22.08.2008

Midyattaki pirinçler

Pekmezle eski çalıştığımız yerden ortak bi arkadaşımız amerikaya gidecekti.. onun için eğlence düzenlemişler.. ben önce gitmeyi düşünmüyordum, çünkü ordaki herkes pekmezle beni biliyo, benim siğil için pekmezi bıraktığımı da biliyolar.. çirkin bir durum olacak yanii.. Ama o kadar ısrar etti ki pekmez, bide giden çocuğu da çok severim ben ordan ayrıldıktan sonra bile hergün arardı beni.. 10 dakika orda durur zaten mirelle gideriz ordan beri blues'a geçeriz falan diye düşündüm.. Bu arada pekmez paramın yarısını verdi.. kredi kartımın asgarisini bugün ödedim.. eve mektup yollamışlar zaten. yerken iyi de öderken mi götüne giriyo ödesene diye!
Neyse akşam biz gittik oraya, eller havaya bir mekan zaten... Bi baktım Pekmez'in yanında bi kız.. kumral, zayıff, hoşça bi hatun ve eli elinde pekmezin! beynimden aşağıya kaynar sular indi.. Beni bundan çağırmış hani bu durumu göreyim diye.. bide herkesin içinde.. Suratım falan bembeyaz oldu.. Demek oyun istiyosun pekmez efendi diye, durdum orda.. Bunlar sürekli kıkırdıyo, kızı öpüp duruyor.. Arkadaşlar yanıma gelip gelip, pucca iyi misin, üzülme canım, pucca bi hava almaya çıkalım istersen diye yanıma gelip gelip duruyolar... Ben dışarı çıktığım zaman sandalyede oturamam, oturuyosam büyük bi sorunum var demektir.. ne olursa olsun hep dans ederim.. Oturup bu olayı hazmedişim geçtikten sonra ben kalktım ayağa gene oynamaya başladım, bi gözümle de pekmezi izliyorum.. Bi şarkı çıktı,
Başta kolay değildi, çekindim Çok zor oldu söyleyemedim, Sonra unuttum neden, Yaptığım hataları, döndüremedim.... Sebepsiz tuttum kendimi senden, İnkar ettim sarıldım yalnızlığıma, Sonra yıkıldım Neden ben sana dön diyemedim.... Gittim yanına kulağına yaklaştım bu şarkı benden gelsin sana dedim.. karşısına geçtim.. şarkı boyuncada gözlerimi ayırmadım ondan, oda önce bakmamaya çalıştı ama sonra aynı şekilde oda ayırmadı.. mirel koluma vurup duruyo, gene de nuh dedim peygamber demedim ayırmadım gözümü ondan... Bütün gece boyunca bi demet akalın bi serdar ortaç çıktı, çakma fatih ürek bi şarkıcı çıktı oda bi demet bi serdar söyledi durdu.. kussam içimden onlar çıkacak yani.. Normalde pekmez türkçe şarkı pek dinlemez, böyle mekanları da sevmez.. Dans bile etmez, en fazla elini bi aşşa bi yukarı kaldırır o kadar... Sonra serdar ortaçın bi şarkısı çıktı, ilk başta dinledi şarkıyı sanırım arasındaki çık git sözünü duyunca o benim yanıma geldi kulağıma eğildi, "bunu da sen iyi dinle, ama özellikle burasını çok iyi dinle" dedi...
Çık git bu gün kalbimdeni Çık git sebepsiz dönme, Bıktım yürek harbinden, Hal kalmadı gönlümde... Hiç bir kaderde yazmaz, Gönderdiğin sürgün.... insan sevince gülmek ister, Bense yaş gördüm...
yanına gittim gene kulağına doğru uzandım,
- öyle diyosun yaniii
- öyle diyorum
- öyle olsun madem
- öyle olmalı zaten
sonraki bütün şarkılarda gözümü gözünden ayırmadım oda benden ayırmadı.. Yanında ki kız mal gibi kaldı öle, onla hiç konuşmuyor, bakmıyo bile kızın suratına, kızla diğer kızlar ilgileniyor.. baktım karşıdan bakmakla olmayacak yanına gittim.. orda dans etmeye devam ettim.. yanındaki kıza resmen arkasını dönerek bana doğru döndü.. elinden falan tutup kolunun altından geçiyorum.. mimikler yaparak şarkıları ona söylüyorum falan.. elini de hiç bırakmıyorum ama, sonra çekti beni kendine...
- neden bunu yapıyosun PuCCa
- ben bişey yapmıyorum ki..
sonra aramızda nerdeyse 10 cmlik alan var birlikte şarkıları söylüyoruz.. tabi pekmezde kafa iyi oldu.. ben ağzıma alkol sürmedim.. sürekli kıkırdıyorum şımarık şımarık şarkıları söylüyorum, hala eleleyiz ama... sonra bir anda biri beni arkadan çekti.. kızlar beni tuvalate götürdü..
- PuCCa, pekmezin kız arkadaşı ağlıyo yanında lütfen dur biraz..
- Napıyosunuz ya siz ayrılmadınız mı.. senin sevgilin yokmuydu.. yanındaki kız ağlıyo yazık yaa
sonra yanlarına gittik, kız masanın bi ucunda beni pekmeze pucca kendine siğili buldu diye ispiyonlarla, pekmez taa en ucta.. beni görünce pekmez hemen yanıma geldi yine kulağıma eğildi
- konuşmamız gerek seninle
- boşver konuşup napcaz
- konuşmalıyız, pucca
bunları söylerken elimi omzuna koydum, bi süre sonra elini o da belime koydu dans etmeye başladım bende, diğer elini de belime koydu biz resmen sarmaş dolaşız.. ben gözümü dudaklarına diktim.. bi dudaklarına bakıyorum bi gözlerine, kulağıma doğru yaklaştı sonra.
- ben sana hala aşığım pucca...
- biraz da kız arkadaşınla ilgilen hadi, ben gidiyorum...
dedim ve gittim... gerizekalı! o küçücük beyniyle kendince intikamını böyle alacaktı..
yaptığımın adı ister şerefsizlik, ister orospuluk ne olursa olsun yanii, gayet iyi yaptım..
Ayrıca pekmezi gerçekten de sevmediğimi anladım. çünkü ben sevmiş olsaydım, ordan giderdim.. Bu hareketleri yapmaya cesaretim bile olmazdı, bırakıp giderdim hiç düşünmeden... Ama bunda çok sinirlendim, bütün gün beynimi yedi gel gel gel diye.. şimdi ordaki herkese rezil oldu ya kendince ben gidip başkasını buldum diye. buda işe bakın sikimde değil ayağı yapmaya çalıştı.. Elindekinden de oldu salak!
bugünde hastayım dedim gitmedim oraya.. uff şimdi gitcem dünle ilgli bi ton şey olcak boşuna kasmak istemedim kendimi...

31 yorum:

Adsız dedi ki...

SANA OLAN SAYGIMDAN BU SEFER SESSİZ KALICAM !bidahaki sefere yazarım artık yorumumu!:)

mirel metyu dedi ki...

pucca, amma geceydi be! şşş çok sıkıldım burdaa, arasana bi beni... anksiyetem başladı...

admin dedi ki...

çok da iyi yapmışsın, bu erkek milleti her şeyi hakeder (çemkirme modu on)

hikayenin devamini da bekliyom bi an evvel, arkasi yarin gibi oldu.

Buzcevheri dedi ki...

@iraz

Hiç bıkmadan "bu erkek milleti her şeyi hakeder, oh canıma değsin" diyebilecek çeneye sahipsiniz. Bunu sonsuza kadar söyleyebilirsiniz yani.. Ki bunu söyleyenler genelde hakedemeyenlerden çıkar. Yanılıyor muyum bilmiyorum, Pucca'dan bir gün olsun buna benzer bir lakırtı işitmedim. Çünkü maşallah o haklıyor erkek milletini, pür-i pak paklıyor..

Çok basma kalıp yahu..

"Oh olsun erkeklere, herşeyi hakediyorlar, onlara müstehak..."

Başka?

Official Editor dedi ki...

helallllll olsunn.. ayakta alkşlıyorum valla :))

mermaid dedi ki...

tam super olmuş

Adsız dedi ki...

ya kararsız kaldm tmm ohh olsun pekmeze kimbilir kac kızı üzmüştür ama yanındaki kıza yazık be pucca!! cok insafsızsın bnce.. ama bn o kızın yerinde olsam orda aglyıp kendimi rezil edeceime hemen ayrılırdım ordan salak ama yazık yinede :S sigille sana yapsalar böle bişe.. nası olur acaba!? kaşarın dik alalığı olmus bu !!! inşallah yaptıgını sigil duyar..

ne ben olabildim ne de başkası dedi ki...

ya bence süper olmuş ava giderken avlanmak diye buna derler işte. tebrikler puccaa:)
kız için önce üzüldüm ama sonra düşününce biraz akıllıysa görmüştür sevgilim dediği adamın aslında onu sevmediğini, en nihayetinde zararın nereseinden dönse onun için kar olur di mi yaaa:D

Şevval Elif SOLMAZ dedi ki...

Sonuç;
Pekmez ne kaybetti bir kız
Sen ne kaybettin kendine saygını ve sana saygı duyanları
Birde bu açıdan yeniden düşün Pucca,değermiydi?

ZIBBIDI dedi ki...

Allah erkeği kadının intikamından korusun...

Adsız dedi ki...

siğil olmasa helal sana derdim.. o kızceyize pekmezin aslında onu sevmediğini göstermiş olduğun için.. pucca, üzgünüm ama sen pekmezi de hak etmedin, siğili de hak etmiyorsun.. adam için neler neler yazdın, ilk başta bildiğin serseri gbi hayal ettik ama anlaşılan o da seni sevmeye başladı, ve ona da yazık ediyorsun.. yaralarının acısını elalemin oğlanlarından çıkarmak zorunda değilsin..

Adsız dedi ki...

siğil olmasa helal sana derdim.. o kızceyize pekmezin aslında onu sevmediğini göstermiş olduğun için.. pucca, üzgünüm ama sen pekmezi de hak etmedin, siğili de hak etmiyorsun.. adam için neler neler yazdın, ilk başta bildiğin serseri gbi hayal ettik ama anlaşılan o da seni sevmeye başladı, ve ona da yazık ediyorsun.. yaralarının acısını elalemin oğlanlarından çıkarmak zorunda değilsin..

Adsız dedi ki...

siğil olmasa helal sana derdim.. o kızceyize pekmezin aslında onu sevmediğini göstermiş olduğun için.. pucca, üzgünüm ama sen pekmezi de hak etmedin, siğili de hak etmiyorsun.. adam için neler neler yazdın, ilk başta bildiğin serseri gbi hayal ettik ama anlaşılan o da seni sevmeye başladı, ve ona da yazık ediyorsun.. yaralarının acısını elalemin oğlanlarından çıkarmak zorunda değilsin..

Gölgeler dedi ki...

yanlis üzerine yanlis yapiyorsun haddime degil ama "BU HAYATTA NE ISTEDIGINI BiL ve sahibi ol"Yaptigina Orospuluk denir ne denecek!!!

Adsız dedi ki...

ben yinede pekmeze üzülüorum
o napıosa sewdiinden yapıo
zaten bu adayların içinde en düzgünüde oydu fetiş metiş ama.. :(

hiç kimse hakkında her bi şey dedi ki...

bu hikayede kime acısam bilemedim..
seni hala sevdiği halde sırf intikam olsun diye başkasıyla olan pekmeze mi?
kim bilir ne umutla bir ilişkiye başladığı pekmezin kendisini bu şekilde kullanmasını acı bi tecrübeyle öğrenen o kıza mı?
sana güvenmemekte sonuna kadar haklı olan ama her seferinde zekanla alt ettiğin, olaylardan habersiz siğile mi?
yoksa bu kadar erkek varlığında yokluk çeken, hala tam olarak istediğini bulamamış sana mı?

kararsız kaldım pucca. yani hadi pekmez mallık etmiş, aklı sıra kapak yapmak istemiş ama ava giderken avlanmış resmen de.. bu hikayede diğer taraftaki siğile haksızlık ediliyor..siğil olmasaydı diğer kızı da pekmezi de s.ktir et, ii yapmışsın derdim ama.. yine de siğil varken bunu yapman hoş olmadı bence..

düşünsene, sen burdayken o orda buna benzer şeyler yapsa ne hissederdin? sinirinden kudururdun sanırım.

PuCCa dedi ki...

kendimi o kızın yerine koyduğumda bence en mantıklısını yaptım.. daha ilişkilerinin başında neyin ne olduğunu anladı en azından.. 3 gün ağlar sonra susar. aynı şekilde ben o kızın yerinde olsaydım bi kere benim de ağzıma sıçardım, pekmezin de.. buna götüm yemezse çeker giderdim köşeye geçip civciv gibi ağlayacağıma.. tutup kolundan çekseydi çocuğun napıyon lan sen diye... kendini gösterseydi..
siğile ayıp ettim cidden ama kimbilir orda ne boklar yiyor, hergün facebookunda yeni yeni hatunlar eklenip duruyo.. benimle tanıştıığında 400 olan arkadaş sayısı şu anda 500 ü geçti.. belki de ilerde iyiki böyle yapmışım dicem.. Siğil bana ne kadar güvenmiyosa bende ona o kadar güvenmiyorum... yanyana dipdibe yaşamadan da bu güven olayımız hallolmayacak bizim.. istanbula gitmeyi sırf o gelsin burda bir bakalım olacak mı olmayacak mı diye erteliyorum.. bu yaptığım şey bile çok büyük fedakarlık..
yaptığım şeyden hiç pişman değilim... bugün olsa gene aynısını yaparım.. küçücük aklıyla oyun oynamaya çalıştı.. oysa ben onu en azından insan olarak seviyodum, bıraksaydı da öyle kalsaydı...
ordaki kızların çoğu zaten pekmeze yaptığım şeyden dolayı benden gıcık alıyolardı, bişey farketmedi yani... dışardan bakınca ise zaten olaya, düşünün eski sevgilim başka kızla beraber kıskandım onu kazanmaya çalıştım o kadar.. o da iki kıkırdamaya tav olmasaydı...
bence benden önce onun suçu.. yanındaki kızı bırakıp benle ilgilenmeyecekti... madem böyle bişeye dötü yemiyo o zaman böyle br organizasyon yapmayacaktı..

http dedi ki...

pucca ay gibi doğmuş geceye, vermiş hakkını...

puccayi tanırım, ne yaptığını bilir...

devam...

aNNePeRi dedi ki...

Bir ilişkiyi kendi iradenle beyninde bitiremiyosan yeni bir ilişkiyle eskiyi bitirmeye çalışmak o kişiye yapılıcak en büyük saygısızlık ve en büyük hakarettir.Pekmez de kıza bunu yapmış ve bunun suçlusu pucca olamaz.Pekmez intikam almaya çalışmış pucca da intikamın nasıl olduğunu öğretmiş kısa günün karı bi ders almış olmuş pekmez.E kıza yazık mı oldu?Ağlayınca kimse haklı olmaz.Ağlayıp şuna bişi söyleyin yaa diyeceğine pekmeze okkalı bir tokat eşliğinde seni küçük aptal deyip çekip gitmeyi bilseydi gecenin kahramanı olurdu.Pucca intikam sıcak yenilen bir yemektir demişti sanırım birileri.Afiyet olsun diyorum :)

factotum dedi ki...

uzun bir süredir bu blogu takip ediyorum, bu ilk yorumum olacak. Herkes yargılama yoluna gidip kimin suçlu kimin suçsuz olduğuna kanaat getirmiş, ben bunu yapmıyayım. Sadece şu anki durumu ortaya koyan bi açıklama getireyim. Tabii ki bu sadece benim fikrimdir.
Pekmez hala Pucca'yı seviyor.
Siğil, Pucca'yı seviyor.
Pucca, Pekmez'i belli etmese de deliler gibi seviyor..

Bri; dedi ki...

pucca yaa sen bu pekmezi siğil için şutlamadın mı??
niye garibime işkence çektiriyosun ki..
bırak hayatını düzene koysun ya...
valla haddim değil ama kızdım sana yinede..

gwen dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
gwen dedi ki...

burdan başka birisinin hayatı ile ilgili ahkam kesmek ne de kolay ve eğlenceli, di mi a denyocanlar?
Pucca'yı takdir ediyorum. Doğru ya da yanlış yaptığı için değil. Zaten bunun doğru ya da yanlış olduğunu söylemek benim boyumu aşan bi hadisedir. Sadece kendi olduğu ve içinden geldiği için... Sadece bunun için bile takdire değer...

siminya dedi ki...

mor ve ötesi "benim küçük sevgilim" pekmezin şarkısı olsun

Adsız dedi ki...

yamansın pucca:))senin kurs fln açman lazım:)))dizi izler gibi takip edioruz walla seniii

øττøṃαṉṡ dedi ki...

ya nerden başlayıp hangisine yorum yapacağımı şaşırdım. film gibi yaşadıkları puccanın, ne doğruluğunu savunurum nede yanlışlığını, kendi hayatı ve anı yaşayan biri anladığım kadarıyla bide çok zeki. yorumlarda süper herkesin eline sağlık keyifle takip ediyorum .
yorumlarımı en sonra saklıycam devam pucca...

Adsız dedi ki...

ohaaaa yaniii de niiimmm ... ama süper yapmıssın xD

Adsız dedi ki...

Pekmez açısından=Oh olsun o pekmeze spr yapmışsın aferin pucca!...helal olsun arkandayım:D:D:P:P:D:D
Ortam açısından=Ama işin dier tarafından bakmak gerekirse orda çk kaşar gibi görünmüşsün özelliklede iş arkadaşların üzerinde baya bi kötü etki bıraktın ama genede sn bilirsin:)
Kendin açısından=Snce değer mi o pekmez için bunca şey yapmaya yani sonuçta sn siğil için ayrıldın ondan ama hala uğraşıosun (haklısın bi yandanda ii de oldu aslındda)ama düşünsene bi yha siğil duyarsa bbunları ozmn sıçarsın pucca.Biliorm siğili sewiosun ama ne bilim onu sewdiin halde bu tavırlar sana yakışmıo.Bırak salla gitsin ne yapıosa yapıo millet,bu araada bnce kredi kartını düşün ...Kart borcundan kurtul we ii bi iş bul eminim sğillede her şey spr olcak belliki sewio seni baksana neler yapıo sana
Bişe daha çk ani kararlar alıosun bişeye karar wermeden önce bi kez düşünmeni tavsiye ederim sonra döwünüosun yazık oluo:D:D:)tıpkı kart parasını barda hacaman gibi:D:D:D:P:P:)

idikut dedi ki...

etme bulma dünyası. etmeseydi bulmazdı, bulmasaydı tadı olmazdı, etmeseydin bulmazdın buldun da ne oldu? :) yatacak yerin yok bu yaptığından sonra üstelik yalnız yatağında sabaha karşı 4 ten önce puckca. aynı durumun mağduru olmak için neler yapabileceğini bir düşün istersen ki diri diri gömdüğün huzur bulsun seni (: mümkün değildir eminim, mümkün olsa da yapmazdın ondan daha eminim, yedi emin değildim ben ondan da eminim ama karmaların bayır aşşa almış başını gitmekte. he senin yaptıklarının vardır bir sebebi yoktur başkalarının yaptıklarının sebebi diyorsan orasına benim aklım ermez, öyle durumda eşine az rastlanılır mallar arasındayımdır. neyse hayat dersi taksitlerini yatırırsan devam ederim bilahere. :p

Adsız dedi ki...

helal olsun be sana. bunu yapmışsın ya. en doğru olan bu ve pişmanlık duymamış olman ne güzel senin için.

Breeze dedi ki...

süper olmuşşş ohhhhh ne alaa pekmez efendiye :)