11.08.2008

Yüzeysel

Dün bütün gün evde 4-5 tane çorba yaptım öğrenmek için.. hepside bok gibi oldu:\
yarın siğili hastaneye götürcem... benzin param yok babamdan isteyemiyorum, karısı olacak dangalak hep yanında.. o bana para verdiği zaman 3 gün küsüyo adama.. haklı buluyorum çünkü o bizim eve geldiğinden beri manyak tasarruf ettik... babam işini ikiye katladı resmen.. o sebeple kızamıyorum ama yapacak bişey yok.. kardeşime yalvaracağım 40 tl için..
bu arada işsizim lan ben artık, paso evde ne bok yicem.. çok sıkıcı evde durmak.. Siğil bana 20 dakika uzak mesafede oturuyor onunla msnden görüşüyoruz.. Yarın sana dövme yaptıralım diyor.. ben bununla tanıştığım sırada, hani böyle ona yakın olayım falan ayağına, bende dövme yaptırcam demiştim.. Aklımda vardı yaptırmak ama, çok küçük bi ihtimal. ancak çok sarhoş olacam.. Bi keresinde sarhoşken göbeğimi ve dilimi deldirmiştim.. İkiside mikrop kaptı, 3 gün durmadı... dilim sayesinde ama deli kilo vermiştim.. Göbek başlı başına bir hataydı çok güzel bi göbişim var gibi bide küpeyle süsledim onu pehh yavrum..
Yaptıracağım dövme çok tatlı, ama daha zamanı değil.. bu aralar ayık geziyorum çok mantıklı düşünüyorum çok çekilmez bi kız oldum o yüzden.. Arkadaşlarım bile diyor, "off aşık olma sen çok sıkıcı oluyorsun" diye

Birde anlamadığım bir olay var, bu erkeklerin neden kamerada hatun soyma gibi salakça bi fantezileri var!!! bunda da hafiten var bişeyler.. "pucca biraz eğilsene, askını biraz düşürsene" az yüz versem devamını getirecekte orda hötlüyorum ona.. bi kere ağzım yandı benim pekmezden.. Anam bütün ilşki boyunca ayaklarım havada ucubeler gibi dolaştım resmen.. bi daha düşermiyim o tongaya!! (burda ders almayı bilen pucca görüyorsunuz, yani hiç yapmayacağım şeylerden birisidir)
Birde kameradan nasıl tatmin olunur yaa, yani ben hiç bi sevgilimden kameraya bi çükünü göster diye yalvarmadım.. gösterdiğinde de azıp kudurmadım... hiç bi atraksyonu yok yani...
AAaaa ama bi tanesine yalvarmıştım... Bir arkadaşım sağolsun kameradan media player oynatmayı öğretmişti bana.. O zaman yeni İzmire dönmüştüm, eski sevgilimin orospu ev arkadaşımın evine digitürk bağlattığını öğrenmiştim... Sonra bu çocukla msnde konuşup orasını açması için yalvarmıştım.. o gerizekalımda açmıştı... sonrada o görüntülerini kaydetmiştim... hala kayıtlı bende.... Çok sinirlenmiştim o zaman ona, msnini hackleyip listesindeki bütün kızlara o görüntüleri kameradan gsteriyomuş gibi yapıp izletecektim.. bi sıfatı bi çükü vardı görüntülerde.. ama sonra unuttum gitti.. azcıkta götüm yemedi.. hacklemeyi de beceremedim zaten.. ne olur nolmaz heran işime yarar diye de görüntüleri silmemiştim.. Şimdi aklıma geldi bak...
Siğil sabahtan beri bana garip gurup şarkılar yolluyo "PuCCa şunu dinle müthişş", "adam ne yapmış yaa bunu kaçırma" Şarkılar çok sıkıcı, yaz günü gıygıy çekemem.. bende mediplayerdan onun yolladığı şarkıları listeliyorum, sesini kısıyorum.. winamptan ise Bengü'nün çek giti olsun, serdarın nefesim aldığım süre seninim olsun, lilly allen smile olsun, nil olsun bunları dinliyorum.. yaz gelince bende böyle bir keko durum oluşuyo.. yazları serdara aşık, kışları tori amosa hayran bi hatun olarak geçiriyorum... ama sonra bi şarkı yolladı ki.. şarkıyı da gayet iyi bildiğim için dikkatimi çekti.. bu şarkıyı iyi dinle diyede not düştü.. abuuuu ben sıçtım.. o siğiller iyileşince bu bebe beni rahat bırakmayacak hayatta.. şarkıdaki sözlere baksana..
Turn me on never stop
Wanna taste every drop
love for you insatiable...
O gün gelmeden bu çocuğa cinsel hayatımızın hep bu şekilde yüzeysel kalacağını açıklamam gerekecek..

23 yorum:

Adsız dedi ki...

Ahhh pucca ahhh!Bak! hazır çorbayı ,önce bir kaseye dök ,üzerine ılık su koyup topak yapmayacak şekilde karıştır,ondan sonra o karışımı tencereye koyup üzerine paketteki (herneyse artık 4 yada 5 bardak su)ilave et ve kaynayıncaya kadar karıştır kaynadıktan soonra alTını kıs ve 10 dakika daha kendi kendine kaynasın.Diğer taraftan bir tavaya 1 kaşık(ÇORBA KAŞIĞI) yağ koy ve erit üzerine biraz karabiber ,biraz nane, birazda pul biber(çay kaşığı olsun)yağda 5- 6 saniye baharatlar kavrulsun ve tavanın altını kapat :)daha sonra (10 dakika daha kaynatıp altını kısmış olduğun)tencerenin üzerine baharatlı yağı dök,istersen biraz salçada ekle (tabiii ki bu dediğim domates çorbasına olmaz:)))işte sana mis gibi çorba önemli olan sürekli karıştırmak topak yapmamak.Ama ben sana yine de hazır çorbalar yerine ev yapımı olanları öğrenmeni tavsiye ederim:))daha sağlıklı(AMAN ALLAH IM BEN PUCCAYA YEMEK ÖĞRETİYORUM SANIRIM DEPREM OLACAK:))))))))

Adsız dedi ki...

ay o msnden şunu dinle buna bak olayına bnde gıcıım
ne çekilmez bi tacizdir o :S
bnde dövme yaptırcam
gel senle önce saçımızı kızıl yapalım sorada dövme yaptıralım :D

mirel metyu dedi ki...

evet ya aklıma geldi, saçımı boyaman gerek puccito, yine sarılar çıkıo alttan alttan..
Hasretle öpüyorum gözlerinden...
Bi de üçümüz birlikte yaptıralım dövmeyi, ucuza kapatırızzz

PuCCa dedi ki...

sindirella ben hazır çorba hiç sevmiyorum.. plastik tadı var gibi geliyor.. böyle sebze çorbaları, mercimek çorbaları falan yapmak istiyorum..yoksa diğer türlü çok kolay... Becereceğim biliyorum bir gün:))))

nan mirel kırmızı boya alıp boyasam saçlarını varyaa kıpkırmızı olur valla bak.. yapalım mı huh!
blair benim dövmem çok ucuza gelcek zaten çöp adam oluu için bulun sizde basit dövme bedavaya yaptırırız :PpP

http dedi ki...

"bende mediplayerdan onun yolladığı şarkıları listeliyorum, sesini kısıyorum.. winamptan ise Bengü'nün çek giti olsun, serdarın nefesim aldığım süre seninim olsun, lilly allen smile olsun, nil olsun bunları dinliyorum.."

buraya çok güldüm ya :))) allah müsteakını versin senin (ne demekse) :)

Adsız dedi ki...

pucca yaa cok merak ediorm nası biri olduunu önceki gnlükleride okudm :)) ama merak ettiim baska bişeyde nie bukadar evlenmeye hasret olduun anlamıorm hayatını yasa ne evliligi colugu cocugu.. ohoo hiç çekilmez walla! bnce bu siildede pek iş yok üzcek seni gibi.. umarm yanılırm ama XD

stickman dedi ki...

çöp adam dövmesimi yaptırcaksın :) eğer bi türlü kesin karar veremiyosan yazının başında vurguladığın gibi o zaman prison break izle. belki o zaman sarhoş olmana gerek kalmadan sağlam kafaylada yaptırabilirsin dövmeni.

Talisman dedi ki...

Pucca sana çorba tarifi:
(çok ciddiyim acaip kolay ve güzel birşey)
Önce tencereye iki kaşık zeytin yağı ve iki kaşık salça at, salçayı kızart, sonra bir avuç kırmızı mercimek, yarım avuç bulgur, yarım avuç pirinç at, karıştır üstüne su ekle göz kararı böyle.. Tuzunu at karıştır, başında da beklemene gerek yok arada bak yeter. Süper oluyor..
Hadi kolay gelsin..

siminya dedi ki...

ya ben kendimi neden fransalı judit gibi hissediyorum :) neyse konuyla alakasız oldu unutalım yorumun başını dövme harika olur özellikle çatalın biraz üstü off of :)

abc dedi ki...

ben de pucca çorba tarifi veriyim mi diyecektim ama talisman hızlı çıktı:)

kamera olayına girenler genelde şapşallar oluyor. yani bence öyleler. böyleleri bi de çıkar "oluum manyak seks hayatım var lan, dehşetim ohs" filan der genelde bombok, üç kuruşluk seks hayatlarına. aman.

Adsız dedi ki...

Mercimek çorbası;

1 nescafe fincanı kırmızı mercimek
1 baş soğan
1 adet havuç veya bir küçük patates
2 yemek kaşığı zeytinyağı
1,5 litre su
1 yemek kaşığı un
2 et suyu tableti ( tablet yoksa kullanmaya da bilirsin.)

tencereye soğanı ve yağı koyup kavur. soğan haifi şeffaflaşınca 1 kaşık unu koyup birkaç kere karıştır. Sonra mercimeği ve soyup kuşbaşı doğradığın havucu ekleyip gene karıştır. Tabletleri de ekledikten sonra suyu ilave edip havuç ve mercimekler iyice ezilene kadar pişir. Pişince tuzunu ekledim ve çorbayı blendırdan geçir. Limonla birlikte çok lezzetli oluyor...

Adsız dedi ki...

allahım buraya bi çorba tarifi yazamicak kadar beceriksizim
bırak dövmeyi saçı pucca gel beraber intaar edelim böhüü höckk

pudra dedi ki...

vay,darren hayes aşılıyor demek
sen de missilleme olarak yine darren hayes/strange relationship öner çocuğa:)

Kriptograf dedi ki...

e adam dertli ne yapsın kim bilir o siğiller yüzünden kaç yıldır yasak elma yemeden dolaşıyor ortalıklarda...

gerbera_ferezya@hotmail.com dedi ki...

pucca ver artık kurtul bu eziyetten...

Karōshi dedi ki...

Yukarıdaki yazıya söz söylensin istememişsin Pucca. Tanışmıyoruz blog anlamında ama.. Sıcacık bir şey hissediyorum sana karşı.. Önemli değildir ama söylemek istedim.. Hayatın her zaman olduğundan çok daha iyi geçsin..

Sevgiler

Adsız dedi ki...

slm pucca

kisa süredir okuyorum burayi.. ve okadar ilgimi cektin ki bastan sona kadar tüm günlügünü okudum

elestirdigim yazilarinda olda, vay be kiza bak dedigimde, aa ayni ben yaa dedigimde oldu ama hic böyle amaan suna bi yazayim dememistim bunlari düsünüp düsünüp bi gelecek yazini okumayi bekliyordum..
simdi yatagimdan kalktim ders yapmak icin ama önce bi bakim pucca bisey yazmismi dedim icimden..
of okumaz olaydim.. yukardaki yazinla aglatiyodun nerdeyse beni;(
pucca bunca seyi yasamana ragmen nasil basariyosun bukadar güclü olmayi??

cok sevdim seni;)

hersey cok daha güzel olmasi dilegiyle;) öptüm seni..

sana benzeyen bi kiz;)

Dengesiz Poetika dedi ki...

Bu yazımı yayınlama istersen Pucca.Çünkü yukarıdaki yazıyla ilgili..
Bu satırları okurken çok kötü oldum..Senden çok özür diliyorum ama O kadın anne olamaz Pucca..Eğer anne dersek annelere haksızlık olur..Nolur kızma bana özür diliyorum ama bunu söylemek geldi içimden..Daha 8 yaşında çocuğunun dövülmesine göz yuman,vücudundaki
morlukları görünce sallayıp geçen,(nasıl olsa aman tek o kocasıyla mutlu olsun onun canı yanmasn tek ne olucak canım!)ve kocasında hatayı araması gerekirken 13 yaşında bir masumdan hesap soran,faturayı kesen bir kadın!!!
inanıyorum ki sen çok iyi bir anne olucaksın.Siğil ali veli şu bu inşallah karşına insan evladı biri çıkıcak,ve güzel bir evliliğin olucak senin ve kardeşinin yaşadıklarını senin çocukların yaşamıycak bunu umut ediyorum ve her gece sanada dua edicem Pucca
ve çocukların okuldan geldikleri zaman kapıda onları karşılayan süper bir anneleri olucak..Evlerine mutlu bir şekilde giricekler ben buna
inanıyorum Pucca

Emre dedi ki...

Biyo'dan gördüm seni ve tüm arşivini okudum, son yazınıda okudum ve nasıl yorum yazacağımı bilemedim inan, kelimelerim kifayetsiz kalacaktı ki kaldıda zaten çünkü nasıl cümle kuracağımı bilemiyorum, hatta okurken ekranı kapadım.... neyse inan daha fazla yazamıyacağım, hissizleştim birden:(

Adsız dedi ki...

Helal sana Pucca!Bunca şey yaşayıp sağlam kalabilmeyi başaran yegane insanlardan birisin.Okuyunca dumur olacağımızı ve birşey yaZamayacağımızı herzaman ki ince düşünceliliğinle hissetmiş ve engellemişsin.Evet! çok fena dumur oldum:(((Maalesef var bu tür yaşantılar.Fakat insanlar nasıl bir ailede yaşayacaklarını seçme hakkına sahip değiller.Keşke öyle bir şansımız olsaymış.Önceki yazılarından ötürü seni eleştirenlere sesleniyorum!;(Ki birkaçında ben de eleştirdim maalesef affet!)"Siz bunları yaşasaydınız bukadar sağlam bir karakterde olacak mıydınız?"
Allah çocukların olursa onlardan yüzünü güldürsün inş.Yok ben evlenmiycem dersen de sana hayatta ki en güzel meşgalelerle en faydalı hayatı yaşamanı nasib etsin!seni tanımıyorum ama o güzel yanaklarından öptüm arkadaşım....,,,(

Sycorox dedi ki...

Merhaba Pucca,
Uzun zamandır okuyorum bloğunu,dün gece üstteki yazını okuyup baya bir kalmama sebeb oldun...
Bende Dengesiz Poetika'ya katılıyorum...Sen çok iyi bir anne olacaksın...Çok güçlü ve sağlam bir annesi olacak çocuklarının...
Ayrıca Tori Amos Dinleyen insanları ayrıca seviyorum;),kışları bile olsa...
Sevgiler...

Nakhar dedi ki...

yüzleşmeye;

hırsızlık vb. olaylarda mağdur hırsızdan şikayetçi olmasa da kamu davası açılır ya işte aynen öyle...

İnsanın ruhundaki vicdanı da kamu davasına benzer sen ne kadar affetsende o dava sürüp gider...

kadın resmen ve daha fazlası türk fimlerindeki aptal vamp kadınlar gibi.. :(

Adsız dedi ki...

ya bıseymı kacırdım.??
okudugum blog yuzeysel baslıklı
ve puccayla bay sıgıl arasında gecen hafıf gulumseten bır olay
oysa yorumlarda bellı bıryerden sonra farklılasma var?
dramatızasyon yapılmıs.aile ici olaylar hakkında yorumlar yapanlar,vah puccam sen nasıl ayakta duruyorsun?fılanlar..
noluuooo
bloglar mı karıstı?noluyor?burası neresi?ben nerdeyım??