6.09.2011

Geçen gün evde ne giydiğini biliyorum!

Hep böyle filmlerde falan görüyorum, kadınlar evin içinde saten geceliklerle dolaşıyorlar, uyandıklarında pat sabahlıklarını giyip evde kuğu gibi süzülüyorlar. Ne bileyim mesela depresyona girdiklerinde, sevgilileri onları terk ettiğinde kombinezonlarını hoop üstlerine çekip, ellerine de bir viski alıp pencerenin önünde dertli dertli oturuyorlar.

Bi de bana bak, evin içinde saç boyası lekeli tişörtlerimden giyiyorum. Sanki her gün 7 kere evi klorakla temizliyormuş gibi bütün eşofmanlarımda bir çamaşır suyu lekesi. 25 dakika giydikten sonra diz izi çıkmış salaş bir hal. Saçlarımın önünü tel tokayla arkaya itmişim evin içinde öyle dolanıyorum. Haa yatıya misafir gelecekse ayrı ama misafirlik pijamalarım var, giymeye kıyamıyorum onları da. Depresyonda isem öyle viskimi alıp cam kenarında içeceğim de bilmem ne. Bir defa hemen evdeki kızlar kıyameti kopartır, "Lan o viskiyi biz dışarı çıkmadan önce evde içeriz diye saklıyorduk, sen ne yapıyorsun bira senin neyine yetmiyor" diye carlarlar bana. O yüzden ben de depresyonumu tumblr kızı edasıyla, dizlerimi karnıma çekip pencere önünde kahve içerek atlatmaya çalışıyorum. Sonra tabii onca kahvenin ardından, zangır zangır titreme, bir heyecan, bir uykusuzluk durumu....

Hah işte, neyse ya dedim yeter, 20 li yaşların sonlarına gelmeden artık biraz büyü de seksileş PuCCa. Kendin için yapmıyorsan bunu manitan için
yap ve kendinden bambaşka bir PuCCa yarat. Bu işe de pijamalarından başla ve kendine ipekli satenli gecelikler al! Piyasadaki saten gecelik kavramının Nuriye ablanın çeyizliği ile aynı anlam olduğunu anlamam uzun sürmedi tabii. Aralarından en az çiçekli olanlardan eve stok yaptım. Sabahlıkları doldurdum dolabımın içine, bir de ev terliklerimi atıp, yerlerine hafif topuklu şeylerden aldım. Artık evin içinde kuğu gibi süzülmeye hazırdım!
Geceliğimi giydim, üzerime de sabahlığı çektim, terliklerimi de şıpıdık diye geçirdim ayağıma evin içinde dolanmaya başladım. Tabii ki aynada gördüğüm görüntü o victoria'nın sürtükleri gibi değildi, o minnacık geceliklerle onlar su gibi olurken, ben niyeyse dolmalık bibere dantel geçirmiş gibi olmuştum. İlk kardeşim gördü beni, baktı baktı baktı "Abla hayırdır? yeni tecavüze uğramış Serpil Çakmaklı gibi olmuşsun, neden evde bunlarla dolaşıyorsun?" dedi, cahilliğine verdim sesimi çıkarmadım. Sonra aradan biraz zaman geçti, sabahlık azcık terletti beni tabii, bu sıcakta onu giymek akıl karı değilmiş bıraktım yerine geceliğimle dolanmaya başladım. İlk gün biraz garip geçti, alışmak zor oldu...
Ertesi gün evde kimse yoktu, bu kez saçlarımı falan da böyle dalgalı bir şeyler yaptım, manita gelecek şimdi en azından şıkır şıkır olayım diye... Evde elimde şarap kadehiyle dolanıyordum ki kapı çaldı, şimdi o halde kapıyı açmalı mıyım? Üzerime sabahlık giysem o daha abes durmaz mı? kapının önünde ya sapığın biri varsa, ben öyle açınca "ooooo abla dünden hazırmış" diye saldırırsa? Burası Türkiye bir de, mahkeme direk beni suçlu bulur kafadan. 13 yaşındaki kızı aklı başında kadın yapıp, 'tecavüze uğramamıştır, kendi isteğiyle yapmıştır' diyen yasalar var, kot pantolonlu ise kadın tecavüz sayılmıyormuş mesela. Adam, hatun saten gecelik giymiş dediği anda hakim, "kapat kapat kapat dosyayı abla yolluymuş yaz kızım" der kesin.
Gittim hemen altıma pijamamı çektim, kapıyı açtım. Alt komşu, topuk sesinden rahatsız olmuş bana onu söylemeye gelmiş. 168 boyumu 172 yapan terlikleri o geri zekalı karının ağrıyan başı yüzünden rafa kaldırmak zorunda kaldım. Bu seferde o geceliğin altına muya terlikleri giydim ama hiç yakışmıyor, altımda şap şap banyo terliği üstümde Zerrin Egeliler geceliği. Gerçek bir altı şişhane,üstü tabakhane miydi neydi o laf öyle oldu.

Açtım televizyonu saçlarımı yana attıra attıra çok önemli bir şeymiş gibi doktorlarda gene kim öldü de hangi doktor kime verdi diye bakıyordum ki bir daha kapı çaldı. Delikten baktım, bi tane küçük bebe malak malak duruyor kapıda. Yaaa bundan bişi olmaz, boşuna pijamamı giymeyeyim dedim tam kapıyı açıyordum ki aklıma adult forumlarda yazan hikayeler geldi. "Komşu kızı PuCCa abla, saten geceliğiyle evde dolanır bizi çıldırtırdı. Ağzı yüzü çirkin, suratına sıçmazsın, etine dolgun bıngıl bıngıl et olan PuCCa ablanın kendine özgü bir tarzı bir gideri vardı. Annemgil bir gün tuz almak için beni ona yollamıştı, kapıyı kendine bir beden küçük gelen geceliğiyle açmış ayna gibi karşımda parlıyordu. İçeri gel bakalım aslanım dedi bana....."

Ayyy hayır, hemen pijamamı giymeliyim! Gittim açtım kapıyı, balkona çamaşırları düşmüş onun için gelmiş verdim çamaşırı, gittim yeniden geceliğimi giydim bekledim. Sonra tam kıçımı koltuğa koyuyordum ki yine o lanet kapı çaldı. "sikerrrrlerrrr lan, benim saten gecelik giyeceğim günü mü buldunuz" diye cinnet geçirecektim resmen. Kargo gelmiş, bu sikik kargoda zaten istediğim zamanda değil, ne zaman gereksiz an var o zaman gelir. Bir daha üstüme çektim pijamayı, aldım kargoyu geçtim içeri oturdum. Bu kez pijamamı çıkartmadım, nasılsa biri yine kapıyı çalacak diye. Aradan bir saat falan geçti, dedim herhalde kimse gelmeyecek bu sefer tam çıkarttım pijamayı, zırrrr kapı çaldı.

Siktir, cidden yani pencereden beni izleyip benle dalga geçen bir mahalleli var ya da bu murphy artık bokunu çıkardı bu olayın. Yeter artık, geceliğimle açacam kapıyı aaa diye gittim kapıya, homurdana homurdana açtım kapıyı, manita gelmiş.
Beni öyle görmesiyle, önce bi şaşırdı, sonra etrafına baktı, sonra beni tuttuğu gibi yatak odasına götürdü... Hemen aklına öyle pis pis şeyler gelmesin, terbiyesiz!

- xxx lerle beraber geldik. çıplak çıplak kapıya mı çıkıyosun. Şimdi çocuklar gelecek. Üstünü giy... evde sen kendi kendine çeyizliklerini mi deniyorsun ben yokken?
- Bu çeyizlik değil be, gecelik
- çeyiz şeyi gibi
- hayatında gecelik mi gördün acaba öküz! Çek git çeyizmiş, sensin çeyiz.
- doktorlar da açık tv de, fiskos masası da örüyor musun ha, nereye sakladın dantel poşetini hah söyle hadi.
- Şu an senden nefret ediyorum.

Öyle işte, yani alışmadık götte saten gecelik durmazmış... ben yine emektar dizi çıkmış dondurma desenli pembe pijamama geri döndüm. Bir de aklıma şey geldi, bi film vardı, İbo sevgilisine "naylon geceliği orospular; pazen geceliği namuslular giyer" diyerek, hatunun geceliğini parçalamıştı. Sonra yazık Fulden Uras'tı sanırım yavrum gitti geneleve düştü, olan o geceliğe oldu, bi ton para da vermişti mundar oldu boşuna...

47 yorum:

Leah dedi ki...

ahahahah bi de Fulden'in verdiği paraya üzülüyor ya nası tatlı! :)

Erge Güçlü dedi ki...

uykum da vardı hani, yazının başına kapılınca sonuna kadar okudum. "yani alışmadık götte saten gecelik durmazmış." lafına güldüm çok.haklısın şeker, olmayınca olmuyor. kapının önünden cam şişe sütle,gazeteyi saten sabahlığıyla alan hanfendi moduna almalıydın kendini

Missbone dedi ki...

Aklıma sevgilime hazırladığım doğum günü süprizi geldi :( Ona özel masa hazırlamıştım,heryere seksi notlar yazmıştım. Üzerime de abuk sabuk kıyafetler giymiştim. Kapıyı bi açtım öküz arkadaşıyla girdi içeri.

Bizde şans yok valla PuCCa,biz ne saten gecelik giyeriz,ne sevgiliye süpriz yapabiliriz...

:/

Adsız dedi ki...

Çok güzel yazmışsın pucca :)) murphy denilen olay cidden çok mal bir olay yahu... Doktorlar gündemini de takip etmen hoş tabi :D

cecilia dedi ki...

hahaa pucca sevgilinin tepkisi ne öyle yaa :) adamda var maçoluk şimdi doğruya doğru :) çok güldüm gene ama şu geceliklere inan bende özeniyorum, nasıl bi ruh haline sokuyo insanı merak ediyorum açıkçası :)

cecil dedi ki...

o manitan sana yar olmaz .. kes biletini gitsin.. pek hödükmüş maşallah

SeLeN dedi ki...

Bi sandık dolusu saten gecelik, minnacık şortlu, dantel kenarlı, bıdıbıdılı gecelik sabahlık yatıyo evde. Uyunmuyo onlarla bi kere, üşütüyo terletiyo vs... Koca adamı dedi ki bana bi kere, ben seni dizi çıkmış pijamalarınla sevdim maralımmmm:)) pis kro:) ama oooh mis şimdi,kışın patiklerimi de giyiyom süper valla :DD hahahaaaa...

herkesgibibiri dedi ki...

bayılıyorum sana

Adsız dedi ki...

Bu sefer güldürmedin PuCCa ... :'(

Adsız dedi ki...

Yaf her gün seni takip ediyor olmak beni hastalıklı mı yapar, sanırım evet :) ama sıkıcı bir binanın bilmem kaçıncı katında ve hiç iş yapmadan maaş alan biri olarak, bana çok iyi geliyorsun Pucca :) Kocaman sevgiler yolluyorum, 22 ekimde ZAZ konseri var, 09 eylül de biletix den satışa çıkacakmış biletleri, gelsene yaf, ne iyi olur, bende konser aralarında milletin suratını inceleyim acaba bu mu Pucca, şu mu diye :) Sevgiler şirin insan..

sTuBboRn dedi ki...

Çok ıyı yaa... ama o geceelık olyına oyle cok katılıyorumkı mıllet gıyıyor vayy be oluosun... sonra uzerıne gecırdınmı ıgg bu ne yaa dıor ınsan en ıyısı esortman :D

rahat yazar dedi ki...

Günümüzün TV klasiği sabah-akşam "doktorlar" yayında. Geçen gün takıldım biraz izledim hipnoz gibi öyle kaldım garip bir hava var o dizide:)

hiçkimse dedi ki...

çok güldüm yaa eline sağlık sabah sabah ayy öğlen olmuş ama benim için sabah işte her neyse iyi geldi depresyonuma :)

vintage peony dedi ki...

ya o seten gecelikler yazın terletir kışın da yumurtalıkları hasta eden cinsten. keşke içi yünlü olanları çıksa :D

Sed. (weba) dedi ki...

Ah be beybi ne şansmış seninkisi de ! (:

zzer dedi ki...

Pucca sen çok yaşşa yıa :D. okudukça aklıma deli fikirler geliyor.hayır o bu değil de berbat bir halimi hatırladım.şöyle 9.10 yaşlarında felanım ayıcıklı pijamalarla ekmek almaya giderdim ben.ohha yaş kemale erince satenle kapıyı bile açamıyorsun.

Rubi dedi ki...

hahahah çok güldüm Pucca yaa alemsin valla :D

Sevalyum dedi ki...

Yazın da çok zor oluyor sıcaktan evde mini şort vs. incecik minicik şeyler giyiyor insan kapı bir çalmaya görsün, koşup üstüme ne giyeceğimi şaşırıyorum hani kapıcıyı, sucuyu vs. bu kıyafetle de karşılamak olmuyorr.sorma gitsinn...olsa bi rop döşambırım o_o o erkeklerin sabahlığının ismi miydi?neyse çek bi sabahlık üstüne aç ama yokkkk nerdee??

Hatun bir kişiLik dedi ki...

Şu anki sevgilin kim pucca yaaa, kopukluk oldu, takma ismide yok.
Cevapta ver hani bana, okuyup bi alttaki yoruma gecme.

α.к.α.т.я.i.є.ℓ dedi ki...

Yarıldım :D

bitter dedi ki...

fikir güzel de işte icraat kötü olmuş. yani zamanlama kötü..

Adsız dedi ki...

ba yıl dımmmm yine.. süpersin yahu çokk öptüm

melis dedi ki...

puccaa benimde almam lazım o geceliklerden. bide iç çamaşırı en dantellisinden. sevgilim yakında o nene donlarım için beni terkedip cillop gibi hatunlara gidecek yoksa az kaldı

pudra dedi ki...

"Komşu kızı PuCCa abla, saten geceliğiyle evde dolanır bizi çıldırtırdı. Ağzı yüzü çirkin, suratına sıçmazsın, etine dolgun bıngıl bıngıl et olan PuCCa ablanın kendine özgü bir tarzı bir gideri vardı. Annemgil bir gün tuz almak için beni ona yollamıştı, kapıyı kendine bir beden küçük gelen geceliğiyle açmış ayna gibi karşımda parlıyordu. İçeri gel bakalım aslanım dedi bana....." ahahah

EvA dedi ki...

hahahhh çok komik oldu sonu ama hakkatten o kapı çalmalarına içimden neler dedim :D

dt dedi ki...

tam şu saten gecelik olaylarına giriyoduk,herşey hazırdı ama adamın annesının hastalanacağı tuttu.gerçi o olmasa da adam bi odunluk yapardı mutlaka.ya günlerce hazırlan alışveriş yap bişeyler son anda herşey yatsın olacak iş mi? işte tam ben bu buhranlardaykene buldum seni ve tabiki günün anlam ve önemine uygun bu yazıyı,okudukça eğlendim kendime geldim.sınav gecelerinde bile bu kadar çok okumadım ben.süpersin!

Witch. dedi ki...

Tüh ya, senin manita da öküz çıktı. insan bi "çok seksi olmuşsun PuCCa ama şimdi arkadaşlar gelecek" der di mi?
Ayrıca tuz almaya gelen çocuğun fantezilerine bayıldım.
Tecavüze uğramış Serpil Çakmaklı... benzetmeye bak be!

köydenindimşehire dedi ki...

inanılmaz güzel bir anlatımın var, olayların içinde buluyorum resmen kendimi, benim de yeni bir blogum var, senin gibi yazamıyorum pek ama öğreneceğim artık. ziyaret etmek isterseniz diye.
http://ortayaikikarisik.blogspot.com/
mutlu günler.

R.R dedi ki...

PuCCa yine gülmekten öldürdün beni :D murphy nin selamı var

Entel Karınca dedi ki...

Uzun zamandan sonra bu yazın iyi geldi valla. Yazılarını okumayı özlemişim :)

Adsız dedi ki...

pucca, o saten geceliğin dökümlü penyeleri topuklu tüylü terliklerin dolgu topuk olanları var azimle devam etmelisin benceleyin

Adsız dedi ki...

güldürdün yine ya okurken yarıldım resmen:D bu yazılarını özlemiştik valla:)

Adsız dedi ki...

İYİMİŞ:)

www.zuhalvarol.com

gülşah dedi ki...

sen varya müthiş bi hatunsun kahkahalarla okudum :D hele manitanın yorumlarına koptum PUCCA sen çooook yaşa hep ol iyiki varsın !

bahar dedi ki...

""dolmalık bibere dantel geçirmiş gibi"" yarıldım gülmekten:) helal sana pucca..

Adsız dedi ki...

süpersin yaw ama sevgiilin öküz insan bi bebegim cok tatlısın ama şimdi ark lar gelecekseni tekrar böyle görmek isterim yakışmış fln der karşısında tas gibi bi hatun war hewes etmiş giyinmiş :)

Zero dedi ki...

Bayılıyorum yazılarına.. :D

klbkr dedi ki...

ama ben yapınca böyle şeyler manyak diyorlar, seni seviyorum pucca manyaksın ama harıkasın:)))

ferdagokturkince dedi ki...

dolmalık bibere dantel geçirmek nasıl bi metafordur yaaa ;))) çok fazla güldüm, karın kaslarım çalıştı sayende, çok öpüyorummmm. ;))

EBRULİ dedi ki...

SALAK SEWGİLİM İÇİN AĞDA,MANİKÜR,PEDİKÜR,CART CURT YAPTRDIM GÜZEL İÇ ÇAMAŞIRLARI ALDIM BAYRAM TATİLİ İÇİN PLANLAR YAPIORDUM Kİ ADAM BENİ ARİFE GÜNÜ GÖT GİBİ BIRAKTI ALLAH BELANİ WERSİN...PUCCA SENDE OKUDUĞUM HERŞEY BAŞIMA GELDİİ İİKİİİ WARSIN..

pelininstyle dedi ki...

geberdim gulmekten allah seni naaapsin:)))))))))

pelininstyle dedi ki...

geberdim gulmekten allah seni naaapsin:)))))))))

DiDeMm dedi ki...

Tabii ki aynada gördüğüm görüntü o victoria'nın sürtükleri gibi değildi, o minnacık geceliklerle onlar su gibi olurken, ben niyeyse dolmalık bibere dantel geçirmiş gibi olmuştum. İlk kardeşim gördü beni, baktı baktı baktı "Abla hayırdır? yeni tecavüze uğramış Serpil Çakmaklı gibi olmuşsun, neden evde bunlarla dolaşıyorsun?" dedi, cahilliğine verdim sesimi çıkarmadım...:DDD KARNIM AĞRIDI GÜLMEKTEN SÜPERSİN BAZEN KENDİMDEN KARELER GÖRÜYORUM YAZDIKLARINDA TANIŞMAK İSTERDİM SENLE

Adsız dedi ki...

Evlen Benimle İzle

..ZoviraX.. dedi ki...

güzel yazmışsın bildiğin ev hali. hayatın bi köşesinden olması güzel. yazılarını sevdim.

hala rüyadamıyım? dedi ki...

İlk kardeşim gördü beni, baktı baktı baktı "Abla hayırdır? yeni tecavüze uğramış Serpil Çakmaklı gibi olmuşsun, neden evde bunlarla dolaşıyorsun?" dedi, cahilliğine verdim sesimi çıkarmadım.
ahaha çok iyi ya :Dgece gece güldüm ya :))

Adsız dedi ki...

Çok güzel siteniz var buda benim bayanlara özel seksi gecelik modelleri sitem ile uygun fiyat iç çamaşırları sizlerele. http://fantazigiyimtrendi.blogspot.com seç beğen al.