3.07.2008

Aramazsan arama yar aramazzzsan aramaa

Salak PuCCa, gerizekalı, mal, dunkof, beyinsiz, özürlü, et beyinli...
Telefonumu kapatmıştım ya hani ben, açtım...
Aaaa o da ne, beni tek arayan kişi 'babam' ve 'şurdaki' başka hiç kimse aramamış..
Nasıl bir göt kalkıklığıysa, nasıl bir kendine güvense çocuk beni arayacak sandım.. Hani ben kaçıp gittim falan yaa, çok becerirmişim gibi!!! Pehhh!!!
Abi çocuk beni hiç aramamış, şerefsiz domuz!
Ya başıma kötü bişey gelmiş olsaydı, ya beni kaçırmış olsalardı, ya o arazide çılgınca tecavüze uğramış olsaydım, hiç mi merak etmedi sahneden indikten sonra bu hatuna ne oldu diye? Yalanmış demekki hoşlanması falan, belki de fantezidir adamın kusmuklu kız öpmek!
Nasıl göt oldum anlatamam... Ben böyle burda ohh çocuk benden hoşlanıyo ben istemiyorum ayağında gezinirken, çocuk beni donunda sallamamış be!!!!
O kim olurda beni öptükten sonra aramaz! Ben öpülüp kaçılacak kız mıyım?.. Neden aramadı ya? yani ne bileyim, kaçtığımı falan da mı merak etmedi.. İnsan laf sokmak için, küfür etmek için bişey için geri döner yani...
Çöktüm resmen kendimi kullanılıp atılmış bi paçavra gibi hissediyorum.. Bodrum'a gidip hemen al lan öpücüğünü demek istiyorum.. Bu çocuk benim ağzıma sıçacak na buraya yazıyorum.. Müzisyen adamdan bi bok olmaz, burda bunu da anladım.. Ne kdar çekici, yakışıklı, ela gözlü seksi, dövmeli, sırtı taş gibi olsa da böyle mal ediyolar işte adamı...
Bugün otobüste eski bi arkadaşımı gördüm, müzik aletleri satan bi yerde çalışıyo, hemeennnn Bay siğili sordum, ne ayaktır diye.. "Çok tanımıyorum ama onlar senin ayarın değil, o kesim 17 lik kızlara hitap ediyor.. Her gece düşeyim kalkayım ayarındalar. Umduğunu bulmazsın" dedi. Facebooktaki profiline baktım "480" arkadaşı var... Bunlardan "385" i kız.. 300'ü 19 yaş altı... Burdan bi anlasaydın allahın salağı PuCCa! Kartlaştım resmen ya... Allahtan göğüslerim daha sarkmadı.. Ama saçlarımda beyaz var, oda ortaokuldan beri kendi rengini görmüyorum saçımın o yüzden! Yaşımdan nefret ediyorum, 15-19 yaş arası kızlardan nefret ediyorum.. Zaten ne zaman dışarı çıksam hep bu kızları sokakta fink atarken görüyorum. Hepsi de at gibi! Kalkın gidin ders çalışın kütüphaneye falan gidin, ne derdinize sizin böyle işler, terbiyesizler... Hepsi de taş gibi.. Ben ise bira göbeğim, can simidim, kocaman dişlerim ay gibi suratım, ve şu anda kafamdan büyük bir sivilceyle kusmuklu ağzımı öpen çocuk beni neden aramadı diye düşünerek geçiriyorum...



21 yorum:

Adsız dedi ki...

çılgınca tecavüz,kusmuklu kız öpme fantezisi,15-19 yaş arası kızlardan nefret ediyorum,al lan öpücüğünü.PuCCa ömürsün be öldüm gülmekten...bayılıyorum senin hayatına...

. . . Z I B B I D I . . .

Gölgeler dedi ki...

hayat bazen yasayamadiklarindir....farkina varmadan kacirdiklarindir....iyi degilsin .Bu gece Kandil belkide dua zamani hadi simdi.....hayatimi degistir ALLAHIM bende mutlu olmak istiyorum diyebilme zamanidir...

Cüzzamlı Melek dedi ki...

ahaha sen kendini kötü hissediyosan yaşın yüzünden, ben bi intihar edip geleyim kendimi... deli sincap...

Adsız dedi ki...

wuhahahha çok komik yahu.Bu nedir böyle.
adam yaptı bi salaklık gaza gelip öptü senide senin neden bi tarafların kalkıyor be kızım.adam etkileyip işini görecekti demekti sahneye çıkmadan önce olmadı.ne yapsın seninle mi uğaşacak.koydu götüne tekmeyi gitti işte.
ama dedim ben sana müzisyenden adam olmaz.
şahsen ben en dandik türkücü olsam karı kız peşinden ayrılmazdım aşk sevgi böcük möcük sallamazdım.
erkekler domuzdur kadın milleti bunu ne zaman tam anlayıp, aptal aşıklığı bırakacaklar çok merak ediyorum.

http dedi ki...

bir domuzun sesinden türküler dinlediniz...

TACLAMACAN dedi ki...

.)
ben demiştim.
o senden daha çok zom olmuş senin dudaklarını çekerken ciğerlerine!
zom olmuş ki kusmuğunun tadını alkolle harmanlamış yenibir eşriklik icat etmiş 'şerefsiz' dediğin zatımuhterem.. kafası zoklamaya başlayınca -ki muhtemelen içkiliyken aşırı terliydi sinüzit baylangıcından başağrısı oldu- ağzında hiç karşılaşmadığı bur kusmuk tadıyla kendine gelivermiş.. ve 'allah kahretsin ben ne .ok yedim' deyip seni aramaya utanmıştır... çünkü sende diyecektin lan pucca 'kusmuğumun tadı nasıldı'?..
.))

gerbera_ferezya@hotmail.com dedi ki...

yok pucca bu erkekler anlaşılmaz...
kendimiz ile ilgili ufak bir tiyo verdik mi sonuna kadar kullanılıyoruz. Takma kafana ve sabırla seni arayacağı günü bekle hatta bir kaç kez telefonlarına çıkma yani telefonun açık olsun ama sen açma onun telefonunu.

fish dedi ki...

salla gitsin yaaaaa...demiştim sana 152632598 kere...

sarhoş kafadan hayır mı gelir...

Talisman dedi ki...

Ya niye uğraşıyorsun ki hala bu adamla? Allahımmm.. Beyin mesaine yazık..

gwen dedi ki...

bu sinir sana neler yaptıracak merak ediyorum. ileriki tarihlerde göreceğiz. :o

Adsız dedi ki...

boşver,sadece öpüp kaçmış en azından..böyle bi adam bana başka şeyler yapıp kaçmıştı. :)
evet rocker adamdan pek bok olmaz :)

Adsız dedi ki...

Ay Pucca, değer mi değmez mi düşünmeden sinir yapma. Dur bakalım, akışına bırak biraz. Acele işe şeytan karışır hem hiç duymadın mı?

Adsız dedi ki...

pucca, konuşmamız mümkün mü herhangi bi şekilde? hakaret edenler bile mailini bulabilmiş fakat benim bu konuda bi fikrim yok, bulamadım yani:) 2-3 gündür tanıyorum seni, ve sanırım burdaki bütün yazılarını okudum. ve konuşmak istiyorum..

Adsız dedi ki...

neden mi aramadı o sıarda benim azgımda dolanıyordu da ondan:) ne oldu bozuldunmu:) sanmam ben bozulmadım koy kıçına. ben öyle yaptım çünkü:) ruhunu ferah tut bak kesin ağlayarak arayacak seni..:) e kolaymı bastım tekmeyi pezevenge:) ha unutmadan ağzında eger parçalanmış bir ceset bulursan benden hatıradır sana..

Remomythe dedi ki...

hmmmm , benim andropoz krizlerini anlatıyo sanki bu kız :))
eeee ,"dünya dönüyor ,sen ne dersern de...yıllar geçiyor ,farketmesen de " ...Nilüfer söylüyo du bunu bizim gençliğimizde :)
şaka bir yana ,belli bir çağın duygularını ve zihinsel karmaşasasının dışa vurumunu çok hoş anlatmışsın ...
nefisti..

PuCCa dedi ki...

kayıp ruhlar beni korkutuyosun :İ
sevgili bi dost, puccaysamgunahimne@hotmail.com.
ne konuşcan merak ettim :PpP

Panda dedi ki...

sevgili pucca
"sarhoş" isimli yazından sonra "kesinlikle seviyor..yoksa kimse bir sarhoşu öpmez" gibilerinden yorum yapacaktım..bir sorun çıktı yazamadım..iyikide yazamamışım..yoksa bende yanılanlar kulubünde yer alacaktım..sözün özü:tek yanılan sen olmadın..anlattığın gibi gerçekleştiyse olay ben(ve birçok kişi) de "kesin seviyo" diye düşündüm..

Şevval Elif SOLMAZ dedi ki...

Puccacım ben öpülüp kaçılacak kızmıyım demişsin ama o öpmüş sen kaçmışsın.O kaçmaman gerektiğini sana zaten başında söylemiş.Kendini onun yerine koyarsan bunu söyledikten sonra çekip giden bir erkek olsa sende aramazdın çünkü bunlara rağmen istemediğini düşünürdün.Bay siğil bence doğru kişi değil ama yakınmalarında objektif değil (doğal olarak).
İnan bana 5 dk önce öptüğün ve hoşlandığını söylediğin çocuk kaçsa sende aramazdın.Ya düşündün diye,yada istemiyor diye.

Adsız dedi ki...

pucca yaa ben 16 yaşındayım ama hiç de taş gibi değilim bi kere. zaten depresyondayım. lan insan 16 yaşında depresyona mı girer bee yuh. ööyle dışarda fink atıp da durmuyorum. eve kapattım kendimi yataktan çıkmıyorum. ama öyle civciv gibi taş gibi 15-19 yaş kızlardan ben de nefret ediyorum kahrolsun. :D

antalya otelleri dedi ki...

bir öküzün ağzından türküler.

Yağmur Bulut dedi ki...

pucca; yaa yarışmaya yazmaya başlayalım mı???... faceden yazdın ama burdan da bi yazarmısın??? :) <3