29.08.2010

Bir sevgilim olsa giderim balayına ah bir de bekarsam giderim alayına!

Aylardır içinden çıkamadığım bir depresyona girmiştim. Yeniden saçlarımı koparmaya, yediklerimi kusmaya, nedenli nedensiz her şeye ağlamaya başlamıştım. Neydim, ne oldum, ne olacağım her şeyin karmaşası, kaybettiklerimin kazandıklarımın yanında olan yükü. Her şey o denli kafamı karıştırmıştı ki tuvalet fayansının üzerindeki desenleri izlemek bana sadece huzur veriyordu...
Baktım olmayacak bu iş böyle kalktım arkadaşlarla Olimposa gittim.
İlk başta sadece içip içip her yana kusup pelte gibi yattım. Yapacak bir şey yok anacım gavur amı gibi sıcak hava, ot doğa püsür, portakal ağaçları, gerekli gereksiz börtü böcek, haddinden fazla yakışıklı gay etrafta!
Ben böyle bizimkilerin Sarhoş Cemil'i gibi içip içip "içmedim yaeee" diyerek ortalığa sarınca kızlar halimi iyi görmedi "bak buralar da güzel şeyler de var" diye beni tekne turuna çıkarttılar. Nasıl ağızlarına sıçıyorum ama anlatamam, sanki elimi kolumu bağlayıp kaçırmışlar beni oraya "Bu ne be! dandik dundik mağaralar için mi getirdiniz buraya! Ben yüzemem bile her yan balık burada, offf puff gitcem ben döndersin kaptan" derken merdivenlerden yukarıya doğru bir ışık yükseldi.
"Allahım sana geliyorum, bunu yaradan sana tapıyorum yeminle, ne güzel şeyler yaratmışsın al ağzına tık portakalı koy masaya çatır çatır ye herifi" diye böyle saniyeler için fanteziden fanteziye sürükledim
bilinçaltımı.
Geldi oturdu diğer tarafa sonra arkadaşları geldi, onların neye benzediğine bile bakmadım direk hedefe kitlendim. Kaşı, gözü, burnu her yanı heykel gibi. Kesin sevgilisi var hatta haremi var. Dönüp bana bakmaz bile, yani ben erkek olsam kendime bırak bakmayı sümüğümü sürmem yahu. "Pucca, kaybedecek neyin var kızım, en azından olmasa bile uğraşırsın bu bile eğlenceli olur" diyerek. Hoopp tak tak tak planı programı yaptım çocukla yüz göz olmak üzre. Durduk bir yerde insanlar atlıyor falan suya, bunlar da atladı. Şimdi ben boyumu geçen yerlerde yüzemem, hayatta imkansız. Yanımda arkadaşım duruyor ben yüzmüyorum ve bunalımdayım diye aklı sıra beni yalnız bırakmıyor. Çocuklar suda cıp cıp oynuyor böyle, o suya girip en azından onlarla oynarsam konuşma bahanemiz olur. Ama ben o suya bir tabur asker tecavüz etse giremem!
Baktım baktım baktım suya, etraftaki insanlara, yüzenlerin açılarına baktım... Dedim buradan atlayayım, ne olcak hem belki korkumu yenerim, hem herkes orada kesin biri beni kurtarır. Hem çocuğun dikkatini çekerim. En azından kötü de olsa "boğulan kız" olurum. Sonrasında muhabbet ederiz yukarda "bizim de yengemin amcasının karısı Kilyosta boğularak öldü" falan gibi şeylerini anlatır, sonra evleniriz falan filan... İşimi garantiye alayım dedim, alt taraftan makarna var ya uzun ince sosisler onlardan birini attım aşağıya. Ardından da ben atladım çığlık atarak, -ki "yüzme bilmiyorsun ne atlıyorsun" derlerse "şerefsiz arkadaşım attı yaeeee beni" demek için...
Atladım suya ama bir cesaretle ölecem, suyun içindeyim kafam dışarı çıkmıyor bi türlü... Nasıl çırpınıyorum, çırpındıkça daha çok batıyorum. Bir türlü yukarıyı göremiyorum. Dedim "sıçtın PuCCa, bir delikanlı uğruna ölmediğin kalmıştı hah onu da yapıyorsun ya! Cehenneme gitsen yeridir yan şu halinle malın kızı, ayy neden kimse gelmiyor lan ciddi ciddi ölüyor muyum ne?" diye düşünürken biri beni tuttu yukarı çıkarttı, ben öksürmekten etrafımı göremedim, uğultular falan duyuyorum, orada ki adamlardan biri götümden tutmuş, yukarı doğru itekliyor, o kadar feci durum ki çıkamıyorum yukarı, diğerleri de götümden tutup itmeye başladı.
Çıktım sonunda, fok balığı gibi attım ortaya kendimi. debeleniyorum öksüyorum falan. burnumdan beynim akacak bütün sümükleri çıkardım resmen.
Filmlere de inanmamayı bu sayede öğrendim. Hani boğulunca yakışıklı bir bebe geliyordu, kız seksi bir biçimde seriliyordu da çocuk dudaklarına doğru yaklaşıp olaya başlıyorlardı.
Yemin ederim sümüklerim akmış, öksürerek sağa sola debeleniyorum o halde kimse suni tenefüs yapmaz zaten bana.
Sonra kendime geldim etrafımda bizim kızlar ağlıyor salak salak, diğer kız vallahi ben atmadım diye elimden tutmuş. Yukarı çıktık, aynen dediğim gibi geldi bu çocuk ve arkadaşları işte boğulan insanlarla olan hikayelerini anlatıp durdular ben ise yorgun, korkak ama arkadaşını suçlamayacak kadar iyi kalpli, hassas bir kız edasıyla dinledim hayatımın erkeğini salak saçma boğulma hikayelerini.
...
Akşama Yanartaşa gitmek için sözleştik. Bizim kızlara dedim ki, "siz aman gelmeyin, kıçımdan ayrılmıyorsunuz bir bok olmuyor, kalkın gidin kendi hayatlarınızla ilgilenin" Bunalımda olmanın en kötü yanı bu işte arkadaşlarının nefesini sürekli ensende hissediyorsun.
Bu çocuklar geldi bindim bunlarla servise, arkadaşları tarafından satışa uğramış yalnız ve ürkek bir genç kız edasıyla sığındım bunların yanına. Yalnız bir sorun vardı ki ön koltukta oturan çekirgeye benzeyen bir gerizekalı sürtük! Yalnız başına gelmiş, onların pansiyonunda kalıyormuş. Dönüp dönüp benimkine bir şeyler diyor. Ve paso "ayy yalnız geldim ben de buralara ihihih" diyip duruyor. "Mal karı ya yesin kurtlar da gör gününü, yalnız gelmiş. bana mı geldin salak" diye saydırıyorum içimden.
Geldik çıkacağımız yere. Allah kahretsin işte orada beni, çocuk uzun boylu diye dolgu topuk sandalet giymiştim. Bir allahın kulu da beni uyarmadı dağ çıkacaksın diye.
Daha 100 metre olmadan sıtma krizi gibi soluklanmaya başladım zaten, ayaklarım burkulup duruyor. Ulan neden o ateşi az aşağıya yapmazsınız ki, doğal gaz boru hattını şuracığa döşeyin işte. Ya da yürüyen merdiven yapar insan şuraya diye taşların üzerinde sürünüyorum.
Öyle bir terliyorum ki 55 kilo ter attım, bir hansel olsam dönüş yolumu terlerimi izleyerek bulabilirim. Ben kendimle bu kadar ilgilenirken çocuğa bir baktım önde o çekirge kızla rahat rahat muhabbet ede ede gidiyorlar. Arada bir dönüp çocuk "Pucca iyi misin?" dese de benle alakası yok. Öyle ki yorulmamışlar bile gayet referandum sonuçlarının ne olacağını tartışarak güle oynaşa devam ediyorlar yollarına. Dedim ben PuCCa isem şu yolu boşuna tırmanmam. Fenerimin ışığını kapatıp attım ormana. Sonra çocuğa seslendim, "fenerimi kaybettim" diye. Geldi bu çekirgeyle yanıma, kıza dedim, "sen git yae biz geliriz şimdi en azından önde ışık olsun, versene şuna fenerini" diyerek, çocuğun elinden aldım bir hışımla feneri, kızın ellerine sıkıştırıp yolladım onu. İkimiz fenersiziz, tek tük insan geçiyor, ıssız bir dağ başı romantiklik diz boyu uuu beybi ben de ki hareketlenme deprem oldurtacak nitelikte.
Bulamayınca bizden sonra gelenlerin peşine takılıp çıktık yukarı, çekirgeyi önde gördüğüm an hemen bunun koluna giriyorum "ayyy biraz duralım mı" diyorum.
Öyle böyle derken çıktık tepeye, kültür mültür okey, tamam her şey güzel de vallahi çocuk olmasa bin küfür ederdim o çektiğim eziyete. Ben de bekliyorum dağın ortasında lavlar fışkırıyor yani o kadar yolu terleye terleye iki kibrit alevi için mi çektim dedim.
Orada çocuk her gördüğü taşa "aaaaa harika mükemmel bu ne mucize" diye hayranlık duyuyordu, ben ise "Ahh bebeyim ahh sen dağa taşa hayran, ben sana offf offf" diye içleniyordum.
Aşağıya inerken biraz daha romantik geçti yolculuğumuz, çekirgeyi orada kaybettiğimiz için diğer arkadaşlarıyla da ben tek kelime konuşmayıp buna kitlendiğim için yalnız kaldık. Fenersiz bir şekilde milletin fenerlerinin ışığıyla kol kola indik aşağıya... Serviste beraber oturduk durup durup iltifat edip duruyor falan filan derken tamam oldu bu iş!
Ben inerken sordu, gece öküz bara gidelim diye. Bakarız dedim indim. aradan bir 25 dakika geçti geçmedi ben daha yeni duştan çıkmıştım ki kızlar "çocuk seni almaya gelmiş buradaaaa" diye çığlık attılar.
Ulan dedim, hayatımda hiç öyle yaz aşkıymış bilmem neymiş olmadı. Üstelik çocuk İstanbul'da belki devamı da olur. Belki de Erik acısını bununla aşarım belli mi olur. Hem sadece yazın fingirdeşip bitse bile bana çok koymaz. Diyerek giydim el değmemiş külotlarımdan bir tanesini. Çıktık dışarı bununla, sırf sabah "alkolluydum yaee" demek için hızlı hızlı içiyordum tekilaları, biraları. Bir yandan dokunmalar bilmem neler dans ediyoruz ayağına yüzeysel değdirmeler derken... Telefonum çaldı.
....
Erik gittiğinden beri paso beni arıyor. İşte burası bok gibi bilmem ne falan diye anlatıp duruyor. Ama hiç yok seni özledim, yok köpek gibi pişmanım demiyor. O kadar bencil ki sadece kendi hayatını anlatıp kapatıyor telefonu. Ve ben o kadar salağım ki o telefonlarına açmayacak kadar nefret edemiyorum beni yüzüstü bırakıp giden adamdan. Hiç aramadım onu ama hala aradığında salak gibi açıyorum. Korkuyorum çünkü orada beni tamamen unutmasından.
Aradı açtım telefonu "arkadan ses geliyor" falan filan derken "30 unda oraya geliyorum, yanına geliyorum PuCCa, çok özledim seni olmuyormuş işte ne olur bize zarar verecek bir şey yapma" dedi ve kapadı.
Ve benim kafamda sürekli olarak "bize zarar verecek bir şey yapma" cümlesi çınladı durdu. İçerde ki çocukla yatarak, bize zarar verebilirim, çünkü sen, biz diye bir şey bırakmadın ortada. Onunla yatarken senin bana çektirdiğin acının intikamını alabilirim çünkü biz diye bir şey yok. Diyerek içeri çocuğun yanına gittim. Aklımdan sürekli Erik geçiyor, tam unuttum bitti derken şimdi geri döndüm diyor. Ne kadar inanmam gerek, ya gene kaçarsa, hepsi kafamı allak bullak ederken, ben çocuğun yanında ağlamaya bir başladım. Nasıl ağlıyorum hüngür hüngür. Oturdum bütün hayat hikayemi anlattım sonra. Hıçkıra hıçkıra "işteee bebe beni yüzükle bıraktııı, kaçtııı gittii annesi böyle yaptııı banaaa peçeteeenn var mıı fırrkkk" diye...
Sonra geceyi yapayalnız geçirdiğimi söylememe gerek yok sanırım. Ertesi gün Erik aradı, meğersem beyfendi buraya temelli gelmiyormuş, 1 haftalığına gelecekmiş. Önce annesine uğrayacakmış, sonra da yanıma gelirmiş... Gece böyle demedin diyince de, bir şeyler hissettim bize hata yapıyorsun gibi geldi dedi.
Biz mi kaldı pezevenk. Sen ve annen var hayatında. dedim kapadım.
Yarın Türkiye'ye geliyor, ben İzmir'deyim. Bilerek İstanbul'a geçmedim dayanamam görmeye ben giderim diye. Birlikte olmak istemiyorum onunla çok kırgınım ama bir yanımda istiyor işte çok alışmıştım... Off hayat çok zor!

PS: SamiHazinses'in kitabını almayanın babaannesini kaçırırım yemin ederim. Alın o kitabı!!!

88 yorum:

rahat yazar dedi ki...

Yeni yazılarla geri döndüğüne sevindim:)Kitabı en çok satanlardansın hala ne depresyondasın anlamıyorum Erik yüzünden tabi:/ Devamını bekliyoruz. Artık önümüzdeki yaza PuCCa Günlük-2 gelir:)

Sophie dedi ki...

Günlük twitter falan derken blog yazıların hala bi başka Pucca:) erik'e gelince bence gerçekten geleceğinde o var.öyle hissediyorum. bugün kitabını 2.defa okudum. yahu bitmemişsiniz gibi hala "siz". tamam belki ideal çift değilsiniz tamam en olmayacak yerde bırakıp gitti ama ne bilim yaaeee öyle bi his işte :) gül hadiii güüüüüüüüüüüüüüüül kalp

Balkabağı dedi ki...

canı ıstedıgınde senle olacak ıstemedıgınde sıktırı cekecek yok ole dunya tut kendını gorusmede aklı basına gelsın ıbnenın

Sestra dedi ki...

gidenler hep bir ayaklarını geride tutarlar , olur da geri dönersem hatun bıraktığım yerde dursun diye.. kanma pucca, seni geri istiyorsa bile bunun için biraz çaba göstersin bırak bu kez o seni tavlasın, çabalasın ve elde ettiğinde kıymetini bilsin, bir daha seni anasının kapısında iteklemesin.. valla ben o itekleme olayına taktım erik hayvanını tokatlamak istiyorum

Mystery dedi ki...

tabii ki erikle bi daha görüşmiceksin diyorum. kalbini zıplatan adamla fingirdemeni bile boğazına dizmiş yaa! tatildeki çocuğa da hayat hikayeni anlatıp yorulmasaydın, ben puccayım deseydin, o anlardı.

Azze dedi ki...

ah be pucca, bakma arkana, hayat akıyor.

Bahar Çakan dedi ki...

öncelikli olarak şunu demeliyim. Sanırım yeni bir erkek modası çıktı: benim de yazın tatilde tanıştığım bebe de "ağaç ne güzel, toprak ne güzel" havasında bir insan evladıydı. İkincisi yurtdışına çıkan ve Türkiye'de sevgili bırakan sevgili modeli sanırım aynı yollardan geçiyor hep. Seni kaybetmek istemiyorlar ama Türkiye'ye döndüklerinde ayynı öküzü görüyorsun. Oha numaracı manda diyorsun ve ona durmadan şans verdiğin için kendine kızıyorsun.Ama işte aklında, kalbinde bir yerlerde hep "olur yaa, düzelcek ya" inancı oluyor. Kelin merhemi olsa kendi başına sürermiş hesabı, napman gerektiğini söyleyemiyorum. Sadece üzülmemeye çalış ve eriğe çok da güvenme.

French Oje dedi ki...

o uğruna boğulma tehlikesi atlattığın çocuğu bu salak erik yüzünden kaybettin ya.. hiç bişey demiyorum

AyseeM dedi ki...

PuCCacan öncelikle o eriğin allah belasını versin. Ya ne biçim bi herif bu diğeriylede keşke yatsaydın lan intikam için değerdi sanırsam öptüm seni seviyorummm PuCCacannn :)

cecil dedi ki...

sanırım ne istemediğini bilmeyenlerdensin..

özge dedi ki...

pucaa keşke daha uzun yazsaydın be güzelim valla okurdum tadı damağımda kaldı:) ayrıca sen gitmezsen bence erik senin yanına izmire gelecek demedi deme:)

kate moteris dedi ki...

erik karakterli bi bebeyle, yaşadıklarını kısmen ben de yaşıyorum. ay küfür etmiciim.

Adsız dedi ki...

eski yazılarını okurum hiç olmazsa diye öylesine bakmıştım yeni yazınla karşılaşınca sevindim bence erik'in her telefonuna cevap verme duymamışım de elinde olduğunu hissetmesin orda başka biriside olmaz korkma tel' e cevap vermeyince korkar çünkü hala sana değer veriyo yanlış bişey yapmandan korktum ne demek ayrıca yapabilrsinde bırakan taraf o hakeden taraf o oyalanırsın unutma çivi çiviyi söker ;)bu arada anneside çok ilginç biriymiş daha doğrusu çirkef diyelm :)

Loana dedi ki...

hey allahım pucca yaaa bulmuşsun öyle ilah gibi içine sinen ve üstelik karşılık gördüğün bi çocuğu şu çürük erik için ne bırakırsın. tamam biz de aşk acısı çekioz ben ne zamandır görmediğim malın tekinin ardından yıllardır ağlıyorum ama karşıma bu kadar hoşlancağım biri çıkçak valla bişeyler yaşamak ve bi ilişkiye dönüştürmek için her yolu denerim :D yanlış yapmışsın bence. erik'i hiç sevmedim yaaa ana kuzusu puff yesinler onu da anasını da hey allam

Ciklet dedi ki...

Erik senden ayrılmamış mıydı, "bize zarar verecek bir şey yapma" da ne demek oluyor, ne demek 'biz'? Bir de Erik bu bloğu biliyordu diye hatırlıyorum. Yani umarım sen o okur diye sansürleyip yazmışsındır, umarım şu bebeyle aslında o gece işi pişirmişsindir. Hak ediyor bunu ve daha nicelerini götlek Erik. Bu ne bencilliktir ya, sen kızı bırak, git yurt dışına kim bilir ne boklar ye, ama kızın başka kimseyle olmasına izin verme, bir gün bardaymış gibi sesler duydun diye yanlış ümit ver, kafesinde oturup seni beklesin en iyisi. Düşündükçe sinirlerim tepeme çıkıyor, işte türk erkeği ve tüm mentalitesi bayanlar baylar.

Adsız dedi ki...

Puca Erike güvenme,o seni haketmiyor,iyi niyet de bir yere kadar yani,aptal birine de benzemiyorsun ama... Ayşe

Rh+ dedi ki...

dönmene sevindim,uzun zamandır yazmıyordun,umarım erikle düzelir

suzzy dedi ki...

gül gibi çocuk kaçar mıydı be yazık olmuş :/ heykel gibi çocuk depresyon mu bırakır adamda :)

bi dee çok özeldiyse erik gelsin izmire tabi anneciği izin verirse.

Flû Gibi dedi ki...

gıcık oluyorum şu erike ya gıcık!
adam olmadık yerlerden çıkıp duruyor bi heycan yaşatmadı ya!

Silent Traveller dedi ki...

O heykel gibi yakışıklı herifle bir ilişkiye başlasan ne olacakti ki? Kalbinin derinliklerine in ve sor! Yerinde olsam, sen ben değilsin ki diyeceksin, normal ama güven veren bir tiple sonu evliliğe gidecek bir ilişki yaşamaya çalışırdım. Yatağa da ancak düğün gecesi giderdim. Maalesef Türk erkekleri kendini deli gibi seven ama evlenmeden evvel mahremini ona açan kadınlara eğlenilecek kadın gözüyle bakıp gelecek planı yapmıyorlar. Şimdi "bak babam gibi konuştun" diyebilirsin, ama ister muhafazakar ister zampara olsun onlarcası aynı şeyleri söylüyor. Sen de bir kalp taşıyorsun. Sevilmeyi saygı görmeyi hak ediyorsun. Sonu evliliğe giden sıradan bir ilişkide evlendikten sonra acaip sorunlar çıkabiliyor. Ama şöyle evliliğin tamamını bir gözden geçirdiğinde getirdikleri götürdüklerinden çok daha fazla. Nerden mi biliyorum. Benimle mantık evliliği yapan bir karım var. Bir takım sorunlarımız var. Ama yine de evli olmak güzel. Sorunlar yerini güzel şeylere bırakabiliyor. Sağlıcakla kal !

Adsız dedi ki...

merhaba pucca.bu sana yazdigim ilk yorum.buralarda cok yeniyim.sadece
birkac yazini okudum.sunu soyleyebilirim sen harbi film hatunsun.kafana gore takil.birak erigi,kirazi.birazda gelecege bak.bol sans.

Adsız dedi ki...

kontrolünü kaybetme..sonradan pişman olacağın işlere kalkışma..yeni biri için çok erken. öyle yada böyle sen erikle evlenmeyi düşünüyordun..bu kadar kısa sürede, erik ne kadar hatalı olursa olsun, kendi adına saygın için bir başkasıyla olman bence doğru değil.. ne bilim sonuçta hayatını onunla birleştirebileceğinin hayalini kurmuştun. sevmek istediğin son adam o'ydu.. bunu erikle tekrar birlkte olun diye söylemiyorum. yada ona arka çıktığımdan falan değil. sonuçta yaşayan sensin, belkide çok daha fazlasını haketmiştr. sadece onu cezalandıracağım diye kendini cezalandırmanı istemem. ama oldu ya barıştınız sonra kendini kötü hissedersin. zamana bırak bence canım(:

bukedideli dedi ki...

daha samiyi almamıştım bedduandan sonra hayatta almam amin. :))
not: önce benim babaannemi kaçırr lütfennn :))

bad tinker dedi ki...

off ki ne of ! biz kadınların hepsinin bir eriği var hayatında-dilinde ekşi bir tad bırakan !

gulcinyamaninsanaldunyasi dedi ki...

içimden erike bildiğim bütün küfürleri saydıarsım geliyor..ne lan bu geliyorum senleyim gidiyorum ayrılalım ayakları..puccaa gelme bu oyunlara nolurr salla gitsin yaa sana adam mı yok üff sinirimden öldüm okuduğumda şu yazıyı hala tırnaklarımı yiyorumm...öfff :(

berfinbesiroglu dedi ki...

Neden seni depresif moddan çıkarabilicek tek şey başka bi yakışıklı erkek oluyo? bu yazıyı okuduğumda aklıma gelen ilk şey bu soru oldu. Erikle ilgili kısmı hariç tutarak konuşuyorum.

i am not your freud dedi ki...

sen hep uzun uzun yaz biz de hep uzun uzun okuyalım.

herkes aynı şeyi diyodur mutlaka ama o arayıp hayatını anlatıp kapatmalar falan olay kopmasın yedekte dursun muhabbeti gibi geliyo bana. şimdi de tam gelecekken bize zarar verme diye aklını almış ki gelince görüşün bağlar kopmasın mümkünse bişiler olsun. kendini yan cebe koydurtma pucca

dersaadet dedi ki...

Öncelikle uzun zaman sonra yeniden yazmana çok sevindim. Açıkcasıo gazetedeki köşeni takip edemiyorum, unutuyorum:) Ne diyeceğim biliyor musun, sende herkese dair o kadar çok şey var ki. O yüzden herkes gibisin ama sadece sensin. Ellerine sağlık...

Not: Erik'i unut bence, hoş hatunsun vesselam;)

Adsız dedi ki...

yahu sen ramazan ramazan içiyormusun be kızım!
hiç bir halt bekleme sen hayatında böyle boka batmış devam edersin..

odun, bildiğin odun dedi ki...

lan erik seni seviyo,, sen erik'i seviyosun,, daha ne istiyosun anlamıyorum ki :S

hayatın bazı acı gerçekleri olcak elbette,, anneler gibi mesela,, bildiğin ilaç mantığı işte,, başının ağrısını kesmek için ağrı kesiciyi yutcan ama o yan etkilerinede sike sike katlancan..

erik'inde yan etkilerine fazla takılmadan katlancan,, mutlu mesut olcaksınız işte

sen ağrı kesiciyi yutarken "lan bunun yan etkilerinde hormonal bozukluklar kısmı bende bi tane çift başlı penis meydana getirmesin.." diye düşünüyomusun

orda ki yan etkiyi nasıl siklemiyosan erik'tekinide umursamayacaksın

ha bide sanki sen herşeyinle mükemmelsin aq

kimse mükemmel değil dimi,,

anası olmasa kumarı olur,, kumarı olmasa uyuşturucu bağımlılı olur,, uyuşturucusu olmasa baasuru olur,, baasuru olmasa eşşeen siki olur..

aklı başında kızsın,, sende biliyosundur elbette tam anlamıyla mükemmel biri olmayacağını,, yok ben bulurum diyosan,, google halt etmiş arama motorunun kralı olur çıkartırım onu diyosan bende senin..

yok bide intikam almak için zikişme olayı nerden çıktı onu anlamıyorum :S intikam almak ; başka erkeklerle takılmak,, diğer erkeklerlede mutlu olduğunu erik'ê göstermek,, hatta başka erkeklerle fingirdeşmek bile olabilir ama "ulan ben şu aygırla hayvanlar gibi bi tepişiyim,, penisi öyle bi alayım ki intakımımın ne kadar acı olduğunu kanıtlayım" gibi saçma bi düşünce nerden çıktı onuda anlamış değilim..

depreşen abazanlık duygularını intikam kılıfıyla süsledin sanırım..

hjhlp dedi ki...

erik seni çözmüş. "bize zarar verecek şey yapma" şu sözdeki psikolojik hard daireselliğe bak. sanki haarp bürosundan bir ajan ve adı erik değil de eric 'mişçesine...

Adsız dedi ki...

aa bak yanlış yapıorsun,anlat çocuğa ama umursamıyormuş gibi anlat ki hala bir şansın olsunn

Aycan dedi ki...

kitabını aldığımdan beri bir daha ki yazı ne zaman gelecek diye bekliyordum :) sonunda :) erik salağı geri gidecek yine ortada kalacaksın o iri gözlü çocuğu kaçırmasaydın keşke. ama bu sefer pekmez'e yaptığın hata gibi üzülceksin vicdanen. en iyisi akışına bırakmak. erik geldiğinde sakın umursama.

Adsız dedi ki...

PJ Harvey Rid of Me


;)

Adsız dedi ki...

Pekala, ama acik konusmak gerekirse sunu soylemeliyim; o Erik gelmez.. Bu defa gelse de, aralarda gozukse de sonucta her zaman gider. Cunku onun hayati aslinda gitmeye programlidir. Senin yanindan degilse de bir baskasini bulup onun yanindan gidecektir o. Hatta, donse bile ve hatta evlenseniz bile ve de hatta ustune bir alti yil gecmis olsa bile o yine gider. Aciklamak imkansizdir, anlasilmazdir, mantiksizdir sana gore. O kadar aklin karismistir ki icindekinin ofke mi, ozlem mi, tutku mu, hastalikli bir saplanti mi, ne oldugunu bile anlayamazsin. Sonrasinda yasama mecburen devam edersin. Baska yerlerde, cok baska seyler yaparsin. Baska islere girersin, baskalari ile hayatini kesistirmeye calisirsin, aklindan cikartirsin, ciddi ciddi unutursun. Bir gun gelir hic ummadigin bir yerde ve hic beklemedigin bir anda beynin ve hafiza merkezin sana en sevdikleri oyunlarini oynarlar ve.. Hatirlarsin.. Evet o vardi.. Ve o terkedip gitti dersin.. Iki saniye surer belki.. Sen bekledikce o gider, geri geldiginde o gider, sen anlayamadikca o hep gider..Nereden mi bilmekteyim? Ustunden cok zaman gecti ama, ben giden gordum..

Yalnız Kurbağa dedi ki...

Beybi hayatta olman güzel... Ikinci kitabını da bekliyoruz... Bi bok yedin devamını getir...

SokoPrens dedi ki...

kızı iyi ekarte etmişsin hacı..gözümde 9 undun 10 oldun..izmirde nerdesin bu arada? yolculuk olmasa kparkta bi kahve icmek isterdim.(yazmıyorum:))

Adsız dedi ki...

PuCCa Olimpos denize uzak sahili keşke çıralıyı seçseydin :) hemde kafanı dinlerdin.Ben temmuz başı ve 17-25 ağustos arası orada idim, bir ara orange barada gittim :) ama öküz bara gitmedim..Kafanı dağıtamadan gelmiş olman kötü :)

MehTap dedi ki...

olimposun havasındanmı dır nedir..:)) anılarımı depreştirdin be pucca..

mistral dedi ki...

erige beddua edene alla 100 katini versin tanimadan etmeden neden lanet ediyorsunuz=)

Saydam Kadin dedi ki...

Of pucca bee heykel gibi çocuk gitti ya. Yanarım yanarım ona yanarım.

maffionista dedi ki...

Birsey cok merak ediyorum yaaaaa.
Simdi erik kitabini biliyor, ee o zaman bloguda biliyor... o zaman baska bebeyle gorustugunu filan okumuyormu, yada annesine yaptigin suikast planlarini :D
Erik donsun,hersey guzel olsunnn

01 dedi ki...

Severek izliyoruz efendim babamızın oğlu gibi oldun =D

Miss maria dedi ki...

Ahh pucca ne üzülüyosun diyemicem bende seninle aynı durumdayımm off off nedir bu eriklerden çektiğimiz :(

ilgiyeihtiyacımvarlan dedi ki...

o değil de resimdeki araba dizel mi lan?

Adsız dedi ki...

pucca senin şu anda bir diziye yazarlık yapıyor olma şansın var mı??

sTuBboRn dedi ki...

Supersın...

nermin dedi ki...

pucca bu erkelerın hepsi aynı sanırım cnm.ay bendemi depresyondayım ne kuaföremi gitsem :):)

Adsız dedi ki...

haklisin nermin.hepimiz ayniyiz.hepimiz erigiz.sende kirazsin:-)

nermin dedi ki...

hehe e sadece ben kırazmı gıtcem kuafore sen erık eslık etmıcekmısn tatlım

webmaster dedi ki...

Güzel yazı olmuş,teşekkürler...

Hasret ve Saz Arkadaşları dedi ki...

selam Pucca, kitabın çok güzeldi emeğine sağlık, SamiHazinses'in kitabını senin hatrına alayım ama ben babannemden nefret ediyorum alsamda kaçırır mısın? lütfeeen :)))

FosforluCondom dedi ki...

Ğaağ ben daha 2009un nisanındayım ya her akşam 1 ay 1 ay okuyorum bi hafta on gün falan oldu işte başlayalı. Onun için burdaki en saçma yorum olur belki, bide yorumları görmiyim işin esprisi kalsın diye gözlerimi kapadımda öyle kaydırdım sayfayı buraya kadar sonra da çok eylendim kendimle =D
Neyse ya PuCCacan kitabının çıktığı tarihe kadar olan tüm yazılarını okicam sonra kitabı alıcam onu da okicam kaldığım yerden devam edicem buraya. Bide şey ya kız arkadaşımla aynısın o demişti bana oku diye okudum biraz durdum dedim ki ''Hey allam bu kız yazıyo da okuyan birini bulamadı bana okutuyo!'' keşkem tanışsakta ben sana onu anlatsam falan ne de güzel olurdu ama zor ya ey hayat işte..

Adsız dedi ki...

kuafore kadar sana eslik ederim etmesinede kirazim kuaforde 2 saat
seni beklemesem olmazmi?iyisimi ben seni evde beklerim:-)

vintage peony dedi ki...

Gelişmeleri çok merak ediyorum Pucccaaa!!!
acaba İzmir'e seni görmeye gelir mi ki? :)

SiyahKarga_ dedi ki...

Pucca cıgım kitabın çok hoş, ama kitapda yer yer sana kızmadım değil.Kendini erkeklere bu kadar kaptırma. Sex and the City izle biraz..Sarah Jessica Parker gibi ol öpüldün canım

Adsız dedi ki...

pucca hepsini gectim senin tercihin, ama lutfen yediklerini kusma.. Ne kadar ciddi bi hastalik oldugunu bilmiosun bunun insani nasi tukettigini bilmiosun bilen biri olarak soyluyorum.. Kusarak cozum olmuyo malesef daha agzindayken almaya basliyo vucut o kalorileri, sen sadece midene ve dislerine zarar vermekle kaliosun.. Is ciddi boyutlara varmadan dur lutfen..

Adsız dedi ki...

pucca sen manyak mısın ne sıçmışın saçlarının içine kendine gel kendine dön de bir bak haline bu şarkıydı galiba neyse...

ays

Adsız dedi ki...

saçlarını mahvetmişsin yazık:(

ays

Adsız dedi ki...

lan birde kizi saclardan depresyona
sokacaksiniz:-)gormedim ama olsun.
guzel gorundugunu varsayiyorum:-)

eylem bakırcı dedi ki...

'bizim de yengemin amcasının karısı Kilyosta boğularak öldü" falan gibi şeylerini anlatır, sonra evleniriz falan filan...' süpersin pucca' m. erkek olsam, zengin olsam, yakışıklı olsam ağzıma portakalı ben tıkar kendimi sana bırakırdım.

eylem bakırcı dedi ki...

bu arada, erik için yapmaman kötü. ama yapmaman iyi be. erik in kim olduğu, terk ettiğini falan bırak, onu düşündüğün için yapmadın. bi de o çocuktan bi nane olmazdı gibi, sen dağa taşa şaşıran salağa kalamazsın, kalmamalısın.

Adsız dedi ki...

sen bitanesin bide seni görebilsem.. en güzel yerinden öpüldün yazan-yımırta

Adsız dedi ki...

sen bitanesin bide seni görebilsem.. en güzel yerinden öpüldün yazan-yımırta

Zac Nord dedi ki...

haci bu gunlugu erik okumuyo mu ya? baska memleketten mi yoksa, ya da okumasi yazmasi yok mu? ne genis adammis anasini satiyim. evde ayna karsisinda boynuzlarini tariyodur valla! hehehe.

cok uzundu, okuyamadim hepsini de meraklandim bi parca. bi erik'le tanissam hemen ispiliycem seni.

Adsız dedi ki...

Sen erikten vazgeçemezsin kızım hiç deneme bile.hani sen bir de bu yazdıklarını film filan yapsan varya gelirin küpkökdörtyüzellialtının karesi olur.

samihazinsese gelince onun kitabı ince kitabevine her gittiğimde onar sayfa okuyup çıkıyorum kimse bişey demiyo verilmez o para ona çok ama seninkini aldım hemde ilk baskıyı buldum çok uğraştırdı beni ama buldum sonunda.Manyaaam ya illa ilk baskı olcak.

Adsız dedi ki...

boğdun beni sen dipte debelenirken , üstelim popodan tutup çıkaran da olmaz bir daha can yeleksiz okumayacağım senin bloğu..

viyole dedi ki...

bazen seni okurken seni benmiş gibi hissetmek istiyorum.çünkü şu hayat sana bacağım girsin tavrını seviyorum

lalita dedi ki...

bi erkek için üzülmek ne zaman çekicidir biliyomusun kendinle ilgili daha büyük sorunların olduğu zaman...çünkü her koşulda üzülüceksin bunun kaçışı yok ama neden daha tatlı bi acı çekmeyesin...seni okudum bi kaç yazını şu dikkatimi çektiBeni terkettiğin günden beri,
Her gün arayıp bok gibi olduğunu söyleyerek ağladın zırladın.
"Biz" kelimesini kullanmadan ancak kendini anlattın durdun
Ve o telefon kapanıncaya kadar "Sen nasılsın" sorusunu bekledim kudurdum.
Eğer sormuş olsaydın diyecektim ki, "iyi ki siktirip gitmişsin! " dedim ki benim merhametsiz mazlumlarımdan başkalarında da varmış..seni hep sığınak olarak görücekler olucak..arkanı bir kere bile dönersen buna bin pişman olucaksın.neden biliyor musun?gözündeki perde inince bi ezikle karşılaşıcaksın..

zeynep yaman dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Seçkin Deniz dedi ki...

daha sık yazmalısın!

Anneanne usulü notebook testi

Chilek dedi ki...

Uzun ama çok eyifliydi okuması...

selim dedi ki...

hehehe süper http://www.fatmagulunsucuneizle.com/

LoLLa dedi ki...

ahaushaua allaaam 71 benle birlikte 72 oldu daha vardir bebegim seyi merak ediorum her gun otursan yorumlara tek tek cevap versen kac saatini alir ki acaba?
gulme walla merak ettim ya :s

seviorum bebeeeem cok mmuuccckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

loy ;)

mabel dedi ki...

iyi hoş da çok uzun yazıyorsun be güzelim. 200 yıl yaşayacak olsak eyvallah okuyayım sonuna kadar ama taş patlasa yetmişi görürüm. sabah seksi gibi bişiler bekliyorum, tık ve tık ve bitti. keyifli ve kısa.

Hiç dedi ki...

Pucca seksi oğlanla mercimeği fırına götürmeliydin Erik falan yalan bu devirde kim kaldı eski duygusallardan, anın tadını çıkarmazsan üzülürsün böyle :D

happy dedi ki...

erik gibi çok dünyada pucca:( bendede war bitane geberesice

Ayça Yaşıt dedi ki...

Yeni buldum blogunuzu, uzun olduğu için kafa ütülemek değil çok yerinde olduğunu düşünüyorum yazdıklarınızın, daha sık yazmanızı dilerim. Sevgiyle...

Ayça Yaşıt dedi ki...

Yeni buldum blogunuzu, uzun olduğu için kafa ütülemek değil çok yerinde olduğunu düşünüyorum yazdıklarınızın, daha sık yazmanızı dilerim. Sevgiyle...

Ayça Yaşıt dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
toptan mallar dedi ki...

samihazinses kitabı ince kitabevine her gittiğimde onar sayfa okuyup çıkıyorum kimse bişey demiyo verilmez o para ona çok ama seninkini aldım hemde ilk baskıyı buldum çok uğraştırdı beni ama buldum sonunda.Manyaaam ya illa ilk baskı olcak.

-'ésma dedi ki...

puccaa :) seni çok seviyorum bebeyim yaa bırak bu eriki ya orda kimlerle gezio kim bilir sen dhaa iyilerine layıksın :D çocuk bildiğin anakuzusu bea bırak su sütüü sana erkek mi yok bebeyim yeaaa .d .d

denis harmonika dedi ki...

anasını satim bu kitabı oku yanlız olmadıgını anla oh için rahat etsin mi durum, yoksa bir başkası içinde üzül mü bilemedim.lakin tek bildiğim hepimiz derbeder olmus ve bu salak insanlara kanan bırer yaratık olmusuz. cok ıyısın hassın tamamda nereye kadar.
bu ınsanlar senın degerını anlamıcak pucca salla .hayat yanlız gecmez ama gecirenler sağolsun ....

daisy dedi ki...

salla gitsin ibneyi anasıyla ve onun sümsüklüğüyle geçmez hayat.

Adsız dedi ki...

Pucca kitabını daha yeni okuma fırsatı buldm ..bence çok iyi olmuş ..başarılarının devamını diliyorum..yeni kitabını dört gözle bekliyorum blogtan bakıyrm ama biraz karıştırdım erik dönmedi mi temelli ne oldu?

Adsız dedi ki...

Biliyor musun, sana imreniyorum. Kimseyi sallamadan kafandan geçen şeyleri yapabildiğin, hayatına yön vermeye çalışabildiğin için. Ama daha çok acıyorum, çünkü hayata yanlış taraftan baktığın, bilinçaltının sana zorla yaptırdığı basit ilgi çekme politikasını hayat felsefen sandığın için.

Eğer freud yaşıyor olsaydı, kendi hipotezlerine en büyük örnek olarak seni gösterirdi. Sana acıyorum "sex sells" felsefesine alet olduğun için.

Sana acıyorum malesef bu hayat tarzınla sevginin emek olduğunu, iyi günde kötü günde birlikte olmak olduğunu ve hepsinden önemlisi alışkanlık olduğunu çok büyük olasılık öğrenemeyeceksin.

Sana acıyorum bu yazıyı okuyunca ilk vereceğin tepki, dalga geçmek ya aşağılamak olcağı için. Belki de sileceksin ama şundan eminim aklınınbir kenarında ya bu adam haklıysa sorusu hep olacak.

Not: Gerçekten koca arıyorsan talibim :)

Rubi dedi ki...

Erigi salla Pucca ya, bi kere cekip giden adam gene gider, smd orda kimseyi tanimiyor etmiyor ya o yüzden bok gb diyor, bi ortam yapsin orda, bak seni bi daha ariyor mu. O cocukla da keşke ciksaydin yaa, belki gerçekten sana çok deger verecekti ama nys artk olan olmuş da o hayirsizdan medet umma Pucca, snr üzülen gene sen olursun...

Adsız dedi ki...

Aynı seylerı hıssetmısız Pucca,tam unuttum derken pezevenkın oglu gelmıs bana kendını hatırlatıyor. İçinden geldiği gibi davran,kendin ol ve her zaman kalbinin sesini dinle inan hiç pişman olmayacaksın..