20.11.2008

Bu kez kendim kaşındım

Geçen gün tam yatacam, öyle yatakta tv kanallarını geziyorum.. Flash tv nin hani böyle manevi anlam içeren minnacık filmleri oluyo, isimleri garip olanlardan, çamaşır makinası, top gibi falan diye.. Mesela adam karısına çamaşır makinesi almıyo, şerefsiz gidip metresine alıyo.. karısıda çamaşır yıkarken tinkiyo.. Ruhu herifi rahat bırakmıyor... Top gibide ise sadece ismini merak edip izledim.. hössstt dedim herif trans mı olcak, nolcak diye.. Onda da her ailede olan zengin akraba geliyo fakir adama diyoki "top gibi sürüneceksin toppp gibi" diyo.. Sonra o zengin adamın kolları bacakları kopuyo kendi top gibi oluyor...
Oyunculuk sıfır olan götümle güldüğüm diziler işte... Bide müzikleri var bunların akla zarar.. genelde kardeşimle ahahaha abla bakkk gene naapmışşlar diye izliyoduk oda 2 kere izledik.. Neyse işte çevirirken kanalı anam bi baktım benim tiyatro kursundan arkadaşım orda oynuyo.. Çocuklada zamanında fingirdeşiyoduk.. Sevişmezsin öpüşmezsin ama böyle hep yedekte dursun diye kuyruk salladığın abuk abuk kurlar yaptığın safça delikanlılar olur ya, işte buda öyleydi.. Çok yakışıklı değildi, sosyal hayatı sadece tiyatroydu, gezmeyi sevmez, tozmayı sevmez tiyatro metinleri gibi konuşan bi bebeydi..
O dönem şurdaki çocukla çıkıyorum.. Beni paso aldatıyo.. Gene böyle aldatmış beni küsüs bunla.. Beni aldatanı aldatırım içim rahat olur, mantığı var o dönemlerde bende.. Salak kız düşüncesi zaten ama napimm ancak öyle hazmediyorum bu durumu.. O beni aldattı diye bende bu çocuğa kafayı taktım, buna böyle yüz verdikçe fingirdeştikçe, "ayy, ohhh içim rahatlıyo domuz bunları hakediyo" diye düşünüyorum...
.......
Provadan araya çıktık bigün, karşıyaka sahilinde öyle topluca oturuyoruz.. Ki o zamanlar çok yapardık, şimdi tövbe billaaahh oturmam o çimlere.. Bırak çimi ordaki banklara bile popomu koymam.. O zamanlar kışları kipaya, yazları sahile giderdik... Kipaya bile adım atmıyorum şuanda... Sahilde yeşilliklerin üstünde, biz bunla böyle şakadan kavgacık ediyoruz.. beni çimlere atıyo, elimi ters çeviriyo falan, böyle dışardan bakınca oyun oynuyolar dedirten ama içerde olunca hayli erotik bişey..
Yüzüm ona doğru dönük ellerimi arka taraftan tutmuş, hadii çık burdan falan diyo bana.. Dedim çıkarım, dedi çıkamazsın.. tuttum öptüm dudağından.. Bütün kasları gevşedi bıraktı beni.. Ama böyle sulu mulu bi öpücük değil.. muckk diye sadece... Sonra kursa geri döndük.. Orda muhabbeti böyle senin sevgilin vardı ne oldu demeye falan getirmeye çalışıyor, uzatıyoda uzatıyo lafları.. "yok sevgilim falan ayrıldık bitti onla.. senden hoşlandığım için seni öptüm" dedim.. buda sonra elimi falan tutmaya çalıştı, şiirsel şiirsel konuşup beynimi sikti.. Şimdi beynimi sikti diyorum ama o dönmelerde ilginç gelmişti...
bir saat falan geçti.. beni aldatan bebe mesaj attı bana.. Benim çocuğa karşı inanılmaz bir zaafım var... Ağzıma sıçsa pezevenk, yüzünü gördüğüm anda eriyorum.. Mesajda ne yazdı hatırlamıyorum bile ama 5-6 mesaj sonra biz barıştık bunla.. Ama çok aşıktım ben ona.. Çocuk beni aldattığında bile, suçu bebede değil, orospu kızlarda bulurdum... "O orospularrrr benimkinin alını başından alıyooo" diye 40 yıllık evli hatunlar gibi çemkirirdim.... Benim ağız kulaklarda tabi, sevgilimle barışmışım, ama diğerini sepetlemem lazım, çıkışı bekledim bende.. oyunda o baba rolündeydi çünkü arka tarafta çok beraber kalamıyoduk..
Anamm çıkışta bi baktım benimki gelmiş.. Hiç sikime takmadım diğerini girdim koluna diğeriyle gittim.. Tabii sonraki günler diğer çocuk benden azcık gıcık aldı.. İlk başta acı dolu şiir notları yolladı.. Sonra o acı dolu notlara gülünce ben, hafiften ana fikir küfür olan notlar yollamaya başladı... Sonrada bi daha suratıma bakmadı..
.......
Flashdaki dizide onu görünce ahaha salağa bak dedim.. Kalktım yataktan üşenmedim bi daha açtım bilgisayarı, facebooktan onu aradım.. buldum da.. Hemen mesaj attım.. dedim aradan yıllar geçti, unutmuş gitmiştir bizim olayı.. espiri olsun gibisinden..
"ahahaha seni gördüm bugün flashın iğrenç dizilerinde.. ola ola bunu mu oldun beee :PpP cats'de falan miyavlıcan diye bekliyoduk biz seni :PpP neyse işte, seni görünce bi bulayım selam kelam edeyim dedim.. umarım hayat güzel gidiyordur.. kendine iyi bak.. öperim byyy :)"
aynen böyle yazdım.. bu sabah görmüş olacak ki, 2 gün sonra geldi cevabı..
"En azından bişeyler yapabildim işim adına. Sen Tarantino ile çalıyosun sanırım. Ama resimlerine baktım da, hiç bir değişiklik yapmamışsın hayatında. Hala elinde alkolle mekanlarda dolanıyorsun. Buda bir meslek tabii. Sana kolay gelsin meslek hayatında"
Burda bana orospu demeye çalıştı ama dünyanın en kötü insanı olan annanemin bana mirası, sana biri tokat attığında diğer yanağını çevirki utansın sana yaptığın şeyden... Utanma duygusu, en pis duygudur.. Salağa yattım bende...
"olumm bi kaçtane de olsa program sundum bende.. benim değerim ölünce anlaşılacak, gerçek sanatçı olduğum için :ppP Sende hiç değişmemişsin, yapmacık yapmacık oynamışsın. 10 dakika tahammül edene ödül verecekler sandım seni izlerken:ppP"
Yüzümün diğer yarısını uzattım ama gene de dayanamadım azcık laf sokayım dedim.. Yalnız şap diye hemen cevap verdi..
"Semra hanım'ın da program yaptığını düşünürsek, senin bi parça televizyonda görünmen de sakınca yok. Boşver bence sanat sana göre değil. Zengin erkekleri bulup, hayatını yaşamaya devam et. Sanatın da adını kirletme!"
Aaaaa hayvana bakkk... orospu çocuğu, nasıl hazmedemediyse kaç sene geçmiş hala laf sokuyo.. Sanki karnında bebeyle bıraktım, öptüm gittim işte hallaa hallaaa... Yani yanağımın diğerini göstermek biyere kadar dedim...
"beybi ülkedeki bütün zengin erkekler senin üstünden geçmiş, senin kıçı gören beni beğenmiyo naparsın" yazdım engeli bastım..
aahaha bu engel olayı çok güzel.. kudursun köpek! zaten bok gibi oynuyodu.. Gerizekalı beyin özürlü.. Bu kez ben kaşındım tamam, bişey yazmamam gerekli idi ama yaptık bi hata.. Neyse ders oldu, bidaha yapmıcam böyle bişey.. Çok kinciler herifler.. Yada bende dünya sikime minare... bilmiyorum ama iğrenç miğrenç dizilerde oynamış dallama, haklı çocuk bide bana bak..

39 yorum:

İsMurat dedi ki...

Yazıdan bir alıntı:
"...
Sonra o acı dolu notlara gülünce ben, hafiften ana fikir küfür olan notlar yollamaya başladı... Sonrada bi daha suratıma bakmadı
..."

Suratına bakılacak insan modeli değilsin zaten ancak yine de takdir ediyorum seni ki salak sepettte olsa yapmak istedigin şeyleri yapıyorsun.

Saygılar...

S dedi ki...

hayir anlamadigim, sanat manat demis de.. flash tivideki o dizilerde oynamanin neresi sanat. hakkaten zengin koca bulabilen kizlari daha cok estetik bulabilir daha cok takdir edebilirim ben.

miracsaral dedi ki...

Arkadaşın sana soktuğu lafları nicelik olarak değilde nitelik olarak çok başarılı buldum, cidden ağzı laf yapan bir adammış, tuttum. Senin laflarını o kadar beğenmedim Pucca. Çok sıradan ne öyle klasik "top" eleştirileri falan, iki gelin yanyana ortadaki kaynana ekolünden az zeka isteyen cümleler. Ihh, bu sefer yapamamışsın. Sen zeki kızdın halbuki.

Şemşiye dedi ki...

Çocukta iyi laflar koymuş ama şimdi hakkını yememek lazım. Hem Dünyadaki tek zeki insan benim tribinde bilgisayar başına oturduğun için de bu doğal heralde ? Ya ben koyucam ya o koyucak ? Engeli basma seviyesine nasıl gelir bu muhabbet acaba? Sonra engeli basıp yerlere yatıcam gülmekten. Çocukta ağlıcak bilgisayar başında. hey Allahım ya.

Buzcevheri dedi ki...

Ohaa lan. Görseli dün bulmuştum. Dedim ki tam PuCCa'lık bu. Bu kadar tevafuk olur yani. Hatta bu hafta yayınlayacağım görseller klasöründe öylece duruyordu. Vay be rastlantıya bak. Neresi büyük lan bu internetin?

İçimden Geldiği Gibi dedi ki...

yaa sen ne garip bir kızsın...olsun ama gene güldürdün beni :)

PuCCa dedi ki...

pezevengin zamanında da ağzı iyi laf yapardı.... ondan öptük zaten...
bide göt olduğum için yazdım bunu.. göt ettiğim için değil... köpek insanı değil, insan köpeği ısırınca haber olur diye düşündüm :PpP
bide ben sıkışınca aklıma da laf gelmeyince hemen ortaokuldaki abuk subuk şeyleri söyleyen saftirik kızlardanım.. hatta salak deseydi, sallada sümüğüne bak bile diyecek kadar beynim çalışmaz ara sıra benim...
İş böyle oyunculuk falan oyunca çok koyuyo bana.. benle birlikte yola çıkanlar bişiler oldu ben hala olamadım aklıma sıçayım durumunun verdiği eziklik var üzerimde..
göt olmasam engellmezdim zaten.. ama şimdi verdiği cevaplada tuş olup götün götü olmak daha acı diye bari bunu yapim dedim...
bebe haklı abi napim, o gene boktan moktan bi yerlerde oynamış.. ben hala tırıvırırı peşindeyim... bide utanmadan ahaha salaaa bak nerde oynamış diye dalga geçiyorum bebeyle..

buzcevheri tanrı deviantartı korusun :ppP

Noni dedi ki...

Çocuğa eskiden çektirmişsin, salak yerine koymuşsun, sonra facebook'tan üşenmeyip bulup aşağılayıcı mesaj atmışsın, seni daha yeni okumaya başladım ama açıkçası bunu sana pek yakıştıramadım, hakedenlere tabii ki ağzının payını vermelisin ama insanlara karşı bu kadar hoşgörüsüz olmanın sana bir faydasının olacağını sanmıyorum...
sevgiyle kal...

Adsız dedi ki...

ilahi pucca : )
yazık yaa çocuğaaaa,neyse ne amaan sen kendi kendine o günleri azda olsa yad etmek istemişsin sanırım,sanırım diorum çünkü arada bende bunu yapıorum bazen sıkıntıdan bazen de özlemekten : p, oda hala g*tündeki tekmeyi unutamamış belliki.
herneyseee demekki hayatta mor olmakta varmış.gerçi pekte salladığını sanmıyorum ama,şu oyunculuk işini bi daha denesen , ne çıkar : ))

Adsız dedi ki...

Bişi olamadım diye üzülme Pucca, sen de bir halk kahramanısın. Emin ol hayatın sana verdiği rol, onun rolünden daha güzel. Sen kendi filmini oynuyorsun... Yardımcı oyuncuya ihtiyacın olursa halkın senin yanında. Dilediğin kadar kendini aşağılayabilirsin. Bak senin için Namık abime bir şiir yazdırdım.
"Hakîr olduysa Pucca şânına noksan gelir sanma. Yere düşmekle cevher sakıt olmaz kadr ü kıymetden"
Bu şiire rağmen yüz vermezsen, arkasından neler geleceğini tahmin edersin artık... :)

Adsız dedi ki...

pucca bacım beeööö öle sanatcının ben haha flashta oynuo yaaav koparım sanat manat konuşuo boşfer anam sen ubidik insanları :D

Unknown dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

Gercekten ılgınc bı ınsansın puccacan:)) Bu devirde bu kadar özelestırıyı, bu kadar dürüstlüğü ınsan yazılarında bıle acık acık dıle getırmez..Bence yola devam et ınsanın bır hayat hakkı var ıstedıgın gııb yaşa.. Herkes kendıne baksın ınan bu insanlardakı maceralar senı katlarda açık açık dıle getiremezler:))) ELMAYRA

Adsız Şövalye dedi ki...

Pucca,

sen uzağa bakarken, parçalanan şeyler ve eski eşyalarla kalıyorum.

Tozlanmaya başlamamak için döndüğün bir yatak ve hiç dönmediğin bir adam, acı içinde ve ağaçları sayarak sana bakıyor.

Artık kendime geri dönebilmek için, sana yazdıklarımı izleyerek yürüyorum.

..

Adsız dedi ki...

geçen iki şerit arasındaki kaldırımda yürüyorum

koyu yeşil bi araba durdurdu

-hello dedi

-neden?dedim

dersten kaçarcasına çıkmıştımtım
işim var diye

tıntıntın yürümeye başladım dediğim yerde

geçen iki şerit arasındaki kaldırımda

ıslanıyorum

Seni Seviyorum,ya da bunu daha iyi anlarsın

geçen

geçti karşıya

seviyorum seni

ve biliyosun ki

aldatan aldatana bi dünya

kendi ses tonun

park yasak derken

sen durur muydun

karşıya geçerken

aa?

W"ell Planned, whom did you plan with? i kiminle plan yaptın diye çevirmişler

karşıdakine bakmadan

seninle, demiş

Unknown dedi ki...

biz seni sadece olayların olumlu yönlerini anlattığın için değil, iyili kötülü herşeyi anlatıp bloguna ve okuyucularına sadık olduğundan takip ediyoruz sankim :D boşver, arada dalga geç insnlarla, kafa dağıtırsın puCCa :D

bi dost dedi ki...

bunca senedir hala sana kin tutuyo mudur bilinmez tabi ama, seni göt etmesinin sebebi eskiden yaptığın şey değildir eminim.. yazdıın mesaja bi bak.. ahaha şuna bak ola ola bunu mu oldun lan ahaha... böyle bi mesaja nasıl bi cevap bekliyodun ki? bi de şaşırıyosun ya, işte ben de ona şaşırıyorum:)

Adsız dedi ki...

sÜPERMEN DE OSUSRUR, MADONNA DA SEN DE BİZİM İDOLÜMZSÜN NE YAPSAN YAKIŞIR SANA.... BYEEEE yalaka:)))

BlahBlah dedi ki...

flash tivide oynamak sanatçı olmak mıdır?

semra da tiviye çıkarken o da çıkıyor, demek ki o da bir tür semra kaynana. hemi de aynı kanal!

üzerinden 40 yıl da geçse kin kindir. intikem soğuk yenildiğinde lezzetlidir.

eskiyi de çok deşmemek gerekir tabi...

çok zekisin ama bu durumda neden kilitlenip lafı tam koyamıyorsun ki?

Sagır Kedi dedi ki...

Ya flaşş te vee yeee çıkan flooşşş oluyorrr:)))Abidik gubidik dizide oynayıp da ona sanat demek hata..Tiyatro yapsa ya da ne bileyim Yılmaz Erdoğan'ın sahnesinde oynasa yaptığı sanat diyeceğim ama..
Pucca kısaamm sende kaşınma o kadar ya yazını okuduktan sonra acaba çocuk onu bulur mu bir şey yapar mı diye düşenmeden edemedim.Uslu dur diyeceğim ama sende follofoşşş diye girişiyon insanlara yaaa bi dur bak bunları yazarken gülme krizine giriyorum:)))Yaptıklarını seviyoruz gene de...

Kayhanoviç dedi ki...

Pucca bloglar da gezinirken dikkatimi cekti. Senin ammada kopyan var:) Hani kopya derken tarz olarak. Enteresan bir durum. Yada bana öyle geldi

ESTHER dedi ki...

manyağa bakk :D çocuğa yazmışsın saydırmışsın çocuk da haklı olarak seni terslemiş... sonra da diyosun ki hala unutamamış beni.. ne alaka olm... :D harbi sen kaşınmışsın...

flash tv de bi de yalan yemin fln vardı hatun kediye dönüşüyo vs :D offf süper o diziler yaaaaaa

Adsız dedi ki...

sen kendi eleştirini kendin yapmışsın!dediğin gibi sen kaşınmışsın o da kaşımış:))sen şimdi hayatında kimse yok ya boşluktan yapıyorsun bunları,bence acilen biriyle çıkmalısın ,yoksa daha çoooook kaşınırsın haberin olsun!:))))

Adsız dedi ki...

yaw bu flash ın dizileri anormal komik oluyor ve gece yarıları arkadaşlarla bunları izleyip çatlıyoruz valla gülmekten...

bu kadar profesyonel olarak amatör rolü yapılmaz ki :)

ben sürekli, yoldan geçen birilerini çevirip oynatıyorlar diye düşünyordum ama şimdi onların da yetenekli olduklarını öğrendim :D

Süper komikler yani, gece 2-3 gibi izleyecek bi şeyler bulamayanlar için birebir...

otobus111

Adsız dedi ki...

mrb pucca çok kısa bir sürede keşfettim blogunu ama samimiyetin ve içinden geldiği gibi yazman çok hoşuma gitti ben ekleyemedim seni
http://tozpembehayat.blogspot.com/
benim blog adresim bu eklersen sevinirim

http dedi ki...

pucca bir gün ne olacak biliyor musun? seni okuyan bütün blogger lar bir dergide, bilindik bir internet sitesinde, gazetede, tv de yazup çizip program yapacaklar... sense bu blogta yazmaya devam edeceksin... :)

offf düşünsene olayı... laf sokmaya çalışsan da yetişemezsinde :)

senin başına gelebilecek en kötü senaryo bu olsa gerek... aman allah muhafaza, çeker vurursun sen kendini böyle bir durumda... :)

(yazıyı okumadan, yorumlarla hareket etmeye devam)

Unknown dedi ki...

iyi yapmışşsın haketmiş bence .öt olan sen değil o... hem de uzun zaman önce hiç böyleleriyle uğraşmam isterse başbakan olsun zaten ben bilirim ki onun ne kadar ..... ne olduğunu...

Adsız dedi ki...

lan bu son şovalyede şiir gibi konusuyo...
bi sn
du bi du
tabi yaa...buldum lan PuCCa...hikayendeki adam son şovalye...

bu arada bişeyi anlamadım..niye sahilde oturmuyon artık...kordona gel yayılalım bebeeemm

tinimini hanım dedi ki...

Ya pucca yapma böyle ya,azcık rahat dur,valla bu gidişle başına iş alacaksın.uğraşma manyamışlarla.canın sıkılıyo senin bu günlerde anladım ben.Kızım bak keyfine erkek milletinin adını 2 kez telaffuza bile değmezz.hehehe feminist kadınlar gibi konuştum.hadi puccaım kal sağlıcakla.sen bilirsin işini.

Adsız dedi ki...

kutup zencisi!
(yazıyı okumadan, yorumlarla hareket etmeye devam)
???anlamadım bu taş banamıydı şayet öyleyse eğer baştan söyliyim puccanın bütün yazıları okudum senin yazılarınıda okuyorum bugünkü yazın hem çok uzun hemde siyaset olduğundan okumadım ok
boş yorumlar yazmam ben

Sagır Kedi dedi ki...

ahahhahah!!!Arkadaşlar ne oluyor kavga mı var bu yorumda yoksa ben mi yanlış okudum yoksa siz mi yanlış anlaşıyorsunuz:)))Pucca girişsene şuraya 2 dakika:)))

PuCCa dedi ki...

tozpembe hayatlar, onu sana söylemedi.. kutup zencisi yazılarımı okumadan, yorumlara göre ne hakkında yazdığımı tahmin ediyor...

http dedi ki...

tozpembehayat... yazdığım şeyin seninle zerre alakası yok arkadaşım... inan okuyunca şimdi şok oldum :))

gerçekten ne senin yazıma yapmış olduğun yazıyla ne de başka bir şeyle alakası yok... ben pucca nın yazdıklarını okumadan, sadece yorumları okuyarak yorum yapıyorum, ona devam ettiğimi belirtmiştim...
asla yorum eleştirisi yapmam ben, ayrıca yazıma yapmış olduğun yorum da gayet doluydu, teşekkür ederim...

ESTHER dedi ki...

O PROGRAMLARIN ADI "KADER YOLU" Yaşasın buldum buldum :D

Tugba dedi ki...

pucca gercek hayatta senin kadar doğal biri var mı acaba ?

hermiyas dedi ki...

puccam benim elamana atmışsın kazık; etmişsin ayıp... e napsın elamanda öğrenmiş düzüle düzüle hayatın gerçeklerini, tersoyu koymuş.. seni okudukça daha bi erkeklik damarlarımız kabarıyo valla; duygusal olma oğlum duygusal olma; sevme skilirsin ! :=)

Kriptograf dedi ki...

bütün yazıyı okurken ne yorum yazacagımı planladım taa ki son virgülden sonraki yere kadar.
",haklı çocuk bide bana bak.." işte yoruma mahal bırakmayan son cümle budur.

Adsız dedi ki...

Herkes ahlakçı kesilmiş, yakıştıramamış falan. Ben yazıyı çok beğendim. Kendisi olan, bunu açıklıkla başkalarıyla paylaşan çok tatlı bir insan gördüm içinde. Arada bu bloga bakacağım. Şu, ''sanki karnında bebeyle bıraktım, öptüm gittim işte hallaa hallaaaa...''lafına çok güldüm. Bi öpersin, kırk yıl başına kalır. Çocuk üzülmüş olabilir ama bu kadar kin tutmanın anlamı ne. ''Let it go'' diyorum o çocuğa. ;)

Amélie Poulain dedi ki...

Anam fotoğraf beni öldürdü.=O
Bittim, bayıldım lan.
Çok hoş.(: