21.09.2010

Ben ölemedim bi türlü vurgun vurgun üstüne

Bugün koltuğun altına düşmüş olan küpemin tekini çıkartmaya çalışırken televizyonda Ankara'daki, hani o uğruna burayı açtığım adam vardı ya, hani 4 sene birlikte yaşamıştık, nişanlamıştık, dayak yemiştim hani, hah işte onun adını duydum. Elimi koltuğun altına daha da ittim, koltuk altım parçalandı parçalanacak şeklindeydi.
Kanalın haber dairesinde çalışırken sabahları ilk işim ajanslarda bu çocuğun adını aratmak olurdu. Bir trafik kazası geçirmiştir, evleri doğal gazdan patlamıştır, mutlaka bir şey olmuştur ve hastaneye ilk giden ben olmalıyım diye. Ama bu, ölüm haberinden bile daha ağır geldi.
Evlenmiş dedi spiker, evlenmiş yani ölümden daha normal gibi evlendi dedi o kadar sakin. Evlenmiş... Kanallarında çalışan bir spikerle evlenmiş ve bunu haber yapmışlar.
Kolumu çıkardım koltuğun altından televizyona baktım, yüzünü gördüm...
Seneler önce görmüştüm otogarda bana el sallarken o yüzü, saçları seyrelmişti, gülüşü aynıydı gözleri aynıydı onu gördüm yıllar sonra... Oysa hep hayallerim farklıydı bir caddede karşılaşacaktık ve birbirimize ait olduğumuzu düşünecektik.
Oysa şimdi 52 ekran televizyonumda bana bakıyordu, karısının elini tutarak... Evleneceğini duymuştum, hatta evlenmiştir kesin demiştim. Ama bunu görmek çok koydu, koymak değil aslında hissettiğim aynen şuydu;
Hani bir türk filmi vardı Hülya Avşar, İbo'nun düğününü uzaktan seyrediyordu. Na işte aynı o kadın gibi bakakaldım orada. onlar eğleniyordu gülüyordu üstelik bizim düğünümüzü yapacağımız mekanda... Bakıyordu bana yanındaki kadını öperek, alnını öpüyordu, elini tutuyordu yüzünü avuçlarının arasına alarak gözlerine bakıyordu. Ve ben sadece ağlıyordum.
O mutluydu, o çok mutluydu...
Senelerimi verdiğim adam, dandik yüzüklerle nişanlandığımız adam, domates ekmeği paylaştığımız, yatakta beraber ağladığımız, seni asla bırakmam diyen adam çok mutluydu... Hiç aklına geliyor muydum o an, hiç düşünüyor muydu beni, hiç acımıyor muydu bi yeri... Ama çok mutluydu, top gibi kafası, seyrelmiş saçları, ve iğrenç Atatürk yaka papyonu...
Ben olsam onu taktırmazdım işte... Ben orada olsam heyecandan yüzüne bakamazdım işte, ben orada olsam gülmekten röportaj veremezdim işte...
Ama o kadın veriyordu, canımı acıtırcasına, beni tanıyormuşcasına üstüne basa basa sevildiğini söylüyordu...
Salondaki halının üzerine oturdum ağlamaya başladım... Kaburgalarım ezilene kadar, iç organlarım parçalanana kadar ağladım.. Haberler bitti dizi başladı, üstüne başka program ve ben orada ağladım hiç yerimden kalkmadan...
Bütün okul anılarımızı düşündüm, yüzünü yanımda düşündüm... ve bunları düşündüğüm anlarda o başka bir kadının yanında mutluydu...
Onun uğruna yaptığım her şey boşuna idi.. En son bana 24 Haziranda yani yıl dönümümüzde attığı mail vardı "Mutlu musun bizi bu hale getirdiğin için" diye... Cevap vermediğim için kızdım kendime, ki cevap versem ne değişecekti o kadınla evlenmeyecek miydi? Biz bir arada mı olacaktık?
En son bakışı aklımda o el sallarken bana hep aklımda öyle kalacak zannediyordum, ta ki başkasının alnından öpüşünü görene kadar.
Şu an iki kilo tuz ruhu içmiş gibiyim, iç organlarım parçalanıyor... Aklımda o kadının alnını öptüğü sahne var sürekli..
ben neyim peki, ben kimim şu halime bak kaç sene geçti hala aptal saptal bir aşka ağlayan geri zekalının tekiyim. O hayatını kurdu kendini buldu peki ben, hala salağım.
Allah'ım beni hiç mi sevmiyorsun, hiç mi? Böyle bir şeyi nasıl bana gösteriyorsun? Her sevdiğim adamın düğününü görmek zorunda mıyım ben? ben sana ne yaptım...
En kötüsü düşünüp ağladığım bütün anılar şimdi ayıbım olacak benim. Öyle ya sen evlisin, ben ise hala başka bedenlerde kendimi aramaktayım ayıpsız, günahsız ve sensiz.


http://bit.ly/9YMG9d







178 yorum:

bi dost dedi ki...

o halini görmek gereklidir belki. unutmak için.

blcklbl dedi ki...

no one's worth it.. hayat bunun üstüne kurulu sanırım

cns dedi ki...

bızden gıden herkes mutlu nedense.sadece bız dusunuyoruz onları onlar ıse hayatlarına bakıyor hıcbısey olmamıs gıbı yasamaya devam edıyorlar.ıcım sızladı en derınlerde bı yer.ortak oldum yazdıklarına.bu duygu cok tanıdık be pucca...

mart dedi ki...

çok uzun zaman sonra bu gece, eski sevgilerim gelmişti aklıma. iki saattir bana dünyayı "love actually" filmi gibi yaşatan adamın şarkılarını dinleyerek geçti. ağlaya ağlaya dinliyordum. konuşmayı özledim. çocukluğu özledim. şimdi beni sevip sevmediğine emin olamadığım biriyle beraberken, daha da üzüldüm. yazını okudum şimdi. onu başkasıyla elele gördüğüm an geldi aklıma. ben neden hala acı çekiyorum. bence herkese anılarını temizlemesi için bir şans verilmeli. ikinci günümü de uykusuz geçirmem bu yüzdendir. hatırlamak istemiyorum. düşünmek sorgulamak da. her şeyi olduğu gibi kabul etmek çok zor. galiba filmleri film gibi görmeye başlamalı. içimi acıtan o sahnelerin gerçekliğiydi. keşke hiç gerçek olabilir mi diye düşünmeseymişiz...

Adsız dedi ki...

Gecenin bu saatinde benimde icime tuzruhu kacirdin :(

Adsız dedi ki...

sen beni bu yazıyla mahvettin salya sümük kaldım benim böyle bir gücüm yok ama iyi ki de zeki müren var http://fizy.com/#s/1ai1s1

Adsız dedi ki...

aynı durumlar oldu.sen hayatının aşkını buldugun zaman bu boşanıyor olacak. o zaman ne kadar iyi hissediyorsun anlatamam.

lazanya dedi ki...

akıllı insanlar neden yalnızlığa mahkum olur ki?

keşke aptal olup mutlu olsaydım...

cebimdekimatara dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
pamuksurat dedi ki...

evet onlar prens olmuştur biz kurbağa,onların ağzı kulaklarındadır bizimkisi felçli.Onlar içmeden sarhoş olurmuşçasına mutludurlar bizler içipte unutmak istercesine alkolik.Onlar beraber kurduğumuz hayallere başkasını almaktan çekinmemişlerdir,ama biz bir bahçemizdeki dilek ağacını ondan başkasına vermekten bucak bucak kaçmışızdır.Onlar bize sıradan ya da -di li geçmiş zamanın rivayeti olarak bakarlarken bizler gelecek zamana taşımışızdır onları.Onlar hiçsin dedikçe bizler "hatırla eski günleri" diye bağrırız.Nafile onlar artık "onlar"dır.Ve bir daha hiç "biz"olamayacaktır.
-son-

Leah dedi ki...

Hakkımızda hayırlısı olsun ya. Valla da billa da olsun. Ben anlamıyorum zaten, saçını süpürge edersin olmaz, dünyanın merkezi yaparsın adamı olmaz, bi dediğini ikiletmezsin olmaz, kendin gibi davranırsın olmaz, özverinin allahını verirsin olmaz, ödünün daniskasını verirsin olmaz, üzüntünden kahrolursun olmaz, o kaçar sen kovalarsın olmaz, o olmaz bu olmaz eşşeğin siki olmaz. Ben bi türlü beceremedim ilişki yaşamayı. Bu becerenler, evlenenler nasıl yapıyolar, nası yaşıyolar bi beni/bizi aydınlatsın lütfen. Ebem sikiliyo burda aşk acısı yaşamıyorum deyip deli gibi üzülmekten, içten içe kahrolmaktan.

pamela* dedi ki...

Silinmiyo izler kaç yıl geçerse geçsin.Kim gelirse gelsin en çok canımızı yakan adamı unutturmuyo işte.Yıkıyo üzüyo ölmekten beter ediyo.Üzülme ne olur :/

PaTroN dedi ki...

Ey Hayat! Bir tek ben mi kaldım seninle, yalnızlık her an benimle...

Yaşamı tarif etmeye kalksam eminim elime yüzüme bulaştırcam. O kadar bulanık, o kadar yanlışlarla dolu ve aksine o kadar net, o kadar doğrularla dolu bir yaşamım var ki... Ben bile bu karmaşanın içinden çıkamazken nasıl olurda sana yaşamı tarif edebilirim. Israrla açıklamı istersen senin için sadece bir tek kelime söyleyebilirim... "Yalnızlık"

Droplet dedi ki...

Kimse için değmez. Üzme kendini bu kadar.

Ariena dedi ki...

''Biz'' diye bisey yoktur ''ben ve sen'' vardir sadece.. Bosver, herkes eninde sonunda yalnizdir zaten..

elipina dedi ki...

Bir kac ay once benzeri bir aksam gecirirken,icimin gercekten parcalanacagini sandigim,tesadufen yazdiklarini bulmustum ve okudum. O zamandan beri takip ediyorum sayilir. O gece 'yalniz degilmisim' demistim. Kendinle ve 'onlarla' mucadelen cok gercek gelmisti . Sevilesi, sahsina munhasir, cok samimi bulmustum ve cok yardimin olmustu bana o gece bilmezsin :). Sanmiyorum ama umuyorum bu notun da sana bir faydasi olur? Sen de yalniz degilsin, tanimiyorsun ama bir suru insan cok yakin buluyor seni kendilerine ve seviyor. Her soylenildiginde beni sinir eden ama en dogrusu bir laf var: bu da gececek. gececek.Bittiginde sen daha iyi, daha mutlu, daha super olacaksin.Inaniyorum ben buna. Sagol paylastigin hersey icin.

Adsız dedi ki...

etta james'in "all i could do was cry" sarkisi duruma cuk oturur. dinleyiniz..

deeptone dedi ki...

oluyor yaşanıyor hayatta böyle anlar. hayat işte. belki kadınlar daha yakıcı yaşıyor. ama biz erkekler de yaşıyoruz, eski sevgililerimizi düşünüyoruz, rastlıyoruz. ama daha çok bizi zenginleştiren birer armağan olarak. arada onların mutluluğuna kadeh kaldırarak.

volkaya dedi ki...

şanslısın puccaa benim de başımdan 2 yıl geçti daha dün gibi hala, uğruna gittiğim şehirden ayrılığı yüzünden terk etmek zorunda kaldım. en azından bir haberini almak, biriyle el ele görmeyi çok isterdim. olmadı olamadı insan yazgısının karşısında aciz, unutulmaz ama acısı diner umarım.

eLmyra dedi ki...

ne kadar tanıdık geldi bi bilsen.. eski sevgilim evlendi bu yaz, hem de yıllar önce bizim evlenmeyi planladığımız tarihte. biliyorum çok zor, içinde çok ağır bi yük var, ama yıpratma kendini bu kadar. değmez çünkü, biliyosun.

ziya dedi ki...

Kadınlardada erkek kedi pskolojisi mevcut (böyle olmayanları tenzi ederim) neden erkek kedi diye sorarsanız mart aylarında ağlarcasına bağıran dişi kedinin sırtına çıkıp dişlerini geçiren erkektir ... Bilmem anlatabildim mi ?

damy dedi ki...

Hem gidenedir bu şiir
Hem gelecek olana
O da biraz oyalanıp
Gider nasılsa?
Hep haberler başlayacak biliyorum,
Hangi şarkıyı seçsem şansıma

Şimdi şifa niyetine giriyorum sulara
Mavisine değil Denizin,
Sade tuzuna ...

geldi aklıma bu düzen her daim böyle sanırım... yalnız kafama takılan sen giden sevgiliye mi ağlıyorsun ? yoksa onun da evleniyor olmasına mı ?

Flû Gibi dedi ki...

Seni seviyorum PuCCa. Belki bir şey ifade etmez senin için ama. Seviyorum seni.
Bu duruşunu, içtenliğini, hayatta ki kırılmışlıklarının sana verdiği o huysuz ve tatlı hali seviyorum.
Kardeş gibi, arkadaş gibi..

ege dedi ki...

yarın yeni bir gün...

José dedi ki...

ben de 6 yıl boyunca aşık olduğum adamın hiç beklemediğim anda sevgilisiyle yanyana görüp evleneceği haberini alınca ölmüş gibi hissettim be pucca. şimdi daha sakin karşılıyorum ama yarası izi hiç geçmicek sanırım.

Adsız dedi ki...

Puccacım hiç sıkma canını sana hakaretler eden seni döven bir adamla zaten mutlu olamayacaktın o yüzden hiç düşünmemeye çalış.

Ayrıca o kızında mutlu olacağından şüpheliyim..

Dadaist dedi ki...

O kadar paralel ki, 9 haizrandı olsaydı 6. yıldönümümüz, gideceğini bile bile biteceğini bile bile 5 sene geçirdim, bitti 2 sene oldu hala beni onun gibi seven bulamadım.. onu değil, beni sevişini özledim... o evlendi şimdi, hem de bana çok benzeyen biriyle, daha benin fotolarım dururken hesabında, yanına onunla olan fotolarını ekledi, silmedi benimkileri de, ne yapıyo, neden yapıyo, neden gitti, nasıl evlendi, hiç bilmiyorum.. ama ben hala kendime neden diye soruyorum.. resmini gördüğüm an öldüm, şimdi yaşıyorum numarası yapıyorum.. geçsin istiyorum, geçmio,rol yapmaktan sıkıldım çevreme, en yakınlarıma bile saçmalamayın ne unutamaması, bitti herşey, mutlu olsu diyorum, aslında yalan herşey, olmasın, ona baktıkça beni görsün, onunla sevişirken beni düşünsün istiorum, onun da beni unutamamış olmasını, bigün gelip özür dilemesini istiyorum, ama yapmıycak, şimdi evli çünkü...
Giderken gitme el olursun demiştim, şenliklerde bir ezginin günlüğü konserinde ölesiye ağlamıştım, ama gitti, hem de gittiği yerde buldu onu.. offf yazmasaydın keşke, saçmasapan ağlamazdım işyerimde, yada belki artık kaçmamam gerek, ağlaya ağlaya bitirmem gerek onu, artık hatırlamam gerek...
http://fizy.com/#s/102tur

rahat yazar dedi ki...

Sen eskilerle çok karşılaşıyorsun ve yeni haberlerini alıyorsun boşver artık üzülmemen lazım ama o kadar yaşanmışlığa, görünce kötü oluyorsun demek:(

Adsız dedi ki...

çukulata ye bağdaş kurmuşken.. her kağıt mendili bir kez kullan ve taş atar gibi at. sonra gene çukulata ye. sonra gene mendili kullan at. sonra gene çukulata..

CMOS dedi ki...

pof bu yazıdan sonra korkularım daha da artmış durumda.3 senedir beraber olduğum kişiden ayrıldım ilk defa bu kadar ciddi nerdeyse 1 ay oluyor biz 1 saat ayrı kalamazdık bu sefer tam 1 ay oldu.taha kaç 1 aylar geçicek kimbilir.Bende onu böyle bi şeklde görmek istemiyorum.En son izmir otograndan bana el sallamıştı,başkasıyla evlendiğini duymak istemiyorum .

Adsız dedi ki...

Dua et ki o kadın arkadaşın değildi.
İşte o zaman tam anlamıyla ölüyosun.

Bir Akrep Sokması dedi ki...

tam da sevdiğim adamla ayrılıp ayrılmamayı düşündüğümüz korkunç anlarda okudum ya şunu, düşündüm bir an başkasının kollarında onu gördüğümü, canım çok acıdı. anlıyorum seni ve bu görüntünün fikri bile beni acıtmasına rağmen ne yapacağımı bilmiyorum.

Adsız dedi ki...

ya hayır böyle söyleme, yaşanan herşeyin bi anlamı var, üzme kendini allah aşkına ya :(((

Adsız dedi ki...

varya pucca sövesim geldi ya adeletsiz dünya başka bişey değil bu aman hayırlısı buymuş aman demekki böle olması gerekiyomuş aman zaten sen en iyilerini hakediyosun aman şöle aman böle yeter ya bu ne insan istediği kişiyle neden birlikte olamıyo?pucca ya of ya...

Adsız dedi ki...

From Autumn to Ashes - autumns monologue dinlemelisin bence

Vicky dedi ki...

Ben bu hikayleri senin yasadigina inanmiyorum. Hersey de senin basina mi gelir be kadin?

5 kisi birden hikaye uydurup yaziyorsunuz diye tahmin ediyorum.

Mr. No dedi ki...

belki de sorun sendedir pucca... belki de sen gerçekten de burada bazen yazdığın gibi geçimsiz, kıskanç, uzak durulması gereken birisindir pucca.. belki de başına gelen herşeyin sorumlusu (birazcık da olsa) sensindir pucca!

Berrin dedi ki...

akıllanman için biraz daha darbe yemen gerekecek gibi görünüyor..
kaldı ki bitmiş gitmiş bir ilişki, sonsuza kadar hiç bir şey sürmüyor.
bundan sonra mutluluk dilemek düşer.

İğnedenlik dedi ki...

zeki müren dinliyodum puccanın yeni kayıt girdigini görünce. sorma ne haldeyim diyordu yazının sonlarına dogru zeki müren :( belki de pucca, emin degilim.

h dedi ki...

Ke$ke kendini bu kadar üzmesen be Pucca..
Umarim deli gibi mutlu olacagin günler yakindir..
Bu kadar kendini acitmayi, hic bir benden ve ruh kaldiramaz, cok kaldiramaz..
Sana tüm gecmi$ini unutturacak kadar büyük mutluluklarin cook yakin olmasini tüm kalbimle diliyorum.
Neden mi? Cünkü yüregini acan, acisini anlatan, ruhunu gizlemeyen bir insani severim ben, üzülmesini istemem. Ve inaniyorum ki cook güzel günler gelecek. Bunu da söylemek isterim.

Adsız dedi ki...

http://fizy.com/#s/1ahko1
bunu dinlerdim ve sürekli ağlardım puccam, 3 yıldan sonra bu yazıyı okuyunca tekrar dinledim...belki de böyle ağlaya ağlaya geçecek, geçecek ama di mi?

purplepepper dedi ki...

o kdr korkuyorumki daha bir ay oldu beni bırakalı ya geçmezse ya geçmezse herkes geçecek diyor ama pucca sen geçmez diosun bu yazınla.neden biz neden o sürtükler alınlarından öpülürken biz gözyaşlarımızda boğuluoruz.ilahi adalet??? okdr içten anlatabiliyorsun ki keşke senin gibi dökebilsem içimi.bilmem belki hayat bize de güler bir gün

üç dedi ki...

aq aq aq aq aq aq ya daaaada bişi demicem

Özgür dedi ki...

Neden bu kadar üzülüyorsun ki bu tutarsız adam için anlamadım.. Bence onu bu kadar beklemen bile hata. Bundan sonra onu tamamen unutmak için kendine bir yöntem geliştir. Değmeyen insanlar için hayatını mantar etmenin bir anlamı yok. Ha dersin ki söylemesi kolay senin için ama yok öyle değil çünkü bende aynı olaydan muzdarip oldum.. Sevdiğim kız gözlerimin önünde evlendi üstelik düğününe de katılmak zorunda kaldım belki daha rahat unuturum diye. Hayatımın en korkunç gecesiydi. Bu yüzden bende düğün fobisi oluştu ama şimdi Her gideni kafama her geleni koluma takmıyorum artık. Çivi çiviyi söker derler ya o misal. Bence bir müddet sonra bu olayın aslında seni zincirlerinden kurtaran bir durum olduğunu göreceksin ve belki de iyi oldu diyeceksin. En azından artı kafandaki "belki" kısmını silmek zorunda kalacağından hayatına daha rahat yön verebileceksin diye düşünüyorum.

aynı bokun moru dedi ki...

yaşadıklarının çok benzerlerini yaşadığım için ağlamaktan kendime gelemdım yazdıklarını okuyunca. en kötüsü dışarıdakıler bizi bu kadar güçlü görüp rahat davranırken biz bu kadar duygusal ve ağlak insanlarız

yosun dedi ki...

Bundan birkac yil sonra boyle bir nedenden oturu agladigina uzuleceksin.. Acımasiz zaman istemediginde hızla akıp gider, gecmesi gerektigindeyse bir saat bir yıl gibi gelir..

Adsız dedi ki...

benim şerefsiz bana birde çocuğunun resmini mail atıp "sende bu mutluluğu yaşarsın inşallah" demişti!!!ben daha ne diyim sana..

sarcoptes dedi ki...

en çok neyi merak ediyorum biliyor musun? en çok ne beni uyutmuyor geceleri? "acaba beni gerçekten geride bırakabildi mi?" diyorum, "yaşananlar gerçekti, seni gerçekten çok sevdi." diyor tüm ortak arkadaşlarımız. iyi ama diyorum gerçek olsa ayrıldıktan 17 gün sonra o küçük kızı sokar mıydı hayatına? beni merak ediyor mudur? benim onu düşündüğüm gibi o da beni düşünüyor mudur?
ooooof kafayı yicem! ondan sonra 5. sevgilimle birlikteyim ve bu sefer gerçekten mutluyum; ama hala aklımın bi köşesinde beni rahatsız ediyo hayvan!

antisiz dedi ki...

karşındaki, senin ona giydirdiğin bir kılıftır sadece. acı çekiyorsun, başına geliyor çünkü zihnin inşaası yanlış. tabii ki bunlar olacak o zaten hep öyleydi, karşındaki sadece zihnindeki imgeye benzeyen bir yansıma, sen(siz) aslında hep kendinizi sevdiniz... bir yorumda ''biz'' yok, ''ben ve sen'' var demiş katılıyorum, tüm ilişkiler sadece kesişimdir. karşımızdaki, zihnimizdeki imgeye açılan bir kapıdır sadece, ''amaç'' değil ''araçtır'' bizim son durağımız aslında yine kendimizizdir...

Unknown dedi ki...

üzül pucca,ağla deli gibi kendinden geç dediğin gibi parçala iç organlarını,göz yaşı pınarlarını kurut,günlerce bunalımda kal en berbat duyguları hisset. hakkını ver bu durumun tamda böyle bir şey zaten hissetmen gereken.sana üzme kendini,kimseye değmez demenin anlamı yok üzüleceksin elbet neler hissettiğini tahmin edebiliyorum tesselli edecek cümlelerin önemi yok onu da biliyorum sadece zamanı geldiğinde düzeliceksin.Unutmayacaksın belki bu hissettiklerini ama öyle bir şeyler yaşayacaksın ki hatırlamıcaksında.umarım uzun sürmez.

01 dedi ki...

"Her sevdiğin adamın" düğünü? müstahak sana tabi su testisi su yolunda kırılır

0-1 dedi ki...

ben faceden gördüm eski sevgilimin karısıyla olan resimlerini anlatılmaz yaşanır seni okurken çok ağladım sanamı yoksa sende gördüğüm banamı bilmiyorum ama sen puccasın bunun bir ilacını bul ve burda paylaş çünki bu şekilde zaman geçmiyo içimde zabdedilmez isyanlar yediremiyosun ya o eli ben tuttum o gözlere ben batkım şimdi böyle mutlu karelerini paylaşmalarını hazmedemiyorum

Adsız dedi ki...

vay amına koim =(

Junkie. dedi ki...

bu bu gün okumamam gereken bir yazıydı. geçmişte aşık olunmuş canı canım olmuş insanla yabancılaşmak arada ki her şeyin kopması. fazla söze gerek yok ağlamaktan başka rahatlayana kadar ne gelir elden?

negzel dedi ki...

Üzülme Pucca:S Hem bak ne demiş Teoman;
Sorulunca yanıtı
İçimizde olan,
Kanımı donduran, ısıtan,
Durduran
Bir kalemsen,
Bir boş kağıt
Mutlu aşk varsa da,
Mutlu son yoktur.
http://fizy.com/#s/1ajge2

csgrr dedi ki...

pucca inan ki dogru insanı buldugunda bunlar icini hic acitmayacak... benzer şeyleri yaşadım ben de yıllar önce... o da aynen benden sonra paldur küldür evlendi, bi de çocugu oldu.. bu yaz evlenen bi arkadasımın eşi ile beyimizin eşi yakın arkadas cıktı..arkadasımın dugununde eşiyle karşılıklı oynadık fln , şaka gibi dimi.. ama arkadasımdan eşinin cok mutsuz oldugunu çocugu için katlandıgını duydum ve eşi adına cidden üzüldüm..öldürmeyen darbe guclendiriyor.. sabret.. dogru adamı buldugunda zihninden ve kalbinden hepsi silinecek... sevgiler...

gidagonun_gonun dedi ki...

PUCCA NIYE BANA BUNU YAPIYOSUN 5DK ONCE FACEDE 3AY ONCE AYRILDIGIM 3SENEMI GECIRDIGIM EN SON KOCAELI OTOGARINDA GORDUGUM ADAMIN NISAN RESMINI GORDUM VE HEMEN ARKASINDAN SENIN YAZIYI OKUDUM NIYE BANA BUNU YAPIYOSUN???BEN CAFEDEYIM SENIN GIBI HALIDA SAATLERCE OTURUPDA AGLAYAMIYORUM AMA YURDA GIDINCE YIRTINARAK AGLICAM :((ALLAHIM BIZI SEVMIYO YEMIN EDERIM SEVMIYO....

Saydam Kadin dedi ki...

pucca yapma be içim acıdı yemin ederim. Banyolarda halıya yatıp yatıp ağladığım oldu herifin biri için. O kadar şey paylaştığın adamın başka birini öpmesi...

Adsız dedi ki...

http://www.dailymotion.com/video/xbqhhq_leman-sam-yesil-ordek-gibi-daldim-g_music

Adsız dedi ki...

üzüleceksin üzülmeden geçmez, ama ben hoşlandığım adam evlensin diye bekliyorum,olmaz ya anca rahatlarım, düşünmekten vazgeçerim..işin özü benim olmayan gavurun olsun:)

İzDüŞümLeR dedi ki...

Dua et oturduğun apartmana taşınmıyorlar.

Eski erkek arkadaşım eşiyle birlikte şu an benim apartmanımda üst katlardan birinde oturuyor.Apartmanın 17 katlı olması onun üst katlarda oturuyor olması belki karşılaşma riskimi azaltıyor.Ama onun bu aprtmanda yaşadığını bilmek çok iğrenç.

Şaka gibi değil mi ?

Beterin beteri vardır hani bil diye söylüyorum :)

Adsız dedi ki...

"sevdiğimiz zaman, aşk o kadar büyüktür ki bir bütün olarak içimize sığmaz; sevdiğimiz insana doğru yayılır,
onda kendisini durduran, başlangıç noktasına geri dönmeye zorlayan bir yüzey bulur.. işte karşımızdakinin hisleri dediğimiz şey,
kendi sevgimizin çarpıp geri dönüşüdür... bizi gidişten daha fazla etkilemesinin büyülemesinin sebebiyse, kendimizden çıktığını fark edemeyişimizdir"

Adsız dedi ki...

öyle boş boş gezinirken bu yazıya rastlanılır. okunur.. bi tuz ruhu da buradan içilir.5 yıl önce içildiği gibi.aynısını yaşamış biri olarak. kimsin nerede yaşarsın bilemem. ama senden uzakta hiç tanımadığın biri sana sabırlar diledi dualar etti.geçmese de acın nefese alabil diye.. ben de kırıldığım yerden devam ediyorum kırık olarak :)) Saygı.

MeLLy dedi ki...

PuCCa, kıyamam ama yaaa :(

zey0zey dedi ki...

benim bildiğim pucca bigün biyerlerde çıkar onun karşısına yakar onun canınıda =)

Mystery dedi ki...

ulen bilgisayarımda media playerda şarkılar ilerlerken senin yazıyı okumaya başladım. olayı kavradım ki fondan durma yağmur durma çalmaya başladı. zaten bok gibi günler geçiriyorum ağlattınız ulen beni elbirliğiyle!

Adsız dedi ki...

"akıllı insanlar neden yalnızlığa mahkum olur ki?"

Puccanın akıllı olduğunu kim söyledi lan?

bogurtlenlikedilipasta dedi ki...

sen helal et hakkını...

cinnamoncherry dedi ki...

bir kere kalbinin içine edilince ;bir sonrakine karşı her fedakarlığında iki kere düşünme dürtüsüne ne demeli? ve bu duygu yüzünden es geçilen ,kaybedilen diğer adamlar.. mutluluklar..

Hiç dedi ki...

yazık lan acıdım :D

Adsız dedi ki...

Yeni tanıdım seni.Çok samimi buldum. Buna benzer acıları kendine has yöntemlerle savuşturabiliyor gibisin. Bul bir yöntem yine. Aldırmazlık olur, aptala vurmak olur,arsızlık olur...neyse iyi gelecek olan. Acı çekerken samimi olma kendine. Yalan söyle. Mış gibi yap; mutluymuşsun gibi, takmıyormuşsun gibi, kafanda asıl x varmış gibi... Üzüldüm ben çok.

çağanoz dedi ki...

Yalnız değilsin Pucca'cım merak etme. Bak, yedi ay önce beni sap gibi ortada bırakmış adam, aylar sonra bugün aradı ve ben ona ağzımı geleni saydım, hızımı alamadım aşağıdaki maili döşendim facebook'tan yolladım:

"defalarca baktım fotoğrafına senden sonra, çok sonra, aylar sonra... bir şey hissediyor muyum diye baktım, canım yanacak mı diye baktım, sende ne bulduğuma baktım... baktım... içimde bir yerler taş kesilmişti sanki. "ne vardı bir kez olsun beni dinleseydin, 'bak ben çekip gittiğim zaman arkama bakmayı bilmem, yapma bunu bize işte, beni gönderme kendinden' dediğimde, ne vardı azıcık hiç değilse sevdana sahip çıksaydın, 'ben senin hayatındaki belki son şansım, lütfen bana kötü davranma' diye ağladığımda, ne olurdu beni hak ettiğim yerde taşısaydın, bu kadar çirkinleşmeseydik, bu kadar kötü bitmeseydi hiç değilse" dedim. sonradan seninleyken nasıl bu kadar kötü olabildiğime baktım. bana yüzlerce acı yaşatmış olduğunu düşündüğüm insanlara bile ben "sende bana bunları yaptın ama" demeyi becerememişken, nasıl olmuştu da sana bu kadar büyük bir nefret duyabilmiştim?

4 nisan gecesiydi bana "bitsin, dayanamıyorum" dediğinde, beni değil, (çok geçti benim açımdan ama) bir kez daha karını tercih ettiğinde. o gece ve ertesi gün kemiklerimin içine dek hissettiğim bir acıyla ağladım ve dedim ki "tek bir gün, bu günü bir atlat, yarın daha iyi olacaksın, sonra daha da iyi, zaman neyin ilacı olmadı ki, bunu da unutacaksın, sen neleri unutmadın" o gün, herkesin tanıdığı kadın öldü işte. sen kendi yoluna gittin, ben tüm ebesi bellenmişler gibi piçliğimi hüküm sürdüm.

çağanoz-2 dedi ki...

4 nisan gecesiydi, sen canımı aldın da gittin. yoksa ben sana bile bu akşamki kadar çirkin, kötü, ağır, aşağılayıcı konuşmayı beceremezdim.

sen beni zerre kadar sevmemişsin! sen sadece hastalıklı bir şekilde bana saplandın kaldın. çünkü hiç kimse senin karşında bu kadar yalın, yalansız durmamıştı şimdiye dek. sen, hep bunun ağırlığı altında ezildin. bunun için de hazmedemedin seni sevmiş olmamı. aklın bir türlü almadı böyle sevilmeyi? benim seni sevme şeklimi kıskandın, çünkü benim kadar yürekli olamazdın. evet, ezildin bu sevginin büyüklüğü altında, sana en çok koyan bu, "seni düşünmediğim an yok" diyorsun ya, içinden çıkamadığın için, kör vicdanının kör bıçağını saplayıp duruyorsun her gün kendine. "seni kimse benim kadar sevemez" diyorsun ya, böyle olmasını istiyorsun. beni başkasının kollarında düşünmek bile istemiyorsun bu yüzden. "yapamazsın, sen beni seviyorsun" diyorsun hala... böyle düşünürsen iyi gelecek sana. ben senin malın değilim, unutma! ben senin sahip olabileceğin, sığınıp hayatının geri kalanını huzur içinde yaşayacağın tek kaleydim ve sen onun surlarını yerle bir ettin.

çağanoz-3 dedi ki...

hiç mutlu değildim yanındayken. kafasının içinde binlerce soruyla nasıl mutlu olabilirdi insan? ama sandın ki, benim kafamı bir şeylerle sürekli meşgul edersen yanında kalırım. hep kalırım. yanlış oynadın, tüm oynadığın sayısal oyunlar gibi... şüphelerle, paronayalara kadar varmama neden olan korkunç şüphelerle çıldırtana kadar uğraştın ve sonra arkana yaslanıp "bak gördün mü bizi ne hale getirdin? al işte, sen de aynı evdeki gibi davranıyorsun" dedin.

karının hayatını araştırdım sonunda. neler bulmadım neler! neyse, bulduklarım bana kalsın...

çağanoz-4 dedi ki...

böyle devam ederseniz kızın ileride senden daha çok nefret edecek demiştim. "o benim her şeyim, evli olduğum kadına vicdan borcum büyük, konuştuk bunları, ben onu bırakırsam sokakta kalır" dedin her seferinde. al işte! her şey istediğin gibi. evinde ve evine giren insanlarla mutlu bir hayat portresi çiziyorsun ya! -muş gibi yapıyorsun ve seviyorsun ya bunu yapmayı? daha ne istiyorsun? ne kadar aç gözlüsün böyle?

vicdanın rahat olsun. bana tuz tanesi kadar borcun yok. sen, borcun olanlarla hesaplaşmaya devam et.

eskiden bana "sana bir şans verseler hayatındaki hangi zamanı değiştirmek isterdin?" sorusuna "20 yaşıma geri dönmek ve boşandığım adamla evlenmemeyi isterdim. ama o zaman da bu kadar özel bir çocuğum olmazdı. bunda da bir hayır varmış" derdim.

bugün düşünüyorum da... seni bir şekilde iyi hatırlayabileceğim hiçbir şey bırakmadın bana... söylesene nasıl, nasıl bu kadar kötü olabildin sana karşı aciz ve savunmasız bir kadının yanında???

çağanoz-5 dedi ki...

bir tek şey istiyorum senden:
zamanımı ver bana! benden çaldığın ne varsa senin olsun. umurumda değil. 3 yılımı geri istiyorum senden! her günü bir ay eden, her gecesi acılarla kıvranarak büklüm büklüm ağladığım 3 koca yılımı ver bana! yüzüme eklediğin çizgileri, saçıma düşürdüğün beyazları, ne yaparsam yapayım, ne kadar mutlu olursam olayım gözlerimin içine kazıdığın kederi, o çirkin kederi sil at! aynaya her baktığımda senin eserinle karşılaşmaktan midem bulanıyor artık.

seninle uyuduğum geceleri tekrar tekrar yaşardım. seninle o bir geceyi geçirebilmek için, koynunda uyumak için, nefesini hissetmek için neler yapmadım... sen uyurken seni izlerdim bazen. 'neden canım acıyor? bizim mutlu bir hayatımız olmayacak mı?' derdim. seninle birlikte büyüteceğimiz bir çocuk düşlerdim. bizim çocuğumuz. buradan çok uzaklarda olacaktık ve hiç ayrılmayacaktık. gözlerimiz hep gülecekti o zaman. her yerini ayrı ayrı severdim. sevemedin sen beni... zorla değil ya? "biliyorum, o beni çok seviyor. bir gün biz evleneceğiz ve her şey geçmişte kalacak" yalanına kendimi nasıl da inandırmışım? "ben korkağın tekiyim. yapamam. onu bırakamam" dedin ya... hayatımın en güzel kazığı, en büyük kapağı oldu bana! buldozerle üstümden geçseydin daha iyiydi. hiçbir şey bırakmadın bende... soruyordun ya "nasıl başardım?" diye, işte böyle başardın...

çağanoz-6 dedi ki...

zamanımı geri ver bana... 32 yaşında ama en fazla 26 gösteren halimi geri ver! çocuksuluğumu, her şeye rağmen temiz kalabilmiş yüreğimi, o kirlenmemiş, o öyle saf, o güldüğünde gözlerinin içine dek gülen, ne olursa olsun insanlara inancını yitirmemiş kadını geri ver bana!

3 yıl önce bugün, yağmurda sırılsıklam ıslanmış halime geri döndür beni! o gün söylediğin ve aylar sonra sana kör kütük, her şeyini kaybetmeye razı,delice seven benim şüphelerimle itiraf etmek zorunda kaldığın "boşandım, çocuklar bende, ben onların hem annesi hem babasıyım" yalanı yerine, göğsünü gere gere erkek gibi, mertçe, korkmadan, karşıma geç: "ben evliyim ve karımı seviyorum. ondan hiçbir zaman boşanamam. mutlu bir hayatım var. seninle bir şey yaşamamız mümkün değil" de. 3 yıl önceki tek bir gün, kaderimi değiştirdiğin o günü tam da o günü geri ver bana!

seni ancak o zaman affedebilirim..."

Adsız dedi ki...

biliyor musun ne oldu? bunu okudum ve oturdum ağladım. her yerde aynı hikaye aynı durum. ben de helal ettim hakkımı üstüne bir de ben başka yastıktayım o ele kuşak çözdü ve o başlattı. şimdi istesek de dönemiyoruz. karşısına geçip allah ın belası mutlu musun şimdi bizim mutsuzluğumuza başkalarını da ekledin aferin diyesim geliyor höyküre höyküre. yazık hikayeler yarım kalıyor. 2 tarafta kendi yatağında ağlamaktan şişene dek göz yaşı döküyor. ölesiye elim kolum bağlı sadece izliyorum, izliyor. umarım sen mutlu olursun.

Adsız dedi ki...

laaam pucca üzme kendini boşunaa sen hayatının aşkı olmasada evli mutlu ve cocuklu iken bu adamın bosandıgını duyabilirsin. bana oldu yaniiiii :)

suzzy dedi ki...

Bu durum sanırım bi gün benimde başıma gelecek evlendiğini tv de görmem belki ama duyarım bi yerden. belki tamamen unutmak için, silinmesi için akıldan böyle olması gerekiyo artık imkansız olduğunu öğreniyosun...

Adsız dedi ki...

ne tuhaf yaşadıklarını eşsiz sayıyor her insan demek..oysa tek olmadığımı zamanında öğrenseydim keşke bende 4 yıl birlikte olduğum deli gibi sevdiğim ve nişanlandığım adam tarafından terkedildim sebepsiz hemde öylece..4 ay sonra kız arkadaşı olduğunu öğrendim 1 yıl sonra da evlendi..dünya yıkıldı sandım günlerce ağladım içim öldü..ama sonra tanrı bana büyük bir ödül gönderdi hiç sevilmediğim kadar beni seven ve eşsiz yüreğe sahip dünya yakışıklısı bir adam gönderdi bana ve apar topar evlendik..3 yıl oldu, şimdi iyikide gitmiş diyorum yoksa kocamı hiç tanımayacaktım ruhum yarım kalacaktı hiç gerçekten sevilmeyecektim..inan seninkide geçecek evet küçük bir iz sızı kalacak belki o derin yaradan..ama hepsi bu o sızı senin şükretmeni sağlayacak herşey için..

mika dedi ki...

en çok onun mutlu olmasına ve kendi mutsuzluğuna üzülüyomuş gibisin.mutsuzluğunun sebebini başkalarına bağlamaya çalıştığını düşündürdü bu yazın.

kapağıkaybolanşişe dedi ki...

sen onun üstüne biton şey yaşamış olsanda acıtıyor...

Era dedi ki...

http://www.youtube.com/watch?v=RAuJpMI1VNw

iyi gider..

cecil dedi ki...

oofff evlenmiş diye göbek at bence.. çok sürmez yakında mutsuzluktan derbeder olur..hem öyle alnından öpmeler el ele durmalar dümenden heralde yani kim düğünde öyle durmuyorki.. sende ciddiye alıp böğüre böğüre ağladın yani öylemi..inşallah pucca duyar inşallah görüyordur .inşallahhh içi yanar demediği ne malumm tabii ..

Adsız dedi ki...

Alper den mi sozediyorsun?

kırmızı balık dedi ki...

aman be pucca..b.k mu var üzülüyosun?nedir ki yani? sana yaptığı kötü şeyleri düşününce o karıya da aynısını yapma ihtimalinin her zaman olması tesellin olsun bence...

ebru dedi ki...

fuat kozluklu mu evlenen eski aşkın?

Adsız dedi ki...

var ya asıl o evlenen karının işi zor. Sürekli geçmişte, "pucca" kim, nasıl biri, onu ne kadar seviyodu diye karın ağrısı çekecek. pucca hep süper bi kız olarak kalacak onun aklında.

Adsız dedi ki...

aşkın karşılıklı olması hayatta sadece 1 kez mi yaşanır?? ben yaşadım 2yıl once çok aşıktık sevıyoduk şimdi o nişanlı evlendıgımızde oturmayı planladıgımız evde onunla yaşıcak ben yenıden benı sevecek bırını aramaktan yoruldumm 1 hakkım vardı onu da kullandım mı ne yok işte mutsuzumm

oyumben dedi ki...

Hayatta çektiğimiz acıların toplamının aritmetik ortalaması acı eşiğimizdir.
Olaya iyi tarafından bak. Eşik seviyen yükseldi.

berfinbesiroglu dedi ki...

konuyla alakasız ama, ekim ayı sonundaki tüyap kitap fuarına imzalı bikaç kitabını bıraksan?? bi de imzalısını alsak?

glaringperky dedi ki...

Hey Pucca,

O it için üzülme lütfen. Ona harcanan her ana yazık valla. Ya o seni doven adam unutma! Bence verilmiş sadakan varmış ki öyle bir itle evlenmemişsin. Evlendiği kıza da çok acıyorum. Öyle bir it ile evli olmak. Korkunc birşey şey.
Bu arada resmini ilk defa gördüm nette. Mütiş güzel bir kızsın. Ayrıca çok hassas, duygusal, zeki birisin. Ne olur yazık etme kendine. Yalvarırım? Emin ol o ite deymez.

ameliepoulainsibişey dedi ki...

ankarada yaşayan bir ayı ankara veya yakını olmasın diye üni. ye sadece istanbul ve izmir yazan bi ben ve ayıyla yawrusunun sevgi dolu günleri her hafta değiişen profil resimleri... bi gün bende tv de görmesemde facete düğün fotolarıyla yaşicam aynı şeyleri herkesin hayatında ankarada yaşayan bi ayı var gibi

Tuğçe Özden dedi ki...

eriği merak etmekteyim.

Adsız dedi ki...

pucca, bu adam seni döven, kafanı duvarlara vuran, yüzünü gözünü dağıtan adam değil mi? sen bu adam niye benle evlenmedi diye mi üzülyorsun? haddin değil diyeceksin belki ama, bu adamla evlenmemen isabet olmamış mı? o mutlu nikah fotoğraflarının ardından gelecek olanları görmüyor musun, anlattığın gibi bir adam eşini eninde sonunda dövmeyecek mi? nasıl bir "yuva" olacak o, -eğer olursa- çocukları nasıl bir ortamda büyüyecek sence? dayak atan koca/baba diye birşey var, yüzüğü takınca meleğe dönmüyor o adamlar...

Adsız dedi ki...

alnindan opecek adami napcaksin. adam gibi adam olsa, asik olsa dudagindan oper. aman birak valla.

Adsız dedi ki...

PuCCa bu ufaklık sana çok benziyor. Özellikle gözleri :)
http://www.fotokritik.com/2086598

'e-Life. dedi ki...

sadece dıkktımı cekmstı , ii ki almışım dıorum smdı .kıtabını elıme aldıgım gun bıtırdım :) srklı 'ya evet' 'ay bu kadrda olamazz' 'uff aynı' gıbı sözler soyleyıp drdum :) oyle bı etkılnmısım kı , dolaylı kynanam olcak sahısı grdum ruymda aynı erık'ın annesı . mutfakda benım arkmdn konusuyo du resmn benı ıstemıyodu kotuluyodu :D ama bnde boş drmadım cocugu kafaladım . annesını gondermstık evden :):) ruya işte sanmıyorum oyle kafalyıp kadını gndercgımı ama evett kesınlıkle konusyodr arkmdan :)).rahatldım smdı sanki :) bundn snra sıkı bı takıpcınım , kesınlıkle yazmaya devm et. ayrıca nası bısey oldugunu cok merk edıyorumm :D:D

Una DoNNa dedi ki...

pucca senin derdin çok başka.sen üzülmeye yer arıyosun inan ki.herşey sende bitiyor unutma.hem bu kadar başarılı ol, hem de güçsüz kendini bilmez bi "erkek" için dövün.sen bu değilsin, temel problemini bulup, çözmeye çalışmalısın, yoksa tüm hayatın böyle geçicek maalesef.bilinçaltındaki yanlış inanç kalıplarını bulup bu olayı kökten halletmelisin.uzmanlardan yardım almalısın.

herşeyden önce mutlu olmayı gerçekten iste lütfen.çünkü acılarla besleniyorsun farkındasındır diye düşünüyorum.sen çok güçlü akıllı bi kadınsın, ama geçmişinden kurtulamıyorsun bunu da yapabileceğini düşünüyorum.sevgiler..

Efendisiz dedi ki...

Yazdıklarını beğeni ile takip ediyorum...
Bu istikrarını katiyen bozmamanı dilerim..

dantel örnekleri dedi ki...

Yazılarınızı ilgi ve büyük beğeni ile takip ediyorum.Fakat blogunuza daha fazla zaman ayırın ki sizi kesintisiz takip edebilelim.

Adsız dedi ki...

allah top etsin tüm evlenen eski sevgilileri...

Yasmin dedi ki...

Sen üzülme Pucca. Emin ol hayatına ondan daha iyileri giriyor ve girecek. En azından böyle mutlu ol. Seni sevenlerin var. Mutlu ol bunu hakediyorsun. Önüne bak asla arkandaki kalanları hatırlama...

Adsız dedi ki...

yetmeyen neydi ha?
azımsanan performans?
çıktı elden alyans..
ben mi acı çektirdim sana
sen mi doyamadın bana
yanılgılar saçlarında tara
hırslarını kendinde ara
acının adı para
paraysa derin yara
hiç doymadın sen
acı benim dedim ben..
hey küçük kadın!
armaganım
ucuz öpücük
sanırım biraz küçük..
veda zamanı yakın
yine üzerim kirli
sarılma dedin sakın
donmuşum halime bakın..
kaldı bende
armağan
oldum ben darmadağan.........

Ceren Cura Eraslan dedi ki...

peki sonra ne oldu? onu soyle...life goes on! yeni post'unu bekliyoruz.

Adsız dedi ki...

4 sene beraberdik,bu yaz evlenıyorduk,evimiz,eşyalarımız hazırdı,ailelerimiz tanışıyordu..Beni aldattığını öğrendım,inanmadım ,inanmak ıstemedım,bekledım,bırgece bır mekanda sarılırlarken gördüm..sordum hayır desın dıye bekledım,ınkar etmedı,bana da gıtmek düştü..ertesi gun ben sakınlestırıcılerle ayakta durmaya calısırken..onların sevgılı olduklarını herkese ılan ettıklerını dudyum yaklaışk 3 ay boyunca sadece bır acıklama ıcın aradım, aradım,yalvardım,bARİ aılelere bısey deseydın,herkesle konusmak herkese durumu anlatmak zorunda olan bendım,çünkü o çıtır sevgılısıyle askını yasıyordu..sonra nısanlandılar..burdan sonra bırkıısmını cok net hatrlamıyorum :)..cok fenaydı cok..buarada tam kendımı toparlıyorken de arada kafamı karıstıran mesajlar da atıp benı huzursuz etmıyor değildi.sonra aylar gectı...Ve mutlu son.haftasonu düğünleri oldu.Ölmedim,geçiyor..toplam 6 ay ..nasıl ama?

Adsız dedi ki...

4909 izleyicisi olan bir blogger neden bu kadar seyrek yazar?şımarıklıktan mı? sıkıldığından mı?vakitsizlikten mi?neden?

Adsız dedi ki...

senin ankaralıın Eyüp Özgüç müydüüü. vaayy anasınıı.

Adsız dedi ki...

Adsız değilim aslında. Adım Esra Aydemir. Adsız yazanlardanda hoşlanmıyorum. Kendi çapında bir köşe yazarı olduğum için bana da yazılan adsızlardan pek haz etmiyorum. Çoğunun seninkine benzer bir hikayesi mutlaka var. Tıpkı benim gibi. Ama ben iyi ki diyorum onun için. İyi ki yaşamışım da tanımışım onu ve onunla sürecek yıllar yılı bir hayatı yaşamak kısmet olmadı bana çok şükür.

Seni üzen seni ağlatan, en önemlisi sana el kaldıran bir insanla zaten çok fazla yaşayamazdın.

Ben eğer geçmişi yaşamasaydım bugün kü büyük aşkımı bulamayacaktım ve onunla gerçek aşkı öğrenemeyecektim. Saygı, sevgi, iyi niyet, aile, bunların asıl kavramlarını onunla öğrenemeyecektim. Uzun süre bir öküzle yaşamaya alışanlar bilir belki gerçek aşk çıknca karşısına serseme döner. Ben hayatımın anlamını tanıdığımda geçmişime bir kez daha teşekkür ettim.

Hayatımda olduğu için şimdi Aşkıma Teşekkür Ediyorum.

Kitabını birgünde okudum bitrdim. Sana olan merakıma sevgilimde şaşırdı ve oda okumak istiyor şimdi.
Bu yazıdan sonra sana olan merakım dahada arttı. Özellikle seni böyle üzen adamı da merak ettim işin özünde. Google'da ilk kez birini bu kadar çok arattım. Bu sıralar spiker evliliklerinin hepsine baktım ama hçbiri olamz die düşündüm.
Gizemin kırılır belki birgün senide eski sevgililerininde en azından resimlerini görürüz.

Başarılarının devamını diliyorum.

Adsız dedi ki...

ah be hacı..

berfinbesiroglu dedi ki...

twittera ve formspringe sığmadı diye burda yazıyorum. milliyetteki son yazının normasını, "by pucca" şeklinde belirterek facebookuma yazdığımda bi arkadaşımdan gelen tepkiyi yazıyorum:
"iyi ki lerzan mutlu gibi olmuş. çünkü ŞE-RRA isimli bir bağyan olup sürekli HE-MAN (ERKEK-ADAM) ismindeki tayt giyen ve sıskacık vitaminsiz kıçında donu bile olmayan iskeletora kocaman kılıcıyla ayar verip duran adam tarafından ellenmektense lerzan mutlu olmak çok çok daha iyi. bi de bu iskeletor dünyayı ele geçirmek mi istiyor arkadaş? Geçirsin bırak! hevesini alsın sonra zaten o da anlayacak! zaten dünya dedikleri şey iki taş bi şato bi koltuk falan. bomboş kabus gibi bi yer. Aman diyorum Lerzan forevaaa!

bir takım seksüel atraksiyonlar(aksiyon değil atraksiyon dikkatinizi çekerim):

http://www.dvdbits.com/images/reviewimages/shera002.jpg "

ben güldüm valla :)

OYA dedi ki...

üzülme.bir gün sende çok mutlu olacaksın.inanıyorum...

Adsız dedi ki...

Ya Pucca hayatta hep ileriye bakacaksın donup geriye bakma kimse degmio ben bile son askımda cok umutluudum olmayınca olmuyor f.cuk them ya triplerden ve kapris en onemlisi huysuzluga dayanamıycak hale geldim koymusum bosverrrrrr hayatına yasa ..

Adsız dedi ki...

Ya Pucca hayatta hep ileriye bakacaksın donup geriye bakma kimse degmio ben bile son askımda cok umutluudum olmayınca olmuyor f.cuk them ya triplerden ve kapris en onemlisi huysuzluga dayanamıycak hale geldim koymusum bosverrrrrr hayatına yasa ..

MAVİ TUTKU dedi ki...

Doğrusu yazayımmı çekip gideyimmi kararsız kaldım. ama dayanamadım aklımdakilerle gitmeye. Çokk uzun zaman önce bir süre okumuştum yazılarınızı. erik denen sevgilinizi, sabahleyin ağzınıza dayadığını falan yazmıştınız bir yazınızda..doğrusu benim hoşuma gitmeyen şeyler bunlar.
Bazı yazılarınızda çok iyi düzgün biri, bazılarında çok derece kalitesiz edepsiz bir kadın görüntüsü gördüm o zamanlar, şaşırmıştım.
Bu adam nedir kimdir bilmiyorum, uzun zamandırda yazılarınızı okumuyordum, ama okuduklarım kadarıyla sizi düzgün bir erkeğin eş olarak seçmesi pek mümkün değil.

Açık yazdığım için kusura bakmayın, ama erikle olanları yazmanız, ve önceki yazılarınızda cinselliği tam ifade eden açık sözlerle yazılarınız, bazen küfür yazıları vs. pek hoş bir profil çizmiyor..bunun yanısıra nerdeyse 5000 izleyiniz olması da hani ülkede neyin prim yaptığının buraya yanmasını gibi geliyor bana.

Herşeye rağmen böyle derinden üzülmenize üzüldüm..ama allahım ben ne yaptım derken çok dürüst olmalısınız..hepimiz allahın sevdiği şeyleri yapmıyoruz çoğu zaman, ama bazılarımız hiç yapmıyor...ve hayat adil değil bu bir gerçek.

Adsız dedi ki...

twitter mı, kitap mı, köşe yazıları mı yoksa toptan ünlü olmak mı bilmiyorum ama.. bunlar sana yaramadı.. eskisi gibi bütün samimiyetini bloguyla paylaşan ve bunu ayda yılda bir değil sık sık yapan Pucca'yı -istiyorum demiycem- özlüyorum.

:(

Unknown dedi ki...

azkalmış mutlu sona sık dişini..;) baya yaklaşmışsın şuan belki farkında değilsin ama bu senin için iyi günlerin başlangıcı en azından bende öyle oldu.sende bu yüerk bu kalp olduktan sonra... bunuda aşarsın be :)

Naz. dedi ki...

Ben seni hiç aşamadım, hiç.

4 sene olacak 1 ay sonra, 4 boşa geçen yılı doldurmuş olacağız.

Hiç ayrılmayacaktık, beni hiç bırakmayacaktın. Gözlerime bakıp nasıl bu kadar kolay yalan söyledin, sonradan nasıl başka insanlarla karşımda el ele tutuştun bilmiyorum. Ya çok iyi bir yalancıydın ya da ben çok aptaldım.

Her gece sessizce ağlarken ben, sen başka bir kadınla beraber oluyordun. Seviyordun ya da sevmiyordun, önemli değildi. Bana verdiğin sözü tutmadın, elin başka tenlerin üzerinde de gezdi umarsızca.

Bende başkalarını soktum hayatıma, aynı umarsızlıkla. Ama hiçbiri sen olamadı, hiç biri bana senin baktığın gibi bakamadı ya da bana öyle geldi. En kötüsü de sen bunu hiç bilmedin, başkalarıyla mutlu olduğumu düşünüp yoluna devam ettin.

Şimdi senden tam 4 sene sonra, hayatımın her anını senin için yaşadığımı fark ediyorum. O olsa da anlatsam, o böyle isterdi, o olsaydı buna nasıl da gülerdik şimdi..

Hep aynı döngü, hep aynı sahte gülümseme ve aynı yapmacık cümleler, yapay eller gezen bedenimde.

Artık gelme, artık çok geç. Ben senin yokluğunda, kendimden yarattığım 'sen' ile doldurdum boşluğunu. Ben artık ben değilim sadece, içimde sende varsın. Üstelik ilk başlardaki o romantik, düşünceli adamsın.

Doğum günümde hayatıma giren ve doğum gününde hayatımdan usulca çıkan sahtekarsın. Oysa bendeki sen, hiç gitmedi benden. İzin vermedim, tuttum ellerinden sıkıca. Sana diyemediğim "Gitme"yi binlerce defa söyledim ona. Ve o, gitmedi.

Sen gittin, bitmez sanmıştım.
Bitmedi, ben bittim.

Unknown dedi ki...

amaaaaan derde bak 40 gün olmuş aslanlar gibi babamı vermişim toprağa :(
ne yiyorsun kendini sağlıklı mısın bitti...
kader diye koca bir gerçek var çok kızıyorum Pucca sizin gibi herif peşinden ağlak zırlak gezen hatunlara...
siktiret gitsin yaaa...

zeynep yaman dedi ki...

pucca. sen habire evlenmek istediginden falan bahsediyosunya ben de sana mesaj yazdım bok evlenirsin sen diye..bütün buraya yazdıklarını üstüne bide kitabını okudum.caddedeki yazılarını da okuyorum...hatta tv de sesini bile duydum..ve saa yazdıgım o mesaj için üzgünüm..bana ne lan bunlardan diyosun biliyorum ama inşanlah en kısa zamanda evlenirsin...inşanlah...mupmutlu olursun...

İstiridye dedi ki...

PucCa Yoksun, sesin çıkmıyor canım ya..
Bişi fark ettim biliyomusun pucca uzaktanda olsa seviyorum seni ya.
sevgiler

İstiridye dedi ki...

PucCa Yoksun, sesin çıkmıyor canım ya..
Bişi fark ettim biliyomusun pucca uzaktanda olsa seviyorum seni ya.
sevgiler

Adsız dedi ki...

artık okumuyorum

Unknown dedi ki...

bir insan iç acısını bu kadr güzel anlataiblir. Az önce farkettim bloğunu ve kendimi ayıpladım birden. Nasıl böyle bir bloğu ilk defa okuyorum diye. Acın benim acıma o akdar çok benziyorduki ama ben senin kadar acısını yaşamadım çok şükür yani sevdiğim adımı evlenirken görmedim.
Duygularını bu kadar iyi anlatabilmke süper birşey olsa keşke bende snein gibi içimdekileri anlatabilsem ama nedense çok zor geliyor bana. İçimdekileri anlatmak her zaman beni daha çok acıtacağını düşündüğüm içim içimde saklıyorum. keşke dökebilsem kalbimdeki acıları ve unutsam herşeyi imrendim sana ve kıskandım senin gibi olmak istedim. güçlü olduğunu umarım biliyorsunudur. bunları açık açık yazabilmek bile güçlü olduğunun kanıtıdır.

Bundan sonra sıkı takipçinim

LieLLa dedi ki...

Mıçarım böyle kaderin içine!
Zamanda girse başkasının olduğunu görünce bencilce deliye dönüyoruz işte, olay bu!

Adsız dedi ki...

aaaa!!!
hadi ama ya! niye yazmıyorsun???

Adsız dedi ki...

pucca blog yaz

Zac Nord dedi ki...

guzel yazmisin, ben de bugun eski sevgilimi linkedin'de gordum. gerizekali site bu insanlari da taniyorsaniz ekleyin gibilerden bi seyle karsima getirdi 25 mart'i. evlendigini hatta cocugu oldugunu biliyodum. ama koydu boyle guzel yuzunu gorunce orda profilde...
hayat kotu kollo g.tu dedim kendime. isten cikinca sanirim bi bira icerim, ya da bes...

tinker dedi ki...

pucca hayatımı değiştirdin yemin ederim seviyorum seni sende mutlu olucaksın bigün mutlaka hakediyosun çünkü olmalısında ol lütfen tamammı?

ÖZGE ŞAT dedi ki...

pucca ya yapma böyle üzüldüm be yazını okuyunca, bugun aynısı başıma geliyordu inanır mısın,son anda yeniden mutluluğa döndüm,seni çok iyi anlıyorum ama bırak be pucca,üzülme :((

modda twin dedi ki...

harika yazmıssın içim parcalandı surda iiki gordun bole dusun ve solemesi kolay yapması zor olan seyi yap ama aglama bidaa sakın!!

alpr dedi ki...

bütün yazılarını okudum pucca sen haksızsın sana laflar hazırladıma ama cok uzun ileteceğim sana

FosforluCondom dedi ki...

Hani demiştim ya kız arkadaşımla çok benziyosunuz keşke tanışsak da sana onu anlatsam falan. Geçen yıl 23 ekimde başlamıştık ilişkiye. Bugün 23 ekim ve bitti. Niye bunu sana yazıyorum bilmiyorum ama. Bide kitabını alıp okicaktım güya o da yalan oldu. Sen de öldün galiba yazmamışsın bayadır

FosforluCondom dedi ki...

Hani demiştim ya kız arkadaşımla çok benziyosunuz keşke tanışsak da sana onu anlatsam falan. Geçen yıl 23 ekimde başlamıştık ilişkiye. Bugün 23 ekim ve bitti. Niye bunu sana yazıyorum bilmiyorum ama. Bide kitabını alıp okicaktım güya o da yalan oldu. Sen de öldün galiba yazmamışsın bayadır

Adsız dedi ki...

cok bosladin burayi. unlu oldun yuzune bakmiyorsun ama isin asli bu blog.

bidost dedi ki...

o değil de, dün Ankaradaydım. İlk kez gittim. 7. cadde diye övüp bitiremedikleri sikindirik yere girerken sepet içinde kitap satan korsancıda üzgünüm ki senin kitabın da yerini almıştı. 5.-tl den üstelik. ayrıca satan herif senin Türk olduğunu bile bilmiyordu. ''bu poka Türk mü yeaaa'' dediginde biz gülerek uzaklaştık ordan. sonra sevgilim ve arkadasına senden bahsettim kitabını havuz başında okumuş biri olarak. sevgilimin arkadaşı sana talip =) subay, arabası var, ev almayı emekliliğinden sonra düşünüyor devamlı tayin oldugundan, genel kültürü fit düzeyde, yakışıklı, espritüel ve de kaslı. haha ciddiyim bak, dişlekmiş dedim ama dinlemedi. :) ben de bir asker sevgilisi olaraktan, üniformalı erkekler gerçekten pek seksi oluyor. haydi başkıç. ilgilenirsen tıktık yap dönerim. bö.

Saydam Kadin dedi ki...

pucca öldün mü kaldın mı nerdesin? Çok özledim seni.

Noni dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

ben de yasadım !hala o içimde!seni o kadar iyi anlıyorum ki.3 yıl önce evlendiğinde hayattan koparttım kendimi,perişan oldum.ama pucca !giden gitmiştir aslında .seni biraz olsun düşünse sevgi kırıntısı kalsa nasıl baskasının elini tutabilir,öpebilir, evlenebilir?yukarıda bazı yorumlarda belirtildiği gibi arkana bakma ,baktığın her an cok acı çekerek üzülüyorsun.

Adsız dedi ki...

bir an yorum yapmaktan vazgecicektim.bu kadar yorum ne zaman yazılmıs diye :))

Ama bu yazının üzerine yine de yorum yapayım dedim..
Bence üzülmeni gerektirecek bir durum yok..Nedeni ise puccayı pucca yapan şey bu bence..
umarım geçmişte tanıdıgım mutlu oldugunu düşündügüm pucca,masallardaki gibi ömür boyu mutlu,huzurlu bir yaşam sürer :)

Onat Erçelik dedi ki...

burası bitmiş... tuğçe baran gibi pucca'da kayboldu...

Aysun dedi ki...

Bu başka biri. Di mi? Bu Pucca değil. Pucca böyle yazmaz. Bu bambaşka biri.

Adsız dedi ki...

en büyük korkularımdan biri...merdivende düşüp ön dişlerimi ellerim yokmuşcasına basamaklara vurmaktan sonra................. işte şimdi nikah masası+içki masası+laptop tepsisi zamanıdır!

Adsız dedi ki...

pucca dön artık
şimal

Ciiiyni dedi ki...

bu erkeklerin hepsi aynı bok!

BurcuT dedi ki...

sen yazdin,ben yasadim..gerci bu duygulara yakin benimkilerde..:(keyifsiz anlar..

Adsız dedi ki...

burayı çok boş bıraktın :S

SeCreT dedi ki...

Hayat bu kadar acımasız işte

'FezaOnline' dedi ki...

Boş koy gitsin. Sana erkek mi yok ?
Unutmaya da çalışma, çünkü hep kaçmak istediğin yere koşarsın.. bunu da unutma! ;)

athırsızı dedi ki...

cok zor bısı ya ama unutman için belkide bu gerekıyor. bakma nikim athırsızı ama içerlerde bi kalp var bızdede

Adsız dedi ki...

Pucca anlamıyorum neden bıraktın bloguna yazmayı. Benim gibi binlerce takipcin düzenli olarak bakıyor yazdı mı acaba diye. Ne oldu? Vaktin mi yok seni böyle senelerce takip edip meşhur olmanı sağlayan insanlara vakit ayırmaya. Tam bir hayal kırıklığı olmaya başladın...

zb dedi ki...

ayni seyi 3 sene once yasadım, sadece ben TV'de degil tabak gibi facebook albumunde gordum, kadının duvagi gozlerinin altına tutup dans ederkenki pozu mu desem, herifin kadını tutup yan yatırırkenki gevrek gulusumu desem, birbirlerinin gozlerinin icine bakisi mi.. ne desem. Sıfatsız erkek müsfettesi ugruna 8 yıllık iliskimizi bırakıp gittigi kadınla 6 ay sonra evlenmisti. üstelik iliskimiz boyunca beni o kadınla 2 sene de aldatmisti, ben tabi bunları son ogrenen olmustum. simdi bir de cocukları olmus, allah bereket versin. bazen kepceyle veriyor haketmeyene, ama artık koymuyor, hic bir sey canını onu o dugunde gordugun kadar acitmiyor, o tablodan daha oldurucu bir darbe gelmiyor, sonrası ancak artci depremler olabiliyor. simdi nasılım dersen iyiyim, artık icimde volkanlar patlamıyor sadece bazen ince bir sızı hissediyorum sonra cabucak geciyor, sonucta hayat devam ediyor. vee sonra biri geliyor seni alıp cikariyor butun bunlardan ve sevgiye yeniden inandırıyor.

bahar dalı dedi ki...

bir kere evlensen gazın geçecek bence, ve sonra böyle adamlar için gözyaşı döktüğüne sinirleneceksin. yazıyı okurken senin için üzülemedim açıkçası, evlendiği kız için üzüldüm..

Depresif ama yine de anormal dedi ki...

Sevgisiz ümitsiz ve sensiz ah ah!

daisy dedi ki...

giden gitmiştir kalan sağlar bizimdir bebeğim sikleme boşver.

Adsız dedi ki...

pucca;
4 yıllık şaşı sevgilin,ardından gelen ayak fetişi pekmezin ve sana evlilik teklifiyle gelip sonra basıp giden erik'inle hayatımın son 1senesini yazılarında tekrardan yaşıyorum!
ne garip ki yazıyı benim şaşı beş eximle 4.yılımızın dolduğu gün yazmışsın..biz de o 4yılı doldurmaya 3 ay kala aynı sizin ki gb bir finalle ayrılmıştık...
senin yaşadığın bu trawmayı ben de facebookta şaşı S. ile onun yeni at kılıklı sevgilisinin londra tatili fotolarını gördüğümde yaşamıştım! Üstelik şaşı S. in üzerinde benim ona aldığım Tshirt vardı!
en kötüsü o bakışlar...aynı benleyken baktığı gb bakması, aynı içtenlikle gülmesi...

bloga a bailık olan şarkıyı da bilir içlendiğim zaman S. için söylerim.

Pucca ya bir umut var ama hala içimizde mal gb pekmezlenip erik dişleyebiliyoruz,bir yerlerden bişi çıkar elbet!

RunawayQueen dedi ki...

sıkma güzel canını ya

Adsız dedi ki...

bu kadarmı aynı olur hisler..ben kitabınla tanıştım seninle.interneti pek sevmemde kitabını okudukdan sonra bloguna baktım ve bu yazı..öyle bir iç acıması yok o kadar iyi bilirimki..ve onlar şimdi mutlu..bir yaşanmışlığım var aynı buna benzer bir hikaye.ve şimdi o mutlu..ama ben..çok saçma.

AMELİE dedi ki...

ben de geçen sene kurban bayramında yurt dışında dönüşünde evlenecez diye beklediğim adamın düğün haberini çok acı bi şekilde öğrenmiş oldum..Ortak bi arkadaşımız evlendiğini duymuş,benle evlendi sanıp tebrik etmek için aramıştı..O gün kesilen tüm kurbanlıklardan daha kötü haldeydimm.....Allahın belası pislik!

AMELİE dedi ki...

ben de geçen sene kurban bayramında yurt dışında dönüşünde evlenecez diye beklediğim adamın düğün haberini çok acı bi şekilde öğrenmiş oldum..Ortak bi arkadaşımız evlendiğini duymuş,benle evlendi sanıp tebrik etmek için aramıştı..O gün kesilen tüm kurbanlıklardan daha kötü haldeydimm.....Allahın belası pislik!

N.Şah dedi ki...

Belkide PuCCa...
Senin için burda onlarca yorum yapan insanlara cevap versen acın biraz geçer!.
Vermezsen canını yakabilirsin belkide bazı insanların.
Şahsen ben biraz bizimle olmanı isterdim. Evet ilgimi çekiyorsun samimi geliyorsun, belki dünyadan haberler gibi belkide başına gelenler benim başımada geldiği içindir. Ama biraz daha hikayelerinden ziyade yorumlara dönmelisin.
İyisin Devam Et...

Zeynep dedi ki...

En çok acı veren unutlumazmış, okuyunca hüngür hüngür ağlamaya başladım, hala da ağlıyorum. Aklıma geldi 'o'.. Bir süre sonra alışacağımı umarak devam etmeye çalışıyorum. En kolay belkide.

pasta tarifleri dedi ki...

Dua et ki o kadın arkadaşın değildi :(

cevap bekliyorumm dedi ki...

merabaa!! hiçte beceremem içimde oluşan soruları bu sayfaya dökmeyi ama başarabileceğime inanıyorum. Öncelikle kitabını okudum ve bayıldım her nekadar okumak için yaşım azıcık kçük olsada yani küçük dediğim 8.sınıfa gidiyorum ve kitabını okurken bi tane erkek sana profil foton güzel ama diğerleri fırt mı öyle bişey demişti bana bi onun adını versen kendisini çook merak ediyorum biliyorum vermeyeceğini ama bir umut bekliyorum... lütfennnn

canan dedi ki...

Dönüşü yok beraberce karar verdik ayrılmaya
Alışmalı arkadaşça yolları ayırmaya
Şimdi artık gözyaşları gereksiz akmamalı
Alışmalı kendi yaramızı kendimiz sarmaya

Şimdi artık kelimeler yetersiz anlamı yok
Yitirmişiz anılarla beraber faydası yok
Gel bunları bırakalım artık bir tarafa
Gerçeği görmeliyiz dostum başka çaresi yok

Şimdi bana kaybolan yıllarımı verseler
Şimdi bana seninle bir ömür vadetseler
Şimdi bana yeniden ister misin deseler
Tek bir söz bile söylemeye hakkın yok

Şimdi bana kaybolan yıllarımı verseler
Şimdi bana seninle bir ömür vadetseler
Şimdi bana yeniden ister misin deseler
Tek bir söz bile söylemeye hakkın yok

Şimdi artık kelimeler yetersiz anlamı yok
Yitirmişiz anılarla beraber faydası yok
Gel bunları bırakalım artık bir tarafa
Gerçeği görmeliyiz dostum başka çaresi yok

Şimdi bana kaybolan yıllarımı verseler
Şimdi bana seninle bir ömür vadetseler
Şimdi bana yeniden ister misin deseler
Tek bir söz bile söylemeye hakkın yok

Şimdi bana kaybolan yıllarımı verseler
Şimdi bana seninle bir ömür vadetseler
Şimdi bana yeniden ister misin deseler
Tek bir söz bile söylemeye hakkın yok

Şimdi bana kaybolan yıllarımı verseler
Şimdi bana seninle bir ömür vadetseler
Şimdi bana yeniden ister misin deseler
Tek bir söz bile söylemeye hakkın yok

Unknown dedi ki...

pucca benım sana ulasmam lazım :(

Adsız dedi ki...

wee onu o gün ve öncesı sahte mutlulugun altında yatan erkegı görmelıydın sahteydı sahıttım cunku buna eşimi ınanılmaz farklı bırı .. sanırım ıkımızınde senın .... benım ıse aılesınden baska bırınden canım cok yandı anlamıssındır ... emın ol yasadıklarınn hepsını bende yasadım belkıde daha berbatı sanırım bunlar aılce boleler

Adsız dedi ki...

YA BOŞVER BENIMDE 1.5 YIL ÇITIĞIM VE UNUTAMADIĞIM ERKEK 3 YIL ONRA BENI ARAYIP BULUŞMAK ISTEDI VE BOMBAAAAAA NE DEDI BILIYOMUSUN BENDEN SONRA BIR SURU KIZLA CIKMIS HIC BIRIYLE YURUTEMEMIS ŞİMDİ İSE AŞIK OLMUS OROSPUNUN BIRINE ONA BÜYÜ YAPMIŞ OLABILIRMIYMSIM YANI YAPTIYSAM BOZMAMI ISTIYOMUS ÇUNKI ONUNLA EVLENMEYI DUSUNUYOMUS KIZ BUNU HIC SIKLEMIYOMUS BU BENIM YAPTIRMIS OLABILECEGIM BUYU YUZUNDEN OLABILIRMIS ONA GORE BU INSAN BI GENEL CERRAHI UZMANI VE KENDINI ELIT ENTELEKTUEL DIYE NITELENDIREN BIRI...... GECMISTE ONU COK SEVMISTIM AMA SIMDI KIÇIMLA GULUYORUM...PUHHAHAHAH...:d:d:d

Adsız dedi ki...

ağladım ben,hıçkıra hıçkıra ağladım....nasıl bir tasvirdir bu aynısını yaşadım,iç organlarım parçalanıyor gibi..sanırım mazoşist bir ruha sahibiz..gereksiz bu kadar acı,erkek için,aşk için..gereksiz...

Zirzop dedi ki...

Olmayan s.kime dert değildir eski sevgili.. Ya sevmek ya sevişmek. Kimin umrundaa. Hangi devirde yaşıyoruz ki dönüp aşka gülümsensin. Milletin eli bilmem nesinde gezerken Kim aşkı yaşamış ki.. Boşver gitsinn.

Adsız dedi ki...

kadına karşı şiddete hayır diyoruz,ama okumuşlar kendini çok güzel ifade edenler bile dayak yediği adamdan ayrılsa bile onu özlüyor,adamın yeni birlikteliğne üzülüyor,ister en yakışıklı erkek olsun,ister en zeki erkek olsun seni dövmüş yani o adam 5 para etmezzzz;))))kadına şiddete hayır,gerçekten kadına saygı gösteren,değer verenlerle birlikte olun hem siz mutlu olun,hem de diğer kadınlara ışık tutun

Fırat Yalçın dedi ki...

Değdimi şimdi o sana mesaj attığındaki gururdan dolayı cevap yazmamana?... Pişman olacağın şeyler yapmayacaksın sonra böyle olur işte bir işe yaramaz. Belki de o maili sana cevap yazarsında bir umut barışırız diye atmıştı...

Adsız dedi ki...

Oysa hep hayallerim farklıydı bir caddede karşılaşacaktık ve birbirimize ait olduğumuzu düşünecektik.
böyledir hep düşünceler ama...
bı de 24 hazıran da tam oldu yanı..

Adsız dedi ki...

ben tam bir ergenim 16 yaşındayım ve ergenim sevgilim çok tatlı sevimli birisi ama ben onu kıskançlıklarımla sürekli boğuyorum benden başka kızla konuşmasını istemiyorum aynı okuldayız ve benden önceden 3 4 tame kıza yavşamış güvensizliğim birazda bundan geliyo şimdi kavgalıyız oda beni birinden kıskandı sonunda doğru düzgün hiç msgda atmıyo ama bu saatte dışalarda sürtüyo bidde bu mal özel günleri falan hiç hatırlamaz erkelerin doğasında var sonuçta ama ben hatırlasın beni önemsesin istiyorumda nerde bide d.gunu var bi kaç gün sonr amk ne hediye alsam bide kavga edip ayrılırsak zaten kavgalıyız mal gibi kalıcaam ne yapsam ki beeeeeeeeeeeeeeeeeeen ??

Adsız dedi ki...

bide sizce ne alsaaaaaaam

Adsız dedi ki...

bütün sevgililerim,istisnasız benden sonra buldukları ilk kızla evlendiler hele sonuncusununkini annesi buldu, ama bir dahaki sefere, jeux d'en fants'taki marion cotillardın kısacık gelinlik benzeri kıyafetiyle gittiği gibi ben de gidecem düğüne:)))

Adsız dedi ki...

ahh be pucca can ya kaderlerimiz aynııı :/