24.08.2008

Salata

- 61 kilo olmuşum.. nasıl bu kadar hızlı alabiliyorum anlamıyorum yaa.. bişey denemeye karar verdim.. bu kellogg kırmızı meyveli tahıl gevreği zımbırtısından aldım.. reklamlarda hatun yiyo pantolonunu kapatıyo ya ondan işte... ama bi sorun var ben doymuyorum ya... şöyle diyim daha doğrusu kahvaltıda o paketin hepsini yerim ben.. öyle hayvanım yani...
- nerden aklıma girdi bilmiyorum sürekli kafamda tayyip erdoğanla emine erdoğanın sevişme anları geliyor.. başka şeyler düşün puccaaa diye kendimi zorladığımda da deniz baykal masturbasyon çekiyo.. töbe töbee...
- siğil dün geldi sadece 1 saat kaldı yanımda, ve gelirken bana şu hayvanı getirdi.. adı gine domuzuymuş(!) kuş alacakmışta vazgeçmiş bunu görünce.. amaan iyi ki kuş almamış, sevmem hiç cikcikcik beynimi sikiyolar.. gerçi buda çok garip sesler çıkartıyo ama o kadar uysal ki.. adını puccili koydum... seviyo mu acaba napıyo bu siğil beni.. 1 saatliğine bile olsa görmeye geliyo falan, hayvan almalar bilmemneler.. ama bu hayvana neden domuz demişler anlamadım.. bildiğin farenin küçüğü tavşanın büyüğü.. babamın sevgilisi evde kıyameti koparıyor koltukları yer bu diye... o kadar hımbıl ki, topidik topidik yürüyor..
- bu dizilerdeki kızları neden bu kadar çirkin seçiyolar? ben bile onlardan güzelim diyebilirim yani...
- bi arkadaşım tenis hocası, öğrencilerinden biriyle evlendi.. öğrencisi de doktor ama...bana dedi ki "pucca tüm mavişehirin zengin ve bekarları oraya geliyo, aklını kullan 2 ayda koca granti sana" bende buna inanıp başlamıştım tenise.. spora koca için başlayan tek ahmak benimdir heralde.. bilmem kaç ay geçti hala koca moca ortada yok tabi.. nasıl olsun bıngıl bıngıl bir sağa bir sola yuvarlanıp duruyorum.. bide öküz gibi terliyorum afedersiniz.. nefes nefese kalırken delikanlı kesmek zor oluyo.. baktım koca bulamıcam bende bari bi işe yarasın diye devam etmiştim.. ama dün bi yaratık gördüm orda murat bozla nefise karatay çiftleşse ancak böyle birşey ortaya çıkar.. tenise zayıflayarak devam etmem gerek...
- devamlı gittiğim kuaför katalog çıkartacakmış benden göz makyajı için gözlerimi çekmek istediler... sonunda yarım yamalakta olsa ünlü olcam.. kadınlar makyajlarını benim gözlerime bakarak karar verecekler wuuwwwww:İ
- allahım işine karışmak gibi olmasın ama çok sıcak değil mi yaa, sen rahatsın tabii yukarda pöfür pöfür ama burda şeker adam gibi eriyorum, nolur bi 7 derece indir şu sıcakları
- bu aralar ne yaparsam yapayım hiçbirşeyden zevk alamıyorum.. herşeye doydum gibi gelmeye başladı.. Artık geceleri çok çıkmayacağım tillatedeki fotolarımı gördükten sonra buna karar verdim.. çeşmeye bu yaz sadece 3 kez gittim toplam 5 gün kaldım.. ama 25 tane fotomu koymuşlar oraya.. hepsinde de sarhoşum ve işin ilginci yanımdaki kızların çoğunu tanımıyorum bile...
- size de oluyo mu, bar tuvaletlerinde kızlar bana hep çok iyi davranıyor.. ay saçın güzel, ay elbisen ne hoş, çok dans ediyosun falan gibi.. Aynı kızlar oysa EGS'nin tuvaletinde suratıma bakmıyor... Yoksa kafam iyi diye bana mı çok sevecen geliyo millet...
- Arkadaşımın sevgilisi amatör fotoğrafçı, çocuk yüzümün resimlerini çekti.. kendimi zerre beğenmeyen ben bile bakmaya doyamıyorum onlara.. vay be ben neymişim diye.. 3 milyar bulup o makineden almam gerek..
- pekmez gene eskisi gibi oldu.. içip içip arıyo küfrediyo.. sonra özür diliyor.. sonra bi daha arıyor bi daha küfrediyor..
- eğer bir sevgiliniz varsa her tarafınız kısmetle dolar taşar.. yoksa bi allahın kulunu bulamazsınız..
- bira şişelerinin kağıtlarını yolanlar için cinsel problemleri var diyolar.. ben hep yoluyorum
- biri benim için buzdolabının arkasını elleyebilir mi? küççüklükten beri korkuyorum arkadaki teller öldürücü diye...
- sanırım midemi delecem, bu aralar günde 5-6 defa churchill yani soda, limon ve tuzu karıştırıp içiyorum..
- kahve içmeyi bıraktığımdan beri cildim düzeldi..
- izmir fuarı açıldı, bayramlardan daha çok heycanlanıyorum ben fuar döneminde.. küçük çocuk gibi hissediyorum kendimi...

22 yorum:

Adsız dedi ki...

pucca, nispet yapmak gibi olmasın ama 47 kiloyum ben de :P o kadar da abur cubur yiyorum..
siğille berabersin ama tenisteki yaratıktan bahsediyosun.. öl sen ya

ZIBBIDI dedi ki...

61 KİLOSUN ŞEKER ADAM GİBİ ERİYOSUN VE ALLAH'A ERİMEK İSTEMİYOM SICAKLARA ARA VER DİYORSUN.EĞER BU SICAKLARDA SENİ ERİTMEZSE DÜNYA SADECE SENİ ISITACAK HABERİN OLA...:D

okyanus dedi ki...

selammmm puki:))
cok sekersin,pekmez konusunda da aynen devam ,iyi yapmissin ona ohhh ne guzel olmus.
hamster'in da cok sirin ama pisletir o odani dikkat et:))
manyak dusuncelerden kurtulmanin yolu;surukleyici hikayeler okumakdan geciyo:)ya da arkilerin dertlerini dinlemekden:)

Official Editor dedi ki...

o kellokslar falan hiç bir boka yaramıyor :S dediğin gibi daha çok kilo alıosn ... :S sana önerim üzümlü incirli bu diyet bisküvilerinden al... tadı güzel ve iştahını 3.dilimde kesiyor :)) mavişehirdeki egs'nin kızları hep böle bir enterasan... :S 1500 havalar..

Şevval Elif SOLMAZ dedi ki...

Puccacım o k-bar denen üründen bende yemeyi denedim ama 2 kaşıktan öteye gidemedim.Sitesine girip bakarsan ciddi ciddi zayıflandığını göreceksin,ben yapamadım sen bari yap ;)

O güzel fotoları görmek bizede nasip olacakmı? :)

Cildin içinde,8 senedir cilt problemi yaşayan biri olarak eczaneden alınan özel kaırşımı tavsiye ederim.İsmi yok ama gülsuyu kokulu birşey,o cildi çok düzeltiyor bilgin olsun ;)

Son yorumlarımda bilmiş teyze moduna girdim ama herşey seni sevdiğimden bunu unutma,öpüldüün!

Adsız dedi ki...

yazılarını uzun zaamndan beri okuyorum arakdaş ama canımı sıkan tek nokta senin nefes almanı bunu canı sana veren Allah(c.c) hakkında konuşmaman.bi felaket oldu mu Allah Allah dersin ama şimdi altın kuru keyfin yerinde.Lütfen rica ediyorum.şimdiden teşekkür ederim.

Görkem PAÇACI dedi ki...

allah hakkinda konusmayi isimsizlere birakmakta bence sakinca yok :))

ben porridge yiyorum sabahlari, hem lezzetli hem doyurucu oluyor. bildigin yulaf, sutle karistirip istersen biraz seker atabiliyorsun. bi bardak sutle yaklasik dort kasik tepeleme yulaf, at mikrodalgaya uc dakkada hooop leziz. hem tok tutuyor, hem de gec sindirildigi icin vucuda yavas yavas enerji veriyor, cok saglikli, tavsiye ederim.

http dedi ki...

"bildiğin farenin küçüğü tavşanın büyüğü.."

o nasıl oluyor o? ahahaha

pucca serzenişlerini de seviyorum ben :))

Adsız dedi ki...

-onu bende sölicektim bak farenin küçü tavşanın büyüü olayı tam tersi olcaktı sanırsam :D
-buzdolabı arkasından bende tırsıorum
deniz baykal masturbasyon çekiyo..
sanırım buda ya 31 çekio yada masturbasyon yapıo olmalıydı
sanırım yazcakların uçmasın die hızlı hızlı yazdın puki :))

Adsız dedi ki...

gine domuzu yabancılardan gelmiştir, bunların topuna hamster desek noolur ki sanki?

ben şişe kağıdı soyanları psikoljikman sorunlu sanardım, cinsel olarak mı sorunluymuşuz sadece?

şu sevgilin varsa herkes peşinde olayına % 1milyon katılıyorum canlı örneğim hatta.

iyi yazıyormuşun sen, geliyim ben ara ara ya.. güldüm sevdim iyi oldu böyle. bu sıcakta :S

Adsız dedi ki...

boyun kaç bilmiyorum ama olsa olsa 3 -4 kilo fazlan vardır.hiiiç öyle kellogs mellogs kullanma bence:))sen her iki saatte 1 bardak su iç ve az yemek ye ,esmer ekmek ,çavdar ekmeği,kepek ekmeğinide dönüşümlü olarak kullan .sık sık ve az az yemeye alışırsan ve hiç beyaz ekmek yemezsen geri kalan herşeyden yiyebilirsin,önemli olan mideyi hep çalışır vaziyette tutmak.1 hafta alışsan zaten kendi kendine 2 saatte bir miden kazınmaya başlar.birde suyu çok soğuk yada çok sıcak içme hafif ılık iç yağların erimesine faydası olur.kolay gelsin pucca:))

mirel metyu dedi ki...

Fuar açıldı diye heyecan yapıosan gel bi de çalış o sıcakta, gez stand stand, haber bulmaya çalış da sonra bayram gelir mi aklına!!!

bi de akşam gezmelerini bence de artık, sahil çay bahçesi'ne çay içip, çiğdem çitleterek geçirmeliyiz. Yarın bize bekleriz:)

Adsız dedi ki...

yok be sindrella, baya baya şişko bu pucca. boyu 168miş. bence kellogs mellogs ne bulursa denesin :Pp
bu arada, abim 1,5 - 2 ayda 15 kilo verdi. pilavı ve beyaz ekkmeği bırakarak.. yemeyi de azalttı tabi. sonra zaten midesi de küçüldü zor olmadı. bi de aktarlardaki 5i bir yerde çayı var, mateli bişey, o da verdiriyor deneyebilirsin. bitkisel sonuçta, bi zararı da yok.

Adsız dedi ki...

Ayyyy çok feci kıskandım bu puciiliyi :)) Ben sevgilime yalvarıyorum bana bir hayvan al İstanbul'a taşındığımdan beri yalnız kaldım diye (askere gidecek) ama tutkuyla bağlanıp delireceğimi bildiği için almıyor..
Pucciliden sıkılırsan bana gönder :P
Ben de diyete başladım habire mutfakta kendime salata yapıyorum, ayran içiyorum, kepek ekmeği cart curt.. İradeli olmak gerek bu işte ama aç kalmadan çünkü sonra iyice sapıtılıyor..

mermaid dedi ki...

müsli ye:)

Kriptograf dedi ki...

Tavşan zaten fareden büyük!!!!
Bahsi geçen fare genomlarıyla oynanmış bir mutantsa bilemem :)

Fuarın eski tadının kalıp kalmadığına bakmak gerek ama ne zaman bakacağız bakalım...

Mixx dedi ki...

çok şeker bir hayvan ama..en azıbndan fareden daha seker oldugu kesın:d:d
su kolo sorunun bendede var. su mısır gevreklerı işe yararsa haberım olsun..bende denıycem:))

Adsız dedi ki...

şimdi yazıların tamamını okudum da.. sanki bu garu'yu arayıp durma konusunda sona gelmişin gibi. yani bilmiyorum tabii de.. dizilerdeki gibi olmus epeycene.. daha uzun sure böyle dengesiz yasar sonra da cocuklarınıza anlatırsınız gibi sanki.. öff cok duygusal oldum ben bu ara yaa :( her sey peri masalı gibi geliyor. yalnızlgın gozu kor olsun!

graSS dedi ki...

-nasıl bir bilinçaltıdır tayyibi pornstar yapmış.)

-geçen gün sohbet arasında sıcaklarla ilgili enterasan bir laf da duymuştum ''sıcaktan götüm künefe gibi oldu''

-izmir doğmlu olmama rağmen zerre kader izmir'i bilmiyorum.bi fuar vardı içinde kinkong korku tüneli falan o mudur dediğin fuar bilemiyorum.

-ne yani bira partnerin oluyor,sen onu soyuyorsun ? .) gibi mi?

Adsız dedi ki...

yahu biraların kağıdını, fabrika körler çalışıyor da biz onlar daha çok para kazansın diye soymuyo muydukkk???yolu ankara sakarya'dan geçen birileri duymuştur bunu di mi??

7.oda dedi ki...

haha o buzdolabının arkasındaki şeylerden ben de hep korkarım.. ve bu yaşıma geldim bir kez bile ellemedim fişi takılı iken buzdolabının :)

happy dedi ki...

bira şişelerini bende yoluyorum..bebide soda şişelerinide yoluorm kız olduğum içinmi :)))