27.02.2009

Ankara'dan nefret etmek için bir milyon sebebim var...

Ama onlardan bahsetmeyeceğim... Çekim için Ankara'ya geldik.. Öyle kötü ki, kaldığımız yer eski sevgilimin çalıştığı yere çok yakın.. Karşılaşma durmumuz ihtimal dahilinde bile değil ama kötü oluyo insan genede.. Bu şehirden nefret ediyorum ya, bi pislik hissettiriyor bana kendimi burası.. Böyle anılarım aklıma gelince ayy yeterrr tamam bunları ben yaşamadım havalarına giriyorum.. insanın içine kötü bir his düşerse böyle pis pis içi oluyo ya, işte öyle oluyor içim burda...
Pekmezin arkadaşı da bizim ekipte şimdi.. Öyle olduğundan dolayı Esra Ceyhan ortalama 13 dk bir arıyor beni.. eğer telefona cevap vermzsem, pekmezin arkadaşından arayıp.. "PuCCa sanırım öldü tam 2 kez aradım açmadı" diyerek ağlıyor.. hatta ve hatta bazen beni arayıp, şimdi telefonunu kapa onu arıcam bu bahaneyle diyor.. Öyle böyle derken biz bu çocukla kanka olduk. Zaten İstanbulda nefret ettiğim herkesle, il sınırları dışına çıkınca pek sempati besliyoruz birbirimize.. benim herzamanki gibi yüz ver astarını da ver, donunu da ver durumlarıma o bana tahammül edemeyen oğlan gıkını çıkarmamaya başladı.. El ense şaplak döte olarak hep beraber takıldık burda, kız tavlıyorum buna, esra aradığında beraber dalga geçiyoruz, Akşamları paso dışardayız, devamlı kakara kikiri durumları bizde..
- PuCCa varya erkek olsaymışsın bir numaralı dostum olurdun.. kız zevklerimiz bile aynı seninle, öyle hiç kasılma falanda yok sende, bazen kızlarla dolaşmaktan nefret ederim, ay oraya gitmem buraya gitmem onu yemem bunu yemem, sen baya baya erkek olmalıymışsın pes turnuvaları düzenlerdik senle.. şimdi ara ara senden gıcık alıyorum, kaşlarını kaldırıp hımmhımmladıkça sinir krizi geçirtiriyosun bana.. böyle densiz densizde konuşuyosun ama erkek olunca bunlarda geçer eminim buna ben..
falan gibi laflar söylüyor bana.. Valla Allahın bildiğini kuldan saklamama gerek yok.. Benim onun hakkında düşündüklerim sadece "ulann seni bir pekmezden önce tanısaydım, ahh bir tanısaydım sarımsaklı mayoneze batırır batırır yerdim"
....
işte bu paşa oğlu olduğu için, bide kanalın aracını bin rica minnet edip almak istemediğinden dolayı araba kiraladı.. Onla geziyoruz tozuyoruz.. Dün ben çok içtim bu hiç içmedi.. Gidiyoruz otele.. Hayatta hızdan felan korkmam ben.. Hatta böyle sevgililerimle arabalarda kavga ederken, basıyolardı gaza.. hani böyle bak sinirliyimmm, gaza basarım ikimizin de hayatını yakarım mesajı verirlerdi.. Heralde bu hareketi görmeyen kız yoktur.. İşte ben orda ee bumu yapabileceğinin en iyisi diyerek siklemezdim..
Kafam güzel olunca sanırım.. Bunu bir gaza getirdim ben.. Ama nasıl.. "ahah pazar arabası mı kullanıyosun lan bu ne.. ayy ayyy ayy kız gibisin resmen.. Bumu yani senin hız dediğin.. koşsam bu arabayı yakalardım ben, off çok sıkıcısın sen ya, hiç eğlenemiyorum seninle, yaşlı nine gibi kullanıyosun yemin ederim, daha iyisini yaparsın bence hadi ibreyi oynat, ahaha biraz daha tırsma lan tırsma ölmeliyiz, bi bok olmaz, her hız yapan ölseydi, ben izmirde varya ooff diyorum, ödümü bokuma karıştır hadi becerebilirsen tabi" gibi lafları arka arkaya sıraladım sıraladım.. ben sıraladıkça bu bastı, ben söyledikçe bu bastı, sonra baktım yaprak gibi titriyo.. Dedim in ben sürcem.. yok mok bilmem ne.. Baya bir yaa hadiiii diye mızmızlanınca indi verdi bana..
Evet hızdan korkmuyorum ama direksyon başkasının elindeyken korkmuyorum.. ben daha arabayı park edemiyorum, izmirde evin oraya gelince babam inip arabayı çekerdi, işteyken ise otoparkçı.. Ama ne bilim hemen vereceğini arabayı.. böyle işte ben kartal arabası olan deri ceketli, rugan ayakkabılı, biryantilli çocuklar gibi haraketler yaptırıyorum araba.. bi sağa bi sola falan yaptırıp öyle garip gurup eğleniyodum.. Bi yandan da pekmezin arkadaşıyla konuşuyodum.. "ahaha korktun mu lan, işedin mi altına, ahaha noldu beybi bembeyaz oldun, tabi sen bebek arabası kullanmaya alışmışsın garip oldun tabi"
dedim son cümlem buydu sonrası suratımda bir baskı, ve hertaraf bembeyaz..
.....
Gözümü bir açtım, kendime geldim.. Aracın dışındaydım, ben dönüp dururken arabayı direğe çarpmışım meğersem.. arabanın hava yastıkları devreye girmiş.. yaa ben çok merak ediyodum o şeylerin nasıl çıktığını artık öğrendim, ölsem de gözüm arkada açık gitmez valla.. Neyse böyle olayı çözmeye çalışıyorum.. Ağzım iki metre açık çocuğa laf yetiştirirken tabi o yastık şap suratıma koymuş, dudağım patlamış, azcıkta burnum kanamış.. Sadece kendimi nasıl dışarı attığımı hatırlamıyorum ben.. Bir döndüm pekmezin arkadaşı dizlerine bakıyor.. çocuğun kotu parçalanmış dizleri kanıyor, birde bir kolu.. Onu öyle görünce gittim yanına.. Anam gitmez olsaydım.. Bana bir bağırmaya başladı...
- PuCCa yalvarıyorum uzak dur benden yoksa çok fena olacak, offf şu hale bak yaa, defoll PuCCa seni görmek istemiyorum.
- Noldu bee karı gibi ağlıyosun, amann da aman dizleri kanarmışta ağlarmışş bikbikmiş.. defolmuş sen yürügit asıl manyağa bak beee..
- yaa bak beni sinir etme şu hale bak.. Elimden kaza çıkacak
- Kusura bakma da salaklık sende, alkolu kıza direksiyon mu verilir.. Mal mısın sen.. ben park bile edemem olum arabayı sen salaksan napim.. otur ağla şimdi ühüüü dizlerim de.. sanki ben senle kouşmaya meraklıyım da, ayy senin gibi salağı ben napim..
ben bu cümleleri kurarken bir baktım, bi araba durmuş içindekiler bize doğru geliyor.. orda oksijen beynime gitmeye başladı.. lan zaten başımda 2 dava var.. ehliyetim otelde, alkolluyum, bide direğe girdim.. Bi kere arkadaşım kaldırıma bişey yaptı diye uzun süre uğraştırmışlardı.. kamu malına zarardan bişeyler oldu diye.. aklıma bunlar geldi.. dedim PuCCa iki seçeneğin var, ya hemen pekmezin arkadaşından özür dileyip yalakalık yapacaksın oğlan arabayı kullandığını söylesin.. Yada dedim,
baktım dudağımda ki kan soğuktan donmuş.. Arkamı döndüm dudağıma elimle bir yumruk attım o patlayan yer dahada patlasın diye sonra kendimi yere attım.. Dannkk diye bir vurdum kafamı.. beynim nasıl zonkluyor.. kalktım ağlamaya başladım, kriz geçirir gibi ağlıyorum ama yalancıktan yani.. pekmezin arkadaşı geldi yanıma, tırstı oğlan.. Diğerleri toplandı.. başka arabalar durdu. ama kafam nasıl zonkluyor allam allamm.. şimdi iki kafam vamış gibi resmen, kavun gibi şişti orası... gittik hastaneye yavrum gıkını çıkarmadı.. bide geldi 50 kere özür diledi benden.. Aracı kendi kullandığını söyledi.. Bugünde işleri halletmeye gitti.. Yırttım yani.. Gerçi araba kiralıktı ne olur ne biter hiç bilmiyorum ama.. bana bişey olmaz umarım.. Sıçarım o zaman varya..
....
Bu arada Pekmezle ilgili bi ton şey öğrendim, ama onları da yazarsam burası 12 ciltlik ansiklobedi gibi olur.. Sonra yazarım onu..
Ayy bide buraya geldiğimden beri sarmayla günde 3 defa konuşuyoruz.. bi öğlen yemeğe giderken arıyor, bi akşam eve giderken, birde gece yatmadan önce.. geçen gün şey dedi.. sürekli senin masana bakıyorum alışkanlık olmuş dedi.. Allamm sağ salim döndür beni İstanbula şu oğlanla evlendir nolurr allamm lütfen allamm piliss allamm... ayy bide allam şu dudaklarımı çabuk iyileştir ben bunlarla öpüşemem..
(haa bişi dicem, yorum yönetimini kaldırıyorum bi süre o sebeple eğer bu yorumu yayınlama diyerek bişiler yazacaksan kabak gibi çıkacak orda, daha önceden çok oldu örneği uyarayım dedim)

74 yorum:

Adsız dedi ki...

anaaaaaaaym gecmis olsun yavrum! yine iyi yirtmissin hani (ya da en azindan simdilik ole gozukuo)

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

film gibisin:)

Ateş Böceği dedi ki...

Çok geçmiş olsun yaa ama varya süper yırtmışsın pekmez hakkında öğrendiklerinide merak ilen bekliyorum dıtlım dikkat et kendine :)

Adsız dedi ki...

tüh yine ilk yorumu kaçırdım :(

larry dedi ki...

Hiç yakıştaramadım bunları sana.

Sycorox dedi ki...

çok geçmiş olsun,bu oğlanlada film gibisiniz he:)

Üfürükten Prenses dedi ki...

geçmiş olsun bebişim..

tinimini hanım dedi ki...

pekmezin arkadaşını dizleri kanarken gördüğünde gidip öpeceksin sandım dudaklarından çocuğu :):) öpseydin keşke pucca!!!

miracsaral dedi ki...

Ansiklobedi değil, ansiklopedi olması lazım

tinimini hanım dedi ki...

çok bilmişe bak :):)

Adsız dedi ki...

pucca gecmis olsun

zuhal dedi ki...

SSensiz blogg neye yarar be Pucca!!..
Kaç gündür arkadaşlarla n'oldu bu kızaaa diyoruz yaww..
İyiyimişsin dicem ama ııh ııh ..
Çok geçmiş olsun :((
Senin senaryo üzerine eğitim almana bile gerek yok ;
yaz,çizsene bişeyler kkuzum :P

Adsız dedi ki...

geçmiş olsun bebişim amma özlettin kendini ha ayrıcanada pekmeze dön tatlım başkasına yar etme sen onu

BlahBlah dedi ki...

o şkla bunlar nasıl geliyo aklına senin ya??? çok geçmiş olsun ama. dikkat et manyak şey. seni seviyos biz.

bi dost dedi ki...

geçmiş olsun...:))
yeni kankan da hayırlı olsun:)
bi de yazının sonuna doğru yaklaştığımı hissedince dedim, heralde bu pekmezin arkadaşına tutulacak sarma filan yok ortalıkta hiç.. son cümleleri okuyunca derin bi ohh çektim.. kaçırma sen o çocuğu bak:) Allah'a emanetsin puccito

Kediye Kafa Atan Psikopat Fare dedi ki...

esra ceyhan bu kankalık muhabbetinden hiç hoşlanmayacak bence,dikkat et bebişim..geçmiş olsun..

Adsız dedi ki...

baby bu ruhun var ya bu ruhun
ben daha saf daha güzel bi ruh görmedim be
öperim severim o yaralarını
canımsın çok

Zulapha Kaphali Iku dedi ki...

gecmis olsun beybiiii..su esra ceyhan'i da artik sutla ya baydi cok feci :)

siminya dedi ki...

çok geçmiş olsun pucca merak etmiştik nerdesin diye, bebeler ser sefil aç kaldıydı buraya mı geldin :) ankarama laaf ediyorlar ya ahh engizisyon papazı olcaktım ki hepinizi aslanlara attırırdım anasını satiim, sevin ankarayı bi ya :(

Adsız dedi ki...

Ayh demek Ankaradasın Pucca bende ordayım nasıl merak ettim seni keşke görsem:D Pekmezle ilgili öğrendiklerini de baya merak ettim açıkçası:D
ETNA

semmy dedi ki...

bir hafta olmuştu post yazmayalı. dedim bu kıza aşk yaramadı herhalde...sanırım haklı da çıktım. çok geçmiş olsun...

Şevval Elif SOLMAZ dedi ki...

Pucca bela çekersin he :)) Geçmiş olsun canısı

Adsız dedi ki...

geçmiş olsun Pucca.Kaç gündür yoksun.Pucca Sarmayla evlendi ondan ortada yok dedim:))))
(Allah söyletmiştir belki:))
walla bence de esra ceyhan bu durumdan pek hoşnut olmucak.Bir de tabii kazayı öğrenince bi sürü bikbiklicek

Dilara dedi ki...

sana tapabilir miyim :P

rahat yazar dedi ki...

pucca senden korkulur.(kaç gündür de yazmıyordun tam yazmalık olay olmuş) bunlar tamamen gerçek mi? yoksa arada bazı olayları uyduruyor musun? ne biliyim hayatın çoğu zaman film gibi eğer gerçekse bunlar...

rahat yazar dedi ki...

bu arada çok geçmiş olsun

Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
larry dedi ki...

Sana ne ya , yorum kısmına isteyen istediğini yazar, istemiyorsan yayınlamazsın/silersin olur biter.Sanki yapmadığın şey...Çemkirmekle vakit harcayacağına beğenmediğini sil .

Adsız dedi ki...

ahah asıl sanane olum :PpP
aa burası da benim canımın istediğini yazarım..
çemkiresim varsa o gün artık piyango kime çarptıysa burda çemkiririm...
adet dönemimin yaklaştığı zamanlarda bana böle şyler yazarsanız durduramıyorum kendimi arkadaşlar içimdeki mahalle karısı ortaya çıkıyo yapcak bişi yok..

http dedi ki...

sesi soluğu çıkmıyor, başına bir hal mi geldi diye düşünürken yazını gördüm...

başına bir şey geldiği konusunda düşünmekte haklıymışım, çok üzüldüm ama hala yaşıyor olmana da bir o kadar sevindim...

geçmiş olsun yavrucum... dikkat et kendine...

Adsız dedi ki...

vay be hemen 30 yorum ne çok sevenin var pucca..geçmiş olsun bu arada.. pekizin arkadaşı yalvarıyorum uzak dur benden dio ahahaaa fredinin kabusu pucca :):)

Adsız dedi ki...

pekmezin kenkde sana karşı bişeyler var ve çıkıcak yakında ortaya.

Adsız dedi ki...

aman ya rebbim dizi gibisin pucca ya yeni bölümü bekliyorumm :)

Curly dedi ki...

Ya ben dudaklarına yumruk atarak patlatmanı anlamadım mazoşistmisin kızım sen yaa :)) Nasıl yaptın böyle bişeyi ıyy nasıl canı acır insanın...
Ulan insana göt korkusu neler aptıryo bee.Geçmiş olsun bebişim.

ZIBBIDI dedi ki...

mükemmeldi yine.İnsan başından geçen kazayla nasıl bu kadar eğlendirir insanı aklım almıyo..süpersin PuCCa süper..:D

Adsız dedi ki...

çok çok geçmiş olsun.

ve sen hastasın evet, cidden yani. psikolojik dekisin sen.

bi de o diil de var mı öyle gösterip elletmemek ya! ne öğrendin pekmezle ilgili az özet, başlık maşlık verseydin bari!

ve pekmez'in arkadaşı tam ibneymiş ha, 2 günde dökülmüş hemen pekmezin her şeyini.

Adsız dedi ki...

salak ötesi gerizekalısın sen..senin gibi sorumsuz kaldırıma tırmanan denyonun teki yüzünden arkadaşım günlerdir hastanede..hadi sen ay çok uçum çok marjinalim diye kafa mastürbasyonundasın..şakşakçılara şaşıyoum asıl..

berna

Adsız dedi ki...

hava yastıkları olmasaydı bu kadar ucuz atlatamazdınız.
hadi senin sarhoşluğuna verelim, pekmezin arkadaşı hangi akla hizmet direksiyona seni geçirdi?
büyü artık. liseli kızlar gibi, cıx cıx cıx...

Lyn dedi ki...

ahah:)

Adsız dedi ki...

Ben bu yazıyı sacma otesi buldum..Ve senin bazen atıp yazdığına inanıyorum.Yaptığını burada anlatman iyi hoş da didaktik olman da gerekmiyor ama ya peki direk yerine başka birşeye çarpsaydın.Bence ilgi çekmek için başka yöntemler dene.

Tabi eger bu kaza dogruysada ucuz atlatmıssın.ama gecmiş olsun demeyecegim cunku bu bariz senin hatan.Boylesine ancak kendini bilmezlik denir..

Yonca

Volkan dedi ki...

aradaki araba olayına kadir bile inanmaz :)) öyle bi kaza ve sonrası olsa bi kaç paragrafta geçirmez tanıdğımız pucca :) ama iyi senarist olurmuş onu da öğrendik :)

Adsız dedi ki...

Bu olmadi iste,hadi kendinle ilgili yaptigin zarar ziyani kah gulerek kah uzulerek okuyoruz ama.Baskalarinin hayatini tehlikeye atman affedilir gibi degil.
Hemen cevabi vericeksin tabii ,sanane ,begenmessen okuma.
Dikkat et hayatina , biraz cekiduzen ver artik kendine ,hep istemekle olmuyo,sona coook yaklasiyosun gibi sanki.......
Ve tabiiki de BANANE.

Adsız dedi ki...

geçmiş olsun, merak ettim yazmayınca :(
düzelirsin umarım.

semantik

Adsız dedi ki...

NEREDE OLDUĞUNU MERAK EDERKEN MEĞER ANKARA'YA GELMİŞSİN. HIZLI YAŞIYORSUN YİNE. ÇOK GEÇMİŞ OLSUN. ANKARA İLE İLGİLİ SÖYLEDİKLERİNE KATILIYORUM. BERBAT BİR ŞEHİR. SARMA İLE UMARIM EVLENİRSİN. O ÇOCUK SENİ TOPARLAYACAK GİBİ. TAKİPÇİNİM. HOŞÇAKAL

sinderellaaa dedi ki...

geçmiş olsun puccacım!daha kötüde olabilirdi Allah korumuş seni,temiz kalplisin ya bence ondan kurtuldun!tekrar geçmiş olsun!

sinderellaaa dedi ki...

geçmiş olsun puccacım!daha kötüde olabilirdi Allah korumuş seni,temiz kalplisin ya bence ondan kurtuldun!tekrar geçmiş olsun!

Adsız dedi ki...

ankaraya bok atanlardan da bay geldi artık yok berbat bi şehir yok dünyanın en çirkin şehri

tamam biz de bilioruz dünyanın cennet köşelerinden biri olmadığını ama yetti artık yani az gezin dolaşın da kötü şehir görün kültürünüz görgünüz artsın kötüleyecek başka şehirler de tanımış olursunuz


böyle bi yazıya da bu yorum pek uymadı ama artık yeter hakkaten hadi puccanın kötü anıları var ama diğerlerine noluyo nerde bi ankara muhabbeti geçse ayy ne iğrenç bi şehir ankara tiksiniorum lafları
sanki yaşadınız yerde kralsınız

sana da geçmiş olsun pucca ama her zamanki gibi kolayca yırtmayı başardıın için helal da olsun ayrıyeten


melis

Adsız dedi ki...

İşte bu yüzden pucca hiç mutlu olamayacaksın. bencilsin, doyumsuzsun, sevgisizsin, güvensizsin. Bir gün çok alkollüyken, hatta ilerde uyuşturucu kullanacaksın. Belki kullanıyor da olabilirsin. Kafana tetiği basıp bu dünyadan çekip gideceksin.

Adsız dedi ki...

@Bize koyan koymuşa katılıyorum. Hatta ve hatta senin İstanbula geldikten sonra uyuşturucu kullanmaya başladığından şüpheleniyordum. koyan koymuş yazınca bende söylemek istedim.
Oraya gittiğinden beri sürekli iç dünyanla ilgili şeyler yazmaya başladın. Bir dengesizlik, sürekli sanki kafa duman hali gibi davranışların.
Neden bilmiyorum seni seviyorum. Bu hafta yazmadığında kardeşin senin ölüm haberini yazacak diye burda ben öldüm öldüm dirildim.

Adsız dedi ki...

Adsızlar, üstteki yorumcu arkadaş vs vsler.. Bu tür sen doyumsuzsun, mutlu olamayacaksın, şimarıksın, zartsın, zurtsun yorumlarını yazmaya gerek yok. Hatun bunların hepsini zaten sizlerden iyi biliyor. Yorumunuzu okuyup "Ben neymişim yahu" diyerek değişmeyecek...

Hayat bu değil, yaşamak ise hiç değil

hermiyas dedi ki...

hem elemandan direksiyonu alıp hemde alkollü kıza araba mı verilir demek?! valla kızlardan soğuyorum... araçın kaskosu wardır; ancak kiralayan arabanın sanayide geçireceği zamanın bedelini isteyebilir. yani araç sanayideyken her gün araba kiralamış gibi olursunuz.

Can dedi ki...

Senin gibi bi karakteri bi kurgu ürününde (roman, film, tiyatro) yazsan adamı eleştiriye boğarlar böyle abartı olmaz diye... Ayrıca siktir et tüm şu yukarda yazılanları ölmeden önce durup düşünmeye iki dakika vaktin olursa "sıradan bir hayat yaşadım" demeyeceksin en azından. Da mümkünse bi süre daha ölme. Severek izliyoruz.

not: pucca toplumların afyonudur :D:D
(senin aksyon dolu hayatını izleyip "imreniyoruz, kızıyoruz, kınıyoruz, takdir ediyoruz, heyecanlanıyoruz" sonra şu sağ üstteki çarpıya basınca kendi hayatlarımıza dönüyoruz. Bi nevi duygu simulasyonu. olmasın böyle. tanış benimle. Yavşamak gibi bi amacım yok sana. Hem küçüğüm zaten senden. Sadece tanışmak istiyorum. Sohbet etmek istiyorum.)

Saygılar, sevgiler...

PuCCa dedi ki...

ohaaaa, abi bazen manyaşıyonuz kusura bakmayında.. yok intihar edeceksin öleceksin, yalnızların kadını, kimsesizlerin derin çığlısın gibi şeyler..
ahah insan insan der mi hiç, sen bi gün tetiği çekeceksin kendine diye.. yani bunu diyen adamların da pek sağlıklı olduğunu düşünmüyorum...
benim nasıl öeleceğimi düşüneceğinize giin kendi hayatınızla mavra geçin aaaa...

babegazelle dedi ki...

pucca nabıon yaa hadi elemanı düşünme kendini de mi düşünmüon

Can dedi ki...

ben diilim dii mi onu diyen? daha dorusu benim öle bişi dediimi sanmadın dii mi? hayır sandıysan yanlış da o yüzden :D ben mutlu şeyler söylemeye çalışmıştım :S

PuCCa dedi ki...

ay yok CANım sen olur musun..
yazmışlar ya bi üstünde öleceksin böööö tarzı şeyler onlara dedim..

mononoke dedi ki...

valla milletin gram akli yok :) hayir isiniz gucunuz yok puccanin olum seklini mi dusunuosunuz. okuyun ve gulun,gecin ya da begenin begenmeyin ama okuyun ve bitsin yahu. boyle yorum mu olur.

Adsız dedi ki...

hakaten salak bi milletiz..bunları kim yazıyorsa atıp atıp yazıyor biz de ciddiye alıp hakkında ahkamlar kesip yorumlar yazıyoruz..bu kadar da abartı olmaz.

Adsız dedi ki...

hadiiiiiiiiiii yaz artik pekmezle ilgili seyleriii hadiiiiii yaa catliozzz hadiiiiiii

Adsız dedi ki...

umarım yıne bı hafta yokolmassın ortalıktan..merak edıoruz yau??
ankara konusunda ankaralılar kusura bakmasın ama hıper boktan bı sehır orası,yapma havuzlar,kitch parklar,memur ve memureler,kamu bınaları vs...sewmıyom bende ankarayı..
sevgıler,rip yorumlarını sıktır et puka,..

Adsız dedi ki...

bu hatunun yazıları paso sıkma portakal arkadaşlar. bir kısmı ama cok ufak bir kısmı gercek. puccayı tanıyorum. bana inanacagınızı sanmıyorum, o halde bu kurmaca dünyada size mutluluklar dilerim.

not: ahu tugba ile şu salak adamın aşkının kurmaca oldugunu, oyun izledigini bir türlü inandırmamıştım babanneme.siz de inanmayın, sorun değil.

Blood.Roses. dedi ki...

ya bence ilerde çıkıcak ortaya bu pekmezin arkadaşı hafiften sana yazıyo.. pekmezle ilgili neler öğrendin çok merak ediyorum. pekmezin arkadaşıda direk dökmüş arkadaşının sırlarını ortaya.. yeni 'kankan' hayırlı olsun. kanka ayağı göt ayağı dikkat et o yüzden :D sarma seni toparlar diyo herkes olabülür.. tam evlenilcek adam.. ama çok düzgün herşeyi kusursuz gibi altından bişey çıkarmı diye merak ediyorum..

Hamamböceği dedi ki...

Buraya "bunların hepsi düzmece hepsi fasafiso yalan inanmayın salaklar hebelehübehhehehe" diye yorum yazanlar,

yalan olduğunu düşünüyosan niye okuyosunuz? Hadi okudunuz madem yalan dolandırıcılık diye düşünüyosunuz ne diye sikinize takıp da altına yorum atıyosunuz? Herkesin kendine yetecek kadar zekası ve mantığı var, herkes neyin doğru neyin yanlış olduğunu 'kendince' ayırt edebilir. Siz anca burda kendi çapınızda savunduğunuz şeyin doğruluğunu kanıtlayacak bi' deliliniz bile olmadan vıdı vıdı konuşuyosunuz. 'Siz' olduğunuzdan da şüpheliyim, tek bi' kişi olma ihtimaliniz de yüksek. Ahaha bakın bende yaptım, kendimce tahminler üretip atıp tutmak gayet kolay evet.

Bırakın inanan inansın. İnanmayanlar da bi' daha girmez okumaz olur biter.

Of be rahatladım. Valla bi' daha yorumları okumıcam lan. Sinirlerim tepeme çıkıyo. Töbe töbe.

Adsız dedi ki...

beni tanıyan arkadaş beni tanıdığın halde benden "bu kız" diye mi bahsediyosun.. ya bi siktirgit tanıyo olsayın bi kere bi geçmiş olsun derdin.. trkrar ediyorum bi siktirgit...

Adsız dedi ki...

gereksiz bi insansın

sükunet mecmuası dedi ki...

o anlarda olanları hatırlayacak kadar şuurun yerindeyse, araba kullanmayı adam gibi bilmez halinle hem de alkollü suçsuz birine zarar verebileceğini de düşünebilirdin pekala.iyisin hoşsun da senin gibiler yüzünden bişeyleri düzgün yaşamaya çalışan nice insan haksız yere canını verdi.bir de matah bişeymiş gibi anlatmasan keşke.ama burası senin çöplüğün değil mi ya.

Adsız dedi ki...

oha pucca bi an hiç yazmıcaksın sandım :| seni bekledik kızım günlerce. bendeki ökzülüğe bak gerçi.. neyse yavrum geçmiş olsun seviyoruz seni (:

Adsız dedi ki...

ooff off of .puccam sen napmıssın yagg:(kıyamam ben sana..Tendürdiyot sür canım belkı şişikliğini alır..ok..gecmıs olsun..

Noni dedi ki...

Bir insanın hayatını bu şekilde küçük çocuklar gibi gaza getirmeye çalışarak tehlikeye atmanı doğru bulmadım Pucca... Ve sonra olaydan yırtmak için kendine yumruk atman. Akıllısın ama ne yazık ki bu aklı iyi ve yararlı şeyler için kullanmıyorsun :(

denizero dedi ki...

__ben de çocuğu o kanlı patlamış dudaklarla öpücen sandım :)__

Adsız dedi ki...

geçmiş olsun canım

Ek$iperi dedi ki...

Pucca cümle kurabiliyor, üstelik çoğunluktan daha da iyi! Bu bence zeka göstergesidir. Ama bu nasıl bir yazıdır ya? Pucca demin bahsi geçen zekanın yanında nasıl bir cehalete de sahiptir ki "eki eki kaza yaptım, sarhoştum, sonra da şöyle yırttım" yazabiliyor? Üstelik yaşlarını 14-18 diye tahmin ettiğim pek çok okuyucu da "ayy bebiim geççmiş olsun, manyaqsın yaf bu arada" tadında yorumlarla bir çeşit alkış tutuyor! Yazan, okuyan, okuyabilen bizler bu derece bir mallığa neden olabiliyorsak geriye kalan çoğunluk nasıl tahammül bile edilemez bir cahil güruhuna dahildir varın siz düşünün. Pucca, o gün bir direğe değil bir insana çarpabilirdin, bir aileye, bir bebeğe, bir anneye, birine, bir insana çarpabilirdin. Can alabilirdin, katil olabilirdin, sen böyle bir şeye neden olabilirdin, sen evet, her gün yüzlerce kişi tarafından okunan, zeka pırıltıları gösteren sen... Bu nasıl bir akılsızlıktır, nasıl bir şımarıklıktır, kendini bilmezliktir anlamıyorum, yorumlarsa şapşahane zaten. Yanındaki arkadaşın "PuCCa yalvarıyorum uzak dur benden yoksa çok fena olacak, offf şu hale bak yaa, defoll PuCCa seni görmek istemiyorum." derken seni en azından zararı sadece kendine dokunan biri oluncaya kadar fena yapsaydı keşke...

Broomduster

Kriptograf dedi ki...

Pucca sen bir erkeğin başına gelebilecek en berbat şeysin ya bu ne. Bütün kızlardan soğuttun beni yemin ediyorum. Zekisiniz madem neden salak ayağına yatıyorsunuz yahu gösterin zekanızı. Kafayı taşa vurmak falan bunlar zeka seviyesi düşük bir insanın o durumda alabileceği kararlar değil belli ki kriz durumlarında çok iyi kararlar verebiliyorsun. Şuan dünya ekonomisine bir ceo pucca lazım. ben ciddiyim. Acaba her kız bunu düşünür mü diyede düşünmekten kendimi şuan alamıyorum. :) Olayı senaryolaştırıp kız arkadaşlarıma soracağım eğer benzer cevaplar alırsam seni okumayı bırakırım pucca :) gider onları okurum :)

Adsız dedi ki...

PuCCa, kuzum, hic mi dusunmedin hem dogru duzgun araba kullanamazken hem de alkolluyken araba kullanarak, hem de ustune ustluk hiz yaparak ben birine zarar verebilirim diye. Yeni araba kullanmaya baslayan ve buna ragmen tam gaz arabayi kullanmaya calisan bir arkadasimin hiz yaparken kaza yapmasi sonucu takla attik, zor kurtardik canimizi. Hastanede basimdan kirilan camlar temizlenirken dusunuyordum, "canimizi hice sayan, hayatimizi bu kadar kolay tehlikeye atan bu sorumsuz arkadasimi hicbir zaman affetmeyecegim" diye. Bunu kimseye yapma ve yaptiklarinin da sorumlulugunu kabullen lutfen. Boyle bir sorumsuzlugun sonucu cok farklı da olabilirdi, bilmiyorum bunun sonuclarini kaldirabilir miydin. Ucuz atlatmissin.