21.09.2011

Sinsi pislik lanet düşman; sevgilinizin arkadaşı!

Sevgilisi olan erkeklerin arkadaşı olmaması gerekli, yani özellikle o sevgili benim sevgilimse. Benim arkadaşım olabilir, çevrem hatta çok olabilir, canım istediği zaman dışarı çıkabileyim, fink fink gezeyim, flört bana serbest olsun, ama sevgilim evde dursun, her şeyi, hayatı, canı, kanı ben olayım istiyorum çok mu zor yani bu ütopyam… Sevmiyorum sevgilinin yanında dolanan parazitleri, ne kötülük geliyorsa onlardan geliyor zaten mendebur suratlı işemik tipliler! Bildiğin tehlike bence, çünkü kabak gibi belli olan bir gerçek var ki; siz geçicisiniz o arkadaşlar her daim kalıcı, siz yeni gelensiniz onlar demirbaş. Siz onların arasını bozmaya çalışırsınız, arası bozulan siz olursunuz.

Kötü Bakteri Gibi Kötü Kanki
Her erkeğin hayatında muhakkak kötü bir erkek arkadaş mevcuttur. Bu arkadaş evliliğe inanmaz, free takılır, muhakkak bekâr evi vardır ve bu bekâr evine sayısız bekâr kadın getirir. Ve her ne hikmetse bu bekâr evinde plazma kocaman bir tv ve bir adet PES mevcuttur. Sevgiliniz haftanın üç günü oyun geceleri adı altında bu adamın evine mesken kurmaktadır. Bu berbat arkadaş kadınları yalnızca seks objesi o

larak görür ve muhakkak sizden çok haz etmez. Ağzını yaya yaya “yengeee senin bu sevgilin var yaa” türü espriler yapar durur. Hayır bir de komikmiş gibi sizi her gördüğü yerde aynı şapşallıkları tekrarlar. Ağzına banyo terliği ile çarpmamak için zor durursunuz. Bakışmalarınız hep nefret içeriklidir, askere tekrar tekrar gitmesini, şehir değiştirmesini, hatta ülkeden sürülmesini dört gözle beklersiniz. Ama gelgelelim ki bu adamlar işlerinde başarılı adamlar oldukları için her daim kazanmaya alışkınlardır. Bu tarz adamlara savaş açarken dikkat etmeniz gereken iki husus vardır.

Yapmamanız: Sakın kendi arkadaşınızla tanıştırıp bir yuva kurmasını hayal etmeyin.

Yapmanız: sevgilinize bir PES hediye edin ama sonra onu da kırın.

Depresif Arkadaş
Kötü kanki tipinin başka bir türü olan, her fındığı kıran ama her fındığı kırarken o fındığa aşık olan tiplemesi mevcuttur -ki bu daha tehlikelidir. Her ay sevgilisinden ayrılır ve sevgilinizi arar, muhakkak morali bozuktur, bir ay boyunca ortaya çıkmayan adam bir ayın sonunda "iki tek atıp efkâr dağıtalım" diyerek ortaya dökülür. Bu adamın efkâr dağıtacağı yer meyhane değil 2 metre bacak boyu olan kızların takıldığı mekânlardır.
Siklerini ne kadar çok yere sokarlarsa o kadar uzayacağını düşünürler. Bir de bunların sevgilileri başa bela olur, kızları sevgilinizin telefonundan aradığı için, ya da kapısına sevgilinizle gittiği için bu kızlarla sürekli olarak sevgiliniz uğraşmak zorunda kalır. Kendi ilişkisine bile bu kadar emek vermeyen adam, o dangalak arkadaşının 3 günlük olayına canla başla çalışıp sizi sinir krizlerine sokar!

Yapmamanız: Bu adamın yanına gittiği zaman aman blöf yapıp ayrılacağınızı öne sürmeyin. İki tane sevgilisinden yeni ayrılmış arkadaşı kurtlar sofrasına atmış olursunuz.
Yapmanız: Bir arkadaşınızla tanıştırın, ayrıldığında öteki arkadaşınızla tanıştırın. Böylelikle sevgilinizi değil sürekli sizi arar durur.


Çifter Çifter
Hiç sevilmeyen arkadaş türleridir, lisede üniversitede aynı grupta takılmış o dönemlerden çıkmaya başlayan, rengi atmış alyansla dolanan, hala daha manitanız için evlilik planı yapan iki şeytandan ibarettir. Bunlar genelde aşırı kıskanç oldukları için arkadaşınıza sizi yakıştırmaz, siz arkadaşları için ideal kadın değilsinizdir. Çünkü bu çift arkadaşlar hala daha üniversite yıllarındaki o masum, o içten o her şeyi yapan ama maalesef artık Çanakkale’de falan yaşayan psikopat eski sevgilisinin fanatik taraftarlarıdır. Aradan milyonlarca yıl geçmiş olsa da o kızın yerini hiçbir şey tutmaz. Her buluşmada muhakkak adı anılır o yellozun, bir fotoğraf gösterilir, adamı bir geçmişe gönderirler durup durup…
Yapmamanız gereken: Aman sakın anlattıkları eski sevgili muhabbetlerini ciddiye alıp, o kızı araştırmaya geçmişi didiklemeye kalkmayın. Sonrası hüsran oluyor yaptım biliyorum yani.

Yapmanız gereken: Çiftin kız olanını kendinize çekip sevgilinizin aslında itin kopuğun teki olduğuna inandırmak, artık değiştiğini eski masumiyetinden eser kalmadığını her akşam farklı kızlarla takıldığına inandırmak. Eee malum, kız da kendi sevgilisini koruma altına almak isteyecektir.


Ama tatlım o çok iyi bir kız

Ve işte en tehlikeli ve benim en nefret ettiğim arkadaş türü. Bir kere kız arkadaşta neymiş yahu, ben ki daha annesine tahammül edemezken sen kim oluyorsun da benim sevgilimin yanında fink fink dolanıyorsun. Bunlar bir de yıllardır arkadaşlardır, hep bir savunma hali içerisinde konuşurlar “ya ben onu hiç kadın gibi görmüyorum ehehe” bok görmüyorsun! Muhakkak ki bir sarhoşluk anında en azından bir meme ellemeye varan samimiyetiniz olmuştur. Sürekli yılış yapışlardır birbirlerine karşı, kız ikiyüzlü pisliğin tekidir. Eli kolu hep adamın üzerindedir, iki lafından biri, “ayy biz senelerdir böyleyiz yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez, hatırladın mı yaa bir kere bilmem ne tatilinde böyle ben senin üstüne çıkmıştım ahaha.” Yakınmış arkadaşmış, seni ben bir evin bodrumuna kitleyeyim üstünde oklava kırıp, gün yüzü göstermeyeyim de bir daha yanımda böyle densizce konuşabiliyor musun bakalım sevgilimle!
Bunlar bir türlü ilişki tutturamamış, bir türlü yuva kurmaya meyil edememiş kişilerdir. Siz sevgilinizle en önemli anı yaşarken pat bir telefon gelir "Sevda işte hasta olmuş ona çağırıyor." Sevda zaten hep hastalanır, nasıl hisleri kuvvetliyse bu yellozun tam romantik anda aramayı başarır. Hep başı beladadır, hep bir şeyler için sevgilinizin yardımına muhtaçtır, hep sorunları vardır… Ne zaman ağzınızı açıp bir şey söylemeye kalkarsınız, adam şap diye o lafı yapıştırır “Ama tatlım o çok iyi bir kız, seni de çok seviyor” O iyi kızın bacaklarını diz kapaklarından kırıp, adamın götüne sokmak için kendinizi zor tutsanız da bi durun bi sakinleşin.

Yapmamanız gereken: Adamı kıza karşı doldurmayın, bir işe yaramıyor. Kıskançlık krizine de girmeyin, bunca sene olmamış bu saatten sonra hiç olmaz ama sinek küçük mide bulandırıyor.

Yapmanız gereken: Ona en kral maço erkeği ayarlamak, onunlayken gelsin sıkıyorsa mıç mıç olsun bakalım sevgilinizle… Pis orospu!

Elele yazımdandı. Bari boşken bunları buraya yerleştireyim :)

41 yorum:

Adsız dedi ki...

peki sevgilinin erkek avcısı olan,güzel olan kız bir kankası varsa onu ne yapacağız?

Milena dedi ki...

keşke yok olsalar..evlendikten sonra bile kocanızı kurtaramazsınız bu tiplerden kocanız aman hayatım geyik adam işte çok komik filan der sonra o geyikler başınızı derde sokarlar..aynen katılıyorum pucca sana..

şebnem dedi ki...

Şuanda şuanda kötü bakteri gibi olanlardan birine küfürler yağdırıyıdum içimden ..
Kıskanıyomuyum acaba... yoksa fazlamı abarttım .. arkadaş arkadaştır canım iyidir yanii ... Hayır hayır... Sinsi pislik lanet düşman; sevgilinizin arkadaşı!

Ekimoza dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
fulya dedi ki...

pucca blogger olayım deyince sevgili ablam ilk seni okuttu bana bak sana benzeyen biri var diye... ilk okuduğum yazında bir akrabanı sanırım karşılamaya gidiyordun... kız taş gibiydi... allahım ne gülmüştüm... seni meyl ettiren ne bilmiyorum şimdi bu kadar güzin abla sendromuna... eski yazılarını özledim...

Poliganum dedi ki...

yapmanız ve yapmamanızın gerekenler kısmı çok yerinde olmuş :) vaay harbiden ya bu kadın çok zeki demekten alıkoyamadım kendimi :)

Hidayet ATEŞLİ dedi ki...

"Siklerini ne kadar çok yere sokarlarsa o kadar uzayacağını düşünürler."

Denemek lazım...

rahat yazar dedi ki...

Yazıdaki fotoğraftaki kız Pucca'ya benziyor:)

Her erkeğin “ya ben onu hiç kadın gibi görmüyorum ehehe” dediği bir kız arkadaşı vardır:)

Öyle bir yazım vardı benim:

http://rahatyazar.blogspot.com/2009/07/bu-kzla-sadece-arkadas-olurum.html

Adsız dedi ki...

Sen buraya yazı yerleştiriyorken sevgilin 2 nolu arkadaş tipiyle olmasın sakın?

Sena Onur dedi ki...

ay Puccaa ofisteki stajyer çocuk Sena bunu sen yazmış olabilir misin diye getirdi yazını koptum gülmekten.. Sevgilim tüm kız arkadaşları ölse üzülmem. Bu kadar da netim :):)
Öperim seni canım, muck ! :)

Unknown dedi ki...

ohaaaa !!!!
tespitler o kadar dogur ki... bir de eski sevgilisinden ayrilmis ve birbirine surekli gadasim diye hitap eden ve aslinda bosver gadam ya, dizginleri eline verme diye salak salak akillar veren, ankarada diil istnabulda yasayan, her firsatta sevgilini yanina cagiran tipler var ki... ooo yanma gitsin...

ha bi de ayni okuldan mezun olmus, okuldayken birbirnin suratina bakmayan, ama sonra ne hikmetse rusyada orda burda kari sikerken beraber takilmaya baslayan ve sevgilinin kankasi olan, basarili hic bi iliskis olmamis ve malesefte olamaycak ama her firsatta sevgilini oraya buraya cagirian, en son kariyida rusyada becerdigi icin surekli rusyayi anlatan, hatirlatan okuzler var ki degme gitsin...

ve bunlara ama onlar benim arkadasim diyen salak sevgilin...

ulan salak, gce mannatthana bosbosuna goturmeye calismio bu adam, yada guy baralara :))

bunlara karsi yapialcak tek sey, her firsatta onlari kotu olduguna inandiracak sekilde inceden inceden laflar sokmak dicem ama anlayacak kadar akilli diiller malesef..

en guzeli onlari kendi haline birakmak, zaten yalnizlar ve malesef zaten onlari cekecek kimseyi bulamayacaklar ...

haahhaha :)))

ps: seviorum seni pucca :)

Sayın KARACA dedi ki...

Yok arkadaş olmaz böyle. Adam dediğin başladıysa bir ilişkiye lank diye koyacak çevresine bir mesafe. bekarlıkla ilişki içindeki hali vaziyeti ayırmayı bilecek. Yoksa çookk entrikalar bekler seni beni bizi ;)

mamba dedi ki...

pucca tespitler şahane uygulamaya alacağım hemen :))

Rebecca dedi ki...

en baştaki en kötüsü bence. hepsi iğrenç itici yaratıklar olabilirler ama en baştaki bunların hepsini sollar

frambuaz dedi ki...

pucca maalesef bu kankalardan kurtuluş yok yaaa:(evlendik 7 sene oldu hala adam arayınca kocam kanat takıp gidiyor,yapmadığım kalmadı.Siz kesin gay siniz ne bu samimiyet bile dedim ama bana mısın demediler yaww,adamı kuzenimle evlendirdim şimdi tümden başıma kaldı:((((

Adsız dedi ki...

ya dediklerinin cogu dogru da. amasi, ben bi kizim, ve yakin dostlarimin %80'i erkeklerdir. hatta pek coguyla daha ilk ve orta okullardan arkadasligimiz basladi. simdi 27 yasima geldim, o dostlarimin cogu evlendi, hemen hepsinin 1'er bebegi var, birinin 2 bebegi var. yani onlarin esleriyle de gayet guzel arkadas olabildik. bir birimizin ev partilerine gideriz, bana gelirken onlar hem eslerini hem bebislerini de getirirler yanlarinda. yani nasil anlatayim, benim hep uzun sureli iliskilerim oluyor - disaridan adamlarla yani, dostlarimdan hic birine yan gozle bakmadim, escinsel degilim, biseksuel de degilim. oyle yuzune bakilmayacak tip de degilim, elim yuzum fizigim duzgun. beynim de gayet normal calisiyor. valla arkadaslarimla biz bir birimize asla asilmayiz. abi kardes gibiyiz cidden. uzun lafin kisasi oyle erkeklerle dostluk kuran her kiz cadi degildir Puccacim demek istedim sadece =)

louisvuittonaski dedi ki...

ne yılandır onlarrr başıma ne geldiyse onlardan geliyorrr

cecil dedi ki...

blogumu kim kapattıysa allah onun belasını vermekten helak etsin!

Jellyfish dedi ki...

“Ama tatlım o çok iyi bir kız”

İyiler erken cennete gider diyorlar ama onda tık yok.

lepidoptera dedi ki...

aynen öyle yaa!! sinsi şıllıklar!!!

Adsız dedi ki...

bence pucca diye biri yok bu tamamen hayali biri başkaları tarafından olşturulmuş çünkü çelişkili düşünceleri var bi öyle bi böyle..en basitinden kendini şişmanım,çirkinim diye anlatıyo ve bi bakıyoruz aslında öyle değil!dikkat çekmek için en can alıcı konulara değiniyo ama aslında öyle olmadığından kendinle çelişiyo çoğu zaman..hayal ürünü gerçek değil!eğlenmek için okuyun ama kendinizi fazla kaptırmayın bence

ecik böcük dedi ki...

Ablam geçtiğimiz cuma kitabı getirip ''bak tam senlik, bu kız senin kafa al oku'' diyene kadar ne Pucca'nın varlığından nede böle bi blogtan habersizdim. ilk defa bi kitabı 2 günde bitirdim. Dedim nasıl ulaşırım nerdedir bu kız? dewamı yokmudur bu kitabın diye araştırmaya koyuldum ve buldummm şuanda mutluyum seni buldum :p ha ha hihi ! süpersin PuCCa öpücükler..

ecik böcük dedi ki...

Ablam geçtiğimiz cuma kitabı getirip ''bak tam senlik, bu kız senin kafa al oku'' diyene kadar ne Pucca'nın varlığından nede böle bi blogtan habersizdim. ilk defa bi kitabı 2 günde bitirdim. Dedim nasıl ulaşırım nerdedir bu kız? dewamı yokmudur bu kitabın diye araştırmaya koyuldum ve buldummm şuanda mutluyum seni buldum :p ha ha hihi ! süpersin PuCCa öpücükler..

bos_bira_kutusu dedi ki...

Bu "depresif arkadaş" ı ben bi yerden tanıyorum :)

Ladybird dedi ki...

Yaz tatilimin en dinlendirici parçası senin kitabın oldu. Uzun zaman önce yazmışsın, geç tanıdım ama iyi ki bu yaz tanıdım. Yazdıkların öyle doğru ki okurken, ifade edemediklerimi senin yazdığın satırların arasında görünce 'evet yaa gerçekten böyle' diyorum. Yazdığın bu konuya gelince kesinlikle haklısın ama çok şükür ki kurtuldum o kankalardan. Şu an tek problemim onun msn adresleri, msn kişilerinde erkekten çok kız olması, onları da benden saklaması ve her seferinde görüp içimin buzz gibi olması.Ouf, ağlamıyorum gözüme sosyal ağ kaçtı:/

Adsız dedi ki...

cehennemin yollarındaki taşlar iyi niyet ile döşelidir.

tüm bu sözde iyi niyetliler, sevgili/eş yanlarındayken mesafe koymayanlar haddini bilmeyenler.. kendi başlarına gelmeden bi halt anlamayacaklardır.

T. dedi ki...

ulan var ya o '' tatlım o çok iyi bir kızlar'' gebersinler ölsünler bitsinler.Alayı şerefsiz bunların bir de çocuğu sinsi sinsi bize karşı doldurup ayırmaya çalışırlar.

Adsız dedi ki...

bence hayatın hiçte öyle şikayet edilesi bi hayat deil pucca değerini bil!benim annem yan odamda sevgilileriyle şılap şılap sevişiyodu inlemelerini duyuyodum!!ıyykk iğrenç..hala yaşıyo olmam mucize çünkü bazen kendimi öldürmediğim için şuçlu hissediyorum..

Adsız dedi ki...

ülkedemizdeki genç kızların tek derdi pucca nın kiminle nasıl sikiştiği olmuş yazık gençliğin haline vala!böyle insanları yüceltiyorlar ya ülkenin tek sorunu pucca nın sikiş hayatıymış gibi!!

BitchAngel dedi ki...

aynen pucca:D seviyorum kızııııııııım seniiii :D lan dün kitabına baktım!dnr da 3 kişi aynı kitabı okuyor:D oha kızım süperdi yaaa:D şimdi heveslendim ben de yazıcam.çalışıcam.tamam tamam 2 gün sonra sıkar bırakırım:D ben de burada şizoya bağladım kendi kendime konuşuyorum haaa:D neyse millettttt bu da benim blogum :D pliz bakın anaaaaaam :D
http://bitch-angell.blogspot.com/2011/10/aile-tripleri.html

ornitoreng dedi ki...

En yakın kız arkadaşım sevgilimle kanka ve benim yanımda hep sarmaş dolaşlar aman efendim o benim kankamdıydı da sen bana zaten hiç güvenmiyorsunda en yakın arkadşına bunu nasıl yaparsında...YETER LAN Bİ SİKTİRİN GİDİN AA

Adsız dedi ki...

"Çünkü bu çift arkadaşlar hala daha üniversite yıllarındaki o masum, o içten o her şeyi yapan ama maalesef artık Çanakkale’de falan yaşayan psikopat eski sevgilisinin fanatik taraftarlarıdır. Aradan milyonlarca yıl geçmiş olsa da o kızın yerini hiçbir şey tutmaz."
hahahaha herkesin hayatında bu lanetten var sanırım. zamanında skimsonik bi alyans takıp 1-2 sene çıktıktan sonra ayrılırlar sonra sen girersin hayatına ama o da nesi? arkadaşları seni iplemez bile! ha o sevgilinin hikayesi de bambaşka olur orası ayrı...

Adsız dedi ki...

hahahha HELALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL=)

Adsız dedi ki...

Evlen Benimle İzle

Adsız dedi ki...

pucca seni dün gece okanda gördüm!... daha bilgisayarın mausu ile tanışıklımım 1.yılı ve butür blog fala bilmezdim ! seninle milli oldum bilgisayar aleminde ...başarıların devamını diliyorum....kafa kızsın vesselam.......!!!!!!!!! :)

Adsız dedi ki...

Aslında şuan yanımda olan tek şey antidepresanlarım :/ Hayat ne kadar garip dimi kimi sevgilisiyle bir ömrün hayalini kurarken, kimi de antidepresanlarla kendini ayakta uyutuyor...

Unknown dedi ki...

Allah aşkına yardım edin.Bende o hapları kullanıyorum ya bu salak küçüklükten beri beraber olduğu arkadaşı ( kız bunu sevdiğini söylüyor zaten ) hala onun yanındaysa ? çocuk onu tek arkadaşı olarak seviyor çünkü zor zamanında yanında olmuş.Offf deliricemmmmm

Seçil Gültekin dedi ki...

Zayıflama Diyet

Adsız dedi ki...

Hayatimda gordugum en asagilik kompleksli kadinsin.

Unknown dedi ki...

Senin aşırı kiskancligini örnek alan kızarkadasim benden ayrildi hemde çok basit bir sebep den şimdi bütün yazilarini okuyup ruh halinizi çözmeye çalışıyorum teşekkür ederim

Unknown dedi ki...

Senin bu aşırı kiskancligini örnek alan kızarkadasim benden ayrıldı hemde çok basit bir sebep den . Simdi bütün yazilarini okuyup ruh halinizi çözmeye çalışıyorum . Teşekkür ederim