13.10.2008

Lise dönemleri

Liseyi 4 sene 4 ayrı okulda okudum... Bir tanesinde bir arkadaşımla beraber okuldan atılmıştım.. Bu çok salakça ve kötü bir hikaye.. siyasi suçtan dolayı bizi okuldan atmışlardı.. Onun yüzünden üniversitede devlet yurduna çıkamamıştım.. Siyasi de zannetmeyin ki Che rozetleriyle, grup yorum eşliğinde eylemler falan yaptık.. yada ülkücülerle terör estirdik okulda... alakası bile yok.. okulun aklı 5 karış havada kızlarındandık bi bok yedik, yediğimiz bok siyasi suçlar kapsamına girdi.. (bunu sonra anlatırım)
Kolejden atılmışız devlet okuluna geçmişiz.. Zaten biz okula başlamadan namımız yürümüş okulda.. herkes bizden bahsediyo.. İlk günler kimseyle muattap falan olmuyoruz.. sürekli okulu aşağılama pozisyonlarındayız.. eteğim yemin ederim dizimden bir karış yukarda, üstü rozet dolu, saçlarım fönlü ve sürekli açık, topla diye uyarıları siklemiyorum bile, şeffaf rimel kullanıyorum bide oriflamedan aldığım çikolatalı parlatıcı, tırnaklarımda çiçekli böcüklü ojeler, gömleğimin ilk 3 düğmesi açık, kolyem, ksklı bikeliklerim ve ten çorabımla dolanıyorum ortalarda.. yanımdaki kız biraz daha mülayim bişey onun ailesi ağzına sıçmış okuldan atıldı diye.. o kendini derslerine falan vermeye niyetlenmiş... Kızlar bizle konuşmak için can atıyor.. üst sınıftan erkekler başka devreden öğrenciler sürekli bizi görmek için sınıfa geliyorlar.. güzellikten falan değil yeni geldik ya bide kolejden atılmışız insanlarda merak uyandırıyoruz...
.......
Sonra ben yanımdaki kızdan çok sıkılmaya başladım.. sürekli ders çalışıyo, tenefüslerde tuvalete bile gitmiyor.. zaten kalabalık seven biriyim, iki kişi takılmaktan haz etmem.. çoklu gezen bi kız grubu var gözüme onları kestirdim.. onlarla takılmaya başladım... böyle çılgın bediş durumlarındayız ya, hemen grup kurduk ismini de koyduk, kuralları da hemen ayarladık.. en büyük kuralımız "kimse kimsenin çıktığıyla yada hoşlandığıyla çıkmayacak..."
Acayip eğleniyoruz, devamlı okuldan kaçmalar, sürekli arka sırada kıkır gülüşmeler, diğer sınıfın kızlarıyla kavga etmeler, not atmacalar falan.. evinde bilgisayar olan tek kız benim, bunlar okuldan sonra paso bizim evde mircde takılıyoruz.. bunlar da rozet takmaya başladı eteklerine, üsten çekip iyice kısaltmaya da başladılar... aynı bilekliklerden aldık falan.. 8 kızız sekizimizde aynı fabrika ürünü gibi duruyoruz...
.....
Gel zaman git zaman bizim kızlardan bi tanesinin hoşlandığı bebe bana taktı kafayı.. çocuk mektuplar yazıyo, çıkışta takip ediyor, tahtaya falan "sarı saçlarından sen suçlusun, sana aşığım" falan yazıyor.. zaten o dönem başkasına köpek gibi aşığım, bide kızlarla o kadar çok eğleniyorum ki bu oğlana sümüğümü bile atmadım.. taki kızlardan biri herkese "Mustafa, PuCCa'nın peşinden orospu diye koşuyor.. Aşık falan değil, herkese verdiği için ona da verir diye umutlanıyor" gibisinden bi ton şey söylemiş.. bana da zaten bok gibi davranıyor.. herkesin ortasında aşağılamalar küçük düşürmeler.. orospu lafını bir duydum, tepem bir attı.. "demek orospu haa" dedim.. kalktım çocuğun yanına gittim, "kabul ediyorum lan teklifini" dedim.. yanında oturdum.. ilk gün herkes şokta, yanıma gelip "yapma etme, bak kız ona 10 senedir aşık, yazık yapma bak" madem orospuyum dedim... o görsün asıl orospuluk nasıl oluyomuş diye.. çocuğun omzuna kafamı koyuyorum onun kravatını falan takıyorum, gözünün içine baka baka yapıyorum bide bunları.. kantinde falan koluna giriyorum, beni eve bırakıyor beden dersinde arka tarafta oturuyoruz.. tahtaya ismimizi falan yazıyo, ilk hafta böyle aşk böcükleri havasındayız.. kızda sürekli ağlıyor, benle kavga etmek için fırsat kolluyor.. umrumda değil ama aşktan gözüm kör olmuş gibi davranıyorum.. oysa ne aşkı çocuğa uyuzum.. ama o bile ona aşığım sanıyor.. kız bir gün gene kavga çıkarmak için bişeyler söyledi, benim delikanlı çıktı kızın bileğini kıvırdı "bundan sonra PuCCa'nın adını ağzına alırsan, kız mız dinlemem dalarım sana" dedi..
.....
Sonraki gün okula bir geldim, herkes ağlıyo.. meğer o salak kız intihar etmiş.. hastanedeymiş.. bütün okul ziyaretine gitti.. Herkes diyor bana, "git hastaneye özür dile ayrıldığınız söyle" diye.. "banane be, gebersin umrumda değil.. onu bana orospu demeden önce düşünecekti" nasıl koyduysa o laf, umrumdaydı oysa, çokta üzülmüştüm bişey olursa kendimi affetmezdim ama öyle pis inadım ki işte geri adım hayatta atmadım... Sonra bütün okul benden nefret etti. okul ama yaa, tuvalete girdiğimde bile suratıma kapıları çarpıyolardı, çocuktan da sıkıldım artık, beraber okula geldiğimiz kızla yeniden takılmaya başladım.. kız benle konuşuyo diye onla da konuşmuyolar.. en arka sırada oturuyoruz, ön tarafımızda bile kimse oturmuyor.. kantine indiğimiz de herkes omuz atıyo falan... çıktığım çocukta beni baymaya başladı.. ayrıldım ondan, gittim kıza da mektup yazdım özür dilerim diye.. barıştık biz sonra..
......
ondan sonra nasıl oldu bilmiyorum ayrıldığım çocuk gözümde bir büyüdü bir büyüdü... çocuğa ayrıldıktan sonra aşık oldum... kızlarla da konuşuyorum artık.. herkes kapatmış o sayfayı ben yeniden çıksam bu kez beni öldürecekler.. ama yok, çocuğa sürekli biz imkansız aşkız, bizim ki olmaz diye böyle notlar yazıp yolluyorum.. çocuk bi tarafta derbeder olmuş, ben diğer tarafta.. sürekli not atıyoruz gizli kapaklı birbirimize... bi gün tahtaya "meğer ne kaybetmişim, canımdan çok sevmişim affet çok geç anladım" şarkısını yazmıştım.. kızlar bir farketti durumu.. gene bunlar bıdır bıdır hareketlenmeye başladılar bana.. dedim bende o panikle "Mustafa'ya değil, Serhat'a aşık oldum aslında." Serhat'da Mustafa'nın en yakın arkadaşı, bu olay bir büyüdü bir büyüdü... Mustafa'nın kulağına kadar gitti. Serhat bende PuCCa'dan hoşlanıyorum diyince.. kıyamet koptu.. herkes birbirine girdi.. kelebek bıçaklarla, inşaat sopalarıyla falan geldiler okula, dışardan adam topladılar.. kıyamet günü gibiydi okul.. polis arabaları falan geldi.. Ben direk topuk eve kaçtım... Napcam, herkes benim adımı veriyo olayları anlatırken.. Mustafa'yı elinden bıçakladılar, hocalardan biri dayak yedi..
3 gün gitmedim okula, bi döndüm gene bütün okul benle konuşmuyor.. Bu kez o arkadaşım da konuşmuyor, en arka sırada mal gibi oturdum 3-4 gün.. baktım olmayacak.. Babama söylemeden diğer aşık olduğum çocuğun okuluna kaydımı naklettirdim..

23 yorum:

Adsız dedi ki...

VAH PUCCA VAH !:(Söylemesi çok ayıptır)ben de lise de onur koluydum ve senin gibi kızlarla o kadar çok uğraştım ki anlatamam.her dersi birbirine katarlardı, onlar yüzünden konsantrasyonum kalmaz anlamadığım her konu için onlara kızardım:)))(ben de de hafif bir manyaklık var mış!)sınıfın sorumluluğu ben de olduğu için - ki düzeni sağlamak gibi saçmasapan bir sorumluluk verilmişti bana! ama asla kimseyi ispiyonlamazdım.hatta okul hayatımda sırf birini yaptığı kötü davranıştan dolayı ,müdüre ,ismini vermediğim için dayak yedim!(çok çok önemli bir suçtu üstelik) Ve okul hayatımda tek yediğim dayak buydu,ama olsun yine olsa yine ispiyonlamam.çünki, günün birinde onlardan adam olacağı ümidi taşırdım, disiplin cezası alıpta okuldan atılmasınlar gelecekleri mahvolmasın diye!...şimdi görüyorum ki, gerçekten de onlardan adam olanlar oluyormuş....kolay gelsin pucca yeni yazılarını bekliyorum yine harikaydın...:))

rahat yazar dedi ki...

iyiki ölmemiş intihar eden,iyi olmuş özür dilemen de,sende haklısın o lafı hiçbir kız kaldıramaz..ama yaptığın hareketlerle millet tam birbirine girmiş....gerçekten pucca çok aykırı bir kişiliksin..bekliyorum yeni olay yazılarını.....

PuCCa dedi ki...

haccecan senin profiline giremiyorum...

Erymnys dedi ki...

vay pucca sen de az değilmişsin... koca okulu birbirini katmışsın :) ama hakkın da varmış... kim kaldırabilir o lafı hem de hiç hal etmediği halde...

ama yazını okuyunca baktım da bugün de liseler pek farklı değil... hala aynı terane... erkek kıza aşık olur, kız kabul etmez o**spu olur, kabul eder gene o**spu derler... en iyisi uzak durmak valla, etliye sütlüye karışmamak...

ha bir de lisede okuyanlar buradan da çok öenmli bir hayat dersi çıkaracaktırlar... o da ne: hatun diye tabir edilen cins çok tehlikeli bir cinstir... en yakın arkadaşım desen de dönüp arada bakacaksın... yoksa, yoksa... :)

Harun Güven dedi ki...

aayyh burası benim okulum olabilirmi? :) bu türlü atraksiyonlar hiç eksik olmuyorda yıllardır :)) (Gerçi ben daha 10. sınıftayım ama adı çıkmıs bikerem)

İzDüŞümLeR dedi ki...

Her hayır da bir hayır varmış.Maazallah,bu okuldan mezun olsaydın,bunlar okul günlüğünde seni parçalarlarmış.

bi dost dedi ki...

korkusuz korkak pucca :))

Adsız dedi ki...

ahmet pucca özür dilememişki :S

miracsaral dedi ki...

Yazdığın herşeyi dört göz ve diğer tüm organlarımla takip etmeye çalıştığım ve her şeye yerli yersiz yorum yazdığımdan dolayı kolayca anlamışsındır : Sana yalakalık yapıyorum. Bundan bağımsız olarak, sanırım cinsiyetimle ilgili birşey olacak kimse bana orospu demedi, en kötü ihtimal onun çocuğu oldum ama benim vücudumu para karşılığı erkeklere kiraladığımı iddia etmediler. Halbuki şu anda Avrupa'da jigololukta dönen paranın, öbüründen dönen paradan daha fazla olduğunu bilseler bu iş terse dönebilirdi. Erkekler ve aşk meseleleri ise biraz daha komplike bir şey değil, çok basit bir şey. O kadar erkek senden hoşlanmış çünkü sen erkeklerin kafalarını karıştırmışsın, bu iş basittir. Erkekler kafalarının karıştırılıp allak bullak, bulamaç hale getirilmesinden gayet hoşlanırlar ve bunları yapan kızları baştacı edip, onlar için ölümüne kavgalara girerler. Ama yinede, her şeye rağmen sadece bu söz uğruna ortalığı dağıtma reflekslerini çalıştırıyorsan o senin bileceğin iştir. Laflara çok takılmamak lazım, laf dediğin çiş gibidir, ağızdan çıktıktan sonra kontrol edemezsin, kontrol etmek istesende çok uzun süre edemezsin kaçırırsın.. Böyle..

Adsız dedi ki...

Küçüklükten beri hep bi hareketlilik var hayatında..ama pucca az değilsin sen haa girdiğin her ortamda bir dallas rüzgarı esitirip sonra hiç bişey olmamış gibi işin içinden sıyrılıp kenara çekiyosun kendini,bravo valla buda bi başarı ya..=)

not=arada bi eski günlerinden bahsetmen çok güzel oluyo ya:)bu arada siğille durumlar nasıl??

MuzurKedi dedi ki...

(: az değilmişsin. Kavgalar falan.. Kızada acıdım. İyiki ölmemiş.. Pınar bayılıyom sana

casaubon dedi ki...

Özgür ve cesur olmak...

Gerçekten bravo...

http dedi ki...

avere geçmiş ömrümüz... biz de lise okumuşuz sözüm ona :)

(bir süprizim var sana, az bekle, çok yakında)

Godsyndrome dedi ki...

ben serhata acıdım yaw günahı neydi garibin

Adsız dedi ki...

mıh pucca yha hayret yani sn neymişsin be abi bizim pucca neler devirmişte haberimiz yokmuş helal dicem ama bunun ii tarafıda yok ki anam snde gittiin her okulda yapmışsın yapcaını ama bişe diimi o kız sana orospu dedi yha ii yapmışsın çıkmakla ama ne bilim semediin biriyle bası çıktın o biraz ilgincime gitti nese genede baya karıştırmışsın ortalığı allahtan lisedeki çılgınlıın şimdi yok şimdi daha sakinsin böle daha iisin:D;)

ƿῠɀɀȴ₤ dedi ki...

ohh ne güzel ya bizim okulda hiç böyle şeyler olmuyor.zzaten küçücük okul.uff 3 sene nasıl geçti anlatamam. ohh bu sene son. bitti artık kurtuluyorum.

Kriptograf dedi ki...

laaan en sinir olduğum kızlardanmışsın sen pucca :) Böyle kız doluydu bizim okulda. Emindim ama böyle sadece ona buna nispet olsun diye kıskandırmak için veya saçma sapan sebeplerden böyle davrandıkları konusunda. ki öyleymiş.

Alıp bi kaşık suda boğasım geliyordu o kızları ama işte herkes nedense peşlerindeydi lan diyordum hemcinslerime " ne bok buluyorsunuz bu kızlarda yemin ederim sırf hava be bunlar, uçkurunuzla boğarlar bunlar sizi bak bırakın gelin geyik yapalım" derdim. :) Dinlerler miydi.hayır onlarda kelebek,kuş ve benzeri kesici aletlerle okulun önünde gerzek gerzek birbirleriyle tartışırlar naralar atar ve polisten 1 sopa dayak yiyerek dağılırlardı. Ben dışardan seyrederdim onları ertesi gün anlatırdım lan cemal sen daha çok dayak yedin dün, oğlum murat nası vurdun öyle falan diye yorumlar yapar olası bir kavgaya daha mahal verirdim...

babegazelle dedi ki...

yaww ne mal bi lise hayatım varmış lan benim onu çıkarıorum bu yazıdan

Adsız dedi ki...

çok kötüsün Pucca. ve seni seviyorum.

aşığım.

adsızın, şövalyen.

pink plastic jesus dedi ki...

ahahah gosip görl gibi okulun varmış be pucca :D:D xoxo:P

gerbera_ferezya@hotmail.com dedi ki...

ya bizim lisede de manyaktı durumlar. hem siyasal yönden hem de aşk yönünden.
kıskandım walla bende anlatıcam:))

Adsız dedi ki...

bilmiormda bnce o kız sna o. demekte haklıymış. bnde senin gbi kızlara hep o derim. hatta bi kzın yüzüne karşı sölemiştim herkesin içinde. kız aglamıştı falan. mal işte.

Adsız dedi ki...

pucca ya hala anlatmadın liseden atılma hikayeni 2 yıldır merak ediyorum.