17.02.2009

Klişe klişe diye nicesine sarıldım

-Beni ezik pucca diye aradığınız yetmiyor birde, mal pucca, salak pucca, kaltak pucca, dombili pucca ve daha bin beterleriyle arayan arkadaşlar.. sittirin gidin, eğleniyonuz mu lan benle.. aaa sıçcam bacaanıza haa!!!
- adsız şovalye puccayı seviyor, adsız şovalyeylen pucca, adsız sana kurban olsun pucca diye aratıp gelen sevgili şovalyem.. böyle boş beleş burda atmakla tutmakla olmaz beybi.. herife birde mail attım, cevap vermedi dangoz.. utanmadan sonra puccayı seviyordum, mezardan çıktılar bisikletli sikkolar, benim ciğerim ağlar, ıspartada kanalizasyon patlar.. diye şiir yazmakla kalıyosun...
- puccanın resmini göster, rapunzel puccadaki kız nerde çalışıyor, pucca günlükteki kızın resmi, pucca günlükteki puccanın doğum günü, pucca ama blogu olanın resmi, puccanın sevgililerinin isimleri, pekmezin gerçek ismi, puccanın pornosu, ve bunlar gibi bir ton aratanlar.. abi napıyonuz siz.. ohaa sanki çıplak resimlerim var... okuyun geçin, bir tane iki tane değil bir ayda 3 bin küsür kişi bunlarla gelmiş buraya.. yapmayın bi kendinize gelin... özelikle puccanın taş gibi götü yazıp gelen arkadaş.. benim göt atlas okyanusu gibi bunuda belirtmek isterim...
- 4 aydır maaş alamıyorum yalnız yaşıyorum sevgilimden ayrıldım borçlarım var hiç arkadaşım yok : sen kimsen, kaderimiz aynı seninle ohaaa dicem, seni sarıp sarmalıcam ama bunu neden googlea yazdın onu anlamadım?
- allahım yardım et tecavüzcü coşkun modundayım: eline kuvvet aslanım ne diyim yani şimdi sana...
- bir daha hiçbir kızla işim olmayacak diye yemin ettim ne yapmam gerekir: yapacak bişi yok.. idne olcan.. öyle büyük yemin edilir mi aa benim mankafalım..
- bir erkeği hangi duayla etkileriz : 3 kulfu bir elham oku.. yasini de arkasından oku tamam bu iş..
- izmirin erkekleri mi ankaranın erkekleri mi yakışıklı: valla tip olarak izmirdekiler daha iyi, giyinmeyi biliyolar en azından.. ankaradakiler inanılmaz keko.. yalnız ben yine ankaradakilerlen olurdum, çünkü izmirdekiler çok rahat adamlar.. ben isterim herif korusun kollasın beni..
- sıçarım bacana ne demek: şimdi ben bunu çok kullanırım.. aslında bacağına sıçarım anlamında ara arada bacana.. yani evinin tepesine sıçarım anlamında..
- Spermden yüz maskesi olurmu: herkes nedense çok iyi geliyor diyor.. boşa gitmesin diye sıfatlarına sürüyolarmış.. ama bende alerji yaptı valla yalan atmim. sonra hastaneye gitmek zorunda kalmayın kıpkırmızı suratınızla... ben gitmemiştim ama kızamıklı gibi oldum.. göze kaçtımı da kötü oluyor.. bir hafta kıpkırmızı kalıyor..
- arkadaşımın nişanına sevgilimle şık gitsem nolur: anam neler olmazki.. nişan felan bozulur valla.. yapma öle şeyler pijamalarınla git..
- erkeklerin penisin ağzıma alınca napcam: beybi erkekler derken.. bi çok herifinkini nasıl sığdırcan ki ağzına.. önce tek tek dene bence..
- kadın göbeği açık erkek onu yatarken görürse ne olur adam kadını napar: napar haa napar...
- sikim kalktı nereye sokacam şimdi: kıvır bakim bi dötüne gircek mi..
- robbie williams dinleyen kızla nasıl muhabbet edebilirim: abi işte böyle erkekler var memlekette.. muhabbetten sonrada sikinin nereye sokacağını soracak..

43 yorum:

Adsız dedi ki...

sarmaya noldu valla sevınıyorum senın ıcın masalın sonu guzel bıtsın ıstıyorum soyle yıllar gecsın puccanın fotolarını goremedık ama sarmadan olan bebelerının fotografını gormek ıstıyorum cok mu sey ıstıyorum:Pp
Cevap ver noldu

Unknown dedi ki...

haha..''utanmadan sonra puccayı seviyordum, mezardan çıktılar bisikletli sikkolar, benim ciğerim ağlar, ıspartada kanalizasyon patlar''

süpersin pucca.harikasın beybi.allam gece gece bütün yurdu odam toplamayı başarmamda büyük etki sahibisin.tamam gülerken garip sesler çıkarıyorum ama seni okurken artık megafon vermişçesine yayılıyor sesler.


bye bye beautiful

ben can

Smart Learning Hub dedi ki...

bu nesil bitmis diyorum daha da baska bir sey demiyorum. seviyoruz seni pucca kim ne derse desin.

kaymakrecep dedi ki...

:::kolay gelsin:::

Adsız dedi ki...

bunları nereden anlıyorsun ?

Adsız dedi ki...

seninkilerde guzelmiş. Bana erkek arayan kadın diye aratıp gelenler var. İp den adres bulup. Mektup göndercem google da bulursan banada gönder diye.

bi dost dedi ki...

skmayan bi gugıl yazısı olmuş.. bunları uzatınca okuyamıyodum çünkü.. benim okumamam da büyük kayıp malum.

Can dedi ki...

Çook eğlendim akşam akşam. Teşekkürler.

Adsız dedi ki...

En son yazın bu diye buraya yazıyorum. Ya pekmeze dön ya o 4 yıl birlikte olduğun adama. geçmişi silemezsen geleceğe bakamazsın.

Adsız dedi ki...

puhahahahhahahhahhahahah:D

ESTHER dedi ki...

HAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA HAHAHAAAAAA Ağzımı böyle hayvan gibi açıp kahkaha atıyorum şuan :DDDDDDDD bunları mı arıyo millet ya hahahahahha a.q robi wilyıms dinleyen kızla ne konuşucam hahahahaha ezik salak şeyler... bu ne be bütün sapıklar sana gelmiş hahahahhahaha...


"cevap vermedi dangoz" hahahahahahahahahahaha pucca varya sabahın 6 sı şuan ve gülmekten geberdim... senin cevaplar süper daha iyi yapıştırılamazdı laf...

ilahi ya okuyup okuyup gülüyorum :D

bu arada bişi itiraf ediyim "pucca'nın fotoğrafı" diye bende aratmıştım ama sen "herkes fotomu gördü" diyince "ben görmedim yazmıştım" sende tınlamayınca merak etmiştim napayım.. lütfen bu aramayı yapanı sapık kategorisine sokmayalım :)

Adsız dedi ki...

"bir erkeği hangi duayla etkileriz"
çok güldüm buna ya.oha hatta :Dflkdsfdl

BlahBlah dedi ki...

allahım, sana geliyorum!

Adsız dedi ki...

puccam nasılsın hayatım :)
Ben seni hep burda beklıyorum :(
anladın sen onu ;)
ELİF

Adsız dedi ki...

bize koyan koymuş: pekmez dönmüyoki pucca'ya.. pucca dönse nolcak.. yoksa bende istiyom yani dönsün.. :)

Unknown dedi ki...

@ adsız

google analytics'in verileriyle. siteye insanların hangi yollarla geldiğini gösteriyor. özellikle de google'da aradığı kelimelerle nasıl geldiklerini görmek işin en keyifli yanı.

sanırım pucca, senin bloga da 15-20 yaş arasındaki ergen insanlar geliyor. korkulur:D

Adsız dedi ki...

koptuummm... "napar haa napar " :))

KaRDaNKeLeBeK

Ova (Excuse My Reading) dedi ki...

ay açık ofisteyiz, gülmekten altıma sıçtım. :)))
alemsin ya

Adsız dedi ki...

herkes sseni çok merak ediyor pucca ondan bu çabalar,seni bulma çabaları bence göster kendini kurtar bizi bu meraktan:))

Adsız dedi ki...

İtiraf ediyorum: önceki keyword yazını okuyunca uyuzluk olsun diye dombili pucca diye arattım ben :D Diğerleriyle alakam yoktur :) Pucca' nın gerçek adı diye bir girdi yazsam ne hit alırım be :D Doğum gününü arayan arkadaşlar da muhtemelen adını biliyorlar facebooktan doğum gününden çıkarmaya filan çalışıyorlar. Bu arada adının nerede çıktığını söylemiş miydim sana?

Edward Ander dedi ki...

ben de bir ara mahsus "ezik PuCCa" diye aratıp öyle giriyordum. ama sonradan kendi kendime şöyle dedim; "bu kız şimdi tutup intihar ederse, onun vebalinden kurtulamam". sonra vazgeçtim öyle aramaktan.

Adsız dedi ki...

Puccacım goruyorsun degılmı?ne cok merak edılıyorsun?Şimdi sen gelır bunlarada agzının payını verırsın :Ppp
ELİF

siminya dedi ki...

haha çok güzel yazmışsın ya tek sana değil bizede seni arayanlar geliyor bunları toplasan uç uca koysan dünyayı 5 bin kere dolaşır :) sende masus bu arama şeylerini kenara bir yere link olarak koy, içlerinede popo resmi falan koy mal gibi bakıp kalsınlar :)

Tugba dedi ki...

"kıvır bakiim " yorumuna bayıldım
yalnız denyo bunu okuyup da denemeye kalkmasın

Adsız dedi ki...

yaızk be çok zavallılar:)

larry dedi ki...

Bilemiyorum da sorum ondan: bu aramaları yapanların ip'leri de görünüyor mu uluorta ? ilginç bir fikir bulurum diye yazmıştım bak olay nerelere geldi.

Harmonia dedi ki...

ay öldüm gülmekten yaa bizden başka google böyle kullanan var mı acaba :D

bu arada bloğunu çok sevdim merhabalar :)

ZIBBIDI dedi ki...

Komik lan bu şowalyee..:D

Zodyakta Bokuyla Oynayan Kız dedi ki...

bide puccanın doğum günü diye aratan biri var. hediye mi alcak napcak. bana kadar ulaşmış.

Noni dedi ki...

Ayyy koptummmm işyerinde sesli gülmemek için takla atacaktım nerdeyse ya bizim ülkemizde ne kadar abazanlar var yuh!

bu arada ben de seni çok merak edip puccanın fotoğrafı diye google'da aramıştım aha itiraf ediyom :P

Noni dedi ki...

Esther'de benim gibi google'da aramış seni haaa haaa :D

Adsız dedi ki...

yhu bu nebiçim post, posta ((: Gülmekten s*ctım(lavaboya) izninle yazının tamamnını bloğuma ekliyorum, link meyin atarım. Ayrıca dost sitelerimdesin pr0 dan ne b*k olacaksa :D.. öptüm by

pudra dedi ki...

kadın göbeği açık erkek onu yatarken görürse ne olur adam kadını napar yazanın yaşını merak ettim

Adsız dedi ki...

peki bunları aratanlar nasıl bu siteye gelmiş düşündün mü? ateş olmayan yerden duman çıkmaz.

Adsız dedi ki...

puccalıyım ezelden..götüm gecmez dıesel den..ya ben yenı bloggerım..lutfen benı de okuyun..pucca senı bastan sona okudum..benım aynımın tıpkısısın dostum postum..cok sevdım senı ve senı okumadan edemıyorum ınan..cok harıkasın..sana gonlunce bı hayat dılerımm..benı de oku pucca bana da gelın yaa..ben de yenıyım ben de delıyım..hadı su acemı caylaga sans verınn..

aahmetcelebii dedi ki...

insanlık ölmüş :)

Adsız dedi ki...

pucca ömürsün :S

Adsız dedi ki...

süpersnnnn süpersnnn süpersnnnn puccaa
buda bndn............kadın göbeği açık erkek onu yatarken görürse ne olur adam kadını napar:D:D:D serdar ortac gıbı acık göbecıığindee sıyah zeytınle kaaavaltı yapr hahahaha

bukedideli dedi ki...

seviyorumm sensiz
bu şarkı ne güzel dinle dinle bitmiyo

MANUKYAN dedi ki...

lan bi yorum gonderemedım hatlarda kopukluk yaşıyorum neyse...

bu posttan sonra ben de 'sıçan pucca' diye aratıp geldim..şu ara sıçmayla başım dertte zati ahahaa...

khaos dedi ki...

Ahaha..
Alemsin..

Şeker yaa.:)

Adsız dedi ki...

Selam Pucca,

Bu bahsettiğin araştırmayı nası yapıyosun. Yani google'a neler yazıp da senin bloguna ulaşıyolar nerden biliyosun.

Adsız dedi ki...

süpersin sen ya uzun zmandır bukdr içten qülmemştimm (:

BerNa ~