9.08.2008

Hemşire

Bay siğil telefon açtı, ben otogardayım geliyorum diye.. hasta olduğunu biliyordum, ben dönmeden önce zaten sesi gitmişti burnunu yavaştan yavaştan çekiyodu... pazartesi siğillerini yaktırcaktı, ama çalışamayacak kadar hastalanmış o yüzden dünden gelmiş İzmir'e..
Önce dedim, ulan özlemek için bile vaktim olmadı hemen geldi diye böyle bi sevinemedim geldiğine.. sonra ben seni karşılayım falan dedim.. "yok gelme ben çok kötüyüm zaten direk eve gitcem" anam bi kıllanmdım! yok gelcem diye direttim.. ben direttim o inatla "ayakta duramayacak kadar kötü hissediyorum kendimi.. yarın annem gelecek yazlıktan onlar gelene kadar evde yatacam sadece" allem ettim kallem ettim ve onu otogardan aldım...
cidden ayakta duramıyor ama.. hayatta en nefret ettiğim şey hasta erkek sanırım.. hiç sevmem hiç hemde.. hasta erkek yalancıdır, hilekardır, oyuncudur.. sadece başı ağrır ama bu dünyanın meselesi olur.. zaten hastaya da bakamam.. Ama o kadar kıllandım ki inatla beni yollamasından, eve gidip ona bakıcılık yapmayı göze aldım...
Gittik evine, ben önce gene böyle abartıdan inliyor sızlıyor sanıyorum. o yüzden çok sallamadım.. sonra uyuyakaldı, ateşine bir bakım yanıyor resmen yanıyor ama elimi değdiremiyorum... gidip dedim klasik olan birşey yapayım hem belki gözüne girerim.. gittim çorba yaptım. çok becerir gibi pehh!! tarhana vardı dolaplarında onu yaptım bende.. ama iğrenç oldu öyle böyle değil.. sadece suyun içine attığın bir madde nasıl bu kadar kötü olabilir aklım almadı valla!
Dedim hasta bişey olmaz kakalarım, 3-4 kaşık derken
- yaa ben yiyemiyeceğim bunu
- ye yeee hastasın diye ağzının tadı yok senin, bu tabak bitecek. ohh misss miss hadi aç ağzını
- PuCCa gerçekten de yiyemiyeceğim, ekmek arası bişey yiyeyim bari ama yanii yok yiyemiyorum..
tıka tepe o çorbayı yedirdim.. bide üzerine meyve yedirdim, keşke yedirmez olaydım... koşarak banyoya gitti, arkasından bende.. ama yetişemedi arahole kustu.. onun kustuğunu görünce bende aynı yere kustum.. iğrenç bir ilişkimiz var sadece kusmuk üzerine kurulu.. aldım içeriye götürdüm çocuğu.. kusunca daha fenalaştı çünkü.. üzerini değiştirdim, yatırdım onu yatağına.. tam tv izlemek için oturacaktım ki burnuma o kusmuk kokusu geldi.. hay lanet! ben hiç kusmuk temizlemedim.. hep ben kustum başkaları temizledi... ağlaya ağlaya böğüre böğüre temizledim orayı.. üstüm başım battı.. gittim elimle bi iki çitileyip balkona astım kıyafetlerimi...
Siğil daha fenalaşmaya başladı, cayır cayır yanıyor ama üşüyor da, ama şıpır şıpır terliyor da.. bi yandan sayıklıyo sürekli kabus görüyor uyanıyor şuursuzca iki üç kelime edip geri yatıyor... tuvalete götürdüm, geri getirdim ıhlamur o hazır poşet çaylardan içirdim.. bardak bitti bu o anda gene banyoya doğru koşturmaya başladı... bu kez banyonun içine sıçtı!! ama çok korktum resmen o yeşil su varya o bitti, ondan sonra et parçaları gibi bişeyler çıktı... gittim gene temizledim.. yanıma poşet alıp kusmasını bekledim.. uyudu, uyandı.. defalarca iç çamaşırlarını değiştirdim.. hep kabus gördü.. ben hiç uyuyamadım ama.. kuş yavrusu gibiydi aynı.. titriyordu resmen.. Arkadaşımı aradım terlet dedi... ne klima açtım ne pencere, ama ben daha çok terledim.. şeker adam gibi eridim gittim orda..
Bi ara uyuyakaldım, tıkır tıkır ses geliyodu gözümü bi açtım anam siğil ayaklanmış cep telefonumu kurcalıyor...
- hayırdır?
- tuvalete kalkmıştım, elime ilk senin telefonun geldi seni uyandırmamak için telefonunun ışığıyla gideyim dedim..
- o sırada da mesajlarımı okudun heralde... neyse yat sen ben meyve bişey getireyim sana midende ne var ne yoksa çıkardın çünkü...
- kızdın biliyorum ama rüyamda gördüm, aynı gerçek gbiydi biriyle mesajlaşıyordun. o kişiyle beni aldatıyormuşsun.
- neyse önemli değil bakayım bi ateşine
- PuCCa inanılmaz seksi duruyorsun pijamalarımla
- saçmalama be salak
- ciddiyim, bu hastalık en iyi terlemeyle atılır biliyorsun değil mi, terlemenin de en kısa yolu nedir?
- ya bi siktir git manyak! sapık mısın nesin, üstüne battaniye örterim çok terleyesin varsa...
Mutfağa gidip geldim baktım uyuyakalmış zaten.. hayatımda ilk kez bir hastaya böyle teferruatlı baktım.. Sabaha kadar uyumadım cidden, o kadar çok ateşi vardı ki.. ara ara uyandı kabuslarını anlattı tekrar uyudu..
Sabah oldu, ben üstümü değştirdim, banyoda elimi yüzümü yıkıyordum, bu geldi..
- Gitme, birazdan annem gelecek onunla tanışırsın
- yok gitmem lazım
- perişan haldesin, bu halde araba kullanma
- cidden gitmem lazım, haftasonu trafik az olur bişey olmaz zaten
Aslında annesiyle tanışmak için canımı bile verirdim, çünkü ailesiyle ilgili hiçbişeye beni sokmuyordu.. gece annem seni görmesin diye beni soktu eve, demek ki görevimi iyi ypmışım sabah ödül olarak annesiyle tanıştırmayı uygun gördü.. gece aklı nerdeyse hemşire betty olunca kafasına dank etti öküzün heralde!
Niye bilmiyorum istemedim ama, beyaz badimim önü kustuğum karpuzlarla doluydu, kocaman lekesi vardı, saçlarım berbat halde, o kadar çok terlemişim ki leş gibi kokuyorum.. bide annesi geldiğinde bu uyuyacak ben zaten ölü gibiyim. birde yapmacık gülümsememi takıp yavşak kız numarası çekeceğim.. o kadar yorgundum ki enerjim yoktu böyle birşeye..
Ama hoşuma gitti ona bakmak.. Ne bileyim sanki dünyanın en önemli işini yapıyormuşum gibi hissettim kendimi..
Döndükten sonra her uyandığında mesaj atmış, her mesajın sonunda da "sen benim hayatımsın" yazmış.. bi mucize olsa bana gerçekten de aşık olsa... 9.9.9 evleneceğim tarih.. o kadar az kaldı ki.. yanlış ata oynadığımı bile bile bütün paramı vermeye karar verdim bu oyuna...

13 yorum:

Adsız dedi ki...

niye gerçekten aşık olmasın ki :)
olmaması için ne sebep var...
sadece dürüst ol bence başka da bişiye gerek yok :)

cigarette smoking man dedi ki...

hasta adam çekilmez -kendimden biliyorum- ama bir hastaya azimle bakan güzel bir hemşire varsa o hastalık tadından yenmez.
bazen insanlar senin yaptığın gibi yapıyor yada sen tanıdığım dier kadınlar gibi çok kurgulama yapıyorsun. erkekleri böyle her an komplike yalanlar kurup sizi aldatıcak, bırakıp gidicek vs gibi şeyler düşündükçe ilişkiniz zedelenir. kadınlarda bu pis huylarından bir türlü kurtulamamıştır. umarım kısa sürede bu tarz durumlardan kurtulabilirsin.

Adsız dedi ki...

şimdiye kdr pekmezi yada başka birini aramama azmi gösterdin şimdilik ii gidiosun (:

bide bu gibi durumlar için hazır çorba die bişe satıolar dene bence :P

Şevval Elif SOLMAZ dedi ki...

Puccacım senin için sevinsemmi üzülsemmi inan bilemedim.Bence herşeyi zamana bırak,planladıkça tersi oluyor çünkü.İlişkiniz en zor kısmından başladı bile bence.Canım cicim zamanları yaşamadan hastalıkta sağlıkta moduna girdiniz bile :))
Bende 9.9.9 da evlenmeyi planlıyorum,hadi bakalım kim azimli çıkacak :P Gerçi haksızlık olur ben nişanlıyım ama sende bu hızlı gidişle bana yetişecek gibisin :P
Hadi hayırlısı..

http dedi ki...

kalbini dinle puccacım...bak dinleyince nasıl da mutlu oluyorsun...

yanlış atmış değilmiş kime ne? hayat dediğin şey anların toplamından ibaret değil midir? yanlış da olsa senin yanlışın kim ne karışır...

aynen şu an yaptığın gibi canımcım, uzat elini yıldızlara, dokunamasan bile, en azından onlarla bir arada olursun...

devam yavrucum...

abc dedi ki...

Pucca boşver ya. "anı yaşa" demiyorum illa da ama bu kadar düşünme; yoksa eğlenmen gereken anları da kaçırırsın. keyfine bak.

Adsız dedi ki...

Ay benden çok gıcık alacaksın ama aklım buna takıldı.
O kadar hasta birine evde bakmak delilik. Vücudun su kaybetmesi sanılandan çok daha ciddi sonuçlar doğurur. Anlattığın kadar berbat bir gece geçirdiyseniz çocuğa birşey olmadığı için dua etmelisin. İğrenç tadı olan sıvıların sayesinde yaşıyor olabilir :)

CyNthia dedi ki...

allah mesud etsin şimdiden düğününe gelirim herkes evlensin lan..bi ben sap kalcam şu dünyada.

SCHIZOPHRENE dedi ki...

İyi hemşire oldun diye annesi ile tanıştırmayı düşünen erkekten uzak durmalısın bence...

Ona iyi baktığın için değil, onu iyi temsil edeceğin için isteyen adamı bul.

gregor samsa dedi ki...

"yüreğinin götürdüğü yere git PuCCa"

pardon senin yüreğin var mıydı?


Not: Bu bir misilleme değildir. Ben sadece gerçeğe ayna tutmaya çalışıyorum :)

Adsız dedi ki...

o resimdeki ne hemşireymiş öyle :)

Official Editor dedi ki...

pucca bizi düğüne çağırcan dimi??

bak cumhuriyet altını takcam :))

Adsız dedi ki...

Valla PuCCa bu boktan hayatımda kahkahalarla güldüğüm tek yer senin blogun, Allah ne muradın varsa versin. İnşallah bu kitap olayı hayatındaki en küçük başarı olur. (kişe mi oldu ne)

Post hakkında: Çok merak ediyorum, şu bay siğille nasıl biticek erik nerden gelicek diye.