1.01.2009

Yıllar önce unutulmuş dillerden düşmüş bir şarkı

Kendime bile itiraf edemiyorum ama ben onu çok özledim.. Nişanlanmasını hazmedemiyorum.. Yani bir daha birlikte olmamız gibi bir umudum yoktu ama bu kadar erken unutulmamam gerekirdi.. Bu çok ağır oldu.. ben daha hayatımı toparlayamamışken, daha çok dibe batarken o çok mutlu.. Buna sevinemiyorum.. Niye sevineyim manyak mıyım zaten..
Bana bir defasında demişti.. "Seni hiçkimse sevmemiş daha önce ve sevmeyecek de" o kadar haklıymış ki.. Onu o kadar özlüyorum ki.. aslında özlemiyodum hiç, ama işte bu haberi alınca özlemeye başladım.. Bi kutum var benim böyle hayatımdan geçen herkesle ilgili bişeyleri dolduruyorum.. Bugün onu açtım.. onun bana verdiği fenerbahçe atkısını koymuşum.. odasının duvarına asılıydı, okul bitip evlerimize dönmek için hazırlık yaptığımız sırada bana vermişti.. en değerli şeyim bu demişti..
Sonra bi gün kavga etmiştik onunla.. Sabah kalktığımda bütün odanın duvarlarına postitler yapıştırmıştı.. seni seviyorum beni bırakma yazmıştı.. o kağıtları saklamışım..
Bir mektup yazmış bana onu saklamışım.. demiş ki "hayatımda olmasan da, ölene kadar seni koruyacağım.." O zamanlar böyle İstanbul hayalim vardı benim.. Televizyonculukta çığır falan açmayı düşünüyodum.. Bu ise korkuyodu oraya gittiğimde başıma bişey gelecek diye.. Mektupta o korkularını yazmış hep.. "Sana bişey olursa ben kendimi asla affetmem seni oraya gönderdim diye" Şimdi varlığımdan bile haberi yok..
İlk ankaraya beraber gidişimizdeki otobüs biletlerimizi koymuşum, birde benim evimde unuttuğu atletini.. Bir resmini koymuşum, kamera elinde, siyah kazağı, kirli sakalı ve o şapşal bakışları.. Diğer bütün resimlerimizi, cdlerimizi hep kırıp atmıştım.. Bunlar kıyamadıklarımdı.. hepsini çöpe attım bu kez.. Çünkü o bunların hiçbirini hatırlamıyo bile, ben hala salak gibi saklıyorum diye düşündüm..
....
Bir yılbaşında geç geldi diye gönlümü almak için yollara çiçek koymuştu.. Bir doğum günümde ise arabanın arkasını gül yapraklarıyla doldurmuştu.. Nereye gitse beni götürürdü.. Birgün çok sarhoş olmuştu, giydiğim kazaktan omzum göründü diye kavga etmiştik, ayrılmıştık.. O gece çok içmişti.. komaya girecek kadar.. hastaneyi birbirine katmıştı.. beni öldürmek istiyordu gerçi ama olsun beni öldürmek isteyecek kadar kimse sevmedi.. Değil omzum götümü açsam kimsenin umrunda olmadım ben..
Ankaraya ilk gittiğimde böyle misafirhanede kalıyodum, her akşam bana yemek getirirdi.. kızılayı gezdirirdi.. onu beklemeyi özledim.. Arkasından el sallamayı özledim.. Beni sahiplenmesini, korumasını özledim..
ben parmağıma bitek onun yüzüğünü takmıştım.. Taktığım gün atmıştım.. Yalanını yakalamıştım gerizekalının.. Staj raporlarını vermek için okula gitmiştik.. burda başladı madem, yüzükte burda takılmalı diye dandikten bi hacı yüzüğü gibi gümüş yüzük almıştı.. 3-4 saat sonra okulun bahçesine fırlatıp atmıştım yüzüğü.. Sonra tabii gene affedip takmıştım..
Sonra bilmem kaç kez atıldı o yüzük.. Bi tane daha aldık hatta, onlar onda duruyodu.. çoktaan atmıştır onları.. Bir sürü klip yapmıştım.. boş insan olduğum için topu topu 3-5 resmimize paso klip yapıyodum.. Onları da atmıştır.. oysa sanat değeri vardı, valla bi tanesi çok güzel olmuştu..
....
Artık Ankaradan izmire döneceğimde.. yataktaydık ikimizde ağlıyorduk.. Otogarlada ağlıyoduk hep.. Gözüme duman kaçtı derdi, koca herif ağlarken.. beni unutmuş olabilmesine inanmak istemiyorum.. Bana aşık değildi belki ama o sahiplenme bana yetiyodu.. hiçbir zaman onu değiştirmeye çalışmadım ben.. Bir erkeği değiştirmek imkansız bilirim çünkü..Bu adamı değiştirecem diye değil ben bu adama katlanabilir miyim diye düşünüp başlamak gerek yola.. Ben onun o ayağı kırılmış atlar gibi halini sevdim.. Koşamayacak durumda bile olsa o gururlu duruşunu..
Ondan bir nefret ederdim, bir aşık olurdum.. Ona bir rumuz bile vermemiştim burda.. Bir daha hayatıma girmeyeceğinden emindim çünkü.. O beni çok kırmıştı paramparça etmişti..
Bir hakkım kaldı sadece, o yüzden bu kadar savunmacıyım, oyuncuyum taktikçiyim.. Benim canım yanacak kalkan oluşturmazsam.. Bir defa daha yenilirsem, bu kez ölürüm ben..
bana kimse değer vermedi, sahiplenmedi.. Kimseye güvenemiyorum, korkuyorum.. köpek gibi korkuyorum birinden daha darbe yersem bu kez ayağa kalkamam ben.. Seni seviyorum, değer veriyorum diyen hiç bir söze inanmadım ben.. Önüme dünyayı sersen o kadar kolay inanmam birinin beni sevme ihtimaline..
bu çocuk hariçti ama.. Gözünde görüyordum telaşını.. başıma bişey gelir korkusunu.. tabi zamanla hepsi yitip gitti.. gözünde "anam kız başıma kaldı" telaşını görmeye başladım o ayrı mevzu...
....
kül haline gelmiş bir aşkı yeniden kağıt yapamazsın.. ama acıttıyor naparsan yap.. Ben bitek ona güvendim hayatım boyunca.. Bigün aklına geleyim istiyorum sadece, bi gün bi an bi sn ne bilim bi şarkıda, bi kokuda bir caddeden geçerken.. aklına düşeyim.. Düşsem nolcak düşmesem ama istiyorum işte.. ufacıkta olsa bir sızı olayım onun için..
elime attığım her adam benden hemen sonra hayatının aşkını buluyor.. Ne kadar iğrenç bi durum varya anlatamam sana.. Bunlada ilgili son yazım olacak bu.. kötü anılarımı valiz yazısında bitirdim.. Bunda ise iyilerini.. Bendeki bütün eşyalarını attım.. Bi spor ayakkabısı almış sarı pumalar.. onları atamadım, sarı badimle güzel oluyo diye.. bide yeşil bi mont almıştı onu da atamadım.. tek kalın montum o valla.. Kalan hepsi incecik.. Onlarda zaten onu hatırlatmıyo..
Öyle düşünüp ayy beni kimse korumadı bikbik diye ötmenin de alemi yok.. son kez ağlaya ağlaya yazdım şunları.. herifin sikinde değilim şurda günlerdir girdiğim kangrene değer mi.. Bi bokuma değmez valaa. hayır korkum, ben bu olayı abartıp depresyona gircem.. sonra ankaraya gidip "nişanlanırsan çükünü keserim" diye tehdit etmeye kadar gidecek iş.. Yok düşündüm yani aklımdan geçmedi değil.. kes çükünü dedim lan PuCCa, nişanı mişanı görsün idne.. Hani lan sen beni korcaktın puşt de suratına da kezzapı dök gel dedim ama azcık gerizekalılık olcaktı bu olay... O yüzden en güzeli çocuğun çükünü keseceğine sen kes at onu içinden.. bu daha kolay...

58 yorum:

cesetizleri dedi ki...

Herkesin hayatında bir süper düşünceli, bir unutulmaz oluyor sanırım.
O, birilerini unutturacak güçteyken zaman geliyor onu da unutturacak biri çıkıyor. çıkmalı.
ama ne zaman unutulsan, ne zaman birinin hayatında figüran olduğunu düşünsen, ne zaman bacaklarını karnına çekip yalnızlığından ağlasan o geliyor akla.
O olduğu için gelmiyor. özlenen şey değil. "kimse beni onun kadar sevmedi.." bayrağı birine devrettiğinde ismi hafızadan da silinir zahar. umutluyum kendi adıma.

ZIBBIDI dedi ki...

Klasik olacak ama bu yıl sana iyi ve güsel ne warsa onu wersin umarım hep mutlu olursun...

dersaadet dedi ki...

Dün arkadaşım gelip eski erkek arkadaşımın evlenip bu şehirden gideceğini söyledi. Senin bu adamla ilgili yazdığın yazı aklıma geldi o an. Tesadüf mü Pucca, bugün de onunla ilgili yamzışsın.

Beni de onun kadar kimse sevmedi, ilk yazında o kadar çok gördüm ki onu anlatamam. Hayatlar bir yerlerde kesişiyor diye düşündüm. Şimdi evleniyormuş, benimle de evlenmek istemişti ben evlenmek istememiştim. Onunla değil kimseyle. Ama o şimdi evleniyor ve gidiyor...

Daha geçenlerde hoşlandığım kişiye açılmıştım, senden hoşlanıyorum demişti o da. Ben bunları yaparken neden evlenip gidecek söznünü duyduğumda canım yandı anlayamadım. Bencillik aradım yakarışımda çünkü hep beni sevsin hep beni istesin istedim. Bu şehrin her yerinde ondan izlerin olması çok acı işte.

İnsan böyle durumlarda aptallaşıyor ve duygusallaşıyor. Sabahın köründe işyeri neden açık değil diye yırtınırken şimdi ağlıyorum. Seviyor muyum onu, evet ama değer veriyorum.

Robin Goodfellow dedi ki...

of pucca:(
unutmamıştır elbette seni, sadece hayat devam etmiştir.
"seni seviyorum" lar,öyle olacak böyle olacaklar ciddi şeylerdir işte,söyleyip söyleyip lök gibi bırakıp gidemezsin,daha dün severken bugün yakandan silkemezsin.sevgili broş değil ki kıyafet değiştirince çıkar yenisini tak.kızlar inanmıyoruz aslında bunlara ama inanmak istiyoruz işte,en sevgi aşk gördüğümüzün gözlerinde bile korku duyuyoruz.
of bilmiyorum bir gün sende benim gibi "ben ölmemişim ya" dersin inşallah:(

91 dedi ki...

hiç aklına gelmediğinden nasıl bu kadar eminsin? bence yanılıyorsun o konuda, hiçbir insan, kadın yahut erkek, o kadar sevdikten sonra bir anda reset atamaz yaşananlara, her şekilde geliyorsun aklına bence.

Adsız dedi ki...

cnm yaa :(((((
nsı üzldm blio msn? :(
ağlodm bnim esksi gldi aklma
ooooof off :'(
üzme kndni bu kdr gnn brinde snde blucksn hytnn asknı. brbr flm izlcn admı :) <3!!
gizm89.

Adsız dedi ki...

Pucca takma kafana bunların hepsi sen onu tekrar elde edemiyeceğin için oluyor. Sana dönse pucca köpeğin olayım dese yine ayrılırsın. Bi kere olmadıysa hiçbir zaman olmaz.

Tugba dedi ki...

offfff pucca en sevdiğim şarkı bu
sevgilimle aramız her bozulduğunda carım "sensizlik" i başlarım bağıra bağıra ağlamaya şimdi de gözlerim doldu pavlovun köpeği misali

bi dost dedi ki...

ben birilerini unutmadan hemen önce, hep böyle dibe vuruyorum.. yoksa unutamıyorum olmuyo.. sen de şu an feci bi acı çekiyosun, belli.. belki unutmana çok az kalmıştır, ve bunu yaşaman gerekiyordur onu içinden kesip atman için.. umarım öyledir, en kısa zamanda unutursun inşallah..

(sizin ailede sünnet etme takıntısı mı var?)

The Mistress of Santa.. dedi ki...

pucca bişi sorcam ben, cevabın kafamdaki bi teori için önemli..
iyi kötü senin için bu kdr özel bi insanmış ya bu adam.. sence "o" muydu? hm hani "the one" diye geçer filmlerde..

Adsız dedi ki...

bu bir hastalik hali...
adini bilmedigim bir hastalik.bu hastaliga sahip biri olarak kendime de sana da aciyorum...
"hayatini onu sevmeyen birinin hayaliyle sürdüren biri"

ıvır zıvır dedi ki...

Eternal Sunshine of the Spotless Mind.... :(

gerbera_ferezya@hotmail.com dedi ki...

Bir film izlemiştim, adam kimle sevişse kadınlar bu seksten sonra hayatının aşkını buluyordu...

o nedenle gerçekten aşık olduğu kadınla onu kaybetme korkusu ile sevişememiş ve küçüklüğünde ona büyü yapan kızarkadaşını bulmuştu...

sende öyle anlatmışsın ki pucca gerçekten üzerinde bir uğursuzluk varmış gibi...

eğer hayatımızı tek bir erkekle geçireceksek onun en kötü huyunu bile sevip tolere ediyor olmamız ve biraz da özgür kararlarımızdan vazgeçmemiz gerekecek. ama sende benim gibi sıkıldığın anda yakıp yıkan birisin...

Adsız dedi ki...

nisanlanacagını duydugun andan beri icini yakıodur...bırak yaksın..baska türlü gecmeyecek acısı.yakacak belki iz bırakacak.sonunda gecicek ama bilirim...doya doya o acıyı yasamadıgın sürece hep icinde bir yerlerde kalacak.icinde kalmasındasa varsın cek acını yasa doya doya...her ne kadar senin kendi icinde yasadıgın acı onun suanda umrunda olmasa bile...ama sundan eminim ki mutlaka aklına geliyorsundur onun.adım gibi eminim bundan...

zor olacak belki puccacım ama gecicek.gücsüz bi kız deilsin sen.hele ki biz izmirli hatunlar,bu kadar kolay yenilmeyiz bilirsin...varsın gitsin istedigi b.ku yesin cokta fifi;)

Adsız dedi ki...

üzülme lütfen...

Curly dedi ki...

İnanmazsın ama ağladım okurken bazan bende çok istiyorum hayatıma giren ve beni acıtan erkelerin bir anda bir şarkıda yada bir olayda beni hatırlama ihtimallerini delilik belki ama istiyorum :(((

Bery dedi ki...

şarkılar süper yazında.. en iyisini söyledin zaten son cümlende. "sen kes at onu içinden.. bu daha kolay..."

"yenildim... aç kapını yalnızlığım ben geri geldim" diceksin bir süre PuCCa..

Adsız dedi ki...

http://www.izedebiyat.com/yazi.asp?id=55576

Kediye Kafa Atan Psikopat Fare dedi ki...

unutulmayı hazmedemiyorsun da deger mi şu yeni yılın girişinde seni unutan insanı anmaya...

nebula12345 dedi ki...

zaman pucca sadece zaman...çok acıtıyor, dayanılmaz oluyor bazen, unutulmuyor asla ama alışıyor insan...

Unknown dedi ki...

boşveeeeeeeeeeeer
sen bizim için değerlisin

Adsız dedi ki...

pucaa yazının hepsini okumadım ne yalan solim ama geçen sallamadın olay koydu sanırım şimdi. şarkıyı dinledim ama güzel gitiş senin yarı kıskançlık yarı eskiyi arama hevesine..aslında sevmion o günleri arıon. çok kesin konuştumm gibi:)

Adsız dedi ki...

pucca içimi oydun:( en kısa zamanda mutluluktan seni gebertecek aşkıyla sarhoş edecek kendinden bile çok sevecek biri çıksın karşına.sen aşka inancını kaybetme yeterki; valla hiç beklemediğin bir anda çıkar karşına.Demedi deme:
2009 senin yılın olacak görürsün;)

dchetin dedi ki...

ulen bu ne be, dertli de ağlıyor dertsiz de.

Adsız dedi ki...

lan pucca düşünüyorumda senin gibi cesur bir hayat yaşamadım,senin gibi bugünümü dünden ayıracak kararlar vermedim,keşke yapmasaydım diyeceğim,pişman olacağım bir kararım olmadı hiç çünkü o riske girmeye hiç cesaretim olmadı benim...
çevremdekiler beni nekadar delidolu bilsede hep düzenin köpeği oldum,hep düzen tarafından düzülen kişiydim...
sonuçmu çürüyorum...
yani sakın hayatını yargılama sen en azından öteki yolu denedin...
öpüldün pucca...

(SiYaH)

Adsız dedi ki...

yorumlar hala yayınlanmadığına göre pucca hala alemden dönmedi..

Adsız dedi ki...

Bu yazdıklarının sadece taktik olduğunu düşünüyorum. Nişanlanacağı kızın burayı okuduğunu bildiğin için, önce beni dövüyordu dedin. Kızın ona karşı gözünü korkuttun. Şimdi ise o beni çok seviyordu diyerek içine kurt düşürmeye çalışıyorsun.
İnsanlar senin için puccanın içindeki duygular ortaya çıktı deselerde, senin asla inanmıyorum içinde bi yerde sevmeye dair birşeyler beslediğine.
Burda ne kadar çok kendini aşağılamaya çalışsanda kibirin çok belli. Hayatta her işte başarılı olan insanların sekste mazoşist olması gibi buraya yazmanın senin üzerindeki etkisi.
Msninde olanlardan birisi senin resmini yollamıştı bana, çok açıkça söyleyebilirim ki standartların üzerinde güzelliğe sahipsin. Ama burada kendine dair hiçbir güzel kelime kullanmıyorsun. Çünkü reel yaşamında etrafında dolanan insanlar sana yetiyor.
Başarılı olduğunu da gayet iyi biliyorsun. eline attığın her işin üstesinden geldiğim buradan belli. Şuanda en fazla merak edilen, tartışılan ismi en çok duyulan kadın blog yazarısın. Bu sence bir başarı değil mi? Sende bunu gayet iyi biliyorsun, o yüzden bir süre sonra burası da sana zevk vermeyecek.
Ben sana değil senin eline düşenlere acıyorum.

Volkan dedi ki...

maalesef hayatta bazı şeyler "bir" kere oluyor. Pucca'da bir ilk yaşamış ve ikincisi gelene kadar hep ilkini özleyecek, içini acıtacak. Umarım duygularında samimidir de pucca, aradığı duyguları en kısa zamanda bir insanda bulur.

PuCCa dedi ki...

The Mistress of Santa.. "o" beklediğim adam değildi.. bunu bildiğim için zaten nasılsa bitecek gözüyle baktım olaya.. böyle hissedersin derler ya işte o kişi bu diye.. benim bunda tek hissettiğim varlığıda yokluğuda acı veren biri...

larry dedi ki...

Bir kere okuduktan sonra ya sabır diye başlayıp kendimi o herifin yerine koyup tekrar okudum. Üzüntü-keder-acıma v.s.hiçbirşey hissetmedim. Bilakis, ilk İstanbul'a geldiğinde seni bulup
"niye yazdın kızım bunları?" veya
"sana bekle diyen mi oldu ? "
"eşyaları sakladın da noldu ? "
"hastamısın sen ya ?" hatta
"ben senin adını bile hatırlamıyorum, sen neler hatırlıyorsun ?"
der gibi geldi. Ha ikide çakar mıydı onu bilemedim.
Geçen sene yeterince hezeyanlar yarattın, passiflora etkisini de başardın ama yetti gari. Bu sene istemezük.

Onur OZALP dedi ki...

Canimi acittin be gece gece..

Benim dünyam dedi ki...

""benim bunda tek hissettiğim varlığıda yokluğuda acı veren biri..."" ne kadar tanıdık :=(

özlediğin "o" değil zaten puccacım..senin özlediğin zaman.sen o zamanı özlüyorsun,ki asla o günlerede tekrar dönmek mümkün olmuyor..birde sana verdiği o garip "güvendeyim,nasılsa o var" hissi belki...şimdi sana o hissi yaşatan kimse yok..muhtemelen ondan tüm bu özlem sandığın şey...

umarım tezz vakitte ait oldugun insanla karsılasır ve sonsuz mutlulugu yakalarsın...
sevgiler
DEsİrEE

sinderellaaa dedi ki...

ben böyle durumlarda hep keşke erkek olsam diye dua ederim:))erkekler daha vurdumduymaz ve bizim gibi böyle boş anılara kafa tüketmeyecek kadar duygusuz!belkide insan böyle olmalı, gamsız ve kedersiz sadece olduğu ve bulunduğu yerin tadını çıkartarak yaşamalı!en azından sağlıklı ve sadece kendi sorumluluğunu üstlenecek kadar yalın ve yalnızsın!inan bana hayatında biri olunca hem kendi düşündüklerin hemde onun düşündüklerini düşünmekle insanın ömrü daha çok çürüyor!sana daha öncede dedim sen zaten evlenmeyeceksin!bu nedenle hayıflanıp hatırlamanın veya ahhh! keşke şu olsaydı ,bu olsaydı demenin hiçbir anlamı yok!kendini bunları düşünerek ruh hastası etmekten başka hiçbirşey geçmeyecek eline!erkeklerin kadınlardan daha uzun yaşamasının sebebide bu işte!onlar bizim gibi küçük ayrıntılarda takılmaz hayatlarına bakarlar!sen burda yazmışsın yazmamışsın onun umrunda bile değil!ileride bunları hatırlayıp güleceksin !hatta belki bize bu yorumları yazdığımız için bile güleceksin!:))seni çok sevecek biriyle tez zamanda beraber olman dileğiyle iyi seneler pucca!:))

Adsız dedi ki...

Kusura bakmada pucca, sen bu çocuktan sonra pekmezle siğille birlikte oldun. hatta siğille yattın. o zaman hiç aklına geldimi bu büyük aşkın?
neden oda seni aklına getirsin.
sen çok bencilsin, şımarıksın. daha ne istiyorsun insanlardan. sırf eğlenmek için insanların hayatlarıyla oynuyorsun.
senin o büyük aşkına hiç inanmıyorum. sadece yalnız kaldığın için böyle hissediyorsun.
bu hikayeyi erkeğin ağzından dinlemeyi isterdim asıl. seni bu kadar koruyan bir insandan nasıl bir canavar yarattığını anlatmasını isterdim. seni kendi ağzından değil başkasından dinlemeyi istiyorum.

Adsız dedi ki...

Haa bide yukarda yazmış biri taktik diye. buna harfiyen katılıyorum kesinlikle taktik bu.

BlahBlah dedi ki...

her ayrılıkta sürünsün beter olsun, sonra da gelip ayaklarıma kapansın diye dua edersin, üm,tle beklersin ama bir bok olmaz bu heriflere.

ümit etmek işkenceyi uzatırmış derler.

sürünmeyecek, aklına bile gelmeyecek. hep bizim eylemlerimiz bunlar.

inşallah tüm kötü şeyleri unutturacak iyi birini bulursun PuCCa...

miracsaral dedi ki...

"Nişanlanmasını hazmedemiyorum.." Eh, işin anahtar cümlesi işte bu. Gerçekten sevdğin kişinin sensiz mutlu olmasını istemek falan diye bir şey yoktur, bunu ben de biliyorum ama bence burada haklı ya da haksız farketmez, bencil davranmışsın. Yani zaten hiç bir zaman çok paylaşımcı birisi olmadın ama, burada abartmışsın biraz :).

Bir de bir erkek olarak söylemek lazım erkekler genelde "hayatlarının aşklarını", dibe ulaştığı zaman, en çaresiz durumda bulabiliyorlar üstat. Demek ki sen onları yukarı itmiyor, aşağı çekiyorsun. Sana Fenerbahçe atkısı vermesi iyi olmuş. Ayrıca Türkiyedeki Misafirhaneler senin sayende geçiniyorlar :).

Tüm bu içe dönüklüğün, bencilliğin ve duygusal sancılarına rağmen ben seni severim, pek çok şeyi buradan öğrendim ben kadınlara dair. Bunu söylemekten de çekinmem aksine gururlanırım :)

Adsız dedi ki...

Seni istemeyen birini sen nasil zorla elde etmeyi dusunursun? Seni istemiyor diye onun cu.... kesmeyi falan istersin. Bence bir ruh doktoruna falan gorun. Acil tedaviye ihtiyacin var senin...

Sana sadece aciyan biri...

Adsız dedi ki...

okurken seninki kadar olmasada cok tanidik olduundan midir neden bilmem, icim acidi sanki ya...

aNNePeRi dedi ki...

blogundan birkaç arkadaşa bahsetmiştim zamanında.İki tane arkadaşım sürekli takip ediyolar,okuyolar seni.Şimdi bu yazıyı okuyunca ne küfür yemişimdir kızlardan diye düşünüyorum nerden verdi bu kız adresi diye.Aynı duyguları yaşıyorlarken şu zamanlarda.

Adsız dedi ki...

Şu sana acıyanlara ben acıyorum. Bu sayfaya gelince insanların kendini mükemmel kişi kalıbına sokmalarına çok şaşırıyorum. gayet bizden birisin. şu yazdıklarını yaşamayan, hissetmeyen var mı dünyada? Sen iyi birisin ve herşeyin en iyisini hakediyorsun :)

themonk dedi ki...

"varlığıda yokluğuda acı veren biri"... işte sorun bu, madem varlığı da acı veriyor ne istiyorsun? ben de seninle aynı seyleri hissediyorum bir süredir. ama sanırım biz (herkes) sadece iyi anıları hatırlıyoruz, kötü anılar siliniyor sanki. Bu durumda ozlediğimiz O değil, bizim yarattığımız mükemmel O oluyor. Bir hayal ugruna, gerçek olmayan biri ugruna kendimizi üzüyoruz belki de...

Adsız dedi ki...

acıyorum size!!!! giden çakmış gitmiş. s.k gibi ortada bırakmış ha oda acı çemiş olabilir ama s.kimden aşşa kasımpaşa.hiçmi kendinize saygınız yok hala salya sümük..bi kendinize gelin ya
*emotion

Adsız dedi ki...

sen onu mu seviyorsun onun senı korumasını mı bunu çok merak ettım gerçekten...
bi de sanki çıkarken o kadar sevmiyormuşsun gibi geldi..senin durumunun tam tersini de ben yasadım ben erkek olan taraftım karlımdakı de senın gibiydi

Unknown dedi ki...

boşveeeeeer Allahın selameti üzerine olsun gidenin...

Adsız dedi ki...

bence sen tam bi gerizekalısın hiç arkadasın olmamasıda çok normal çünkü insanların iç dunyasına evine alabilecekleri kadar güvenilir degilsin

Adsız dedi ki...

Birinin Kadını Olmak İstiyor Canım
Başka hiç kimse tarafından dokunulmamak, konuşulmamak, bakılmamak hatta!

Biraz korunmak, biraz şımarmak...

Bir kaç çeşit yemek yapmak, İstiklal caddesinde sıkı sıkı elini tutmak, belki film izlemek ama mutlaka çekirdek çitlemek, bi yerlerde çay içmek, Pazar sabahı kahvaltısı etmek uzun uzun, sahilde yürüyüş yapmak gibi küçük ama zor heveslerim var!

Neden mi?
Herkesin eli tutulmaz,
herkesle film seyredilmez,
herkesle çekirdek çitlenmez,
herkesin kadını olunmaz da o yüzden!

İçinden gelmeli...
Hücrelerine kadar hissetmeli, dna"larına kadar bilmeli insan!
Düşünerek emin olunmaz, bir anda ya olunur ya olunmaz.
Bir de şu yakın geçmiş duvarları olmasa, kafa da hiç karışmaz ya, olsun!
Oysa bazen tek bir söze ya da bir bakışa yıkılır bütün duvarlar...

Kek yapmayı da öğrenmek lazım aslında bi ara!

Sabahları uyandığımda "günaydın sevgilim" mesajları görmek istiyorum telefonumda. Gün içinde özlediğim birisi olsun istiyorum. Özlemek istiyorum birini. Çok özlersem dayanamayıp gidip sarılmak istiyorum. Dayanamamak istiyorum!

Çalışırken, düşünmek istiyorum sonra onu! Aklımda olduğu için gülümsemek istiyorum ara ara... Gülümsediğim için daha çok çalışmak...

Birini sevmek istiyorum; hiç kimseyi sevmediğim gibi, biri sevsin istiyorum beni, hiç sevilmediğim gibi...

Biri o kadar çok sevsin ki beni, hatalarımı da sevsin istiyorum!
O kadar çok sevsin ki; hata yapmaktan ödüm kopsun!

Kıskansın istiyorum biri beni! Sorsun istiyorum "neredesin" diye, "Hımm kim aradı bakayım" diye! Ben sormam ama, korkmasın. O sorsun!

"Biliyo musun ne oldu?" ile başlayan heyecanlı cümlelerimin sonuna kadar tahammül etsin istiyorum biri bana. Mutlaka ipe sapa gelmez bir şey olmuştur ama dinlesin sonuna kadar. Ya bi yavru kedi macerası ya da işte ona benzer bir şeyler olmuştur. Ben de her seferinde sanki bahçeyi kazmışımda hazine bulmuşum gibi heyecanla ve öneminin üzerine basa basa anlatırım ya, dinlesin işte. "Ya, evet, çok mühim bir şeyler olmuş" falan desin bi de sonunda...

Şimdi ben istesem İstiklal caddesinde birinin elini tutup gezemem mi?
İstesem benimle birlikte çekirdek çitleyip aynı anda film seyretmeyi de başarabilecek birini bulamam mı bi arasam?
Şimdi ben yalnız olmak istemesem, yalnız olur ve bunları da yazıyor olurmuydum?
Hiç sanmam!

Birinin elini tutmakla, birinin elini, sıkı sıkı tutmak arasında çok fark var!
Ya tutarsın ya da tutmazsın ya da, tutmuş gibi yaparsın işte.
Ben yapmam!
Bunu zaten bilirsin.
Kimin elini tutacağını yani.
Deneyerek bulmazsın.
Sadece bilirsin.
Bilmek!
Açıklaması yok.

Ve ben elini sıkı sıkı tutmayacağımı bildiğim hiç kimseyle İstiklal caddesine gitmeyeceğim!
Heyecanla ve özene bezene olmadıktan sonra kimseye yemek yapmayacağım!
Repliklerin bir anlamı yoksa, kimseyle film seyretmeyeceğim.
Zaten çekirdeği unutsun bile, asla olmaz!

Birinin kadını olmak istiyor canım; biraz korunmak, biraz şımarmak...

Çekirdek mutlaka olsun!

Adsız dedi ki...

pucca seni gercekten merak ediyorum buraya cok en azından cok net olmayan bi fotonu ekler misin
zaten hayatın hakkında o kadar cok sey yazıyosun ki elbet cewrendekiler kim olduunu ogrenecekler en azından okuyucularının merakkını gider

Anastasia dedi ki...

Bu erkek milleti var ya aşkdan zamanında gözleri kör olmuş da olsa üzerinden zaman gecipde senden ayrılmışsa sonasını hiç düşünmezler. Sen bitmişsindir onun için. Ha anca sen onu dürtersen yenıden sever gibi, üzülür gibi yaparlar; sen dürtmezsen aklına bile gelmezsin. Böleleri için üzülüp acı çekmeye, sürekli düşünüp hayatı boşa geçirmeye değmez. Hayat da zaman da çok değerli...
ps.Bunları hemsana hem de kendime yazıorum :'(

SitJOy Pernanbucaro dedi ki...

Belki çok banel bi cümle olabilir ama; Önemli değil kaç kez yenildiğin, önemli olan kaç yenilgiden sonra yeniden doğrulabildiğin..

Adsız dedi ki...

aslında

Dire Straits-Private Investigations

It's a mystery yo me
The game commences
For the usual fee
Plus expenses
CONFIDENTIAL INFORMATION
IT'S IN A DIARY
THIS IS MY INVESTIGATION
IT'S NOT A PUBLIC INGUIRY

I go checking out the report
Digging up the dirt
You get to meet all sorts
In the line of WORK
Treachery and treason
There is always an excuse for it
And when I find the reason
I still can't get used to it

-Yavan oldu, müzik dinlersen, şarkının ASLI nı ALIRSIN

()STANZA STANZOVA()

Adsız dedi ki...

nedir bu ya,adamlar yanımızdayken yapmadığmz kalmıyo.sonra herşyi özlüyosun. 5 yıldır hep sinemaya gttik.ve bltlern hepsini saklamş.şimdi şaşkınlıkla naapmalıyım diye soruyo.iyi oldugunu bensiz iyi olAmAdığını bilsm de dönemiyorum.bağlıyım körkütk.ama artk; 'ben' dedim ve bitti. eğer nişanlanırsa bir gün,yanımda bi başkası da olsa ,oturur böğüre böğüre ağlarım. biliyorum ki ayrılsa da insan unutmuyo bazı aşkları.ay gidip müzeyyn dinleyp içmeli ağlamalıyım hatta..süpersn bu arada.devam yazmaya..

Adsız dedi ki...

4

Adsız dedi ki...

yahu mübarek candan ın billur sesiyle nasıl gitti bu yazı anlatamam. utanmasam ağlıcam gecenin köründe hüngür hüngür. yazalı kaç ay olmuş geri dönerde okurmusun bunu bilmem ama şundan eminim. hani demişsin ya bi gün aklına geleyim bi an...vs.

eğer gerçekten anlattığın gibi sevmişse seni zamanında "geldin,geliyorsun ve geleceksin" merak etme.

kendimden biliyorum...

Adsız dedi ki...

26 senedir 4-5 tane sevgilim oldu,gerisi hep gereksiz,günü birlik,boş eğlencelerdi.Hepsini böyle sevdim.Sonumuz karakollarda bitti.Gerek yok.Eğer bunu istiyorsanız o adama layık olun.Geçmişinizi asla anlatmayın.Erkek zor kaldırır bunu.
Bir kadını deli cesaretiyle ölümüne korumak,sahiplenmek çok büyük güven verir erkeğe,eğer kadından aynı karşlığı aynı sadakati görüyorsa,basit bir orospuysa,geçmişinde sürekli kaba et muamelesi gördüyse bu ağır gelir erkeğe.Ne kılıfa sokarsanız sokun,yobazlığı geçtim ben.Dibine kadar sahiplenilmek istiyorsanız erkeğe 'erkek' muamelesi yapın.

kirazzade dedi ki...

şimdi duygsuz biriymişim gibi gelmesin ama bişi sorcam, candanın bu şarkısını bloğuma nasıl koyabilirim? öğretir misin bana da pucca?

Adsız dedi ki...

Sen bana
Sen desen de, demesen de olur.
Ama ben sana sen deyeceğim.
Düşün dur.

Escin dedi ki...

birtek ona güvendin çünkü o bütün inancını güvenini yıktı kırdı seni, katladı kesti katladı kesti katladı kesti.. öyle çok kestiki artık kesilemeyecek kadar küçüldün ve paramparça oldun artık parçalanamayacağın için daha fazla kimseye güvenemedin aslında onun arkasından giden... o değildi o masumca seven ufak şeylerden mutlu olan hayalleri henüz yıkılmamış olan hayatı enerjisi tavan yapmış umutları kırılmamış PUCCA idi üzüldüğün kaybettiğin PUCCA..üzüldüğün aslında o, şimdi altına dünyaları serselerde umrunda değil biliyorum çünkü sen kaybetmek istemediğin PUCCA yı hepsine tercih edersin...