12.02.2009

Berabere


Bugün öğlen pekmezle kız arkadaşı geldi kanala.. Esra Ceyhan söyledi, aşağıda diye.. hemen merdivenlerden bakmaya gittim.. Pekmez çok sık geliyordu zaten ama kızla gelmemişlerdi.. Eski sevgilisi olarak konuşmak gerekirse, "kız aynı bokuma benziyo, sırf ben kıskanayım diye getirmiş, zaten kıza bakışlarından belli hiç sevmiyor" 3. bir kişi gibi düşündüğümde ise.. "çocuğun sikinde bile değilim, kızı da gayet seviyor.. üstelik kız benden zayıf.." Maalesef eski kız arkadaş mantığı hiç bir zaman düzgün bir mantık değildir.. Düşünülen şeyler hep aynı şeylerdir.. "ayy onla sadece şey için çıkıyor, hala bana aşık onu sevmiyor, kız buna sümük gibi yapışmış, zorunlu olduğu için evlenmişler, sadece uçkuru için birlikte onunla, beni asla unutamaz, ayy kız çok çirkinn aynı boka benziyo, yani benden sonra bulduğu kıza bak hahaayy" Bunların hepsi yalan, zaten adam sizden sonra çirkin biriyle çıkıyosa, sorun kızda değil sizdedir.. Pekmezi o kızla görmek çok sinirimi bozdu açıkçası.. Yani sadece pekmez değil sorun, yaa birlikte olduğum her adamın başkalarına aşık olması, benide sadece bela, dert olarak görmesi çok sinirimi bozuyor.. ne bileyim beni anarlarken istiyorum ki karınlarında kelebekler uçsun.. ama bizimki sorunlu bir ilişkiydi denmesin hakkımda... yada ben karşılarına çıktığımda götleri atmasın off gene mi diye.. Birinin en büyük aşkı olmak istiyorum, en büyük belası değil..

Lise aşkım en yakın arkadaşımla yattıktan sonra evlendi birde çocuğu oldu, uğruna köpek olduğum oğlan şimdi nişanlandı, adımı bile unuttu, siğil dersen yeni sevgili yapmış kendine, üstelik kızın yaşı 17.. aralarında 11 yaş var.. Yani ne bilim bende istiyorum ki abi eski sevgililerim beni arasın sorsunlar.. onca senemiz geçmiş, yaa biliyorum asla arkadaş kalınmaz edilmez ama beni görünce pislik görmüş gibi davranmasınlar.. Herifler facebooktan beni engelliyor, telefonlarımı siliyorlar, msnlerimi yokediyorlar.. beni tamamen hayatlarından kaldırıyorlar.. Konuşmaya başladığımızda ise küfür kıyamet gırla.. Biraz izledim işte pekmezi.. kıskandım, sonrada hemen yukarı çıkıp sarmaya dedim.. "hadi aşağıya inip kahve içelim.." buda "sen in hemen geliyorum.." dedi
Pat pat pat indim aşağıya.. Pekmez hiç benimle konuşmuyor, doğal olarak bende ona selam vermiyorum.. karşılarındaki masaya oturdum.. böyle durumlarda çok mantıklı düşümediğim için, bak bende biriyleyim mesajı verecektim.. Şu anda düşünüyorum da ulan salak PuCCa, zaten çocuk senle onu aldatıp, başkasıyla çıktığın için konuşmuyor.. bide şimdi başkasıyla kıskandırmaya çalışıyosun sonra vay efendim bana neden kevaşe diyor.. daha ne desinler sana.. diye düşünüyorum ama o sırada aklım ortaokul çağı kızları gibi düşünüyor.. bi anda kafamda hepsi grubunun müzikleri çalıp dans etmek ihtiyacı duyuyorum..

Neyse işte masada oturuyorum bi yandan saçlarımla oynuyorum bi yandan kesiyorum otarafı çaktırmadan.. Kız beni tanıyodu zaten, şurda kirli dansımızı görmüştü.. Ağlaya ağlaya oturmuştu dana boku gibi.. Gerçi şimdi de ben oturuyorum aynı şekilde.. Önce hiç o tarafa bakmıyordum, ama kızın o sırnaşık hareketlerini görünce dayanamadım.. İyice diktim gözümü, ama pekmeze değil kıza bakıyorum.. kızda aynı şekilde bana bakıyor.. Sonra pekmezin arkadaşı bana bişey sormak için yanıma geldi.. İşle ilgili bişey sordu, ardından da "şurda bir kız kavgası yapında millet eğlensin" dedi gitti.. ardındanda bunlar kalktı gitti.. Bunlar gittikten sonrada sarma geldi oturdu yanıma.. Gerizekalı, hemen iniyorum demişti.. bebeler gitti ardından geldi.. çok sinirlendim bende..

- Hemen geliyorum dedin burda iki saat seni bekledim yaaa.. git kahveni iç ben gidiyorum..
dedim telefonumu aldım masadan pat pat pat çıktım yukarı.. tabi oğlana verdiğim tepki fazlaydı.. sanki çıkıyoruz.. hemen korkuttum kekliği.. Ama çok sinirlendim yaa.. oraya sırf onlar için oturmuş oldum.. evet onlar için oturdum ama bunu onların anlamaması lazımdı..

Kontorum olsa varya mesaj atardım şimdi, bi selam bile vermiyoruz falan diye.. kesin atardım yani. Kızda yanında olurdu en azından kavga ederlerdi bu gece yiyişmezlerdi.. Şeytan beni gaza getiriyor, sen istesen o çocuğu yeniden ayarlarsın.. sarmayı yedeğe al.. pekmezi bir daha dene.. Diğer yanımda diyor ki... Yeter abi yapma böyle kaltaklıklar, sana yaptıklarında demediğini bırakmıyorsun da, şimdi bu ne karaktersizlik.. Sarmadan da olacaksın sen böyle herkes benim olsun diye uğraşırken..

48 yorum:

babegazelle dedi ki...

aman pucaca bencede dimyat bulgur olayı sarmaya gereksiz çıkışmışın hemencek gönlünü albence o tava gelcek bi tipe de benziyo anlattığına göre pekmez mekmez zor iş şimdi yorulursun

ZIBBIDI dedi ki...

Pekmez yeniden denenecek çocuktu bee..heheheh

berraque dedi ki...

zaten adam sizden sonra çirkin biriyle çıkıyosa, sorun kızda değil sizdedir

tokat gbiymiş bebeyim

Adsız dedi ki...

uuuv işler karışmış, Pekmez'i istiyorsun ama gerçekten seviyor musun?İçini dökmene bayılıyorum. Kendini eleştirmeni de...:)

ugur parildak dedi ki...

yazdiklarimi begenen tek erkek sensin sanirim, dediginden beri kendimi ibine, godoş gibi hissediyorum da "bi anda kafamda hepsi grubunun müzikleri çalıp dans etmek ihtiyacı duyuyorum.. " repligini edebilen birinin yazilari sevilmez mi arkadas?

Adsız dedi ki...

canım sarma çekti yahu...

September Observer November dedi ki...

Bir önceki yazında da dedim ya; olmazsın sen :D Daha 3-4 senen var senin bu tür hareketler yapmaman için. Doyman lazım bence. Açsın sen daha. Bilir kişi gibi yazıyorum, biraz ukalaya kaçıyor farkındayım ama dün söylediğim bugün çıkıyor... O çocuk da araya kaynar söyleyeyim. 3 hafta filan sürer maksimum. Git pekmez midir nedir. Onunla uğraş bence. O da çok ezer seni be..

Pekmez sarmadan daha büyük bir av. Direk çocuğu kullanmaya çalışmışsın onun için. Gerçekten onunla bir şeyler düşünüyor olsaydın bu şekilde kullanmaya kalkmazdın.

Ful yaprakları dedi ki...

diğer yanını dinlemelisin pucca.
sarma gibi biri çıkmış karşına,denemete değerdir belki de! biraz çoktan seçmeli testte her şıkkı seçen hatun gibi davranıyosun:) birinde karar kıl artık, ruh sağlığın için :))

Noni dedi ki...

Hay Allah sarma da erken inseymiş yaaa mıymıntı herif!

Bu arada sana kızıyorum, yeri geliyor laf sokuyorum ama okumadan da edemiyorum kız seni :) işte bu yüzden sana Love Your Blog ödülünden verdim tatlım bir ara bloguma bakarsın ;)

BlahBlah dedi ki...

son dediğini dinle PuCCa.

crépuscule dedi ki...

eski sevgilinin yeni gozdesi boukma da benzese nedense tercih edilen olunca kiskaniliyo iste :)
sen sarmaya odaklan..evinin hanimi ol puccaaa :p

Adsız dedi ki...

Pucca aynen senin de dediğin gibi 'sen istesen o çocuğu yeniden ayarlarsın.. sarmayı yedeğe al.. pekmezi bir daha dene..' bencede evett kesinlikle katılıyorum kızım kaltaklıkla ne alakası var yaa hakikaten seviyorum diyosan tabiki aşk yolunda herşey mübahtır! Son birkez de olsa Pekmez'le görüş ama iyi ama kötü buluş konuş birşeyler yappppp! Bırak sarmayı felan sar at gitsin yedeğe bile alma o senlik değil zaten Pekmez olmucaksa sarma hiç olmasın artık silkelen annem yaa bak hayat geçiyor. Kimse senin umrunda değil sen kimsenin umrunda değilsin. Birşeyler yap artık hayatın için ama inan bana en uygun aday Pekmez ve seni seviyoooo kendini affettirirsen bu iş olur. Ne biliyim sevgililer gününden önce buluş birşeyler de mesela sevgililer gününü sevgiline ayırırsın diye bugün buluşmak istedim de(ohaa buda hemen atlamış gibi oldu:S) Ne biliyim de birşeylerrr.
Pls:En kısa zamanda kontör alınacak!

ETNA

Unknown dedi ki...

sarma hayatına kattığın insanlardan değişik bi görüntü çiziyo sanki puCCa, tebdili mekan, tebdili karakter..
yani ne bileyim, birlikte olduğun insanın ruh hali, karakteri, bakış açısı bire bir senin bazı olaylardaki tavırlarına ve duruşunada yansıyacak..
fena olmaz bence, ama olursa ve yanlış tanımıyosan tabii..
umarım hayırlısı olucak, ama salla artık pekmezide yaa..

Curly dedi ki...

Bencede pucca exten next olmaz eskileri unut yenilere odaklan..
Ve bu yeni bebeylede eski hatalarını yapmamaya çalış bunuda elinden kaçırma :) Öptüm seni...

bi dost dedi ki...

son paragrafa katılıyorum.. hani huzur istiyodun sarmayla?

PoLLy dedi ki...

aghhh.. çok içselleştirdim ben bu yazıyı... çok iyi anladım seni.. o şeytan var ya; uymamak lasım o şerefsize.. arada hoş olsa da, onunla işbirliği; uzun vadede kötü oluyo.. valla bak...

Onur dedi ki...

Pucca eski sevgililerle orda burda denk gelmek hep zevksiz olur. Şahsen ben hiç istemem araşıp, konuşmaları filan. Sonuçta ortada ters giden şeylerin sonucunda biten birşey var, arkadaşlık adı altında bile eşelesen yine birşeyler ters gider filan.

Ama etiketlerde yazdığın gibi yanlızlık hakkaten kötü birşey uleeyn diye bağırıyorum guguklu saat gibi her saat başı :P

cer dedi ki...

bende de vardı o dediğinden, 'eski sevgililer bana aşık olarak kalsın' sendromu...atlattım demek isterdim de büyük yalan olur. adamlar resmen intikam alır gibi terbiye ettiler beni. şimdi hepsi son dakika golüyle ya nişanlı ya seviyeli(!) bi ilişki içinde.. benim payıma da sevgililer gününde sap olmak ve bunun hıncıyla alkolün içinde yüzmek düştü...

Adsız dedi ki...

Çok zormuşsun be pucca. Filmlerdeki kötü karakter gibiymişsin insanların hayatında.. Ne gerek var bunlara? Kendine acı vermek istiyorsan tamam da ama başkaları bundan hoşlanmadığı için senden köşe bucak kaçıyorlar.
Kendine yazık etme. İnsanların seni görünce yaka silkmesi yerine saygıyla andıkları hatıraları olsun.
Sevgiyle
Bettina

nebula12345 dedi ki...

yapmaaa... denenmişin denemişi olmuo die daha önce de yazmıştım sanırım, ama hakkaten olmuo... yeni insanlara şans wer derim, hatalarınıda görüosun, aynı şeyleri tekrarlamamaya çalış, bi reset at kendine we yeni insanlara ama gerçekten değer werecek olanlara bi şans wer derim.. tabi kendine de bi şans wer ;)

TATLI DILLIM dedi ki...

sövüceksin belki ama anıların bana çok komik geliyor :)

iyi bir kız olduğunu düşünüyorum, belki de sorun iyi bir kız olmandadır? lucifer duymasın bu dediğimi beni asistanlığa alır :D

nasıl mutlu oluyorsan öyle ol ama, unutma sorunu yaşıyor gibisin.
:)

Adsız dedi ki...

pucca boşver ya tahin midir pekmezmidir nedir.Denenmişi denemicen yine, sarmaya da çıkışma pekmeze kıl olup :)

Witchie of Stars dedi ki...

Bol yoğurtlu sarma istiyor canım her seferinde ama bu kadar da olmaz ki :P

Rüzgar Karabulut dedi ki...

sarmadan bi sikim olmaz, PuCCa sen ana yemek istiyorsun aperatif değil, yok ben ana yemek gelene kadar atıştırayım diyosan sarma zaten ağında yok ağa ben malımı istiyorum onsuz olmaz diyorsan koş pekmeze iste olmadı bi daha iste fenayım de anla de ne bileyim de bişeyler, sik kafasını adamın, eğer birazcık aşk kırıntısı varsa kabul eder belki, yoksa acıdır... ama sende önünü görürsün be bebeğim, beklentin olmaz uhde kalmaz içinde
siktir et sarmayı, işi eşinden üstün tutan bizden değildir :D, kız gel kafe içelim demiş herne sebeple olursa olsun, sen mi kurtarcan companyi deyyus.

Şevval Elif SOLMAZ dedi ki...

Pekmez seni affetmez burnundan getirir olan biteni,hem sen değilmiydin huzur istiyorum artık diyen.Geçmişte rezil olduğun çocukla sağlıklı bir ilişki yaşanabilirmi? Sarma en azından yeni,temiz bir sayfa açabilirsin

Adsız dedi ki...

youtube da klip varya senin, o şarkıyı söyle...
sarmaya kesin cepte o zaman

larry dedi ki...

Ayaklarını sıcak tut, bu hafta daha bi soğuk olacak.Artık çift çorap mı giyersin, içine keçe mi koyarsın onu bilmem. Bir de vitamin niyetine meyve ye bol bol.

rahat yazar dedi ki...

eskiler üzerine düşünmeyi bırakmazsan olduğun yerde kalırsın:)

Adsız dedi ki...

pucca valla sana bela olarak bakmaları çok normal. ben bile tırstım senden, değişik bir kızsın

Rüzgar Karabulut dedi ki...

müzik nefissss

Adsız dedi ki...

:D

Adsız dedi ki...

puccam hayatım ben sana yollım kontor..Valla kız,aşka hizmet en büyük görev benim için..Cvb nı beklıyor olacagım ;)

Adsız dedi ki...

pucca cım pekmezi tekrar denemelisin sarma sana göre bi tip değil gibi geldi yani o çocuk sıkıcı bi tip ama yedekte dursun pekmezede yavaş yavaş yaklaş çocuk hemen çakmasın olayı ;))

Aslı

Adsız dedi ki...

E BU ŞARKI YABANCI, WOMANIZER WOMANIZER YOOU ARE A WOMANIZER BABY
ÇALIYODU HANİ TÜRKÇEYMİŞ, ISITMIŞLAR.NEYSE ÇALINTI DEMİYİM, AKLIN YOLU BİR, ORTAK AKLIN ÜRÜNÜ DİYİM.
Womanizer lyrics

Superstar, where you from? How's it going?
I know you got a clue what you're doing
You can play brand new to all the other chicks out here
But I know what you are, what you are, baby

Look at you gettin' more than just a re-up
Baby, you got all the puppets with their strings up
Fakin' like a good one but I call 'em like I see 'em
I know what you are, what you are, baby

Womanizer, woman-womanizer, you're a womanizer
Oh, womanizer, oh, you're a womanizer baby
You, you-you are, you, you-you are
Womanizer, womanizer, womanizer
(Womanizer)

Boy don't try to front
I-I know just-just what you are are-are
Boy don't try to front
I-I know just-just what you are are-are

(You!)
You got me goin'
(You!)
You're oh so charmin'
(You!)
But I can't do it
(You!)
You womanizer

Boy don't try to front
I-I know just-just what you are are-are
Boy don't try to front
I-I know just-just what you are are-are

(You!)
You say I'm crazy
(You!)
I got your crazy
(You!)
You're nothing but a
(You!)
Womanizer

Daddy-O, you got the swagger of a champion
Too bad for you, you just can't find the right companion
I guess when you have one too many, makes it hard, it could be easy
Who you are, that's just who you are, baby

Lollipop, must mistake me you're the sucker
To think that I would be a victim not another
Say it, play it how you want it
But no way I'm never gonna fall for you, never you, baby

Womanizer, woman-womanizer, you're a womanizer
Oh, womanizer, oh, you're a womanizer baby
You, you-you are, you, you-you are
Womanizer, womanizer, womanizer
(Womanizer)

Boy don't try to front
I-I know just-just what you are are-are
Boy don't try to front
I-I know just-just what you are are-are

(You!)
You got me goin'
(You!)
You're oh so charmin'
(You!)
But I can't do it
(You!)
You womanizer

Boy don't try to front
I-I know just-just what you are are-are
Boy don't try to front
I-I know just-just what you are are-are

(You!)
You say I'm crazy
(You!)
I got your crazy
(You!)
You're nothing but a
(You!)
Womanizer

Maybe if we both lived in a different world, yeah
(Womanizer, womanizer, womanizer, womanizer)
It would be all good and maybe I could be your girl
But I can't, 'cause we don't, you!

Womanizer, woman-womanizer, you're a womanizer
Oh, womanizer, oh, you're a womanizer baby
You, you-you are, you, you-you are
Womanizer, womanizer, womanizer
(Womanizer)

Boy don't try to front
I-I know just-just what you are are-are
Boy don't try to front
I-I know just-just what you are are-are

(You!)
You got me goin'
(You!)
You're oh so charmin'
(You!)
But I can't do it
(You!)
You womanizer

Boy don't try to front
I-I know just-just what you are are-are
Boy don't try to front
I-I know just-just what you are are-are

(You!)
You say I'm crazy
(You!)
I got your crazy
(You!)
You're nothing but a
(You!)
Womanizer

Boy don't try to front
I-I know just-just what you are are-are
Boy don't try to front
I-I know just-just what you are are-are

Womanizer, woman-womanizer, you're a womanizer
Oh, womanizer, oh, you're a womanizer baby

britney spears
tons of love
-bidaki yazında bu şarkıyı kullanmazsan yorumlarımla, yazılarını ayırıyorum.yazacakların şarkının temasına uysun lütfen
NORA ANGELOVA

Adsız dedi ki...

bide pucca cım kontur istersen yollayabilirim yeter ki pekmezle aranız olsun :))

Aslı

Adsız dedi ki...

pucca son dediğin cümle doğru herkesi elde ediyim derken hepsinden olacaksın akıllı kızsın emin adımlar at ;)

Adsız dedi ki...

yavaş yavaş yaklaşacak durumu kalmamış ki, beşiktaş iskelesine bindirmiş vapur, Puccaaaa Pucca Sarma sen, gitsin anasıyla içsin kahvesini kıl herif!!!

nur dedi ki...

exten next olmaz demişleerr boşver sen bence sarmaya takıl bebişim

Adsız dedi ki...

1. anlamadığım konu bir kanal da çalışıyorsun ve maaş sorunun var benimki kanal d"de çalışıyor ve ay başı trink para alıyor yemekler şahane ve extraları oldukça çok ör: tüm şampiyonlar ligi maçlarına bedava gitti :)) nasıl bir kanal merak konusu..

2. sana hala kızıyorum kim ne derse desin düzgün bir hayattan güzeli yoktur akşam tv karşısında ayağını uzattığında (maaşı az olsada) işin güzelse paran azda olsa cebindeyse aklında veya yanında orta karar bi erkek varsa en iyisi sensin bence mutluluk bu dur ;) geriye baktıgın sürece önünü görmen mümkün degil bence bir silkelen ve durul artık hızlı yaşadın ne kazandın koca bir HİÇ birazda durgun sularda yüzmeyi sarmayı hayatına almayı dene ;)

böcük dedi ki...

yorum yapan herkes birer güzin appa olmuş :D yazıyı okurken ne kadar eğleniyorsam yorumlar kısmı da o kadar eğlendiriyor :D

PuCCa dedi ki...

saol beybi kontor için.. ben böle rahatım valla :)))

Adsız dedi ki...

off puccam yağğ valla yollıcam :((sana maıl atmıstım ama cvp yazmadın bana çok uzuldum :(
ELİF

hermiyas dedi ki...

Senin bu kanala girdiğinden beri algın daraldı pucca; eskiden sosyal siyasal bir şeyler buluyordum yazdıklarında; şimdi sadece ikili ilişkiler ve kadın milletinin ne denli kaşar olduğuna dair yazıyorsun bizi üzüyorsun :((

ESTHER dedi ki...

@gamze
Televizyonlarda ve gazetelerde iyi konumlarda çalışmış bir anne ve eski gazeteci bir babanın kızı olarak ben şöyle söyleyim ; basın&yayın camiasında çoğu zaman maaşlarda sorun olur... eşşek gibi çalıştırılır insanlar ve maaşları geç ödenir.. kaç kere şahit oldum küçüklüğümden beri.. sık sık yeni yapılanma adına işçi çıkarırlar.. bilhassa bahsettiğin doğan grubunda gayet sık rastlanan bir durum bu söylediklerim.. yemekleri harika olabilir afiyet olsun ama maaşlarda arada bir sorunlar mutlaka yaşanıyordur... sadece basın&yayın da değil tüm özel sektörlerde durum söz konusu...

@esas kız
haha eddie britt... pekmezle deneme ya salak klişe bi laf vardır "aynı suya girilmez mi aynı nehirde yıkanılmaz mı" öyle bişi.. boşuna zamanını da kaybetme pekmezle... sarma iyi görünüyor... onunla iletletmeye çalış bakarsın çok mutlu olursun tam istediğin gibi...

Adsız dedi ki...

ana:D aynı durumdan ben şikayet ederken buldum kendimi dün. sürekli dert anlatıyolar dinlemiyolar diye.. valla bak pucca çoğuna mesaj attım dün. bunalımlardayım yardım edemem hiç diye. tavsiye ederim işe yarıyo .

0 noktası dedi ki...

puccacıgım tabiki gidip yanlarına oturcaktın. iki afilli laf edip deli etcektin kuğl kuğl kalkcaktın sonra. bu gercekten işe yarayan haince bir plan oluverirdi.
gerçi şuan takılıyorsun pekmezle şimdiki durumu etkileyebilirdi.
neyse nasip kısmet tabi bu işler..

hakancelep dedi ki...

şarkıyla yazı çok mu ters olmuş?

Adsız dedi ki...

o değil de eski sevgilinin seni görünce içinin cız etmemesindense seni görünce 3,5 olması daha keyifli be :D