19.02.2009

İçimdeki kıronun liseli aşkı

Yaa ben bu sarmayı böyle kıro bişekilde sevmek istiyorum.. ne bilim böyle mesela sabah geçerken bana günaydın demediyse yıkılıyorum o gün, o bana selam verene kadar çöküyorum.."neden selam vermedi, ne oldu, beni sevmiyoo, biliyodumm biliyodumm beni sevmiyoo işte, lanet olsun" diyorum.. camdan sinsice onu gözetlerken, slow motion olarak görüntüler ekrana geliyor, fonda ise "bir kulunuuu çoookk sevdiimm o benii hiç sevmiyooorrr" çalıyor.. Masama S kalp P felan kazıma isteği var içimde, super fmden ona cesaretin var mı aşka adlı parçayı armağan etmek istiyorum.. ne bileyim, msn iletime ona mesaj veren şeyler yazmak istiyorum.. Böyle erkenden yatıp onu düşünmek istiyorum, böyle masuscuktan tansaşa canlı bomba girmiş, beni rehin almış, sonra sarma gelmiş içeri, ona bir çat pat yapıp beni kurtarmış.. Sadece onu düşünmek istiyorum, zaten gerizekalıyım çok düşünemiyorum bu olay sayesinde tam mal oldum.. hep onu düşüneyim hep ama böyle..
Artık öğlen yemeklerinde hep beraberiz, esra ceyhanı satıp onla çıkıyorum yemeğe, çıkışlarımız aynı saate denk gelirse bişeyler yiyip öyle dönüyoruz eve.. Bazen sıkılıyorum yani inanılmaz çok şey biliyor, ve bunları sürekli bak bu böyle şu böyle diye anlatıp duruyor.. Ama anlatırken hep böyle bir ağabey havasında, ders verir gibi.. "Yani PuCCa demem o ki, sende böyle birşey alırsan kendine sonuç bu olabilir, Seninde anladığın gibi orası gidilecek biryer değil, Umarım anlatabildim" tarzı kelimelerle cümlelerini bitiriyo.. yani bunun ana fikri, sen malsın, azcıkta safsın sen anlaman etmen bu işlerden.. Biraz bozuluyorum ama olsun ben yaptım bunu.. herif ilk başta ne anlatırsa gözlerimi monçiçi gibi açarak, tayyibin davos seferini izleyen coşkulu gençlik havasında hayran hayran izledim onu.. oda naapsın havaya girdi.. iyidir iyidir bu, salak kız olmak hep iş yapar..
...
Bugün içimdeki kıronun beni kamçılamasıyla aklıma bişey geldi.. Baktım adamın bana geleceği yok.. Bari bişeyler yapayım dedim.. Yemekten sonra, hadi kahve içelim dedim, indik aşağıya.. soğuk havanın zihnini açtığına dair bir iddiası varolduğu için götümüz dona dona dışarda içiyoruz arada bir kahveyi.. Arka taraftaki banklardan birine oturduk..tee ne zaman ebru gündeşin bir dizisini izlemiştim, büyük ihtimal daha bluğ çağına girmemiştim bile o dizi varken.. aklımda kalmış birşey.. Ebru abla herifin elini elinin üstüne koyuyor, birbirlerine bakıyorlar, eğer parmaklar kenetlenirse oooohhh çalsın sazlar oynasın kızlar!!!!
bağdaş kurdum, ona doğru döndüm.. bak dedim şimdi sana bişi yapcam, bardağını yana koy.. Açtım parmaklarımı.....
- şimdi elini getir, parmaklarımla birleştir ama sadece dokun.. o sırada da gözlerime bak...
- gözlerine bakamam heycanlanırım, normalde bakamıyorum, şimdi bayılırım sanırım.
dedi, ben orda zaten bitkisel hayata girdim... sonra elini elime koydu öyle bi yandan da bakıyoruz birbirimize ama nasıl kalbim pırpır atıyor, boğazımdan çıkacak, yutkunamıyorum.. mal sırıtış hakim oldu sıfatımda.. allamm çocuklarımın babası bu olmalı diye çığlıklar atıyorum içten içe, o sırada ellerimizde yavaş yavaş içiçe geçmeye başladı.. Sonra bi anda içimdeki sesler dışında başka bir çığlık duymaya başladım uzaklardan gelen böyle "PuCCaaaaaaaa kızımmm yaaaaaa" diye, Esra Ceyhan malının sesi..
Hemen çektim elimi çocuktan.. Gördü bizi geldi yanımıza oturdu..
- yaa bak ya sabahtan beri seni arıyorum, ben nelerle uğraşıyorum sen burda ohhh valla..
- ne oldu tatlım (burdaki tatlım sadece çocuk benim için ne iyi, ne anlayışlı kız desin diye.. yoksaa ne oldu lan ağzına bacana sıçtıımm, iki dakka rahat bırakmıyosun demem lazımdı)
- valla artık hiç beraber olamıyoruz, hiçbişeyden haberin yok senin.. Umrunda değilim zaten.. Hiç ilgilenmiyosun benle yaa, sarma sende şu kızı buralara indirme, sonra yukarda ben milletle uğraşıyorum.
Sonra sarma kalktı gitti.. O kadar büyük sorun dediği şey ise, bu stajerlerden birinin anasını ağlatıyodu.. bütün işleri kıza yıkıp duruyordu.. kıza da bi gazı veriyordu, seni buraya aldırttırcam, ben senin için konuştum kesin burdasın felan gibi.. işte bizimkilerden biride uyarmış esra ceyhan bak yapma diye, kız alınmayacak yazık günah demiş.. buda sinirlenmiş o kimmiş esra ceyhanı uyarırmış bilmem neymiş.. O ortalığı yıka yıka beni aradığı sorun buymuş yani.. Hayır yani bu çocuktan hoşlandığımı da biliyor.. gerizekalı bi sinirlendim..
- yaa bunun içinmiydi esra ya, tam çocukla bişeyler olacaktı ooffff.. iki dakka sabredemedin yukarıya çıktığımda anlatırdın bunu..
- Amann be PuCCa, sen abazanlıktan düz duvara tırmandığın için hoşlandığını sanıyorsun... ama boşver onu sen.. onla takıldığından beri benle ilgilenmiyorsun zaten..
Bu kız beni çıldırtıyor yemin ederim.. sıçtıımın esrası gerdeğime de girip bozar bu mal.. bu tip kızlar sevgili bulununca satışa getirilecek ilk insanlar arasına giriyor.. eğer bi arkadaşınız sevgili bulunca, sizi direk satmışsa suç kızda değil, bence direk sizdedir.. bu ne be arkadaşlığında bir sınırı var..
neyse en azından var olduğu kesin oldu aramızdaki şeyin, yani sanırım ne bilim.. sonuçta kenetleniyodu elimiz.. ebru gündeşin dizisinde de kenetlenmişti ama adam sonra bir ton borç yıkıp gitmişti.. ay allam olsun bu iş artık.. yanarım yanarım da orda şap diye öpmediğime yanarım çocuğu.. neyse ama bir adım ileriye gittik, artık bi sonuca ulaşacaz inşallahhh... yalnız böyle kendimi 10 yaş küçük hissetmek çok güzel bi durum.. sınıf başkanına aşık olmuş genç kız gibiyim :PpP

65 yorum:

Ova (Excuse My Reading) dedi ki...

bence sen bu cocuktan hoşlandıgın hızla soguyacaksın pucca :)

ESTHER dedi ki...

hayatın sırrını çözdüm sayende... erkeğin karşısında "salağa yatmak"... demişsin ya iyidir böyle ayaklar... çok doğru... hep bilmişliklerim, ukalalıklarım yüzünden kaybettim... sağol pucca

rahat-sız hatun dedi ki...

ay sevindim valla Pucca ya inşallah evinin adamı çocuklarının babası olur :) Şu esra ceyhan ın acık kalbini kır da biraz trip atsın küssün sende yarım kalan işini hallet o arada :) Salak ebru gündeş in bişe yaradıına sevindim bu arada.Taktik güzel aklımda lazım olur belki :)

defneyleyasamak dedi ki...

bayıldımmmmmm :)

larry dedi ki...

Bildim ben bu çocuğu ; keçi çiftliği ve tuz yatakları var babasının:-))

Adsız dedi ki...

ilk yorumu ben yazdım. heyooooo!! daha postu okumadım gerçi şimdi okicam

Adsız dedi ki...

ilk yorumu ben yazdım. heyooooo!! daha postu okumadım gerçi şimdi okicam

Adsız dedi ki...

wuwwwwwww
heycan yaptım bende :D
hadi hayırlısı..maş. ii gidoo =))

not: salak esra ceyhan :D

Redirection to Life dedi ki...

:)))))))))))))))))))))))).

Unknown dedi ki...

ya ben de hatırlıyorum ebru gündeş in o dizideki sahneyi hatta sonra cinderellanın cd sini izlerken Rengin le orada da vardı prens cinderellayı o şekilde ayırt ediyordu...
ama öğreten adam tribini de hiç sevmem bütün ömür sen öğrenci o öğretmen hiç çekilmez nereden mi biliyorum :))) biliyorum işte...

BlahBlah dedi ki...

ay heyecan yaptım. bak bi daha diyom, öpme hemen.

Adsız dedi ki...

pucca
durmak yok yola devam :))))
bi de daha cok yaz..cok gec yazıyorsun...

Adsız dedi ki...

pucca,
bosver sen o esra ceyhani. insan arkadasina abazanliktan duz duvara tirmaniosun der mi hoslandigini bildigi cocuk icin,ne ayip,cık cık cık... bu yorum yapildi mi bilmiyorum ama bana oyle geliyor ki,bu sarma senin icin sarilmis bekliyor. fazla limon sIkmadan yemek lazim...

tinimini hanım dedi ki...

Pucca sana daha öncedende söyledim,bu sarma biraz farklı sakın herifin dudaklarına felan yapışma.Ya bırak ya o yapışsın senin dudağına eteğine.Dayan biraz kızım çatladınmı,bence Esra tam zamanında gelmiş birde böyle bak olaya he ne dersin?

A.Ş.K dedi ki...

sen bu esra cehanı s...et bence :)) böyle arkadaştan anca kötülük gelir . Samayla da mümkünse iş dışı bir program yap orda başlar zati :))))

bi dost dedi ki...

ya bence de sittiret artık şu esra mıdır ne maldır onu. aaa ne bu böyle be. bi de hoşlandığını sanıyomuşsun hadi ordan. pucca aşık bilem oluyo, sen bizden daha mı iyi tanıyon onu haspaa :P

"ebru gündeşin dizisinde de kenetlenmişti ama adam sonra bir ton borç yıkıp gitmişti.. "

yalnız burda koptum ben :D ebru gündeşi mi örnek alıyon len :D

Adsız dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Adsız dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

Bu esra ceyhandan bi rahat yokmu ya? siyam ikizi gibi dolaşın bari de hatun rahat etsin..

Adsız dedi ki...

g.t hoşafı mı bu esra ceyhan lan?

Adsız dedi ki...

hani avrupa yakasında volkan der ya allah belanı versin sertaç.
allah belanı versin esra.
geber esra, gelmeseydin kimbilir neler okuyorduk. püüüü.

Sagır Kedi dedi ki...

Ya Pucca ben şimdi senin yazılarını okurken böölee roman okur gibi hikayenin içine giriyorum.Esra Ceyhan salagının araya girdigi bölümlerde bende sanki roman okurken rahatsız ediliyormuşum gibi bir his yaratıyor.Yaww bırak alla sen bu salagı..Sıkıldım valla artık ne yap ne et aranı soguk tutsana...Hem Sarmayla dışarıda özel konuşun ama hemen atlama bak ne olur atlama bu sefer düzgün hallet haa..

rahat yazar dedi ki...

esra gibileri çok,ama sevgili bulunca hemcinsi arkadaşının yüzüne bakmayanlar da var...(o da haklı)

Adsız dedi ki...

yakalarsam muk muk

Adsız dedi ki...

bayıldım yazdıklarına,
biliosn sana olan ilgim hala saklı duruor:P
bol şansss.....

nur dedi ki...

off esra ceyhanın ağzını, kollarını ve bacaklarını bağlayıp götürüp bi depoya atasım var şu an, en olmıcak anlarda yanına uçup herşeyi bozamasın bi daha:) sarmayla olmasına da cok az kalmış, ama o yapışsın senin dudaklarına bence dee

miracsaral dedi ki...

Bence o kadar da kıro değilmiş ya yaptığın düşündüğün şeyler. Ben, böyle radyo programına bağlanıp Goncagül Uras şarkıları falan istediğini sanmıştım...

Adsız dedi ki...

pucca yaa şu esra ceyhan dan kurtul bi, uyuz oldum kıza cidden :D bi rahat bıraksın seni her seferinde bi şekilde araya giriyor kız. Ama çokda sinir etme kızı yani düşman olma bence çünkü tehlikeli bi kız gibi :S arkandan iş çevirir gibi geliyor neyse sen bilirsin en iyisini ;) bide bu çocuklada süper gidiyorsun hadi hayırlısı:)) kendine iyi bak;)

Aslı

Adsız dedi ki...

Esra Ceyhan adını fazlasıyla hak ediyor bu kız; her yerden şey gibi çıkıyor uyuz oldum bak cık cık cık:)neyse ilk adım atılmış nihayet.. dudaklarda birleşir yakında ama etrafı iyice kolaçan et öpmeden bu kesin biryerden çıkar:D

La Santa Roja dedi ki...

Ahaha bundan bi tane de bende vardı, sevgili yapınca benimle ilgilenmiyorsun derdi. Kendisinin ilgi manyaklığının ötesinde bana aşık olduğunu sanan arkadaşlarım mevcut idi. Şu an kendisiyle hiiiç görüşmüyorum. Allahım sen uzat tut böyle psikopatları!!
Bir de bu sarma hakkaten farklı duruyor. Ama farklılık da bir yere kadar :p

ZIBBIDI dedi ki...

Çooook güseldi yaa büyük zewk aldım okurken.lan sen mutlu olunca bende mutlu oluyorum yaa ne iş anlamadım gitti..:D

Adsız dedi ki...

ya biraz ağır kız ol ya...

süper gitmişsin, son anda "adama keşke yapışsaydım" demişsin..

bak erkekler için büyüyü bozar o öpüşler, mucuk mucuklar... çok çabuk içli dışlı olmalar..

eğer güzel bi aşk yaşamak istiyorsan bence bi oluruna bırak ya...

aşk demek illa öpmek mi demek, bak böyle daha da heyecanlı oluyor...

seviyor mu sevmiyor mu oluyor :)

bence biraz bekle... bu olayla güzel bi aşka gidebilir ama hemen yapışma çocuğa. bi rahat bırak.

otobus111

İzDüŞümLeR dedi ki...

Esra Ceyhan'a bir iki :)

Kıroluk değil bu anlattıkların,gayethoş ve masumane şeyler.Aşkın ilk halleri,pastanın kreması.. umarım her gün bu ilk gün gibi heyecan duyarsınız birbirinize :)

victoria dedi ki...

senin sorunun ne biliyor musun esra? kafanın içindekilerle kıçının içindekilerin aynı olması...

Adsız dedi ki...

ya allah aşkına, yardım edin, tutun elimden yoksa düşerim şimdi! insanlık adına !

bu bilmez kız ayağını yedirtemeyen bi mal ben miyim ya, o hikayede geçen?! hayır ben mi bokunu çıkardım yanlışlıkla naptım anlamadım ki?! ipne bana diyo ki, şimdiki kız arkadaşımla tanışalı 2 ay oldu 14 kitap aldım, yok sen amma cahilmişsin bilmem ne! senin de diksiyonun düzgün değildi, hayvan !

Adsız dedi ki...

ya bu sarma cok tatli ve saf :)hinlik cinlik yok cocukta..
ama muhafazakar biri ya da oyle bi cevreden geliyo sanki..
yapisiyim falan dersen bilemiyorum yani..

tugbisimm dedi ki...

"sınıf başkanına aşık olmuş genç kız gibiyim" :))))bu süperdi:)

Adsız dedi ki...

oku oku bitmedi yazılar. bir daha bu kadar ara vermeyeceğim:p

efeniimm, şimdi bu esra ceyhan a başından beri çok sinir oluyorum , söylemeden geçemedim.

sarma ise, aklı başında bir çocuğa benziyor şimdilik. ilk yazında çok sıkıcı birine benzediğini düşünmüştüm, sonrakilerde fikrim değişti.
hayırlısı bakalım.

Adsız dedi ki...

bu esra'nın sarma'da gözü olmasın. ya bıraksın seni bir onla ya, bende kızdım valla esra ceyhan'a.

kızım esra akıllı ol bak tüm okurlar gelcez seni kızılcık sopasıylan dövcez. sen ne biçim karısın bir aşka bir izdivaça bir masumaene öpüşe engel oluyorsun.

hee bu arada evet bence de kırosun PuCCa, çünkü aşk zaten kıro bir şeydir. kral fm dinle sen, valla iyi geliyor :)) kendimden biliyorum.

esneyenadam dedi ki...

Çocuk senden hoşlanıyor pucca ama beraber daha fazla kaliteli zaman geçiremediğiniz(esra ceyhansız zamanları kastediyorum) sürece işin zor.

Adsız dedi ki...

PuCCa , ben senin bloğu okurken inan çok üzülüyorum.Yani okurken esasında ağzımda kocaman gülümsemeler,kahkalar ama sonra ahhh PuCCa ahhhh demekden kendimi alamıyorum.Canım PuCCam , içindeki hezeyanlar,korkular,bi tarafdan sahiplenilme isteğin öbür yanda başına buyrukluğun..Zor be yawrum ama Sarma fena değil gibi.Üzülmede sen sonunda , ortasında , başında bitanem bırak ne olucaksa olsun.İstersen ilk gün öP,istersen de bilmem kaçıncı gün.Ama sen değerlisin bunu hep aklında tut , sana Ezik diyenin sıçarım bacağına haaa:P Velhasıl içinden geleni yap ama Sarmayı da iteleme bırak sızzın bakalım hayatına...

Öpüyorum tontiş yanaklarından PuCCA'cığım...

Adsız dedi ki...

ahhh ahh pucca neler yaptın kendine güzelim kızsın ebru gündeş taktiklerine kadar düştün biraz özüvenin gelsin kendine nerdeee ilk başlardaki pucca nerde şimdiki çocukça şeyleylerle kendini avutan pucca..acilen titre ve kendine gel...

crépuscule dedi ki...

esra ceyhan canlandi gozumde, sIk bogazini dili disari ciksin :D

cok tatli hisler kro mro ama gene de gusellll..ben de oyle hissetmek istiyorum artikkkkkkkkkk :)

Arzu Breda dedi ki...

PuCCacım, gidişat süper...

Her şey yolunda gözüküyor.

Yalnız, bu yolda ayakkabısız yürüme, ayaklarına "Esra Ceyhan dikenleri" batabilir.

Dikkat..!

sevgiyle kal... :)

Adsız dedi ki...

esrayı hayatından çıkar pucca ben deli oldum burda ya :@

külkedisi dedi ki...

Ben Esra Ceyhan'ın arkasındayım, sana iyilik yapmış, sayesinde hala hazzın başında bekliyorsun, nasolsa olacak, ama şu an yaşadığın heyecan ilişkinin başka hangi aşamasında yaşanıyor ki?

Esra, go go goo!

Redirection to Life dedi ki...

Puccaaa esra ceyhana benzemek istemem ama bizi unuttuunn :))))
Noluyo bi yaz heleeeee

Adsız dedi ki...

puuuucccaaa nerdesin ya kac gündüüürrr;(((

Adsız dedi ki...

pucca hadi merak içindeyiz yahu :) aşk sarhoşu olup bloğu unuttun galba :))

Adsız dedi ki...

pucca hadi merak içindeyiz yahu :) aşk sarhoşu olup bloğu unuttun galba :))

Adsız dedi ki...

pucca hadi merak içindeyiz yahu :) aşk sarhoşu olup bloğu unuttun galba :))

Kriptograf dedi ki...

genç kız mı? yaşınız hakkında şüphe duymaya başladım pucca hanım :) bu kadar fire vermeyin canım aa.

Bu çocuk senden kaçar pucca,anlattığına göre çocukta mantık var :) pek duygusal değil yani uzun lafın kısası Esra haklı len sen düz duvara tırmanıyon :)

Adsız dedi ki...

PuCCa nerelerdesin yaw, kaç gün oldu. Merak ettim ben...

Adsız dedi ki...

ya ne zaman yeni yazi yazacaksin.

sinderellaaa dedi ki...

seni bu aşk meşk olaylarında görmek hele hele böyle heyecanlı olduğunu bilmek çok güzel :))senin adına sevindim ,bu anlarının kıymetini bil ve olur olmadık insanların bozmasına izin verme!sen tatlı sözlerinle o esra mıdır nedir onuda bir şekilde diskalifiye etmeyi becerirsin ben eminim!:))sarmayla sarmaş dolaş günler dilerim:)))

Adsız dedi ki...

yanilmadigimi biliyordum..
yorumumu kaldirmissin..
neyse..
o cocugu kirletmesen bari..

Noni dedi ki...

Nerelerdesin Pucca???

kendini bilmez bir deli dedi ki...

nerdsın kızımmmm

Adsız dedi ki...

neredesin sen? merak ettim :S

KaRDaNKeLeBeK

HÜPCADISI dedi ki...

bence tam kararında kalmış, hani kaçan kovalanır hesabı:) ama bence esra ceyhan'da hafiften ( ya da ağırdan bilemiyorum) bir kıskanma durumu olabilir gibime geldi, ne o limon sıkar gibi, densiz

Adsız dedi ki...

pucca sen yazmaz oldun noldu sna ya? kimse mrk etmio muu?? :(

Adsız dedi ki...

PUCAAA NERDESİN

Adsız dedi ki...

nerdesin yahuu

LoLLa dedi ki...

:s pucca bebeem ben kıroyum anacim simdi farkettim :'((
hhooff uleynnn :(

Rubi dedi ki...

O degil de Pucca, o Ebru Gündeş dizisini bende cocukken izlemiştim ve o diziden aklimda kalan tek sahne odur! Hatta flört zmni hep aklima gelir yapayim mi yapmayayim mi diye ama hep bi utangacligim tutar yapmam ama hep aklimda o ellerin birlesmesi olayi:D
Demek ki yalniz degilmisim, bunu ögrenmek güzel :))