20.08.2008

Flashback

Dün buluşacağımız yere gittim pekmezle, yanında yardımcısı bi hatun daha vardı.. hatun ama bildiğin hatun... kilosu benim yarım kadar, sarışın güleç yüzlü taş gibi bişi... Önce dedim kesin çıkıyolar gözümün önünde fingirdeşmek için bu işi teklif etti.. Ama çıkmıyolarmış hatta kız evliymiş... Dün nerdeyse hiç pekmezi görmedim hiç hemde.. bütün işi kızla yaptım... Ohhh dedim böylesi daha iyi oldu... Anam bugün bi baktım, sadece pekmez geldi.. kız gelmedi...
İlk başta hiç konuşmadık... bu içerdeki bilgisayarda, ben içerde... öğlene kadar suratını bile görmedim.. Ama sesini duyuyordum, cıvık cıvık biriyle konuşuyodu... sonra kasetleri deşifre etmesi gerekti, çalıştığım odaya geldi, başladı deşifreye.. telefonu çaldı "ben seni ararım hayatım" dedi ve telefonunu kapattı! Kesin sevgilisi var kesin hemde.. Kimle çıkıyo acaba diye meraktan ölüyorum ama orda.. tek kelime soramam adam nemrut gibi.. Kardeşinin facebookunda görmüştüm sarı bi orospuyla böyle yemekte bi foto çektirmişler kalabalık olarak.. kesin onla çıkıyo.. Merak etmem doğal ama, karşı komşumuzun kızını da sevmiyorum ama eve acaba bugün mahallemizin hangi tüyü bitmemiş yetimi atmış diye merak ediyorum.. buda öyle bişi yani...
Deşifresini benim pc de yaptığı için ben bişey yapamıyorum öyle mal gibi duruyorum.. Kontorumde yok telefon elimde allam siğil beni arasın diye dua ediyorum.. siğil de her sabah kalktığında arar, bugün aramayası tuttu! Paso mesaj geliyo pekmeze, kendimi öksüz gibi hissettim... Parasızlık çok kötü bişey yaa! babamın kredi kartımı kapatmam için verdiği parayı geçen hafta alemlerde harcadım.. kart orda aslanlar gibi yatıyo, çok sorumsuzum ben yaa.. babam duysa bu yaptığımı ooff off!!! götümün hangi milimetresine güvenip böyle bir bok yediysem.. hadi yedin salak pucca bari kontor al kendine.. gerizekalının tekiyim yemin ederim...
Deşifresi bitti, kurgusunu yapmaya başladık, muhabbet etmiyo benle sadece onu al oraya yapıştır, bunu buraya, burdan kes, tam buraya flash ver.. Konuyu hayatta kimle çıkıyosuna çeviremem.. bebe muattap olmak bile istemiyo benle.. Bi iki espiri yaptım, şımardım şirinlik yaptım ama baktım muhabbete niyeti yok direk sordum...
- Çıktığın biri varmışş duydumm
- seni ilgilendiren şeyleri duymanı tavsiye ediyorum
- ama çıktığın kız aynı bokuma benziyomuşş böööö
- bütün çıktıklarım boka benziyodu bi fark olmadı yani
- gerizekalı!
Sonrasında bizim aramız yumuşadı, tabii yapılan espiriler birbirimizi aşağılamaktan öteye gitmedi.. Çıktığı kız kimmiş bir türlü öğrenemedim ama..
- PuCCa çok kilo almışsın, saçın hiç güzel olmamış böyle ablak gibi çıkmış suratın
- Sende çok salmışsın kendini, eskiden azda olsa insan gibi bişeye benziyodun... Üstündeki hiç yakışmamış bence giyme bi daha... (külliyennn yalan, ne salması adam bir vücut yapmış kendine ooff anam offf!!! masanın üstüne çıkıp poposunu sallasa donunun içine para sıkıştırırım şerefsizim.. )
Bunun her 15 dakikada bir sevgilisi arıyo sürekli ama yılış yapış cıvık cıvık gereksiz konuşup duruyolar.. Benle çıkarken o kız kadar aramış olsaydım bunaltıyorum diye kaçardı.. ama şimdi ağzı kulaklarında.. seviyo heralde.. Ama nasıl tanışmışlar, kim, ney, çok merak ediyorum...
siğil'de ogün sadece 1 defa aradı..daha doğrusu sonunda aramayı başardı.. başka zaman zırt pırt arar dengesiz salak... Allahtan aradı ama, umudu kesmiştim artık o gün için... bende dibinde konuştum... Hiç sallamadığımı anlasın diye yaptım.. o duysun diye söylediğim kelimeler biraz saçmaydı ama.. siğil çok romantik konuşmuyo telefonla benle allahın öküzü!!!
-PuCCa yaa, sen amma dağınıksın var ya nereyi açsam bişeyini buluyorum..
- ahahah öyle mi hayatımm ne güzel işte
- neresi güzel, çorap çekmecemde küpelerin var... Biraz düzenli olmaya alış
- alış diyosunn yanii, alışayım bari napimm
- senin evini çok merak ediyorum..
- yaaa aşkımm merak etme bu kadarrrrr
- tamam iyi neyse hadi meşgul etmim seni işini yap eve geçince evden çaldır beni
- tamam canım eve geçince haber veririm
- öpüyorum seni
- ben daha çoookkkk...
-dıtdıtdıtdıt
- aaaa ben daha çokkkk seviyorummm
- dıtdıtdıt
- bende seni çok özledimm,
- dıtdıtdıt
- çok çok çok öpüyorum seni.. aşkım böyle yaparsan işimi yapamam ama
Sonra yanımdan gitti zaten taa iş bitene kadar görmedim onu. artık çıkıyodum ki kasetleri yerlerine yerleştirirken yanıma geldi..
- bırakayım seni eve...
- arabayla geldim ben giderim
oysa arabayla falan gelmemiştim.. ama ne işim var arabasında.. ne zaman paramı vercek acaba.. O parayı hemen kredi kartına vermem gerek.. gece uyuyamıyorum ya.. 3 ay oldu ödemeyeli... afakanlar basıyo beni.. Ama napabilirim tam elime para geçiyo, günlerden cuma oluyo ve saat akşam 6 olmuş oluyo.. elime geçen parada hafta sonu eğlencesine gidiyor.. Babamın evlenecek olması çok kastı beni... Şundan paramı alayımda şu işkence dolu günler bitsin benim için...
Eski sevgiliyle 1 hafta boyunca daracık bir odada nefes nefese çalışmak dışardan bakınca çok mantıklı durmuyor.. Benim kendie güvenim sonsuz var.. ben pekmezi sevmiyorum çünkü.. sadece hayatını merak ediyorum.. Kimle çıktığını falan.. eğer içimde bişey olsaydı siğille ayrılmış ayağı çekerdim.. onu yeniden tavlamaya çalışırdım.. ama yapmadım çünküü ben siğili seviyorum...
pekmezi ilk gördüğüm gün aklıma geldi de... ne kadar farklıydı benim için.. hergün pekmezli ekmek yiyodu, kimseyle konuşmuyordu... o günlerde biri bana olacak olan bu dese inanmazdım sanırım... Ne kadar ulaşılmaz geliyordu bana... Adamı hastanelik etmiştim bana açılsın diye.. Töbee birine bi daha yapmam öle bişey!!! Oysa şimdi keşfedilecek hiçbirşeyi kalmamış sıradan bir tip işte... Siğil ondan daha çekici geliyor bana şu anda, sıçsın ağzıma, canımı yaksın gık demezmişim gibi geliyor.. Siğil'in o umursamaz tavrı, hınzır gülüşü, dövmeleri, gülüşü sahnede devleşmesi, herşeyi herkesten farklı gibi.. Baktığında ama pekmez ondan çok daha yakışıklı ama bi albenisi yok, bide fetişist yaa, adam ayağa sardı mı başka organımı görmüyor... Siğil, bi bok yapamadığı hali offf offf diyim yani... Bi kere adam müthiş öpüşüyor, sabah akşam sadece öpsün başka bi şey yapmasın.. hiç kimseyle öyle öpüşmedim ben.. öperken parmak uclarıyla ensemi okşuyor... Siğili karşımda gördüğüm an kalbim boğazımda atıyor.. bide yanında inanılmaz rahatım.. dilediğim gibi küfür ediyorum siğille birlikteyken.. onunla çocuk gibi boğuşabiliyorum.. Pekmezle öyle değildi ama onun yanında kendimi çok kasıyorum.. salak bile desem gözlerini çipil çipil açıp ne dedin sen diye bakıyo bana.. Bu hafta çabuk geçmeli kendimi azcık şerefsiz gibi hissediyorum çünkü.. Yani siğil eski sevgilisiyle birlikte çalışsa kıyameti kopartırdım sanırım.. Ama allahtan bilmiyo.. şimdi etik olan bu durumu ona anlatmam ama anlatırsam boşuna kasacak kendini beni de şişirecek.. gereksiz yanii.. hem bir haftacık göz açıp kapatıncaya kadar geçece.. 2 günü geçti bile kazasız belasız!
İçses: kendine güvenmiyorsun dimi gerizekalı! Sen bile güvenmiyosun elalem sana neden güvensin?




17 yorum:

Unknown dedi ki...

PuCCa merhabalar; yazılarını çok uzun zamandır "sessiz çoğunluk" tadında takip ediyorum, çokta başarılı iç döküşlerinle yazarlık yeteneğine hayran olduğum ender bloggerlerden birisin benim için.
pekmezle muhattap olamayışınıza sevindim diyebilirim, çünkü o biraz seninle ilgilenseydi sen gene içsesinle boğuşur duruma düşücektin, pekmezi sıradan biri olarak görüyo olmanda iyi aslında, umarım bir bilinç altı pohpohlaması diildir :) umursamaz olabilirsin yannız kredi kartı borcu umursamamaya gelmiyo dikkatli ol :) umarım pekmezin aklını karıştırmasına izin vermeden kalan günlerini geçirirsin.
birde dipnot: gösteriş olsun diye siğille abartı konuşma bence, pekmez durumu anlayabilir.
grşrz.

Şevval Elif SOLMAZ dedi ki...

Puccacım objektif olarak bakacak olursak,Pekmez kendini geliştirmiş yetiştirmiş bir çocuk ama yanında rahat olmadığın biriyle ne kadar beraber olunabilir ki.Anladığım kadarıyla (kendide itiraf etmişti) siğil daha az zaman ayırmış kendini yetiştirme işine.Bana göre zengin bir adamla evlenip ezilip uyum sorunu yaşamaktansa fakir adamla beraber zengin olmaya,bunun tadını beraber çıkarmaya bakmak çok daha doğru.Umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir biraz karışık oldu :)

Adsız dedi ki...

bencede insan sevdiğinin yanında rahat olmalı!"yok uyursam gazım çıkar uyumayım,yok öyle tik yapmayım çirkin görünürüm vs.. vs .".adamda kadında rahat olmalı.eşlerinizde sizin yanınızda rahat etmeli ki en çok gitmek istediği yer evi olmalı, hatta annesinin evinden bile rahat olmalı,bu durumda yanınızdan ayrılmaz:))))benden bütün herkese nasihat.erkekler/bayanlar eşleriniz sizin yanınızda en rahat haliyle bulunabilsin her durumuna anlayışlı olun ki sizde onun yanında huzur bulabilesiniz:==))))))

http dedi ki...

ahahahah "sabah sabah seda sayan" programına döndü senin blog pucca...

kadın programı tadında yaşanmaya başladı olaylar...

ben senin yazıları değil yapılan yorumları okumak için giriyorum artık bloğuna...:))

neyse ben de konsepte uygun bişeyler söylim;

terli terli su içme pucca... yemekten hemen sonra meyve yeme, mukoza tabakasına zarar veriyor...gözlerin parlasın diye limon falan damlatma, çok acıyo :))

bir sonraki yazında, siğil bana karşı şiddet uyguladı, dövdü beni şeklinde birşey yazsana...yıkılır burası :)))

Adsız dedi ki...

şevval elif solmaz'a

fakir ama gururlu bi ilişki... Pucca hayallerinin üzerine de bi kalem çekiyor sanırım. Sen çocuk sahibi olup iyi bi şekilde yetiştirmek istiyorsun. Babası barlarda müzik yapan, uyuşturucu geçmişi olan, dövmeleri olan bi adamla bence bu iş olmaz. Ki sen de pek adamakıllı biri değilsin.

Hadi hayırlısı :)

Adsız dedi ki...

bide senaryoya uygun yorumlar yazıyoruz artı oğuz bey:)))seda sayan mayan bilmem ama burada herşey kurgu! ona göre sen de yorum yazarsan sende kurgunun bir parçası oluyorsun sonuçta:))

7.oda dedi ki...

ah bu egolarımız :)

Bri; dedi ki...

pucca yaa hakkaten tam acıların kadını bergen gibi oldun valla:)bu seneryo iyi para eder aslında:)
hatun milleti olarak az şerefsiz değiliz aslında eldeki nasıl olsa elimizde diye eskilerden de böle bi ilgi alaka beklemek pek matah bi şeyde değil..zaten mantıklı olarak eskisini sevseydin onun yanında olurdun di mi,tabi bu durumda mantık en son kollanılan şey:)

ZIBBIDI dedi ki...

By Siğilin hiç kurtuluşu yok.O da yakında sıradan biri olacak PuCCa bu defa ben siğili sevmiyom ığğğ diyecek siğilde pekmez gibi hem delice sevecek hemde nefret edicek PuCCa dan.Ama PuCCa çoktan yeni bir sevgili yapmış olacak ve çok aşığım allahım nolur bırakda bunu elimde tutayım,istediğin gibi bi kız olcam,kötülülük yapmıcam,zaten 09,09,09 ada az kaldı noluur allahım nolurr diye yalvarıcak.:)

ZIBBIDI dediydi dersiniz...:D

Adsız dedi ki...

yönetmen bence siğili öldürmeli. hem de sahnede elektirik kaçağından ya da koko partisinde

yok yok vazgectim. intihar etmeli zira pucca aslında siğilin kardeşidir. siğilin babasıyla puccanın annesinin yasak ilişkileri 0lmustur

Adsız dedi ki...

hayır hayır hemen intihar etmesin e o zaman dizi biter:))mesela siğille tekrar barışsın,tam herşey çok iyiyken onu bir kızla yatakta yakalasın,ama bunu ondan gizlesin,aynı şeyi yaparak siğilden intikam almak için fırsat kollasın,,,vee en sonunda onu aldatırken ona yakalansın ve film orda kopsun işte.....ahahahahaha:))

PuCCa dedi ki...

sevgili sindirella ve saz arkadaşları siz beni cidden kasıyosunuz ama.. sanki burda tayyiple yatak muhabbetilerimi anlatıyorum gibi kurmaca diyosun da.. zaten artık yorum kısmından sıkıldım.. blogtan da sıkıldım.. yazdıklarım bi nebze kendimi rahatlatmama neden oluyodu artık daha çok şişmeme neden olduğunu anladım... Ayrıc artık gizliliim falanda kalmadı bi sürü kişiyle tanıştım blog sayesinde.. yazarken acaba onlar ne dicek bu okumasın ayy onun hakkında ne olcak diye kasmaya başladım.. çok sıkıcı olmaya başladı bu iş..

Adsız dedi ki...

amaan be pucca şaka yapıyoruz takılıyoruz ne var bunda bu kadar alınacak.:??sen bizi bu kadar ciddiye mi alıyorsun?(yok bizim yüzümüzden yazmayacakmışta falan filan))yapma pucca sen kimseyi takma!yaz sen yaa bakma bize biz arada bir zırvalarız böyle:))

PuCCa dedi ki...

yok lan sizin yüzünüzden diil..
en yakın arkadaşım bile biliyo bloğu artık kasıyorum bişeyler yazarken hep eksiltmeye başladım ondan..

Adsız dedi ki...

niye kasıyosun ki boşver ben böyleyim dersin olur biter!sevmeyen almasın küçük oğluna!

Adsız dedi ki...

o zaman başka bi adreste yazmaya başla, bize de mail at bildir yeni adresi :P bence çok mantıklıı... hem yarım yamalak okumuş olmayız..

Mert dedi ki...

pucca :D dünden buraya kadar okudum yazıların çok güzel gidiyor. erkek olmama rağmen bende biraz kendimi buldum. sadece bende değil sanırım artık kadın erkeğin doğasının temelde aynı olduğuna kanaat getirdim. doğallığını bozmamışsındır umarım devamında