27.10.2008

Sarhoşken çıktı..

Umrunda değildi Juliet’in sonsuz aşk, O yüzden ölmek istememişti ya zaten..
manyak sarhoşum.. Ondan saçmalarsam diğersigün silerim artık :Ppp
Birzamanlar biri vardı, "seni hayatın boyunca hiçkimse sevmemiş" demişti.. sonra oda beni sevemedi...
Ben zaten deli dümbül gibi aşk istemedim.. Ben omzuna kafamı koyduğumda uykuya dalabileceğim güveneceğim adam istedim..
Yaşım büyüdükçe aşık olamıyorum.. 2 sene önce çıksaydı siğil karşıma, şuanda kapısında köpek gibi ağlıyodum.. Ama şimdi sikime bile takmıyorum.. Kendimi 30 yaşında düşünemiyorum valla.. artık adamları siker atarım heralde.. Tam bişeyler olacak diyorum mesela, saçma sapan çocukça hayallere kapılıyorum.. sonra gerçek suratıma çarpıyor..
"Hiçkimse beni gerçekten sevmeyecek.."
Eskiden benim hissettiğim gibi hissetiğine inanıp küçücük şeylere büyük anlamlar yüklüyordum.. Ama sonra bakıyordum ki, elimde kalan sadece kurduğum hayaller... O çok boktan bir his biliyo musun.. Karşındakininde senin gibi düşündüğünü zannedip, ikinizi ortak payda yapmaya çalışırken; herif kendini sadeleştirmişte senin haberi yok!
......
Seksi değilim demiştim ya ben, aslında istediğimde seksi oluyorum.. ama o lanet olası tombili yanaklarım yüzünden ne kadar uğraşırsam uğraşayım eninde sonunda pokemon kızı gibi muamele görüyorum.. Erkeklerin gözüne bakarken utanmıyorum mesela, dikiyorum gözbebeklerine kadar gözlerimi.. hiç kaçırmadan alt dudağımı ısırarak gülüyorum.. konuşurken elimle boynumu okşuyorum.. her cümlenin sonunda kaşlarımı kaldırarak, dudaklarımı büzüyorum.. ve yerli yersiz "demek öyle", "öyle diyosun yani" diyorum... Anlattıkları herşeyi ilk kez duyuyomuş gibi ayak yapıyorum, sürekli onları övecek kelimeleri serpiştiriyorum araya.. Bazen anlattıklarını şaşkınlıkla dinliyorum, gözlerimi sonuna kadar açıp karşımda robbie williams varmış gibi izliyorum.. Arabalardan bahsediyolarsa, "parketmeyi hala başaramıyorum ben yaa" bunun sonrasında gelen cümle mutlaka "yarın sana öğretirim ben" bu taktikle bütün erkekler çantada keklik... hepsi ama.. hiçbirinde tutukluk yapmadı daha.. Bi kere bile.. zaten bi kızın bi erkeği elde edememesini hiç anlamam.. abi adamlar sadece yemek, seks ve çalışmak için dünyaya gelmişler.. sen onlara yemeğini, seksini verdikten sonra herif senin için çalışacak zaten..
kafaları sadece bu üçüne odaklandığı için cümle içinde bu üçünü kuracaksın.. dudaklarını ısırırken, mantıyı ne güzel yaptığını anlatacaksın... ve yaptığı işi pohpohlayacaksın..
Ama işte bundan sonrasını başaramıyorum ben.. herifin gtünü kaldırıyorum, sonra o kalkık göte sinir oluyorum... O kim la bana böyle havalanıyo diye kızıyorum... o hayran dolu bakışlarım bi anda aşağalıyıcı oluyor, sürekli laf sokma, sidik yarışı içerisinde oluyorum... Devamlı iğneli sözler, kendimi yüksek görmeler, adama amele muamelesi yapmalar.. Mal oluyo herif tabii, sonra o kafamda yarattığım büyük aşk hikayesi yerini kavga dövüşe bırakıyor.. Bide ben çok pis aşağılarım.. kendim monaco prensesi olduğum için, kimseyi seviyemde görmem.. sanki çok matah bi özelliğim varmış gibi(!)
Artık bunu istemiyorum.. çok yoruyo bu beni... milletin bana hasta olması sikimde bile değil.. 10 kişi beni arzulayacağına bir kişi aşık olsun yeter bana.. Huzur istiyorum gerçektende aşık olmak istiyorum...
........
Bazen artık ölme vaktim gelmiş mi ne diyorum.... herşeyi yaşadım bitti işte.. Benden anne de olmaz.. kimi kandırıyorum ben.. Paranoyağın tekiyim çünkü.. Geçen gün otobüste oturan adamlardan biri ayakta durmaya çalışan küçük bi çocuğu kucağına almak istedi... Sanki sapığın elinden alırmış gibi adama bağırarak çocuğu kendi kucağıma aldım.. ben bu güvensizlikle o çocuğa nasıl annelik ederim.. Çok korkuyorum.. ya bende annem gibi olursam.. benziyorum zaten ona.. bencilim, yalancıyım, umursamazım, sorumsuzum... İşe yaramaz kaltağın tekiyim..
Kaltak demişken saçlarımı sarı yapcam.. kuaförün birine gittim hayvan bana 350 ytl alırım dedi.. bi avuç saçım ya var ya yok zaten... bide çatır çatır yakacak.. ama işte renk garantisini tek orası veriyomuş.. yani öyle dediler.. 350 ne demek lan, kafa derimi yeniden yaptırırım yeminle ona.. istanbulda gerçektende sarıyı iyi tutturan bi kuaför varsa bana maille ulaşın bi olmaz mı...
PS: Bacaklarımı adalete sokmuştum ya, geri çıkardım bok içinde kalmış.. şimdi yürüdüğüm her yerde bok kokuyo..

28 yorum:

aNNePeRi dedi ki...

Şu havada varya değil sarı saç,komple beleşe estetik yapcaz deseler gelinmez.Fethiyeden arkadaşım gelicek yarım saat sonra alırım diye söz vermiştim.Rahatsızlandım acile kaldırdılar gelemicem desem mi diye düşünüyorum :P

kendini bilmez bir deli dedi ki...

puccam senı bi bıraktım kızım akşam naptın sen....sakin sakin...bu noktaya gelmen güzelde sabah uyandıgında aynı seyleri düşünüyormusun merak edıyorum...sana melek gibi davran demıyorum erkeklere ama şeytanda olma...benım yaptıgım gibi (sanki işe yarıyorda ahkam kesıyorum) yarın melek yarın şeytan...kızım ben bunun dövmesini bile yaptırdıımmm

gwen dedi ki...

aşık bi kadından canavar yaratanın da, bir anne yaratanın da yine erkeğin kendisi olduğunu düşünüyorum.

gwen dedi ki...

bu arada pucca, msndeki Derya benim. :o bu yorum silinse iyi olacak :)

K®HAN dedi ki...

boktan bi yazı olmuş :)
bravo

ESTHER dedi ki...

hahahahaaaaaaaaaa kaltak demişken sarı saç haa :DD bağlantıya bak...

Adsız dedi ki...

pucca bir kendine gel ALLAH AŞKINA !:))SONRA BİZE GELİRSİN:))

Adsız dedi ki...

Yahu ben bu kıza hediyeler yollamak istiorm nasıl ulaşıcm:SS:

Erymnys dedi ki...

güzel bir itiraf... tebirk etmekteyim... :)

Adsız dedi ki...

pucca len al marketten bi boya tmmdır amma abarttın hea 350 ytl verilirmi ona yha kafayımı yedin sakın bak verme yazık olur paraya hea bide sarı sana yakışıo ii karar;)

ZIBBIDI dedi ki...

Kendinle yüzleşiyorsun,özeleştri yapıyorsun hatalarını görüyorsun ama düzeltme yoluna gitmiyorsun.en iyisi bırak sen kendini dinlemeyi.kendini üzmekten başka birşey yapmıyorsun.ya yaptığın kötü şeylerden wazgeç yada yapacağın herşeyi yap ve "bu benim hayatım doğrusuyla yalnışıyla" deyip takma hiçbirşeyi...

Gülmek sana yakışıyor gerisi hikaye...

ESTHER dedi ki...

oksijenle aç bence :D

Adsız dedi ki...

pucca ya kredi çekip mini alcam %3 ihtm. olsn die :D

Unknown dedi ki...

hayatta istediğimiz herşey bi anda olur ve bitir.sigara içmek gibi en sonunda külleri kalır elinde...üzme canını aşk yalan sadece şaka yapmışlar hepimize masllarla,perilerle...sana en çok sen zarar verirsin bu yüzden zarar verme kendine...kendine iyi bak...gerçekten bunu diliyorum
ben can

rahat yazar dedi ki...

blogger kapanalı puccayı okuyamamak sinir etti..sarhoş falan olsan da gene iyiydin bu yazıda da..

Adsız dedi ki...

Karşındakininde senin gibi düşündüğünü zannedip, ikinizi ortak payda yapmaya çalışırken; herif kendini sadeleştirmişte senin haberin yok!

buna bayıldım.
şu an hissettiğim tam olarak bu işte.

bi dost dedi ki...

puccaaaaa özledim seniii :))

Adsız dedi ki...

şimdi okudum da yazıyı acımı mı hatırladım ne:p ruh hastası bi sevgiliden hayatımın aşkına geçtiğimi sanıp hayat güzel herşey güzel olacak evililik çoluk çocuk hayalleri kurarken bi anda sap gibi ortada kaldım. eskisi peşimi bırakmaz hayatı zindan eder yenisi yüzüme bakmaz.yok o izin vermez yok bu kadar olaydan sonra olmaz bi yığın bahane bulup çıktı gitti hayatımdan bay doğru(!)oysaki ben onun için herşei göze almıştım. ruh hastası eski sevgilimi bile.ölcemi bilsem vazgeçmem die ıkınırken çocuua bak yaa mal gibi bıraktı beni ortada!ben hala acılarımla eski sevgilimle uğraşırken o benden bilmem kaç km uzakta mutlu mesut hayatına devam etsin iş mi yani!ellerimde hayallerimle ağla kızım ağla başka bi b.k yok aşk mı aslında o da yok(muş)!!
Begüm

PuCCa dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

pucca bu kuafor kendını moss mu sanmıs anlamadım arkadaslarımın yaptırdıgı bı kuafor var onların sarıyı beyendıgı tek kuafor ve 350 ytl almıyo etılerdemı sordun :)

Adsız dedi ki...

saçında başka renk boya varsa sakın boyatma evvela o geçsin. sarı olmak için boya akıtıcı sürüyolar, saçın iğğrenç oluyo.

ve,ııı,terk edilmek nahoş bir hadise, evet. içince de daha beter oluyo.

"O çok boktan bir his biliyo musun.. "
bilme mi?!

kalbime gömerim o zaman bi de guns n roses'ın don't cry dinle. süper oluyo :) (duygusal mazoşizm forevaa)

İzDüŞümLeR dedi ki...

Eski yazılarının ışığında,kendisiyle ve yaptıklarıyla bu kadar dalga geçebilen biri nasıl ölümü aklına getirir hayret ettim doğrusu.

Sarhoşluk emareleri herhalde.. :(

Ayrıca ,350 saçına vericeksin 3-4 hafta sonra dip boyan gelecek renk bozulmasın diye aynı yere gitmek zorunda kalacaksın en iyi fiyatla yine 70-80 den aşağı yapmayacaklar dip boyanı.Kendi elinle o kuaföre haraca bağlamış olacaksın.İyi düşün bence..

Böcek dedi ki...

böle yaşanmaz:) git boya saçını iyi gelir..
ben yaptım,sağlam iş:D

Adsız dedi ki...

Pucca,

ben sana aşığım biliyorsun değil mi? Sana bunu kaç kez hatırlattıysam ben çok daha fazla yaşadım.

aşık olan bir kişi mi? inanmıyorum Pucca. burada kalbi büyüyen biri varken "aşık olacak bir kişi" mi?

farkında mısın Pucca, görmüyorsun.


adsız şövalye'n

Adsız dedi ki...

Pucca kızlar erkekleri senin gibi çözse yada bu yazıdakileri uygulasa elde edemeyeceği erkek yok bencede. Okurken bi değişik oldum. Güzel analiz ediyorsun. Aşk konusunda da aşkın olmadığını düşünüyorum. Kimyamızı bozmasınından dolayı aşık olduğumuzu zannederiz. İnsan kendisini karşında görürse kimyası bozulur zaten. Çünkü karşında gördüğün kişi senin gerçek kişiliğindir. Aynadaki kendi yüzün bile geçmişin görüntüsüdür. Neyse saçmaladım ben yine...

Adsız dedi ki...

"Karşındakininde senin gibi düşündüğünü zannedip, ikinizi ortak payda yapmaya çalışırken; herif kendini sadeleştirmişte senin haberi yok!"

demiştin. bu gerçekten yerinde ve güzel bir cümle. bunun üstüne dicek bişe bulamıyorum. sağol.

birde erkeklerin sadece yemek,sex ve çalışmayı düşündüğünü söylemişsin ve yazındada bu 3üne ço düştün olduklarını vurgulamışsın. ben buna katılmıyorum. hadi yalan söylemeye gerek yok hepsinede ihtiyaç duyar ama mesela ben bir kız için havada takla atanlardan değilim. şeyime bile takmam.

Unknown dedi ki...

puCCa koç burcu musun?
erkeklerin götlerini çok güzel kaldırıyorum, ama sonra o kalkık göte uyuz oluyorum.. :D bide çok pis laf sokarım ben..
kendimi buldum Pucca sende, aşık oldum sana... :)

vıdvıdıvıdı dedi ki...

Bu iş burca bakmıyor malesef Tamamen ilk zamanlar popoyu kaldırmak gerekio ondan ole yapıoz poposunu kaldırıoz heriflerin... sonrada ego sahibi yaratıklar bizi ezmeye kalkışıp bizi aptal yerine koyunca şartellerimiz atıyor... bizde insanız kalkanları indirioz... bana bir arkdaşım hep sunu derdi" odun olsun ben onu şekillendirir kendi heykelimi yaparım" yapıoz ama ya heykelimizi başkaları kapıyor ya da adamlar bizden sonra adam olup götleri fezaya ulaşıo