10.11.2008

İçimde ölen biri

2 ay geçti regli olmuyorum... İnanılmaz bir sancı ve şişkinlik var, sivilcelerim bile çıktı stress, sinir, ağlama krizleri ve sınırsız çikolata açlığı.. herşey var ama kanama yok!!!
beni aldı bir tırsma, hamile olmam imkansız diye düşünüyorum o yüzden ilk ay nasılsa bugün yarın gelir diye sallamadım.. Bide geçen sene bi ara böyle kesilmişti.. Gene böyle bişey oldu diye umursamadım.. Ama bu ay, öyle bir şiştim ki memelerim deniz seki gibi oldu.. Ama gene gelmiyor, belim nasıl ağrıyo, dizlerim nasıl acıyo, yok gene gelmiyo bi halt..
Hamilelik testi yapsam mı falan diye bi korku sardı beni.. Hamile kalırsam sıçarım lan, ben o çocuğu aldırmam.. İmkansız yani... işin ahlaki yönü, dini boyutu umrumda bile değil.. sadece dünyaya anne olmak için geldiğimi düşünen biriyim ben.. içimde bir çocuk varsa onu aldıracağıma kendimi öldürürüm..
bi gece boyunca uyuyamadım... sağa dön, sola dön, saçmalama kızım PuCCa diyorum, olmaz öyle şey... Sonra Meryem bile erkek görmeden çocuğu olmuşta, sen vazelinli plastiğe mi güveniyosun diye kendime kızıyorum..
Baktım olacak gibi değil test yaptım kendime... ilk testimi yaptım ama çişimi yanlış yere yapmışım.. Nasıl üniversite mezunu oldum, bazen ben bile şaşırıyorum.. koskocaman yazıyo abi orda nereye çişini yapacağın.. bide yanına bi alet vermişler, insan bi düşünür dimi bu zıkkım ne işe yarıyo diye.. Beceremedim, gittim bitane daha aldım... Valla bazen beynim yerime sadece et sıkıştırmışlar diye düşünüyorum.. bu kez doğru yaptım.. tuvalete koydum onu içerde vakit geçiriyorum..
bi tarafım diyo ki, eğer hamileysen ne bok yicen, diğer tarafım lan ne hamile kalacan salak, filmlerde olur o, esas oğlan terkeder, kız hamile kalır.. ama böyle kalbim boğazımda atıyor.. Bi yandan da aynada kendime bakıyorum, ulan hamilelik acayip yakışır bana... Acaba duamı değiştirsem mi.. şöyle yüzüme falan bakıyorum, genç anne olmak, kızımla aynı şeyleri giyip dolanmak, çok heycanlandırdı bu hayal beni.. uğur böceklerini çok severim ben, kızımın odasını uğur böcekli yaparım... Kızımın adı da hazır, "Cansın", ya oğlum olursa, yaa kızım olsun ama.. Çünkü oğlumun isminde kararsızım.. "Oğul" istiyodum.. ama bu aralar "Gurur" ismi de hoşuma gidiyor.. Belki de ikiz doğururum lan.. anam inşallahh falan diye kendimden geçmişken.. bi an gerçekler suratıma şırakkk diye çarptı.. ulan salak çocuklarının babası daha askere bile gitmedi.. İşi gücü yok.. parası yok.. neyle bakacak size.. ben o tipi hayatta baba yapmam çocuğuma...
Gelip bizim evde yaşıyacaz bide.. Babam çocuğu 3. gün döve döve kapı dışarı eder..
......
Annemle babamda böyle evlenmişler bide.. Annem bana hamile kalmış, babama demiş "ben bu çocuğu aldırtmam.. Sokaktan geçen herhangi bi adam bile, bu çocuğa babalık yapabilir, paşa gönlün bilir yani, ister gel çocuğunu sahiplen ister git... ben buna baba bulurum"
Annem o zamanlar, babalığı herkesin yapabileceğini düşünüyormuş, önemli olan anne olmakmış ona göre.. Öyle düşünmüş ki babamla boşandıktan sonra hiç vakit kaybetmeden babamın teyzesinin oğluyla evlenmiş... Ona göre çünkü parası olan her erkek, kocada olur baba da.. hayatının her döneminde hata yapmış bi kadın olduğu için bu hatasını sadece herzamanki gibi etrafındakiler yani çocukları çekmiş..
Annenin kaderi kızına işte diye düşündüm.. Annem ne yaşıyosa bunu bende yaşamak zorundayım, kaderim ulan bu diye ciğerim parçalanana kadar ağladım.. Annem de bana hamile diye babamla evlendi.. bende belki hamileyim diye siğil bi salakla evleneceğim.. Dünyada istediğim tek şey belki içimde ama ben buna sevinemiyorum bile.. bide buna ağladım.. sonra ağlamaya daldım unuttum testi, gittim tuvalete..
Sonuç negatif..
Sevindim tabii doğal olarak.. Ama sonra halime baktım.. Ne kadar yalnızdım.. Bunu bile tek başıma yapacak kadar yalnızdım.. Telefon edip anlatacağım kimse yoktu.. Herşeyden çok istediğim bişeyin olmadığına sevinecek kadar yalnızdım...
Hayallerimde bu olay böyle olmamalıydı.. Kocam işten eve geldiğinde ona harika bi yemek hazırlayıp, hediye olarak boş bi resim albümü verecektim.. resimlerin konulacağı yere ise postişlerle, çocuğumuzun ilk dişi, çocuğumuzun ilk adımı, ilk okula gittiği gün.. falan filan diye yazıp anlamasını bekleyecektim.. O benden daha çok sevinecekti.. sarılacaktı.. her anımda herşeyde yanımda olacaktı.. ultrason fotoğraflarına bakıp bakıp sevecektik birbirimizi... Bütün nazımı kaprisimi çekecekti bıdıbıdıydı..
.....
Lisedeyken falan hamilelik testleri ne kadar orospuca geliyodu.. Bizim sınıfta yaşı bizden büyük bi kız vardı, bize yediği haltları anlatırdı. ağzım açık onu dinlerdim.. benim en fazla yaptığım şey boynumdan öptürmekti.. ama kızın öptürmediği yer kalmamıştı.. kızı heycanla dinlerdik, merak ederdik hayatını falan.. kız yanımızdan gittikten sonra "ayy ne pislik kız dimiiii" yapardık..
Lise sonda, tabi gittiğim okulun rahatlığyla da bu olay biraz farklı boyut aldı.. Boynundan öptüren tek kız ben kalmıştım..
Ne gurur duyardım bee, hiç sigara içmemiştim, erkeklerle yatmadan fingirdeşiyodum, gözümü diktiğim adamı avcuma alıyodum, (üstelik dişlek, lolipop suratlı bişey olduğum halde) tiyatroda gözbebeğiydim, keman çaldığım için götüm tavan yapıyodu (bu hayatımın hiçbir döneminde işime yaramadı) 48 kiloydum, koskoca okulda salsaya giden tek kızdım (o zamanlar çok moda değildi) gece dışarı çıkarken zorlanmayan tek kızdım, (babama tiyatroya gidiyorum diyodum, ve babam hala geceleri benim tiyatroya gittiğimi sanıyo) burnumdan kusabilen, bacaklarını kafasından geçirebilen, göbeğinde piercing olan tek yavruydum...
bide şimdi ki halime bak minnacık bi odada, elimde hamilelik testi, duruyorum öyle mal gibi... Dibe batmak dedikleri bu olsa gerek...

59 yorum:

Adsız dedi ki...

herkes hak ettiği gibi yaşar pucca... bırak sızlanmayı ve hak ettiğini yaşa...!!! noname

Adsız dedi ki...

boşver. hayatının en zor 5 dakikasını atlatmışsın, o 5 dakikadaki iç hesaplaşmadan sonra insana hiçbir iş zor gelmiyor. ;)

berraque dedi ki...

bence 5 dakika zor bile gecmemis olsa guzelolur bile demissin .
donemdir gecer demekten baska biseyim yok aslında .
yalnızlık igrenc bişey
hep etrafında olcaklar sanıosun , sonra bi bakıosun yoklar .
sonra elinde hamilelik testi..

Adsız dedi ki...

pucca korkutmak gibi olmasın ama bir arkadaşım böyle gecikmişti biz kıza 3 ay boyunca 3 kez test yaptık hep negatifti taa ki 3.ayın sonunda iyice şüphelenip doktora gidene kadar..evet.. hamileydi..o testler her zaman doğru çıkmıyor eğer gerçekten şüpheleniyosan bir labratuarda kan testi yaptır yaklaşık 20-30 ytl..

PuCCa dedi ki...

yarın doktora gitcem zaten, hamile çıkmasam bile hala regli olamama gibi bir sorunum var.. inşallah öyle bişeyde yoktur.. amaan dağlara taşlara diyim de..

Tugba dedi ki...

Ben de hamile kalmak istiyorum. Bebek istiyorum. Hatta kocadan daha da önemlisi bebek aslında.Ben kocadan çok çocuğuma baba hayali kurardım hep. En sonunda kocamı sarhoş edip amacıma ulaşıcam sanırım ooff oofff

S dedi ki...

doktora gitme.. mevsim donumu tam.. havalar da bir anormal ztn.. ben de dahil olmak uzere, etrafimdaki cogu arkadasim gecikmeli kanadik bu ay :p
doktor birsey yapmayacak.. dayiycak dogum kontrol hapini, goguslerin deniz sekiden banu alkana yol alcak, siseceksin, her daim bir duygu patlamasina sahip olacaksin..

onun yerine, sakinles.. stres de cunku cok buyuk etken.. kafana taktikca daha da gecikecek cunku regln..

gidebiliyorsan saunaya git..

ben ne zaman saunaya gitsem, ertesi gunu regl oluyorum :p kuzenim doktor, o da sicagin regl olmada yardimci olabilecegini soylemisti. sicak derken, sicak suyun fln.. hem rahatlarsin da..

yalnizligi da takma kafana.. cogumuz yalniziz.. ben de yalnizim.

ustelik bir sevgilim varken, mutlu sayilcak bir aileye sahipken yalnizim.. ben de lisede gobeginde piercingi olan tek kizdim ve bakireydim ama ben de bu aksamimi, kendimi, hayatimi, birseyleri sorgulayarak geciriyorum..

ustelik evde nutella da bitmis :p

biraz daha hafife almaya, biraz daha takmamaya ihtiyacin var su siralar..

hem tam regl oncesi sendromlari iste..

unutma. butun bunlar hormonlarimizin bize birer oyunu..

Berrin dedi ki...

umarım hamile degılsındır.

fakeflakegirl dedi ki...

benim de yazın 3 ay gecikti reglim.
ben de bana doğum kontrol hapı dayicak sandım doktor ama farlutal diye bi ilaç verdi,kutu bitti ben kanadım bol bol sonra da düzene girdi kendiliğinden.
hiç geciktirmeden git.
ayrıca o testlere kesinlikle güven olmuyo diye biliyorum ben en iyisi kan testi.

Unknown dedi ki...

pucca seni msne ekledim,buraya yazmak istemiyorum.iletimde onur ile başlıyo o benim.oradan söylerim.görüşürüz.

cesetizleri dedi ki...

evet kesinlikle gitmelisin doktora.
ben yaşamadım gecikme durumunu ama yaşayanlardan biliyorum. stres deyip ilaç verebilir ama gene de gitmek lazım..
ayrıca bu içinde bir bebek.. bu duygu.. testin sonucunu görünce hem sevinirsin hem de bir burukluk olur. hani bir kızım olsa da fena olmazdı gibi.. :)
baba seçimi önemli.. o da zor işte..

regl tanrıları.. sizlere sesleniyorum..
sağlıkla..

Adsız dedi ki...

madem nil'in dediği gibi bütün kızlar toplanmaya başladınız burda bende biraz aydınlatiim dedim doktor olarak : farlutal içinde medroksiprogesteron asetat olan(hormon türevi) ve aslında antineoplastik olarak kullanılan fakat düzensiz mens ile ilgili jinekolojik rahatsızlıklarda da yarar gösteren bi ilaç. ama kesinlikle gebelerde kullanımı kontraendike, önce gebelik testi de denilen kanda BHcg tayini ile test yapılması gerek. bu idrarla bakılan gebelik testlerinin yalancı negatif çıkma olasılığıda mevcut ayrıyettende duyarlılığı kan testine göre daha az. yani fazla güvenmeyin genede doktorunuza başvurun. umarım bi işinize yarar yasdıklarım noname

http dedi ki...

buradan, "nereye reklam versem de direk halka ulaşsam" diye düşünen;

* kadın pedi,

* hamilelik testi,

* prezervatif,

* doğum kontrol hapı ve veya regl düzenleyici ilaçlar

* kadın dergisi

* bebek maması, bezi

üretip satan firmalara sesleniyorum... verinsene işte buraya reklamlarınızı... buradan daha iyi yer mi olur be... binlerce okumuş yazmış insan okuyor buraları... bak halk konu hakkında tartışıyor...

verin reklamlarınızı, satışlarınız fırlasın, tavan yapsın... salak bunlar salak...

(not: artık yazdıklarını okumadan direk yorumlara geçiyorum pucca... mevzu direk anlaşılıyor zaten... sanırım reglin gecikmiş ve hamilelik testi yaptırmışsın, o da negatif çıkmış... araya biraz da siğil katmışsındır... doğru mu? :) )

rahat yazar dedi ki...

pucca inanmıyorum yaa..erkek olarak buna yorum yazmamın nedeni aynı şeyi ablam da yaşıyordu bu ara..(annemle konuşurlarken duyuyorum napıyım) psikolojik de olabilir çünkü ablam geçende bir depresyon döneminden çıktı çok ilaç içiyor,onlar etkilemiş olabilir dediydik,bu aralar mevzu yok oldu sanırm regl,son anda annem seni ultrasona götiriym demeye başlamıştı:) ama hamile olmadığından emindik depresyon dönemi öncesinden bugüne kadar yanımızda zaten imkansızdı....(bazen bu yazıları ablam mı yazıyor diyorum çok gerçekçi,karar verdim ablama bu siteyi anlatıp okutucam)

bi dost dedi ki...

hmmm.. benim de bi kaç gün gecikmişti, demek herkeste oluyomuş bu sıralarr..

pucca, kendini sürekli yalnız, mutsuz olduğuna ve daima öyle olacağına inandırmasana.. bi de ağzında saçmasapan bi laf, yok annenin kaderi kızınaymış, yok onun gibi olacakmışsın bilmemne.. saçmalama ya! kendini bu şekilde yönlendirme pıliiz.. 40 kere söyleyince oluyo çünkü, test edildi onaylandı:) inşallahhh, çok güzel bi hayatın olacak.. dua ediyorum sana

Can dedi ki...

Hayatta nasıl çıkışlar varsada inişlerde vardır.Ama senin değerini kendi düşüncelerin değil etrafındaki insanlar belirler.Bu arada negatif çıkması iyi olmuş.Blog alemi şu sıralr Junior Pucca'yı hiç kaldıramaz durumdaydı.Hadi chavvv chav.

digitallunicorn dedi ki...

len pucca senin yazılarını okuyunca yarılıom hee :))
abi sıç böle hayatın içine :)))

nebula12345 dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
İçimden Geldiği Gibi dedi ki...

sevgili pucca hem tebessüm ederek hemde üzülerek okudum yazdıklarını...bak eğer dikkate alırsan önce sana şunu söyleyim sakın ola kendini germe..bir yerde okumuştum bu konuyu kafana takıp neden regl olmuyorum diye düşünürsen bu iş dahada uzuyormuş...benimde defalarca başıma geldi.bir ilaçla bunun çözümü kısa ve basit ama asıl amaç kendiliğinden olmasını beklemek...bir süre daha beklersin olmazsa doktora gidersin..hem psikoljik olabilir hemde yaş ilerledikçe hormon değişikliği yaşayabiliyorinsanlar.. bende ilaç ismi vermek istemem ama yukarıdaki ilacı bende kullandım doktor tavsiyesi ile faydasınıda gördüm...hamilelik testine gelince genelde doğru cevap veriyor.eğer sonuç negatif çıktıysa negatiftir bence içini ferah tut.tabiki kan testi her zaman en doğru sonucu veriyor. kafanda bir soru işereti olduğunda zaten doktor ultrason ile bakacaktır..hatta regl ne kadar yakın olup olmayacağını bile söyleyecektir.genede kanımca hamile değilsin bence..
not:"tecrübe yaşanılmadan öğrenilmez :))"

Unknown dedi ki...

ben baba olmayı çok istiyorum ama bir daha çok küçüğüm iki çok yanlış...ama benden güzel baba olurdu ya..
nese konumuz dağol olarak bu değil...anne pucca:)
ellerini sımsıkı tutacapın yumak gibi bişey var ve sen onun için hayatını bile vermekten kaçınmayacaksın..ve onun sana bir anne demesi bütün kötülğkleri senden alacak..
anneliği hissetmen ve ömür boyu mutlu olman dileklerimle-bence bunu hakediyorsun-ben can

Adsız dedi ki...

tanrılar gibi geçecektik Pucca. sen hala yanlızlığa çizikler atıyor ve kan çıkmasını aslında seviyorsun. tanrılar gibi geçecektik Pucca. ben bir perde alacaktım. ona bakarak uyanacaktık. pazar günü sessizliğin içinde küçük sesleri kendi çıkarmayı herkes sever. sen benim çıkardığım en güzel sessin Pucca. şimdi soğuk bize bastırırken nereden geçeceğimizi bilmiyorum. bana neden geciktiğini bilmiyorum. tanrılar gibi geçecektik Pucca.

birbirimize.

adsız şövalye'n.

adia dedi ki...

bu blogu uzun süredir okuyorum. samimiyetini sorgulamadan. ama özellikle bu yazıdaki içtenlikten gerçekten etkilendim.
"Herşeyden çok istediğim bişeyin olmadığına sevinecek kadar yalnızdım... "
hah en hançer gibi mıh gibi içime saplanan cümlesi de buydu bu yazının. söylemeden duramam.

hermiyas dedi ki...

puccam canım penim vallaha seni televizyona çıkarsın sabah 03 00 de bile reyting rekorları kırarsın :) lostu bile geçti senin özel hayatındaki heyecan dozajı :=)
Allah çarşını pazar etsin şekerim; sol sağ sol sağğğ hergün bayram olsaaa ...

efsa dedi ki...

ulen madem herkezin geç gelecek benim ne demeye hep erken geliyor lan haksızlık ama bu :)))

BlahBlah dedi ki...

PuCCa, yalnızlık tek kişilik değil. iki kişilik de oluyor. geçenlerde ben de elime işiyerek yaptığım bir hamilelik testi vardı, beceremedim senin gibi. allahtan hamile çıkmadım. yoksa boktan evlilik daha da boka saracaktı.

bu hayat çocuk getirmeye layık değil. ailen yanındayken bile zorken yalnız daha da zor.

hele hele adam gibi baba çok daha zor. üzülme, her kadın seninle aynı düşüncelerde.

fish dedi ki...

puccitom sakın ihmal etme...stresten de kaynaklanabilir, herhangi bir jinekolojik rahasızlıktan da...benim ev arkadaşım da kist çıkmıştı bu olamamalarının sonucunda...
hamilelik düşük bi ihtimal bence...boşuna takıp strese girme daha da fazla ama yine de yaptır testini tabii..

üzme kendini....

ttt dedi ki...

Moralini bozmak gibi olmasın ama benim testim de negatif çıkmıştı ama oğlum 6 aylık:)), kan testi yaptır bence de.sevgiler

Adsız dedi ki...

vay be baba olmayı seven erkeklerde varmış:)))ALLAH HERKESE SENİN GİBİ KOCA NASİB ETSİN CAN KARDEŞİM:)
evet pucca cım sana gelince,bence tamamen stresten:MELİSSA çayından bir bardağa 1 tatlı kaşığı koy 5 dakika sıcak suda demle ve iç 3. gün stresten eser kalmaz bütün vidaların gevşediği için rahat rahat hemde ağrısız,sızısız regl olursun canım:))
bu arada Oğuzcuğuma katılıyorum,HEEEEEEEEEEY REKLAMCILAR BURAYAAAA!

Adsız dedi ki...

ya yapmayın ama bunu bize yapmayın..su hale bak..kızlar toplanmıs suraya
-yok bu ay sukadar gecikti,
-yok benimki geldi ama kıvamı cıvıktı,
-yok bendende geldi ama tadı ekşiydi..

bırakın gözümüzde o seksi halinizle kalın..bırakında sizin göğüsleriniz için off taş abi taş diyelim, yani hoşumuza gitmiyor
-abi kızın göğüslere bak süper ama kesin regl gecikmesinden yoksa böyle olmaz demek

neyse hade konusunda rahatlayın bakim siz :D:D

Adsız dedi ki...

Çok çok iyisin yazı konusunda. Okurken yaşatıyorsun insana. Burada biraz yalnızlığın verdiği burukluk var, gizli bir yardım çağrısı var ama senin elinden çıkan her şey güzel.

kendini bilmez bir deli dedi ki...

puccam benım nıe bana bı çağrı atmadın...eşşek sıpası..yalnız falan değilsin..bu donemı herkes gecırıyo..herkes etrafında 10 kısı ıle mı yapıyor sanıyosun o testı...neyse konusurus bunu..cidden sıcak bı su torbası al,hemen regl olacaksın..ama yınede bı doktora gıt..noname i dinle tavsıyelerınde haklı cıkıyor bazen..

Pilli-Cadi dedi ki...

reglin düzensizlesmistir korkma bu kadar jinekologa git.
regl gecikmesi cok sinir bozucu birsey biliyorum.

bi de daha sonuca bakmadan kurdugun fantazilere hasta oldum:)

iyi regller dilemekten baska dicek bisey bulamiyorum:)

Tugba dedi ki...

aaa bak aklıma ne geldi
gecen sene yaşamıştım bu durumu
ne yaptım biliyor musun ?
kekik suyu içtim sabaha çözüldüm
ama çok korkunç bir tat öğürerek içmiştim. Bana önermişlerdi içebilirsen iç sabaha çözülürzün

Adsız dedi ki...

en iyisi doktora gitmen, hem test yaptırırsın hem de şu gecikme olayına çare bulursun. ayrıca o gebelik testini yalnız yaptım die üzülme, hepimiz yalnız yapıyoruz o testleri :)) hatta öyle bişey söz konusu olunca en yakın arkadaşın bile sırt çevirebiliyor sana. ya test - çıkmış ama güvenme ona, zira bnm de yaptığım test(ler) + çıkmıştı tabi tutuşmuştum o zaman, sonra işte doktora gidip kan testi yaptırmıştım, o zaman bişey olmadığını öğrendim. sakın üzülme, bunlar herkesin başına gelen şeyler, yalnız değilsin unutma bunu :)

ESTHER dedi ki...

hey korunma yöntemlerinden habersiz misin sen? tanrı aşkına....

Adsız dedi ki...

şu yukardaki adsız şahsa sesleniyorum gözümüzde seksi kalınmış hadi ordan!işte erkek milleti böyle ya aklı fikri beyni hep aynı yerde.şu yazıyı yorumları okuyup bu yorumu yaptın ya yuuhhh yani :P
2 ay önce yığınla arkadaşım artı çoook özel sandığım dostum dediğim biri,hayatımın aşkı dediğim bi sevgilim, okulum ,özgürlüğüm herşeyim vardı istediğim herşey yerindeydi.şimdiyse tek başımayım.herkesin gitmesi için sebepleri var kimse arkasına bakmıyo bile.başıma bişe gelse arayabilceim bi allahın kulu yok ailemden başka.herşey yalan mı ne :P
d.

y i ğ i t dedi ki...

yau bnce pskolijik bu
hatta bi zat-ı muhteremde de olmştu ordan hatrladım,
kekik suyu denmiş yukarda aynı şeyle düzelmişti o da..

o diil de yalnızlık,konuşacak insan bulamama işinde aynen katılıyorum sana aziizim..

Adsız dedi ki...

ööle bi yazıyosun öle bi anlatıyosun ki insan okurken dokuz doğuruyor

İçimden Geldiği Gibi dedi ki...

nasıl olduğunu merak ettim..iyimisin??

Kriptograf dedi ki...

kendi kendime o kadar çok saçma soru sormama sebep olduğun için seni kutluyorum pucca. Deniz sekinin bicikleri,regl olamama...

anatomi hep itici gelmiştir zaten bana... hocam ben bu dersten muaf olmak istiyorum,çünkü ben pucca okuyorum...

gwen dedi ki...

puccacım bu konuda anlatacağım ve öyküneceğin çok şey var. msnmi biliyorsun. konuşmak istersen...

Adsız dedi ki...

pucca sen bakire değilmiydin neden manyakça düşüncelere daldın anlayamadım =) Ama doktora gitmelisin 2 ay diyorsun çıkmazsa o kan beyne sıçrar valla :p Neyse geçmiş olsun tekrar.

ESTHER dedi ki...

bu arada şöyle bişey de var yani illa hamilesin diye bişi yok başka bi problem de olabilir çok dikkat et ve biran önce doktora git... hamileliğin 2 adet çözümü var kürtaj ya da doğum...

ama başka bi problemse bilemicem.. gene de erken teşhis hayat kurtarır mantığıyla hareket edip hemen doktora görünmeni öneriyorum...

bende hamile kalıcam yakında yaa istiyorum bunu... eğer sevgili bulursam ki bakalım ne zmn, yatığumda korunmicam ve hamile kalıcam bu sayede belki evlenirim die umuyorum :(((

hiç kimse hakkında her bi şey dedi ki...

ben birden senin yalnızlığını hissettim.. yazında bana en çok bu dokundu pucca..
ne diyeyim, inşallah her şey en kısa zamanda senin bile şaşıracağın kadar yoluna girer!
sevgiler
Çilek!

Yeliz dedi ki...

sonuç negatifse telaşlanmana gerek yok ki gecikme durumu söz konusudur.

mirel metyu dedi ki...

ben hemen gidip siğille konuşayım bari! Evet evet en iyisi bu!!!
(bu sana bişi hatırlattı mı? yaparım bilirsin!)
doktor muayenesi de çok sinir bişi ya... keşke burda olsaydın nan:(

Hakan Ö. dedi ki...

yanlış adamlarla sevişirsen olacağı o.. sana bişi demiyorum ben gari..

Adsız dedi ki...

Yaaa gerçekten seni görür gibi oldum okurken, kafandan geçenlerin yüzüne yansıyışını bile. Üzülme puccacım hepimiz yalnızız aslında. Ayrıca çocukların isimleri korkunç söylemek zorundayım! Eğer onları o isimlerle dünyaya getirirsen hiçbir zaman affedilmeyebilirsin :)

Unknown dedi ki...

benim bir kızım var 4 yaşında iyi ki de olmuş kocam da eski izmir zıpırlarından onu da seviyorum beh :))
senin de olsun bunlar onları da okuyalım ayşe arman kıvamında anlatırsın artık :)

Kriptograf dedi ki...

harbiden ya "pucca anne" konseptli bir blog açıp çocuğunun ilk dişini,çişini falan yazarsın :) bende üreme yollarındaki bir problemimi onume gelen her sekreteri benim doktorumun sekreteri sanıp meraba benim ....... diye anlatmıştım kadınlarsa beni sakince dinledi ve tamam üst kata çıkın sağdan 2. kapıdaki arkadaşlar size yardımcı olacak burası kulak burun boğaz katı,göz hastalıkları katı, ortopedi katı...demişlerdi.

Adsız dedi ki...

beni acımazısca eleştren adsız :D

ben demiomki gecikmesin reglleriniz falan..olsun ama sadece kızların girdiği bi blog yapalım,orda anlatın buraya gelince diyinki off bugün bi mini giydim bacaklarım stun gibiydi falan filaN:D:D

bu arada söz veriorum öyle sadece kızların girdiği bir blog olursa kesin girerim..merak :D

wolkanca dedi ki...

bu fotoğrafı nereden buldun pucca çok güzel bu kıza benzeyen bir arkdaşım var.

Buzcevheri dedi ki...

Bu sayılmaz. Başlıkta hile var. İnsanı alenen kandırıyorsun. =)

kubio dedi ki...

regl dönemi asabiyeti asırlardır süre gelen bir aldatmacaymış demek ki :o)

bukedideli dedi ki...

bu kzın yüzü çok güzelmiş be

Cavill dedi ki...

Dibe batmaya en yakın olduğun yer,hızla yukarı çıkmaya başladığın yermiş.
ilgilenirsen

Amélie Poulain dedi ki...

yalnızlık çok kötü şey gerçekten. bu aralar en çok hissttiğim duygu bu.

hele de artık ablam yok ya. ablam benim için çok özeldi. her şeyimi anlatabilirdim, sorunlarıma hep akılcı yaklaşırdı(belki de pdr'ci olduğundan, ama hayır o daha 10 yaşındayken de böyleydi), bir bakışıyla içimi okurdu, konuşurduk, dertleşirdik. ama o şimdi binlerce kilometre uzaklıkta. ve benim bir kaç dostumdan başka kimsem yok. ama onları da ablamla aynı kefeye koyamam ya.

yalnızlık çok zor. insana kendini b.k gibi hissettiriyor. bazen travis'in "why does it always rain on me" diyorum, beni gerçekte gördükleri kadar neşeli sanan arkadaşlarıma gerçeği anlatmak istiyorum. hiçim aslında demek istiyorum. susuyorum.

Adsız dedi ki...

kaç yıl geçmiş aradan
yazını daha şimdi okudum.

bilmiyorum şu an ne haldesin ama çok güzel yazmışsın kalemine, yüreğine sağlık : )

Adsız dedi ki...

asıl bunu şimdi okumak ne kadar enteresan, hayatının en güzel zamanlarını yaşıyorsun PuCCa :)