15.10.2008

Terkedildim

Beni kesin bu işten atacaklar... Çanakkale'den babam bypas oluyo diye İzmir'e döndüm.. Dönme sebebim ise rüyamda siğili, o orospu eski kız arkadaşıyla yatakta görmem oldu!!! Rüyalarıma saçma sapan anlamlar yükleyen embesil bir kızım kabul ediyorum ama abi öyle bir yiyişiyolardı ki hiç rüya gibi durmuyodu.. Gittiğim gece dışarı çıktık.. Zaten giderken kimseyle de vedalaşmadığım için bi nevi 'hadi bana hoşçakal diyin' diye arkadaşlarımı da çağırdım.. Onu dinlemeye gittik.. Sonra bizimkiler sıkıldı başka yere gittik, siğilde yanımıza arkadaşını korumamız olarak verdi..
Dinlemeye gittiğimiz grubun elektro gitarcısı da benle çok önceden tanışmak istemişti.. Yok mok demiştik başımızdan atmıştık.. Sonra bi daha bi daha derken, çocuğa 'benden sana yar olmaz selam kelam edelim' diye anlaşmıştık... O gece gene geldi yanımıza, bende hiç içmemiştim gayet mantıklı bi şekilde çocukla konuşuyodum.. Siğilin yanımıza koruma olarak verdiği çocuk çekti köşeye bebeyi ona bişeyler söyledi.. 10 dakika sonra siğil geldi oraya.. çekti kolumdan beni dışarı çıkardı..
- Bundan sonra benim olmadığım yere gitmeyeceksin PuCCa...
- ne oldu be..
- köpek gibi sahneye bakıyosun, sana defalarca söyledim o sıçtıımın bakışlarını yapma diye..
- gerizekalı mısın nesin nereye bakacam başka, sahneye bakmazsam başkalarına mı bakayım bende sana defalarca bunu söyledim...
- öküz gibi bakıyosun PuCCa insanlara öküz.. direk hedefe kitleniyomuşsun gibi
- öküz sensin terbiyesiz!!! ben kimseye kitlenmiyorumm
- seni ilk gördüğümde bana öyle bakıyodun ki yiyecek gibi bu kız kesin bana verecek dedim.. ondan senle tanışmaya geldim.. bu gelen orospu çocukları neden geliyo sanıyosun haa???
- defol git ya senle uğraşamıcam.. sen sapıksın diye millette mi sapık sanıyosun...
- PuCCa beni sinir etmee!!!! istemiyorum dedim o kadar... o şekilde birine baktığını bir daha görürsem o sıçtığımın gözlerini yerlerinden çıkartacam
- bi siktir git yaa, sen kimin gözlerine sıçtımın diyosun!!! sırf seni görmek için buraya geliyorum senin bana söylediğin laflara bak.. bundan sonra suratını görmek istemiyorum!!!
dedim ve arkadaşlarımı alıp başka yere gittim... telefonumu kapadım köpek gibi içtim içtim içtim.. gittim arkadaşın evinde msnimi açıp yüzünü hiç görmediğim çocuğun birine asıldım.. hataa ondan hoşlandığımı bile ciddi ciddi düşündüm... gidip kızlara anlatmışım, kalbim ağzımda atıyo ben çok aşığım bile demişim... sabah kalktığımda yine heryanım kusmuk içindeydi... ve allahtan çocuk beni çok ciddiye almamıştı...
...
Telefonumu açtım beni 35 kez aramış, mesaj atmış sadece "Nerdesin, bunu alınca beni ara" gibisinden.. gece arkadaşımı aramış zaten onun evinde olduğumu öğrenmiş.. Hiç aramadım, aradığında da açmadım telefonumu.. Konuşmak da istemiyordum çünkü.. adam bana öküz bakışlı dedi, seni ilk gördüğümde götürmek istiyodum dedi, herkese yiyecek gibi bakıyosun dedi... mal yaa!!! ben kimseye yiyecek gibi falan bakmıyorum... çekici bi yanım varsa benim suçum ne... ufff çekici bi yanım falan yok, yalan söyledim ama genede gel beni götür yatağa gibi bakmıyorum yaa!!! hem şirin bi kızdım hani şirin kızlar o bakışı nasıl yapabilir ki????
Sonra arkadaşlarla bi daha çıktık dışarı, bu geldi oturduğumuz yere, biz başka masaya geçtik konuşmak için, baya konuştuk konuştuk...
- Adamın biri gelip, bilmem kim senin sevgiline sarkıyor diyince delirdim.. PuCCa burda bir düzenim var benim.. Sende bu düzenimin içindesin.. Benim olmadığım yerde senin anılmanı istemiyorum sadece..
- bana resmen neler söyledin ama....
- dediklerim sanki çok umrundaymış gibi davranma, kalktın bu akşam bir daha dışarı çıktın..
- napacaktım siğil beni arasın bana hakaret etsin diye mi bekliyecektim.. beni ilk gördüğünde düşündüğün şeye bak yaa, buna rağmen hala sözlerinden iyi şeyler mi çıkartacaktım allasen???
- Bana sahneyken bakarken öyle düşünmüştüm, erkeğim ben tabii öyle düşüneceğim.. Ama sonra senle konuştuktan sonra gördüğüm en saf insan olduğuna karar verdim.. Çok beyazdın ve ben bu kızı üzmek istemiyorum diye kendimi senden uzak tuttum.. olmadı başaramadım..,
- ya bırak yaa... bunu sonrasında ne gelecek ben sana layık değilim mi??
- PuCCa dün senden bişey rica ettim ve sen beni orda öylece bırakıp gitmeyi tercih ettin.. ben bütün gün kendi kendimi yedim ama sen arkadaşlarınla gezip tozmayı seçtin..
- Bana neler dediğini hatırlamıyo musun ya sen...
- Bak PuCCa, şu anda çekip gitsem sen bunu takmayacaksın.. seninle ilk tanıştığımız anda ben yanılmıştım.. sen ne safsın ne beyaz.. bir ipte iki cambaz oynamaz PuCCa.... şimdi kendimi senden uzak tutuyorum çünkü ben sana değil, sen bana acı çektireceksin... Ben senin boş vakit oyuncağın olmaktan artık sıkıldım..
- yani siğil ayrılıyor muyuz..
- Evet.. İstediğin bu değil miydi işte.. artık arkadaşlarınla doyasıya eğlenip içebilirsin.. telefonunu da kapatmana gerek yok artık seni aramayacağım çünkü..
- benim istediğim ayrılmak olsaydı zaten senden ayrılırdım..
- benden daha iyisini bulana kadar ayrılmayacaktın.. şimdi gönül rahatlıyla benden daha iyisini arayabilirsin.. Mümkünse bunu benim şehrimde yapma ama.. 10 milyonluk şehirde şansını dene...
....
Ohaa yaa!!! gerizekalıya bak benden ayrıldı.. ben onu rüyamda başkasıyla yiyişti diye gördüğüm için geldim buraya.. adamın bana yaptığına bak!!! Onu sevmiyorum, sevmiyosam neden kalkıp geldim.. ve neden bu ayrılık bu kadar koydu bana... acayip koydu lan öyle böyle değil.. Sevmiyodum hani ben bunu.. sevmiyorum ama yani benden böyle ayrılmaması lazımdı.. şimdi o arkadaşıyla görüşmeye başlayacak off yaa... Acaba ben bunu o eski sevgilisiyle görüştürmüyorum diye mi ayrıldı benden!!! Hem benim şehrim ne demek yaa, o İzmirli bile değil... halla halla burası benim şehrim gerizekalı!!!
bir erkeği çok sıkmayacaksın işte, hep o yüzden oldu.. ben çok abarttım, çok bunalttım.. bence ondan terketti beni.. siklemediğim zamanlarda götümde pervaneydi.. PuCCa kendini bana anlat, sana aşığım, bana sen lazımsın aşkım böcüğüm hade hödöö.. Az sıkıştırdık, onla konuşma bunla konuşma dedik hemen götü kalktı.. zora gelemedi.. ilk fırsatta siktirdi gitti!!! Yok ben ona acı çektiriyomuşum, yok sallamıyomulum saf değilmişim diye ayrılmış benden... siktirsin götüm... sebebi o olursa da kötü bu olursa da... az sabretseydi ya... Şu anda çok pis boşluktayım.. allahın siğillisi tarafından terkedildim.. daha utanç verici ne olabilirdi ki..

Kendime not: artık sıkıştırma, bunaltma, kartlarını açık oynama, sinsi sinsi siklemiyomuş gibi hareket ederek davran...

40 yorum:

Adsız dedi ki...

Bu gidişler siröz olacan :) Rüyalardan bu kadar etkilenip yollara düşüyorsan yukardaki seni seviyor demektir. Birazda takıntılısın.

Anlattığın kadarıyla siğilin tutulacak bir yeri yoktu zaten. Çalgıcı karısı binnaz olmakdan kurtuldun :)

Boşluğa düştün diye çok fazla boncuk dağıtma toplaması zor olur ;)

Adsız dedi ki...

Denyo herif yaaa,sittirsin gitsin !!! Ama kimse onunla çıkmasın,bok gibi kalsın ortada,sana köpek gibi geri dönsün !!! Sen de kabul etme, Ohh !!!

Unknown dedi ki...

Bu notu düşen kadın ilk sen değilsin tatlıPucca ama sen,ben kartları açık oynamayacak kadınlar değiliz.bi kere bloga ağzımıza geleni yazmamızdan belli bu.En iyisi cülyetten romeoyu ayırıp uzerıne kapaklanmak bence.
Üzülme.

bi dost dedi ki...

hayırlısı olsun... ama bu sefer hakkaten suçun yokmuş sanki..

Damat Ferit dedi ki...

Boşver biri gelir biri gider daha yakışıklısını bulursun :D:D

Unknown dedi ki...

puCCa, her insan baskı altında bi ilişki yaşamaktan haz duymaz, bunda bari cinsiyet ayrımı yapmada ırkçı olduğun belli olmasın :))
ayrıca; "Kendime not: artık sıkıştırma, bunaltma, kartlarını açık oynama, sinsi sinsi siklemiyomuş gibi hareket ederek davran..." kendine not yazarken biraz daha samimi davran :Pp yapabiliceğini sanmıyorum... :D:D

Kriptograf dedi ki...

pucca şaşırmadım desem şaşırır mısın acaba çok merak ediyorum. Ortada zaten bir ilişki yoktu ki. Senin kendi menfaatin için götürdüğün bir birliktelikti bu. Daha önce siğil hakkında hiç yorum yapmadım açıkçası, ama ne bekliyordun yani zaten İstanbul'da daha iyisini bulup ayrılmayacak mıydın?

gerbera_ferezya@hotmail.com dedi ki...

Ya bu erkekler bir garip. Aslında kimyaları da çok komplike değil bunların ama...
Hatunlarını başka biri beğendiği zaman deli oluyolar. Bu ne ya çocuk gibi yanına adam vermeler..KAlkıp gelmeler felan. e madem kendin geleceksin baştan birlikte git işte hatunla.
Ya bu adam hem seviyo hem kıskanıyo hem de ayrılıyo... Bırak pucca.. doğru istanbulda 10 milyon var...Bende az çekmedim o İzmir'in psiko erkeklerinden.

Adsız dedi ki...

ama bu kadar erken olmamamlıydı yaaah

Adilyus dedi ki...

Biraz boşluğa alış..ne kendi götünü ne de karşındakinin götünü de kaldırma..

osuruktanteyyare dedi ki...

adam seni çözmüş ama :D
geçmiş olsun puccito grur yaptın o kadar geçer oda zamanla yeni birini bul hemen :İ

Adsız dedi ki...

Mümkünse bunu benim şehrimde yapma ama.. 10 milyonluk şehirde şansını dene...
siğil sana böyle dedi diye eminim gider izmirden birini bulursun sen!
Hatta onun görebileceği yerlerde dolaşır kıskandırırsın,olmadı birde bir partide yada barda karşılaşır kız arkadaşının yanında onunla dans edersin....ben bu hikayeyi biryerlerden hatırlıyorum.
senin hayatın sana çok değişik kimsede olmayan her anı entrikalarla dolu gibi görünüyot ama biz burada hep başa alınmış bir filmi izliyoruz:)))
bence bu sefer ki akla zarar kimsede olmayan bir hikaye olsun ,öyle bir aşk yaşaki romeo -jüliet ,kerem-aslı,ferhat-şirin halt etsin yanında:))
eminim bu dediğimi yaşamayı çok istiyorsun ama imkansız,öyle bir karşı cins bu zamanda mümkün değil anasından doğmamıştır:)))

Adsız dedi ki...

burcun ıkizler mi kuzum senin?tam bi ıkizler davranışı,rüyalarına,sıçtığımın hislerine güven,onları gerçekmiş gibi algıla,kendin bile inan hatta,esip gürle sonra da götünün üstüne oturup pişman ol.

Adsız dedi ki...

kıymete bindirme de naaparsan yap

http dedi ki...

siğil haklı baştan sona...

ve tanrı erkeği yarattı... sonra erkeğin yalnızlığını yeterli bulmadı, ona bir de kadın yarattı ki; adam yalnızlığını iyice hissetsin... (anonim)

The Mistress of Santa.. dedi ki...

içini rahatlatcaksa şöyle düşün,senin evlenceğin adam bu olamazdı ki zaten.. zamanını daha fazla çalmadığı için otur şükret şunun şurasında 09.09.2009a ne kaldı (:

rahat yazar dedi ki...

zaten siğili sevmediğini söylüyordun,daha iyisi çıksa sen bırakacaktın..şimdi yenilere yol aç,siğilsizlere ;)

Adsız dedi ki...

Pucca her zaman terkeden taraf olup birden terkedilince koyar insana..hem nefret eder hemde gözünde büyütürsün onu..demiştim kaçırma bu çocuk seviyo, çekilmez elin memleketinde depresyon günleri diye ama...!!!neyse olan olmuş artık ama yok boşluğa düştüm, yok o bakar hayatına bende bakıyım gibi bi mantıkla yeni arayışlara girme, bekle biraz zaman geçsin sonra bu çocuğu tekrar ayarlamaya bak kızım...

not=allann siğilli şeysi kullanıp atar gibi yapılır mı puccama hayvannn...

ƿῠɀɀȴ₤ dedi ki...

bence siğili sıktığın için senden ayrılmadı.onu umursamaman,umursasanda umursamıyor gibi davranman kendisini kullanılmış hissetmesine yol açtı. siğilin seni terketmesine çok koydu demişsin ama pekmezdende ayrılınca koymuştu fark görmedim.siğili unutabilecek misin? yoksa yola devam mı edeceksin? unutmayı seçersen biraz zor olcak. çünkü ilkini onla yaşadın.

Erymnys dedi ki...

sanki siğil zaten ayrılmak istiyormuş da buna neden bulmak için bekliyormuş gibi hissettim şimdi... zaten böyle dandirik bir nedenden ayrılacaksa bırak ayrılsın...

boşluğa düştüm filan diyorsun ama o boşlukğu da iyi değerlendirmek senin elinde... bak koca şehir... git, gez toz... kafanı dinle biraz...

sonrasını halledersin zaten sen... bulursun kendine birini... :)

Adsız dedi ki...

sana müstehak.. :)

Arzu Pınar dedi ki...

hiç ego yapma. yok sen mi kasmışsın, yok yanlış mı olmuş vb. ne düşünürse düşünsün. aşkın dağılıp (ki yeni bir kalp çarpıntısına bakar) mantıklı düşünmeye başlayınca açıkça görürsün ki; istanbul-izmir git gel mi olacaktı devamlı. aklın sürekli orada, rüyaların bile huzursuz. hayırlısı olmuş.

S dedi ki...

sigil hayatinin aski degildi zaten..
benim kafamda kurdugum pucca senaryosunun bir asamasi daha tamamlandi :)
simdi sirada istanbulda beyaz atli prensini bulmaya geldi is..
2009 yazinda seni evlendirceeez biiiz!!!

babegazelle dedi ki...

yandım oğlum siğil,benim bildiğim pucca hayatta bunu yerde komaz,önce allem eder kallem eder geri alır sonra kendi terkeder sürüm sürüm süründürür.Yanlız bize de hayat dersi oluo be notunu aynen ben de benimsicem :))

ESTHER dedi ki...

birbirinize bu kdr küfür kafir ediyorsunuz sürekli.. ztn buna ilişki denemezdi kaba saba konuşmalar fln.. yalnızca o yapmıyor sende çok yapıyorsun bunu kesmen gerek.. siğilden nefret ediyordum ztn senin yüzünden çocuğu öyle bi anlatıyosun ki :)) neyse bittiğine çok sevindim.. yeni ilişkini istanbuldan tatlı anlayışlı ve nazik bir çocukla yaşamanı dilerim.. sende ona karşı nazik ve anlayışlı ol ama!!!

Adsız dedi ki...

Oha!

aynı şekilde terk edildim PuCCa!!!! Olay farklıydı, mekan farklıydı ama gerekçeler %90 aynıydı, laflar da öyle. Ve hatta, fazla paranoyak olabilirim ama "sana müstehak..:)" yazan isimsiz arkadaş olabilir bahsettiğim kişi. Değilse de kusuruma bakmasın :) almayayım günahını.

ama tek diyeceğim, iyi ki de bu kadar erken olmuş. 1.5 sene çıkıp sonra bu lafları duyunca tabiri caizse "kal geliyor."

siğil de kendi ayılığına ve kendi paranoyalarına doymasın. kendi sadistliğini boşaltabileceği, kendisine hafif gelen bir kız bulsun. sen de süper şehirde süper biriyle tanış.

çocuk da sana "biz ayrı dünyaların insanlarıyız" çekmiş resmen ya, inanamıyorum. :)

hepsi mi aynı olur ya :) güldüm vallahi. neyse. geçmiş olsun.

Unknown dedi ki...

be istiyorsan onu yap çünkü bu güne kadar istediğin şayleri yapmışsın...puccacım canım,siğil seni terk etmiş diyosun ama asıl ondan kurtulanın sen olduğunu düşünüyorum yazdıklarından ve kimin terk ettiği değil kimin daha az acı çektiği önemlidir....kenine ii bak
ben can...

Adsız dedi ki...

senin adina uzuldum puccacik, umarim cabuk atlatirsin. degecek bir cocuk da degil zaten.

kendine notlara sunu da ekle bence: ruzgar eken firtina bicer.

bukedideli dedi ki...

erkekler gerçekten iğrenç o kadar kusmuğu bu kız bana vericek gibi baktı diye mi sildi beaa

Adsız dedi ki...

bence siğil seni terketmekte geç bile kaldı.ona karşı çok kaba ve kaprisli davrandın.o terketmeseydi de sen terkederdin nasılsa..

Adsız dedi ki...

üstüme iyilik sağlık her adsızı o kişi sanma bence :) sana da müstehak o zaman ne diim :p

İzDüŞümLeR dedi ki...

Ayrılık olaylarında ,ne söylersek karşı tarafa ahkam kesiyomuşuz gibi gelir bana.

Herkes yaşadığı tecrübeler doğrultusunda akıl verir çünkü .Hayat senin hayatın ,seçimlerimizde bizim kaderimizi belirler.Kırmızı kabloyu kesmişsin,umarım doğru olan odur senin için.

Sevgiler.

miracsaral dedi ki...

Bu ne la ?. 24,25 yaşındaki kişilerin ilişkilerinde hala böyle muhabbetlermi dönüyor ?. Garip ya, cidden garip :). Ben biraz daha ciddi konuşmalar ve olaylar bekliyordum, hiçte öyle değilmiş. Bu da bana zamanın sadece armutları olgunlaştıdığı gerçeğini bir kez daha kanıtladı. Usta, zaten iş o koruma meselesinde sarpa sarmış ya, koruma nedir abi, sen mafya babasının bar şarkıcısı sevgilisi falan mısın ya ?. Senin başka erkeklerle konuşmanı, bakışmanı veya voltaj alış verişi yapmanı istemiyor, bu anlaşılabiir, ama bunun uygulama şekli bu mudur ?. Yine de senin muhtemelen uzun zamandır etrafından senin "rahat" olduğunu belirten enerjiler aldığını tahmin edebiliyorum. O yüzden bu tür meselelere de alışık olduğunu biliyorum. Sana klasik hak edene değer ver demeyeceğeyim, zira bu yalan olur. Böyle bir şey yok, erkeklerle ilişkilerinde acı-mutluluk dengesini iyi oturtacaksın başka yolu yok bunun yani. O muhtemelen sana senin yanında huzurlu hissedemediğinide söylemiştir. Yine de ayrılık bir suç ya da sonuç değildir, bir süreçtir ve senin sürecin daha yeni başlıyor. Daha siz en az 5 kere civarında tekrar konuşacak, ağlaşacak, tartışacaksınız. Bir şair, en uzun ilişki ayrılıktır demiş. İyi lafmış

Adsız dedi ki...

yaw bu güne kadar sadece okudum ama hiçbirşey yazmadım. şimdi bir erkek olarak yazmak istedim.
öncelikle sana ders vermek değil amacım. milletin de bunu yapması hoşuma gitmiyor. yaşadıkların senindir ve öyle böyle yapsaydın demek pek de dürüst değil.
sadece benim aklıma takılan konu şu. bu milenyum ilişkilerinin hepsinde olan bir olay. yalnız birey güçlü bireydir ama yalnız birey abazan bireydir. o zaman yalnız görün ama peşine birilerini tak ama sana yetişemesinler.
sanırım azcık düşünen erkeğin istediği şu. öyle birisi olsun ki hayatımda ne ben onsuz yapayım ne de o bensiz. beni görünce gözlerinin içi gülsün. ben de hiç olmadığım kadar romantik olabileyim. başka bir amacımız yok. ne yazıkki sex and the city kuralları itibariyle bu durum özellikle kadınlar için çok değişti. evet artık güçlüsünüz ve bunun farkındasınız ama bunu ne için kulanmanız gerektiğini bilmiyorsunuz. yılların ezilmişiliğile bizi eziyorsunuz ama sonunda iki tarafta üzülüyor. ne bileyim benim eski kız arkadaşlarım da kawga edip dışarı fırladı ve telefonunu açmadı ki ben böyle şeyler de söylemedim ama verdikleri cevaplar seninkiyle aynı oldu. sonra bende aynı şekilde ayrıldım ama benim şehrim demedim tabiki.
sanırım çok uzattım. neyse umarım bundan sonra mutlu olursun. belki yine izmire gelirsin(benim gibi:). yeni hayatında kolay gele...
google hedem olmadıı için :barbieater

Handan dedi ki...

ben bayılıyorum bu pucca ya

boşwer sen hiç .ikleme adamı, geri döner köpek olup

Adsız dedi ki...

facebookta pucca :)

http://www.facebook.com/pages/PuCCa-GuNLuK/40673031069?sid=d9490a431bc286a64961d7283f832196&refurl=http%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fs.php%3Fref%3Dsearch%26init%3Dq%26q%3Dpucca%2Bg%25C3%25BCnl%25C3%25BCk%26sid%3Dd9490a431bc286a64961d7283f832196&ref=s

Tugc dedi ki...

Pucca, bence adam senin düşüncelerini önceden tahmin etti diye sinirli ve üzgünsün. Yani sonuçta doğru söylemiyor mu, "daha iyisini buluncaya kadar yanında tutuyordun beni?" derken. Burda yazdın hatta, "şimdi ayrılmayayım" diye.
Hatta okuyarak seni tanıdığımız kadarıyla, diyebilirim ki, asıl şimdi sen bu adamı takıntı haline getireceksin. Çünkü sen değil, o ayrıldı. (Bu sen ayrıldın o ayrıldı meselesi saçma geliyor bana ama neyse. Bi şeyler bittiğini birisi daha önce hisseder, hızlı davranır. Olay bundan ibarettir.)
O kadar çabuk "aşık oldum, bu kez çok başka" diyorsun ki, kafam karışıyor, ki evet duygularını uç noktalarda yaşayan hepimizde var bu. Ama "aşk" mı "takıntı" mı, "kimse de yok bende olsun ohh" düşüncesi mi, bence sen işte burda kararsız kalıyorsun ve hepsine "aşk" deyiveriyorsun.

Kendine notunda cosmopolitan ipuçları vereceğine, bence kendinle ilgili düşün biraz. Boşver, bazen bi süre kendinle başbaşa kalmak daha iyidir.

Üzülmeyi de bırak. Her üzüldüğünde de, "ulan ben zaten ayrılacaktım, iyi oldu boşu boşuna suçlu hissetmek zorunda kalmadım" diye getir aklına.

Adsız dedi ki...

Pucca, seni seviyordum ve bunu biliyordun.

Şimdi Siğil'den ayrılman önemli mi?
Benim de bir siğilim var.

Gel.

Üstelik yazacaktım, ben de senin için dönmedim mi intihardan. Senden uzakta bileklerimle tanıştırdım ya jiletleri.

sen şimdi başkalarına ağlarken, ben seni anlıyordum. beni görmediğin halde özlüyordum.

ne değişti peki. sen eski Pucca'sın. bazen ellerin titriyor. vitesi değiştirirken o fark etmediğin küçük hareketi yapıyorsun. ve ben seni özlüyorum.

artık yeter Pucca. gel.

adsız şövalyen.

MuzurKedi dedi ki...

Aslında aklıma söz gelmiyo ama yorum yazmaya itiyo ellerim..
Siğili baştan beri seven pek fazla olmadı yorumları okurken gördük..
Şimdi iyi be ohh bee dedim.
Strese bn grmiştim.
İstanbuldaki işini de kurtar yalanala uğraşma bundan sonra..

Adsız dedi ki...

eger terkedildiysen sev yada sevme hiic farketmez.
aci cekersin,sinir olursun belki de kopek olursun onun icin.
allahimm noolur dönsün bana yaa,ben vurucam cunkuu kıcına tekmeyi sonnra:)

mine