koynuna ben alıyorum benden de vazgeçemiyor anasından da.Bebeğim bebeğim oluyor birden oğulları.Büyümü yaptın oğluma bile dedi:)Arada kalan oğulları onların işi daha zor aslında.Sonuçta cahille tartışılmayacağını da, iyi kaynana olmayacağını da öğrendim.Elimize düşerler umarım:)Ayrıca senin her yazdığına kesinlikle katılıyorum;genelde aynı bok olduğumuz için sanırım.Yoksa biz kardeş miyiz:)

Adsız dedi ki...

laf getirip götürme olayı hakikaten üzücü ama sen de biliyosan bu durumu yani senin lafının da anneye gideceğini o zaman dolduruşa gelme derim ben.onu seviyosan böylesi daha doğru olur.bu arada anne blogunu veya kitabını biliyor olabilir mi ?

çok güzin abla oldu ama napiyim elimde değil. :)

Adsız dedi ki...

o klavye üzerinde piti piti gezen barnaklarına can kurban.. o nasıl el lan öyle pucca resmen emekçi eli. eklemler iri iri,nasırlı.ahahah. sanki bucanın bütün inşaatlarının kalıpçılığını bu eller yapmış..bak barnakları aklıma geldi gene güldüm. kiki..

ferdagokturkince dedi ki...

puccacım ben öyle bi tiple 3 sene boyunca aynı evin içinde yaşadım. aylardır depresyon tedavisi görüyorum. bissürü kilo aldım. zaten ruh sağlığım bozuktu bi de vücudum çirkinleşti diye sıkıntı yapmaya başladım. ben bu adamın annesinin yüzünden böyle oldum bu da kesin çirkinleştim diye beni aldatcak korkusu bile yaşadım. fakat en sonunda onu hiç ama hiç sevmediğimi yüzüne karşı söyleyip kurtuldum kadından. deneyimlere dayanarak sana şöyle bi tavsiye verebilirim. o kadını memnun etmek zorunda değilsin. seni sevmeyecek işte hiçbir zaman, bu net. bu sebeple o kadın için kılını bile kıpırdatma, baştan itibaren muhattap olma. erik seni yeterince seviyorsa ikinizin ayrı takılması gerektiğini zaman içinde anlar, sizi bir araya getirmez. küçükken bizim mahallede olsan annem oynatırdı bizi seninle. çünkü tam onun istediği gibi kızsın sen. :) öpüyoruuummmm bissürü.

Armisors dedi ki...

Ben 7.5 yıl önce evlendim. Bunca yıllık tecrübeme dayanarak naçizane önerilerim :)
1- Önce kendini iyi hissettirecek birşeyler yap. Üzgün ya da kızgın değil sakin olmalısın.
2- Evlendikten sonrada bu davranışlar (hem Erik hem annesi) değişmeyecek, değişmiyor. Sadece sen tavrını belirlemelisin. Olay sende bitiyor.
3- Ne Kibritçi kız, ne de Hırçın kız, sakin kız kazanıyor. Kibritçiyi tekmeleyip, hırçını kötülüyorlar. Sakin olansa mantıklı ve doğru değerlendirmelerle hep haklı olabiliyor.
4- Herşeyi doğru yapsanda söylenmek isteyen birşey buluyor, bulamazsa da uyduruyor, yaş avantajını kullanıyor.
Ben son olarak görüşmeyi sonsuza kadar kestim. Oğulları ve torunlarıyla görüşüyorlar sadece. Artık kafam rahat.
5- Sonuncu ve en önemlisi, sen tavrını ve yolunu belirle ve asla taviz verme. Duruma göre şekil almaya çalışacağına, bırak onlar senin şeklini kabul etmek durumunda kalsınlar.

Ya da ver adreslerini gidip yolayım... Hem aramızda bağ da kuramazlar :))) Ne dersin? Hı?

hjhlp dedi ki...

pucca, bilmişlik gibi olmasın ama, yeni adresinde blogger kullanacaksan; kullanma. özel bloggerler savcılık tarafından yasaklandı ve bu durum en azından aylarca sürecek gibi. wordpress kullanmanı tavsiye ederim.

mustafa dedi ki...

tamda yoluna girmisti ya hersey hasittir ya

Neslihan Akçay Topçu dedi ki...

bugün kendimi not bırakılmış kitap ararken buldum d&r da...lütfen daha fazla kitaba not yaz:)

Nikita dedi ki...

Sen bu ikiliden dinlen dinlen kaç kızım... Yüzüğü de sinirlenip çocuğa fırlatma, koy yan cebine..

Nilüfer dedi ki...

Benim kaynanada bana hasta. Kadın bana resmen aşık durumda. Bende bundan huzursuzlanıyorum. Bir ortasını bulamıyorlar.

French Oje dedi ki...

aslında hatayı ne küfür etmekte ne olayın üstüne gitmekte yapıyosun.. kendini küçük görmen hata. ne demek sana pislikmişsin gibi bakmak.. niye kendini böyle görüyosun anlamıyorum. ben olsam o bakışı şöyle yorumlardım " uf yine gelmiş.. oğlum bu kızı bu kadar sevmeseydi keşke. yenilmek üzereyim". her zaman kendini daha üstün tutman gerek yoksa ezerler:/

missND dedi ki...

bence sana bu çocuktan da anasından da hayır yok. yaşamış bilmiş bir insan olarak söylüyorum bunu pucca! kendini bu tip insanlar için üzdüğüne değmez. kis yü!

MAMO dedi ki...

Valla bu noktada sana teşekkür edecem hımhım hanım..Yazılarını okurken çoktandır bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum. Sen beni güldürdün ya allah da seni öksürtsün emi (yok yok gıdıklasın). Nasıl anlatsam seni bilmem ki, ilk harflerine baksana. Sen böle başka bi şeysin lan allahsız kitapsız Pucca. Melek yüzlü şeytan, iblis desenli paskalya yumurtası,soğanlı dondurma, yandan yemiş kurabiye, bakliyat ambarındaki mutlu fare, hüznün orta yerindeki sırıtık panda, dondaki calimero deseni, karpuzdaki haylaz yeşil, piçin gülüşündeki hüzün, neşenin dibindeki yeis, atına aşık seyis... Sen ne çeşit bir insan evladısın lan Pucca.
Böle parası neyse verip seni karşıma oturtup bakıp bakıp gülmek istiyorum saatlerce..
Cici pucca çok cici:))

A-H dedi ki...

Pucca goruyorum ki benden once bir cok kisi durumu zaten ozetlemis ama birde ben cila cekeyim :)
Bu model anneler asla degismez her daim basiniza bela olacaktir ne yazikki bunu kabullen, evliligi iki kez dusun zira Erik iki arada kalan bir adamsa aman derim, annesinin yanlisini gorebiliyor olmasi lazim yoksa evliliginiz zor yurur :(
Ah ben ne diyeyim bu analara sanki ogullarini koyunlarina alip kendileri yatacaklar fesubhanallah!!

Adsız dedi ki...

naber

Adsız dedi ki...

Çocuğun annesine laf edilmesinin anlamı yok. Adam adam değilmiş velhasıl. (Tahminimce) 30 yaşında adam, anasının yanında sümük gibi eg gük yapıyorsa sorun 50 yaşındaki annede değil o adamdadır. Ha o adamı yetiştiren o anne değil mi? Evet ama yine de bu, o adamdan fellik fellik kaçmak zorunda olduğun gerçeğini değiştirmez. Sakın ha... Uzak dur.

Hayalmeyal dedi ki...

Acı ama gerçek, olmaz sizin işiniz.

Adsız dedi ki...

Sıkma canını yahu! Kaynana eninde sonunda geberir, sen de Erik'le mutlu mesut yaşarsın :)

unsigned char dedi ki...

annesinin sezgileri kuvvetliymiş

MAMO dedi ki...

abi PuCCa nın akibeti ne olacak, sonunda mutlu olacak mı?

Pucca' nın nihai hedef olarak mutlak mutlu olmak istediğini söyleyen kim. Kendisi mi diyor? Bilmez mi o cin zeka götüne muz sokulmuş ibne maymun neşesiyle ulaşılmaz hakikate .
Her şeyin bir tersi var bir düzü
Anlayamazsın sen bunu dürzü
acı yoksa bal nedir ki
hani denir ki
varla yok arasındasın
tanrıya en yakın şeytan sofrasındasın..

Erik sever o can eriği tatlı ekşi. Hayat ona tatlı ekşi. Sıkılır o biteviye mutluluktan..
Üç gün üst üste mutlu olsa sorar kendine noluyor lan?
Ruhu alışmış kaosa, bir hafta sorun çıkmasa silahlarını yitirir, pençelerini pıstırır. Savaşçıya savaş gerek, boynunda taşır engerek,
kalbi avuçlarında amazon
kıçının altında bir bizon
sukunettir ölüm bilir, ona sesler rüzgar gerek
kapana yazsa o delik ikliminde yerkürenin
osurarak yırtar onu hani bildiğin ozon
gözlerinde dağ izleri
kurtlar sevmez denizleri
aslolan hüzündür hüzün
kalbi mutludur her öküzün
yetinen gül yonca olur
tam menzildeyken bozulur
savaşçıya savaş gerek
boynuna dolana engerek...

http://www.formspring.me/Guzinabi

küçük evin küçük hanfendisi dedi ki...

Erkek çocuklar anneleri tarafından kıskanılır, bu gerçek. değiştiremediklerimizi kabullenmeye çalışmalıyız belki de bazen?
Eric biraz abartmış ama arada kalmış çok belli. İdare edilmesi gereken kişi de maalesef annesi, sen sonra da yanında olucaksın ama o gideicek.


Tüm yazıda en çok üzüldüğüm "Ve ben düzelenlere sevinmek yerine bozulanlara üzülecek kadar gerizekalıyım" cümlesi. Benim için de söylemişsin gibi hissettim bi an. Aslında yolunda gidenlere sevinerek geçse o zaman diğerleri de yolundan çıkmaz kim bilir.

türkçekarakter dedi ki...

Kitabının çıkmasına çok sevindim.Uzun süredir takip ediyorum seni. Takip etmeye başladığım dönemde demiştim bu kız keşfedilir diye:)Peki şimdi ne olacak pucca. Kitabının tanıtımını yapsan gerçek kimliğin ifşa olacak. Gerçi seni ana haber bültenlerinde ya da okan da görmek istrerim ama bence gerçek kimliğin ortaya çıkınca büyü bozulur. kitabın da bloğun da bal kabağına dönüşür.İyisimi aynen devam et.Başarılar.(kim olduğunu bulmak pek zor değil, siyah beyaz, güneş gözlüklü bi resmin var güzel çıkmışsın orda.Parantez içindeki bölümü yayınlamayabilirsin)
Erik le gerçekten evlenmek istiyomusun bence bu soruyu kendine tekrar sor. Cevabın evetse cici kız olmak kaleyi içten fetetmek zorundasın. Sevgiler...

SonKralice dedi ki...

Puccagunluk.com

bu siteyi acarsan :D basarim sana :D
nah acarsin o siteyi orosbu =)

kendini begenmis orosbu.

MAMO dedi ki...

bir cyber ezik nedir usta?

anlatayım börülcem, sırpsındığım, zındık gülüşlüm, peyami safa kokulum anlatayım, hele geç otur..

dilimin döndüğünce, sikimin erdiğince izzah edeyim küçüğüm..Nedir bir sanal ezik :

hayatta tek bir başarısı yoktur bu göttoşun . her şeyi yüzüne gözüne hatta götüne bulaştırır..

gökten am yağsa bunun kafasına yarrak düşer, o derece de bahtsız bir bedevidir, hatta kutuplarda bunu develer siker.

osbir çekerken bile erken boşalır bu götünü siktiğimin kontrolsüzü, bahtına bir iki komşu kızı kıstırıp kazara bir çift meme ellemişse kendini şanslı sanır lakin büyük ihtimal siki henüz herhangi bir amla tanışmamıştır.

üşengeçtir en fazla komşu kızına asılır
ondan da siktiri yer ahır gibi kokan odasına geri döner bok yemiş

akşamdan sabaha sabahtan akşama pc başında oturur, taşakları çarşaf gibi sandalyeye yayılır, götü yosun bağlar oturmaktan. apışarası iki hafta güneşte bırakılmış peynir tenekesi gibi kokar. saçlarını süzsen 3 yemeklik yağ çıkar.

amına koduğumun çocuğunun bi de kepek sorunu vardır
siyah tişört giyindiğinde arkadan seyrederseniz
kendinizi kaaarlaaar düşeeer düşeeer düşeeer ağlarım
şarkısının klibini izliyo sanırsınız.

babasından harçlık koparmak için vodvil çevirir adeta ezik köpek.

hiç bir bok beceremediği halde suratında sebepsiz bir çakal sırıtışı olur her daim ...

iki bira içer zır zır ağlar hüzünlü şarkılar dinler kerata

iki eliyle değil sikini donunu bile düzeltemez oturduğu yerden hep kıç çatalı görünür.
tırnaklarını ancak klavyede yazamaz hale geldiği zaman keser puşt.
annesi gün aşırı çorap önlerini diker bu mikrobun. ama onun aklına ayak tırnaklarını kesmek gelmez
oysa çorapları o yüzden delinir .
uyurken fena osurur odası danger zone ateşle yaklaşmayın gece .o leş gibi yağlı saçlarına jöle sürer .evde oturuyosun lan negrek var süslenmeye

hiç bir işte dikiş tutturamaz patlak götü dikiş tutmaz.
başarısızlıklarının suçunu hep başkasına yükler. bi dönüp de sikindirik kendine bakmaz .

5 yıl dershaneye gider ancak sikindirik bir yer kazanır. halbuyse kursa dershaneye boka püsüre verdiği tonlarca parayla(baba parası)) kendine orta ölçekli bir iş kurabilirdi.

sallamayı çok sever. kıza uzaktan bir merhaba demiştir gece msn de laaan var ya memeleri taaş gibiydi taaaş diye hava atar kendisi gibi ezik arkadaşlarına .

evde kimse yoksa bazan çırılçıplak soyunur. sikinin taşşağının fotosunu çeke,r attırmasını kameraya alır. tek kişilik bir porno çevirir gavvat.lan der bu kadar yakından çekince benim sikimde pornocular gibi görünüyoo laa der sevinir ezik.abazanlıktan o kadar coşar ki illaki günün birinde götüne bir şey sokar ahahaha

MAMO dedi ki...

ezik 2
daha bitmedi ezik raporum maralım.
hoca bu hiç durur mu hemen yapıştırmış cevabı..

msn ine kazara eklenmiş ya da kızın haberi olmadan kendisi eklemiş olduğu listeye haremiymiş gibi mutlulukla bakar .

yaz akşamları kendisi gibi bahtsız kankasıyla parkta ya da deniz kenarında bir bankta oturur ellerinde birer kırmızı tuborg 2 şişeyle kafa olmuş bi milyon. uzak ülkelere gitmenin hayalini kurarlar
sonra biri derki ötekine necla bana bunu yapmayacaktı agggh!
oysa belki neclanın bundan haberi bile yoktur kim bilir hangi kuytuda hangi çakalın sikini taşşağını sıvazlayıp avuçluyordur .

bu ezik hangi filmden çıksa yarım saat sokaklarda filmin kahramanı kendisiymiş gibi bir triple dolaşır .

hiç üzerine olmayan yerlerde hesaplar yapar kafasından
mesela kokoreççiye oturur şöyle düşünür
la bunlar günde bin ekmek arası bin de ayran satıyosa
ahabu kadarı masraf kira vs
...
olan olan ne para götürüyorlar beaa

lan sanane sen cebindeki paraya bak milletin fahri muhasebecisi misin niye her yerde hesap yapıyon ciro cari yapıyon keriz .

o kadar hava atar lakin ana kuzusudur aslında. gece evde yalnız kaldığında götü yusuf yusuf atar bazan.
arkadaş grupları, kimlikler, kalabalıklar, takımlar içinde kendini güçlü hisseder. yalnız kaldığında
paniğe kapılır .

sigarasını en beğendiği aktör gibi içer ama ancak götüme benzer. en kral sigarası kısa winstondur.

lan bu siktiğimin bi işe yaramaz bölümünü bitirince ne pok yiyecem la ben diye kara kara düşünür. sırada askerlik var iş arama var var da var
bunu zaman zaman bi kaygı alır
ama gamsızlığa vurur nette geyiğe sarar ve geleceği unutur .

iki yumurta bile kıramaz kırıp omlet yapsa köpeğe versen yemez. elinden bi bok gelmez tek başına
boklu donunu bile yıkasa o lekeleri asla gideremez .

bir ay gurbete gitse aılesinden ayrı kalsa zırt pırt telefon açar.
survior daki kazma kafalar gibi hüngür hüngür ağlar.
hani lan dayanıklılık için o adadaydın millet avusturalya ya kanada ya gidiyo 5 sene ailesini göremiyor
bak sen bir ayda salya sümük oldun debil .
hala kafasına ana terliği yer babasından o kadar sık fırça yer ki pırıl pırıl dolaşır.

klişe lafları ve ezberleri çok sever
'seversen sikilirsin sikersen sevilirsin abi'
der mesela hayatın gizemini çözmüş bir filozof edasıyla.

bir höt dese al sana bi göt demeye hazırdır dışarda her an ama klavye başında on kaplan gücündedir.sik kafalının tekidir ama kendini dahi sanır .hayatı palavradır. kendini bilmez kendini görmez

en büyük sorunu kendini ifade edememesidir. kendini tanımaz ki ifade etsin sikkafa
kitap okumaz,. kafası basmaz,. uzun bir paragraf okuduğunda bile başı döner, anlamaz .

kendine güveni yoktur
kompleksleri çoktur
bir kılıftan ibarettir
sayki gariban bir boktur

o kadar garibandır ki özünde. ona şefkat duyarsınız .

evet evet kendini biliyor o
gerçekler acıdır
biber de götünüze girsin..

çekilin hadi dinlenmem lazım.

Adsız dedi ki...

lan korkak niye onaylamiyorsun yorumumu.

o göt varmi sende? cesaretsiz ;)

Adsız dedi ki...

Oğlan anneleri, özellikle cahil olanlar, hayatları boyunca sahip olmadıkları penisi doğurduklarında güç ellerine geçti sanıyorlar.. dünyayı erkekler yönetiyor ya, penisini kaptırmazlar... ama mücadeleye bile gerek yok, ağzıyla kuş tutan gelin de olsa kusur bulur...

Adsız dedi ki...

Bu durum erkeğin suçudur. O kadın seni sevmiyorsa buna erik neden olmuştur.
En basitinden, kavgaları tartışmaları asla ailesine yansıtmamalı iki tarafta, siz birbirinizi sevdiğiniz için ne kadar tartışıp delirsenizde unutursunuz. ama aileler,3. kişiler unutmaz, benim çocuğumu uzen kız/erkek diye hırs yapar karşı tarafa. Ve artık bunu düzeltemezsin de.

Adsız dedi ki...

kendimi nasıl hissettiğimi bile yazamıyorum o kadar kötüydü ... yerine kendimi nasıl hissettiğimi yazamıyorum bile, o kadar kötüydü ...

Dünyanın en gıcık insanindan bi yorum :)

Adsız dedi ki...

ben de açıklıktan yanayım ama bazı şeylerin doğasında gizlilik olmalıymış gibi geliyor. Tül arkasından harika görünen şeyin o tülü kaldırdığın zaman götüme benzemesi gibi. Anne ile kurulan ilişki de böyle, birinin bir şeyi olduğu için yan yana geliyorsun seçtiğin için değil. Öyle ise birinin bir şeyi olarak kalmalı. Blogundan kesin haberi var, bilinmemesi aşılmaması gereken bir çizgide yürümüş kadın öğrenmiş demekki, ve her orta yaştaki "ana" sıfatına bürünenler gibi ilk yaptığı nefret etmek olmuş... Kadınların çok çok azı açıklığı takdir eder. Seçmediğin birinde seçebileceğin biri imiş gibi özellikler olsa imiş tadından yenmezmiş ya peri masalında o gül yüzlü analar, kadın değil mi gizi süreceksin önüne, sıfatını yüceltecekssin. iki yüzse iki üçyüz se üç yüz. doğada dalı kırık ağaç varsa zavallı dalı kırık ağaç değildir o sadece dalı kırık ağaçtır. gizlilik gerektiren yapay ilişkide iki yüzlülükse sadece o. neden bu kadar karmaşıklaşıyor her şey bir doğru ve yanlış terazisinde bilmiyorum. Üstelik terazi rüzgarda uçan etek misali habire denge değiştiriyorsa, hahahah nedir bu karmaşık yapma ihtiyacı?

Adsız dedi ki...

1.



Mevzuu; iki kadın ve arada bir sap! MI?

PuCCaaa, Sen önce çıktığın erkekle"Pekmezle ayrıldıktan sonra! Onun arkadaşı Erik'le çıkmaya başlamışsın. Önce çıktığın erkek "*!? sap erkekse:)" Ve bunlar arkadaş olabilmişlerse "karakterleri aynı, ağızlarında bakla tutmazlar" Senle olan bütün münasebetlerini her buluşmalarında Erik'ine anlatmıştır.



Pekmezle ayrılma sebebin ne olursa olsun. Sen terketiş olsanda, yüzde bir milyon pekmez, erik'e kendisinin sana doyup bıraktığını ve erik'e sapın için boşluk arıyorsan aha sana hediyemdir demiştir!.



PuCCa içindeki fahişe kelimeleri iyi düzebilir, biliyor. Tıpkı fahişelerin am' gibi yalama olmuş dili!, "iyi mikişir" Ama " arı ruh'unun, ruh-i haliyetinin fırtınalarından tek kelime aktaramamıştır. "Ne yazık ki o yetisini törpülemiş:(" ama fahişe duygularını kaşağalayıp herkesle paylaşabilmeyi becermiş:(



Samimimi söylüyorum karşımda olmanı, tek kelime etmeden, dilediğin kadar "gün saat ay sınırı olmadan" seni dinlemek isterdim...



Genlerinden gelen, arı bitimsiz sevgi pınarını, içindeki ait olma dürtüsüyle meceriklediğikleriyle duygu bağı yapıp, "PuCCanında en doğal hakkı" resmiyete dökmek istiyor. "Dedim ya hepsini okumadım ve varsayımla yola çıkarak söylüyorum."


Devamı geliyor. alienfamey

Adsız dedi ki...

DEVAM: 3.

Erik annesine, Pekmezi de anlatmıştır! başka bildiği her şeyi! O anne resmiyete dökülmeyen mikişmeyi oğlunun artısı, gururu oluyor. "!!!!" miken kadın'ıy'sa eksisinden beter, para karşığı yapılmayan seks'i yapanı fahişeden daha ucuz hatta bedavadan daha ucuz olarak görür. "Sanki kendisi gençliğinde, aynı yollardan geçmemiş gibi" Erik gerçekten kurnaz akıllı "kendisini, sana sağmalve yönetilir yönlendirilir göstererek seni uyutmuş!" Sırf resmiyete dökülmemesi için, çıktığı delik annesinden yardım isteyince, kadıncağızda, senin karşında kaplan kesilmiştir.



PuCCaa sen resmiyete dökülmeden mikilmeleri kendinde Erik kadar hak tanıdığın ve yaptığına göre. "İnsan'i duygu ve en tabii eşit hak-tır, hakkındır" Neden resmiyete dökmeyi isteyesin. Ne Erik sana ait ne de PuCCa Eriğe.

Önemli olan Erik bedavadan da daha ucuz'a korkusuzca "hastalıktan" mikişmede doruk yaşıyor ona keza başka şeyleride karşılanıyordur yararlanıyor. Eeee kelimelerin fahişesi, kaşar PuCCa ya yetmeli öpüp başında taşımalı. !!!



PuCCa o kadına kızmaa. Ve o kadınla, inada bindirerek Erik için mücadeleye girişme. Erik iki kadın arasında kalmadı! Erik resmiyete dökülmemesi ama mikişmenin sonlanmaması senden faydalandığı başka şeyleri kaybetmeme adına yaptığı planlanın içinde, Çok zekice, çıktığı delik, canavar anne rol'unu soktu!!!!...



Tüm kalbimle inanarak ve bütün samimiyetimle söylüyorum... Erik seni hak eden biri değil. inan değil.



PuCCanın, fahişe kelimelerini öldürecek. Geçmişi olmayan, onunla o anda doğan, masum bitimsiz akan sevgi dolu ruhunu dışa çıkarabilecek, seni hak eden gerçek biriyle bir gün, bir köşe başında ce eee diyerek karşılırsın umudu taşıyorum.

Sevgiler alienfamey

Adsız dedi ki...

DEVAM: 2.

Bu Erik'in yaşı senden küçük. Hoş küçük olmasada mikişmek için, boyu boyuna eriyor. sap boyu, aklı yetiyor ya, sen bulunmaz hint kumaşından daha değerlisin." bağımsız bağımlı olunduğunda gösterdiğin kaşağalannmış yüzünle kabul'usun. Nihaeytinde bedava hastalık korkusu yok! yatakta istediklerini kabul ettirmiş "hem para verip hem aşağalanmıyor" Erik'in mikişmekten öte resmiyete dökme düşüncesi hiç ama hiç olmamıştır.

Sen mikişmeyi yapıyorsun, ama ait olmayı birisine gerçek sevgiyle yaslanma, iyiyi kötüyü hastalığı sağlığı paylaşmayı "onun bütün eksiklerini kabullenerek" resmii kanallarla sağlamlaştırmak isteği dürtünce. eee baktın Erik geçmişi bilerek, her dediğine boyun eğiyor "!" herşeyi biliyor, kabulleniyor, öylede böylede her mikilme aynı kapıdan girip çıkıyor, Genç olduğu içinde performansı bir çoklarından fazla yetiyor, diğerlerine nazaran uydu PuCCa ya. "ONUN BÜTÜN EKSİ-KLİK-LERİNİ, OLDUĞU GİBİ KABULLENEREK"



PuCCa nın derinliklerinde saf arı duru sevgi pınarı kabarmaya başladı ha aktı ha akacak. O basınç Erik'e resmiileştirmeye baskı yapınca, Erik öyle bir tırstı'ki çıktığı deliğe girmek için koştu. Miikmek için verdiği tavizler, resmiyet kazanmasında, ağazı bakla tutmadığı için bütün tanıdıklar arasında olmayan kişiğiliği yerle yeksan olacak. Çünkü Pekmezle pazarlıklarında çevrede kaç kişi varsa anlatmışlardır. Anne dahil bütün çevresi karanlıktaki mimiklerin bile abartılarak anlatılmıştır. Alel acale kurtarıcı, çıktığı delik anasını devreye sokmuş. Ve iki kadın bir sap'ı paylaşamaz kısır döngüsüne girdiniz!



o zihniyetlerde, resmileşmemiş mişikşek, kaşar olduğunu düşünse," zaten resmileşmemiş mikişmeye giren kadın onlar için kesinlikle kaşardır sadece mikişilmeli!!" öyle görsede üstün kişiliğe terfiidir ve kaşar kadına mikiştiği sürece tşk babında, ayak fetişisti olmasada ayak topuklarını yalar büyük onurdur. erkek ne yaparsa yapsın hiçbir, ayıbı, sorumluluğu yok ve kişiğinden "?!" değer kaybetmez. çünkü o hakkıdır!!!!?


devamı geliyor: alienfamey

Adsız dedi ki...

Pucca sokrat dinliyormusun ?

Adsız dedi ki...

@alienfamey liseli dedected.


pardon, kendimi incide hissettim bir an.

Eda dedi ki...

Pucca yeryer çok sinir ediosun beni bi kere semra özal'a beniorum demene çok takmıştım eskiden . O kadın senin yanında fıstıklı bok yesin bebegim.. Anandan girip babandan çıkıorm bazen 3 yıldır blogunda anca 3 5 yorumum olmuştur neyse.Ama yinede seviorum seni hayvan !
Evet adını biliorm, evet soy adınıda bliorm.
Ve evet senide gördüm.
güzel gözlerin var, burnun cansu dere'ninki gibi çok hoş.. Ama gerçektende o ön sag dişin olayı bozuo dudak-diş kısmın güzel deil dogrusu ama güzel kızsın sana yakışıo ve yorumumu yayınlamamak gibi bişey yapma lütfen :::) Saygı duyuyorum sana Barşarılar.. Erik gittigi gibi gelicek senin gibi güzel gözlü bi kızı bırakmaz bırakamaz. Yoxa çükünü haşlarım onun !!
Haa birde Anneannenin mezarına ziyarete gitmişmiydin ? gerçekten merk ediorum cevaplarsan sevinirim. :) Kendine cici bak..

Eda dedi ki...

BU ARADA BU SALAK YAZAR SENİN ERİKLE OLAN AŞKINI YANLIŞ ANLATMIŞ !

http://www.milliyet.com.tr/Kitap/HaberDetay.aspx?aType=HaberDetay&ArticleID=1252225&Date=18.06.2010&Kategori=kitap&b=Durust+ve+komik

Adsız dedi ki...

adımı kızgınlıkla ama sevgiyle kararak, burda sen olduğunu hissettiren! adsız!):(



Hep o sevdiğim, kedi inci değilmisin:) sen?


Çağrı yapacağım, ordan gel:))

MAMO dedi ki...

alienfamey!!!!!!
senin ağzının tam ortasına hobbitler, cyborglar, mutantlar, gergedanlar daha bir çok nebat hayvanat ve uzaylı ağzının tam ortasına bak diyorum!...
anladın sen onu..

Lan negzel akşam yemeğini yemiş çayımı almış Pucci takılayım diyodum ki senin bu korkunç serial yorum üçlemen beni benden aldı.
Önce şöyle bi durdum bu yazılanların türkçe mi, macarca mı, çeçen inguşça mı olduğuna tam karar veremedim.

Bu nasıl bir dil bilincidir, bu ne psikopatça bir gramer linguistik manabilim hede hödö jenosididir .Bir dil nasıl katledilir tezini mi hazırlamaya çalıştın laaaan!

Bak şerefsizim yemin ediyorum ki yazdıklarını okurken başım ağrıdı apranax yuttum laan! şu anda alnımda ıslak bez duruyo senin yüzünden.Gecemin içine sıçmaya ne hakkın vardı ha, ne hakkın vardı? Neden ötürü haa, neden ötürü?!

ovlum sen türkçeyi madagaskarda mı öğrendin, uzaylılar mı kaçırdı seni, içine şeytan mı girdi..

allaaam allaaam dedim bu ne anlatıyo tam olarak ne yapmaya çalışıyoo yarrebbbim!

neyse uzanmam lazım oyyhh!
allah seni bildiği gibi yapsın ne diyeyim ben sana ha ,ben sana ne diyeyim...

KazanCadısı dedi ki...

ya son gelişmeleri neden yazmıyosuuunn :((((((

ZIBBIDI dedi ki...

Bak lan sen kötü eriğe..Akıllı ol erik ananıda al git..:P

Adsız dedi ki...

Sanane sana ne yazdıklarımdan sana neee!:))

Heeeey sen MAMOOOOO!!! İyi dinle!


Okuyup, okuyup aklını kitaba kitabıda rafa bırakanlar için özel Türkçe türetip, okunmaya sunuyorum.

Aklı tozlu rafların, tozlu kitaplarında kalanların, beyin jimnastiği yaptırarak, akıllarını bıraktıkları yerden, olması gereken yere geri almaları içindir, benim çabam.

Ben tii nerelerden görevli olarak gönderilmişim:pP


Uzaylı olduğum için:) Bu gezende "dünya" konuşulan dünya lisanların toplamının karmaşasından nasibini almış olduğumdan dolayıdır ki. Bulunduğum coğrafyanın Köklü çok güzel ve özel lisanını istemeden "eğitim görmediğim için" katlettiğimden dolayı, va sana bilmem ne tableti içirttiğimden dolayı ve PuCCanın yazılarına odaklanmak isteğine gölge düşürdüğümden dolayı özür diliyorum:( öhhöö öhhööö. "Ağlama sesidir o"

amma dolayı dolayı dolayı oldu bea:))

dememi isterdin ama demeyeceğim. Sanane be, sana neeee:)) Sana gelipte yazımı yazdım hıı.

Allah bildiği gibi yapsın seni.




alienfamey " hıı hıı avat:)"

PuCCaaaaaaaaaa imdaaaaaaatttt:))

KazanCadısı dedi ki...

Sen ne kadar hoş bir hatunmuşsun valla şok oldum. o gözler o burun o surat. zaten çirkin olmadığını tahmin etmiştim zira çirkin olanlar çirkinliğini kabul etmez.

Fashistanbuller dedi ki...

Pucca'cım,

Armisors'un dediklerine mutlaka kulak ver. 7 yıldır evliyim öncesinden de neredeyse bir o kadar var, Armisors'un tavsiyelerinin her birinin arkasındayım. Kesinlikle işe yarıyor. Ben de aynı formülü ta başında keşfettim ve uyguladım.

Hiç sallamayacaksın. Sakın ha. Öyle Kibritçi Kız tripleri, Türk filmi senaryoları bir daha sakın duymayayım.

Adsız dedi ki...

KazanCadısı yok be yawrum PuCCa diil o. Litvanyadan bi fotocu kardeş. Aha da bak linki: http://renophoto.deviantart.com/art/Plum-107147338

Bende PuCCa bundan daha güzel ;)

MAMO dedi ki...

aleinfamey;
mevlam sana akıl fikir versin ne diyim baboli)))
senin kafa kayışı koparmış boşa dönüyo. burada gülme hakkımı kullanacam ahahahah.
ama sempatik bulduğumu da saklamayacam tırtocan, son yazdıklarından bahisle.
(senin götünün neyi eksik, onun da kalkmaya hakkı var di mi)

lan bu Pucca nın sıfatını bi ben görmedim zahir. nerde var resmi bu deli dumruliye nin? neyse önemli olan iç güzelliği (hadi len! yalanını sikiim)
yok insan tipini merak etmiyor diil bu hacivat kılıklı karının.

Adsız dedi ki...

Pucca artık yorumlara yorum yapmıyor. Eee ünlü oldu artık hanım kızımız, halkın arasına karışmıyor:)
Dünya böyle bir yer işte.
Vaay bee!

Adsız dedi ki...

pucca anlamadim??bu iki insan senin yani sevdigi kadinin yüzüne o kapiyi capiyor seni geciriyo bile dur yapma bekle diye gönlünü de almiyo, yani ncarpiyo kapiyi yüzünne ve sen hala o salak herifin telefonuna cevap mi veriosun??? aptalmisin sen???ß birak defolup ngitsin.... senin üstüne o an öyle bi durumda kapi kapatiliyorsa bu cok net!!!! asla seni koruyup kollamicak adam gibi bi adam degil o erik!!! yapma etme birak kurban olim..

vintage peony dedi ki...

ah o kaynanalar yok mu.....
pek kıymetlidir oğulları, kuzuları.
Oğulların canı can gelininki patlıcan.

Adsız dedi ki...

02:21 PuCCa yorum yapar. sıkıntıda kadıncağız.

ben şu SonKralice rumuzlu abaza karı hakkında konuşacağım.
kendini hacker zanneden çok fazla tanıdığım oldu zamanında.. rus php uzmanlarının yaptığı sheller ile sitelere index basmaktan başka hiçbir boka yaramayan insanlar.. bu arkadaş da onlardan, sitesine bakarsanız (sonkralice.net) izleyenin IQ seviyesini düşürecek videolar çekmiş, uzm4n rumuzlu lamer ile laf dalaşına girmiş videoda bebe gibi.. hani böyle ben şişkoyum, ben tipsizim hiçbi boka yaramıyom diyip de kendini saçma sapan işlere adayanlar vardır ya, onlardan.
yanlış anlaşılmasın, kimsenin dış görünüşüne laf edecek değilim, benim de aşırı kilolu arkadaşlarım var ancak sonkralice denen abaza karı gibi idiot değiller. puccagunluk.com'u açarsa basarmış. sikime basarsın anca sen.

PuCCa yazıyor, yazılarındaki bazı bölümlerini ben de onaylamıyorum ama saygım var, istediğini yazar sanane lan it yumurtası ?
birçok hack sitesinde "sanal alemin abaza kızı" diye tamir ediliyor SonKralice amcığı.
PuCCa'nın dediği gibi, namusunu en fazla öven karı en fazla orospu olan karıdır.
daha yazacağım da, vaktim yok. PuCCa müsait olduğunda verecektir sana cevabını eminim.

p h 7.
myspace.com/ph7

Adsız dedi ki...

PuCCa'nın fotoğrafını şuradan görebilirsiniz..

http://www.myspace.com/457804151

Adsız dedi ki...

ph7 ben yine, eklemek istediğim son bişey var.

SonKralice amcığı fanatik bir PKK'lıdır.
Bilginize.

KazanCadısı dedi ki...

çok alemsin ADSIZ. Pucca o değil demişsin. Beni gerizekalı sandın sanırım. Ben kendisini gördum diyorum. Birçok 'benim' diyen kadına taş çıkartır valla. kıskanmadım desem yalan olur.

ben dedi ki...

kazancadısı;
birde bana göster şu puccayı yaw :D

Adsız dedi ki...

kitabin kapagindaki hatunun parmaklar yeni gelinlerin sardigi dolma kivaminda. guzel ellere zerafet katan ojeli uzun tirnak faktoru korkuncluk katsayisini artirmis. olursa bir dahaki kapak tasariminda travestilerle calisma.

burak.

KazanCadısı dedi ki...

zamanı gelince gösterir zaten kendisini. ben devreye girmiim ayıp olur :)

el konusuna gelince; gayet hoş bir el. yenmemiş ojeli uzun tırnaklar, uzun parmaklar ne manyak kıskanç insanlarınız heee. sanki kendi çevresindeki kadınların hepsi manken ve elleride oje mankenlerinin eli gibi. beyniniz hasta sizin. insanların başarısını kıskanacağına kendi hayatına ne katabilirsin onun planını yap ADSIZ arkadaş!!!

KazanCadısı dedi ki...

pardon adı burak'mış. haset burak sevgilinin eli kimbilir neye benziyo. hayır eleştiri yapacaksanız doğru yapın sırf konuşmak için kendi komplekslerini bastırmak için konuşuyo bu laf abazanları!!!

Adsız dedi ki...

@KazanCadısı Ben kendisini gizleyeceğini hiiiç düşünmüyorum, hatta yorumumu onaylayacağını düşünüyorum :)

Ahanda PuCCa..
http://img705.imageshack.us/img705/4877/l5dcea75d4be545f1a047a7.jpg

Adsız dedi ki...

Pukkam hep böyle şeyler seni buluyo :( hayatın romann..senın kitabın çıkmıcakta bnmkimi çıkcak

ben dedi ki...

kazancadısı
ben gerçekten puccayı merak ediyorum ya (:
abazan fln değilim ha kızım merak etme :D
ayrıca akrep burcuyum azım sıkıdır (:
ayy nolur bi göster :))

Adsız dedi ki...

http://www.medyadrom.com/images/author/4898950458.jpg
Bu da değilsin dimi?
Off iyice merak ettim.

Adsız dedi ki...

el yorumundan basari kiskancligina giden suursuz cagrisim yolunun tek bir izahi olabilir: ya el yukardaki cadinin yahut kendisi yandas travesti.

kiyamam ya..

burak.

MAMO dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
zamansirkesi dedi ki...

Pucca dün milliyette yazdığını söyledikten sonra ilk işim milliyet almak oldu.Gerçekten çok güzeldi.Ama bırak öyle erkeği,ana kuzusu erkek ilerde tam bela olur.Çünkü bu anlayışsız hödükler annelerini tanrıça sandıklarından düşünemeyecek kadar ezik yetiştiriliyorlar genelde.

Buarada herkes pucca yı meraktan çıldırıyo.Ben genel olarak bişey sormak istiyorum,acaba puccayı gerçekten gördüğünüzdede yazılarını okuyacakmısınız yoksa sadece merak mı ağır basıyor sizlerde.Çünkü tek yaptığınız onu bulmak yazılarıyla ilgilenmek değil.

Adsız dedi ki...

iste size pucca
gerçekten bu o
http://lh4.ggpht.com/_yKvnVIUSw1g/SKl4Pu040nI/AAAAAAAADmE/7-JKA0Z6nms/s640/Resim%20013.jpg

ikimiz dedi ki...

dostum sen napmışsın böle ya ben hayatımda böyle anlatım görmedim hiç sıkılmadan direk okunan devasal bir yazı ohaa yaa mükemmel derecede anlatıyosun helal kızıma devam yolun açık olsun seni milliyette okudum hemen girdim helal valla anlatım süperr bizede bekleriz
http://ikimiz-2.blogspot.com/

Adsız dedi ki...

Evvet annesinin haklı olduğunu düşünenlerdenim ama yazı dili çok güzel :)

Adsız dedi ki...

hey pucca pucaa
götüne mantar tıka

hihihihihih
ahahahahaha!

çok güldüm kıssss

Adsız dedi ki...

pucca salla takma erkek anası degılmı hepsının kokune kıbrıt suyu :)

kalüfer böcüğü dedi ki...

pucca senin adın pınar dimi :)

Dilek Sahin dedi ki...

VALLA PUCCA EVLEN TAVRI DEGISMEZ ARTAR SIDDETI, COCUK OLUNCA GECER DERSIN, DAHA DA BIR ARTAR... GECEN GUN BENIMKI TEL.DE BENDEN BAHSEDERKEN "OTEKI" DEDI, SANKIM UZAYLI DER GIBI, TEK YAPACAGIN EVLEN VE TAKMA LAF SOKMALARINI, DAHA DA CILDIRSIN HATUN...

Adsız dedi ki...

Barış Ünver in dedikleri doğru mu? Sen reklam kampanyası mısın şimdi? Sağda solda bok bok olaylar anlatılıyor seninle ilgili... müstesna Eva yla kavgan ayrı bir olaqy. Artık biri şunu aydınlatsın.

Ecem Hoşgören Yücel dedi ki...

puCCa yerinde olsam yemin ederim yakardım tüm gemileri hatta içinde erik ve anasıyla o evi. kızım s.ktret ya valla sana erkek mi yok? biliyorum yok diye geçiriyosun içinden ama sen istediğini elde edebilen güçlü bi kadınsın ya sonuçta, sırf kitabın çıktı diye seni kıskanabilen senin adına mutlu olamayacak kadar kendini beğenmiş ve bencil olabilen bir adam olmasını geçtim bu erik in, o ana sizi asla evlendirmez, bi şekilde katakulliye getirip evlenseniz bile gelip sizinle oturur, hatta geceleri aranızda bile yatar valla! evliliğiniz hiç mutlu olmaz, o hayalini kurduğun evlilik çoluk çocuk olaylarının hepsinde bir bokluk çıkar böyle bir anayla, bak demedi deme.. ya en geç iki seneye boşanırsınız, sen kucağında bi çocukla ya da yapayalnız kalırsın, ya da ömür boyu o karının çilesini çekip ülser olup mide kanamasından gidip erik i başka hatunların statüsünde karizmatik dul adam olarak, çocuğunu (olursa tabii sen bu işkenceden ölmeden önce)yetim bırakır gidersin. o erik biraz ağırlığını koymalı, bu ne ya, bu onun hayatı nolursa olsun seni gerçekten seviyosa azcık içindeki erkek başını kaldırıp kükremeli, senin ağzını kapı önlerinde tıkayıp evin önünden dilenci kovar gibi kovmaya çalışmamalı! sonuçta sen oraya gayet düzgün bir diyalog kurmaya gitmişsin niyetini falan bilmeden daha bu ağzını kapamalar git demeler falan ne? yemin ederim tüm arıza tipler seni buluyo ya, ay sinir oldum bir ara buluşup şu karıyı bir punduna getirip birlikte yırtsak sonra da kaza süsü mü versek?..

Rebecca dedi ki...

benim hayalimdeki pucca da o. ama bence o değil

Adsız dedi ki...

Error veren, izdivaç değil müstakbel kaynanaymış. Allah kimsenin başına böyle kaynana vermesin. Boşuna dememişler "kaynanayı n'apmalı, kaynar kazana atmalı" diye! :)

Adsız dedi ki...

ihmal etme şu blog u
4 gün olduuuuu!!
yazıcaksınnnn
nihahahahhaha

Sequoia dedi ki...

pucca ben olsam o kadın şimdiye ya hastanede ya da morgda olurdu yine de iyi dayanmışsın.. xD Gördün mü bilmiyorum ama PCnet editörü de senle ve kitabınla ilgili bir kaç yorum yapmış giriş yazısında..

Adsız dedi ki...

hello pucca yavrum

valla aralarda derelerde biloku okuyordum ama okurken de ya bu pucca ikizler olmasın hele hele diyordum ki öyleymişsin, bi sevindim bi sahiplendim seni canım kardeşim moduna bağladım. şimdik sana iki hayati sorum var, önceki yazdıklarının hepsini okumadığımdan bilemiyorum belki yazmışsındır, bu erik ne burcu? esas soru, anası ne burcu? bak bunlar çok hayati şeyler, ikizlerin kedi köpek olduğu burçlar vardır öyleyse hiiiç ama hiç bulaşma derim. umarım yazdıklarımı görüp dönersin. hadi bakam mucuklar sevgiler

Adsız dedi ki...

of inanamıyorum belki inanmazsın ama benim sevgilimin annesi de aynen böyle :D tanrım korkunç kadından köşe bucak kaçıyorum :D korkunç :D ama artık alıştı bana sevgilim de bana sahip çıkıyo annesinin önünde elimi falan tutuyo annesi ve teyzesi de göt oluyo çok eğleniyorum :D senin ki de kötü olmuş ama ben sadece kendi içimi kemiriyorum sen yine gidip hesap sormuşsun :D giderken amacın farklı olsa da :p

Adsız dedi ki...

puCCa ilk yorumum bu. Yeni buldum blogunu. Gazetede röportajını gördüm ve tanıdım. Eski postlardan okumaya başladım daha gelemedim buraya o yüzden yorum yazamayacağım. :)
Daha 2008deyim. Yavaş ama emin adımlarla ilerliyorum. Kitabını da okuyacağım merak ettim :) İzmir'den sevgiler ve yazılarının devamını görmek dileğiyle (>_<)
Ecthelion...

Adsız dedi ki...

Bu da ikinci :)
puCCa-düşünce blogun da üstte One Piece resmi var, japon animesi. Takip mi ediyorsun ismen mi biliyorsun yoksa rastgele mi buldun çok merak ettim doğrusu? :D
Ben fanıyım da öneririm Naruto, One Piece, FMA, Bleach. :)
Ecthelion...

Adsız dedi ki...

Author dedi ki...
Puccacım kitabın hayırlara vesile olur inşallah.

Şu arka plandaki kadınlar nakadar da seksi ve şirinler değil mi formspringimde.
bi bakar mısın? link aşağıda

http://www.formspring.me/autthorizm

tata ta dedi ki...

pozitif ve negatifin bol çıkarlı savaşı ve nedense negatif kazanıyor hep. sen bardağın boş ve dolu kısmını aynı anda görebilmiş fakat boş tarafına kafa yormuşsun sanki...

Asabi dedi ki...

En iyi kaynana ölü kaynana PuCCa'm. Ama seninki de maşşallah Batının Kötü Cadısı gibi bişiymiş.

Adsız dedi ki...

pucca hanım,eğer ben de bu hayatta bir şey öğrendiysem o da bir erkekte ilk aranacak özelliğin kendi kararlarını uygulayabilecek güçte olmasıdır.çünkü bunu yapamıyorsa zaten diğer 100000 özelliğin hiç bir anlamı kalmıyor.sorun annelerde değil sorun onlara izin veren zayıf kişiliklerde.ben bunu ancak 35 yaşımda anladım ve ondan sonra boşuna zaman da enerjide kaybetmedim,hatta ümidimi de yitirdim ve yaşamıma baktım.

fakat kişilikli adamların da demekki nesli tükenmemiş ve ben onunla karşılaştım.ve 6 yıldır da birlikteyiz,anneye,kız kardeşe ve tüm dünyaya rağmen.

meral

Erik dedi ki...

O-hooo. hep aynı, annesi sanki kuması. Erkek annesi değil mi alayı geri dönüşüm kutusuna.

evvelen gardını almış boksör gibi ringe çıkarsanız. karşınızdaki rahibe teresa bile olsa boks eldivenin giyer. Kadın yıllardır şekillendirdiği çocuğu bir başka kadına şekillendirmesi için teslim ediyor. boru mu. kadın bana çeyrek asır emek vermiş. E haklı. biraz didikleyecek. uğraşacak. Kendince iyi ya da kötü yanlarınızı görecek. Çünkü; o da bir kadın! Kocasını zamanında eski "biçimlendiricisinden" alıp yeniden "biçimlendirdiyse" sende, aynısını yapcaksın PuCCa. Kocaman adam ben onu değiştirmem, bu yanlıştır falan filan, gibi çıkışlar yalan hepimiz biliyoruz. Ben değişmem, maçoyum, falan filan desem de uzun süreli bir birliktelikte sevgilim elbette değiştirdi. Gitmem dediğim yerlere gittim. yapmam dediğimi yaptım. Çoğu kez annem le bozuştum. sevgilimle de bozuştum. Bu doğal bir şey. Benzeri sıkıntıları erkeklerde çeker. Ama biz eyvallah deriz. kızın babasına serseri olmadığını ispatlamak, kızın babası 20 yıl önce emekliye ayrılmış bir postacı bile olsa iyi kazandığınız işi küçümsemesine göz yumar, iyi olduğuna inandırmaya çalışırsınız. Ne kadar efendi düzgün biri olduğunuzu ispatlarsınız. Ailesine jestler yaparsınız. vs. vs.

Ama kızların gibi sancılı olmaz bu. Bu tamamıyle kadının kadına bakış açısıyla ilgili. PuCCa emin ol sende aynısını oğlun için yapacaksın. Çünkü cocuğuna biçim veren sensin. Başkasının onu olduğu gibi değiştirmesine izin vermeyeceksin. vereceksen bile bunun kolay olmasını istemeyeceksin. Erik 'in annesi Böyle davranıyorsa emin ol senin Erik'e daha iyi bir biçimlendirici olacağından korktuğu için.

O yüzden Erik'i anlamaya çalışmalısın. Erkekler sevgilileri ve anneleri arasında her zaman kalır. Bu çatışmada erkeklerin rolü her zaman fiğüranlıktır. Bu yüzden biraz anlayışlı ve sabırlı olman gerek.

İçeride ne olduğunu hala bilmiyorsun! ölüsü vardır dirisi vardır. annesi kendisi zayıf bir durumdayken seni görmek istememiştir.

o alien bilmem nenin freudyenci lacancı yorumları çok sığ. bir erkek uzun süre birlikte olduğu bir hatunla evlenmeyi ondan önce ister.

erik seni seviyor. seksist rekabeti bırak. çocugu anlamaya çalış.

ml dedi ki...

bak pucca, bu mesajı unutma! sktret o eriki, çok gerizekalıymış. puccam bu şimdi böyleyse, iki gün sonra kesin 'eeeaaama annem haklı' filan der, biliyorum ya, bunun doğası böyle, eskişehirdede böyle kutuplardada, adanadada. sen samimisin, içtensin, özün sözünde, anlamaz o kokoreç karı, yaşamamış ki hayatında hiçbişeyi içinden özünden. bu kadın sen doktor da olsan, birlemiş milletler genel sekreteri de olsan oğluna yakıştıramaz kimseyi illaa b burub kıvırır ama işte sen olunca iyice çirkefliği çıkmış ortaya. bu erikin de hayattan haberi yook, annesinin deee, senin de. seni böyle kabul etmyene nalet nefret olsun!!

Adsız dedi ki...

Erik!!! destuuurrr!
adımı söylerken destur!

Aynayı yüzüne tuttuğum, gerçek yüzünün yansımasını gördüp görüntünü beyenmediğin için mi?

adımı anınca kelimeler ağzında gevelenmişsin?

adımı söyledikten sonra kelimeleri geveleyeceğine, ham kalmamak için güneşte dur belki olgunlaşırsın.



Ben; yazıyı hissederek okunduğum ve empati yaptığım için. Kelimeler, olanı olduğu gibi aynada yansıttı.

Madem ki adımı telaffus ederek kelimeleri gevelemişsin.
Düz mantıkla, işte sana gerçek yansıman.

PuCCa seni büyütmek ve eğitmek için şimdiye kadar harcadığı zamanı. PuCCa için hayatının kaybıdır.

Onun çocuk büyütmeye değil, sevdiği kadar, sevilerek yaşamına yaşam katacak insanla olmalı. Ama o sen değilsin.
Sen onu hak etmiyosun.

Ne o şimdi üstün sandığın zekanla beni de üçüncü kişi olarak karmak mı istiyorsun?
destuuur!


adımı yazdığından dolayı, sana cevap vermek için, bende zaman kaybettim.



PuCCa hepimizin yazdığı yazıları kaaleye alacak kadar küçük beyinli değil. Birliktelikler ruhla yönlendirilir. PuCCa da kendisini dinlenceye alarak, ruhuyla karar verecek senle olan birliktelinin bir gün daha uzayıp uzayamacağını. artısını eksisini. Ruhuna katılacaklarını götüreceklerini.

"Bu gün'e kadar nasıldıysa. Yaşamın sonuna kadar da aynı olacağana ben kesinlikle garanti veririm, hatta olumsuzluğu biraz daha fazlasıyla ita kaka olur."

alienfamey

Adsız dedi ki...

Erik'in annesi hep böyle kalacak pucca,asla değişmeyecek tavırları. Erik istediği kadar desin 2 gün sonra gidecek diye ama eninde sonunda geri gelecek. ve sen o tektaşı taşıdığın sürece senin hayatında hep var olacak. Erikde vaz geçmeyecek annesinden kitabındada yazmışsın yaa, onu büyütem emek emek işleyen annesiymiş diye... evlilik zaten zor zanaat ailelerlede sorun varsa inan çekilmez bir kurum oluverir...İyi düşün derim ben...(kitap yüzünden aramız bozuk yazmışsın oha pucca o kadar acık olunmaz ki erkek milletine,tabii bozuk atar adam sana ne şaşırıyon ki:)
bellasentez

asua dedi ki...

korku filmi gibi, kac annem ordan kac kac kac

Adsız dedi ki...

PuCCa lan doğru mu?
Götün çok büyükmüş diye duydum.
Götün o kadar büyükmüş ki iki lopu arasında yerel saat farkı varmış.
Ben bu noktada gülerim ki.
ahahahahahahahaha..!

MAMO dedi ki...

ah bu zaruri yalanların
oh beybi yalanların
dolanların heeey dolanların
acı verir anların
sen söyle ben anlarım

gece kaçmış içine
yalnızlığın piçine
bu PuCCa nın suçu ne
dışı yalandır lakin
hakikatın içi ne?

olmaz olmaz bu iş olamaz
bu kedi o fareyi bulamaz

ah bu sehhar hislerin
ah bu kahhar kaprislerin
kalbi yok ki pislerin
kim anlar bu PuCCa yı
ha kim anlar
ah o eski zamanlar
çocukluğunda kilitli kaldı
basbas bağırır bir ergen
önceki hayatında çakaldı
uzayda unutulmuş gen
bu mavi gözler
hüzünde kala kaldı


o paslı arabesk kalbinde
pelesenk bir baykuş kederinde
acısı derindedir derinde
bir kelebek ezildi bam telinde

bir eksik bir fazla
tanrı kandırılmaz nazla
hiç bir şey unutulmaz zamanla
olması gerektiği gibi her şey
ne bir eksik ne fazla

yalnızlık sularınaa leey
yalnızlık sularınaa
toydum düştüm toruna leey toydum düştüm toruna
(*tor: yerlilerin kullandığı ilkel bir balık ağı)
bu sevdalar boşuna lee
bu sevdalar boşuna
delalım delalım
sevdalım sevdalım..

ses sustu çığlığında
çığlık sustu sesinde
o kaderin ağında
acı var busesinde

suratı gözden ibaret
bakışları ibadet
işmar eder bir melek
başında tuhaf baret
girer cehennemin
buzluğuna
ilaç olmaz hiç kimse
ruhun kabızlığına

eski bir karanfilin
utancıdır kalbinde
yarası derindedir
kalbindeki o filin
sonsuza kadar ağla
sus sus bitmeyecek
acıdan ve ihanetten
mütevellittir bu film..

MAMO dedi ki...

...kabilenin en delişmen kızıydı PuCCa.
Ama ne kendisi york düşesine benzerdi ne de sevgilisi Kamber galler prensine.
Bu aylak bakkalın ardında terazi gezdireni kamber hafif matrak, bazen yavşak, kalbi oynak şeytani bir çocuktu.
Necisin hocu diye sorulduğunda dilini kırsallaştırır; ‘adım kamberdir beyim, dağ bayır gezer kete yirim, nenem bana dududil der’, derdi.
Zıplak zekalı pezevengin dünya testislerinde değildi. Ta ki Pucca nın ruhi ıslah tesislerine düşene kadar oyalandı mevsimlerce tabldot kalpli hıdırellez güllabisi sere serpe sersem çocuk..
Günler böyle geçiyordu klanda. Uzaklarda baykuşlar kargalar tabiat ananın ağzına sıçıyordu, boru boktan sesleriyle uğursuzcasına bir serenatla. Sonra serçeler vardı, ah tanrının bu minik melekleri cik cikleri..

Kabile reisi Ulu Felemez bir gün bu ikisini otağına çağırdı.kapıda oturuyordu heybetli ve metanetli ama tuhafçasına atletliydi de.
Önce marihuana katkılı enfiyesini çekti burnuna baş parmağıyla bastırdı, durdu tek kaşını kaldırdı, ufka doğru baktı, orada olmayan birine bir selam çaktı gizemcil... sinsi bir mabeyinci gülümsemesi elmacık kemiklerine yayıldı, elmacık kemiklerinin derisi tıpkı tuncel kurtizinkilermişçesine babacanca parıldadı pembemsi. Sonra Nietzche bıyıklarının altındaki altuni dişlerini parmağıyla misvakladı .Thomas Mann rikkatinde olmaya çalışan ama barbar ve davudi sesiyle;
- ne iş lan dürrükler! diye söze başladı ve sürdürdü.( ne yani sürdürmese miydi)
- klanın kabilenin amına koymuşsunuz, herkes sizden şikayetçi.
Pucca bu hiç durur mu.Bu doğuştan fikri stoper, her daim savunma stratejileri geliştiren kımıl kıvrak zekasıyla refleksibıl tarzda söze girdi.

- ama reis dedi onlar kendilerine baksınlar.onlar çok şey sanki..kendi kıçlarındaki 93 gram boka bakmadan milletin gözündeki 3 miligram çapakla uğraşırlar.
- Sus sıpa lafımı kesme! dedi reis haşmetli Felemez.

Şeytanın kuzeni Kamber, mağduru oynuyordu fırıldak gözlerini masuma evirerek, sanki hiç bir şeyden haberi yok bir madun edasıyla. Oysa aklı sırat köprüsünde jonglör, bin ayrı fikirden top hoplatıyordu götverenin.

Bu defalık affetti reis. Ama bak bu defalığımı istismar etmeyin diye de tembihleyerek.

Sonra mevsim döndü,doğa ana coşayazdı, doğa baba taşaklarını sıvazladı doğa anaya doggy çekti.zaman yatıştı.

Pucca ve kamber tüm bahar boyunca deli enikler,kuduruk sıpalar misali tam da bayırın alt yamacında uçurumun kenarında otlarda debelenip kah yıldızları, kah baldızları izleyip herkes ama herkes hakkında dedikodu yapıp taşak geçtiler.

Günler böyle biteviye gamsız tasasız hercai geçiyordu ki kabileye bir yabancı geldi.

Tam da sabah sislerinin çiğdemlerin buğusunda doğayla raksa tutuştuğu o mistik agnostik gündoğduların birinde. ..
Efsunlu bir bilmece gibi güneş dağların ardında sabahı kızıla kıyamete envai çeşit erguvani renklere buluyordu ve arkadaki ormandan o yabancı çıka geliyordu.

PuCCa bunu hissetti, yemin ediyorum hissetti bunu.
Uykusundan zıpladı. Boyut konusunda hiç de mutevazı takılmayan götüyle neredeyse otağı deviriyordu.
O o o geldi!
diye kekeledi, şaşkın şabalak gözlerini bilinmeze korkuyla açarak..

Uğursuz baykuş, fingirdek kargaya pandik attı.
- Naber lan sabah yosması diyerek.
- Ayh! Yapma öyleee dedi kahpe karga neşeli işveli nazlı gözlerini süzere, kıçını hop hop hoplatıp neşeden.

Sabah güneşi dirseklerini dağlara yaslamış o anı seyrediyordu.

Ve yabancı PuCCa nın çadırına doğru usulca yaklaşıyordu...

MAMO dedi ki...

6 ay önce..

- Mutlaka Robust Remo’ya ulaşmalısın demişti reis Ulu Felemez Pucca’ ya.

Yorgundu Pucca.. yolculuk boyunca uyuyamamıştı hiç. Yolculuklarda kıçını yana kaykıp aralıksız uyuyan ayımtrakları asla anlayamazdı. ‘Bu ne gamsızlık be kardeşim, nasıl da böyle horul horul , mışıl mışılsın, cibiliyetini dürdüğümün dangozu’ derdi içinden bu sleeping passengers lara..

‘ şerefsiz Kamber yokluğumdan faydalanarak komşu kabilenin kızlarına dadanmasa bari’ diye de içinden geçirmedi değil..

Metrodan indi merdivenleri çıkıyordu.İnsanları yüzünde
‘ ay ne kadar da metropollüyüm’ gibi uyuz kibirli soğuk bir ifade .

Hayır, bayır sümbülü Pucca ‘kezban paris’te’ modunda değildi.

Pucca hem bir, hem başka şeydi .en az iki zamanlı yaşardı..Her uzamın faunusuna florasını uyar, kendi mikro kozmosunu kurardı, bütün zamanların zeminlerin götüne koyar, muhteviyatına sıçardı eğer istese.

Tam merdivenlerin bitiminde biri kıçını elledi. Pucca bu, yanına bırakır mı tacizcinin , adamın ebesini diker... öyle de yaptı.

- idiot!. I want to shit in the middle of your mouth! Stuuupppiid! diye carladı adamın ensesine. bununla yetinmedi bi daha bağırdı:

- Endemik pezevenk! götüne girsin iki kilo muz hevenk! diye peşi sıra.

Adam ‚ „la ne oli! taşaklı karıya çattık“ gibi bir içtepiyle anında ortamdan topukladı.

„Amına koduğumun ayısı o nasıl göt avuçlamak lan resmen pedimi kaydırdı şerefsiz“ diye söylendi. Her zamanki gibi abartıyordu tabii pucca. Adam sadece sathi bir elleyişte bulunmuştu oysa.

Ulu Felemez’in dediklerini unutmamalıyım unutmamalıyım… diye temrinleyerek içinden, Robust Remo’yu aramaya koyuldu…

Tumerg dedi ki...

Koy götüne amına koyim.

MAMO dedi ki...

Abus Şeyhmus her ne kadar lakabı, sıfatı gibi suratsız somurtkan ise de, arasıra tıksak tıksak, ha çalıştı çalışacak paslı bir motor gibi gülmüyor değildi. Gülerken sivri dişleri görünüyordu. Yardımcısı Kunek Pamir her parya yürekli gibi patronunun her jestine mimiğine sonsuz bir hayranlıkla bakıyor, o mutlu oldukça o da oluyordu otomatik kontenjandan..

PuCCa etrafına bir göz gezdirdi. Nereye düştük lan dedi içinden. İtriyat deposuna benziyor burası, lakin iç organları darmadağın bunca computer bir enstalasyon çalışmasında artizan dekoratif bir obsesyon mu yani..yanında yöresinde öbek öbek cdler, kedi mamaları, palyoço kostümleri, simyacı gereçleri. bergamot reçel kavanozları, üst üste istiflenmiş irsaliye mektupları, navlun faturaları, sierra leone mahreçli sahte konşimentolar, şeytani kuklalar ve daha bi sürü bok püsür vardı. Bodrum katına benzer bir çatı katıydı. Pencereler o kadar küçüktü ki, ‘ olmasak da olurdu’ der gibiydiler..
Patlak kaşlı Abus Şeyhmus sağlam olan sol gözünü ona doğru açıladı foxladı, daha az sağlam olan sağ gözünün akı gözbebeğine doğru sütmavileşerek akmış ona hem masum hem de korkunç bir görünüm vermişti.
masanın biraz uzağında oturduğu sandalyesinde Harley Davidson kullanır gibi bir edayla kollarını masaya dik uzatmış vaziyette duruyor, kabus gibi ellerinin o freddy parmakları zeminde ritm tuturuyordu. Pucca nın olur olmaz her yerini inceliyordu bakışlarıyla .
Pucca’ nın doğuştan gürbüz olan cicozları( bir nevi meme) ürperdi, dekoltesinden içeriye doğru pustu pıstı.

Abus Şeyhmus elegant olmaya çalışan arrogant bir triple Kunek Pamir’ e baktı.
- küçük hanıma sor bakalım. İçecek bir şey alırmıymış.

Pucca’nın arşivi hayli geniş paranoyak muhayyilesi anında red alert vermeye başladı.’ Şimdi içine ilaç katcaklar bilaharesinde cakır cakır zükcekler bencileyini’
diye düşündü. O dişi ve de savunmasız, kaderi karşısındakinin insafına kalmış bakışlarından birini yüzüne konuşlandırmayı ihmal etmedi. Bunu sezmişti Şeyhmus, sezmesine gerek yoktu esasen, yağmurda kalmış ıslak bir rakun yavrusu gibi titriyordu zaten pucca aleni, bariz...

- hah hah hah diye güldü Abus Şeyhmus ve devam etti.
- Rahat olun her ne kadar psikopatsak isek de salak değiliz. Bu camianın cemiyetin asla bozulmaz kimi kuralları vardır. Her ne kadar ikonoklast bir yapım varsa da kimi tabulara asla dokunmam. Ayrıca sizi ulu Felemez gönderdi, onun emanetisiniz, relax küçük hanım relax...
Bunu derken masa üzerindeki rambo bıçağını almıştı,bıçak ucuyla tırnak diplerini temizlemesi aynı güveni vermiyordu.
- dost topraklardasınız rahat olun...dedi tekrar.
Kunek pamir e döndü
- şu meşhur akasya ballı zerdeçallı rezene çayından yap bakalım hanımefendiye hem strese de iyi gelir. Ha üzerine tarçın serpme sikerim belanı it!.. şaka şaka lan can bebem ..serpme ama tarçın felan..
bu fırçamsı iltifat karşısında kunek pamir’in önce alt dudağı sarktı titredi sonra dudakları kendini çabuk toparladı yukarı kıvrıldı. ıha ıha! gibi tuhaf bir ses çıkararak sevindirik olup güldü ebleh. Quasimodo nun yakışıklı hali gibi bi şeydi bu Pamir.
Aralarında çok gerilimli grotesk post modern bir iletişim tarzı vardı ya da yoktu ne bileyim...
Şimdi elimizdeki donelere datalara donlara(bunu şakadan eklemişti) ip uçlarına bir bakalım,opsiyonlarımızı yere serek hele... Ben en son Robust Remo’ya ejderha yılının sonbaharında rastlamıştım.
Ne zaman ne yapacağı bilinmez.. çok ara sıra bu dünyalıdır o, tanısanız şaşırırdınız. Beni bile her defasında şaşırtmayı başaran bir yapısı vardır onun, yani hiçi piçi belli olmaz.
Doğrusu ulu Felemez ‘ in ne yapmaya çalıştığını da tam anlamadım dedi .
Ve elini havada savurdu neyse boş ver dercesine.

Pucca biraz rahatlamış, pokemon mavisi gözlerine kısmi canlılık gelmişti.

‘ ah bu Robust Remo nasıl biri acaba’ diye tutkuyla düşündü...

ve nebati çayından hüüüürpp! diye bir yudum aldı..

Adsız dedi ki...

Pucca kitabını dün aldım ve bu gün bitirdim gerçekten süper olmuş canım benim (: insallah erikle evlenirsiniz problem çıkmadan bide umarım alırsın diledigin parayı kitaptan :D köşeyi dönde bizide gör :P neyse kendine iyi bak

Aslı

Erik( kerameti kendinden menkul) dedi ki...

@alienfamey,

"telaffus" ettiğin içindir, geveleyişin. erik tapulumu sana. Ya da erik pucca nın erik mi. "telaffus" etmeyi bilmiyorken destursuz olma!

Bireysellik avt, karmik balans in.

oke.

ASLI dedi ki...

Anasını hayatının bu kadar içine sokan oğullardan veya oğula aşık olma durumu yaşayan anası olanlardan uzak durmak lazım. Kendi tecrübelerim bana, sen kim olursan ol Türk erkeklerinde ve Türk analarında bu durumun değişmesi imkansız bilimsel bir gerçek olduğunu ispatladı. Bir laf vardır, erkek çocuk doğarken şeyi anasının şeyine değdiğinden aralarında aşk oluşur diye... Neyse, boşver gitsin. Zaten son yazında gördüğüm gibi çoktan gitmiş... Üzgünsün ama nAsıl olsa acıların öyle veya böyle zaman içinde eriyip gittiğini sen iyi biliyorsun... Umarım kısa sürer... Çok sevgiler sana sevgili Pucca,

Muratonovic dedi ki...

Yaw hasta misiniz siz, herkes Erik'le annesine yuklenmis ? Ne bekliyodunuz, Erik'in annesine rest cekmesini mi ? Kim annesine rest cekebilir ? Bugun annesine rest ceken yarin sevdigi kadina ne yapmaz ? Oyle bir sey yok..

Bir erkek annesini ve sevdigi kadinin ikisinin de gonlunu yapabilmeli.. Muhtemelen o annesini ikna etmeye calisirken evde, senin gelip olay cikartman tabi isleri zora sokuyor, Erik'in soyledigi de bu.. Ben olayi senden dinlememe ragmen, Erik'i gayet iyi anladim, adamcazi bezdirmissin Pucca kusura bakma.. Ve adam Ingiltere'ye (ne icin gitti bilmiyorum ama) gitmemis, bence senden kacmis artik..

Muhtemelen kiskanclik krizlerin ve ortalama 10 gunde bir sudan sebeplerden cikardigin kavgalarinda olabilir, eger oyleyse bence biraz da kendine bak..

Ve ilerde hayatinda kim olursa olsun, oyle bir annesi ya da baska bir akrabasi olacak.. Bundan kacisin yok..

Onun disinda koy gotune rahvan gitsin, canini sikmaya degmez.. Ve kitabin hayirli olsun, eger 3-5 kurus para kazandiysan kitaptan, git tatil yap guzelce ez paraciklari..

Adsız dedi ki...

puccacım bu yazı için yazılan yorumların çoğunu okudum hepsi seni haklı erik ve annesini haksız buluyordu....bence sen hatalısın pucca biraz sakin olmalıydın...''Erik'i hala telefonu kapalı. Evde falan yoksa oraya şirin güzel bir not bırakarım hatta tatlı falan alırım ki çocuk şey desin "ayy ne düşünceli kız" desin..
Neyse gittim açtı bu kapıyı, beni görünce bir şaşırdı, bir affalladı böyle eli ayağına girdi, tuttu kolumdan kapının dışına çıkardı, sessiz sessiz "ne işin var burada" dedi.''

belki telefonunu şarjı bitmişti ..hem annesi ile anlaşamadığınızı bildiği için o durumlara girmiştir...bence erik seni seviyordu ama sen herşeyi mahvettin...biraz ona güvenmeliydin üstelik daha sonra attığı mesajlarda seni sevdiğini gösteriyor bence....adımda sibel

volki dedi ki...

üzücü

denzy dedi ki...

resmen ne kadar tanıdık geldi yazdıklarııın. bnm sevgilim de anasına böyle düşkündü. geceleri birbrlerine sarılıp uyurlardı. anası oğlu, oğlu da anasını poh pohlaıp dururdu. suan ayrıyızz en çok da annesnden kurtulduum içn mutluyum. seni çook iyi anladm bu yüzden. anasına düşkün erkekten koşarak uzaklaşmak lazım!! tüm kızlar kulağınza küpe olsun

Adsız dedi ki...

@ burak

travestileri ellerinden bile tanıyabildiğine göre sadece pipileriyle yetinmiyosun anlaşılan. kaç parmak götüne göre? 3? 4?

pamukseker dedi ki...

delırıcem vallahı bu nasıl hayattır yaaaa

misspiggy dedi ki...

bence erkek anaları kadar gereksiz bişey yok ne o öyle mucuk muck gerizekalı gibi herşey ayaklarına servis..aslında kafayı çalıştırsalar oğluyla huzurlu bir hayatın anahtarı birlikte olduğu kadınla iyi geçinmekten geçer.Ne yani bu şimdi ulen hem çok sevion oğlunu hem huzurunu bozuon psikopatmısın??

şimalyıldızı dedi ki...

bu yazıyı okuyunca bu erik'in gittiği bu işn bittiği daha iyi olmuş gibime geliyor her defasında

Depresif ama yine de anormal dedi ki...

Bu anneyi Amerika'ya gönder orayı karıştırsın

Unknown dedi ki...

Merhaba Pucca,
Seni geçen gün taksimde ada restorant'da tanıdım,kitabını geçen hafta salı günü aldım ve perşembe günü bitirdim çok beğendim,Yaşadıklarını bizimle paylaşman çok güzel.Çok dobra birisin yazılanlardan anladığım kadarı ile, tebrik ederim bu konuda seni.
Kitabını çok keyifle okudum ve gördüğüm herkese bütün insanlara tavsiye ediyorum. 2.de çıkmış onuda en yakın zamanda almayı planlıyorum, Başarılarının devamını ve çok daha güzel şeylere imza atmanı dilerim.
Dikkate alınacak bir not: Lütfen kitaplarında toplu taşıma araçlarında okumak sakıncalıdır diye bir ibare yazarsan mutlu olurum :) aksi halde kitabı okurken,bol kahkahalı geçen yolculuklarda insanlar deliymişiz gibi suratımıza bakıyorlar :)

Adsız dedi ki...

Böyle sakince girmeye çalışmak yerine cıngar mıngar içeri girmen eric'e güvensizliğini gösteriyor desek?

Adsız dedi ki...

pucca ya ne yaptın sni çok seviyorummmmm vala ama bu böle olmaz kuzum yüzünüde göster bize mesela bir imza onun yerine bir öpücük demişsin ama biz onun gercegini istiyoz simmdi sen dersin bu erkekmi yakışıklımı ama yok benim cinsiyet bayan :Dyanlış anlama ama elimizde bu var anacım seni en kısa zamnda görmek istiyom çünkü bana hayatımı geri veren kişiyi merak edyom snin sayende gülmeyi ögrendim.....