7.11.2008

Koyver yeni evler bulsun kendine

Sigortamı yapmamışlar, bide pezevenkler 212 den yapacaz demişlerdi.. Ama gıkımı çıkartamıyorum, bir sürü kişiyi işten çıkardılar çünkü.. Maaşı da hala yatırmadılar.. Sıçtım ki ne sıçtım.. Şimdi gözüm kulağım heryanım başka iş aramada..
Pekmez sektörde inanılmaz çevresi olan bi çocuk.. Bi telefonuma bakar beni başka işe sokması.. ama işte götüm yemiyo aramayı.. Kız arkadaşı falan da var şimdi, hayatta arayamam.. Bide önüne gelene "ayy PuCCa'ya iş buldum, o bana kaltaklık yaptı" dedikten sonra, ee benim de az da olsa bi gururum var heralde!!!
Bu hafta beni aldı bi göt korkusu.. Artık yapacak işte kalmadı bize, bizi gözden çıkaracaklar diye bi dedikodu yayılıp duruyor.. Pekmezle böyle tesadüfen görüşmüşüm gibi yapıp, shrekteki kedi gibi bakarak kendimi acındırmalıyım ki, bana yardım etsin... Şimdi arasam desem "bak işi düşünce beni aradı" diyecek, tezini de doğrulatmış olurum.. Ama diğer türlü olursa "ayy ben istemiyorum" ayağı çekerek işimi hallederim.. Hem onda öyle birşey var nedense, ben istemiyorum senden bişey dedikçe bebe daha çok şey veriyor..
Esra Ceyhan arkadaşıma dedim ki.. "ben sanırım pekmezi unutamıyorum, yani en azından yüzünü bi kere görsem yeter, senin doğum gününe az kaldı (nerdeyse 1 ay var), sana doğum günü partisi gibi bişey yapsak, arasan sende pekmezi gelse.. Yani bu senin onu araman için bahanen olsa, bu sayede doğum gününe kadar hergün telefonla görüşseniz falan, mutlaka benle yüzyüze gelir bi şekilde hallederiz onu... hem kızım, bu sayede sende pekmezin arkadaşıyla işi pişirsen, o döneme kadar da pekmezle kanka olmaya çalışsan, hem aklını kullan kaleyi içten fethedeceksin, pekmezle yakın olunca ister istemez seninkiyle de bi etkileşim olur, hep 4ümüz falan çıkarız..."
o koca ağzını gülümseyerek açtı hemen yanımda aradı pekmezi..
bi yarım saat falan "ayy hayırsız, ay aramıyosun bıdık vidik" konuştular, hadi söylee diyorum cimcikliyorum falan, yok allahın malı bi türlü konuya girmiyo.. Telefonu elinden alıp ben söyleyecektim.. ki konuya girdi.. Sonra bunun yüzü bir düştü.. Sanırım benle ilgili bişeyler sordu, "hımmm, evet, yaniii, ayyy sende ilahii, çocuk musunuz yaaa, yapma pekmez, peki sen bilirsin" dedi kapattı..
- Ayy PuCCa, dedi ki sen varsan gelmeyecekmiş.. Yaa bi kere denemişsiniz siz arkadaş kalmayı sen arıza çıkarmışsın
- ne arızası lan nerde çıkarmışım
- Ayy bide kız arkadaşı pek hoşlanmazmış bu durumdan, bi kere gitmişsiniz işte sen sorun çıkarmışsın... Dedi başka zaman senle görüşürüz, seni sanırım görmek istemiyo...
Allahın salağına bak, arıza çıkartmışım!!!! hössttt yanii.. Bahsettiği gece bi defa ben arıza falan çıkarmadım.. iki kıçımı sallamaya tav oldu herif, yanındaki kızı unuttu.. bide suçlu ben oldum... Kız orda salya sümük ağlıyodu, Pekmezin dili ağzımda gezecekti, son anda basıp gitmeseydim.. Ama suçlu ben oldum yani.. Bana teşekkür edeceklerine salakların yaptığına bakk..
Ayyy çokta sikimde pekmez.. Mala bak ya, bende ki salaklık ama neden ilk aklına o gelirki.. bi ton adam var da..
Bi işten ayrıldığımda, bi şehirden ayrıldığımda bi daha o insanları asla aramam ben, aradıklarında da beni, buz gibi konuşurum.. nedeni ni bilmiyorum hep öyle olmuştur benim için... Şimdi dönüp eski çalıştığım yerdeki adamları arayıp yalakalık yapmak hiç yakışmayacak bana.. bari dedim pekmez olsun.. hem yani o pekmez sonuçta belli mi olur belki gene sevgili oluruz dedim..
Yalnız kalamıyorum ben yemin ederim bak, bildiğin depresyona girdim gene..
Dışardan bakınca erkeksiz kalamamak çok hoş durmuyor ama işin cinsellikle uzaktan yakından alakası yok.. Hatta ilişkide 40 yıl mikişmesek belki noluyo diye bile sormam.. (yani abartmayayım sorarım da, yani anla işte erkeği sadece seks olarak istemiyorum) orgazm bile olamıyorum da... ama işte neden bilmiyorum hayatımda biri olmalı.. kendimi güvende hissetmiyorum, korkuyorum, içten içe kendimi yiyip bitiriyorum.. sanki herifler bana korumalık yapıyo.. öyle de değil ama bilmiyorum yaa, ilgisiz kalamıyorum ben.. mutlaka birileri ilgi göstermeli, sevmeli yada sevmiş gibi yapmalı... başım belaya girdiğinde ilk arayacağım kişi babam olmamalı.. pohpohlanmalıyım, çok sevilmeliyim, sevgi beni boğmalı, öldürmeli.. üstümde yığın yığın ilgi olmalı.. amaa nerdeeee... Başka bişey bu ben bile anlatamıyorum, daha doğrusu kendimi anlamıyorum ama yalnız kalamıyorum...
......
Çok sinirlendim Pekmez'e.. ben gelirsem gelmezmiş.. ayy ben en son bu lafı ortaokulda duymuştum.. pucca varsa gelmem vikvik... Azad ettim pekmezi, madem kurmuş o salakla yuvasını hiç bozmayayım.. Kızında aklına şaşayım yani ben.. O gün orda foşur foşur ağladın, adam seni küçük düşürdü, herkesin ortasında seni mal gibi bıraktı benim ağzımın içine düştü, sen hala onu herif diye kolunda gezdir..
İşte hep bu tip kızlar yüzünden ben bi bok beceremiyorum... Çünkü bu kızlar heriflerin herşeyini kabul ediyolar.. aldatıyo, ağzına sıçıyo, canı istediği zaman gidiyo geliyo.. Anlayışlı oluyolar, "sen naparsan yap bebeyim, seni evde beklerim" çocuğun hiçbişeyine müdahale etmiyolar, adam canı istediğinde arkadaşlarıyla çıkar, gece hayatının bokunu çıkarır, kızı koluna takmaz ama elin orospularını gezdirir tozdurur, kızın ağzına sıçar, salak yarabbi şükür der..
Ya bi siktirin gidin hayatımdan bu tarz kızlar.. hayatımdan olmuyosa bile sevgililerimden uzak durun lan.. ben hepsini sizin gibi tiplere kaptırdım.. Ben tam çocukları istediğim kıvama getirecem, bütün ipleri elime almışım, sonra herif karı gibi mızırdanarak "ayy senle olmuyo sen bıdıbıdısın şöylesin böylesin" diyerek bu tip kızlara gidiyolar... Sonra bi daha yüzlerini gören cennetlik! O erkekler bana ait olmalı ve canımın istediği zaman onlara dönmeliyim ben... Beklemeseler bile, gönüllerini eğlendireceği kızlarla takılsınlar, ben ne zaman istersem de bana dönsünler.. (tabi bu çok büyük bi hayal oldu:ppP kimim lan ben erkek koleksyonu yapacak... sanki adriana lima gibi hatunumda eski sevgililerim beni öyle malak gibi bekleyecek... ama işte sinirden yazıyorum bunları.. yoksa bu bir ütopyanın da ütopyası benim için :PpP) Ama benim herifler napıyoo, benden sonra gidip böyle kızlarda huzuru buluyo, bi daha tövbe o kızları bırakmıyolar.. Gerizekalılar!!!
Haaa tabi bende zamanında bu mal kız dönemimden geçtim.. yani bide böyle deneyelim dedim.. onu bile beceremedim.. hiç bi boku beceremiyorum.. asıl salak mal olan benim.. bide gurursuzum, gittim çocuk gibi "partii yapcaz onu da çaaarr" diye herifi arattırdım... ufff!!! müzik koymak istiyorum şuraya yani şu şarkıyı ama onu bile beceremedim.. bari azcık sözlerini yazayım napim... sende dinlemiş gibi yaparsın...
olmadı olamadı başka kollarda uyuyup kaldım
varmadı varamadı gözüm yollarda çalınmaz kapım
gelmedi gelemedi beklemem artık ben cok sıkıldım
koyver yeni evler bulsun kendine...

36 yorum:

Balkabağı dedi ki...

ole salakları elıme verseler yolacam herıflerın mıkıne sokacam cunku baska bı halta yaramıo angutlar anca acıtasyon yapıp aglasınlar gotlerı yıyıp bırakmıolarda ...

PAPATYA SOFRASI dedi ki...

Sana çok komik olduğunu söyleyen olmuş muydu ya..

Tuhaf gelecek ama ben seni acayip komik buluyorum..

Çok güldürüyorsun beni..Sağol..

PAPATYA SOFRASI dedi ki...

Komik derken, hayatın şaklabanlıktan ibaret de ondan komik geliyorsun demek istemedim.
Yanlış annama Blograzzidaş..

Güldürüyorsun beni işte..hehehe

S dedi ki...

bence karsilasacaksiniz siz pekmezle.. yani pekmez defteri daha kapanmadi diyorum ben. hem bence duygularindan korkmasa, senle karsilasmaktan da korkmaz pucca..
ama istiyorum ki.. yeni birileri girsin hayatina..
yani pekmez pekmez de nereye kadar degil mi..
zengin bir koca bulsan sole :) sonra da otursan evinde, kitap fln yazsan, biz de topluca bloglarimizda fln senin kitabinin daha cikmadan kampanyasini yapsak, bak benim feysbukta 900 arkadasim var, ben grup kursam puccanin kitabi cikio super bisey fln desem :p
ahah kaptirdim kendimi biliorum ama
hem zengin hem unlu hem de mutlu olsan..

hos olmaz miydi ? :)

Buzcevheri dedi ki...

from PMDB (Pucca Movie Data Base)

1-PuCCa ATTACKS "8.3"

2-RUN PuCCa RUN "8.2"

3-PEKMEZ II
(aka. BRONZE BOY) "8.0"

4-WITHOUT PEKMEZ "7.8"

5-PuCCa's 50 FIRST DATES "7.6"

6-PEKMEZ RETURNS "7.4"

7-SIGIL "7.4"

8-REVENGE OF PuCCa "7.2"

=)

bi dost dedi ki...

tam ben dycektim, sen de aşık olduğun adamlara böyle davranmışsın zamanında diye, ama sen yazmışsın zaten..

http dedi ki...

konuyla ilgili söyleyeceğim bir şey yok aslında ama senin blog çok okunduğu ve bütün blog alemi buraya yorum yazdığından, sırf kendi reklamımı yapayım diye bir şeyler yazmalıyım pucca...

malum ahali yorumları da okuyor ve diğer bloggerları görme ve tanıma fırsatı buluyorlar burada...

ee benim blog da çok fazla okunmadığı için senin blogun yorum kısmında p.r yapmaya çalışıcam yavrucum... :)))

ayrıca bunu bir tek benim yapıyor olmam ne enteresan, başka kimsenin aklına gelmemiş... vay be :))

kırmızılı dedi ki...

ya alenen pekmez malın tekiymiş işte,erkekler zeki kızları sevmiyo pucca,ondan öle gidip saflarla takılıyolar daha doğrusu genelde evleniyolar :D hem o malın bulcağı işten hayır gelmez sana,bulursun sen iş kendine ;)
salla gitsin yaw :D
bide bi şarkı senden pekmeze gelsin:
benden sonra onu mu buldun?
zevksiz sende (:

PuCCa dedi ki...

ahahah o şarkıyı bitek ben biliyorum sanıyodum :ppP
forever petek :ppp

kırmızılı dedi ki...

favori şarkım :D
benden sora buldukları tiplerden sonra,sürekli söylerim kendi kendime :D
hatta bazen yüzlerine :p

BlahBlah dedi ki...

kız mal, pekmez mal. iki mal birbirini bulunca daha neler olur ki? huzur sanır işte onu.

zekiler sorun çıkarır, kim dümdüz bir çizgide ilişki devam etsin ister beeaahh =)

arattırman gurursuzluk değil ki PuCCa, işsiz kalmak gibi bir ihtimal olunca insanın aklına herşey gelir.

MuzurKedi dedi ki...

o ne lan.. pucca gelmesse gelirim fln. bu çocuk harbi çocuk yaaa.ay allaaam bende pekmeze geri dönmeni istiyodum ama siğil bile daha herif bee...

Unknown dedi ki...

Bence sen erkeklere göre fazla zekisin ve erkekler de dogal olarak bunu hazmedemiyorum. Ünlülerin bir lafı var " Her erkek beni kaldıramaz" diye, seninki de onun gibi.

Ben de senin icin hep pekmez'i istedim ayrıca!

Adsız dedi ki...

bakalım bu çok önem verdiğin gururun parasız kalıncada olacak mı?bence işsiz kalıp para dilenmektense hazır kuyruğu kurtarma fırsatın varken iş iste daha iyi!bu ayıp değil ki hatta açık yüreklilikle içinden geçenleride söyleyebilirsin,böyle böyle "ben senden iş istemeye çekindim ,son olanlardan sonra utanmadan nasıl gelirsin dersin diye!ama ne yapayım ki ilerde el açıp elalemden borç istemektense şimdi senden iş istiyorum,çalışmak ayıp değil dilenmek ayıp!"falan içinden ne geliyorsa söyle,dürüstlük en büyük silahtır bazen bunu sakın unutma!
hadi kolay gelsin Allah yardımcın olsun:)

sinderellaaa

babegazelle dedi ki...

şimdi ben demişsin ya hep benim olsunlar istiyorum ayrılsalar bile sonra da hadi len adriana limamıyım da hep benim olsunlar ütopya die,aslında itiraf edelim kadın erkek hepimiz içten içe bunu istiyoruz,sadece sen azcık yüksek sesle söylemişsin:).Ama yukardaki yorumlar demiş bu pekmezle yollar kesişcek gibi diye,yaw niyeyse bana da öyle geliyo ;)

Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

depresyona adım atmış girdi gireceksin puccacım..baksana eski sevgililerden medet umduğuna göre..bide işten ayrılırsan tam olur..pekmezden hayır gelmez bide o telefon konuşmasından sonra iice götü kalkmıştır hala bana muhtaç beni unutamıyo gibisinden..muzurkedi siğil bile daha herif demiş doğru söylemiş valla..ondanda bişey yazmıyosun ne zamandır o geceki ayrılmadan sonra görüşmediniz mi??

Kriptograf dedi ki...

pucca sana bir itirafta bulunacağım. seni okumaktan sıkılmaya başladım. aha bulundum...

Unknown dedi ki...

puCCito bizim firmada (eski firma dil alışkanlığı) öyle dedikodular çıktı, 3 gün sonra 7 imza atma karşılığında işsiz kaldım... yedekte bi sevgili bulundurmaya çalışcana yedekte bi iş bulundur :))
pekmezdende bi daha medet umma, yeter nan eskilere dönüşlerin. bizde de yalnızlık piskolojisi var, bizde triplere mal mal düşüncelere giriyoruz yalnız kalınca ama eski sevgiliye dönmüyoruz. ikizler burcunun sağ kısmını dinle (iyi olanı, melek melek) ve bu kez, bir kez olsun kendi ayaklarının üzerinde durmayı dene, ondan sonra anlayalım zorda kaldığını, babanı ara :)))
cidden pekmez olmasın bu U dönüşünün talihlisi, iş için bile olsa o ipneyi sevindirme :D

Adsız dedi ki...

bugün 3.gün bugünkü yazıda dahil hepsini okudum.dün geceden beri hem ağlıyorum hem okuyorum (ağlamamın bloğunla ilgisi,aslında var bloğu okuduğum için ağlamıyorum,ağlamam geçsin die okuorum falan gibi bişi işte) birçok yorumuda okudum.söylenmiş zaten yaşadıkların çok kişinin yaşadığı aklından geçen düşncelerde kafalardan geçen ama çok insanın dillendirmediği şeler.herneyse ifade edemiyorum zaten lisedeyken ablamın okuduğu günlüğümü yırttıktan sonra bende yazı yazamama gibi bi özür oluştu.bazı cümlelrin varki düşüncelerimi ifade edemediğim cümleleri kurmuşsun. uzun zamandır uyuyor gibiyim,en son nezaman ktap okudum,ne zaman deli gibi güldüm,ne zaman çok keyif adığım bi sohbete girdim,ne zaman eğlendim hatırlamıyorum bile o kadar uzun zaman oldu.sen pes etmemişsin ben pes edeli çok oluo,her konuda dedim ya uzun zamandır uyuyo gibiyim her geçe gün de daha da derinleşio uykum.gülerken suratumda sanki gülümseme diilde tuhaf bi eblek bi ifade oluşuo gibi gelio.istanbuldayım 3 sene oldu yalnız yaşıyoum ve şimdi çok yalnızım öle böle diil.nie bunları yazıorum bilmiorum,yalnız olmadığımı düşünmek istiyorum belki.wahim bi durum.uyanamıyorum da artık...

rahat yazar dedi ki...

kutup zencisi yorumuna katılıyorum..bende pucca ya içimden geldi yorum yazıyım demiştim..baktım benim blog takipçilerim oluşmuş.. düzenli puccayı yorumluyorum.. 1-2 kere de pucca beni yorumladı,bir ünlüden imza almış kadar oldum:) ..pucca günlük gerçekçi..yazıları uydurma sansam da arada başka olaylarla bağlantılar oluşturması gerçek olduğunu gösteriyor..

Adsız dedi ki...

siğil falan diyolar hala ya dumur oluyorum ben.. yani hatun depresyona girmediyse de girer artık. ilişki btince herkes siğil fanı kesildi çok komik lan..

o diil de bu malak kızlarda erkekler ne buluyo birisi açıklarsa çok çok makbule geçicek. walla.

nephy

Noni dedi ki...

Aaaaa upuzun yorum yazan senin ex sevgilinin kız arkadaşının yorumuna ne oldu? silinmiş... enteresandı valla sonuna kadar okudum...
iş konusunda inşallah sıkıntıların hallolur bir an önce...

Unknown dedi ki...

seni gerçekten iliklerime kadar anlıyorum...diyorumki ulan tek başına dünyaya egemen olurum ama yanımda biride olsun böyle ne bileyim kendimi yorgun veya kırılgan hissedşince beni korusun ama aynı zamanda ben korunmaya muhtaç değilim ki neden korusun düşünceleri içinde kafamı bi sağa bi sola vuruyorum:)
pucca gidene kal demem asla,ezdirmem kendimi aşka
bu mudur budur.
ben can

atiser dedi ki...

Önce bu yazıyı okudum sona bir öncekini ortaya karışık salata gibi bişi çıktı formül baitaslında...
Esra ile pekmezin arasını yap sonradan esra pekmeze senin için iş bakmasını söylesin böylece sen ezik kalma pekmeze esra sana minnettar pekmezde öyle sende işine bak bence herkes mutlu aka boka karışmadan halleersin işini bence yani maksat sen işini gör diye dedim

Adsız dedi ki...

4 yıldır beraber olduğum erkek arkadaşım beni sevmiyor artık diye düşündüğümden gittim yüzüne kapı çarptığım eski sevgilime mesaj attım. Cevabımı aldım. Ben ocevabı alacağımı biliyordum da neden mesaj attım...Çünkü beni bir zamanlar çok isteyen biriydi ve ben gene çok istenmek istedim...İstenmeyeceğimi bile bile bir umutla...

Ego bu ego...

E.

Dikkat! biyo var ! dedi ki...

PuCCammmmm
evlendiğin gün sana beşi bi yerde takcam!

Damada da artık ne denk gelirse :P

Adsız dedi ki...

Pucca daha önce erkek arkadaşını kaçmaktan vazgeçirmek için araya koyduğun kız arkadaşının ne halt ettiğini unutmuş gibi şimdi de Pekmez için araya arkadaşını koyuyorsun. Kız arkadaşını araya koyarsan ya gidarcıya ya pekmezciye gider. Ona göre. Gelelim ikinci mevzuya. Bu yazdıklarından sonra kimse senin yanında dolaşmak istemez. Senin sevgilin olmak, Alaattin Çakıcı'ya tetikçilik yapmaktan daha tehlikeli. Yine de sana bir önerim var. Madem bizim sektördesin bilirsin Pekmez'i boş ver. Bolu'dan gelip bizim sektörde bal pazarlayan balcı var. Balcı Salih diye bilinir. Sen ona yaslan. Eminim işi dolayısıyla sana uygun ayılar tanıyordur...
Yazılarını beğeniyle izliyorum. Ama şu 212 yasası tarih oldu artık. Şimdi Yeni Basın Yasası 5680 olarak geçiyor. 212 artık bizim okuldaki Şehmus'un numarası olarak kaldı...

bi dost dedi ki...

kutupzencisi, helal abi :))

miracsaral dedi ki...

Esasında durumun acıklıymış sayın dost. Sana o bilgiç ve ukala tavrımla tavsiyeler vermek ister ve hatta bu tavsiyelere uyarak kendimi katı ve kahverengi bir cisim sanmak isterdim ama bunu yapmayacağım.

Ama tespitin acayip doğru, erkekler sadece sahiplenebileceği kızlara gidiyorlar sonunda. Çünkü bu hem kolay, hemde daha az can acıtan bir şey. Öbür türlü kızlar erkeği çok yoruyorlar ve kendilerini bir çeşit imtihandaymış gibi hissettiriyorlar bence. Ama yine de yapacak bir şeyin yok, çok taş bir hatun değilsin, biraz şımarık ve tıkanık buluyorum seni, biliyorsun bunları. Yine de durmak yok, yola devam diyelim.

Ne kadar boş bir yorum oldu, kendimden iğrendim.

Bol şans

Hakan Ö. dedi ki...

o pekmez, zühtü pekmez ise bi telefonuma bakar..

Adsız dedi ki...

zühtü pekmez kim laan? :)
takma isim o takma dayıı

Moonshield dedi ki...

İlgi tek taraflı olursa, ne olursa olsun mutlu olamazsın çünkü erkek sıkılır bence bir süre sonra :) İnsan önce kendinden başlamalı bazı şeylere..Bazı şeylere değil, herşeye.

Adsız dedi ki...

yaşasın marksist kemalist devir!

Hakan Ö. dedi ki...

takma isim mi olurmuş hiç. en iyisi böyle isimleri hiç takmamak..

Adsız dedi ki...

senin o tip bu tip dediğin kızlar ve de erkekler'in hepsi Sensin! de haberin yok, gülünç şey:)) ''ihihih'' di mi:) ''çok ilginçsin sen ya'' di mi? ''kimse de çekemiyo ya seni ufff nolcak böyle'' di mi...?

epikouros yardımcın olsun...